Κουόπιο
Conference League
Κωδικός Κουπονιού: 585
Κουόπιο

ΚΟΥΟΠΙΟ - ΝΟΑ

Νόα
Τέλος Αγώνα
referee
Νόβακ Σίμοβιτς (Σερβία)
field
Kuopion Keskuskentän tekonurmi (Kuopio)
weather
Καιρός: Άστατος
distance
3.376 χλμ. (απόσταση)

Κουόπιο - Νόα Προγνωστικά

Η Κουόπιο μπορούσε να έχει πάρει θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα. Έχει τον πρώτο λόγο σήμερα για νίκη, αν και δεν είναι καθόλου εύκολο να επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά. Πιθανός ο συνδυασμός 1&Under 3.5.

Σχόλια αγώνα:

Ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης της Κουόπιο με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Βόρσκλα. Με περιορισμένο αριθμό θεατών.

Νόα

?
Ν Η Ν Η Ν Ν
3 Goal/Goal 6
4 Over 1.5 8
2 Over 2.5 5
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Κουόπιο
?
Ν
Η
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 4 σερί NG&Under 2.5
  • 4/5 πρόσφατα εντός έδρας είχαν 2-3 γκολ
  • 6/7 πρόσφατα εντός έδρας στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν NG

Ανάλυση

Της πήγαν πολλά πράγματα στραβά στο πρώτο παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, με συνέπεια να ηττηθεί με σκορ 1-0. Άξιζε την ισοπαλία βάσει εμφάνισης. Στις δηλώσεις τους εξάλλου παίκτες και προπονητής του συλλόγου παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την ανατροπή σήμερα. Την περασμένη Κυριακή επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Χάκα για την 14η αγωνιστική της Veikkausliga χάρη σε γκολ του Τόμας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Σπουδαία νίκη σε μία δυνατή έδρα και λίγες ημέρες έπειτα από ένα ιδιαίτερα κουραστικό ταξίδι. Ο Φινλανδός τεχνικός Βαλακάρι εξάλλου δήλωσε πως αρκετοί ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν στομαχικές διαταραχές μετά το πρώτο παιχνίδι με την Νόα, λόγω και των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών. Έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, διάστημα στο οποίο έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ!
Νόα
?
Ν
Η
Ν
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 6/7 τελευταία παιχνίδια ήταν NG
  • 3/5 τελευταία παιχνίδια ήταν Under 1.5
  • 4 σερί Under 2.5 ως φιλοξενούμενη

Ανάλυση

Έχοντας και την τύχη στο πλευρό της, επικράτησε 1-0 της Κουόπιο πριν από μία εβδομάδα και ταξίδεψε στην Φινλανδία ώστε να υπερασπιστεί το σκορ αυτό. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε με αυτογκόλ του Πόποβιτς στο 77ο λεπτό. Είχε λιγότερες καθαρές ευκαιρίες από την αντίπαλό της. Υπάρχει δικαιολογία βέβαια για την εμφάνισή της, αφού αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας μετά τα τέλη Μαΐου και σίγουρα η ομάδα του Χακομπιάν στερείται αγωνιστικού ρυθμού. Το νέο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και δεν θα μπορούσε άλλωστε με τις υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται αυτήν την περίοδο στην Αρμενία. Επτά ξένοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα στο πρώτο παιχνίδι και άλλοι τρεις μπήκαν ως αλλαγή.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ