Δείτε το σχόλιο του Φακούντο Καμπάτσο για τους τραυματισμούς που έχουν «χτυπήσει» τη frontline της Ρεάλ Μαδρίτης.
Η Ρεάλ Μαδρίτης «κουβαλούσε» πριν το Final Four 2026 τους σημαντικούς τραυματισμούς των Ουόλτερ Ταβάρες και Άλεξ Λεν, όμως ο ημιτελικός με τη Βαλένθια μπορεί να της... έφερε το εισιτήριο για τον αποψινό τελικό Euroleague 2026 απέναντι στον Ολυμπιακό (21:00), όμως, της... πήρε ακόμη έναν σέντερ.
Συγκεκριμενα, στο 31' λεπτό του αγώνα του ισπανικού... εμφυλίου, ο Ουσμάν Γκαρούμπα έπεσε στο παρκέ «σφαδάζοντας» απ΄ τον πόνο που ένιωθε και αποχώρησε υποβασταζόμενος απ' το παρκέ του «Telekom Center Athens», καθώς, αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό στη γάμπα, ο οποίος τον αφήνει εκτός τελικού και... αποδεκατίζει ακόμη περισσότερο τη frontline των «μερένχες».
Φυσικά, αποτελούν μείζον θέμα οι απουσίες της Ρεάλ στους ψηλούς και πάνω σ' αυτό τοποθετήθηκε ο κατα πολλούς κορυφαίος της παίκτης της ομάδας στη φετινή Euroleague, Φακούντο Καμπάτσο, αναφέροντας πως θα είναι πολύ δύσκολο για εκείνο και τους συμπαίκτες του να ελέγξουν τα ριμπάουντ στο ματς τίτλου με τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας χαρακτηριστικά, «διαθέτουν τρία μεγάλα παιδιά (σ.σ. για τους ψηλούς του Ολυμπιακού), αθλητικά, μακριά, ψηλά, οπότε θα είναι δύσκολο για μας».
Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Φακούντο Καμπάτσο παρακάτω:
Ακολουθήστε μας στα social Media