foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ75
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Mεξικό, Clausura: Preview 2016

Previews Πρωταθλημάτων | 13 Ιαν 2016 21:32
mex-1.jpg

Το πρωτάθλημα του Μεξικού είναι χωρισμένο σε δύο περιόδους. Το Απερτούρα, το οποίο κατέκτησε η Τίγκρες και το Κλαουσούρα, του οποίου η πρώτη αγωνιστική διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το τέλος του θα έλθει περί τα τέλη Μαΐου, έπειτα από την ολοκλήρωση των 17 αγωνιστικών και της λιγκίγιας (πλέι οφ). Μέσω αυτής θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής. Μια ομάδα θα υποβιβαστεί, μέσω της ειδικής βαθμολογίας.

Σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Λαμβάνουν μέρος 18 ομάδες. Οι πρώτες οχτώ θα μπουν στη λιγκίγια και μέσω αυτής θα διεκδικήσουν το τίτλο του πρωταθλητή. Μια ομάδα θα υποβιβαστεί, μέσω της ειδικής βαθμολογίας, που βγαίνει με τον μ.ο. βαθμών που έχει συγκεντρώσει ο κάθε σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Τίγκρες

Τι έκανε στο Απερτούρα: Τερμάτισε στην 5η θέση στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα, αλλά στα πλέι οφ έδειξε γιατί θεωρείται από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο Μεξικό και έφτασε ως την κατάκτηση του τίτλου, στους διπλούς επικούς τελικούς με την Πούμας.

Προπονητής: Ο 61χρονος Βραζιλιάνος Ρικάρντο Φερρέτι εννοείται ότι παραμένει στη θέση του και στοχεύει σε ακόμα ένα τίτλο.

Έδρα: Universitario de Nuevo León (42.000)

Μεταγραφές: Δεν έγιναν πολλές αλλαγές σε ένα ρόστερ που έχει ποιότητα, το οποίο ενισχύθηκε περαιτέρω με τους Σίλβα (χαφ), Σελαραγιάν (εξτρέμ), Φερνάντες (φορ) και Μανσίγια (φορ).

Εκτίμηση: Στόχος και πάλι ο τίτλος, αλλά θα παίξει ρόλο και η συμμετοχή της στο Λιμπερταδόρες. Υπάρχει ποιότητα και ποσότητα για να ανταπεξέλθει. 

 

Τολούκα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Έκανε καλό Απερτούρα, στο οποίο τερμάτισε στην 2η θέση της κανονικής διάρκειας και έπειτα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Τίγκρες. Στόχος φυσικά ήταν ο τίτλος, τον οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει. Τώρα, θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Κλαουσούρα,

Προπονητής: Συνεχίζει στον πάγκο της ο 44χρονος Παραγουανός Χοσέ Καρντόζο, ο οποίος έχει αγωνιστεί και ως παίχτης στην Τολούκα.

Έδρα: Nemesio Díez (27.000)

Μεταγραφές: Μόλις δύο προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι, αυτές των Όρτις (χαφ) και Φλόρες (μπακ).

Εκτίμηση: Θέλει να παλέψει για τον τίτλο, στο εσωτερικό της το πιστεύουν και μένει να αποδείξει αν μπορεί να τα καταφέρει. 

 

Kερέταρο

Τι έκανε στο Απερτούρα: Μέτρια η πορεία της, με την 11η θέση που κατέλαβε να αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Μεγάλες οι μεταπτώσεις στην απόδοσή της, τις οποίες πλήρωσε εν τέλει.

Προπονητής: Ο 60χρονος Μεξικανός Βίκτορ Βουσετίτς παραμένει στον πάγκο, ενώ πλέον είναι αρκετά έμπειρος και έχει μάθει την ομάδα του.

Έδρα:  La Corregidora (34.130)

Μεταγραφές: Λίγες, αλλά όχι και ποιοτικές οι κινήσεις της, με εξαίρεση την απόκτηση με κανονική μεταγραφή (ήταν δανεικός από την Τίγκρες) του Αργεντινού στράικερ Βίγια. Αποχώρησαν δύο βασικά στελέχη, όπως ήταν οι χαφ Πινέδα και Ουίλιαμ.

Εκτίμηση: Θα παλέψει να μπει στην οχτάδα, αλλά δεν θα είναι εύκολο το έργο της. 

 

Άτλας

Τι έκανε στο Απερτούρα: Τραγική η πορεία της, τερμάτισε στην 16η θέση, ενώ είχε τεθεί στόχος για οχτάδα. Μετά από το καταστροφικό πρώτο μισό, έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ.

Προπονητής: Προτιμήθηκε ο 52χρονος Αργεντινός Γκουστάβο Κόστα, ο οποίος δεν έχει ξανά δουλέψει στο Μεξικό. Θετικό το πρώτο δείγμα γραφής, με το 1-3 στην πρεμιέρα, στην έδρα της Κερέταρο.

Έδρα: Jalisco (61.300)

Μεταγραφές: Πολλές οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της, με την διοίκηση να προχωράει στην απόκτηση οχτώ ποδοσφαιριστών, με τον επαναπατρισμό του στόπερ Μάρκες να ξεχωρίζει. Σχεδόν άλλοι τόσοι αποχώρησαν, με τους περισσότερους εξ αυτών να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Εκτίμηση: Στόχος και πάλι η οχτάδα και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Δύσκολο για κάτι παραπάνω στη λιγκίγια. 

 

Τιχουάνα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Απελπιστικά κακή τερμάτισε μόλις στην 17η θέση (προτελευταία). Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί σε καμία περίπτωση την έδρα της, όπου αποτελούσε πάντα τη δύναμη της. Εκεί οφείλεται κυρίως η 17η θέση.

Προπονητής: Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μιγκέλ Ερρέρα, ήρθε για να δώσει νέα πνοή στους «σόλος» και να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα.

Έδρα: Caliente (22.333)

Μεταγραφές: Απέκτησε έξι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν εμπειρία και μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο. Ξεχωρίζουν οι Βαλενσουέλα (στόπερ), Ζουνίνιο (χαφ), Εσκομπόσα (επιθετικός). Αποχώρησαν παίχτες που δεν βοήθησαν στο Απερτούρα.

Εκτίμηση: Ο Ερρέρα είναι καλός προπονητής και θα δώσει άλλον αέρα στην Τιχουάνα. Εφικτός στόχος η οχτάδα. 

 

Πατσούκα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Κακή σε όλο το Απερτούρα, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο αν βρει σταθερότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κάνει τίποτα καλύτερο από την 12η θέση.

Προπονητής: O 40χρονος Ουρουγουανός Ντιέγκο Αλόνσο, έχει αμφισβητηθεί πολύ μέχρι στιγμής και αν δεν καταφέρει ούτε τώρα κάτι καλό, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει μετά το τέλος της σεζόν.

Έδρα: Miguel Hidalgo (30.000)

Μεταγραφές:  Η κακή εκκίνηση στη σεζόν, ανάγκασε τη διοίκηση να προχωρήσει σε δέκα μεταγραφές προκειμένου να δυναμώσει το ρόστερ και να ψάξει για κάτι καλύτερο στο Κλαουσούρα. Αποχώρησαν παίχτες που δεν υπολογίζονταν. Σε πρώτη φάση δείχνει αρκετά ενισχυμένη. Θα φανεί στην πράξη το πόσο.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρος στόχος η οχτάδα. Μπορεί να τα καταφέρει. Ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές. 

 

Γουαδαλαχάρα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Πολύ κακή πορεία για την Γουαδαλαχάρα στο Απερτούρα, με την 13η θέση μόνο τιμητική να μην είναι για μια ομάδα που είχε ως στόχο τουλάχιστον τα πλέι οφ.

Προπονητής: Η διοίκηση βλέποντας την κακή εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα, αποφάσισε να δώσει τα «κλειδιά» στον 42χρονο Αργεντινό Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος βελτίωσε την εικόνα της κατά πολύ και έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Έδρα: Omnilife (50.000)

Μεταγραφές: Ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι, με τους χαφ Πινέδα και ο Πένια να έρχονται για να την ανεβάσουν επίπεδο. Σημαντική η απουσία του φορ Φαμπιάν, ο οποίος πήγε στην Αίντραχτ. Κοντά στην αποχώρηση του, δίχως να είναι τίποτα σίγουρο όμως, ο αμυντικός Σαλσίντο.

Εκτίμηση: Η λογική λέει ότι η Γουαδαλαχάρα θα είναι καλύτερη σε σχέση με το Απερτούρα. Οχτάδα και ότι προκύψει από εκεί και πέρα. 

 

Βερακρούζ

Τι έκανε στο Απερτούρα: Στα τελειώματα της κανονικής περιόδου κατάφερε να μπει στον οχτάδα και να συμμετάσχει έτσι στα πλέι οφ, στα οποία δεν κατάφερε να προχωρήσει, καθώς αποκλείστηκε από την μετέπειτα φιναλίστ Πούμας.

Προπονητής: Ο βετεράνος 70χρονος Χιλιανός Κάρλος Ρεϊνόσο συνεχίζει στο πάγκο της και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Έδρα: Luis de la Fuente (26.316)

Μεταγραφές: Έγιναν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της, με εφτά παίχτες να έρχονται και οχτώ να φεύγουν. Υπάρχουν πλέον περισσότερες ποιοτικές επιλογές στο ρόστερ της.

Εκτίμηση: Εφικτός στόχος η οχτάδα ξανά, θα παλέψει πολύ για αυτή και μπορεί να τα καταφέρει. 

 

Kλάμπ Αμέρικα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Τερμάτισε στην 6η θέση στην κανονική διάρκεια, αλλά στη Λιγκίγια ήταν απογοητευτική και δεν κατάφερε τίποτα το σημαντικό. Μετά ήρθε το Παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, όπου δεν κατάφερε τίποτα το αξιόλογο.

Προπονητής: Ο κόουτς Νάτσο Αμπρίς συνεχίζει να είναι στο πάγκο, αλλά σε ενδεχόμενη νέα αποτυχία, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο

Έδρα: Azteca (105.000)

Μεταγραφές: Δεν αποδυναμώθηκε, αλλά ούτε και έγιναν μεταγραφές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Οι λιγοστές προσθήκες, είναι απλά για να υπάρχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ.

Εκτίμηση: Σε κάθε τουρνουά, ξεκάθαρος στόχος είναι ο τίτλος. Αυτό θα επιδιώξει και τώρα. Την κατάκτηση. 

 

Πουέμπλα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Πολύ καλή η παρουσία της στο Απερτούρα, όπου κατάφερε μετά από χρόνια να μπει στα πλέι οφ, με την 7η θέση που τερμάτισε στην κανονική διάρκεια. Συμμετέχει και στο Λιμπερταδόρες φέτος.

Προπονητής: Επιτυχημένη κρίνεται η πορεία του κόουτς Πάμπλο Μαρίνι και δεν υπήρχε λόγο να μην συνεχίσει στον πάγκο της.

Έδρα: Cuauhtémoc (42.649)

Μεταγραφές: Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά δέκα μεταγραφές έγιναν για να ενισχυθεί το ρόστερ και να συνεχίσει να πορεύεται σε επιτυχημένα μονοπάτια. Έχει και το Λιμπερταδόρες, οπότε χρειάζεται βάθος στον πάγκο. Μοναδικό πλήγμα, η φυγή του φορ Ρόι, που ήταν ο γκολτζής της.

Εκτίμηση: Πολύ καλή η δουλειά του Μαρίνι, αναμένουμε να βρεθεί εντός πλέι οφ ξανά και ότι προκύψει. 

 

Μόντερεϊ

Τι έκανε στο Απερτούρα: Στηρίχθηκε αποκλειστικά στην έδρα της στο Απερτούρα  και λίγο ήθελε να μπει στον 8άδα. Τερμάτισε στην 9η θέση, κυρίως λόγω της αδυναμίας της να πάρει αποτελέσματα εκτός έδρας, όπου είχε απολογισμό δύο νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες. Όλα τα παιχνίδια της ήταν over 2.5 και το γεγονός ότι είχε τόσο μεγάλη διαφορά στην απόδοση της στα εντός με τα εκτός, προβλημάτισαν τον τεχνικό Μοαμέντ.

Προπονητής: Ο Αργεντινός Αντόνιο Μοαμέντ, στο τέλος της σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο, καθώς λήγει το συμβόλαιο του και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει σε ομάδα της πατρίδας του.

Έδρα: BBVA (51.000)

Μεταγραφές: Πολύ σημαντικές οι προσθήκες των Σάντσες (κυρίως, εξτρέμ από τη Ρίβερ και mvp του περσινού Λιμπερταδόρες όπου το κατέκτησε), Αγιοβί (μπακ) και Ερέρα (στόπερ). Δυνάμωσε το ρόστερ της στις μεταγραφές, όπου δεν έχασε κάποιο σημαντικό παίχτη.

Εκτίμηση: Θέλει να παλέψει για τον τίτλο, ενισχύθηκε και θα τα δώσει όλα. Δεν θα είναι εύκολο όμως. 

 

Πούμας

Τι έκανε στο Απερτούρα: Τρομερή στο Απερτούρα, τερμάτισε στην πρώτη θέση στη κανονική διάρκεια, έφτασε μέχρι τον τελικό της λιγκίγιας και μετά από δύο επικά ματς απέναντι στην Τίγκρες, έχασε τον τίτλο στα πέναλτι.

Προπονητής: Ο Μέμο Βάσκες στηρίζεται απόλυτα από την διοίκηση και αυτό του δίνει την απαραίτητη ηρεμία να δουλέψει.

Έδρα: Olímpico de Universitario (72.449)

Μεταγραφές: Οι νεοφερμένοι Μέσα (στόπερ), Ρουίς (μπακ), Βιντανγκόσι (εξτρέμ) και Κινιόνες (φορ) δίνουν βάθος στο ρόστερ.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρος στόχος το πρωτάθλημα. Έχει όμως και υποχρεώσεις για το Λιμπερταδόρες, όπου μπορεί να επηρεαστεί. 

 

Λεόν

Τι έκανε στο Απερτούρα: Έκανε πολύ καλό Απερτούρα και τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας. Αν και οι προσδοκίες ήταν υψηλές, δεν κατάφερε να τις δικαιώσει στη λιγκίγια, όπου απέτυχε να κάνει κάτι καλό.

Προπονητής: O κόουτς Αντόνιο Πίτσι, έχει βρει τα… πατήματα του στην απαιτητική λίγκα του Μεξικό και μαζί του βελτιώνεται και η Λεόν.

Έδρα: Nou Camp (30.000)

Μεταγραφές: Σημαντικές οι προσθήκες των Μοράλες (μέσος) και Κουέβας (εξτρέμ). Σημαντική ωστόσο και η πώληση του ηγέτη μέσου Πένια στη Γουαδαλαχάρα.

Εκτίμηση: Θα είναι στην οχτάδα, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. 

 

Σάντος Λαγκούνα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Tραγική στο Απερτούρα τερμάτισε στην 15η θέση, η οποία αποτυπώνει πλήρως τα πολλά χάλια που είχε στο πρώτο μισό της σεζόν. Να σημειωθεί ότι δεν κατάφερε να κάνει εντός έδρας νίκη, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και εφτά ήττες.

Προπονητής: Δεν γινόταν να μείνει στη θέση του ο κόουτς Αγεσταράν, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο της, πριν τελειώσει το Απερτούρα. Στη θέση του ο 34χρονος Αργεντίνος Ζουμπέλδια, που έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε Ρασίνγκ και Λανούς στην Αργεντινή.

Έδρα: Nuevo Corona (28.914)

Μεταγραφές: Τέσσερις παίχτες αποκτήθηκαν, ο φορ Μπράβο κάνει τη διαφορά, αλλά μένει να φανεί σε τι κατάσταση είναι.

Εκτίμηση: Θα παλέψει για είσοδο στην οχτάδα και με λίγη προσπάθεια, μπορεί να τα καταφέρει. 

 

Μονάρκας

Τι έκανε στο Απερτούρα: Oύτε κρύο, ούτε ζέστη με την 10η θέση που πήρε στο Απερτούρα, αλλά εν μέρει είναι ικανοποιημένη, καθώς έφτιαξε την ειδική βαθμολογία της για τον υποβιβασμό.

Προπονητής: Ο Ενρίκε Μέσα είναι έμπειρος και αποτελεί μεγάλο όπλο για τον σύλλογο.

Έδρα: Morelos (41.000)

Μεταγραφές: Προχώρησε σε έξι προσθήκες, με αυτή του φορ – γκολτζή Ρέι να ξεχωρίζει. Το 2015 ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην κατηγορία και θέλει να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό.

Εκτίμηση: Δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό λογικά, ενώ ο στόχος είναι η λιγκίγια. 

 

Κρουζ Αζούλ

Τι έκανε στο Απερτούρα: Να φύγει και να μην ξανά γυρίσει το Απερτούρα του 2015 λένε άπαντες στο εσωτερικό της, με την 14η θέση που τερμάτισε, να αποτελεί ντροπή για μια ομάδα όπως η Κρουζ Αζούλ, με την ιστορία που διαθέτει

Προπονητής: Ο Τόμας Μπόι ανέλαβε λίγο πριν την ολοκλήρωση του τουρνουά και είχε τον χρόνο να δουλέψει με την ομάδα του, για να βελτιώσει την κακή εικόνα που είχε στο Απερτούρα.

Έδρα: Azul (35.161)

Μεταγραφές: Ενισχύθηκε στις μεταγραφές με τον μέσο Βάσκες και τον εξτρέμ Γκερόν που δίνουν έξτρα δυναμική.

Εκτίμηση: Στο εσωτερικό της μιλούν ακόμα και για τίτλο, αλλά πρέπει να διορθώσει πολλά για να φτάσει στην κατάκτηση. Πρώτα να μπει στη λιγκίγια και μετά βλέπει. 

 

Τσιαπάς

Τι έκανε στο Απερτούρα: Έπαιξε ωραία μπάλα στο Απερτούρα και δικαιώθηκε με την 4η θέση που πήρε στην κανονική διάρκεια. Στη λιγκίγια είχε την ατυχία να αντιμετωπίσει την Τίγκρες, που στην πορεία στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Προπονητής: Ο έμπειρος κόουτς Λα Βόλπε κάνει εξαιρετική δουλειά, η οποία βγαίνει στο γήπεδο.

Έδρα: Zoque VMR (28.000)

Μεταγραφές: Ηθελε περαιτέρω ενίσχυση, αλλά με οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, περιορίστηκε σε έξι προσθήκες, που δεν τις λες και ποιοτικές.

Εκτίμηση: Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για το Κλαουσούρα και πώς να γίνει αλλιώς, έπειτα από την πολύ καλή εικόνα που έδειξε στο πρώτο μισό της σεζόν. 

 

Ντοράδος

Τι έκανε στο Απερτούρα: Έτσι όπως τα έκανε στο Απερτούρα, πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού για να σωθεί. Η τελευταία θέση που πήρε, την υποχρεώνει να παίξει μπαλάρα για να καταφέρει να φτάσει στην παραμονή.

Προπονητής: Η διοίκηση κράτησε τον τεχνικό Σουάρες στον πάγκο και προχώρησε μεγάλες ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Έδρα: Banorte (23.100)

Μεταγραφές: Συνολικά ήρθε μία ενδεκάδα παικτών, με τους Μέσα (στόπερ) και Καρντάσιο (χαφ) είναι αξιόλογοι. Έφερε τρεις επιθετικούς, αλλά μένει να αποδειχθεί και στην πράξη ότι μπορούν να βοηθήσουν, καθώς στο Απερτούρα αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στο γκολ.

Εκτίμηση: Θα παλέψει για την παραμονή της, αλλά έχει δύσκολο έργο.

Αντώνης Κόκκινος

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ