Το... αιχμηρό σχόλιο του Σταύρου Καζαντζόγλου για τη διαιτησία στις Σέρρες.
Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Σταύρος Καζαντζόγλου, παρά το ότι η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ευρεία νίκη με 4-0 στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού είχε εκ νέου παράπονα από τη διαιτησία. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στην εκπομπή Grande 4, ο κόσμος... γέλασε με τη διαιτησία του Αθανάσιου Τζήλου, ενώ και ο Φωτιάς στο VAR δε βοήθησε την κατάσταση, καθώς αμφότεροι αργούσαν πόλυ στις αντιδράσεις τους.
Κάπως έτσι μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό, η πρωτοπόρος πλέον του πρωταθλήματος, συνεχίζει να έχει παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών για ακόμα ένα ματς.
Οι σημερινές προτάσεις των Grande 4
Η Βιγιαρεάλ έχει την ευκαιρία να πιάσει στην 3η θέση την Ατλέτικο, αρκεί απλώς να κερδίσει στην έδρα της. Έδρα που της έχει δώσει σπουδαία αποτελέσματ... Διαβάστε περισσότερα
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μην ξεχνάτε πως εσείς μπορείτε να μπείτε στη στοιχηματική δράση με την⚡Αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας από την Elabet!
Ακολουθήστε μας στα social Media