foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ39
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

VTB: Αφιέρωμα σεζόν 2023-2024

Previews Πρωταθλημάτων | 27 Σεπ 2023 18:41
VTB.jpg

Μετά την πολεμική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, το σκηνικό στη VTB, άλλαξε άρδην, παρά τη μεγάλη προσπάθεια των Ρώσων (Λευκορώσων και Καζάκων) να την κρατήσουν στο επίπεδο που ήταν προπολεμικά. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, καμία ομάδα από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, δεν συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο πλαίσιο των διάφορων κυρώσεων που υπάρχουν και αυτό, παίζει τον ρόλο του όπως και πολλοί άλλοι περιορισμοί.

Το επίπεδο μπορεί να μην είναι αυτό των προηγούμενων ετών, αλλά Ούνιξ Καζάν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ, παραμένουν οι πλουσιότερες και αυτές που προσπαθούν να πείσουν μεγάλα ονόματα να παίξουν στη VTB, ενώ σε σχέση με πέρσι, ο αριθμός των ομάδων αυξήθηκε.

Γράφει ο Νίκος Μοσχοβίτης

Η φετινή λίγκα αποτελείται από 14 συλλόγους, αφού προστέθηκε η Ρούνα από τη Μόσχα και η Ουραλμάς από το Εκατερίνενμπουργκ, δίπλα στις Ούνιξ Καζάν, Λοκομοτίβ Κουμπάν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Άβτοντορ Σάρατοφ, Αστάνα, Μινσκ, Ενισέι, ΜΒΑ Μόσχας, Νίζνι Νόβγκοροντ, Πάρμα και Σαμάρα.

Όσον αφορά το format, ισχύει το ίδιο μετά τις περσινές αλλαγές. Από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου του 2024, οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους σε δύο γύρους και στη συνέχεια θα χωριστούν σε δύο ομίλους, ανάλογα με την τελική τους θέση (1-6 και 7-12). Οι ομάδες του πρώτου ομίλου θα προκριθούν απευθείας στα playoffs, ενώ την οχτάδα θα συμπληρώσουν οι δύο πρώτες ομάδες του δεύτερου ομίλου. Οι προημιτελικοί και οι μικροί τελικοί θα κριθούν στις 3 νίκες (Best of 5), ενώ οι ημιτελικοί και οι τελικοί στις 4 νίκες (Best of 7).

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι αγώνες της VTB League σήμερα
Αποδόσεις
1
2
ΧΑΝΤΙΚΑΠ
ΟΠΑΠ
ΑΠ.
1
1.86
2
1.90
-1.5
-1.5 1.95
-1.5
-1.5 1.94
-
-
1
1.40
2
2.95
-6.5
-6.5 1.95
+6.5
+6.5 1.85
-
-

Οι ομάδες της VTB 2023-24

Τι έκανε πέρσι: Ήταν δεύτερη στην πρώτη φάση, έμεινε στην ίδια θέση στη δεύτερη και στα πλέι οφ, έκανε τη μεγάλη υπέρβαση. «Σκούπισε» την Πάρμα, πέρασε στους τελικούς, με το 4-3 επί της Ζενίτ και εκεί, κατέκτησε τον τίτλο, επικρατώντας με 4-1 στη σειρά με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Τι άλλαξε: Μπορεί για τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να υπήρχαν διάφορα σενάρια για το μέλλον του, αλλά παραμένει κάτοικος Καζάν, έστω και χωρίς Euroleague, μετά την κατάκτηση του περσινού τίτλου. Στα θετικά ότι η Ούνιξ, πέραν του προπονητή της, διατήρησε σημαντικούς παίκτες από τον περσινό κορμό, όπως ο Ντιμιτρίεβιτς, ο Λαμπεϊρί, ο Νάιτ (που ήρθε στην πορεία) και ο Ρέινολντς, σημαντικές οι αποχωρήσεις τόσο του Μέικον, όσο και του Χάντερ, ο οποίος μεταπήδησε στη Ζενίτ. Όσον αφορά την ενίσχυσή της, η πρωταθλήτρια, έκανε κάποιες καλές κινήσεις εντός ρωσικών συνόρων και από ξένους, πήρε το γνωστό σκόρερ, Έρικ Γκριν (που γνωρίσαμε παλιότερα από τον Ολυμπιακό), καθώς και τον Ίσμαελ Μπάκο από τη Βίρτους Μπολόνια, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο, τα κενά που προέκυψαν από τις αποχωρήσεις, Μπέικον και Χάντερ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ούνιξ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς (25) - (1.90) Γκαρντ
Ντμίτρι Κουλάγκιν (31) - (1.97) Γκαρντ
Έρικ Γκριν (32) - (1.91) Γκαρντ
Μάρκος Νάιτ (34) - (1.91) Γκαρντ
Άρτεμ Κομόλοφ (30) - (1.93) Γκαρντ
Βιάτσεσλαβ Ζάιτσεφ (34) - (1.90) Γκαρντ
Εβγκένι Κολέσνικοφ (38) - (1.95) Φόργουορντ
Βλάντισλαβ Οντινόκοφ (23) - (2.02) Φόργουορντ
Αλεξάντερ Στουλένκοφ (31) - (2.06) Φόργουορντ
Λουΐς Λαμπεϊρί (31) - (2.08) Φόργουορντ
Μαρκ Τιχονένκο (25) - (2.03) Φόργουορντ
Τζέιλεν Ρέινολντς (31) - (2.08) Σέντερ
Ίσμαελ Μπάκο (28) - (2.08) Σέντερ
Ιβάν Λαζάρεφ (32) - (2.11) Σέντερ
Προπονητής: Βέλιμιρ Περάσοβιτς (από το 2021)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Πέρσι έκανε την υπέρβαση και έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεδομένου ότι κράτησε τα περισσότερα από τα σημαντικά πρόσωπα στην πορεία της αυτή, ο στόχος είναι ανάλογος και φέτος. Δείχνει να μπορεί να το διεκδικήσει ξανά, αλλά η χρονιά είναι μεγάλη.

Τι έκανε πέρσι: Στην πρώτη φάση, ήταν στην έκτη θέση. Στη δεύτερη, ήταν στην πέμπτη θέση του ομίλου, στα πλέι οφ όμως, έκανε την υπέρβαση. Αφού πέρασε τη Νίζνι Νόβγκοροντ, απέκλεισε στο έβδομο παιχνίδι τη ΤΣΣΚΑ και πήγε στους τελικούς με την Ούνιξ, αλλά εκεί, έμεινε από δυνάμεις και έχασε τον τίτλο, με 4-1 στη σειρά.

Τι άλλαξε: Η παρουσία στους τελικούς ήταν κάτι σπουδαίο για τη «Λόκο» και ο κόουτς, Αλεξάντερ Σέκουλιτς, συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της και αυτήν τη σεζόν, αφού βρέθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Σλοβενίας. Φάνηκε ότι πρώτος στόχος των περσινών φιναλίστ, ήταν να κρατήσουν μεγάλο κομμάτι του «κορμού» και το πέτυχαν. Μπάρφορντ, Ακούν-Παρσέλ, Γουάιτ και Χόρτον, ανανέωσαν τη συνεργασία τους, όπως και ο ταλαντούχος Ρώσος σέντερ, Μάρτιουκ, που ήταν στο στόχαστρο των άλλων μεγάλων. Σε αυτούς, έγινε και η σημαντική προσθήκη του Τζόρνταν Μόργκαν, που ήταν πέρσι στην Τουρκία και την Κόνιασπορ, ενώ από τη Μινσκ, απέκτησε τον Μπλίζνιουκ που ήρθε ως επιλογή βάθους. Η Λοκομοτίβ έχει μια βάση Ρώσων παικτών, την οποία διατήρησε και ουσιαστικά, πάει με ελάχιστες αλλαγές από πέρσι.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Λοκομοτίβ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Αλεξάντερ Σερμπένεφ (23) - (1.90) Γκαρντ
Ουλαντισλάου Μπλίζνιουκ (24) - (1.83) Γκαρντ
Τζέιλεν Μπάρφορντ (27) - (1.91) Γκαρντ
Βλάντισλαβ Εμτσένκο (24) - (1.94) Γκαρντ
Ζακάρ Βεντίσεφ (23) - (1.96) Γκαρντ
Ντεβόν Ακούν-Παρσέλ (30) - (1.98) Φόργουορντ
Ντμίτρι Ουζίνσκι (30) - (1.99) Φόργουορντ
Άντον Κβιτκόβσκι (23) - (2.01) Φόργουορντ
Τζόρνταν Μόργκαν (32) - (2.03) Φόργουορντ
Οκάρο Γουάιτ (31) - (2.03) Φόργουορντ
Αντρέι Μάρτιουκ (23) - (2.11) Σέντερ
Κρις Χόρτον (29) - (2.03) Σέντερ
Κιρίλ Ελατόντσεφ (22) - (2.11) Σέντερ
Προπονητής: Αλεξάντερ Σέκουλιτς (από το 2022)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Με τις αλλαγές που έκανε μεσούσης της σεζόν πέρσι, έφτασε στους τελικούς, κράτησε σχεδόν όλο τον κορμό και τον προπονητή της, οπότε μπορεί να ελπίζει σε κάτι ανάλογο. Δύσκολο βέβαια να το πετύχει ξανά, αφού ποιοτικά, είναι και πάλι πιο κάτω από Ούνιξ Καζάν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ. 

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι έκανε πέρσι: Στην πρώτη φάση ήταν αήττητη με 22-0. Στη δεύτερη πήγε στο 30-2. Κι όμως, όχι μόνο δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά αποκλείστηκε από τους τελικούς, στη δραματική σειρά με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Στη συνέχεια, τερμάτισε τρίτη, νικώντας με 4-1 τη Ζενίτ, στους μικρούς τελικούς.

Τι άλλαξε: Ο προπονητής, Εμίλ Ραΐκοβιτς, έμεινε παρά την περσινή αποτυχία, ωστόσο άλλαξαν πολλά πρόσωπα στο επιτελείο του και στο αγωνιστικό οργανόγραμμα της ομάδας. Αναμενόμενα, πολλές οι αλλαγές και στο ρόστερ, με τον Αλεξέι Σβεντ και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι οι πιο σημαντικές αποχωρήσεις, ενώ παρελθόν αποτέλεσαν και οι Κέικοκ, Μουρ, Νταβιντόβατς καθώς και ο νεαρός Καρπένκο (που πήγε δανεικός στην Ενισέι). Όσον αφορά τις προσθήκες, ο καλός σουτέρ Τριμπλ ήρθε από την Κίνα, ενώ η ΤΣΣΚΑ πήρε τον Εμπαγέ από τη Βίρτους Μπολόνια, καθώς και τον Τόνι Τζεκίρι από τη Φενέρμπαχτσε. Κράτησε το ηγέτη Γουέρ αλλά και τον χρησιμότατο Ζαν-Σαρλ στη ρακέτα, ενώ από τη ρωσική αγορά, έφερε τον Μιχαιλόφσκι από την Άβτοντορ Σάρατοφ καθώς και τον Καρντανακισβίλι από τη Σαμάρα.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Κάσπερ Γουέρ (33) - (1.78) Γκαρντ
Μέλο Τριμπλ (28) - (1.88) Γκαρντ
Άντον Καρντανακισβίλι (21) - (1.95) Γκαρντ
Ιβάν Ούκχοφ (28) - (1.93) Γκαρντ
Νικίτα Μιχαϊλόφσκι (23) - (2.03) Γκαρντ
Νικίτα Κουρμπάνοφ (36) - (2.02) Φόργουορντ
Άντον Αστάπκοβιτς (29) - (2.02) Φόργουορντ
Σαμσόν Ρουζεντσέφ (21) - (2.02) Φόργουορντ
Αμάτ Εμπαγέ (33) - (2.06) Φόργουορντ
Σεμέν Αντόνοφ (34) - (2.02) Φόργουορντ
Φιλίπ Γκαφούροφ (22) - (2.12) Φόργουορντ
Τόνι Τζεκίρι (29) - (2.12) Σέντερ
Λιβιό Ζαν-Σαρλ (29) - (2.06) Σέντερ
Προπονητής: Εμίλ Ραΐκοβιτς (από το 2022)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Άλλαξαν πολλά σε σχέση με πέρσι στη ΤΣΣΚΑ, αλλά όχι ο προπονητής. Αρκετά καινούργια ομάδα, μάλλον χαμηλότερη σε ποιότητα από πέρσι, ίσως με περισσότερο κίνητρο. Εννοείται ότι είναι φαβορί για τον τίτλο, αλλά θα φανεί στην πορεία, πόσο μεγάλο…

Ζενίτ Μπάσκετ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρσι: Πήρε την τρίτη θέση στην πρώτη φάση και συνέχισε εκεί και στη δεύτερη. Πέρασε την ΜΒΑ Μόσχας στα πλέι οφ και στους ημιτελικούς, πάλεψε ως το τέλος, αλλά αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ούνιξ, στο Game 7. Στους μικρούς τελικούς, δεν είχε κανένα κίνητρο και έχασε με 4-1 από τη ΤΣΣΚΑ.

Τι άλλαξε: Από τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος, κάθε τρεις και λίγο υπάρχουν δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Τσάβι Πασκουάλ από τον πάγκο, ο Ισπανός όμως παραμένει σταθερά στην Αγία Πετρούπολη. Όπως αναμενόταν, οι αλλαγές στο ρόστερ είναι πολλές, με τους Χόουμσλι, Χαμ Τζούνιορ και Τόμπκινς να αποχωρούν από ξένους, όπως και οι Κουλάγκιν, Φρίτζον, Τοπτούνοφ αλλά και ο Μόνια που αποσύρθηκε, από Ρώσους. Έπεισε τόσο τον Ερτέλ όσο και τον Μοερμάν να παραμείνουν και τη νέα σεζόν όπως και τον Φρέιζιερ που ήρθε στα μέσα της σεζόν, ενώ οι προσθήκες παικτών όπως ο Κάιλ Κούριτς και ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, δείχνουν ότι συνεχίζει να έχει μεγάλη δυναμική. Πήρε από την Ούνιξ τον Βινς Χάντερ, ενώ επίσης από τους πρωταθλητές στην Αγία Πετρούπολη, μετακόμισε ο Ζμπανόφ, καθώς και ο Γκερασίμοφ, που ήταν πέρσι στην Ενισέι.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ζενίτ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τόμας Ερτέλ (34) - (1.89) Γκαρντ
Τρεντ Φρέιζιερ (25) - (1.73) Γκαρντ
Κάιλ Κούριτς (34) - (1.93) Γκαρντ
Ντένις Ζαχάροφ (30) - (1.93) Γκαρντ
Ιγκόρ Βόλκιν (25) - (1.99) Γκαρντ
Γκεόργκι Ζμπανόφ (25) - (1.97) Γκαρντ
Σεργκέι Καράσεφ (29) - (2.01) Φόργουορντ
Τιμοφέι Γκερασίμοφ (26) - (1.97) Φόργουορντ
Αντριέν Μοερμάν (35) - (2.02) Φόργουορντ
Σεργκέι Τορόποφ (33) - (2.05) Φόργουορντ
Αντρέι Ζούμπκοφ (32) - (2.05) Φόργουορντ
Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (31) - (2.06) Σέντερ
Βινς Χάντερ (29) - (2.03) Σέντερ
Αρτέμ Κλιμένκο (29) - (2.14) Σέντερ
Προπονητής: Τσάβι Πασκουάλ (από το 2020)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Η Ζενίτ έχει σταθερά ψηλά τον πήχη, ενισχύθηκε ποιοτικά σε σχέση με πέρσι, ο Πασκουάλ γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις. Προφανώς και θα διεκδικήσει τον τίτλο, ίσως ποιοτικά να είναι πιο πάνω από τους ανταγωνιστές της.

cta_box_bg
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίζνι Μπάσκετ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρσι: Ήταν στην τέταρτη θέση στο τέλος της πρώτης φάσης, διατηρήθηκε εκεί και στη δεύτερη φάση, αλλά στα πλέι οφ, η Λοκομοτίβ Κουμπάν, που έφτασε ως τους τελικούς, τη «σκούπισε» με 3-0, παρά το πλεονέκτημα έδρας που είχε η Νίζνι.

Τι άλλαξε: Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Ζόραν Λούκιτς, συνεχίζει σταθερά στον πάγκο της και αυτήν τη σεζόν, με τη Νίζνι να προσπαθεί να μπει «σφήνα» στις τέσσερις πρώτες ομάδες, αλλά να μην τα έχει καταφέρει προς το παρόν. Όσον αφορά το ρόστερ, ο πολύ καλός σκόρερ Λοβ αποχώρησε από την περιφέρεια, όπως επίσης και ο Ρέμπιτς που ήρθε μεσούσης της σεζόν για να βοηθήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Έφυγε επίσης ο καλός ψηλός, Σαλάς που συνεχίζει στη Γαλλία, ωστόσο η Νίζνι, ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Άπιτς, που έχει επιρροή στη ρακέτα της. Κράτησε επίσης, Κβοστόφ και Γκάνκεβιτς, ενώ όσον αφορά προσθήκες, πήρε τον Κόζι (παλιότερα στο Λαύριο), τον Άλεν, τον Νοβάκοβιτς από τη Σερβία, ενώ στο Νίζνι Νόβγκοροντ θα είναι και ο έμπειρος, Βοροντσέβιτς, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρσι με την Ούνιξ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Νίζνι αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Γκλεν Κόζι (31) - (1.83) Γκαρντ
Ντμίτρι Κβοστόφ (34) - (1.90) Γκαρντ
Μπρίον Άλεν (31) - (1.92) Γκαρντ
Ιβάν Στρέμπκοφ (32) - (1.89) Γκαρντ
Εβγκένι Μπαμπούριν (36) - (1.90) Γκαρντ
Σεργκέι Ζότκιν (20) - (1.90) Γκαρντ
Μιχαήλ Μπελενίτσκι (21) - (2.04) Φόργουορντ
Πάβελ Γκάνκεβιτς (20) - (1.98) Φόργουορντ
Αντρέι Βοροντσέβιτς (36) - (2.07) Φόργουορντ
Αλέξα Νοβάκοβιτς (27) - (2.00) Φόργουορντ
Αλεξάντρ Γκάνκεβιτς (28) - (2.01) Φόργουορντ
Αλεξάντρ Τσαντόφ (22) - (2.04) Φόργουορντ
Ντράγκαν Άπιτς (28) - (2.07) Σέντερ
Αλεξάντερ Ζέτσεβιτς (27) - (2.07) Σέντερ
Βλάντιμιρ Ίβλεφ (33) - (2.07) Σέντερ
Προπονητής: Ζόραν Λούκιτς (από το 2021)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Η Νίζνι ήταν στην τετράδα και στις δύο φάσεις της περσινής VTB, αλλά στα πλέι οφ, κατέρρευσε. Φέτος, θέλει να είναι το ίδιο ψηλά στην κανονική περίοδο και να βγάλει περισσότερη ετοιμότητα στην post-season. Θα το παλέψει να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορεί.

ΜΒΑ Μόσχας Μπάσκετ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρσι: Στην παρθενική της παρουσία στη VTB, ήταν πέμπτη στην πρώτη φάση, κατέληξε έκτη στη δεύτερη και στα πλέι οφ, απέναντι στη Ζενίτ, αποκλείστηκε με 3-1, αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις στην πρώτη της σεζόν σε αυτό το επίπεδο.

Τι άλλαξε: Ο «στριφνός» Βασίλι Καράσεφ έχει πάρει τα «κλειδιά» της ΜΒΑ Μόσχας και συνεχίζει και φέτος στον πάγκο της, με την ίδια λογική με πέρσι. Δηλαδή με μια ομάδα που αποτελείται αμιγώς από Ρώσους παίκτες, χωρίς Αμερικανούς, αλλά με δεδομένες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ. Ο ταλαντούχος Τιχονένκο, έκανε το βήμα παραπάνω για την Ούνιξ Καζάν, ενώ παρελθόν αποτέλεσαν επίσης οι Πλατόνοφ και Πουσκόφ, που είχαν ρόλο στο περσινό ροτέισον. Ενισχύθηκε με τον Τρούσκιν από την Ενισέι, τον Μιντσένκο από την Άβτοντορ Σάρατοφ, τον Μπαράσκοφ από τη Σαμάρα και τον Σέικο από την Πάρμα. Κράτησε σημαντικό κομμάτι του περσινού της «κορμού», αφού Βορόνοφ, Βαλίεφ, Κονοβάλοφ, Κασάτκιν και Γιακούσον, συνεχίζουν στην ΜΒΑ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της ΜΒΑ Μόσχας αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Αλεξάντερ Χομένκο (24) - (1.92) Γκαρντ
Μακάρ Κονοβάλοφ (23) - (1,87) Γκαρντ
Ντανιήλ Ακσένοφ (28) - (1.83) Γκαρντ
Μαξίμ Λιχούτιν (23) - (1.90) Γκαρντ
Τιμοφέι Γιακούσιν (26) - (1.95) Γκαρντ
Ντανιήλ Κασάτκιν (24) - (1.98) Γκαρντ
Εβγκένι Βορόνοφ (37) - (1.92) Γκαρντ
Βλάντισλαβ Τρούσκιν (30) - (2.01) Φόργουορντ
Γκλεμπ Σέικο (27) - (2.00) Φόργουορντ
Γκλέμπ Γκολντίρεφ (30) - (1.99) Φόργουορντ
Μαξίμ Μπαράσκοφ (25) - (2.01) Φόργουορντ
Αντρέι Λοπάτιν (25) - (2.08) Φόργουορντ
Εβγκένι Βαλίεφ (33) - (2.03) Φόργουορντ
Εβγκένι Μιντσένκο (34) - (2.15) Σέντερ
Σεργκέι Κλιούεφ (34) - (2.15) Σέντερ
Προπονητής: Βασίλι Καράσεφ (από το 2022)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Ενδιαφέρον το πρότζεκτ της ΜΒΑ χωρίς ξένους και φέτος. Στα κρίσιμα σημεία για το κάτι παραπάνω πέρσι, το πλήρωσε το συγκεκριμένο στοιχείο. Θα παλέψει και πάλι για να είναι τουλάχιστον στην πρώτη εξάδα, στην πρώτη φάση και δείχνει να μπορεί να το πετύχει.

cta_box_bg
bwin - Άπαιχτη προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στο Final Four της EuroLeague! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάρμα Μπάσκετ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρσι: Ούσα όγδοη στην πρώτη φάση, μπήκε στο δεύτερο γκρουπ της δεύτερης, αλλά εκεί, τερμάτισε πρώτη και συνέχισε στα πλέι οφ. Κόντρα στην Ούνιξ βέβαια, είχε ελάχιστες ελπίδες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια με 3-0.

Τι άλλαξε: Ο έμπειρος Εβγκένι Πασούτιν, ανέλαβε πέρσι την τεχνική της ηγεσία και παρέμεινε στον πάγκο της και φέτος, παρότι η σεζόν που προηγήθηκε δεν συνοδεύτηκε από κάποια σημαντική επιτυχία. Όσον αφορά το ρόστερ, άλλαξαν πολλά στην ομάδα του Περμ. Έφερε από τη Γερμανία τον Σι Τζέι Μπράις, από την Ισπανία τον Μπι Τζέι Τζόνσον, από την Τουρκία, τον Ρίτσαρντ Σόλομον, όσον αφορά τους ξένους, ενώ από τις εγχώριες προσθήκες, πιο σημαντική ήταν αυτή του Στάνισλαβ Ιλνίτσκι από την Ούνιξ. Από την άλλη, βέβαια, έφυγαν οι πιο σημαντικοί παίκτες της περσινής σεζόν (Ρόμπερσον, Ντάιμ, Ονγκουέι), καθώς και κάποιοι συμπληρωματικοί (Ποκχοντιάεφ, Σέικο). Ο Ρις που ήρθε στα μέσα της σεζόν, παρέμεινε στην Πάρμα, καθώς υπήρξε ικανοποίηση από την εικόνα του.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Πάρμα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Σι Τζέι Μπράις (27) - (1.96) Γκαρντ
Αϊζάια Ρις (27) - (1.96) Γκαρντ
Αλεξάντερ Πλατούνοφ (26) - (1.92) Γκαρντ
Βλάντισλαβ Περεβάλοφ (22) - (1.91) Γκαρντ
Γκριγκόρι Τουτσκόφ (20) - (1.83) Γκαρντ
Ιβάν Εγκόροφ (18) - (1.89) Γκαρντ
Στάνισλαβ Ιλνίτσκι (29) - (2.00) Φόργουορντ
Μπι Τζέι Τζόνσον (28) - (2.01) Φόργουορντ
Ρουσλάν Αμπντουλμπασίροφ (30) - (2.11) Φόργουορντ
Πάβελ Μοροζόφ (20) - (1.99) Φόργουορντ
Ρίτσαρντ Σόλομον (31) - (2.08) Σέντερ
Πάβελ Καλτούριν (21) - (2.13) Σέντερ
Γκλεμπ Φιρσόφ (18) - (2.08) Σέντερ
Προπονητής: Εβγκένι Πασούτιν (από το 2022)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Πολλά τα ερωτηματικά για την Πάρμα, τόσο με την προπονητική οδηγία όσο και με τους ξένους που απέκτησε. Παραδοσιακά, η έδρα είναι το στήριγμα της, θα βασιστεί εκεί και φέτος. Δείχνει εφικτή μία θέση στα πλέι οφ, είτε από την πρώτη είτε από τη δεύτερη επτάδα.

Άβτοντορ Σαράτοφ Μπάσκετ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρσι: Άλλαξε... τέσσερις προπονητές και μετά την ένατη θέση στην πρώτη φάση, στη δεύτερη, κατάφερε να μπει στα πλέι οφ. Εκεί, κόντρα στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μειονέκτημα έδρας δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική και αποκλείστηκε με «σκούπα».

Τι άλλαξε: Ο Μπράνισλαβ Βίτσεντιτς ήταν αυτός που έκλεισε την περσινή σεζόν στον πάγκο της Άβτοντορ, αλλά δεν συνεχίζει και φέτος. Τη θέση του, ανέλαβε ο Μιλένκο Μπογκίτσεβιτς, ο οποίος δούλεψε δίπλα στον Σάσα Ομπράντοβιτς, τόσο στη Λοκομοτίβ Κουμπάν όσο και πέρσι στη Μονακό, που προκρίθηκε στο Final 4 της Euroleague. Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ, με την Άβτοντορ, να αποκτά τον Σιντάριους Θόρνγουελ καθώς και τον Ρεϊσόν Χάμοντς από την αμερικανική αγορά, ενώ στο Σάρατοφ ήρθαν και οι Βινάλες, Μάβρα, Μπέσλατς, Καλντέεφ. Όσον αφορά αποχωρήσεις, αυτές ήταν ουκ ολίγες αφού έφυγαν παίκτες όπως ο Άρμαντ, ο Γκάρετ, ο Ζάγκορατς, ο Μιντσένκο και ο Νίκολιτς, αυτοί δηλαδή που είχαν σημαντικούς ρόλους. Κάτοικος Σάρατοφ, παραμένει ο Πετένεφ, που ανανέωσε τη συνεργασία με την ομάδα.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Κάιλ Βινάλες (31) - (1.88) Γκαρντ
Ντόμινικ Μάβρα (29) - (1.95) Γκαρντ
Βιτάλιους Πρανάουσκις (21) - (1.95) Γκαρντ
Αλεξάντρ Πετένεφ (23) - (1.97) Γκαρντ
Αντρέι Ιβάνοφ (20) - (2.00) Γκαρντ
Σιντάριους Θόρνγουελ (29) - (1.96) Φόργουορντ
Αντρέι Φεντόροφ (20) - (2.00) Φόργουορντ
Ντούσαν Μπέσλατς (28) - (2.06) Φόργουορντ
Στάνισλαβ Ρέις (20) - (2.02) Φόργουορντ
Ρεϊσόν Χάμοντς (27) - (2.06) Σέντερ
Ντμίτρι Καλντέεφ (24) - (2.10) Σέντερ
Μαράτ Τσιμπίκοφ (22) - (2.15) Σέντερ
Προπονητής: Μιλένκο Μπογκίτσεβιτς (από το 2023)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Αν η… τρελοϊδιοκτησία της Άβτοντορ τον αφήσει να δουλέψει, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την οδηγία του Μπογκίτσεβιτς ως head coach. Ομάδα που έγινε με πρώτο στόχο να μπει στα πλέι οφ, αν είναι λίγο πιο νορμάλ τα πράγματα από πέρσι, ίσως να τερματίσει και στην πρώτη εξάδα.

cta_box_bg
Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενισέι Μπάσκετ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρσι: Ήταν μόλις στη δέκατη θέση στην πρώτη φάση, πάλεψε για την πρόκριση της στα πλέι οφ στη δεύτερη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, μένοντας πίσω από Πάρμα και Άβτοντορ Σάρατοφ.

Τι άλλαξε: Η περσινή πορεία της Ενισέι, έφερε και το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή, Ντράζεν Ανζούλοβιτς. Αντικαταστάτης του είναι ο 54χρονος Σέρβος, Γιόβιτσα Άρσιτς, ο οποίος έχει γυρίσει σε διάφορες χώρες και ομάδες και τώρα, το μπάσκετ τον έβγαλε στο (πολύ) μακρινό Κρασνογιάρσκ. Άλλαξαν τα πάντα στην Ενισέι όσον αφορά το ρόστερ. Ο Χόπκινς από τη Ρέτζιο Εμίλια, ο Μάρτιν από τη Σλασκ, ο Ρέιταν από τη Μερκεζεφέντι, ο Μπιτς από την FMP (παλιότερα στον ΠΑΟΚ) θα είναι κάτοικοι Σιβηρίας πλέον, όπως και οι Καρπένκο, Τοπτούνοφ και Λομπάρεφ. Ουσιαστικά «ξηλώθηκε» όλο το περσινό ρόστερ, με τις πιο σημαντικές αποχωρήσεις να είναι αυτές των Τόμπσον, Χάνα, Κόουλμαν, Γκούντουμακ, Γκερασίμοφ και Τρούσκιν.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ενισέι αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τζερεμάια Μάρτιν (27) - (1.88) Γκαρντ
Βλάντιμιρ Καρπένκο (23) - (1.92) Γκαρντ
Αντρέι Τοπτούνοφ (21) - (1.83) Γκαρντ
Χαβιέ Ρέιταν (29) - (1.93) Γκαρντ
Πάβελ Λομπάρεφ (25) - (1.90) Γκαρντ
Ντμίτρι Σονκό (22) - (1.97) Γκαρντ
Εβγκένι Μπελιάνκου (28) - (1.98) Φόργουορντ
Αρτέμ Σλέγκελ (20) - (2.03) Φόργουορντ
Μπο Μπιτς (29) - (2.01) Φόργουορντ
Σεργκέι Ντολίνιν (23) - (2.05) Φόργουορντ
Μάικλ Χόπκινς (30) - (2.06) Σέντερ
Ρομάν Ζαγκρεντίνοφ (27) - (2.10) Σέντερ
Εβγκένι Μπαλασόφ (27) - (2.06) Σέντερ
Προπονητής: Γιόβιτσα Άρσιτς (από το 2023)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Ολικό το «λίφτινγκ» στην Ενισέι, με πολλά καινούργια πρόσωπα σε πάγκο και ομάδα. Ερωτηματικό η χημεία της, κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχει στόχο τα πλέι οφ. Οι ξένοι που πήρε πάντως, έχουν ποιότητα, αλλά το τι θα κυνηγήσει, θα φανεί στην πορεία της χρονιάς.

Σαμάρα Μπάσκετ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρσι: Έκανε ρόστερ με προσδοκίες, στις οποίες δεν ανταποκρίθηκε ποτέ… Τερμάτισε δέκατη στην πρώτη φάση, δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ, ούτε μέσω της δεύτερης φάσης και η σεζόν ολοκληρώθηκε άδοξα και με γκρίνια.

Τι άλλαξε: Αναμενόμενα μετά την περσινή αποτυχία, ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Σαμάρα. Τη θέση του ανέλαβε ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Ενισέι, Ντράζεν Ανζούλοβιτς, ο οποίος έχει σημαντική εμπειρία από τη λίγκα. Άλλαξαν τα πάντα στο ρόστερ, με τη Σαμάρα να ρίχνει και πάλι πολύ χρήμα, φέρνοντας παίκτες όπως ο Χόκινς από τη Βόννη, ο Ντάλτον από τη Χάποελ Χολόν, τον Ρόμπερσον από την Πάρμα, ενώ ο Ανζούλοβιτς έφερε μαζί του από την Ενισέι, τους Γκούντουμακ, Τόμπσον και Βικτόροφ. Σημαντική η ενίσχυση από τη Ρωσία και με παίκτες όπως ο Κουλάγκιν, ο Ζάγκορατς και ο Ρέμπιτς. Παίκτες όπως ο Θίοντορ, ο Ρίβερς και ο Ένις αποχώρησαν από τη Σαμάρα, κάτι αναμενόμενο μετά την περσινή κακή πορεία.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Σαμάρα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τζάστιν Ρόμπερσον (30) - (1.86) Γκαρντ
Νίκολα Ρέμπιτς (28) - (1.88) Γκαρντ
Μίκαελ Γκουλάγκιν (29) - (1.91) Γκαρντ
Ιβάν Βικτόροφ (27) - (1.97) Γκαρντ
Τζαβόντε Χόκινς (29) - (1.96) Γκαρντ
Γιούρι Ουμρίχιν (24) - (1.90) Γκαρντ
Ιλία Πλατόνοφ (25) - (2.01) Φόργουορντ
Αλεξάντερ Ραζούμοφ (31) - (2.04) Φόργουορντ
Ντανίλα Τσικάρεφ (21) - (1.98) Φόργουορντ
Εγκόρ Αμόσοφ (16) - (2.01) Φόργουορντ
Χέιντεν Ντάλτον (27) - (2.06) Φόργουορντ
Ράντε Ζάγκορατς (28) - (2.06) Φόργουορντ
Τζέιμς Τόμπσον (28) - (2.08) Σέντερ
Αλεξάντερ Γκούντουμακ (30) - (2.03) Σέντερ
Νικίτα Ζβέρεφ (29) - (2.10) Σέντερ
Προπονητής: Ντράζεν Ανζούλοβιτς (από το 2023)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Μετά το περσινό «πατατράκ» η Σαμάρα, ξόδεψε ξανά πολλά χρήματα για να διεκδικήσει υψηλούς στόχους. Θεωρητικά, είναι φαβορί για τα πλέι οφ και ακόμα και για την πέμπτη θέση. Αν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες φέτος, θα φανεί, αλλά γι’ αυτό, άλλαξε τα πάντα.

cta_box_bg
Mοναδική προσφορά* για να σκοράρεις καθημερινά στις πιο δημοφιλείς λίγκες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αστάνα Μπάσκετ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρσι: Επιβεβαίωσε τον τίτλο μιας από τις πιο αδύναμες ομάδες της λίγκας. Ήταν προτελευταία στην πρώτη φάση, με ρεκόρ 4-18, έκλεισε τη σεζόν με 5-27 στη δεύτερη και φυσικά, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη οκτάδα.

Τι άλλαξε: Ο Όλεγκ Κισέλεφ παραμένει σταθερά στον πάγκο της Αστάνα, με την ομάδα του Καζακστάν, να αλλάζει τη λογική στην οποία πέρσι μπορεί να οδηγήθηκε και λόγω συνθηκών και να φτιάχνει, τουλάχιστον στα χαρτιά, ένα πιο δυνατό ρόστερ. Πήρε τον Χαμ, που ήταν πέρσι στη Ζενίτ, κράτησε τον Άντερσον που ήρθε πέρσι προς το τέλος της σεζόν, πήρε τον Ντέιβις (παλιότερα στο Λαύριο) που ήταν στην Ιταλία πέρσι, καθώς επίσης και τους «ρούκι» Αμερικανούς, Κάνκελ και Χάασε. Από τη Μινσκ, απέκτησε τον Τράτσιακ, ενώ Μάιερς, Βον και Μπαλασόφ, αποτέλεσαν παρελθόν από το περσινό ρόστερ. Ο Μουρζαγκαλίεφ, τα αδέλφια Μάρτσουκ, ο Σέρμπακ αλλά και ο Τζόνσον, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την Αστάνα.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Αστάνα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μαρκέλ Τζόνσον (25) - (1.88) Γκαρντ
Καρβέλ Άντερσον (32) - (1.88) Γκαρντ
Άνταμ Κάνκελ (23) - (1.93) Γκαρντ
Ρουστάμ Μουρζαγκαλίεφ (31) - (1.90) Γκαρντ
Βαντίμ Σέρμπακ (30) - (1.94) Γκαρντ
Βαντίμ Τράτσιακ (23) - (1.88) Γκαρντ
Φελίπε Χάασε (25) - (2.06) Φόργουορντ
Μαξίμ Μαρτσούκ (29) - (1.95) Φόργουορντ
Ρουσλάν Αϊτκαλί (25) - (1.95) Φόργουορντ
Ντέβιν Ντέιβις (28) - (1.98) Φόργουορντ
Ρόμαν Μαρτσούκ (30) - (1.98) Φόργουορντ
Ρόις Χαμ Τζούνιορ (24) - (2.06) Σέντερ
Ντμίτρι Γκαβρίλοφ (26) - (2.04) Σέντερ
Ασκάρ Μαϊντεκίν (26) - (2.03) Σέντερ
Προπονητής: Όλεγκ Κισέλεφ (από το 2021)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Το περσινό μάθημα, φαίνεται να έγινε μάθημα για την Αστάνα, που πήρε αρκετούς ξένους, ελπίζοντας σε καλύτερη πορεία στη VTB. Θέλει να το παλέψει για πλέι οφ, αλλά δείχνει δύσκολο, πρώτος της στόχος είναι ένα σαφώς καλύτερο ρεκόρ από πέρσι, που είχε μόλις πέντε νίκες.

Μινσκ Μπάσκετ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρσι: «Σάκος του μποξ» για τους περισσότερους αντιπάλους της, τελείωσε την πρώτη φάση με μόλις μία νίκη! Το τελικό ρεκόρ της, ήταν 3-29 και φυσικά, τερμάτισε τελευταία.

Τι άλλαξε: Ο προπονητής, Ρόστισλαβ Βεργκούν, συνεχίζει στον πάγκο της Μινσκ, η οποία φυσικά και προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, ελπίζοντας σε μία σαφώς πιο ανταγωνιστική εικόνα από την περσινή. Έφερε τον Ονγκουγμπέμι-Τζάκσον από τη Γαλλία, τον Μπαρ από τη Δανία, τον Τσέμπασεκ από τη Ρουμανία, καθώς και τον Μοτοβίλοφ από την Ενισέι. Πλην του κόουτς Βεργκούν, διατήρησε στο ρόστερ της, τον Πάβελ-Ντουντού, τον Κάσκο, τον Πάσκο, τον Πάντοβιτς και τον Μικούλσκι. Όσον αφορά αποχωρήσεις, πιο σημαντικές είναι αυτές των Σμιθ, Μπρέισι, αλλά και του Μπλίζνιουκ. Με τις αλλαγές αυτές, φαίνεται ότι θα είναι πιο ανταγωνιστική, καθώς την περσινή σεζόν, έχασε πολλά παιχνίδια με μεγάλες διαφορές.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μινσκ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τζάρεντ Ονγκουγκμπέμι-Τζάκσον (32) - (1.78) Γκαρντ
Ουλατζισλάου Μικούλσκι (25) - (1.91) Γκαρντ
Γκριγκόρι Μοτοβίλοφ (25) - (1.91) Γκαρντ
Ιβάν Αλάντκα (28) - (1.93) Γκαρντ
Ρομάν Σερμπάκοφ (19) - (1.84) Γκαρντ
Ντανιήλ Μπαρισέβιτς (22) - (1.94) Γκαρντ
Ντανιήλ Κάσκο (19) - (1.98) Γκαρντ
Μπέντζαμιν Πάβελ-Ντουντού (32) - (2.00) Φόργουορντ
Ντμίτρι Κουράτνικ (26) - (1.98) Φόργουορντ
Αρτσέμ Σεκουσένκα (22) - (2.00) Φόργουορντ
Βατζίμ Στουπέντα (23) - (2.06) Φόργουορντ
Γιάκομπ Τσέμπασεκ (32) - (2.00) Φόργουορντ
Κοχ Μπαρ (26) - (2.11) Σέντερ
Κανσταντσίν Πάσκο (20) - (2.06) Σέντερ
Προπονητής: Ρόστισλαβ Βεργκούν (από το 2019)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Η λογική λέει ότι η Μινσκ θα είναι κάπως πιο δυνατή από πέρσι και θα έχει σαφώς πιο ανταγωνιστική εικόνα. Και πάλι όμως, έχει από τα πιο αδύναμα ρόστερ της λίγκας και θα προσπαθήσει κυρίως στη δεύτερη φάση, να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουραλμάς Μπάσκετ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρσι: Η Ουραλμάς από το Εκατερίνενμπουργκ, συμμετέχει για πρώτη φορά στη VTB League, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια, ήταν αυτή που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Τι άλλαξε: Μετά τη back to back κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρωσίας, η διοίκηση της Ουραλμάς, πήρε την απόφαση να αποτελέσει κομμάτι της επέκτασης της VTB, απόφαση που ήταν πολύ σημαντική. Ο Σέρβος προπονητής, Μίλος Παβίτσεβιτς, ανανέωσε τη συνεργασία του, όπως επίσης και ο Ντάγκλας, ο Ζακχάροφ, ο Γκλαζούνοφ και ο Πισκλόφ, από το περσινό ρόστερ. Προσπάθησε να ενισχυθεί ποιοτικά, καθώς οι απαιτήσεις της λίγκας, είναι μεγαλύτερες, με τον Τσαντ Μπράουν (παλιότερα σε Μεσολόγγι, Περιστέρι) να έρχεται στη ρακέτα, τον Τζος Πέρκινς από την Τουρκία, τον Ταϊρέλ Νέλσον από την Κροατία, τον Γκάρετ Νέβελς από την Πολωνία, ενώ απέκτησε και τον Μαξίμ Προσένκο από το ρωσικό πρωτάθλημα. Από το περσινό ρόστερ, οι πιο σημαντικές αποχωρήσεις, ήταν του Ράιτ και του Ζαγκρεντίνοφ, με το δεύτερο να συνεχίζει στην Ενισέι. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ουραλμάς αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τζος Πέρκινς (28) - (1.91) Γκαρντ
Γκάρετ Νέβελς (30) - (1.87) Γκαρντ
Ιγκόρ Νοβίκοφ (31) - (1.92) Γκαρντ
Άντον Γκλαζούνοφ (37) - (1.80) Γκαρντ
Κιρίλ Πισκλόφ (26) - (1.96) Γκαρντ
Ιβάν Πίνκο (26) - (1.96) Γκαρντ
Αλεξάντρ Ζακχάροφ (30) - (2.00) Φόργουορντ
Τζαβόντε Ντάγκλας (30) - (2.03) Φόργουορντ
Ταϊρέλ Νέλσον (28) - (2.01) Φόργουορντ
Μαξίμ Προστσένκο (26) - (2.07) Φόργουορντ
Τσαντ Μπράουν (27) - (2.06) Σέντερ
Νικίτα Μπαλασόφ (32) - (2.08) Σέντερ
Κιρίλ Μικέεφ (25) - (2.10) Σέντερ
Προπονητής: Μίλος Παβίτσεβιτς (από το 2021)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Άλλο το ρωσικό πρωτάθλημα, άλλο η VTB, αλλά η Ουραλμάς, έχει νοοτροπία, πήρε καλούς ξένους και φαίνεται ότι μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ. 

Ρούνα Μπάσκετ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρσι: Αφού δεν κατάφερε πέρσι να μπει στη VTB, το κατάφερε φέτος, αφού ενισχύθηκε αρκετά στο οικονομικό κομμάτι. Στο ρωσικό πρωτάθλημα ήρθε 2η, πίσω από την Ουραλμάς, που κατέκτησε τον τίτλο.

Τι άλλαξε: Μπορεί να είναι μια ομάδα που υπάρχει μόλις 20 χρόνια, αλλά οι φιλοδοξίες της Ρούνα είναι μεγάλες και από τη στιγμή που «μεγαλώνει» οικονομικά, ήρθε και η ώρα της VTB. H διοίκηση της ομάδας, ήρθε σε συμφωνία με τον 54χρονο Τούρκο προπονητή, Ερτουγκρούλ Ερντογάν, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, έχοντας περάσει από διάφορες κορυφαίες ομάδες της πατρίδας του στο παρελθόν. Πέφτει πολύ χρήμα στη Μόσχα, με τη Ρούνα να αποκτά τον Νίκολα Ιβάνοβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα (!), τον Άλεξ Τάιους, τον Τζερεμάια Χιλ που πέρσι ήταν στη Χιρόνα, τον Αλέξα Ραντάνοφ, που γνωρίσαμε πέρσι στο Περιστέρι, τον Κάμερον Γιανγκ από τη G-League, τον Τζουάν Μόργκαν επίσης από τη G-League, αλλά και τον Ποκχοντιάεφ, που έκανε πολύ καλή σεζόν πέρσι στην Πάρμα. Από τους παίκτες που την οδήγησαν πέρσι και έφυγαν, οι πιο σημαντικοί ήταν οι Λαγουάλ και Ντέιβις, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία με τους Κομισάροφ, Σόπιν και Ποπόφ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ρούνα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Νίκολα Ιβάνοβιτς  (29) - (1.90) Γκαρντ
Τζερεμάια Χιλ (28) - (1.88) Γκαρντ
Κάμερον Γιανγκ (27) - (1.95) Γκαρντ
Αντρέι Σόπιν (26) - (1.86) Γκαρντ
Νικολάι Σμάκο (34) - (1.94) Γκαρντ
Τζουάν Μόργκαν (27)2.03 - () Φόργουορντ
Αρτέμ Κομισάροφ (33) - (2.00) Φόργουορντ
Αλέκσα Ραντάνοφ (25) - (2.01) Φόργουορντ
Ντανίλα Ποκχοντιάεφ (22) - (2.04) Φόργουορντ
Κιρίλ Σαβίν (23) - (1.97) Φόργουορντ
Άλεξ Τάιους (25) - (2.03) Σέντερ
Κιρίλ Ποπόφ (28) - (2.10) Σέντερ
Μπόρις Μίτκιν (21) - (2.05) Σέντερ
Προπονητής: Ερτουγκρούλ Ερντογάν (από το 2023)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Με τους ξένους και τον προπονητή που έφερε η Ουράλ, δείχνει ότι ήρθε για να μείνει στη VTB. Υψηλοί οι στόχοι με τέτοιο ρόστερ, έχει ενδιαφέρον το που μπορεί να φτάσει. Μια θέση στα πλέι οφ πάντως, είναι κάτι παραπάνω από εφικτή με τέτοια ομάδα…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση