foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ52
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Βραζιλία, Serie A: Preview σεζόν 2016

Previews Πρωταθλημάτων | 13 Μαι 2016 16:00
br1.jpg

Έτοιμη να κάνει πρεμιέρα είναι η Serie A του πρωταθλήματος Brasileirao. 20 ομάδες θα ριχτούν στη φετινή μάχη, οι οποία θα έχει ιδιαιτερότητες, καθώς δεν θα υπάρξει διακοπή ούτε κατά τη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα, ούτε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτό σημαίνει ότι αρκετές ομάδες θα αναγκαστούν να χάσουν παίχτες, οι οποίοι θα είναι με τις Εθνικές τους. Από θέση φαβορί ξεκινάει η Ατλέτικο Μινέιρο που πέρσι τερμάτισε δεύτερη, ενώ η πρωταθλήτρια Κορίνθιανς, αποτελεί ερωτηματικό, λόγω των αλλαγών στο ρόστερ της. Σκληρή θα είναι και η μάχη της παραμονής, καθώς πολλές ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Καλή σεζόν να έχουμε.

Σύστημα διεξαγωγής 

Συμμετέχουν 20 ομάδες σε πρωτάθλημα δύο γύρων με εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις για την κάθε ομάδα. Oι τέσσερις από αυτούς τους συλλόγους είναι νεοφώτιστοι, που ανέβηκαν στην κατηγορία τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις της Série B του Brasileirão. H oμάδα που θα τερματίσει πρώτη θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Η πρωταθλήτρια ομάδα θα συμμετάσχει στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, το ίδιο και αυτή που θα τερματίσει δεύτερη. Ο τρίτος και ο τέταρτος σύλλογος της βαθμολογίας θα αγωνιστούν στην προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχει και ο νικητής του Κυπέλλου. Σε περίπτωση, όμως, που κάποια βραζιλιάνικη ομάδα κατακτήσει το Κόπα Σουνταμερικάνα, τότε αυτή η ομάδα βγαίνει στα προκριματικά  του Λιμπερταδόρες αντί της τέταρτης της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει τρίτη θα συμμετάσχει στη φάση των ομίλων και όχι στην προκριματική φάση, το ίδιο κι αν καμία βραζιλιάνικη ομάδα δεν θριαμβεύσει ούτε στο Λιμπερταδόρες, ούτε στο Σουνταμερικάνα. Στο Σουνταμερικάνα του 2017 θα συμμετάσχουν οι έξι ομάδες που θα τερματίσουν ψηλότερα στη βαθμολογία εξαιρουμένου των συλλόγων που θα συμμετάσχουν στη τέταρτη φάση του Κυπέλλου Βραζιλίας.

Kριτήρια ισοβαθμίας

Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δύο ή περισσότερων ομάδων, τα κριτήρια για καλύτερη θέση είναι τα εξής: 1) μεγαλύτερος αριθμός νικών, 2) μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων, 3) καλύτερη επίθεση, 4) μεταξύ τους αναμετρήσεις (μετρούν τα εκτός έδρας γκολ) 5) λιγότερες κόκκινες κάρτες 6) λιγότερες κίτρινες κάρτες 7) κλήρωση.

Κορίνθιανς

Τι έκανε πέρυσι: Κατέκτησε σχετικά εύκολα τον τίτλο, με διαφορά των 12 βαθμών από την δεύτερη Ατλέτικο Μινέιρο.

Γήπεδο: Arena Corinthians (63.321)

Μεταγραφές: Έχασε σημαντικούς παίχτες στις μεταγραφές, αλλά έχει το πλεονέκτημα να υπάρχει ο κόουτς Τίτε στον πάγκο, ο οποίος έχει δώσει «ταυτότητα» στην Κορίνθιανς. Προσπάθησε να φέρει επάξιους αντικαταστάτες και θα φανεί κατά πόσο θα μπορέσουν να φανούν αντάξιοι των προκατόχων τους.

Τι έκανε στα φιλικά: Στο τοπικό πρωτάθλημα του Παουλίστα, αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Οσάσκο Αουντάξ στα πέναλτι. Σχετικά καλή η εικόνα της.

Εκτίμηση: Θα παλέψει για τον τίτλο ξανά, αλλά η λογική λέει ότι δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει και πάλι στην κατάκτηση, λόγω των αλλαγών στο ρόστερ της.

 

Σάο Πάολο

Τι έκανε πέρυσι: Τερμάτισε στην 4η θέση, όπου έπαιξε μπαράζ για την πρόκριση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες και κατάφερε να προκριθεί σε αυτούς.

Γήπεδο: Morumbi (73.501)

Μεταγραφές: Αν βάλει κάποιος στο… ζύγι παίχτες που ήρθαν και παίχτες που έφυγαν, τότε θα δει ότι θεωρητικά αποδυναμώθηκε. Στην πράξη δεν φαίνεται μέχρι στιγμής. Θα δείξει στην πορεία. Πολύ σημαντικό το τι θα γίνει με τον φορ Καγιέρι, ο οποίος θα φανεί μέσα στο καλοκαίρι και αν θα βρει επάξιο αντικαταστάτη.

Τι έκανε στα φιλικά: Δεν κατάφερε κάτι αξιόλογο στο τοπικό πρωτάθλημα του Παουλίστα, όπου αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Οσάσκο Αουντάξ. Είχε ρίξει το βάρος στο Λιμπερταδόρες, όπου δίνει βραζιλιάνικο εμφύλιο με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Εκτίμηση: Η μεγάλη της δύναμη θα είναι και πάλι η έδρα της. Εκτός έδρας δείχνει να έχει θέματα όπως και πέρυσι. Μεγάλο ρόλο θα παίξει ο αντικαταστάτης του Καγιέρι. Λογικά θα παλέψει για τετράδα.

 

Γκρέμιο

Τι έκανε πέρυσι: Δεν είχε τη δύναμη να παλέψει για τον τίτλο όταν έπρεπε και αρκέστηκε στην 3η θέση, όπου την οδήγησε στους ομίλους του Λιμπερταδόρες.

Γήπεδο: Arena do Grêmio (60.540)

Μεταγραφές: Δεν άλλαξε και πολύ το ρόστερ της σε σχέση με πέρυσι, αλλά δείχνει να έχει πρόβλημα στα άκρα της άμυνας. Πολύ καλή προσθήκη του φορ Μπολάνιος από την Έμελεκ.

Τι έκανε στα φιλικά: Στο τοπικό πρωτάθλημα Γκαούτσο αποκλείστηκε σε διπλά ματς από την Ζουβεντούδε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θέλει δουλειά.

Εκτίμηση: Δεν έχει «βάθος» στο ρόστερ της για όταν χρειαστεί να φύγουν οι διεθνείς για Κόπα Αμέρικα και Ολυμπιακούς αγώνες. Αναμένεται να την επηρεάσει αυτό. «Ταβάνι» η τετράδα.

 

Ατλέτικο Μινέιρο

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν η μοναδική ομάδα που προσπάθησε να παλέψει για τον τίτλο του πρωταθλητή με την Κορίνθιανς αλλά δεν τα κατάφερε και τερμάτισε στην 2η θέση, όπου πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες.

Γήπεδο: Raimundo Sampaio (23.018)

Μεταγραφές: Έφυγαν πολλοί σημαντικοί παίχτες, αλλά η διοίκηση έκανε το παν να τους αντικαταστήσει και δείχνει να έχει το πιο πλήρες ρόστερ της κατηγορίας. Απέκτησε «βάθος» στο ρόστερ και αυτό θα φανεί όταν χρειαστεί να φύγουν οι διεθνείς για το Κόπα Αμέρικα και τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τι έκανε στα φιλικά: Στο τοπικό πρωτάθλημα του Μινέιρο, έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά έχασε τον τίτλο στα διπλά ματς από την Αμέρικα Μινέιρο. Είχε να σκεφτεί και το Λιμπερταδόρες, όπου δίνει μάχη με την Σάο Πάολο για το ποια θα πάει στα ημιτελικά.

Εκτίμηση: Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δείχνει το πρώτο φαβορί για τίτλο, λόγω του ότι όπως προαναφέραμε, θα έχει έξτρα λύσεις στον πάγκο της. Φέτος μπορεί το πρωτάθλημα.

 

Σάντος

Τι έκανε πέρυσι: Στο πρωτάθλημα απογοήτευσε με την 7η θέση που κατέλαβε, ενώ στο κύπελλο έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι από την Παλμέιρας.

Γήπεδο: Urbano Caldeira (21.256)

Μεταγραφές: Δίχως μεγάλες συγκινήσεις κύλησαν οι μεταγραφές, καθώς έχει ένα πλάνο και πάνω σε αυτό κινείται. Υπάρχει ταλέντο, από τους νεαρούς παίχτες της.

Τι έκανε στα φιλικά: Κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα Παουλίστα κόντρα στην Οσάσκο Αουντάξ, με νίκη εντός 1-0 και ισοπαλία εκτός 1-1. Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις.

Εκτίμηση: Όταν χρειαστεί να φύγουν οι διεθνείς για το Κόπα Άμερικα και τους Ολυμπιακούς αγώνες θα έχει ξεκάθαρο πρόβλημα, καθώς δεν υπάρχουν καλές εναλλακτικές λύσεις. Θα παλέψει για τετράδα, αλλά δύσκολα και αυτή.

 

Παλμέιρας

Τι έκανε πέρυσι: Στο πρωτάθλημα τερμάτισε μόλις στην 9η θέση, αλλά από ένα σημείο και έπειτα, έριξε όλο το βάρος στο κύπελλο, το οποίο τελικά και κατέκτησε απέναντι στη Σάντος.

Γήπεδο: Allianz Parque (43.713)

Μεταγραφές: Ο «βασικός κορμός» κρατήθηκε και έγιναν προσθήκες για να της δώσουν το κάτι παραπάνω. Θα φανεί στην πορεία κατά πόσο θα βοηθήσουν.

Τι έκανε στα φιλικά: Έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του τοπικού πρωταθλήματος Παουλίστα, όπου αποκλείστηκε από την Σάντος στα πέναλτι. Καλά στοιχεία.

Εκτίμηση: Σίγουρα μπορεί υψηλότερα από την περσινή 9η θέση και θα είναι υποψήφια για τετράδα. Δύσκολο το κάτι παραπάνω.

 

Φλαμένγκο

Τι έκανε πέρυσι: Από τις μεγάλες απογοητεύσεις της σεζόν η Φλαμένγκο, τερμάτισε στη 12η θέση. Απαιτείται restart.

Γήπεδο: Maracanã (78.838)

Μεταγραφές: Η περσινή κακή σεζόν «αφύπνισε» τη διοίκηση και προσπάθησε να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές. Σε θεωρητικό επίπεδο τα κατάφερε. Θα φανεί κατά πόσο έγινε αυτό και στην πραγματικότητα.

Τι έκανε στα φιλικά: Δεν κατάφερε κάτι σημαντικό στο τοπικό πρωτάθλημα Καριόκα και δείχνει ότι θέλει δουλειά ακόμα.

Εκτίμηση: Μπορεί καλύτερα από την 12η θέση πέρσι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν δικαιώνει τις προσδοκίες. Μέσα στη σεζόν πολλά μπορούν να αλλάξουν όμως.

 

Κρουζέιρο

Τι έκανε πέρυσι: Δεν κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα και παρέδωσε το «στέμμα» της πρωταθλήτριας στην Κορίνθιανς. Κινδύνεψε με υποβιβασμό, αλλά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ένα απίστευτο ντεμαράζ την έφεραν στην 8η θέση. Αν είχε γίνει νωρίτερα η αλλαγή, τότε μπορούσε να διεκδικήσει έξοδο στο Λιμπερταδόρες.

Γήπεδο: Governador Magalhães Pinto (62.170)

Μεταγραφές: Χρειαζόταν να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ρόστερ για επανέλθει στις πρώτες θέσεις και η διοίκηση προχώρησε σε καλές προσθήκες.

Τι έκανε στα φιλικά: Στο τοπικό πρωτάθλημα Μινέιρο, αποκλείστηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Αμέρικα Μινέιρο στα ημιτελικά. Στο κύπελλο έχει ξεκινήσει δυνατά.

Εκτίμηση: Μπορεί να πάει καλύτερα σε σχέση με πέρσι, αλλά όχι να παλέψει για τίτλο. Στόχος η 4άδα και βλέπει μετά.

 

Φλουμινένσε

Τι έκανε πέρυσι: Ακόμα μια απογοήτευση η Φλουμινένσε, όπου σώθηκε σχετικά εύκολα, αλλά δεν είναι η φανέλα της για τόσο χαμηλά. Στο κύπελλο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα κυπελλούχο Παλμέιρας. Απογοητευτική η σεζόν.

Γήπεδο: Maracanã (78.838)

Μεταγραφές: Ο βασικός «κορμός» της παρέμεινε και προχώρησε σε προσθήκες που μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο. Όχι για πολύ ψηλά όμως.

Τι έκανε στα φιλικά: Δεν κατάφερε να περάσει στα τελικά του τοπικού πρωταθλήματος Καριόκα, καθώς αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Μποταφόγκο. Προχώρησε στο κύπελλο Βραζιλίας. Καλές οι εντυπώσεις.

Εκτίμηση: Δύσκολα ακόμα και για 4άδα. Για Σουνταμερικάνα θα παλέψει λογικά.

 

Ιντερνασιανάλ

Τι έκανε πέρυσι: Έχασε στις λεπτομέρειες την έξοδο στο Λιμπερταδόρες, καθώς τερμάτισε στο -2 από την 4η θέση και την Σάο Πάολο. Της «στοίχισαν» τα εκτός έδρας ματς.

Γήπεδο: José Pinheiro Borba (58.306)

Μεταγραφές: Έχασε σημαντικούς παίχτες στις μεταγραφές, οι οποίοι δεν αντικαταστάθηκαν επάξια και αυτό αναμένεται να κοστίσει.

Τι έκανε στα φιλικά: Έφτασε μέχρι τον τελικό και την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος Γκαούτσο, όπου κέρδισε με συνολικό σκορ 4-0 την Ζουβεντούδε.

Εκτίμηση: Με τους παίχτες που έφυγαν, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μπει στην 4άδα.

 

Σπόρτ Ρεσίφε

Τι έκανε πέρυσι: Πολύ καλή η περσινή σεζόν, έφτασε να διεκδικεί έξοδο στο Λιμπερταδόρες, αλλά περιορίστηκε στην τιμητική για αυτή 6η θέση.

Γήπεδο: Adelmar da Costa Carvalho (32.983)

Μεταγραφές: Έφυγαν καλοί παίχτες, αλλά η διοίκηση προσπάθησε να τους αντικαταστήσει με επάξιους. Θα φανεί αν τα κατάφερε. Θεωρητικά είναι στα ίδια με την περασμένη σεζόν.

Τι έκανε στα φιλικά: Αποκλείστηκε στα ημιτελικά του τοπικού πρωταθλήματος Σαλγκέιρο, ενώ έμεινε εκτός συνέχειας και από το κύπελλο. Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα επαναλάβει την περσινή πορεία της, όπου έφτασε μέχρι την 6η θέση.

 

Ατλέτικο Παραναένσε

Τι έκανε πέρυσι: Τα παράτησε από την στιγμή που σώθηκε εύκολα και έδειξε ότι αν το πίστευε μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα.

Γήπεδο: Joaquim Américo Guimarães (43.981)

Μεταγραφές: Δεν άλλαξε κατά πολύ το ρόστερ της, με αυτούς που έφυγαν να μην αντικαθίσταται επάξια.

Τι έκανε στα φιλικά: Έφτασε στην κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος Παραναένσε, όπου επικράτησε εύκολα της Κοριτίμπα με συνολικό σκορ 5-0.

Εκτίμηση: Κάπου στα ίδια με πέρσι λογικά, με την δεκάδα να είναι το πρώτο μέλημα της.

 

Κοριτίμπα

Τι έκανε πέρυσι: Με ντεμαράζ νικών στο τέλος κατάφερε να σώσει την κατηγορία και να τερματίσει στην 15η θέση.

Γήπεδο: Major Antônio Couto Pereira (40.310)

Μεταγραφές: Ουσιαστικά στα ίδια με τα περσινά, με το ρόστερ της να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Τι έκανε στα φιλικά: Έφτασε μέχρι τον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος Παραναένσε, αλλά εκεί δέχθηκε πέντε γκολ συνολικά από την Ατλέτικο.

Εκτίμηση: Θα παλέψει ξανά για την παραμονή της. Μπορεί να τα καταφέρει.

 

Μποταφόγκο

Τι έκανε πέρυσι: Επέστρεψε εκεί που ανήκει, καθώς πήρε την άνοδο από την Β’ κατηγορία ως πρωταθλήτρια.

Γήπεδο: Nilton Santos (46.931)

Μεταγραφές: Προσπάθησε να κρατήσει τον βασικό «κορμό» της και τα κατάφερε, αλλά πλέον παίζει στην μεγάλη κατηγορία και θα μπορούσε να έχει ενισχυθεί περαιτέρω.

Τι έκανε στα φιλικά: Έφτασε στον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος Καριόκα, αλλά εκεί το έχασε από την Βάσκο με συνολικό σκορ 1-2.

Εκτίμηση: Για μια άνετη παραμονή θα πάει και μπορεί να τα καταφέρει.

 

Σάντα Κρουζ Ρεσίφε

Τι έκανε πέρυσι: Με ένα τρομερό ντεμαράζ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, όπου πήρε ισάριθμες νίκες, τερμάτισε στην 2η θέση και πήρε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία έπειτα από 10 χρόνια.

Γήπεδο: Jóse do Rego Maciel (62.243)

Μεταγραφές: Δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της, παρότι θα έπρεπε, διότι πλέον είναι στην μεγάλη κατηγορία και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Τι έκανε στα φιλικά: Έφτασε στην κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος Περναμπουκάνο, όπου στον τελικό αντιμετώπισε την Σπόρτ Ρεσίφε. 0-0 εκτός έδρας και 1-0 εντός.

Εκτίμηση: Θα παλέψει για την παραμονή της ως «νεοφώτιστη». Στην έδρα της δείχνει δυνατή. Ερωτηματικό το τι θα κάνει μακριά από αυτή.

 

Βιτόρια Μπαΐα

Τι έκανε πέρυσι: Πήρε την άνοδο από την Β΄ κατηγορία ως 3η και επέστρεψε έπειτα από ένα χρόνο διαλείμματος από τα «μεγάλα σαλόνια».

Γήπεδο: Manoel Barradas (35.980)

Μεταγραφές: Παρότι έχασε καλούς παίχτες, προχώρησε σε προσθήκες παιχτών που έχουν εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία.

Τι έκανε στα φιλικά: Κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα Μπαϊάνο, όπου στο πρώτο ματς εκτός έδρας ηττήθηκε από την Μπαχία με 1-0, αλλά στη ρεβάνς με την βοήθεια της έδρας της έφτασε στο 2-0 και την κατάκτηση του τροπαίου.

Εκτίμηση: Πρώτος στόχος η παραμονή για την Βιτόρια, η οποία πάντως μπορεί να έρθει σχετικά άνετα.

 

Φιγκεϊρένσε

Τι έκανε πέρυσι: Έδωσε σκληρή μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία και τα κατάφερε τελικά την τελευταία αγωνιστική, όπου κέρδισε την Φλουμινένσε.

Γήπεδο: Orlando Scarpelli (19.069)

Μεταγραφές: Έφυγαν καλοί παίχτες, προχώρησε σε προσθήκες για να τους αντικαταστήσει και θεωρητικά τα κατάφερε. Θα δείξει η πορεία της κατά πόσο.

Τι έκανε στα φιλικά: Δεν μπόρεσε να περάσει στον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος Καταϊρένσε. Στο κύπελλο έχει ξεκινήσει καλά.

Εκτίμηση: Θα παλέψει για την παραμονή της. Μπορεί να τα καταφέρει, αλλά θα δυσκολευτεί πολύ, όπως και την περασμένη σεζόν.

 

Πόντε Πρέτα

Τι έκανε πέρυσι: Σώθηκε πολύ άνετα, αλλά δεν το πίστεψε για κάτι παραπάνω και τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας.

Γήπεδο: Moisés Lucarelli (19.772)

Μεταγραφές: Δίχως σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της, αναμένεται ανάλογη πορεία με την περσινή, μιας και δεν θα μπορέσει να ανέβει επίπεδο με τις επιλογές που έγιναν.

Τι έκανε στα φιλικά: Δεν έδειξε κάτι το τρομερό στο τοπικό πρωτάθλημα Παουλίστα. Ξεκίνησε καλά στο κύπελλο με δύο προκρίσεις.

Εκτίμηση: Ούτε κρύο ούτε ζέστη αναμένεται και αυτή τη σεζόν. Κάπου στη μέση της βαθμολογίας αναμένεται.

 

Αμέρικα Μινέιρο

Τι έκανε πέρυσι: Πήρε το τελευταίο «εισιτήριο» για την μεγάλη κατηγορία ως 4η της βαθμολογίας.

Γήπεδο: Raimundo Sampaio (23.018)

Μεταγραφές: Έχασε σημαντικούς παίχτες που την ανέβασαν στην πρώτη κατηγορία. Ήρθαν άλλοι στην θέση τους για να τους αντικαταστήσουν. Το πρόσημο μάλλον αρνητικό.

Τι έκανε στα φιλικά: Έφτασε μέχρι τον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος Μινέιρο και το κατέκτησε μάλιστα, κόντρα στην συμπολίτισσα Ατλέτικο, με συνολικό σκορ 3-2. Ξεκίνησε καλά και στο κύπελλο.

Εκτίμηση: Πρώτος στόχος φυσικά η παραμονή και μετά για ότι καλύτερο μπορεί να παλέψει.

 

Τσαπεκονένσε

Τι έκανε πέρυσι: Κινδύνεψε με υποβιβασμό, αλλά σοβαρεύτηκε στο τέλος και παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Γήπεδο: Arena Condá (22.600)

Μεταγραφές: Δεν κινήθηκε δυναμικά στις μεταγραφές και αναμένεται ακόμα μια δύσκολη χρονιά, όπως η περσινή.

Τι έκανε στα φιλικά: Έφτασε στον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος Καταρινέσε, εκεί όπου αντιμετώπισε την Τζόινβιλ. Κατάφερε να το κατακτήσει με συνολικό σκορ 2-1.

Εκτίμηση: Η λογική λέει ότι θα στηριχθεί κλασικά στην έδρα της για να παραμείνει στην κατηγορία και μπορεί να τα καταφέρει.

 Αντώνης Κόκκινος

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ