Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Λάμπρος Γκαραγκάνης, μίλησε στο Center Fox για όλα τα νέα της Παναθηναϊκής επικαιρότητας.
Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μίλησε για τον σεβασμό που έδειξαν οι ξένοι παίκτες της ομάδας, Καλάμπρια και Ρενάτο, στον Ράφα Μπενίτεθ μετά την αποχώρησή του και πως του είπαν «αντίο».
Από την Δευτέρα ο Γιάκομπ Νίστρουπ θα βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ ο Γιόργκεσεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στο πλάι του ως βοηθός του. Ο Βαγιαννίδης δεν έχει ρήτρα για να πάει δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά μόνο ως μεταγραφή φέτος. Για τα μεταγραφικά τόνισε πως ο Νίστρουπ δεν κοιτάζει τον Κοτάρσκι, ωστόσο κοιτάζει την σκανδιναβική αγορά. Από την άλλη υπάρχει στο ραντάρ ο Βίγκελε, της Βικτόρια Πλζεν, που αντιμετώπισε η ομάδα στο Europa League κάνοντας καλές εμφανίσεις παρά τον αποκλεισμό, ενώ οι Τσέχοι σκοπεύουν να τον πουλήσουν.
Η Κοπεγχάγη του Νίστρουπ είχε τα ίδια αμυντικά προβλήματα με τον Παναθηναϊκό και έτσι ο Λάμπρος Γκαραγκάνης, εξήγησε πως θα υπάρξει ποιοτική αναβάθμιση στα στόπερ με δύο μεταγραφές, με το μοντέλο να φαίνεται να αλλάζει και να πάρει τις ευθύνες ο προπονητής για αυτό. Στα χαφ είναι στον αέρα το μέλλον του Σιώπη, που υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη, ενώ η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη για τα προκριματικά.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στο βίντεο...
Μην ξεχνάτε την ⭐STX500 Προσφορά* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan!
Ακολουθήστε μας στα social Media