Το Foxbet.gr έβαλε στο μικροσκόπιο τα κορυφαία μακροχρόνια στοιχήματα της Elabet και ανοίγει τη δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στη Σούπερ Λιγκ.
Αύγουστος. Μήνας διακοπών για ορισμένους αλλά και μήνας έναρξης των τοπ-5 πρωταθλημάτων και της Σούπερ Λιγκ για τους ποδοσφαιρόφιλους.
Η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει στη δράση στις 15/8 «παρέα» με τη Λα Λίγκα και τη Λιγκ 1 και ακολουθούν, μία εβδομάδα περίπου αργότερα η Σέριε Α (23/8), η Μπουντεσλίγκα (22/8) αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (23/8).
ΝΕΑ αποκλειστική προσφορά* καλωσορίσματος στην Elabet!
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η «αλεπού του στοιχήματος» αναλαμβάνει δράση και την... ανοίγει, παρουσιάζοντάς σας τα κορυφαία ειδικά στοιχήματα όλων των πρωταθλημάτων που θα μάς καθηλώσουν ακόμη μία φορά, αφήνοντας και τρεις προτάσεις που βρήκε αξία.
Ποιες είναι οι μακροχρόνιες αποδόσεις της Elabet για τα τοπ πρωταθλήματα;
Στο box που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες ειδικές αγορές που ξεχωρίσαμε. Πέρα από τις αποδόσεις Νικητών των πρωταθλημάτων, μπορείτε να ποντάρετε στο ποια θα είναι η καλύτερη νεοφώτιστη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, ποια θα είναι η καλύτερη ομάδα της Λομβαρδίας στη Σέριε Α και άλλα πολλά, καθώς η Elabet διαθέτει πληθώρα μακροχρόνιων αγορών που την τοποθετούν ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ – Οι αποδόσεις ίσχυαν 11/8, 14:00.
ΝΕΑ αποκλειστική προσφορά* καλωσορίσματος στην Elabet!
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τι Μακροχρόνια Στοιχήματα παίζουμε;
Τα πονταρίσματα ξεκινούν από τα... μέρη μας. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ετοιμάζεται για την 3η του σεζόν στα ελληνικά γήπεδα. Πέρα από τα δύο συνεχόμενα βραβεία πρώτου σκόρερ σε Conference League (23/24) και Europa League (24/25) που έχει κατακτήσει, δεν έχει πάρει το αντίστοιχο στην Ελλάδα. Έχει αγωνιστεί σε 45 ματς κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και μετράει 30 γκολ. Ίσως να είναι η χρονιά του.
Πάμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Λιντς και Μπέρνλι ανέβηκαν από την Τσάμπιονσιπ πέρσι... αέρας, με τη Σάντερλαντ να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στα πλέι οφ ανόδου. Μπορεί να κατάφεραν να «τρυπώσουν» στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ενισχύθηκαν στη μεταγραφική περίοδο με παίκτες που έχουν παραστάσεις και συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ.
Στην Μπουντεσλίγκα εφόσον η Μπάγερν Μονάχου είναι υγιής δεν τίθεται θέμα για τον τίτλο. Όμως, εκεί που μπορεί να υπάρξει... κουβέντα είναι στο ποια θα τερματίσει πίσω της. Οι αποδόσεις δίνουν φαβορί την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία έχασε σημαντικούς παίκτες (Φρίμπονγκ, Βιρτς, Χραντέτσκι) και προπονητή (Τσάμπι Αλόνσο). Ο Έρικ Τεν Χαχ είναι «στοίχημα». Η Ντόρτμουντ από την άλλη κράτησε τον κορμό της και τον Κόβατς. Είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό και ίσως να αρκεί για να επιστρέψει στο τοπ-2 της βαθμολογίας μετά από δύο χρόνια.
Πρώτος Σκόρερ Σούπερ Λιγκ: Α. Ελ Κααμπί (ΟΣΦΠ) 2.10
Καλύτερη νεοφώτιστη ομάδα Πρέμιερ Λιγκ: Σάντερλαντ 3.35
Νικητής Bundesliga Χωρίς Μπάγερν Μ: Ντόρτμουντ 2.75
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ