foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ31
Τι παίζει σήμερα
Προτάσεις ημέρας
Top προσφορές*
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777 /Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
* 21+ | Παίξε υπεύθυνα | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ - Γραμμή στήριξης 1114

Καταθέσεις σε στοιχηματικές πλατφόρμες - Τι ισχύει με Moneysafe, Paysafe, VIVA

Fox | 02 Αυγ 2015 13:00
Καταθέσεις σε στοιχηματικές πλατφόρμες - Τι ισχύει με Moneysafe, Paysafe, VIVA Καταθέσεις σε στοιχηματικές πλατφόρμες - Τι ισχύει με Moneysafe, Paysafe, VIVA

Η επιβολή των Capital Controls άλλαξε την καθημερινότητά  μας επιβάλλοντας πολλούς περιορισμούς, μεταξύ των οποίων και η απαγόρευση των διεθνών συναλλαγών. Η στοιχηματική αγορά δε θα μπορούσε να εξαιρεθεί από το γενικό κανόνα και οι τρόποι κατάθεσης έχουν αλλάξει άρδην από τον περασμένο Ιούνιο.

Καταθέσεις σε στοιχηματικές πλατφόρμες - Τι ισχύει με Moneysafe, Paysafe, VIVA

H Paysafe, αν και επέστρεψε είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό στοιχηματικών ιστοσελίδων, ενώ στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill και Neteller υπάρχει περιορισμός στο ποσό που μπορούν "ανεβάσουν" οι χρήστες μέσω καρτών/τραπεζικής μεταφοράς.

Στον παρακάτω οδηγό διαβάστε:
1) Τί ισχύει για τους τρόπους κατάθεσης στις πλατφόρμες στοιχήματος
2) Πώς λειτουργούν οι νέες μέθοδοι πληρωμών
3) Σε ποιές πλατφόρμες γίνονται συναλλαγές
4) Ολη τη φημολογία και όσα ακούγονται στα στοιχηματικά "πηγαδάκια"

1) Τι ισχύει για καταθέσεις στις στοιχηματικές πλατφόρμες


Στις στοιχηματικές πλατφόρμες δεν μπορούν να γίνουν καταθέσεις σε μέσα πληρωμής που εδρεύουν στο εξωτερικό.

Κάρτες ή τραπεζικοί λογαριασμοί ελληνικών τραπεζών:
Λόγω των capital controls έχουν απαγορευτεί προς το παρόν οι καταθέσεις μέσω καρτών ή τραπεζικού εμβάσματος σε διεθνείς τραπεζικούς λογαριασμούς. Ολες οι στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν έδρα στη χώρα που έχουν αδειοδοτηθεί. Για παράδειγμα οι Bet365, Stoiximan, Betshop στη Μάλτα, η Paddy Power στο Isle of Man, η Goalbet στο Κουρασάο κλπ. Επομένως οι παίκτες δεν μπορούν να καταθέσουν απ'ευθείας (μόνο μέσω VIVA) στις πλατφόρμες μέσω καρτών ή με τραπεζική μεταφορά.

Ηλεκτρονικά πορτοφόλια
Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill, Neteller που είναι τα πλέον δημοφιλή στο διαδικτυακό στοίχημα, εδρεύουν στο εξωτερικό και υπάρχει περιορισμός στις καταθέσεις κεφαλαίων με ελληνική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό. Εάν υπάρχουν ήδη χρήματα στη Skrill/Neteller μπορείτε να καταθέσετε κανονικά στις στοιχηματικές πλατφόρμες ή να κάνετε ανάληψη. Επίσης μπορείτε να στείλετε/λάβετε χρήματα από άλλο μέλος. Συνοπτικά λοιπόν, τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια λειτουργούν κανονικά, όμως οι καταθέσεις μέσω ελληνικών τραπεζών είναι προβληματικές.

2) Οι νέοι τρόποι πληρωμής και πώς λειτουργούν


Για να μπορείτε να καταθέσετε σε στοιχηματικές πλατφόρμες, θα πρέπει η πλατφόρμα να προσφέρει έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

Paysafe


H Paysafe επέστρεψε στην ελληνική αγορά, όμως είναι διαθέσιμη σε ορισμένες στοιχηματικές πλατφόρμες. Βρίσκεται σε εξέλιξη μία διαμάχη με τη VIVA, με τη δεύτερη να την κατηγορεί ότι δεν τηρεί τους περιορισμούς των capital contorls. Οι στοιχηματικές πλατφόρμες μπορούν να διαλέξουν ένα από τα δύο στρατόπεδα, γι'αυτό και οι δύο μέθοδοι, πλην της Netbet (προσωρινά ;;;) δεν συνυπάρχουν σε άλλον μπουκμέικερ.

Moneysafe


H Moneysafe είναι μία επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη κάρτα Mastercard και μπορείτε να την προμηθευτείτε από σημεία λιανικής πώλησης (πχ περίπτερα, ψιλικατζίδικα κλπ,). Η κάρτα είναι prepaid χρεωστική, δηλαδή μπορείτε να κάνετε καταθέσεις και αναλήψεις μόνο αν υπάρχει το διαθέσιμο ποσό στην κάρτα. Για να αποκτήσετε την κάρτα υπάρχει ένα κόστος 7.95€ αν την αποκτήσετε από σημεία λιανικής πώλησης ή 10€ αν την παραγγείλετε από τη σελίδα της Moneysafe www.moneysafecard.com/el/.  Πολλές στοιχηματικές πλατφόρμες σας την στέλνουν δωρεάν ή με μικρότερο κόστος, απορροφώντας οι ίδιες τις χρεώσεις.

Για να κάνετε κατάθεση, μπορείτε να αγοράσετε έναν προπληρωμένο κωδικό (voucher) από τα σημεία πώλησης. Αγοράζετε δηλαδή έναν κωδικό ο οποίος εκδίδεται την ώρα της αγοράς, όπως ακριβώς αγοράζατε Paysafe ή χρόνο ομιλίας για το κινητό σας. Εναλλακτικά μπορείτε να φορτώσετε την κάρτα σας μέσω των συνεργαζόμενων εμπόρων.

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη από οποιοδήποτε ΑΤΜ με την πλαστική κάρτα Mastercard με χρέωση 2.50€ ανά συναλλαγή. Τα όρια διαφέρουν ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται ο λογαριασμός σας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις στην ιστοσελίδα της Moneysafe www.moneysafecard.com/el/.

VIVA


Η VIVA είναι μία από τις πλέον ανερχόμενες ελληνικές πλατφόρμες και πρωτοπορεί στο κομμάτι των ηλεκτρικών υπηρεσιών. H VIVA Payments είναι αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ηλεκτρονικό πιστωτικό ίδρυμα και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες πληρωμών σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες.

 VIVA wallet


To VIVA wallet είναι ένα ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλός. Θα πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο www.vivapayments.com/el-gr και να κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία συμπληρώνοντας τα στοιχεία της φόρμας. Στη συνέχεια και αφού ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε κανονικά τις υπηρεσίες. Χρησιμοποιείται όπως ακριβώς τα παραδοσιακά ηλεκτρονικά πορτοφόλια Paypal, Skrill ή Neteller και μπορείτε να κάνετε καταθέσεις και αναλήψεις με στοιχηματικές πλατφόρμες, με την προϋπόθεση πάντα να προσφέρουν αυτή τη μέθοδο πληρωμής.

VIVA Spots - Κατάθεση με μετρητά


Mέσω της VIVA, μπορείτε να καταθέσετε στο στοιχηματικό σας λογαριασμό και με μετρητά με την υπηρεσία VIVA Spots. Για να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας, πρέπει να ανοίξετε την ιστοσελίδα στοιχήματος (πχ sportingbet, stoiximan) και να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής τα μετρητά. Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένας κωδικός πληρωμής, τον οποίο θα πρέπει να σημειώσετε. Στη συνέχεια θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα από τα 600+ σημεία συνεργατών της VIVΑ και να πραγματοποιήσετε την κατάθεση σας. Ο κωδικός ισχύει για 24 ώρες. Στη συνέχεια ακυρώνεται και θα πρέπει να εκδώσετε νέο από τη σελίδα της στοιχηματικής πλατφόρμας. Η υπηρεσία VIVA sports είναι μία καλή εναλλακτική της Paysafecard.

Καταθέσεις με Κάρτες

Μέσω της VIVA μπορείτε να καταθέσετε απ'ευθείας στην πλατφόρμα στοιχήματος που επιθυμείτε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro.

Ebanking

Μία ακόμα δυνατότητα που παρέχει η VIVA είναι κατάθεση μετρητών μέσω e-banking (τραπεζικής μεταφοράς).

Συγκεντρωτικός πίνακας μεθόδων κατάθεσης στις στοιχηματικές πλατφόρμες
*Oι καταθέσεις με ελληνικές κάρτες , ebanking  και μετρητά παρέχονται μέσω της VIVAΆλλοι τρόποι κατάθεσης


Unistream -> Betshop: Στη Betshop μπορείτε επίσης να καταθέσετε μέσω της Unistream. Η υπηρεσία λειτουργεί όπως ακριβώς οι Western Union και Moneygram. Καταθέτετε τα χρήματα που επιθυμείτε σε ένα κατάστημα συμβεβλημένο με τη Unistream χρησιμοποιώντας τον κωδικό που θα σας παρέχει η Betshop και τα χρήματα θα πιστωθούν στο στοιχηματικό σας λογαριασμό. Για να κάνετε ανάληψη, η Betshop εκδίδει έναν μοναδικό κωδικό και λαμβάνετε τα χρήματα από οποιοδήποτε κατάστημα Unistream. Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα σημεία εξυπηρέτησης.

Bitcoins: Προς το παρόν δεν προσφέρει κάποια πλατφόρμα τη δυνατότητα κατάθεσης με Bitcoins, όμως είναι πιθανό να μας απασχολήσουν σύντομα.

Βonus Tips  • Aν θέλετε να παίζετε με ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill/Neteller σε πλατφόρμα που δεν υποστηρίζει ελληνικούς τρόπους πληρωμής, όπως η Bet365, μπορείτε να ανοίξετε Moneysafe και να καταθέσετε μέσω της Mastercard στο πορτοφόλι. Στη συνέχεια κάνετε κανονικά κατάθεση και ανάληψη μέσω Skrill/Νeteller στη στοιχηματική πλατφόρμα.

  • Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μόλις καταθέτετε μέσω της VIVA wallet. Όλα περνούν από την Τράπεζα της Ελλάδος.

  • Τις τελευταίες μέρες πέρασαν κάποιες καταθέσεις με κάρτες Eurobank. Στις Alpha, Πειραιώς, Εθνική συνεχίζουν να είναι κλειδωμένες.

  • To τελευταίο διάστημα ακούγεται όλο και πιο έντονα η δημιουργία ελληνικής Paysafecard, όπερ σημαίνει μία νέα κάρτα στο δίκτυο Payzone που έχει εξαγοραστεί από τον ΟΠΑΠ. Το ερώτημα είναι αν θα είναι ανώνυμη όπως η Paysafe ή θα πρέπει να δηλώσετε τα στοιχεία σας για να την αγοράσετε.

  • Μία ακόμα φήμη που βγήκε στον αέρα, είναι η δημιουργία ανώνυμης προπληρωμένης κάρτας τύπου Paysafe από Κυπριακή τράπεζα.

  • Oι Paysafe, Ukash που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό συνήθως μπλοκάρονται, μπορείτε όμως να το ελέγξετε. Από Κύπρο πιθανόν να περνούν κανονικά.


Fox

ΥΓ1: Για ότι νεότερο θα ενημερώσω το παρόν άρθρο.
ΥΓ2: Για οποιαδήποτε απορία/ερώτηση/παρατήρηση μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] ή να αφήσετε το σχόλιο σας στο άρθρο.
ΥΓ3: Μην ξεχάσατε να γραφτείτε στο Newsletter, τα μέλη θα ενημερώνονται άμεσα για οποιαδήποτε αλλαγή.

Top Στοιχηματικές
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
*21 | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 / Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA / Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777 /Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
* 21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
* 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.
Live Stream
Pure
Offline
Spinus
Offline
Προσφορές*
Στοίχημα
Καζίνο
Στοιχηματικές Ελλάδα
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
* 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA
Goalbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Championsbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
7.3
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Top Στοιχηματικές
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
*21 | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 / Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA / Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777 /Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
* 21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
* 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Στοιχηματικές Ελλάδα
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
* 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Championsbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
7.3
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Goalbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Κορυφαία αξιοπιστία
Γρήγορες & άμεσες αναλήψεις
Εξαιρετικές Αποδόσεις
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Τι να παίξω σήμερα Αναλύσεις Κουπόνι ΟΠΑΠ Ειδικά Στοιχήματα Στοιχηματικά Νέα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
Προγνωστικά Πρωταθλημάτων Tipsters Live Στοίχημα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου Προγνωστικά NBA Προγνωστικά Τένις Προγνωστικά Formula 1
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
Προσφορές Στοιχηματικών
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
Νόμιμες Στοιχηματικές Εγγραφή σε στοιχηματική Stoiximan Netbet Bet365 Bwin Pamestoixima.gr Καλύτερες Στοιχηματικές
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ
Θεωρία Στοιχήματος Πως παίζεται το Στοίχημα Που να παίξω online στοίχημα Ταυτοποίηση στις στοιχηματικές Φορολόγηση κερδών Τι είναι η γκανιότα Τι είναι το cash out Πως παίζεται το Ασιατικό Χάντικαπ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ
Kαζίνο Online Casino Δωρεάν Φρουτάκια Ειδήσεις Καζίνο Ρουλέτα Blackjack Live Casino Τα Καλύτερα Καζίνο