Νταντάλκ
Νταντάλκ

ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Λόνγκφορντ
18/06/2021 (21:45)

Νταντάλκ - Λόνγκφορντ Προγνωστικά

Η Νταντάλκ είναι το φαβορί, πολύ μικρή η απόδοση του άσου. Με τον Περθ να επιστρέφει αναμένεται να βρει τη σταθερότητα που της λείπει και την απαιτούμενη σοβαρότητα. Ο άσος σε συνδυασμό με το Over 2,5 ανεβάζει την απόδοση στο 1.95.

Σχόλια αγώνα:

Μέχρι 100 θεατές.

Νταντάλκ

Λόνγκφορντ

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Νταντάλκ
  • Αήττητη στα 4 εντός με Λόνγκφορντ (2-2-0)
  • Στα 2-3 γκολ τα 11 στα 16 τελευταία
  • G/G τα 12 στα 16 τελευταία

Ανάλυση

Παραμένει ασταθής, μετά τη μεγάλη της εκτός έδρας νίκη επί της Σεντ Πάτρικς, έχασε 3-1 μέσα στην έδρα της από την -τότε ουραγό- Γουότερφορντ, σε ένα ματς που προηγήθηκε! Την Τετάρτη όμως ανακοίνωσε την επιστροφή στον πάγκο του Βίνι Περθ, που απομακρύνθηκε άδοξα τον περασμένο Αύγουστο. O Περθ είχε έρθει το 2019 στην Νταντάλκ, είχε πάρει πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ κι είχε αναδειχθεί προπονητής της χρονιάς στην Ιρλανδία. Έχει πολύ δουλειά μπροστά του, στο τελευταίο ματς χωρίς αυτόν η Νταντάλκ είχε προηγηθεί στο 31' με το πέναλτι του Χόμπαν, για να δεχτεί στη συνέχεια δύο γκολ από τον Μάρτιν στο 44' και 75' κι ένα από τον Γκρίφιν στο 63'. Ήταν η πρώτη φορά που έχασε στην έδρα της από τη Γουότερφορντ. Επιστρέφει ο αμυντικός Τζόρκοβσκις, αμφίβολος ο επιθετικός ΜακΜίλαν που χτύπησε στο ματς με τη Γουότερφορντ. Παραμένει σε καραντίνα ο μέσος Ζαχίμπο. Οι αμυντικοί Κλίαρι και Γκάρτλαντ δεν έχουν παίξει καθόλου φέτος και είναι ακόμα τραυματίες.
Λόνγκφορντ
  • Μετρά 14 ματς χωρίς νίκη
  • Ν/G τα 9 στα 14 φετινά
  • Under 2,5 τα 4 στα 6 τελευταία

Ανάλυση

Έχασε 3-1 στην έδρα της από την Σεντ Πάτρικς, φτάνοντας τις 5 σερί ήττες και τα 14 ματς χωρίς νίκη. Αναπόφευκτα βρέθηκε στον βυθό της βαθμολογίας, σε ένα ματς που είχε ρόλο κομπάρσου σε όλο το πρώτο μέρος. Δέχτηκε πίεση από τους «Άγιους» που έχασαν ευκαιρίες με τους Κούγκχλαν, Μπάρετ και Σμιθ, για να προηγηθούν στο 41' με τον Μπένσον. Η Λόνγκφορντ κατάφερε να ισοφαρίσει δύο λεπτά μετά το ξεκίνημα του β' μέρους με το πέναλτι που κέρδισε ο Μάνλεϊ, και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντοντς. Ο γκολκίπερ της, Στέισι, έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει τον βαθμό, σταμάτησε τους Μπάρετ και Φόρεστερ. Σταμάτησε ξανά τον Φόρεστερ στο 61' όμως ο Σμιθ πήρε το ριμπάουντ κι έδωσε πάλι το προβάδισμα στην Πατς, που σκόραρε ξανά στο 81' με κεφαλιά του Κούγκχλαν. Mόνιμος απών ο επιθετικός Γουόρφιλντ που δεν έχει παίξει ακόμα φέτος, εξαιτίας τραυματισμού. Αμφίβολος ο αμυντικός Ελγουόρθι.
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ