foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ39
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Ισπανίας Μπάσκετ: Αφιέρωμα ACB σεζόν 2023-2024

Previews Πρωταθλημάτων | 21 Σεπ 2023 17:58
ACB_AFIERWMA_foxbet.jpg

Με τους δύο «αιώνιους» της Ισπανίας, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, που άλλωστε έχουν κατακτήσει τα 11 από τα τελευταία 13 πρωταθλήματα, να ξεκινάνε και πάλι ως τα φαβορί για τον τίτλο, ξεκινάει το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, η Liga ACB, με τους «μπλαουγκράνα» να είναι οι πρωταθλητές κατακτώντας τον περσινό τίτλο. Η Μπαρτσελόνα είναι και η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στην ιστορία, καθώς η περσινή ήταν η 17η, ενώ η Ρεάλ ακολουθεί με 14 και η Μπασκόνια με 4. Μεγάλος ο ανταγωνισμός για τα πλέι οφ, καθώς αρκετές ομάδες ενισχύθηκαν κάνοντας σημαντικές μεταγραφές, ενώ Ανδόρα και Παλένσια είναι οι δύο νεοφώτιστοι της κατηγορίας, παίρνοντας τη θέση των Μπέτις και Φουενλαμπράδα που υποβιβάστηκαν.

Γράφει ο Σταμάτης Μουρελής

Το σύστημα παραμένει ως έχει. Συμμετέχουν 18 ομάδες, με την κανονική περίοδο να αρχίζει στις 23 Σεπτεμβρίου και να ολοκληρώνεται στις 12 Μαΐου. Οι πρώτες 8 ομάδες της κανονικής περιόδου θα παίξουν στα playoffs, ενώ οι δύο τελευταίες της βαθμολογίας υποβιβάζονται στη 2η κατηγορία. Ο πρώτος γύρος των playoffs κρίνεται σε Best of 3 σειρές, ενώ οι ημιτελικοί και οι τελικοί κρίνονται στις 3 νίκες. Το Copa Del Rey διεξάγεται με τη συμμετοχή των οχτώ πρώτων ομάδων στην βαθμολογία μετά το πέρας του πρώτου γύρου (επτά αν η ομάδα που το διοργανώνει είναι εκτός οχτάδας). To final 8 του Copa Del Rey θα διεξαχθεί φέτος στη Μάλαγα από τις 15 ως τις 18 Φεβρουαρίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δυνατή είναι η ισπανική εκπροσώπηση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια και Βαλένθια θα λάβουν και φέτος μέρος στην EuroLeague, με τους Μαδριλένους να έρχονται από την περσινή κατάκτηση. Οι Γκραν Κανάρια και Μπανταλόνα θα παίξουν στο EuroCup, με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά να είναι η κάτοχος του τροπαίου, ενώ οι Μάλαγα, Τενερίφη, Μπρέογκαν και Μούρθια στους ομίλους του Basketball Champions League, ενώ στα προκριματικά της εν λόγω διοργάνωσης θα συμμετέχει η Ομπραντόϊρο. Τέλος, η Σαραγόσα θα λάβει μέρος στο FIBA Europe Cup και έτσι συνολικά θα παίξουν σε
ευρωπαικές διοργανώσεις 12 από τις 18 ομάδες της ACB.

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μούρθια πέρυσι πάλεψε για μια θέση στην οχτάδα, αλλά έμεινε οριακά εκτός playoffs. Φέτος, έχει ενισχυθεί σημαντικά και δείχνει πιο ποιοτική και πιο γεμάτη από πέρυσι. Μπορεί να φτάσει στην post season, το επιλέγουμε στο 2.12.

Στη δεύτερη χρονιά του Άλεξ Μούμπρου στην ομάδα, η Βαλένθια θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη. Προφανώς από την στιγμή που παίζει και στην EuroLeague δεν θα έχει την σταθερότητα που χρειάζεται για να μπει στην τετράδα της regular season (οι τρεις θέσεις μοιάζουν πιασμένες από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια), αλλά μπορεί να μπει στα playoffs, τελειώνοντας από 5η ως 8η.

Αγορά Απόδοση
Να μπει στα playoffs: Μούρθια 2.12
Να τερματίσει στις θέσεις 5-8: Βαλένθια 2.20

Μπαρτσελόνα Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην έπειθε σε όλη την σεζόν αλλά πήρε πιο εύκολα απ ́ότι θα περίμενε κανείς τον τίτλο στην Ισπανία, κερδίζοντας με 3-0 την Ρεάλ στους τελικούς. Απέτυχε στο Copa del Rey, ενώ στην Euroleague τερμάτισε στην 2η θέση στην κανονική περίοδο αλλά στο Final Four «κατατροπώθηκε» αφού έμεινε στην 4η θέση χάνοντας στον ημιτελικό από την Ρεάλ. Η αποτυχία στο final four, μάλιστα, φαίνεται να κόστισε στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τη θέση του στην ομάδα.

Τι άλλαξε: Η μεγάλη αλλαγή έγινε στον πάγκο αφού αποχώρησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και στην θέση του ανέλαβε ο Ρότζερ Γκριμάου, που ήταν στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Έφυγε ο «σταρ» Νίκολα Μίροτιτς, με την Μπαρτσελόνα να πληρώνει πολλά εκατομμύρια για να σπάσει το συμβόλαιό του, αλλά και οι Σανλί και Τόμπι μέσα από την ρακέτα και ο έμπειρος γκαρντ Χίγκινς. Ενίσχυσε σημαντικά τον ισπανικό κορμό της ομάδας, αποκτώντας τους διεθνείς στο Μουντομπάσκετ Μπριθουέλα, Πάρα και Ουίλι Ερνανγκόμεθ (στον τελευταίο έδωσε το υψηλότερο συμβόλαιο στην Ευρώπη), ενώ πήρε και τον... πολύ Τζαμπάρι Πάρκερ, ο οποίος άφησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το ΝΒΑ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Νικόλας Λαπροβίτολα (33) - (1.90) Γκαρντ
Ρόκας Γιοκουμπάιτις (24) - (1.93) Γκαρντ
Τόμας Σατοράνσκι (32) - (2.01) Γκαρντ
Ντάριο Μπριθουέλα (30) - (1.87) Γκαρντ
Μάικλ Καϊσέδο (21) - (1.99) Γκαρντ
Οριόλ Παουλί (30) - (2.01) Φόργουορντ
Άλεξ Αμπρίνες (31) - (1.98) Φόργουορντ
Τζαμπάρι Πάρκερ (29) - (2.03) Φόργουορντ
Νικόλα Κάλινιτς (33) - (2.02) Φόργουορντ
Τζοέλ Πάρα (24) - (2.02) Φόργουορντ
Όσκαρ Ντα Σίλβα (26) - (2.05) Φόργουορντ/Σέντερ
Γιαν Βέσελι (34) - (2.13) Σέντερ
Γουίλι Ερνανγκόμεθ (29) - (2.11) Σέντερ
Τζέιμς Νάτζι (20) - (2.12) Σέντερ
Προπονητής: Ροτζέρ Γκριμάου (από το 2022)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα φαβορί για τον τίτλο με ένα ρόστερ καινούργιο μεν αλλά σημαντικά ενισχυμένο. Σίγουρα η αλλαγή προπονητή θα επηρεάσει την Μπαρτσελόνα, η οποία προσφέρεται στο 2.10 για να πάρει την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Liga ACB, επιλογή που αν βρει γρήγορα χημεία, θα έχει ενδιαφέρον.

Ρεάλ Μαδρίτης Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι:  Εντός συνόρων ήταν μία αποτυχημένη σεζόν για την Ρεάλ. Έχασε με 3-0 στους τελικούς των playoffs από την Μπαρτσελόνα και τερμάτισε στην 2η θέση. Στο Copa del Rey αποκλείστηκε από την μετέπειτα τροπαιούχο Μάλαγα στα ημιτελικά. Η χρονιά «σώθηκε», βέβαια, με την κατάκτηση της Euroleague όπου νίκησε τον Ολυμπιακό στην εκπνοή με 79-78, με «ήρωα» τον Γιουλ.

Τι άλλαξε: Καταρχήν έδωσε... αγώνα για να κρατήσει βασικούς παίκτες όπως τον Ταβάρες. Αποχώρησαν οι έμπειροι Χάνγκα, Κορνελί και Ουίλιαμς-Γκος που ήταν στην «Βασίλισσα» αρκετά χρόνια. Μεταγραφικά έκανε μία μόλις μεταγραφή αλλά ίσως την καλύτερη στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον Φακούντο Καμπάτσο που μετά το ΝΒΑ, πήγε στον Ερυθρό Αστέρα, ένας παίκτης που δίνει ποιότητα στην περιφέρεια.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Φακούντο Καμπάτσο (32) - (1.81) Γκαρντ
Κάρλος Αλοσέν (24) - (1.94) Γκαρντ
Σέρχιο Γιουλ (36) - (1.90) Γκαρντ
Σέρχιο Ροντρίγκεθ (37) - (1.91) Γκαρντ
Φαμπιέν Κοζέρ (36) - (1.95) Γκαρντ
Ρούντι Φερνάντεθ (38) - (1.96) Γκαρντ/Φόργουορντ
Αλμπέρτο Αμπάλδε (29) - (2.02) Φόργουορντ
Τζάναν Μούσα (25) - (2.05) Γκαρντ/Φόργουορντ
Μάριο Χεζόνια (29) - (2.06) Φόργουορντ
Γκάμπριελ Ντεκ (29) - (1.98) Φόργουορντ
Γκερσόν Γιαμπουσέλε (29) - (2.04) Φόργουορντ
Βάλτερ Ταβάρες (31) - (2.20) Σέντερ
Βισέντ Πουαριέ (31) - (2.13) Σέντερ
Ελί Εντιαγέ (20) - (2.04) Σέντερ
Προπονητής: Τσους Ματέο (από το 2022)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Ήδη κέρδισε το Supercopa (για 6η διαδοχική σεζόν) με άνεση και σαφέστατα θα παλέψει για όλους τους τίτλους. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ισπανία αλλά και να κάνει το «ριπίτ» στην Euroleague όπου εκεί βέβαια ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος φέτος. Για πολλούς είναι το φαβορί για τον τίτλο, στο 1.75 η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπασκόνια Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Δεν ήταν καλή η περσινή σεζόν για την Μπασκόνια παρά το γεγονός ότι για ένα μεγάλο διάστημα της σεζόν έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ. Τερμάτισε 2η στη regular season της ACB, αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των playoffs από την Μπανταλόνα, από την οποία αποκλείστηκε και στα προημιτελικά του Copa Del Rey. Στην Euroleague, ήταν στις πρώτες θέσεις στο τέλος του πρώτου γύρου, αλλά τελικά έμεινε εκτός οχτάδας, τερματίζοντας 9η με ρεκόρ 18-16.

Τι άλλαξε: Αρκετά νέα πρόσωπα -όπως κάθε χρόνο άλλωστε- κυρίως στην περιφέρεια της, όπου πάντως κράτησε τον Μάρκους Χάουαρντ, που έκανε τρομερή σεζόν μέχρι τον Φεβρουάριο. Αποχώρησαν οι σημαντικοί Ντάριους Τόμπσον (η Εφές πλήρωσε buy out), Γκιεντράιτις, Χομς και Α. Κούρουκς (θα τον βλέπουμε στην Ελλάδα με τον Προμηθέα). Στα γκαρντ έφερε τον Μάνιον από την Βίρτους αλλά και τον Μίλερ- ΜακΙντάιρ από την Τουρκία. Σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, που ξεχώρισε πέρυσι με τη φανέλα της Μερκεζεφέντι, έπαιξε το καλοκαίρι με την Εθνική Ελλάδας και πήρε την ευκαιρία του στην EuroLeague. Τέλος, στη ρακέτα πήρε τον νεαρό και ανερχόμενο Ντιόπ από την Γκραν Κανάρια, αλλά και τον προ διετίας MVP του Basketball Champions Leauge, Μονέκε. Στον πάγκο έμεινε ο Χοάν Πεναρόγια, παρά το γεγονός ότι στην αρχή του καλοκαιριού έμοιαζε βέβαιο ότι θα αποχωρήσει.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μπασκόνια αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μάρκους Χάουαρντ (24) - (1.78) Γκαρντ
Νικόλο Μανιόν - (23) - (1.90) Γκαρντ
Κόντι Μίλερ-Μακιντάιρ (29) - (1.91) Γκαρντ
Βάνια Μαρίνκοβιτς (27) - (1.98) Γκαρντ
Νίκος Ρογκαβόπουλος (22) - (2.01) Γκαρντ/Φόργουορντ
Σάντερ Ραϊέστε - (24) - (2.04) Γκαρντ/Φόργουορντ
Ντάνι Ντίεθ - (30) - (2.01) Φόργουορντ
Τάντας Σεντεκέρσκις (25) - (2.00) Φόργουορντ
Τσίμα Μονέκε (28) - (1.96) Φόργουορντ
Ματ Κοστέλο (30) - (2.13) Φόργουορντ/Σέντερ
Μάικ Κότσαρ (28) - (2.09) Σέντερ
Καλίφα Ντιόπ (22) - (2.08) Σέντερ
Προπονητής: Χοάν Πεναρόγια (από το 2022)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Και φέτος η Μπασκόνια ξεκινάει με υψηλούς στόχους όσον αφορά την Ισπανία, καθώς θέλει να μπει... σφήνα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Στην κανονική περίοδο συνήθως είναι στο γκρουπ των πρωτοπόρων, οπότε να τερματίσει στο TOP-4 σε αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος, πριν τα πλέι οφ έχει λογική και η απόδοση στο 2.20

Μπανταλόνα Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε με όνειρα πέρυσι και σε γενικές γραμμές μπορεί η χρονιά να θεωρηθεί και
πετυχημένη. Τερμάτισε στην 4η θέση στην Liga ACB, ενώ στο Copa Del Rey αποκλείστηκε στα ημιτελικά. Στο Eurocup, που είναι και ο μεγάλος στόχος καθώς στοχεύει στην EuroLeague, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε από
την μετέπειτα τροπαιούχο, Γκραν Κανάρια.

Τι άλλαξε: Έχασε κάποιες σημαντικές μονάδες από το περσινό ρόστερ της. Ο Τζοέλ Πάρα πήρε μεταγραφή... εκατομμυρίου στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο Κάιλ Γκάι που έπαιξε πέρυσι για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τη φανέλα της Μπανταλόνα, βρήκε ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Από τις προσθήκες ξεχωρίζουν αυτές των πρώην παικτών του Παναθηναϊκού Άντριου Άντριους και ΝτεΣόν Τόμας, ενώ στη ρακέτα πήρε τον Τσινάνου Ονουάκου, που είναι πολύ δυναμικός και φημίζεται επειδή εκτελεί βολές με... κουτάλα!  Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον με τους Άλεν, Ρούζιτς και Πρέι που αναμένεται να έχουν ρόλο στην φετινή ομάδα.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μπανταλόνα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Αντρές Φέλιζ (26) - (1.88) Γκαρντ
Πάου Ρίμπας - (36) - (1.94) Γκαρντ
Γκιγιέμ Βίβες (30) - (1.92) Γκαρντ
Γιάνικ Κραάγκ (20) - (2.02) Γκαρντ
Πάου Μαγιοράλ (18) - (1.81) Γκαρντ
Άντριου Άντριους (30) - (1.88) Γκαρντ
Τζοσέπ Μπουσκέτς - (24) - (2.01) Φόργουορντ
ΝτεΣόν Τόμας - (32) - (2.01) Φόργουορντ
Ρούμπεν Πρέι (18) - (2.09) Φόργουορντ
Μίκαελ Ρούζιτς 17) - (2.06) Φόργουορντ
Βλάντιμιρ Μπροντζιάνσκι (29) - (2.10) Φόργουορντ/Σέντερ
Άντε Τόμιτς (36) - (2.17) Σέντερ
Τσινανού Ονουάκου (26) - (2.07) Σέντερ
Προπονητής: Κάρλες Ντουράν (από το 2018)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Στόχος είναι η τετράδα φυσικά αλλά σίγουρα η αποστολή της θα είναι δύσκολη. Κύριος στόχος, βέβαια, θα είναι το Eurocup και φέτος, καθώς κυνηγάει χρόνια την wild card για την EuroLeague. Είναι φαβορί για να τερματίσει στις θέσεις 5-8 της κανονικής περιόδου στην τελική κατάταξη της ACB, με απόδοση 2.10.

cta_box_bg
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαλένθια Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Μέτρια ως κακή μπορεί να χαρακτηριστεί η περσινή σεζόν για την Βαλένθια η οποία είχε πάρα πολλούς τραυματισμούς από την αρχή ως το τέλος. Στην Liga ACB μπήκε με μεγάλο... κόπο στα playoffs, όπου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Στην EuroLeague έμεινε μακριά από την οχτάδα αφού βρέθηκε στην 13η θέση με ρεκόρ 15-19.

Τι άλλαξε: Παρά την μέτρια σεζόν, ο Άλεξ Μούμπρου παρέμεινε στον πάγκο. Κράτησε τους Τζόουνς και Χάρπερ στην περιφέρεια που ήταν από τους κορυφαίους πέρυσι. Τέλος... εποχής για τον Ντούμπλιεβιτς που έφυγε από την ομάδα μετά από 11 χρόνια, ενώ αποχώρησαν επίσης οι σημαντικοί Πρέπελιτς, Ριβέρο, Βαν Ρόσομ, Έβανς και Αλεξάντερ. Στη ρακέτα έφερε τον έμπειρο Μπράντον Ντέιβις που ήταν πέρυσι στο Μιλάνο και παλιότερα σε Ζαλγκίρις και Μπαρτσελόνα και τον Μπουμπακάρ Τουρέ από την Τόφας, ενώ από τις υπόλοιπες προσθήκες ξεχωρίζει αυτή του πρώην NBAer, Σέμι Οτζελέγε που πέρυσι έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τη Βίρτους Μπολόνια. Έκανε και κάποιες κινήσεις από την εγχώρια αγορά, παίρνοντας τον Κάσιους Ρόμπερτσον από την Ομπραντόριο, τον Ντάμιαν Ίνγκλις από την Γκραν Κανάρια και τον Στέφαν Γιόβιτς από τη Σαραγόσα, με την προσθήκη του τελευταίου να γίνεται πριν λίγες μέρες λόγω του τραυματισμού του Μάρτιν Χέρμανσον.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Βαλένθια αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Κρις Τζόουνς (30) - (1.88) Γκαρντ
Τζάρεντ Χάρπερ - (26) - (1.80) Γκαρντ
Στέφαν Γιόβιτς (32) - (1.98) Γκαρντ
Μάρτιν Χέρμανσον (28) - (1.90) Γκαρντ
Γκιγιέμ Φερνάντο (21) - (1.86) Γκαρντ
Κάσιους Ρόμπερτσον (29) - (1.90) Γκαρντ
Τσάμπι Λόπες-Αροστέγκι - (26) - (2.00) Φόργουορντ
Τζόσεπ Πουέρτο - (24) - (1.99) Φόργουορντ
Σέμι Οτζελέγε (28) - (2.01) Φόργουορντ
Χάιμε Πραντίγια (22) - (2.04) Φόργουορντ
Ντάμιαν Ίνγκλις (28) - (2.04) Φόργουορντ
Νέθαν Ρόιβερς (24) - (2.11) Σέντερ
Μπράντον Ντέιβις (32) - (2.08) Σέντερ
Μπουμπακάρ Τουρέ (27) - (2.13) Σέντερ
Προπονητής: Άλεξ Μούμπρου (από το 2022)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Ενισχύθηκε σημαντικά και στην δεύτερη χρονιά του Άλεξ Μούμπρου έχει ως στόχο όχι απλά την συμμετοχή στα playoffs αλλά κάτι καλύτερο από την περσινή σεζόν. Στόχος επίσης να μπει στην οχτάδα για το Copa del Rey και να προσπαθήσει να το κατακτήσει. Η επιλογή να βρεθεί στις θέσεις 5-8 στην τελική κατάταξη δίνεται στο 2.20.

Μάλαγα Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Άκρως πετυχημένη η σεζόν για την Μάλαγα μιας και επέστρεψε στους τίτλους, κατακτώντας το Copa del Rey, αφού νίκησε στον τελικό την Τενερίφη και νωρίτερα είχε αποκλείσει τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ! Στο πρωτάθλημα πάλεψε για την έκπληξη αλλά τελικά αποκλείστηκε στα ημιτελικά, ενώ στο Basketball Champions League αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Final Four που διοργάνωσε από την Βόννη.

Τι άλλαξε: Είναι η ομάδα με τις λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με πέρυσι. Είναι δεδομένο ότι αν μπορούσε ο Ίμπον Ναβάρο δεν θα άλλαζε... τίποτα, αλλά τελικά έγιναν κάποιες προσθαφαιρέσεις. Σημαντική η απώλεια του Ντάριο Μπριθουέλα που πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Στη θέση του αποκτήθηκε ο Κάμερον Τέιλορ που ήταν εξαιρετικός πέρυσι με τη Χιρόνα, ενώ στη ρακέτα αποκτήθηκε για να δώσει βάθος ο Ιλιμάνε Ντιόπ από τη Μούρθια. Όλα τα υπόλοιπα μένουν ως έχουν!

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ουνικάχα Μάλαγα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Αλμπέρτο Ντίαθ (29) - (1.88) Γκαρντ
Κέντρικ Πέρι - (30) - (1.83) Γκαρντ
Τάισον Κάρτερ (25) - (1.93) Γκαρντ
Κάμερον Τέιλορ (28) - (1.98) Γκαρντ
Τάιλερ Καλινοφσκι (30) - (1.93) Γκαρντ
Μάριο Σαντ-Σουπέρι (17) - (1.93) Γκαρντ
Νιχάντ Τζέντοβιτς - (33) - (1.97) Φόργουορντ
Τζόναθαν Μπαρέιρο - (26) - (2.03) Φόργουορντ
Μέλβιν Έτζιμ  (32) - (2.01) Φόργουορντ
Ουίλ Τόμας (37) - (2.03) Φόργουορντ
Ντίλαν Οσετκόφσκι (27) - (2.06) Φόργουορντ
Ντέιβιντ Κράβις (30) - (2.08) Σέντερ
Αγκούστο Λίμα (32) - (2.10) Σέντερ
Γιανκούμπα Σίμα (27) - (2.11) Σέντερ
Ιλιμάνε Ντιόπ (28) - (2.10) Σέντερ
Προπονητής: Ίμπον Ναβάρο (από το 2022)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Υψηλοί οι στόχοι και την φετινή σεζόν για την Μάλαγα, η οποία έφτασε ήδη κοντά σε έναν τίτλο, αυτόν του Super Cup, αλλά έχασε από την Ρεάλ. Έχει ρόστερ για να παλέψει σε όλα τα... μέτωπα, σε Ισπανία και Basketball Champions League για μία διάκριση, ακόμα και για έναν τίτλο, κυρίως στην Ευρώπη. Ας μην ξεχνάμε ότι διοργανώνει και το Copa Del Rey. Καλή επιλογή το 2.20 για να είναι στο TOP-4 στην διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Τενερίφη Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Πετυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η περσινή σεζόν για την Τενερίφη σε Ισπανία και Ευρώπη. Εντός συνόρων έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της, αλλά έχασε στον τελικό του Copa del Rey από την Μάλαγα. Στο πρωτάθλημα μπήκε στα playoffs  αλλά αποκλείστηκε από την τετράδα και πάλι από τη Μάλαγα. Στο Basketball Champions League έφτασε μέχρι το Final Four της διοργάνωσης αλλά έχασε  απρόσμενα από την Χάποελ Ιερουσαλήμ στον ημιτελικό. Κατέκτησε εύκολα το Διηπειρωτικό Κύπελλο το οποίο διοργάνωσε.

Τι άλλαξε: Μετρημένες οι μεταγραφικές κινήσεις για την Τενερίφη που κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού ρόστερ και σημαντικούς παίκτες όπως τους έμπειρους Μαρσελίνιο Χουέρτας και Γκιόργκι Σερμαντίνι, αλλά και τους Σάσσου Σαλίν, Αάρον Ντούνερκαμπ και Μπρούνο Φιτιπάνλτο. Έχασε τον Λεάντρο Μπολμάρο, ο οποίος μπορεί να μην πρόσφερε τα αναμενόμενα, αλλά πήρε την μεγάλη μεταγραφή για την Μπάγερν, ενώ από τις -λίγες- προσθήκες, ξεχωρίζει αυτή του Ντούσαν Ρίστιτς, ο οποίος ήταν και στο Μουντομπάσκετ με τη φιναλίστ, Εθνική Σερβίας, χωρίς όμως να έχει μεγάλο ρόλο. Φυσικά, ακλόνητος παραμένει στη θέση του ο Τσους Βιντορέτα, που μάλιστα ανανέωσε για άλλα 4 χρόνια.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Τενερίφης αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μαρσελίνιο Χουέρτας (40) - (1.91) Γκαρντ
Μπρούνο Φιτιπάλντο - (32) - (1.83) Γκαρντ
Αλεχάντρο Λόπεθ (32) - (1.89) Γκαρντ
Χάιμε Φερνάντεθ (30) - (1.86) Γκαρντ
Σάσου Σαλίν (32) - (1.90) Γκαρντ
Έλγκιν Κουκ (30) - (1.97) Γκαρντ
Χουάν Σάστρε - (31) - (2.01) Φόργουορντ
Τιμ Αμπρομάιτις - (34) - (2.03) Φόργουορντ
Άαρον Ντούνερκαμπ  (37) - (2.01) Φόργουορντ
Έντγκαρ Βισέντο (29) - (2.03) Φόργουορντ/Σέντερ
Γκιόργκι Σερμαντίνι (37) - (2.13) Φόργουορντ
Ντούσαν Ρίστιτς (27) - (2.13) Σέντερ
Φραν Γκέρα (30) - (2.14) Σέντερ
Προπονητής: Τσους Βιντορέτα (από το 2018)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Και φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί για μία ομάδα η οποία έχει έναν από τους υψηλότερους μέσους όρους ηλικίας στην ιστορία της ACB (32.2) και ουσιαστικά ίσως να είναι και η τελευταία ευκαιρία του συγκεκριμένου ρόστερ για κάτι καλό. Λογικά θα μπει στα playoffs, ίσως και στην τετράδα, αλλά καλύτερα να απέχουμε.

cta_box_bg
bwin - Άπαιχτη προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στο Final Four της EuroLeague! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γκραν Κανάρια Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Πετυχημένη η περσινή σεζόν για την Γκραν Κανάρια μιας και κατέκτησε το Eurocup, νικώντας στον τελικό που έγινε στην έδρα της, την Τουρκ Τέλεκομ. Η EuroLeague της έδωσε wild card για να πάρει μέρος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά η διοίκηση έκρινε ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μην την χρησιμοποιήσει, καθώς η προηγούμενη εμπειρία της από τη συμμετοχή στη διοργάνωση δεν ήταν και τόσο καλή (οικονομικά και αγωνιστικά) Στην Ισπανία δεν κατάφερε να πετύχει κάτι σημαντικό, μένοντας στην 7η θέση στην τελική κατάταξη.

Τι άλλαξε: Λίγες και ουσιαστικές οι αλλαγές για την ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς. Αποχώρησαν οι σημαντικοί Ντάμιαν  Ίνγκλις και  Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, καθώς βρήκαν συμβόλαια στην EuroLeague. Αποκτήθηκε ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ, που στο παρελθόν έχει παίξει στην Ευρώπη (Μακάμπι, Εστουδιάντες, Τουρκ Τέλεκομ), αλλά τα τελευταία χρόνια ήταν στην Κίνα, αλλά και οι Ίθαν Χαπ, Πιερ Πέλος και Μπεν Λάμερς, που θα δώσουν λύσεις στη ρακέτα.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Γκραν Κανάρια αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Άντριου Αλμπισί (33) - (1.78) Γκαρντ
Φεράν Μπάσας - (31) - (1.81) Γκαρντ
Έι Τζέι Σλότερ (36) - (1.91) Γκαρντ
Γιόβαν Κλάγιτς (22) - (1.98) Γκαρντ
Σίλβεν Λάντεσμπεργκ (33) - (1.98) Φόργουορντ
Νικόλας Μπρουσίνο (30) - (2.05) Φόργουορντ
Χουάν Σάστρε - (31) - (2.01) Φόργουορντ
Μιγκέλ Σάλβο - (28) - (2.05) Φόργουορντ
Ρόκο Πρκάτσιν  (20) - (2.06) Φόργουορντ
Ίθαν Χαπ (27) - (2.08) Φόργουορντ
Τζον Σούρνα (33) - (2.04) Φόργουορντ
Πιερ Πελός (31) - (2.05) Φόργουορντ/Σέντερ
Μπεν Λάμερς (27) - (2.08) Σέντερ
Προπονητής: Γιάκα Λάκοβιτς (από το 2022)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ισπανία αλλά σίγουρα το έργο της θα είναι δύσκολο. Λογικά θα μπει στα playoffs, θα παλέψει για την τετράδα αλλά έχει λίγες πιθανότητες. Στο Eurocup όπου θα μετέχει και φέτος, στόχος και πάλι η κατάκτηση. Στο 2.20 να τερματίσει στο 5-8 στην τελική κατάταξη.

Μούρθια Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Η Μούρθια πάλεψε ως το τέλος για μία θέση στα πλέι οφ αλλά τελικά δεν... πρόλαβε αφού έμεινε στην 9η θέση με ρεκόρ 16-18. Στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Basketball Champions League κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά του θεσμού αλλά αποκλείστηκε από την Μάλαγα με 2-0 νίκες. Γενικά, η χρονιά δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμεναν αρκετοί στην ομάδα, αλλά προέκυψαν και αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς.

Τι άλλαξε:  Μία... δεκάδα νέοι παίκτες ήρθαν το καλοκαίρι στην Μούρθια η οποία έκανε ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα έχοντας υψηλούς στόχους. Διατήρησε τον... δικό μας Θαντ ΜακΦάντεν (Κύμη, ΠΑΟΚ) και πρόσθεσε παίκτες κυρίως από το ισπανικό πρωτάθλημα όπως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Χάουαρντ Σαντ-Ρος από την Σαραγόσα, ο Λούντε Χάκανσον από την Μπιλμπάο και ο Σίμον Μπιργκάντερ από την Μπανταλόνα. Η μεγάλη μεταγραφή είναι ο αρχι-σκόρερ Ντίλαν Ένις από την Γαλατασαράϊ, που επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το... τρελό είναι πως είναι μία ομάδα με μόλις έναν Ισπανό στο ρόστερ της, ενώ ο Σίτο Αλόνσο παραμένει στην άκρη του πάγκου της.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μούρθια αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τρόι Καπέιν (27) - (1.93) Γκαρντ
Λούντε Χάκανσον - (27) - (1.89) Γκαρντ
Θαντ ΜακΦάντεν (36) - (1.88) Γκαρντ
Ντίλαν Ένις (31) - (1.88) Γκαρντ
Ντέιβιντ Γέλινεκ (33) - (1.94) Γκαρντ
Χλαουαρντ Σαντ-Ρος (32) - (2.01) Γκαρντ/Φόργουορντ
Ρόντιονς Κούρουκς - (25) - (2.06) Φόργουορντ
Ντάστινν Σλέβα- (28) - (2.03) Φόργουορντ
Βίλχεμ Φαλκ  (20) - (2.03) Φόργουορντ
Σίμον Μπιργκάντερ (25) - (2.09) Φόργουορντ/Σέντερ
Νεμάνια Ράντοβιτς (31) - (2.08) Φόργουορντ/Σέντερ
Μούσα Ντιανέ (29) - (2.11) Σέντερ
Τζόρνταν Σακχό (26) - (2.07) Σέντερ
Προπονητής: Σίτο Αλόνσο (από το 2019)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Η Μούρθια ξόδεψε αρκετά χρήματα για να δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ ενόψει της νέα σεζόν, όπου στόχος είναι η παρουσία στα playoffs και στο Copa del Rey. Συμμετέχει και φέτος στο Basketball Champions League όπου κι εκεί οι φιλοδοξίες είναι υψηλές και δεν περιορίζονται μόνο στην παρουσία στους ομίλους. Το να παίξει στα playoffs προσφέρεται στο 2.12, μία καλή επιλογή.

Μανρέσα Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι:  Έχοντας «δύο καρπούζια σε μία μασχάλη» η Μανρέσα πάλεψε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα της σεζόν με τον... υποβιβασμό, αλλά στο τέλος βρήκε τις νίκες που ήθελε και τερμάτισε στην 14η θέση με 12-22. Στο Basketball Champions League τερμάτισε στην 1η θέση στον όμιλο της στην πρώτη φάση, ενώ στην δεύτερη φάση ήταν 2η και προκρίθηκε στα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την Τενερίφη.

Τι άλλαξε: Αποχώρησε ο ηγέτης της περσινής ομάδας,  Τζέρικ Χάρντινγκ αλλά και ο πολύτιμος Άνταμ Βασζίνσκι. Διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού της ρόστερ, ενώ η αλήθεια είναι ότι οι προσθήκες δεν... γεμίζουν το μάτι. Για βασικός γκαρντ αποκτήθηκε ο Μπράντον Τέιλορ, που ήταν πέρυσι στην Κίνα και παλιότερα σε Ιταλία και Γαλλία, ενώ ως... στοίχημα αποκτήθηκε ο Τραβάντε Γουίλιαμς που είχε καλή σεζόν στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας με την Σπόρτινγκ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μανρέσα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μπράντον Τέιλορ (29) - (1.78) Γκαρντ
Μπράνκου Μπαντιό - (24) - (1.88) Γκαρντ
Ντάνιελ Πέρεθ (33) - (1.84) Γκαρντ
Ντάνιελ Γκαρσία (25) - (1.85) Γκαρντ
Λούκας Βανκ (26) - (1.99) Γκαρντ
Γκιγιέμ Τζου (26) - (1.95) Γκαρντ/Φόργουορντ
Τραβάντε Γουίλιαμς - (30) - (1.93) Φόργουορντ
Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ- (27) - (1.98) Φόργουορντ
Ντέβιν Ρόμπινσον (28) - (2.03) Φόργουορντ
Μάρτσις Στάινμπεργκς (26) - (2.07) Φόργουορντ
Ελίας Βαλτόνεν (24) - (2.00) Φόργουορντ
Μούσα Σανιά (20) - (2.01) Φόργουορντ
Γιόνας Ζοχόρε (32) - (2.11) Σέντερ
Μαρτίνας Γκέμπεν (28) - (2.08) Σέντερ
Προπονητής: Πέντρο Μαρτίνεθ (από το 2019)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Χωρίς το... βάρος της Ευρώπης φιλοδοξεί να εξασφαλίσει αρκετά νωρίτερα την παραμονή της. Μεγάλος στόχος η παρουσία στα playoffs, έχει μία από τις πιο δυνατές έδρες στην Ισπανία κάτι που θα είναι σίγουρα υπέρ της. Στο 3.40 το να μπει στην οχτάδα, για όποιον θέλει να ρισκάρει.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαραγόσα Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Υπήρξαν στιγμές μέσα στη σεζόν που φάνηκε να κινδυνεύει με υποβιβασμό ειδικά μετά το κάκιστο ξεκίνημα, αλλά στο τέλος κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία σχετικά εύκολα, παίρνοντας την 13η θέση με ρεκόρ 12-22. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η άμεση αλλαγή προπονητή, με τον Πορφίριο Φισάκ να επιστρέφει στην ομάδα στη θέση του Σίλερ τον Οκτώβριο.

Τι άλλαξε: Ο Φισάκ έμεινε στον πάγκο μετά την άνετη παραμονή, ενώ άλλαξε αρκετά μεγάλο μέρος του ρόστερ. Έφυγαν σημαντικοί παίκτες, όπως ο Χάουαρντ Σαντ Ρος (Μούρθια), ο Τρίγκβι Χλίνανσον (Μπίλμπαο), ο Στέφαν Γιόβιτς (Βαλένθια) και Κρίστιαν Μεκουβούλου (Γουλβς), αλλά έκανε και σημαντικές προσθήκες. Η πιο εντυπωσιακή είναι χωρίς αμφιβολία αυτή του Τζαχίλ Όκαφορ, που το 2015 είχε επιλεγεί στο νούμερο 3 του draft στο ΝΒΑ, έπαιξε 247 ματς στο κορυφαίο πρωτάθλημα και έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη με το ερωτηματικό των τραυματισμών. Σημαντική και η μεταγραφή του Καναδού γκαρντ, Τρε Μπελ Χέις, ο οποίος ήταν στο Μουντομπάσκετ, αλλά και του Ιταλού Αντρέα Τσιντσιαρίνι, ο οποίος πέρυσι είχε 10.9 πόντους και 9.9 (!) ασίστ με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Σαραγόσα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μαρκ Σμιθ (24) - (1.93) Γκαρντ
Αντρέα Τσιντσιαρίνι - (37) - (1.93) Γκαρντ
Τρε Μπελ-Χέις (24) - (1.88) Γκαρντ
Μιγκέλ Γκονζάλες (24) - (1.99) Γκαρντ
Λούκας Λανγκαρίτα (18) - (1.92) Γκαρντ
Όμπι Εμεγγκάνο (26) - (1.95) Γκαρντ
Χαβιέρ Γκαρσία - (27) - (1.88) Γκαρντ
Πάμπλο Αλμαθάν - (34) - (2.00) Φόργουορντ
Σαντιάαγκο Γιούστα (26) - (2.00) Φόργουορντ
Ντανίλο Τάσιτς (30) - (2.07) Φόργουορντ
Εμίρ Σουλεϊμάνοβιτς (25) - (2.08) Φόργουορντ
Τόμας Γκιέλο (30) - (2.05) Φόργουορντ
Μπόρισα Σίμανιτς (25) - (2.10) Φόργουορντ/Σέντερ
Ντέγιαν Κράβιτς (33) - (2.10) Σέντερ
Τζαχίλ Όκαφορ (27) - (2.11) Σέντερ
Προπονητής: Πορφίριο Φισάκ (από το 2022)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Θα είναι μία χρονιά πρόκληση για την Σαραγόσα η οποία θέλει μεν να μπει στα playoffs αλλά δεν συγκαταλέγεται στις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την οχτάδα. Λογικά θα παραμείνει εύκολα στην κατηγορία. Σημαντική παράμετρος η παρουσία της στην Ευρώπη και στο FIBA Europe Cup το οποίο αναμένεται να επηρεάσει και την πορεία της εντός συνόρων. Στο 4.80 η απόδοση για να μπει στα playoffs.

Μπιλμπάο Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Απογοητευτική η περσινή σεζόν για την Μπιλμπάο η οποία έμεινε εκτός playoffs στην Ισπανία και
τερμάτισε στην 12η θέση της βαθμολογίας. Στο Basketball Champions League όπου συμμετείχε στην Ευρώπη,
πέρασε ως 1η από την πρώτη φάση των ομίλων και αποκλείστηκε στην επόμενη όπου τερμάτισε στην 4η θέση του
ομίλου της με ρεκόρ 1-5.

Τι άλλαξε: Σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της, αφού αποχώρησαν εννέα παίκτες, αρκετοί εκ των οποίων ήταν και βασικοί, όπως ο Μάικλ Κάιζερ (πρώην του Άρη), ο Τζεφ Ουίτνι, ο Λουντε Χάκανσον αλλά και πολύτιμοι αναπληρωματικοί όπως ο Εμίρ Σουλεϊμάνοβιτς, ο Νικόλα Ραντίσεβιτς και ο Ογκουστίν Ουμπάλ. Λίγες και καλές μεταγραφές, έξι συνολικά. Πήρε τον εξαιρετικό γκαρντ Άλεξ Ρέντφοε στην περιφέρεια, τον Κρίστιαν Κουλαμάε, ενώ επένδυσε σε δύο... ψηλά παιδιά, τους Τρίγκβι Χλίνασον και Κιλέγια Τζόουνς, ο δεύτερος με θητεία στhn G-League και στο Ισραήλ. Τέλος, ανανέωσε το συμβόλαιο του δικού μας Γιώργου Τσαλμπούρη, αλλά και του πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Άνταμ Σμιθ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μπιλμπάο αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Άνταμ Σμιθ (30) - (1.85) Γκαρντ
Μέλβιν Παντζάρ - (23) - (1.90) Γκαρντ
Άλεξ Ρένφροε (37) - (1.91) Γκαρντ
Κρίστιαν Κουλαμάε (24) - (1.93) Γκαρντ
Άλεξ Ρέγες (29) - (1.97) Φόργουορντ
Τομέου Ρίγκο (26) - (1.93) Γκαρντ/Φόργουορντ
Χάβιερ Ραμπασέντα - (34) - (1.96) Φόργουορντ
Ντένζελ Άντερσον - (26) - (2.04) Φόργουορντ
Ουνάι Μπαραντάγια (21) - (1.93) Φόργουορντ
Τάις Ντε Ρίντερ (20) - (2.03) Φόργουορντ
Γιώργος Τσαλμπούρης (27) - (2.16) Φόργουορντ/Σέντερ
Σάσα Κιλέγια-Τζόουνς (25) - (2.12) Σέντερ
Τρίγκβι Χλίνασον (25) - (2.15) Σέντερ
Προπονητής: Χάουμε Πονσαρνάου (από το 2022)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Δύσκολη αναμένεται και η φετινή σεζόν για την Μπιλμπάο όπου ρεαλιστικός στόχος είναι η παρουσία στα playoffs ή και στην πρώτη δεκάδα ώστε να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη, από την οποία θα απουσιάσει φέτος. Η είσοδος της στα playoffs είναι στο 4.55, σε απόδοση, δηλαδή, που αξίζει το ρίσκο.

cta_box_bg
ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπρεογκάν Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της Μπρέογκαν κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, αφού κατάφερε να παλέψει για τα playoffs και να τερματίσει τελικά στην 10η θέση με ρεκόρ 14-20. Μία θέση που της έδωσε το δικαίωμα να επιστρέψει στην Ευρώπη αφού θα συμμετέχει στο Basketball Champions League.

Τι άλλαξε: Πολλές αλλαγές για άλλη μια χρονιά για την Μπρεογκάν, που κάθε καλοκαίρι βάζει στο ρόστερ της ό,τι θέλει να βγάλει στην... βιτρίνα ο Μίσκο Ραζντάνοβιτς, που έχει άριστες σχέσεις με το κλαμπ (κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν έχει απλά άριστες σχέσεις αλλά και λόγο σε ό,τι συμβαίνει). Έφυγαν οι σημαντικοί Τζούστους Χόλατζ (Έφες), Ίθαν Χαπ (Γκραν Κανάρια) και Σκοτ Μπάμφορθ (Πέζαρο), οι οποίοι βρήκαν όλοι τους καλύτερο συμβόλαιο. Αποκτήθηκε ο δικός μας, Δημήτρης Αγραβάνης, που ψάχνει μια σεζόν εκτόξευσης και μεταξύ άλλων οι Ζαν Μάρκ Σίσκο (χωρίς ρόλο στην Μπάγερν), Άντονι Πολάιτ (ξεκίνησε την περσινή σεζόν στη Βιλερμπάν) και Μαρτίνας Σάγιους που έγραψε καλά νούμερα στην Τουρκία. Στην άκρη του πάγκου έμεινε ο Σέρβος Βέλικο Μρσιτς.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μπρεογκάν αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Έρικ Κουιντέλα (32) - (1.83) Γκαρντ
Σέρχι Κουιντέλα - (27) - (1.85) Γκαρντ
Ζαν Μαρκ Σίσκο (26) - (1.90) Γκαρντ
Στέφαν Μομίροφ (23) - (1.96) Γκαρντ
Σέρχι Γκαρσία (26) - (1.93) Φόργουορντ
Άλμπερτ Βεντούρα (34) - (1.92) Γκαρντ/Φόργουορντ
Άντονι Πολάιτ - (26) - (1.98) Γκαρντ/Φόργουορντ
Μάτας Γιογκέλα - (25) - (2.01) Φόργουορντ
Τόνι Νάκιτς (24) - (2.01) Φόργουορντ
Ματέι Ρουντάν (22) - (2.08) Φόργουορντ
Μουχάμεντ Ντιούφ (22) - (2.08) Φόργουορντ
Δημήτρης Αγραβάνης (28) - (2.06) Φόργουορντ
Μαρτίνας Σάγιους (27) - (2.08) Σέντερ
Χουάν Φερνάντες (20) - (2.09) Σέντερ
Προπονητής: Βέλικο Μρσιτς (από το 2021)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Η χρονιά προβλέπεται δύσκολη για την Μπρεογκάν, όσο διατηρεί αυτό το ρόστερ. Η λογική λέει ότι στην πορεία θα κάνει διορθωτικές κινήσεις, που θα της δώσουν ποιότητα και βάθος για να ανταπεξέλθει στις δύο διοργανώσεις (είναι και στο Basketball Champions League). Δύσκολα θα μπει στα playoffs, δύσκολα θα κινδυνέψει. Κάπου ανάμεσα...

Ομπραντόιρο Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Έχει σταθερά ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας, οπότε ο στόχος της κάθε χρόνο δεν είναι άλλος από την παραμονή. Τα κατάφερε και πέρυσι, τερματίζοντας 11η με ρεκόρ 14-20, οπότε η χρονιά δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι άλλο παρά επιτυχημένη.

Τι άλλαξε: Το πιο σημαντικό για την ομάδα του Σαντιάγο Ντε Κομποστέλα, είναι ότι παραμένει στον πάγκο ο Μόντσο Φερνάντεθ, ο οποίος είναι στην άκρη του πάγκου από το 2010 και είναι σταθερά "overachiever". Από εκεί και πέρα, κάθε χρόνο χάνει κάποιο σημαντικό γρανάζι της που παίρνει υπεραξία. Αυτό το καλοκαίρι έχασε τον Κάσιους Ρόμπερτσον που πήγε στη Βαλένθια, αλλά και τον Έντγκαρ Βισέντο που πήγε στην Τενερίφη. Από εκεί και πέρα, ενισχύθηκε στη ρακέτα με τον Ουκρανό Άρτεμ Πουστοβόι, που είναι πλέον... γυρολόγος της ACB, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει στην περιφέρεια ο Πορτορικανός γκαρντ, Τζόρνταν Χάουαρντ, που πέρυσι έκανε καλή σεζόν με τη Νάπολι. Είναι από τις πιο νεανικές ομάδες της λίγκας, με μέσο όρο ηλικίας στα 24.7 έτη.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ομπραντόιρο αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Έρικ Ουάσιγκτον (30) - (1.83) Γκαρντ
Τζόρνταν Χάουααρντ - (27) - (1.80) Γκαρντ
Φερνάντο Ζουρμπρίνγκεν (25) - (1.85) Γκαρντ
Ρομπέρτο Μεντόζα (31) - (1.91) Γκαρντ
Σέρχι Χουγκιέρ (21) - (1.94) Γκαρντ
Πολ Φιγκέρας (25) - (1.87) Φόργουορντ
Κάρλος Βαρέλα (18) - (1.92) Γκαρντ/Φόργουορντ
Τόμας Σκραμπ - (32) - (1.99) Φόργουορντ
Τρες Τινκλ - (27) - (2.03) Φόργουορντ
Αλβάρο Μουνιόθ (32) - (1.97) Φόργουορντ
Άλεξ Σουάρεθ (27) - (2.06) Φόργουορντ
Άρτεμ Πουστοβόι (31) - (2.19) Σέντερ
Ρούμπεν Γκερέρο (27) - (2.13) Σέντερ
Μάρεκ Μπλάζεβιτς (22) - (2.09) Σέντερ
Προπονητής: Μόντσο Φερνάντεθ (από το 2010)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Θα είναι άλλη μία δύσκολη χρονιά για την Ομπραντόϊρο η οποία από οικονομικής πλευράς έπρεπε να κινηθεί ξανά σε χαμηλά επίπεδα. Στην Ευρώπη θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Basketball Champions League και αν παίξει στους ομίλους, το έργο της στην ACB θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο. Ο Μόντσο Φερνάντεθ, πάντως, μοιάζει με... εγγύηση παραμονής.

Χιρόνα Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Ως νεοφώτιστη στην διάρκεια της περασμένης σεζόν και με τον Μαρκ Γκασόλ στο ρόστερ της, η Χιρόνα κατάφερε να παραμείνει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην «μεγάλη» κατηγορία που ήταν και ο βασικός στόχος της ομάδας. Τερμάτισε στην 15η θέση με ρεκόρ 11-23.

Τι άλλαξε: Πέρυσι, ο πρόεδρος Μαρκ Γκασόλ έκανε το μπαμ και έφερε στη Χιρόνα τον πολύ έμπειρο Άιτο Γκαρσία Ρενέσες, ο οποίος έβγαλε τη σεζόν κρατώντας την ομάδα στην κατηγορία, ωστόσο η συνεργασία των δύο πλευρών δεν συνεχίστηκε. Νέος προπονητής της Χιρόνα είναι ο Σάλβα Καμπς, στην πρώτη του εμπειρία ως πρώτος προπονητής. Ο Γκασόλ, που έπαιξε πέρυσι, φέτος θα αρχίσει τη σεζόν μόνο με την ιδιότητα του προέδρου, ωστόσο δεν αποκλείεται στην πορεία να πατήσει και πάλι παρκέ, αν παραστεί ανάγκη για κάτι τέτοιο. Έφυγαν σημαντικοί παίκτες, όπως ο Κάμερον Τέιλορ που βρήκε καλύτερο συμβόλαιο στη Μάλαγα, αλλά και ο Ρόκο Πρκάτσιν που πήγε στην Γκραν Κανάρια. Ήρθε ο Σέρχι Μαρτίνεθ δανεικός από την Μπαρτσελόνα και οι Αμερικανοί γκαρντ Μάρκελ Μπράουν και Ίκε Ιροέγκμπου που έκαναν εξαιρετική σεζόν στην Ιταλία.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Χιρόνα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μαρκέλ Μπράουν (31) - (1.91) Γκαρντ
Χοακίμ Κόλομ - (34) - (1.88) Γκαρντ
Ίκε Ιροέγκμπου (28) - (1.88) Γκαρντ
Χουάνι Μάρκος (23) - (1.90) Γκαρντ
Ιβ Πονς (24) - (1.98) Φόργουορντ
Μιντάουγκας Σουσίνσκας (28) - (2.04) Φόργουορντ
Σέρχι Μαρτίνεθ (24) - (2.02) Φόργουορντ
Στέφαν Τζόρτζεβιτς - (23) - (2.06) Φόργουορντ
Μάξιμ Φέγιερουπ - (25) - (1.98) Φόργουορντ
Έρικ Βίγια (25) - (2.11) Φόργουορντ
Χαϊμέ Σορόγια (24) - (2.13) Φόργουορντ
Γκιόργκι Γκολομάν (27) - (2.11) Σέντερ
Προπονητής: Σαλβατόρ Καμπς (από το 2023)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Πρώτος στόχος είναι και φέτος η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Ακολουθεί η παρουσία στην πρώτη δεκάδα που θα είναι μία επιτυχία, ενώ εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί στα playoffs. Άλλωστε αυτό φαίνεται, άλλωστε και από το 11.50 που προσφέρεται το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

cta_box_bg
Mοναδική προσφορά* για να σκοράρεις καθημερινά στις πιο δημοφιλείς λίγκες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γρανάδα Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν από τα φαβορί για τον υποβιβασμό και τελικά κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία χάρη σε δύο τεράστιες νίκες (κόντρα σε Μπέτις και Μπανταλόνα) στις τελευταίες αγωνιστικές και έτσι... έσωσε την σεζόν. Τερμάτισε στην 16η θέση με ρεκόρ 11- 23, μία νίκη πάνω από την Μπέτις που υποβιβάστηκε.

Τι άλλαξε: Έχασε σημαντικούς παίκτες από το περσινό της ρόστερ όπως τους Ρένφροε, Μπρόμπλε στα γκαρντ αλλά και τον Μάγιε μέσα στην ρακέτα. Κράτησε τον πρώτο της σκόρερ, Τζό Τόμασον ενώ ενισχύθηκε με τους Ντέιβιντ Κρέιμερ και Κουάν Τσίθαμ, ενώ... ψώνισε και από τη Βαλτική, αφού συμφώνησε με τον Εσθονό Άρτουρ Κόνοντσουκ και o Λιθουανός Εβάλντας Κάιρις για την ρακέτα.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Γρανάδα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Κρίστιαν Ντίαζ (31) - (1.85) Γκαρντ
Γκέρμαν Μαρτίνεζ - (25) - (1.89) Γκαρντ
Λουίς Κόστα (30) - (1.87) Γκαρντ
Γιβτάχ Ζιφ (28) - (1.91) Γκαρντ
Τζο Τόμασον (30) - (1.93) Γκαρντ
Ντέιβιντ Κράμερ (26) - (1.96) Γκαρντ/Φόργουορντ
Πέρε Τόμας (34) - (2.02) Φόργουορντ
Άρτουρ Κόνοντσουκ - (23) - (2.01) Φόργουορντ
Κουάν Τσίθαμ Τζούνιορ- (28) - (2.06) Φόργουορντ
Νταβίντ Ιριάρτε (26) - (2.08) Σέντερ
Εβάλντας Καϊρίς (32) - (2.07) Σέντερ
Κρίστιαν Φελίσιο (31) - (2.07) Σέντερ
Προπονητής: Πάμπλο Πιν (από το 2009)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Δεν αναμένεται να ξεφύγει από τον κλασικό στόχο της παραμονής στην κατηγορία, για την οποία θα παλέψει ως το τέλος. Για πολλούς είναι από τα φαβορί και πάλι για τον υποβιβασμό, στο 2.50 να τερματίσει στις δύο τελευταίες θέσεις.

Ανδόρα Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι:  Ήταν το απόλυτο «αφεντικό» στην 2η κατηγορία της Ισπανίας και και πήρε άνετα την άνοδο στην Liga ACB αφού τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 30-4. Ουσιαστικά έλειψε μόνο για μία σεζόν και επέστρεψε εκεί που ανήκει.

Τι άλλαξε: Όπως είναι λογικό, από την στιγμή που ανέβηκε κατηγορία έκανε αρκετές κινήσεις που την ανεβάζουν επίπεδο. Οι σημαντικότερες από αυτές είναι στην περιφέρεια, καθώς αποκτήθηκε ο Άντριου Γκάουντλοκ, Τζέρικ Χάρντινγκ και Μαρκέλ Σταρκς, οι οποίοι συνθέτουν μια πολύ ποιοτική τριάδα στα γκαρντ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ανδόρας αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Άντριου Γκάουντλοκ (34) - (1.91) Γκαρντ
Μαρκέλ Σταρκς - (32) - (1.87) Γκαρντ
Τζέρικ Χάρντινγκ (25) - (1.82) Γκαρντ
Ράφα Λουζ (31) - (1.86) Γκαρντ
Άνταμ Σομόγκι (23) - (1.91) Γκαρντ
Τομπίας Μποργκ (29) - (1.83) Γκαρντ
Σταν Οκόγιε (32) - (1.98) Γκαρντ/Φόργουορντ
Χουάν Ρούμπιο - (27) - (1.97) Φόργουορντ
Μιχάιλο Άντριτς - (29) - (2.01) Φόργουορντ
Κρις Τσεράποβιτς (32) - (2.01) Φόργουορντ
Τάισον Πέρεζ (27) - (2.02) Φόργουορντ
Πιερ Οριόλα (30) - (2.08) Σέντερ
Φελίπε Ντος Άνιος (25) - (2.18) Σέντερ
Μάριν Μάριτς (29) - (2.11) Σέντερ
Νάτσο Λιοβέρ (32) - (2.02) Σέντερ
Προπονητής: Νάτσο Λεσάνο (από το 2022)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Πρώτος στόχος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία και θα παλέψει για να τα καταφέρει, έχοντας καλό ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Βέβαια θα είναι μία δύσκολη αποστολή, ωστόσο η λογική λέει ότι θα τα καταφέρει. Για το κάτι παραπάνω, πάντως, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Παλένσια Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Η Παλένσια κατάφερε πέρυσι να κερδίσει την άνοδο στην Liga ACB για πρώτη φορά στην ιστορία της, από το 2005 όταν και προέκυψε από ένωση αρκετών ομάδων. Τερμάτισε 2η στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 27-7 και στον τελικό ανόδου κέρδισε την Μπούργκος με 95-83 και πήρε το «εισιτήριο» την ACB.

Τι άλλαξε: Νέο ρόστερ για την Παλένσια η οποία προχώρησε σε... ολικό λίφτινγκ κάνοντας 12 μεταγραφές. Ξεχωρίζει ο Γιανίκ Φράνκε που αγωνίστηκε πέρυσι στον ΠΑΟΚ, αλλά και ο Μπράντον Μπράουν που είναι ένας πολύ σταθερός γκαρντ τα τελευταία χρόνια.  Πήρε ακόμα τον έμπειρο Βίτορ Μπενίτε από την Γκραν Κανάρια, αλλά και τον Λετονό διεθνή Ανζέις Πασένικς, ο οποίος θα είναι κομβικός αν δεν έχει τραυματισμούς. Στον πάγκο ο προπονητής της ανόδου, Πέδρο Ριβέρο, αποφάσισε να μην μείνει και έτσι το χρίσμα δόθηκε στον Μάρκο Γιούστο, που τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός στην Τενερίφη.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Παλένσια αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μπράντον Μπράουν (34) - (1.85) Γκαρντ
Γιάνικ Φράνκε - (27) - (1.97) Γκαρντ
Μάθιου Κάμπα (27) - (1.96) Γκαρντ
Ογκουστίν Ουμπάλ (20) - (1.97) Γκαρντ
Κέγιε Βαν Ντερ Βούουρστ (21) - (1.91) Γκαρντ
Βίτορ Μπενίτε (33) - (1.93) Γκαρντ
Χοσέ Ορτέγκα (26) - (1.91) Γκαρντ
Μάνουελ Ροντρίγκες - (32) - (1.92) Γκαρντ
Ιβάν Ουσέντα - (31) - (2.08) Φόργουορντ
Τάνερ Λέισνερ (21) - (2.08) Φόργουορντ
Άντναν Ομεράγκιτς (27) - (2.03) Φόργουορντ
Χοσέ Γκοζάλες (32) - (2.06) Σέντερ
Ουσμένα Εντιαγέ (19) - (2.10) Σέντερ
Χέσε Γκονζάλες (32) - (2.06) Σέντερ
Ανζέις Πασένικς (27) - (2.16) Σέντερ
Προπονητής: Μαρκό Γιούστο (από το 2023)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, κάτι που ισχύει σχεδόν για κάθε νεοφώτιστη ομάδα, ειδικά όταν πρόκειται για την πρώτη σεζόν στην ιστορία της στην ACB. Θα παλέψει από την αρχή ως το τέλος για την παραμονή, στο 2.15 να τερματίσει στις δύο τελευταίες θέσεις της κανονικής
περιόδου.

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ