foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ55
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Νορβηγία, Adeccoligaen: Preview σεζόν 2016

Previews Πρωταθλημάτων | 01 Απρ 2016 11:33
nw2.jpg

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε για τις ομάδες της OBOS Λίγκεν (Adeccoligaen) στη Νορβηγία και το πρωτάθλημα είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Ως φαβορί δίνονται Σάντεφιορντ και Μιοντάλεν, ώστε να επιστρέψουν στην Τίπελιγκεν, από κοντά και η Σάντνες που απογοήτευσε πέρυσι. Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να παίξουν και οι Ράνχαϊμ, Κρίστιανσουντ, Χοντ.

Σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή 30 αγωνιστικών. Οι δύο πρώτες εξασφαλίζουν την άνοδο στην Τίπελιγκεν. Οι ομάδες από την τρίτη έως την έκτη θέση, παίζουν μπαράζ, με το νικητή να αντιμετωπίζει τη 14η από την πρώτη κατηγορία. Η άνοδος κρίνεται σε δύο αγώνες. Τέλος, οι τέσσερις τελευταίοι υποβιβάζονται χωρίς μπαράζ στην τρίτη κατηγορία.

Μιοντάλεν

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα στην Τίπελιγκεν, πήρε ορισμένα σημαντικά αποτελέσματα, όμως στο τέλος δεν «άντεξε». Τερμάτισε 15η, χάνοντας τις ελπίδες παραμονής, στις τελευταίες αγωνιστικές.

Προπονητής: Συνεχίζει με τον Βέγκαρντ Χάνσεν στην τεχνική ηγεσία, ο οποίος έχει... «ριζώσει» στο Μιοντάλεν, αφού βρίσκεται εκεί από το 2006.

Έδρα: «Ίσακσεν Στάντιον» (4.350)

Μεταγραφές: Αποχώρησαν αρκετοί παίκτες, όπως οι Κάπιτζιτς, Ενγκουέν, Άασμουντσεν, Μπέρνσταϊν, αποκτήθηκαν 2-3 ποδοσφαιριστές με εμπειρία και πολλοί νεαροί και ταλαντούχοι.

Φιλικά: Επέλεξε να δώσει πολλά φιλικά προετοιμασίας, σε σύνολο δέκα αγώνων, σημείωσε πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, δείχνοντας έτοιμη για τα επίσημα ματς.

Εκτίμηση: Συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο δεν «παίζει» μόνη της. Στη χειρότερη, θα είναι στις θέσεις των μπαράζ.

 

Σάντεφιορντ

Τι έκανε πέρυσι: Από νωρίς βρέθηκε σε δεινή βαθμολογική θέση, κάπου στις αρχές της δεύτερης περιόδου, έχασε την επαφή με τις υπόλοιπες ομάδες και συμβιβάστηκε με τον υποβιβασμό.

Προπονητής: Η διοίκηση στηρίζει τον Λαρς Μποχίνεν, με τον οποίο ανανέωσαν τη συνεργασία τους πριν τη λήξη του περσινού πρωταθλήματος.

Έδρα: «Κόμπλετ Αρένα» (6.000)

Μεταγραφές: Αποχώρησαν από την ομάδα, σημαντικοί παίκτες, όπως οι επιθετικοί Κίρκεβολντ και Μεντί, την πόρτα της εξόδου πέρασε και ο μέσος Ντιένγκ. Επέστρεψε στην Κοπεγχάγη ο δανεικός τερματοφύλακας Μπουσκ. Καλές προσθήκες ο πολύπειρος επιθετικός Κοβάκς, ο μέσος Στόρμπαεκ, ο αμυντικός Σεκ καθώς και ο ισπανός μεσοεπιθετικός Βαγές.

Φιλικά: Με σκαμπανεβάσματα στα φιλικά προετοιμασίας, έδωσε αρκετά, δέκα τον αριθμό, είχε σαφή βελτίωση στα πιο πρόσφατα. Πέντε νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός.

Εκτίμηση: Πρόσθεσε εμπειρία στο ρόστερ της, ώστε να επανέλθει στην Τίπελιγκεν. Έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αρκεί να επιδείξει την απαραίτητη σταθερότητα στην απόδοσή της.

 

Γερβ

Τι έκανε πέρυσι: Προέρχεται από εξαιρετική πορεία κατά την περσινή περίοδο, έφτασε μια «ανάσα» από την Τίπελιγκεν, αφού έχασε την άνοδο στα μπαράζ με τη Σταρτ. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία, ο προπονητής Στάιναρ Πέντερσεν.

Προπονητής: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, ο Πέντερσεν, η εξαιρετική σεζόν με τη Γερβ, του έδωσε το «εισιτήριο» για την Τίπελιγκεν και την αγαπημένη του Σταρτ. Η διοίκηση έφερε στη θέση του τον 49χρονο Άρνε Σάντστε.

Έδρα: «Ούγκλαντ Στάντιον – Λέβερμιρ» (2.000)

Μεταγραφές: Έχασε τον καλύτερο της παίκτη, Ομοϊγουάνφο, ο οποίος συνεχίζει στη Στάμπαεκ, ενώ ο μπακ Ρόμπσταντ, ακολούθησε τον Πέντερσεν στη Σταρτ. Απέκτησε τους εξτρέμ Μπέργκλαν και Μπρόχμαν, καθώς και τον μέσο Όλσβικ.

Φιλικά: Δύο νίκες και μία ισοπαλία σε σύνολο επτά φιλικές αναμετρήσεις κατά την προετοιμασία, έχασε από ομάδες της κατηγορίας, ακόμα και -θεωρητικά- υποδεέστερες.

Εκτίμηση: Δύσκολο να επαναλάβει την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε πέρυσι, όμως η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας, τις δίνει ελπίδες για την εξάδα. Ερωτηματικό ο νέος προπονητής.

 

Κρίστιανσουντ

Τι έκανε πέρυσι: Δεν έκανε και την καλύτερη δυνατή πορεία με βάση της προσδοκίες που υπήρχαν, ωστόσο εκ του αποτελέσματος, η 3η θέση και η συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου, κρίνεται ικανοποιητική.

Προπονητής: Αμετακίνητος στον πάγκο της ομάδας ο 43χρονος Νορβηγός, Κρίστιαν Μίκελσεν.

Έδρα: «Κρίστιανσουντ Στάντιον» (4.000)

Μεταγραφές: Δεν κινήθηκε ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, λίγες οι αλλαγές στο ρόστερ. Αποκτήθηκαν ο επιθετικός Μεντί και ο μέσος Ντιόπ από Σάντεφιορντ και Μόλντε αντίστοιχα, αποχώρησαν οι φορ Μπάμπα και Άγκντεσταϊν.

Φιλικά: Μέτρια η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας, έδειξε ότι θέλει ακόμα πολλή δουλειά για να επανέλθει στα επίπεδα της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε εννέα ματς, ο απολογισμός.

Εκτίμηση: Όπως κάθε χρονιά, από τις τελευταίες, ξεκινά με προσδοκίες, οι οποίες φτάνουν έως την άνοδο στην Τίπελιγκεν. Ρεαλιστικός στόχος η συμμετοχή στα πλέι οφ.

 

Χοντ

Τι έκανε πέρυσι: Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας αναφορικά με την περσινή σεζόν και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Τερμάτισε στην 4η θέση της κατάταξης, πέντε πόντους μακριά από την άνοδο.

Προπονητής: Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία, καθώς ο Σίντρε Άιντ, αποτελεί παρελθόν και στη θέση του ήρθε ο 38χρονος Χανς Έρικ Έρικσεν.

Έδρα: «Νίε Χέντβολ Στάντιον» (4.081)

Μεταγραφές: Την πόρτα της εξόδου πέρασαν οι Άουρσενς, Φαλχ, Σβέεν, ο Έρικσεν έφερε από τη Φόλο τους Σερέμπα και Βέστβατν, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα και ο Βεμπανγκόμο.

Φιλικά: Επηρεασμένη από την αλλαγή προπονητή, έβγαλε προβλήματα στα φιλικά, τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός σε οκτώ αναμετρήσεις.

Εκτίμηση: Αναμένεται να είναι εκ των ρυθμιστών της ανόδου στην Τίπελιγκεν, κερδίζοντας τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

 

Ράνχαϊμ

Τι έκανε πέρυσι: Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, άλλαξε προπονητή, με τον Ρίισε να αναλαμβάνει και η πορεία της ήταν ανοδική. Τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας, όμως δεν έφτασε μέχρι τέλους στα πλέι οφ.

Προπονητής: Νέος τεχνικός στον πάγκο ο μέχρι πρότινος βοηθός του Όλα Μπι Ρίισε, ο 38χρονος Σβάιν Μάαλεν.

Έδρα: «Ράνχαϊμ Αρένα» (2.000)

Μεταγραφές: Παρελθόν οι Στίλσον, Έβερας, Βολ, Άας, Σκίλε, οι περισσότεροι δεν αντικαταστάθηκαν επάξια. Σημαντική προσθήκη ο ακραίος μέσος Σάντμαλ, ο οποίος ξεχώρισε με τη Λέβανγκερ.

Φιλικά: Θετικές εντυπώσεις στα φιλικά, έκανε τρεις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα, ενώ ηττήθηκε μόλις μία φορά. Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε συνολικά οκτώ αναμετρήσεις.

Εκτίμηση: Άλλαξε προπονητή μεν, έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει την ομάδα δε, επομένως οι προσδοκίες για ανάλογη της περσινής σεζόν είναι σαφείς. Πιθανό να βρεθεί στα πλέι οφ ανόδου.

 

Σάντνες Ουλφ

Τι έκανε πέρυσι: Απογοήτευση η προηγούμενη χρονιά, όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Τίπελιγκεν, αλλά δεν εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Τερμάτισε στην 7η θέση, ούσα σε πτωτική πορεία στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Προπονητής: Με τον Μπενγκτ Σέτερνες στον πάγκο, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, θα προσπαθήσει να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Έδρα: «Σάντνες Ίντρετσπαρκ» (4.969)

Μεταγραφές: Αρκετές αλλαγές στο ρόστερ έπειτα από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πρόσθεσε εμπειρία με Ζάγιτς, Θορστέινσον, Νίσια. Γιόνσον, Μπρόχμαν, Άνεσταντ, Ογουέλο, μερικές από τις αποχωρήσεις.

Φιλικά: Προβληματική εικόνα στα πρώτα φιλικά, βρήκε ρυθμό και δείχνει έτοιμη για τη «μάχη» του πρωταθλήματος στα τελευταία. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες.

Εκτίμηση: Διαθέτει ένα από τα πιο δυνατά ρόστερ της κατηγορίας, δικαίως θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο. Αποτυχία, αν δεν είναι στην πρώτη δυάδα.

 

Στρόμεν

Τι έκανε πέρυσι: Πολύ ασταθής κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κατάφερε με «όπλο» την έδρα της να επιτύχει το στόχο της παραμονής. Άκρως θετική η 8η θέση.

Προπονητής: Κέρδισε τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα ο 37χρονος Έσπεν Όλσεν, οι προσδοκίες προς το πρόσωπό του παραμένουν ίδιες.

Έδρα: «Στρέμεν Στάντιον» (4.000)

Μεταγραφές: Δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, αρκετοί παίκτες έφυγαν, αρκετοί ήρθαν. Ο τερματοφύλακας Όμενος, οι μέσοι Ρασχ και Μπρέντσρεντ και ο αμυντικός Νακίμ μερικές από τις προσθήκες.

Φιλικά: Επέλεξε να δώσει λίγα σημαντικά φιλικά κατά την περίοδο της προετοιμασίας, σημείωσε μία νίκη και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα.

Εκτίμηση: Προμηνύεται δύσκολη σεζόν, με πρωταρχικό στόχο να είναι η παραμονή στην κατηγορία.

 

Λέβανγκερ

Τι έκανε πέρυσι: Άκρως επιτυχημένη θεωρείται η περσινή σεζόν για την ομάδα, αφού κατόρθωσε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Τερμάτισε στην 9η θέση, έχοντας τρεις πόντους περισσότερους από τη Φόλο που υποβιβάστηκε.

Προπονητής: Τα ηνία της ομάδας δόθηκαν στον 41χρονο Σουηδό Μάγκνους Πάουελ, ο οποίος αντικατέστησε τον Χόλμπεργκ.

Έδρα: «Μόαν Γκρες» (2.500)

Μεταγραφές: Σημαντικότερες απώλειες από το μεταγραφικό παζάρι, οι Σάντμαλ και Μπράατεν, ωστόσο ενισχύθηκε με τους Στάρκενμπεργκ, Άας, Βολ και Άστβαλντ.

Φιλικά: Έδωσε δυνατά φιλικά κατά την περίοδο της προετοιμασίας, ηττήθηκε στην πρόβα τζενεράλε από τη Ράνχαϊμ με σκορ 1-0 εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Την περιμένει εκ νέου δύσκολη χρονιά, ο στόχος φυσικά παραμένει ο ίδιος και είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Αποτελεί ερωτηματικό η εικόνα που θα παρουσιάσει, λόγω αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

 

Μπρίνε

Τι έκανε πέρυσι: Σώθηκε την τελευταία αγωνιστική, η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Τερμάτισε στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Προπονητής: Σταθερά στον πάγκο ο Γκέτε Λάρσεν, ο 54χρονος Νορβηγός τεχνικός, βρίσκεται στην ομάδα από τη σεζόν 2012.

Έδρα: «Μπρίνε Στάντιον» (10.133)

Μεταγραφές: Αποδυναμωμένη βγαίνει από το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, αφού αποχώρησαν ο τερματοφύλακας Κρίστιανσεν και οι πολύτιμοι μέσοι Κάταμπ και Τβέιτα. Αντιθέτως, πήρε τους Κνέζοβιτς, Καστράτι, Μπίσκατα, Μιένερ.

Φιλικά: Θετικό ήταν το πρόσημο από τα φιλικά προετοιμασίας, καθώς σε σύνολο εννέα αναμετρήσεων, σημείωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Εκτίμηση: Πρωταρχικός στόχος και τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η εξασφάλιση της παραμονής, ωστόσο η επίτευξή του παραμένει εξίσου δύσκολη.

 

Ασάνε

Τι έκανε πέρυσι: Επιτυχημένη σεζόν η περσινή, αφού επιτεύχθηκε ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία. Ο δρόμος ήταν δύσκολος και ανηφορικός, σώθηκε την τελευταία αγωνιστική.

Προπονητής: Η διοίκηση διατήρησε στην τεχνική ηγεσία τον Κιετίλ Κνούτσεν. Ο 48χρονος Νορβηγός βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2013.

Έδρα: «Μίρνταλ Γκρες» (3.000)

Μεταγραφές: Απώλεια η αποχώρηση του δεξιού μπακ Γκράβνταλ, παρελθόν αποτέλεσαν επίσης οι Γκλέσνες και Νίμποργκ. Σημαντική προσθήκη ο εξτρέμ Χάμερσλαντ, που ξεχώρισε με τη Νεστ-Σότρα.

Φιλικά: Ισόπαλο χωρίς τέρματα, το τελευταίο και δυνατότερο τεστ κόντρα στη Μπραν, άφησε ελπίδες για θετικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Εκτίμηση: Πέρυσι κατόρθωσε να σωθεί στο... και πέντε της τελευταίας αγωνιστικής, το ίδιο αγχωτική αναμένεται να είναι και η φετινή αγωνιστική περίοδο για την ομάδα του Κνούτσεν.

 

Φρέντρικσταντ

Τι έκανε πέρυσι: Δύσκολη η περσινή χρονιά, η ομάδα ξεκίνησε άσχημα και αναγκαστικά αντικαταστάθηκε ο προπονητής. Ήρθε ο Άρνε Ερλάντσεν, πήρε κάποιες νίκες, όμως η παραμονή επιτεύχθηκε στο φινάλε της σεζόν. Τερμάτισε στη 12η θέση.

Προπονητής: Υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, καθώς ανέλαβε ο 53χρονος Νορβηγός Γιαν Χάλβορ Χάλβορσεν, ο οποίος ήταν για μια διετία προπονητής στη Μπόντο Γκλιμτ.

Έδρα: «Νίε Φρέντρικσταντ Στάντιον» (12.800)

Μεταγραφές: Έγιναν ανακατατάξεις στο ρόστερ, αρκετοί παίκτες έφυγαν, πολλοί ήρθαν. Σημαντικότερη αποχώρηση του επιθετικού Γιοχάνσεν, ο οποίος ανήκει πλέον στην Οντ. Αποκτήθηκαν οι Κρίστιανσεν, Μπριξ, Γένσεν, Μπενμουσά, Καρολιούσεν, Κάπιτζιτς, Τένε.

Φιλικά: Μία νίκη και δύο ισοπαλίες ο απολογισμός των φιλικών σε οκτώ αναμετρήσεις. Ήττα με σκορ 1-3 στην πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο τη Σάρπσμποργκ.

Εκτίμηση: Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διεκδίκηση ανόδου. Η Όμπος Λίγκεν δεν είναι εύκολη κατηγορία και η Φρέντρικσταντ έχει απογοητεύσει στο παρελθόν. Έχει έμπειρο και καλό προπονητή, το «δέσιμο» του ρόστερ θα κρίνει την πορεία της.

 

Ράουφος

Τι έκανε πέρυσι: Κέρδισε την άνοδο από την τρίτη κατηγορία με άνεση, ούσα η δίκαιη πρωταθλήτρια του ομίλου.

Προπονητής: Η διοίκηση επιμένει με τον Έσπεν Χάουγκ στον πάγκο, ο 41χρονος Νορβηγός, βρίσκεται στην τέταρτη χρονιά της θητείας του στη Ράουφος.

Έδρα: «NAMMO Στάντιον» (600)

Μεταγραφές: Απέκτησε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από χαμηλότερες κατηγορίες, όπως οι Τρόνχους, Νόμε, Χάιμπεργκ, Ντομίνγκο και Αγκανσπάχιτς. Αποχώρησαν ο αμυντικός Άντερσεν και ο επιθετικός Όσκαρ.

Φιλικά: Μία νίκη και δύο ισοπαλίες, ο απολογισμός στα πέντε τελευταία φιλικά προετοιμασίας, ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τη Μπρίνε στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Εκτίμηση: Βρίσκεται μέσα στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δύσκολο το εγχείρημα, θα είναι έκπληξη αν τα καταφέρει.

 

KFUM Όσλο

Τι έκανε πέρυσι: Έστω και δύσκολα, κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Όμπος Λίγκεν και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου της τρίτης κατηγορίας.

Προπονητής: Με την επιτυχία της περσινής σεζόν, ο Νορβηγός Στάλε Άντερσεν, κέρδισε τη θέση του στον πάγκο της ομάδας και φέτος.

Έδρα: «KFUM Αρένα» (2.000)

Μεταγραφές: Απέκτησε τον έμπειρο τερματοφύλακα Χίρσφελντ, ήρθαν επίσης οι Χάμερ, Πέτερσεν, Ρασχ, Έκμπολμ, Νόρχαϊμ.

Φιλικά: Χωρίς νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα φιλικά που έδωσε, μετρά τέσσερις σερί ισοπαλίες με ομάδες όπως οι Κρίστιανσουντ, Φρέντρικσταντ, Μπαρουμ και Μιεντάλεν.

Εκτίμηση: Ξεκινά τη σεζόν με στόχο την παραμονή, είναι μέσα στο γκρουπ των ομάδων που είναι φαβορί για υποβιβασμό. Δύσκολα θα καταφέρει την έκπληξη.

 

Ούλενσακερ

Τι έκανε πέρυσι: Κέρδισε την επάνοδό της στην Όμπος Λίγκεν, έπειτα από μία χρονιά στην τρίτη κατηγορία. Η επιτυχία της δε συνδυάστηκε με καλό ποδόσφαιρο και ικανοποίηση από την εικόνα της.

Προπονητής: Θα παραταχθεί με νέο τεχνικό τη φετινή σεζόν, ο λόγος για τον Βέγκαρντ Στόγκχαϊμ, ο οποίος ήρθε από τη Χαμ Καμ.

Έδρα: «Γέσχαϊμ Στάντιον» (3.240)

Μεταγραφές: Έκανε ένα καλό «ξεσκαρτάρισμα», σημαντικότερη προσθήκη του μέσου Κρόγκσταντ, με τη μορφή δανεισμού από τη Λίλεστρεμ. Απέκτησε επίσης τους Άας, Λάνγκας, Μπράατεν και Σόλμπεργκ.

Φιλικά: Άριστες εντυπώσεις από τα φιλικά προετοιμασίας, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Μπαρουμ, Χαμ Καμ, Γερβ και Φόλο. Δύο ήττες σε συνολικά επτά αγώνες.

Εκτίμηση: Παραμένει ερωτηματικό καθώς πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Δύσκολα θα κάνει την έκπληξη, αναμένεται να παλέψει μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού.

 

Κόνγκσβινγκερ

Τι έκανε πέρυσι: Τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της στην τρίτη κατηγορία, δεν πιέστηκε σχεδόν σε κανένα σημείο της χρονιάς, ούσα με διαφορά η καλύτερη ομάδα.

Προπονητής: Τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα διανύει ο Πορτογάλος Λουίς Πιμέντα, ο οποίος είναι μόλις 34 ετών.

Έδρα: «Γκιέμσελουντ Στάντιον» (5.202)

Μεταγραφές: Δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, απέκτησε μονάχα τον τερματοφύλακα Μεδέρος, τον αμυντικό Σουσλόφ και τον εξτρέμ Γκιουβέν.

Φιλικά: Εξαιρετικές εντυπώσεις από τα φιλικά κατά την περίοδο της προετοιμασίας, σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων, σημείωσε επτά νίκες. Επιβλήθηκε μεταξύ άλλων των Μιεντάλεν, Κρίστιανσουντ και Φρέντρικσταντ.

Εκτίμηση: Η εικόνα της στα φιλικά ανέβασε τις προσδοκίες του κόσμου για μια χρονιά καλύτερη από την απλή παραμονή της στην κατηγορία. Διατήρησε τον βασικό κορμό της ομάδας, έχει νέο και φιλόδοξο προπονητή, ίσως αποτελέσει την έκπληξη.

 Ηλίας Μαλιγιάννης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ