Με κληρώσεις, μεταγραφές και τα «διαμαντάκια» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα ασχοληθούν σήμερα οι Grande-4 (14:00 -16:00)!
Εκκίνηση από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εάν περάσει τη Ρέιντζερς, με την οποία δίνει το πρώτο ματς την Τρίτη (22/7, 21:45) στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα αντιμετωπίσει μια εκ των Πλζεν ή Σερβέτ.
Στις 14:00 μαθαίνει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ μία ώρα αργότερα (15:00) ΑΕΚ και Άρης θα δουν το επόμενο εμπόδιό τους στο Κόνφερενς εάν αποκλείσουν την Μπερ Σεβά και την Αράζ αντίστοιχα.
Τέλος, στον Ολυμπιακό όλα κινούνται σε ρυθμούς εξτρέμ στα μεταγραφικά αλλά και στον αστερισμό των Πνευμονίδη - Λιατσικούρα, οι οποίοι εξέπληξαν με την παρουσία τους στο φιλικό με την Μπρέντα, την οποία οι Πειραιώτες κέρδισαν με 3-2.
Οι σημερινές προτάσεις των Grande 4
Η Ντιναμό Βουκουρεστίου έρχεται από ισοπαλία στην πρεμιέρα εκτός έδρας και τώρα στο σπίτι της έχει ευκαιρία για την πρώτη νίκη της χρονιάς. Προκύπτουν... Διαβάστε περισσότερα
Η Μάριεχαμν υποδέχεται την Χάκα σε ένα παιχνίδι που η παράδοση δείχνει Ν/G. Προκύπτουν προγνωστικά για τo πρωτάθλημα Φινλανδίας. Μάριεχαμν - Χάκα (... Διαβάστε περισσότερα
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε μας στα social Media