Επανεκκινούν οι τελικοί της Stoiximan GBL απόψε στις 21:00 και το κλίμα στα δύο στρατόπεδα παραμένει τεταμένο.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδωσε κανονικά το παρών στο ραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, κάτι που έκαναν και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τις δύο πλευρές να μην βρίσκονται την ίδια ώρα στο τραπέζι των διαπραγματέυσεων.
Οι δύο ομάδες έδωσαν τον λόγο τους πως οι τελικοί θα ολοκληρωθούν χωρίς να υπάρξει ουδεμία ένταση, ωστόσο δεν αποκλείεται το φυτίλι να πάρει και πάλι «φωτιά» για το άλλο θέμα που «καίει». Τη διαιτησία.
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κάνουν συνεχώς παράπονα στην ΚΕΔ για τον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές, με κύριο θέμα συζήτησης τις ελεύθερες βολές, καθώς είναι ένας παράγοντας που μπορεί να κρίνει τον τελικό νικητή, αφού οι δύο ομάδες στο παρκέ είναι ισοδύναμες.
Φουλ ενίσχυση σε ειδικά παικτών της GBL | 21+
Στον 2ο τελικό οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εκείνοι που πήγαν περισσότερες φορές στη γραμμή της... φιλανθρωπίας, αφού εκτέλεσαν 33 έναντι 17 του συνόλου του Εργκίν Αταμάν. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν κερδίσει σε αυτή τη στατιστική κατηγορία 5 φορές έναντι τεσσάρων των αντιπάλων τους.
Συγκεκριμένα στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε το πως κύλησαν τα 9 ντέρμπι στο θέμα βολές και στο ποια ομάδα νίκησε τελικα τον αγώνα:
Αγώνας (Ημερομηνία) | Βολές | Σκορ |
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (29/9, Super Cup) |
25-29 | 85-86 |
Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός (27/10, Stoiximan GBL) |
15-12 | 71-78 |
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (8/11, Euroleague) |
21-12 | 89-94 |
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (20/1, Stoiximan GBL) |
22-15 | 78-72 |
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (16/2, Kύπελλο Ελλάδας) |
14-16 | 79-75 |
Δωρεάν* στοίχημα (για κάθε νέο μέλος) |
Εγγραφή | |
Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός (14/3, Euroleague) |
18-22 | 76-74 |
Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός (25/5, Final-4 Euroleague) |
16-18 | 97-93 |
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (30/5, 1oς τελικός Stoiximan GBL) |
6-12 | 80-68 |
Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός (1/6, 2oς τελικός Stoiximan GBL) |
33-17 | 91-83 |
Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι ο Παναθηναϊκός μόλις σε ένα ματς στην Ελλάδα έχει κερδίσει τις περισσότερες βολές στον αγώνα, στο ματς του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος.
Παράλληλα, οι Πειραιώτες στους τελικούς έχουν βρεθεί στην γραμμή των βολών για να εκτελέσουν 45 έναντι 23 των «πρασίνων». Ωστόσο, είναι φέτος πολύ συχνό φαινόμενο η ομάδα που χάνει σε αυτόν το τομέα να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς αυτό έχει επιβεβαιωθεί 6 φορές.
Η συντακτική ομάδα του Foxbet έψαξε να βρει εάν υπάρχει αγορά για το ποια ομάδα θα κερδίσει σε αυτή την στατιστική κατηγορία στο Game 3 του ΟΑΚΑ (6/6, 21:00), με τη Stoiximan να έχει βγάλει ένα πλήρως ισορροπημένο σετ αποδόσεων.
Ομάδα με τις περισσότερες βολές στο ματς | Αποδόσεις (1-Χ-2) |
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | 1.88 - 18.00 - 1.87 |
Ομάδα με τις περισσότερες εύστοχες βολές στο ματς | Αποδόσεις (1-Χ-2) |
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | 1.80 - 14.50 - 2.02 |
Eύστοχες Βολές Παναθηναϊκού | Απόδοση |
Over 15.5 | 1.93 |
Under 15.5 | 1.75 |
Eύστοχες Βολές Oλυμπιακού | Απόδοση |
Over 14.5 | 1.85 |
Under 14.5 | 1.82 |
Συνολικές Βολές στο ματς | Απόδοση |
Over 38.5 | 1.80 |
Under 38.5 | 1.87 |
Συνολικές Εύστοχες Βολές στο ματς | Απόδοση |
Over 29.5 | 1.78 |
Under 29.5 | 1.90 |
Παράλληλα, οι στοιχηματικές εταιρίες βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό σε ρυθμούς τελικών, αφού έχουν βγάλει αρκετές ειδικές αγορές, που αφορούν τον νικητή της σειράς, το πότε αυτή θα ολοκληρωθεί αλλά και για τις πρωτιές παικτών σε αρκετές κατηγορίες.