foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ79
SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Οι-παίχτες-της-FA.jpg

Μια βόμβα, το Draft και μια τρελή FA

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
04 Ιουλ 2016 21:36

NBA Free Agency του 2016, Draft 2016

Εδώ είμαστε και πάλι και με τις ζέστες του καλοκαιριού. Ένα καλοκαίρι γεμάτο με μπασκετικά γεγονότα και ας μην υπάρχουν αγώνες ΝΒΑ. Το είχα στο μυαλό μου ότι σίγουρα θα βγάλω κείμενο και μέσα στο καλοκαίρι, με στόχο κυρίως το φετινό Draft. Λόγω Παπαγιάννη απέκτησα ακόμα ένα fact, ενώ σίγουρα θα μιλούσαμε και λίγο για την free agency, εξαιτίας φυσικά και του Kevin Durant, για να αιτιολογήσουμε την όποια απόφαση του. Βέβαια, η free agency μετατράπηκε σε παράνοια, όχι λόγω Durant αλλά λόγω συμβολαίων, αφού κοιτώντας λίγο τα νούμερα, μου ήρθε ίλιγγος καθώς μιλάμε για ένα ποσό κοντά στα 2.000.000.000 δολάρια. Και όχι, δεν έκανα λάθος στα μηδενικά. 2 δις σε συμβόλαια και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Τέλος, φέτος μιλάμε και για ένα καλοκαίρι με δράση σε εθνικό επίπεδο, τόσο με τα προολυμπιακά τουρνουά, όσο και με τους Ολυμπιακούς αγώνες στις αρχές Αυγούστου. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι επικαιρότητα υπάρχει και μπορούμε να εξετάσουμε λίγο απ΄ όλα.

Μια δεύτερη εισαγωγή λίγο πριν τη δημοσίευση του κειμένου και πρέπει να σας το πω. Όταν ξεκίνησα να γράφω το άρθρο, είχε πάρει τίτλο "Η φετινή τρέλα της Free Agency και ο KD". Βλέπετε ο χορός των εκατομμυρίων που παίζουν στην φετινή FA, όπως είναι λογικό είχε και τον πρώτο λόγο στο αποψινό κείμενο. Ίσως γιατί στο μυαλό μου είχα δεδομένο ότι ο Kevin Durant θα επιλέξει την παραμονή τους στους Οκλαχομα Σιτι Θαντερ, ενώ σε δεύτερη πιθανότητα είχα το να πάει στους Celtics. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να "αφοπλίσει" τη βόμβα του καλοκαιριού και να μετακομίσει στο Okland. Εν τέλει έγινε και ο τίτλος φέρει πλέον τη δική του απόφαση. Τα λεφτά της FA θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

Φάκελος draft και Γιώργος Παπαγιάννης

Draft2016

Ένα από τα πιο μέτρια draft των τελευταίων ετών, που ίσως δεν βγάλει κάποιο μελλοντικό all-star. Και κάπως έτσι λοιπόν στο draft επιλέχθηκαν στο 1 και 2 οι Simmons και Ingram (προσωπικά πιστεύω ότι ανάποδα είναι πιο σωστή η σειρά), με τους Celtics να διαλέγουν στο 3 έναν πολύ μέτριο παίχτη, που αμφιβάλλω αν θα μείνει κιόλας στη Βοστόνη, τον Jaylen Brown. Τι να περιμένεις και ποιον να ξεχωρίσεις από το εφετινό draft; Αν πω κανέναν θα φανεί πολύ άσχημο. Οι Simmons και Ingram είναι οκ. Έχουν τα φόντα για να γίνουν καλοί ρολίστες στο μέλλον, αλλά ως εκεί. Ίσως ο Sabonis (Νο10) στους Thunder, εφόσον κληθεί από την αρχή να δείξει καλά στοιχεία του παιχνιδιού του, μπορέσει να έχει μια εξέλιξη, αλλά και πάλι με ταβάνι χαμηλό. Ο Kris Dunn (Νο5) που πήραν οι Timberwolves έχει δείξει καλά σημάδια, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η επιλογή των Bucks. Μετά τον Αντεντοκούνμπο, τα "ελάφια" έφεραν στο Milwaukee έναν παίχτη με ύψος 2.16 και τον προορίζουν για τη θέση 3. Ο Αυστραλιανής καταγωγής, Thon Maker, έχει παίξει στη θέση 3 και με PG τον ύψους 2.11 Αντεντοκούνμπο και τον Maker στο 3, μιλάμε ότι οι Bucks εύκολα θα χτίσουν την ψηλότερη ομάδα στο ΝΒΑ. Θα δείξει.

Draft2016 Papagiannis

Πέραν των υπολοίπων είχαμε και την επιλογή του Γιώργου Παπαγιάννη στη θέση Νο13 του draft. Οι Suns τον επέλεξαν (για χάρη βέβαια των Kings, μιας και είχαν "δοσμένο" το pick λόγω παλιού trade) και σίγουρα αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία, μιας και μιλάμε για την υψηλότερη θέση στην οποία έχει επιλεγεί Έλληνας παίχτης. Αυτό σε πρώτη ανάγνωση, γιατί σε δεύτερη ο Γιώργος έχει πολύ δουλειά. Αρχικά επιλέχθηκε από μια ομάδα που ήδη μετράει 3 Center και μάλιστα όλα έχουν λεπτά συμμετοχής. Cousins, Stein και Κουφός γεμίζουν ήδη την frontline των Kings και αυτό μόνο ευοίωνο δεν είναι για τον Γιώργο. Αρχικά θα πρέπει λοιπόν να δει που θα καταλήξει ο ίδιος (αν τον στείλουν στην D-League) για να αρχίσει να δουλεύει, ή να δει αν θα αποχωρήσει  κάποιος από τα Center των Kings και ξεκινήσει δουλειά με την ομάδα και έχοντας ως μέντορα τον σπουδαίο Vlade Divac. Όπως και να έχει εμείς οφείλουμε να του ευχηθούμε καλή τύχη στο νέο του ξεκίνημα.

Kevin Durant

Κέβιν Ντουράντ στους Γουόριορς

Έσκασε. Η βόμβα του καλοκαιριού στην φετινή FA "αφοπλίστηκε" και ο Kevin Durant θα είναι πλέον κάτοικος Okland. Ακολουθώντας τα βήματα του LeBron James, όταν εκείνος πήρε την απόφαση να πάει σε μια έτοιμη ομάδα για να διεκδικήσει τις πιθανότητες του, έτσι και ο Durant αποφάσισε να αφήσει πίσω παρελθόν 9 ετών και να ενισχύσει την παρέα των Curry-Thompson-Green στο δρόμο για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Ο LeBron βέβαια δεν πήγε σε μια ομάδα ίδιας ετοιμότητας, όπως αυτή που θα βρει ο Durant, αλλά και εκείνη (όπως και αυτή) ήταν μια κίνηση που του έδινε πάρα πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση τίτλου. Οι MVP λοιπόν, των 2 τελευταίων ετών στην ίδια ομάδα και τα προγνωστικά για το 82-0, για κατάκτηση από τώρα και άλλα παρόμοια "τσιτάτα" δίνουν και παίρνουν. Είναι όμως έτσι; Για να δούμε.

Η κίνηση αυτή των Warriors και με τον Durant να υπογράφει διετές με 54Μ απολαβές, εκτοξεύει το φετινό Salary Cap στα 108Μ με το όριο όμως στα 94Μ. Ποιοι το συμπληρώνουν αυτό; Curry, Thompson, Barnes, Ezeli, Bogut, Green, Livingston, Iguodalla, Looney και J. Thompson. Όπως καταλαβαίνετε, κάποιοι από αυτούς πρέπει να δοθούν με ανταλλαγή ή να αφεθούν ελεύθεροι. Πρώτοι υποψήφιοι είναι οι Bogut (11Μ) και Barnes (5Μ), οι οποίοι θα αποδεσμεύσουν περίπου 16Μ. Σίγουρα αυτό είναι θετικό, αλλά υπάρχει μια δυσκολία. Οι ανταλλαγές που θα γίνουν, θα πρέπει να φέρουν παίχτες με μισθό πολύ μικρό και επίσης οι ομάδες που θα εμπλακούν στην ανταλλαγή να έχουν χώρο στο δικό τους Salary Cap για να εντάξουν έναν εκ των 2 (ή και τους 2). Αν κάτι τέτοιο δεν καταστεί δυνατό, τότε οι Warriors είναι αναγκασμένοι να τους αποδεσμεύσουν.

Κέβιν Ντουράντ στους Γουόριορς 2Αυτό όμως πρακτικά σημαίνει, ότι μοναδικός ψηλός στο ρόστερ θα μείνει ο Ezeli, μιας και οι Speights και Varejao δεν έχουν ανανεώσει με τους "πολεμιστές". Βέβαια ο Βραζιλιάνος μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο βετεράνου με 500.000/χρόνο και να αποτελέσει μια λύση έκτακτης ανάγκης. Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι, ναι μεν οι Warriors έκαναν μια τρομερή κίνηση και έγιναν "πυραυλοκίνητοι" στην περιφέρεια, αλλά η frontline τους είναι για "κλάματα". Το χειρότερο για τους Warriors είναι ότι (αν κάνατε και τις αφαιρέσεις) δεν έχουν χρήματα για ξόδεμα πλέον για να συνθέσουν το παζλ και χάνουν αρκετά εργαλεία από την ομάδα των 2 τελευταίων ετών (Barbosa, Rush, McAdoo, Speights, πέραν των πιθανών "φευγάτων" Bogut και Barnes).

Καλό είναι λοιπόν να υποστηρίζουμε με σύνεση το "οι Warriors θα κάνουν το 82-0", γιατί αυτή τη στιγμή έχουν "ξηλώσει" αρκετά μεγάλο κομμάτι της πολύ καλής ομάδας της τελευταίας διετίας. Και προσωπικά δεν ξέρω πόσο ασφαλείς μπορούν να νιώθουν και οι Iguodala και Livingston, που αν φύγουν και αυτοί, τότε θα μιλάμε για σοβαρές απώλειες. Και σε ένα μαραθώνιο 82 αγώνων που έχει και τραυματισμούς, ένα ρόστερ 7 παιχτών και 5 "φιλάθλων" δεν είναι ότι καλύτερο. Μένει λοιπόν να δούμε πως θα είναι το φετινό ρόστερ των Warriors, πού θα έχει ελλείψεις (αν έχει) και μετά να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας.

Και για να ασχοληθούμε και λίγο με την αυτό καθαυτό απόφαση του KD. Προσωπικά, πολύ καλά έκανε. Δεν συμμερίζομαι απόψεις περί φανέλας, ανταγωνισμού κλπ και πιστεύω περισσότερο στην προσωπική ανάδειξη ενός αθλητή. Είτε έμενε στους Thunder, είτε επέλεγε τους Celtics, θα ακολουθούσε και πάλι ένα project με ερωτηματικά. Ούτε οι Thunder, ούτε οι Celtics δείχνουν έτοιμοι να χτυπήσουν την πόρτα του δαχτυλιδιού. Για τους Celtics, ναι μεν θα επέλεγε το μεγαλύτερο brand name (μαζί με τους Lakers) του ΝΒΑ, αλλά και πάλι αουτσάιντερ θα ήταν. Και όντας μάλιστα ήδη 1 φορά φιναλίστ σε τελικούς ΝΒΑ σαν αουτσάιντερ (με τους Thunder), όπου και διασύρθηκε με 4-0 από τους Heat, ο KD πολύ ορθά έπραξε και έφυγε στο San Fransisco.

Κέβιν Ντουράντ στους Γουόριορς 3Πρόκειται για έναν τρομερό παίχτη, με φιλοδοξίες που πλέον έθεσε εαυτό σε ρόλο φαβορί και υπό τις οδηγίες του Steve Kerr. Και είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του, που δεν το θεωρώ απίθανο να μετατραπεί από "βασιλιάς" της Oklahoma σε Νο2 πίσω από τον Curry, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Την ίδια άποψη είχα και για τον LeBron James και μου έγινε ακόμα πιο συμπαθής όταν έφυγε από τους Cavaliers για να πάει στους Heat. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιοι παίχτες πρέπει να είναι καταδικασμένοι να παίζουν σε μια ομάδα μόνο; Και ο Horry να κάνει το γυρολόγο και να έχει 7 τίτλους. Και όταν η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική, αυτοί θα πρέπει να κάθονται εκεί για να τρώνε "σκατά"; Γιατί; Ναι και οι Τζον Στόκτον και Καρλ Μαλοουν έμειναν μια ζωή στη Utah, άλλα όπου και αν πήγαιναν, είχαν πέσει πάνω στον Μεγάλο. Και ο Barkley (πού ήταν ο πρώτος που είχε επικρίνει τον James και προβλέπω το ίδιο να κάνει και με τον KD), από ομάδα σε ομάδα πήγαινε και ειδικά προς το τέλος της καριέρας του, μπας και πάρει ένα δαχτυλίδι.

Οπότε ας μείνουν στην άκρη οι κοροϊδίες για την απόφαση του Κεβιν Ντουράντ. Έπραξε αυτό που ήταν καλύτερο για την καριέρα του και πολύ καλά έκανε. Και στην τελική, 9 χρόνια έκατσε στους Thunder. Τους πήγε σε τελικούς NBA, τους πήγε σε τελικούς Δύσης και εν τέλει δεν τα κατάφερε. Προσπάθησε να αναδείξει την ομάδα του, δεν μπόρεσε. Η ομάδα του έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τον αναδείξει, οπότε θα δοκιμάσει και αλλού.

"Τρελά" λεφτά στην πιο... "τρελή" free agency όλων των εποχών

ΝΒΑ Free Agency 2016

Προσωπικά το περίμενα. Δεν μελέτησα αν το ίδιο είχε γίνει σε παλιότερες free agancy, όταν αυξανόταν το salary cap των ομάδων, αλλά είναι κοινή λογική. Περισσότερα λεφτά οι ομάδες, μεγαλύτερα συμβόλαια οι παίχτες (δείτε εδώ). Βλέπεις τον Mike Conley να υπογράφει 5ετές συμβόλαιο με ποσό στα 153Μ δολάρια και αναρωτιέσαι!! Τον "γυάλινο" Parsons να αμείβεται με 94Μ για 4 χρόνια. Biyombo 72/4, Noah 72/4, Turner 70/4, Mozgov 64/4 και πολλοί-πολλοί άλλοι και η λίστα δεν τελειώνει. Παράνοια. Αλλά είπαμε. Περισσότερα λεφτά οι ομάδες και πλέον οι παίχτες ζητούν το max contract* σε κάθε περίπτωση. Max contract θα ζητήσει λοιπόν και o Biyombo και ο Durant και ο Noah και οι ομάδες θα το δώσουν. Και εν μέρει, μπορεί να βλέπεις τόσο μεγάλα ποσά, αλλά μπορείς να πεις ότι τους εκμεταλλεύονται κιόλας. Αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι δημιουργούνται υπεραξίας. Όσο υπάρχει χρήμα όμως... Και σκεφτείτε τι θα επικρατήσει του χρόνου το καλοκαίρι, που το salary cap θα αυξηθεί κι άλλο. Και εκεί μάλλον θα ζητήσει και ο LeBron το τελευταίο δικό του max contract (η λογική λέει ότι φέτος θα υπογράψει 1+1 με player opt-out**).

* Το ποσό του max contract που δικαιούται κάθε παίχτης, αλλάζει ανάλογα με τα χρόνια "προϋπηρεσίας" στο NBA. 0-6, 7-10, 10+ οι 3 κατηγορίες. Max Contract δε δικαιούνται οι rookies.

** Player opt-out σημαίνει ότι ο παίχτης υπογράφει ένα συμβόλαιο με διάρκεια x+1, αλλά έχει την επιλογή πριν τον τελευταίο χρόνο να ενεργοποιήσει ο ίδιος την αποδέσμευση του, προκειμένου να δει αν θα ανανεώσει και το +1 ή θα διεκδικήσει νέο συμβόλαιο.

Προολυμπιακό, εθνική και Ολυμπιακοί αγώνες.

Προολυμπιακό τουρνουά 2016

2 λόγια και για τις 2 διοργανώσεις του καλοκαιριού. Εδώ μπορείτε να δείτε τα πάντα για το προολυμπιακό τουρνουά, καθώς επίσης και προγνωστικα στοιχηματος για τους αγώνες. Δεδομένου ότι θα περάσει 1 ομάδα από κάθε τουρνουά, κακά τα ψέματα η εθνική μας δεν έχει πολλές ελπίδες. Κόντρα στους Κροάτες μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά κόντρα στην Ιταλία του Μεσίνα, υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας. Οι Ιταλοί έχουν μια 5άδα NBAer, ενώ ο Μεσίνα είναι 4-5 level πάνω από τον Κατσικάρη. Οι Γάλλοι πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το εισιτήριο από το προολυμπιακο τουρνουα μπασκετ της Μανίλα, ενώ οι Σέρβοι σε αυτό του Βελιγραδίου παίζουν χωρίς αντίπαλο. Όσον αφορά τους Ολυμπιακούς αγώνες. ΟΙ ΗΠΑ θα πάρουν το χρυσό και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς αυτό. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα τελικά ρόστερ Ισπανών, Γάλλων, Σέρβων, Ιταλών (αν προκριθούν οι 3 τελευταίοι), Αργεντίνων και Βραζιλιάνων για να δούμε τι εκτίμηση μπορεί να γίνει.

Αυτά σε γενικές γραμμές από τα τεκταινόμενα στο χώρο του μπάσκετ. Σε επόμενο άρθρο ίσως πούμε 1-2 κουβέντες για τα summer league που σιγά-σιγά λαμβάνουν χώρα στην Αμερική και για τυχόν παίχτες που ξεχώρισαν και μπορούν να υπογράψουν συμβόλαια με τις ομάδες του ΝΒΑ.

L-Train

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
06/05
04:00
US Lover Finishing Position - Tom Hoge To Finish Top-10 5.00
4.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
04:00
US Lover Finishing Position - Mark Hubbard To Finish Top-20 5.00
3.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
04:00
US Lover To Miss Cut - Ben Griffin Yes 5.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
04:00
US Lover Finishing Position - Thomas Detry To Finish Top-20 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
23:30
F1Addict Sprint - Κατατακτήριες: Ποιοί θα είναι μέσα στην πρώτη τριάδα; L.Norris 10.00
2.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
23:30
F1Addict Sprint - Kατατακτήριες: Και τα δύο μονοθέσια να περάσουν στο Q3: Αston Martin 10.00
2.35
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
23:30
F1Addict Sprint - Κατατακτήριες: Head to Head: Magnussen vs Hulkenberg: Μagnussen 10.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
23:30
F1Addict Sprint - Κατατακτήριες: Head to Head: Hamilton vs Russell: Hamilton 10.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
21:30
Φίλιος Χόφενχαϊμ - Λειψία Χόφενχαϊμ Over 1,5 γκολ 8.00
2.32
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
21:20
US Lover Chicago Cubs - Milwaukee Brewers 2 5.00
2.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
20:45
Hooper Φενερμπαχτσέ - Μονακό 1 & Over 158.5 17.50
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
20:45
Hooper Φενερμπαχτσέ - Μονακό 1 & Μονακό (+13.5) 17.50
2.30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
20:00
Δούκας Μπεσίκτας - Ρίζεσπορ Over 2,5 & Over 8,5 κόρνερ (Bet Builder) 10.00
2.55
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Yes
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Χόφενχαϊμ Over 1,5 γκολ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Over 158.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Μονακό (+13.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 2,5 & Over 8,5 κόρνερ (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος