Έρχονται πολλές αλλαγές στον Παναθηναϊκό!
Μετά την αποχώρηση του Ρουί Βιτόρια, ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τύχη της ομάδας, η οποία παρέμεινε χωρίς νίκη (1-1) μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο την Κυριακή. Αυτό είχε πλέον ως αποτέλεσμα οι πράσινοι να μείνουν στο -8 από την κορυφή, έτσι δίνονται στο... τσουχτερό 13.00, για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα που μπορεί να συνδυαστεί με την⚽Προσφορά χωρίς κατάθεση* με 310 Δώρα* & Cosmote TV!📺.
Μετά την αλλαγή λοιπόν στο τεχνικό τιμ, έρχονται και αλλαγές στα διοικητικά, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θέλουν στον σύλλογο να μάθουν να λειτουργούν ποδοσφαιρικά και με πλάνο, έτσι το ένα όνομα είναι αυτό του Σοφοκλή Πιλάβιου.
Εκτός από αυτό για τον ρόλο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου πρώτο όνομα είναι ο έμπειρος, Φράνκο Μπαλντίνι που έχει εργαστεί σε Ρεάλ, Τότεναμ και Ρόμα με τον Ιταλό να μπορεί να βάλει μία... τάξη, χωρίς να πάρει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή από τον Γιάννη Παπαδημητρίου.
Ποιες είναι οι μακροχρόνιες αποδόσεις του Παναθηναϊκού;
Παρακάτω ακολουθούν οι μακροχρόνιες αγορές που αφορούν την τρέχουσα σεζόν του Παναθηναϊκού, ο οποίος θέλει να κάνει πορεία στην Ευρώπη και ταυτόχρονα να κατακτήσει τους δύο τίτλους που διεκδικεί στην Ελλάδα.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ – Οι αποδόσεις ίσχυαν 13/10, 14:50.
Διαβάστε επίσης
Όλα τα δεδομένα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη σε ένα... κείμενο!
Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν το τριήμερο 21-22-23/10, με τη League Phas... Διαβάστε περισσότερα
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα «σοκ» τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Το πρώτο εντός έδρας ματς στη Main Phase της διοργάνωσης, συ... Διαβάστε περισσότερα
Σε ενδιαφέρουν ΑΜΕΣΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ