Με ευρωπαϊκό αέρα θα είναι η σημερινή εκπομπή των Grande-4 (12:00-14:00), αφού έγιναν γνωστές οι λίστες των εκπροσώπων μας για τα παιχνίδια των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ.
Εκκίνηση από τον Ολυμπιακό, που εκτός λίστας ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε τους Μάνσα, Καμπελά και Γιαζίτσι, εκπλήσοντας άπαντες, κάτι που δεν συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, αφού στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν θα αγωνιστούν οι Γκουγκεσασβίλι, Σορετίρε και Μπάλντε.
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό κόπηκαν οι Πάντοβιτς, Γεντβάι, Μαντσίνι και Γερεμέγεφ, ενώ στην ΑΕΚ εκτός Ευρώπης έμειναν οι Μαρσιάλ, Οντουμπάτζο, Μήτογλου, Γιόνσον και Λιούμπισιτς.
Τέλος, στο τραπέζι της συζήτησης θα πέσουν και οι εξελίξεις στον Άρη, ο οποίος ετοιμάζεται για αλλαγή προπονητή με τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Ακολουθήστε μας στα social Media