Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται ξανά η ΑΕΚ, καθώς απόψε στις 21:00 υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού στην «OPAP Arena», στη ρεβάνς του 2-2 στην Κύπρο.
Στο Στοίχημα Κόνφερενς Λιγκ η συγκεκριμένη αναμέτρηση μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η «Ένωση» θα μπορούσε να είχε απλοποιήσει τα πράγματα στον αποψινό επαναληπτικό, αλλά απέτυχε να κρατήσει το προβάδισμα δύο τερμάτων (2-0) που είχε στο πρώτο παιχνίδι μετά από 14 λεπτά, και ισοφαρίστηκε στη συνέχεια, με το 2-2 που διαμορφώθηκε στο 31ο λεπτό, να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.
Για να ανοίξει το σκορ στην Κύπρο, συνεργάστηκαν οι δύο παίκτες που έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα. Ο λόγος για τους Πέτρο Μάνταλο και Ρομπέρτο Περέιρα, με τον Έλληνα χαφ να κάνει μία εξαιρετική ενέργεια και πάσα στον Αργεντινό που τον έβγαλε «φάτσα» με το τέρμα και ο τελευταίος δεν λάθεψε.
Όμως, έχει περάσει στα... ψιλά ο νεοαποκτηθής κεντρικός αμυντικός της «Ένωσης», Φελίπε Ρέλβας, ο οποίος έχει πετύχει τα 2/3 επίσημα γκολ της ομάδας του και μέχρι στιγμής είναι ο πρώτος σκόρερ.
Είναι εμφανές πως ο Νίκολιτς έχει επενδύσει και δουλέψει στις στατικές φάσεις που κερδίζει η ΑΕΚ, προκειμένου να μην της αφήνει ανεκμετάλλευτες.
«Λίρα εκατό» αποδεικνύεται ο Πορτογάλος στόπερ που σκόραρε με το κεφάλι το γκολ που έδωσε την πρόκριση απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά κι έδωσε... αέρα δύο γκολ στην ομάδα του στη Λεμεσό, έπειτα από «άδειασμα» του προσωπικού του αντιπάλου και «άπιαστο» τελείωμα.
Η πολυδιάστατη παρουσία του Ρέλβας έγινε αντιληπτή από την «αλεπού» του στοιχήματος και ο Πορτογάλος προσφέρεται σε ασύλληπτη απόδοση, είτε για να ανοίξει το σκορ είτε για anytime σκόρερ, όπως μπορείτε να δείτε και στον παρακάτω πίνακα.
Και μάλιστα μπορείτε να ποντάρετε στον Ρέλβας με το δωρεάν* στοίχημα που διαθέτει πασίγνωστη στοιχηματική σε κάθε νέα εγγραφή.
Αγορά | Απόδοση |
Να σκοράρει πρώτος - Φ. Ρέλβας | 30.00 |
Να σκοράρει - Φ. Ρέλβας | 10.50 |
*οι αποδόσεις ίσχυαν έως 14/8, ώρα: 14:55.
Και σε μορφή δελτίου