Σε... σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση Τετέ στον Παναθηναϊκό λίγα 24ωρα πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.
Το καλοκαίρι του 2024 ο Παναθηναϊκός εκταμίευσε ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ και έφερε στην Αθήνα από τη Γαλατάσαραϊ τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Τετέ. Μέχρι τώρα σε 76 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει μετρήσει 13 γκολ και 10 ασίστ για τους «πράσινους», ωστόσο σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους το μέλλον του μοιάζει πιο πιθανό να είναι μακριά από την Αθήνα.
Η Πρωτοχρονιά ήρθε... νωρίτερα για κάθε φίλο του Παναθηναϊκού! ΕΓΓΡΑΦΗ
Συγκεκριμένα ο Τετέ βρίσκεται στη Βραζιλία για διακοπές και ο ατζέντης του έχει πρόταση από τη Γκρέμιο με την οποία φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα. Πλέον το... μπαλάκι περνάει στους δύο συλλόγους, ο Παναθηναϊκός είναι αρνητικός σε προοπτική δανεισμού, ωστόσο όπως αναφέρουν στη Λατινική Αμερική τόσο ο παίκτης αλλά και η Γκρέμιο αναμένεται να πιέσουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Οι «πράσινοι» κοστολογούν τον Τετέ σε ένα ποσό κοντά στα 8 με 10 εκατομμύρια ευρώ, με τη Γκρέμιο να είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του μέσα στις επόμενες μέρες. Κάπως έτσι οι εξελίξεις... τρέχουν και πλέον μένει να δούμε που θα βρει το νέο έτος τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, όπως και τον πιθανό αντικαταστάτη του στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.
Ποιες είναι οι μακροχρόνιες αγορές του Παναθηναϊκού;
Τόσο στην Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν αποδόσεις για τη σεζόν του «τριφυλλιού», τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.