Πολύ κοντά στην Στουτγάρδη φαίνεται να είναι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.
Οι Σουηβοί επανήλθαν πριν λίγο με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο ο ΠΑΟΚ είχε θέσει ως μίνιμουμ όριο διαπραγματεύσεων.
Οι Γερμανοί μάλιστα φαίνεται να έχουν σύμμαχο τον παίκτη, αφού τα έχουν βρει σε όλα μαζί του, με το συμβόλαιό του νεαρού Έλληνα μεσοεπιθετικού μάλιστα να έχει μίνιμουμ απολαβές το 1,5 εκατ. ευρώ.
Έτσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» φαίνεται πως έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση για να κρατήσει τον ηγέτη του, ο οποίος μάλιστα όταν βρίσκεται στην ενδεκάδα μεταμορφώνει προς το καλύτερο την ομάδα του, κάτι που αποδείχτηκε και στο τελευταίο χρονικά φιλικό των Θεσσαλονικιών κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού (23/7).
Συγκεκριμένα, μέχρι το 60ο λεπτό που ο 23χρονος σταρ ήταν στον πάγκο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν είχε φαντασία και δημιουργία στο παιχνίδι του, ενώ είχε εγκλωβιστεί και στην πολυπρόσωπη άμυνα των Κυπρίων, που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έδειχναν πιο επικίνδυνοι.
Από την στιγμή όμως που ο Κωνσταντέλιας πάτησε χορτάρι όλα άλλαξαν, αφού έδωσε ρυθμό, άνοιξε το γήπεδο και με μια δημιουργία του, που ήταν επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, έφτιαξε τη φάση για το 2-0 της ομάδας του.
Αξίζει να σημειωθεί πως η διαφορά στην εικόνα του ΠΑΟΚ με τον «Ντέλια» στην ενδεκάδα δεν εμφανίστηκε μόνο στο φιλικό με τον Απόλλωνα αλλά και σε όλα τα προηγούμενα, κάτι που κάνει απαραίτητη την παραμονή του στο ρόστερ, καθώς από τα 7 γκολ που έχει πετύχει το σύνολο του Λουτσέσκου, τα 6 έχουν περάσει από τα πόδια του.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας «μαγεύει» στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, συνεπώς και περισσότερες ομάδες τον «γλυκοκοιτάζουν». Αυτό το κλίμα το έχει αντιληφθεί η Novibet, που έχει ανοίξει αγορά για το που θα βρίσκεται μετά το τέλος του καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου.
Σύμφωνα με τις αποδόσεις το ενδεχόμενο να παραμείνει κάτοικος Τούμπας είναι το επικρατέστερο, με τη μετακίνησή του στην Στουτγάρδη πάντως να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού προσφέρεται σε τιμή κάτω του τριπλασιασμού.
Επόμενη Ομάδα Κωνσταντέλια (3/9/2025) | Απόδοση |
ΠΑΟΚ | 1.40 |
Στουτγάρδη | 2.75 |
Μπενφίκα | 8.00 |
Ομάδα στην Τουρκία | 13.00 |
Φιορεντίνα | 17.00 |
Πόρτο | 21.00 |
Άγιαξ | 31.00 |
Ολυμπιακός | 67.00 |
*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 24/7, 14:25.