foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ38
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Γερμανίας Μπάσκετ: Αφιέρωμα BBL σεζόν 2023-2024

Previews Πρωταθλημάτων | 19 Σεπ 2023 14:49
BBL(Γερμανία).jpg

Λίγες εβδομάδες μετά το τέλος του Μουντομπάσκετ, όπου η Γερμανία έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφή του κόσμου, η BBL επιστρέφει στην δράση και μοιάζει πιο συναρπαστική από ποτέ!

Γράφει ο Ηλίας Καπράλος

Προφανώς και ξεχωρίζουν οι «Ευρωλιγκάτες» Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου, αλλά όπως είδαμε και πέρυσι, στο γερμανικό πρωτάθλημα μπορούν να γίνουν εκπλήξεις που κανείς δεν περιμένει! Τον τίτλο στη σεζόν 2022-23 άλλωστε, κατέκτησε η Ουλμ, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε 7η στη regular season, βγάζοντας νοκ άουτ με μειονέκτημα έδρας κατά σειρά τις Άλμπα, Μπάγερν και Βόννη!

Οι 18 ομάδες θα παίξουν όλες μεταξύ τους δύο φορές, εντός και εκτός έδρας, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη στις 28 Σεπτεμβρίου. Οι πρώτες 6 ομάδες θα μπουν στα προημιτελικά των playoffs, ενώ όσες τερματίσουν από την 7η ως και την 10η θέση θα παίξουν στο Play-In tournament, που κάνει φέτος για πρώτη φορά την εμφάνισή του. Οι δύο σειρές του Play-In Tournament κρίνονται στις 2 νίκες, ενώ στη συνέχεια οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και οι τελικοί είναι Best of 5.Oι 2 τελευταίοι της regular season, υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία, ενώ το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 17 Ιουνίου.

Οι 10 από τις 18 ομάδες της BBL θα αγωνίζονται φέτος στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Όπως κάθε χρόνο, η Άλμπα Βερολίνου και η Μπάγερν Μονάχου θα είναι στην EuroLeague. Η Ουλμ και το Αμβούργο θα είναι στο EuroCup, η Λούντβιγκσμπουργκ, η Όλντενμπουργκ και η Βόννη θα είναι στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League, ενώ στα προκριματικά θα παίξει και η Γκέτινγκεν. Τέλος, στο FIBA Europe Cup θα παίξει όπως και πέρσι η Κέμνιτς και στα προκριματικά θα είναι η Ροστόκ.  

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πάντα άλλαξαν στη Βόννη σε σχέση με την περσινή μαγική σεζόν. Άλλος προπονητής, άλλοι ξένοι και προφανώς άλλοι στόχοι. Υπάρχει ποιότητα όμως και το 2.50 στο ενδεχόμενο να μπει στα playoffs αλλά με μειονέκτημα έδρας, μοιάζει να έχει αξία.

Στη δεύτερη σεζόν του Ορέν Αμιέλ στον πάγκο, η Μπάμπεργκ αναμένεται να είναι πολύ καλύτερη. Δεν συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες της λίγκας, οπότε το 4.50 στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στα playoffs... προκαλεί.

Αγορά Απόδοση
Να τερματίσει στις θέσεις 5-8: Βόννη 2.50
Να μπει στα playoffs: Μπάμπεργκ 4.50

Oυλμ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Σε μία μαγική χρονιά, ο Άντον Γκαβέλ με το... καλημέρα πήρε το πρωτάθλημα, που ήταν το πρώτο για την Ουλμ. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην ήταν καλά όλο τον χρόνο, στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στην Ευρώπη, αλλά στα playoffs, η Ουλμ έδειξε μέταλλο και πίστη στο πλάνο της και με ηγέτες τους Βραζιλιάνους Καμπόκλο και Γιάγκο, έσπασε τις έδρες των Άλμπα, Μπάγερν και Βόννη, φτάνοντας στην κορυφή. 

Τι άλλαξε: Μετά την απόλυτη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Άντον Γκαβέλ παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας, αλλά έχασε τους δύο βασικούς του πυλώνες, δηλαδή τον Γιάγκο που πήγε στον Ερυθρό Αστέρα και τον Καμπόκλο που πήγε στη Βενέτσια, αλλά και τους Αμερικανούς Χόλεϊ και Πολ που συμμετείχαν στο ροτέισον. Στην προσπάθεια της να ενισχυθεί, έφερε από την G-League τους Ουίλιαμς και Φιγκεϊρόα για τη ρακέτα, τον έμπειρο Ματίας από την Τενερίφη, ενώ εμπιστεύτηκε και πάλι την αγορά της Βραζιλίας με τον Ντε Πάουλα. Μεγάλη επιτυχία της ομάδας ότι κράτησε τον Ισπανό διεθνή Νούνιεζ για πλέι μέικερ. Όπως και πέρσι θα συμμετέχει στην Ευρώπη και στους άκρως ανταγωνιστικούς ομίλους του Eurocup, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει μίνιμουμ επιπλέον 18 παιχνίδια μέσα στη σεζόν. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ουλμ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Χουάν Νούνιεθ  (19) - (1.92) Γκαρντ
Σεϊκού Σεσόχο Τζαουάρα (23) - (1.91) Γκαρντ
Τζορτζίνιο Ντε Πάουλα (27) - (1.97) Γκαρντ
Τόμας Κλεπέιζ (32) - (1.86) Γκαρντ
Ντακότα Ματίας (28) - (1.93) Γκαρντ
Τομπίας Γένσεν (19) - (1.99) Γκαρντ/Φόργουορντ
Ρόμπιν Κρίστεν (32) - (1.98) Φόργουορντ
Καρίμ Τζάλοου (26) - (2.02) Φόργουορντ
Μαξ Λάνγκενφελντ (19) - (1.95) Φόργουορντ
Φίλιπ Χέρκενχοφ (24) - (2.09) Φόργουορντ
Λ. Τζ. Φιγκεϊρόα (25) - (1.98) Φόργουορντ
Πακόμ Νταντιέ (25) - (1.98) Φόργουορντ
Νίκολας Μπρέτζελ (24) - (2.12) Σέντερ
Τρεβόν Ουίλιαμς (22) - (2.06) Σέντερ
Προπονητής: Άντον Γκαβέλ (από το 2022)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Σίγουρα όποια σκέψη για repeat αγγίζει τα όρια του θαύματος και έτσι δεν μπορεί να σταθεί. Έχει χάσει πολλά από τα όπλα της, αλλά είναι ικανή να παλέψει για μία θέση στην 4άδα, κάτι που θα φανεί στα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια του χειμώνα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στο 2.30 το ενδεχόμενο να είναι στο Top 4 της regular season.

Βόννη Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Μία εξαιρετική σεζόν που άφησε γλυκόπικρη γεύση. Ένας γρήγορος αποκλεισμός στο κύπελλο δεν ήταν τίποτα και η Βόννη, πήγαινε... τρένο στην BBL και πήρε την πρώτη θέση στη regular season. Ήταν σχεδόν αήττητη στην Ευρώπη και έφτασε στην κατάκτηση του BCL, σαν η πρώτη γερμανική ομάδα που το καταφέρνει. Ήταν σχεδόν αγκαλιά με το πρωτάθλημα, αλλά η μαγική Ουλμ των playoffs της στέρησε τον τίτλο στους τελικούς, όπου και ηττήθηκε με 3-1, κλείνοντας την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου. 

Τι άλλαξε: Σε μία τέτοια χρονιά ήταν λογικό όλοι οι παίκτες που έκαναν τη διαφορά να ψάξουν κάτι καλύτερο μισθολογικά. Έτσι ο προπονητής που αναγέννησε την ομάδα (Τόμας Ιισάλο), αποχώρησε για το Παρίσι, αλλά πήρε μαζί τους και 6 παίκτες! Οι Ουόρντ, Κέσενς, Κράτζερ, Ερέρα, Μάλκολμ και Σορτς πήγαν μαζί με τον Ιισάλο, ενώ έφυγαν κι άλλοι παίκτες από το περσινό rotation. Για τον πάγκο ήρθε η περσινή αποκάλυψη της χώρας, Ρόελ Μόορς από την Γκέτινγκεν και έφτιαξε ένα ρόστερ με παίκτες που ξέρουν την κατηγορία, όπως ο Πάπε, ο Τούρουντιτς, ο Φρέι και ο Σένγκφελντερ, αλλά και με Αμερικανούς που κυνηγούν μία καλή σεζόν όπως ο Φλαγκ και ο Ουότσον

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Βόννης αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Ταϊρίς Μπλαντ  (21) - (1.90) Γκαρντ
Γκλιν Γουότσον (26) - (1.83) Γκαρντ
Χάραλντ Φρέι (26) - (1.88) Γκαρντ
Μπράιαν Φομπς (25) - (1.96) Γκαρντ
Φλόριαν Κοχ (31) - (1.97) Φόργουορντ
Σαμ Γρίσελ (23) - (2.00) Φόργουορντ
Νόα Κίρκγουντ (23) - (2.01) Φόργουορντ
Κρίστιαν Σέγκφελντερ (28) - (2.03) Φόργουορντ
Τιλ Πάπε (25) - (2.06) Φόργουορντ
Λέον Μπούλιτς (22) - (2.11) Φόργουορντ/Σέντερ
Σάβιον Φλαγκ (24) - (2.01) Φόργουορντ
Ίκε Ουντάνοχ (23) - (2.02) Φόργουορντ/Σέντερ
Τόμας Κένεντι (23) - (2.06) Σέντερ
Μπένετικτ Τούρουντιτς (26) - (2.07) Σέντερ
Προπονητής: Ρόελ Μόορς (από το 2023)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Είναι δύσκολο μία τέτοια ομάδα να φτάσει και πάλι στα περσινά στάνταρ απόδοσης. Όλοι είναι νέοι παίκτες στην ομάδα και δεν κράτησε σε τίποτα τον περσινό κορμό. Ακόμα και αν η δουλειά του εξαιρετικού Μόορς βγει και πάλι στο παρκέ, θα γίνει μετά από μερικά παιχνίδια και αυτό μπορεί να της κοστίσει. Έχει λογική να πάρει στην τελική κατάταξη μία από τις θέσεις 5-8 κάτι που πληρώνει2.50.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπάγερν Μονάχου Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Επέστρεψε στους τίτλους μετά το 2019, καθώς πήρε το Κύπελλο στην έδρα της Όλντενμπουργκ. Στην EuroLeague δεν μπόρεσε να φτάσει στο σημείο που ήταν την προηγούμενη σεζόν και ουσιαστικά έμεινε νωρίς εκτός 8άδας. Στο πρωτάθλημα, αν και έκανε αρκετές ήττες μένοντας πίσω στη regular season, έδειχνε έτοιμη για τα playoffs, αλλά έπεσε και η ίδια θύμα της Ουλμ, όπου και έχασε με 0-3 και έμεινε εκτός τελικών από το 2020 και την χρονιά του κορωνοϊού. 

Τι άλλαξε: Νέα ομάδα, νέο γήπεδο, νέος χορηγός και ένας legend προπονητής της EuroLeague στον πάγκο της. Ο Πάμπλο Λάσο πήρε τη θέση του Τρινκέρι και αυτό λέει πολλά για αυτά που θέλει να πετύχει φέτος η Μπάγερν. Ο Χάντερ σταμάτησε το μπάσκετ, ενώ αποχώρησαν από την ομάδα κι άλλοι Αμερικανοί, όπως οι Ουόλντεν, Σίλεϊ, Τσίδαμ και Ουίνστον. Κράτησε σημαντικούς παίκτες κορμού, όπως ο Ουάιλερ-Μπαμπ, ο Ομπστ, ο Γκιφάι, ο Μπόνγκα, ο Χάρις και ο αρχηγός Λούτσιτς, ενώ έφερε από την Φενέρ τους Έντουαρντς και Μπρούκερ, τον Μπολμάρο που ήταν στην Τενερίφη και παλαιότερα στο ΝΒΑ, αλλά και τον Φρανσίσκο που έκανε εξαιρετική σεζόν στο Περιστέρι και βρέθηκε στο Μουντομπάσκετ με την Εθνική Γαλλίας. Το μεγάλο μπαμ έγινε, βέβαια, λίγες μέρες πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος, όταν και συμφώνησε με τον πολιτογραφημένο Ισπανό, Σερζ Ιμπάκα, o οποίος έχει 919 παιχνίδια στην καριέρα του στο ΝΒΑ. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Βόννης αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Σίλβεν Φρανσίσκο  (25) - (1.85) Γκαρντ
Κάρσεν Έντουαρντς (25) - (1.80) Γκαρντ
Λεάντρο Μπολμάρο (22) - (1.98) Γκαρντ
Αντρέας Ομπστ (27) - (1.91) Γκαρντ
Νέλσον Βάιντεμαν (24) - (1.90) Γκαρντ
Νικ Βάιλερ-Μπαμπ  (27) - (1.96) Γκαρντ/Φόργουορντ
Ισαάκ Μπόνγκα (23) - (2.04) Γκαρντ/Φόργουορντ
Νιλς Γκιφάι (32) - (2.02) Φόργουορντ
Βλάντιμιρ Λούτσιτς (34) - (2.04) Φόργουορντ
Ντίνο Ράντοντσιτς (24) - (2.03) Φόργουορντ
Νίκλας Γουίνμπεργκ (27) - (2.06) Φόργουορντ
Ελίας Χάρις (34) - (2.03) Φόργουορντ
Ντέβιν Μπούκερ (32) - (2.05) Φόργουορντ/Σέντερ
Φρέντι Γκιλέσπι (26) - (2.06) Σέντερ
Ντάνκο Μπράνκοβιτς (22) - (2.16) Σέντερ
Σερζ Ιμπάκα (33) - (2.08) Σέντερ
Προπονητής: Πάμπλο Λάσο (από το 2023)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Προφανώς η Μπάγερν θα είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα από εκείνη που μάθαμε με τον Τρινκέρι και σίγουρα δεν θα είναι η άμυνα το πρώτο της μέλημα με το νέο της προπονητή. Έχει πάρει έμπειρους παίκτες στις θέσεις όπου είχε προβλήματα (πλέι μέικερ και σέντερ) και με την αύρα του Ισπανού στον πάγκο μπορεί να φτάσει στο πρωτάθλημα, αλλά και στο double που είναι και ο μεγάλος της στόχος. Η κατάκτηση του Κυπέλλου όπως και την περσινή χρονιά δίνει 1.80και είναι άκρως αποδεκτό. 

Λούντβιγκσμπουργκ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Κάτι πέτυχαν, αλλά και κάτι έλειπε από τους “γίγαντες” στην χρονιά των μεγάλων αλλαγών. Στο κύπελλο έφτασαν μετά από χρόνια στο Final-4, αλλά στην Ευρώπη αποκλείστηκαν απρόσμενα στα play-in του BCL από την Λιμόζ και μάλιστα εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα κατάφεραν την πρώτη έκπληξη κόντρα στην Όλντενμπουργκ και μπήκαν στην 4άδας, αλλά κόντρα στην Βόννη, φάνηκαν αδύναμοι να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. 

Τι άλλαξε: Το εγχείρημα του Κινγκ θα συνεχιστεί για την ομάδα της Στουτγάρδης με τις αλλαγές και πάλι να είναι πολλές, κυρίως στους Αμερικανούς. Αποχώρησαν σχεδόν όλοι, αλλά οι σημαντικές απώλειες είναι οι Χαμπ και Νταν που πήγαν σε Ιταλία και Πολωνία αντίστοιχα. Στο κομμάτι της ενίσχυσης, οι “γίγαντες” κινήθηκαν και πάλι με το γνωστό τους τρόπο, δηλαδή με Αμερικανούς από υποδεέστερα πρωταθλήματα ή από το NCAA, αγορά που ξέρουν καλύτερα από όλες τις ομάδες της λίγκας. Εκτός αυτών, ήρθε ο Γκρέιβς από την Λιμόζ και ο Λιούις από την Κράιλσχαϊμ που έχουν την εμπειρία, ενώ από Αμερικανούς κράτησε μόνο τον Ρόμπερτσον που πέρσι τραυματίστηκε προς το τέλος της σεζόν. «Κολώνα» της ομάδας ο Πόλας-Μπαρτόλο, ενώ σίγουρα θα κάνει και μία τελευταία κίνηση στην περιφέρεια. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Λούτνβιγκσμπουργκ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τζέισον Γκρέιβς  (24) - (1.91) Γκαρντ
Ντεζόρ Μπούι (26) - (1.82) Γκαρντ
Ντίον Χάμοντ (24) - (1.93) Γκαρντ
Γιόχαν Πάτρικ (21) - (1.85) Γκαρντ
Γιάκομπ Πάτρικ (19) - (1.93) Γκαρντ
Τζάρεν Λιούις (26) - (2.01) Φόργουορντ
Γιόρμαν Πόλας-Μπαρτόλο (38) - (1.94) Φόργουορντ
Ντομινίκας Πλέτα (18) - (2.06) Φόργουορντ
Μπεν Βάντερ Πλας (24) - (2.02) Φόργουορντ
Ελάι Τσάιλντς (24) - (2.01) Φόργουορντ
Τζεφ Ρόμπερτσον (27) - (1.98) Φόργουορντ
Τζόναθαν Μπόρε (26) - (2.08) Σέντερ
Εντι Έντιγκιν (27) - (2.03) Σέντερ
Προπονητής: Τζόσουα Κιγνκ (από το 2022)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Μετά την περσινή πρώτη χρονιά του Κινγκ στον πάγκο της ομάδας, τη δεύτερη χρονιά είτε θα επιστρέψει στις επιτυχίες, είτε θα αποτύχει και θα αποχωρήσει. Εμείς κρατάμε την πρώτη εκδοχή, καθώς μπορεί η ομάδα να μπει στην πρώτη 4άδα, κάτι που παραλίγο να είχε πετύχει και πέρσι, αλλά πλήρωσε τις πολλές αλλαγές και τους τραυματισμούς. Είσοδο στην 4άδα και 2.20.

Άλμπα Βερολίνου Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Πλήρη απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα για την άλλοτε πρωταθλήτρια. Κάκιστη πορεία στην Ευρώπη, αποκλεισμός στο κύπελλο από την Μπάγερν, αλλά το βασικότερο, αν και ομάδα της Euroleague, αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο των playoffs και με πλεονέκτημα έδρας από την 7η Ουλμ.  Μία χρονιά που σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν στο Βερολίνο. 

Τι άλλαξε: Παρότι οι περισσότεροι θα στοιχημάτιζαν στην αλλαγή προπονητή, η διοίκηση της ομάδας πίστεψε ότι το πρόβλημα ήταν το ρόστερ και όχι ο Γκονζάλεθ που εν τέλει έμεινε στον πάγκο της ομάδας. Αποχώρησε ο βασικός κορμός της ομάδας, όπως ο Λο που πήγε στην Αρμάνι, ο Σίκμα που πήγε στον Ολυμπιακό, ο Σμιθ που πήγε στην Μπολόνια, αλλά και οι Ζούσμαν και Μπλατ που επέστρεψαν στο Ισραήλ. Στις θέσεις τους, ήρθε ο Σπανιόλο από την Τρέντο και ο δανεικός στο Αμβούργο Σάμαρ, ο Ματ Τόμας από τον Παναθηναϊκό, αλλά και NBAer Στέρλινγκ Μπράουν που πέρσι αγωνίστηκε στη G-League, αλλά γενικά μετράει περίπου 300 παιχνίδια στο ΝΒΑ. Παραμένει εκτός ομάδας ο Έρικσον που όμως είναι στο Βερολίνο και προσπαθεί να αναρρώσει από το σοβαρό τραυματισμό του. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Άλμπα Βερολίνου αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Ματέο Σπανιόλο  (20) - (1.93) Γκαρντ
Ζίγκα Σάμαρ (22) - (1.97) Γκαρντ
Αμπντουλάχ Κάμαριτς (23) - (1.92) Γκαρντ
Ελίας Ραπίκ (19) - (2.00) Γκαρντ
Ματ Τόμας (29) - (1.91) Γκαρντ
Γιόνας Μάτισεκ (23) - (1.98) Γκαρντ
Στέρλινγκ Μπράουν (28) - (1.96) Φόργουορντ
Γκαμπριέλε Προσίντα (21) - (1.98) Φόργουορντ
Μάλτε Ντελόου (22) - (1.97) Φόργουορντ
Λουίς Ολίντε (25) - (2.05) Φόργουορντ
Τζάστιν Μπιν (26) - (2.01) Φόργουορντ
Τιμ Σνάιντερ (26) - (2.08) Φόργουορντ
Γιόχαν Τίμαν (29) - (2.06) Φόργουορντ/Σέντερ
Κριστ Κουμάντζε (27) - (2.21) Σέντερ
Γιάνι Βέτζελ (27) - (2.06) Σέντερ
Κρέσιμιρ Νίκιτς (24) - (2.13) Σέντερ
Προπονητής: Ίσραελ Γκονζάλεθ (από το 2021)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Δεν μπορεί και πάλι να μην είναι στο επίπεδο που αρμόζει σε μία ομάδα της EuroLeague. Πέρσι παρά την εξαιρετική πορεία στην κανονική διάρκεια, κατάφερε και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο και αυτό έδειξε πολλά για το κορεσμό στην ομάδα από τα συνεχόμενα πρωταθλήματα. Αυτή τη φορά μπορεί να φτάσει στους τελικούς και να μας δώσει το τίμιο1.70.  

Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Όλντενμπουργκ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Η άλλοτε παραδοσιακή δύναμη της χώρας έδειξε ότι μπορεί να μπει και πάλι στο προσκήνιο με τον Πέδρο Κάγιες στον πάγκο. Έφτασε μέχρι τελικό κυπέλλου όπου έχασε στην έδρα της από την ανώτερη Μπάγερν, αλλά πήρε την 4η θέση της κανονικής διάρκειας που ήταν μία μίνι έκπληξη σε σχέση με τα αρχικά προγνωστικά. Στα playoffs, αποδείχθηκε ότι δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια και έμεινε εκτός τελικής 4άδας. 

Τι άλλαξε: Όπως ήταν λογικό κράτησε Πέδρο Κάγιες που άλλαξε την ομάδα προς το καλύτερο. Επίσης, κράτησε και τον MVP της περσινής χρονιάς, Ράσελ που έχει πλέον συμβόλαιο έως το 2025 και θα είναι και φέτος ο ηγέτης ομάδας. Όλοι οι άλλοι Αμερικανοί της ομάδας έφυγαν με τον Ντρέχσελ να πηγαίνει στην Μπενφίκα, τον Κλάσεν στην Βούρτζμπουργκ και τον Λέισνερ στην Παλένθια της Ισπανίας. Έφερε τον Ντιν Ουίλιαμς από τη Βόννη, τον Φόστερ από την Ροάν και τον Μάνινγκ από την ΦΜΠ Βελιγραδίου στις πιο σημαντικές κινήσεις με εμπειρία, ενώ όλα θα κριθούν και πάλι από την άμυνα της. Φέτος θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και αυτό ίσως δυσκολέψει την πορεία της στη διάρκεια της σεζόν. Της λείπει ένας παίκτης στην ρακέτα που ίσως αποκτηθεί το επόμενο διάστημα. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Όλντενμπουργκ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Ντεγουέιν Ράσελ  (29) - (1.80) Γκαρντ
Φριτζ Χεμσχεμέιερ (24) - (1.82) Γκαρντ
Λεν Σούρμαν (21) - (1.92) Γκαρντ
Τσαρλς Μάνινγκ (24) - (1.96) Γκαρντ
Μαξ ΝτιΛέο (30) - (1.84) Γκαρντ
Κένεθ Όγκμπε (28) - (1.98) Γκαρντ
Κάιλ Φόστερ (25) - (1.97) Φόργουορντ
Άλεν Πιάνιτς (26) - (2.02) Φόργουορντ
Τζέρι Εντίνε (21) - (1.97) Φόργουορντ
Μπρέκοτ Τσάπμαν (27) - (2.06) Φόργουορντ
Ντιν Γουίλιαμς (26) - (2.03) Φόργουορντ
Εμπούκα Ιζούντου (27) - (2.08) Σέντερ
Νόρις Αγκμπακόκο (23) - (2.17) Σέντερ
Τζόελ Χαρμς (20) - (2.07) Σέντερ
Προπονητής: Πέδρο Κάγιες (από το 2022)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Είναι αρκετά δύσκολο να έχει την ίδια απόδοση με την περσινή χρονιά, καθώς θα παίξει και στην Basketball Champions League και το ρόστερ δεν είναι γεμάτο ακόμα. Σίγουρα θα βρει κι άλλους παίκτες μέσα στη σεζόν όπως πέρσι, αλλά εάν καταφέρει και πάλι να είναι μέσα στην 4άδα θα αποτελεί μεγάλο επίτευγμα. Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη για τα playoffs και ίσως ο μεγάλος της στόχος θα πρέπει να είναι η εξάδα.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Γκέτινγκεν Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Απρόσμενη καλή χρονιά για τους “βιολετί” που παρότι ταλαιπωρήθηκαν από τα έργα στο γήπεδο τους ήταν μόνιμα μέσα στην 8άδα, ενώ δεν ήθελαν και πολύ για ένα καλύτερο πλασάρισμα που θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στην 4η θέση. Ήταν μία από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας που κέρδισαν στην ίδια σεζόν και την Μπάγερν, αλλά και την Άλμπα και αυτό λέει πολλά. 

Τι άλλαξε: Η εξαιρετική της πορεία, έκανε τον Ρόελ Μόορς να αποχωρήσει από τους “βιολετί” για την Βόννη και έτσι τη θέση του πήρε ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ολιβιέ Φουκάρ, με σκοπό να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο την ανάπτυξη της ομάδας που θα συμμετέχει φέτος στα προκριματικά του BCL με στόχο την είσοδο στους ομίλους. Στο ρόστερ αποχώρησαν οι εξαιρετικοί Αμερικανοί, Σμιθ, Κράνταλ και Χάμοντς, ενώ οι Φρέι και Πάπε ακολούθησαν τον Μόορς στη Βόννη. Στις θέσεις τους ήρθαν οι Μπερνς και Γκίμπσον για τις θέσεις των γκαρντ, ο Αντιτσέβιτς από μία εξαιρετική σεζόν στη Νέα Ζηλανδία, αλλά και οι ψηλοί Σίλινς και Χάρτγουιτς με τον τελευταίο να είναι το σημαντικότερο απόκτημα του καλοκαιριού. Σίγουρα θα πρέπει να βρεθούν λύσεις στο ροτέισον και ίσως να αποκτηθεί ακόμα ένας ακόμα παίκτης που θα βοηθήσει στο σκοράρισμα. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Γκέτινγκεν αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Ντεόντρε Μπερνς (26) - (1.91) Γκαρντ
Ζακ Ενσμάιγκερ (22) - (1.95) Γκαρντ
Ουμόγια Γκίμπσον (25) - (1.85) Γκαρντ
Ουσάρο Ριτς (25) - (1.88) Γκαρντ
Λέναρντ Σουλτζ (21) - (1.92) Γκαρντ
Φεντόρ Τζούκιτς (20) - (1.96) Γκαρντ
Νικ Μποάκι (28) - (1.96) Φόργουορντ
Γκραντ Αντόσεβιτς (25) - (2.05) Φόργουορντ
Μπόντι Χούμε (24) - (1.98) Φόργουορντ
Μαξ Βάλνερ (22) - (2.08) Φόργουορντ
Μάτις Μόνινγκοφ (31) - (2.00) Φόργουορντ
Χάρπερ Καμπ (25) - (2.03) Φόργουορντ
Φίλιπ Χάρτγουιτς (27) - (2.18) Σέντερ
Κάρλινς Σίλινς (26) - (2.11) Σέντερ
Προπονητής: Ολιβιέ Φουκάρ (από το 2023)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Η περσινή της πορεία ήταν εκπληκτική και έδειξε κατά διαστήματα ομάδα υψηλότερων προδιαγραφών και από την ποιότητα των παικτών της. Αυτό ήταν δουλειά του προπονητή που αποχώρησε και μαζί του, όλοι οι εξαιρετικοί ξένοι της ομάδας. Αυτό θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον Φουκάρ που το πιθανότερο είναι να μην καταφέρει να βάλει και αυτή τη σεζόν την Γκέτινγκεν στην τελική 8άδα του πρωταθλήματος. 

Νάινερς Κέμνιτς Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο και με πολλά προβλήματα λόγω του κορωνοϊού, αλλά από το Δεκέμβρη και μετά άλλαξε ρότα και μπήκε στα γνωστά της στάνταρ που την έφεραν και πάλι εντός της ζώνης των playoffs την τελευταία αγωνιστική και σε ισοβαθμία με την Ροστόκ μετά από 5 νίκες στα 6 τελευταία της παιχνίδια. Μεγάλο της αγκάθι η Ευρώπη που αποκλείστηκε στη δεύτερη φάση του FIBA Europe Cup. 

Τι άλλαξε: Η ομάδα ανήκει εξ ολοκλήρου στον Ροντρίγκο Παστόρε που την έχει κρατήσει δύο χρονιές στις θέσεις της 8άδας και έτσι παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας. Παρόλα αυτά είδε τους Αμερικανούς Κλαρκ και Όζμπορν να αποχωρούν, όπως και οι Λιθουανοί Βελίτσια και Σουσίνσκας, αλλά και ο σκόρερ της ομάδας Φιλιπόβιτι. Οι κινήσεις όμως στην αγορά, έφεραν τους έμπειρους γκαρντ Κιν και Λανσντάουν που έπαιζαν στην Γαλλία, αλλά και τον Τζεφ Γκάρετ στην ρακέτα. Τέλος ήρθε ο Μπέιλι από το πρωτάθλημα της Σουηδίας με μοναδικό ερωτηματικό την απουσία ενός ακόμα ψηλού και τον Τζέισον Τζορτζ που μπορεί να είναι δανεικός από την Μπάγερν, αλλά παραμένει στα πιτς εξαιτίας θεμάτων ντόπινγκ από την προηγούμενη σεζόν. Θα παίξει στο FIBA Europe Cup όπως και πέρσι. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ των Νάνιερς Κέμνιτς αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
ΝτεΆντρε Λάνσνταουν (34) - (1.88) Γκαρντ
Κάζα Καζάμι-Κιν (29) - (1.85) Γκαρντ
Μπρένταν Γκρέγκορι (18) - (1.84) Γκαρντ
Ουέσλεϊ Φαν Μπεκ (27) - (1.93) Γκαρντ
Ντομινίκ Λόκχαρτ (29) - (1.99) Γκαρντ
Λέναρντ Γλόφκα (17) - (1.94) Γκαρντ
Μπρένταν Μπέιλι (26) - (2.03) Φόργουορντ
Αχέρ Ουγκουάκ (25) - (2.01) Φόργουορντ
Τζεφ Γκάρετ (28) - (2.01) Φόργουορντ
Γιόνας Ρίχτερ (26) - (2.06) Φόργουορντ
Κέβιν Γιέμπο (27) - (2.07) Σέντερ
Προπονητής: Ροντρίγκο Παστόρε (από το 2015)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Δεν μπορείς να μην εμπιστευτείς και πάλι την ομάδα του Παστόρε που παρά τις δυσκολίες και πέρσι μπήκε στα playoffs, έστω και την τελευταία αγωνιστική. Έχει τον τρόπο του και έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ομάδα, γεγονός  που πάντα δίνει προβάδισμα έναντι σε ομάδες με νέους προπονητές. Βέβαια δεν μπορεί να πάει ψηλότερα και έτσι οι θέσεις 5-8 είναι μονόδρομος και σε απόδοση διπλασιασμού2.00.

Ροστόκ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Παρότι νεοφώτιστη, έδειξε με το καλημέρα ότι στόχος της δεν ήταν απλώς η παραμονή, αλλά και η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Με όπλο την επίθεση της, αλλά και με μεγάλο πρόβλημα την... αφέλεια της σε πολλά παιχνίδια που τα έχασε μέσα από τα χέρια της, πήρε την 9η θέση, αν και μπορούσε να είναι πάρει τη θέση της Κέμνιτς στα playoffs, με την οποία υστέρησε στην ισοβαθμία.

Τι άλλαξε: Όπως ήταν λογικό έμεινε ο αρχιτέκτονας της ομάδας, Κρίστιαν Χελντ που όχι μόνο την ανέβασε στην κατηγορία, αλλά έδειξε την πρώτη χρονιά ένα εξαιρετικό πρόσωπο μέσα στα παρκέ. Παρόλα αυτά έχασε τον ηγέτη της, Τζεκουάν Λιούις που ήταν πρώτος σε πόντους και ασίστ, αλλά και τον Μάουγκμπε που έκανε τα πάντα στην ρακέτα. Αμφότεροι πήγαν στην Γαλλία και στις Μπουργκ και Λε Μαν αντίστοιχα. Έφερε τον Σμιθ από το πολωνικό πρωτάθλημα και τον Μπράντλεϊ από το κολέγιο του Σαν Ντιέγκο για την περιφέρεια, ενώ για την ρακέτα επένδυσε πάνω στον Γκούντγουιν που έπαιξε πέρσι στον Άρη και ήταν εξαιρετικός. Τέλος, έκλεισε τους έμπειρους Λόκετ και Αμάιζε και κράτησε τους Νέλσον, Άλστον και Κάρτερ. Η λογική λέει ότι θα χρειαστεί μία ακόμα προσθήκη μέσα στην ρακέτα. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ρόστοκ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μάικ Σμιθ (25) - (1.80) Γκαρντ
Τζόρνταν Ρόλαντ (26) - (1.85) Γκαρντ
Όσαν Ντρους (22) - (1.96) Γκαρντ
Ματ Μπράντλεϊ (24) - (1.93) Γκαρντ
Τάιλερ Νέλσον (28) - (1.91) Γκαρντ
Κρις Κάρτερ (31) - (1.90) Γκαρντ
Ρόμπιν Αμάιζε (29) - (1.96) Φόργουορντ
Ρόμπιν Αϊντεντότζι (19) - (1.95) Φόργουορντ
Έρικ Λόκετ (27) - (1.96) Φόργουορντ
Ντέρικ Άλστον Τζούνιορ (25) - (2.06) Φόργουορντ
Σιν Μάρλον Θέις (30) - (2.05) Σέντερ
Τιλ Γκλόγκερ - (30) - (2.04) Σέντερ
Τσέβεζ Γκούντγουιν (25) - (2.06) Σέντερ
Προπονητής: Κρίστιαν Χελντ (από το 2020)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Πολύ δύσκολα η Ροστόκ και φέτος θα είναι μία ομάδα κοντά στην 8άδα όπως ήταν πέρσι, καθώς οι απώλειες της στο “1” και στο “5” είναι ιδιαιτέρως σημαντικές και δύσκολα θα καλυφθούν. Παρόλα αυτά, έχει έναν κορμό από την περσινή σεζόν και τον ίδιο προπονητή και έτσι θεωρείται δύσκολο να κινδυνέψει. Στόχος ένα καλό πλασάρισμα και τίποτα παραπάνω.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μπάμπεργκ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Ήθελε και επένδυσε για να πετύχει το κάτι παραπάνω, αλλά έχασε και τα κεκτημένα των playoffs, τερματίζοντας 10η. Εξ αρχής αποκλείστηκε από την Μπενφίκα στα προκριματικά του Basketball Champions League, ενώ στα κρίσιμα τελευταία της παιχνίδια για να μπει στην 8άδα, δέχθηκε σε όλα πάνω από 100 πόντους, με την άμυνα να ήταν η βασική της αδυναμία. 

Τι άλλαξε: Παρότι δεν πέτυχε τους στόχους της, κράτησε τον ίδιο προπονητή και αυτή τη σεζόν, με τον Αμιέλ να προσπαθεί και πάλι να φτιάξει ένα ρόστερ έμπειρο με στόχο να μπει αυτή τη φορά στα play-off, παρότι δεν μπορεί να θυμίσει σε τίποτα την ομάδα που έπαιρνε τα πρωταθλήματα  τα προηγούμενα χρόνια και έπαιζε στην EuroLeague. Έφυγαν, όπως ήταν λογικό, οι Αμερικανοί Μίλερ, Ριβς, Μπελ και Γιανγκ, όπως και οι Τσατσασβίλι και Σένγκφελεντερ, με τον τελευταίο να πηγαίνει στη Βόννη. Στα γκαρντ εμπιστεύτηκε κατά κύριο λόγο Αμερικανούς όπως ο Κόπλαντ από την Πιστόια και δύο νεαρούς από το κολέγιο (Τζόνσον και Γούντμπερι). Πήρε τον Τάντα από τη Βόννη και τον Γκρέι από το Λαύριο, ενώ στη ρακέτα θα στηριχθεί στον Στάνιτς, αλλά και στον Νέλσον που ήρθε και αυτός από το κολέγιο. Σίγουρα πρέπει να πάρει ακόμα έναν ψηλό. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μπαμπεργκ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μαλίκ Τζόνσον (26) - (1.78) Γκαρντ
Ζακ Κόπλαντ (26) - (1.93) Γκαρντ
Τρέι Γούντμπερι (23) - (1.93) Γκαρντ
Λούκας Χέρτζογκ (21) - (1.86) Γκαρντ
Αμπντουλάχ Κάμεριτς (23) - (1.92) Γκαρντ
Κάρστεν Τάντα (34) - (1.91) Γκαρντ
Τζάστιν Γκρέι (27) - (1.98) Γκαρντ/Φόργουορντ
Κέβιν Βόχλραθ (28) - (1.97) Φόργουορντ
Πάτρικ Χέκμαν (31) - (1.98) Φόργουορντ
Άντριεν Νέλσον (23) - (2.03) Φόργουορντ
Ιτζέι Όνου (24) - (2.11) Σέντερ
Φίλιπ Στάνιτς - (25) - (2.06) Σέντερ
Προπονητής: Ορέν Αμιέλ (από το 2022)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Πρέπει να είναι καλύτερη από την περσινή σεζόν, κυρίως λόγω της εμπειρίας που θα έχει με παίκτες όπως ο Τάντα και ο Γκρέι που είναι καλός σκόρερ. Πρέπει να γίνει άμεσα μία ακόμα προσθήκη για να έχει βάσιμες ελπίδες για την 8άδα, ωστόσο ακόμα και έτσι, αυτό το 4.50 είναι άκρως προκλητικό για ποντάρισμα. 

Βούρτζμπουργκ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Παρότι πολλοί πίστευαν ότι θα κινδυνέψει να χάσει την κατηγορία, το σύνολο του Φιλιπόφσκι, ήταν σε όλο το πρωτάθλημα μέσα στην πρώτη 8άδα, χωρίς να καταλαβαίνει από δύσκολες έδρες και οριακά παιχνίδια. Όλα αυτά μέχρι το τελευταίο διάστημα, όπου και έχασε από τις ομάδες που πάλεψαν για την παραμονή και με 0/5 στα τελευταία παιχνίδια έμεινε στην 11η θέση, χωρίς να της αξίζει. 

Τι άλλαξε: Ο πρωτεργάτης της ομάδας, Σάσα Φιλιπόφσκι, έμεινε στη θέση του και αυτή τη φορά ξεκινά από την καλύτερη αφετηρία που θα μπορούσε, τηρουμένων των αναλογιών. Βέβαια του έφυγαν όλοι οι ξένοι της ομάδας και αυτό ίσως τον δυσκολέψει στην αρχή, καθώς θα πρέπει να βρει τους αντικαταστάτες των Καρβάτσο, Χαντ, Γουιτάκερ και Γκρίφιν. Εκεί βρήκε τους δοκιμασμένους σε δύσκολες συνθήκες πέρσι, Λίβινγκστον και Ουάσινγκτον, αλλά και το νεαρό Πέρι. Στη συνέχεια έκλεισε τον Μπες από την Γκέτινγκεν, τον Ουγκράι από την Χάιντελμπεργκ και τον Κλάασεν από την Όλντενμπουργκ που είχε ξαναπαίξει στην ομάδα και ίσως τον θυμάστε από το προ ετών πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θέλει ακόμα έναν παίκτη στο 4-5. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Βούρτζμπουργκ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Ότις Λίβινγκστον (26) - (1.80) Γκαρντ
Αϊζάια Ουάσιγκτον (25) - (1.85) Γκαρντ
Ντάριους Πέρι (24) - (1.88) Γκαρντ
Τζούλιους Μπρέμερ (21) - (1.93) Γκαρντ
Ζάχαρι Σελάιας (26) - (2.01) Φόργουορντ
Ελάια Έντι (19) - (1.94) Φόργουορντ
Τζέιβον Μπες (27) - (1.98) Φόργουορντ
Φέλιξ Χόφμαν (34) - (1.95) Φόργουορντ
Χανς Στέινμπακ (17) - (2.03) Φόργουορντ
Μαξιμιλιάν Ουγκράι (28) - (2.01) Φόργουορντ
Κόλιν Ουέλπ (24) - (2.06) Φόργουορντ/Σέντερ
Όουεν Κλάασεν - (31) - (2.08) Σέντερ
Προπονητής: Σάσα Φιλιπόφσκι (από το 2022)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Μετά την περσινή εξαιρετική της πορεία, θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε και ίσως λίγο καλύτερα. Έκανε μεταγραφές με βάση την εμπειρία στην κατηγορία και παίκτες που ξέρει τι πρέπει να περιμένει σε άμυνα και επίθεση. Μπορεί φυσικά και να μπει σφήνα στην 8άδα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα κινδυνέψει. Έχει βάση το2.50 για τις θέσεις 5-8 στην τελική κατάταξη.

Χάιντελμπεργκ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Μία εξαιρετική σεζόν για τους “πανεπιστημιακούς” του Τζούνας Ιισάλο, που σχετικά εύκολα και με το δικό τους γρήγορο μπάσκετ έσωσαν την κατηγορία από νωρίς, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους στα παιχνίδια που έπρεπε και χωρίς να δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε αγώνες κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Εξαιρετική δουλειά από τον προπονητή που με ένα μικρό ρόστερ έδειξε ότι μπορεί να φέρει σε πέρας τέτοιου είδους αποστολές. 

Τι άλλαξε: Όπως ήταν λογικό, ο Τζούνας Ιισάλο που έχει αλλάξει την ιστορία της ομάδας εδώ και 2 χρόνια παρέμεινε στον πάγκο της και φυσικά πιστός στις ιδέες του μοντέρνου μπάσκετ, των γρήγορων επιθέσεων και των μακρινών σουτ. Στη φετινή χρονιά έχασε τους βασικούς Ουάσινγκτον, Γκρίφιν, Ουγκράι και ΜακΒέιγκ, αλλά και πάλι βρήκε παίκτες από πρωταθλήματα χαμηλότερης δυναμικής που θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Πήρε τους Αμερικανούς, ΜακΓκιρλ από τη Δανία, Κάρολ από τη Φινλανδία και Ουόλεϊ από το Μεξικό, ενώ η πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού είναι αυτή του Πολ Ζίπσερ από την Μπάγερν, που στο παρελθόν έχει περάσει και από το ΝΒΑ, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε αρκετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Τέλος, κράτησε ένα μίνι περσινό κορμό με τους Λασισί, Κέστελουτ και Κόλεμαν, αλλά θα πρέπει να βρει, ακόμα έναν παίκτη για την ρακέτα της. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Χάιντελμπεργκ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μάικ ΜακΓκριλ (24) - (1.88) Γκαρντ
Μπένετ Χαντ (25) - (1.80) Γκαρντ
Νίκλας Βάρζνερ (26) - (1.96) Γκαρντ
Ελίας Λασίσι (31) - (1.91) Γκαρντ
Ακίμ Βάργκας (32) - (1.92) Γκαρντ
Τζέφρι Κάρολ (28) - (1.98) Φόργουορντ
Τιμ Κόλεμαν (28) - (1.96) Φόργουορντ
Βίσεντ Κέστελουτ (28) - (1.98) Φόργουορντ
Πολ Ζίπσερ (29) - (2.03) Φόργουορντ
Αϊζάια Ουόλεϊ (25) - (2.06) Φόργουορντ/Σέντερ
Μάρσελ Κέμπεν (26) - (2.07) Σέντερ
Προπονητής: Τζούνας Ισάλο (από το 2022)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Σίγουρα η συμπαθέστατη ομάδα του Ιισάλο έχει το ρόστερ και την εμπειρία να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω όπως φάνηκε και πέρσι, αλλά έχει μία δυνατή έδρα και ο τρόπος που αγωνίζεται τις φέρνει νίκες.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Κράιλσχαϊμ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Σίγουρα δεν ήταν άνετη έως το τέλος για την υπόθεση παραμονή, αλλά οι “μάγοι” στα παιχνίδια “τελικοί” με τους βασικούς αντιπάλους της ουράς έκαναν το 3/3 και κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της σεζόν. Σίγουρα δεν θα άξιζαν τον υποβιβασμό, αλλά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών μέσα στην χρονιά και μία αποχώρηση που προκάλεσε ερωτηματικά, παραλίγο να κοστίσουν. 

Τι άλλαξε: Ο Νίκολα Μάρκοβιτς παρέμεινε στη θέση του, μιας και τα κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία, ακόμα και στο τέλος της σεζόν. Φέτος η κατάσταση θα είναι και πάλι δύσκολη, μιας και έχασε παίκτες όπως ο Μπέιτμον, ο Λιούις και ο Στέφενς με το δεύτερο να πηγαίνει στη Λούντβιγκσμπουργκ και τον τελευταίο στην Ιταλία. Έφερε τους Τάουνς, Κουκ και Πριτζλ για την περιφέρεια, αλλά και τους Μάρεϊ και Σμιθ για την ρακέτα, με τους πέντε ξένους να είναι όλοι από υποδεέστερα πρωταθλήματα από το γερμανικό και χωρίς μεγάλη εμπειρία. Παραμένει κενή μία θέση ξένων.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Κράιλσχαϊμ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μαρκ Τάουνς (28) - (1.93) Γκαρντ
Ελίας Μπάγκετ (21) - (1.81) Γκαρντ
Μπρέβιν Πριτζλ (26) - (1.91) Γκαρντ
Μόρις Στάκεϊ (33) - (1.87) Γκαρντ
Ρενέ Κιτζέκα (28) - (1.85) Γκαρντ
Λιους Βουλφ (19) - (1.99) Φόργουορντ
Κίντρε Κουκ (26) - (1.95) Φόργουορντ
Τζέιμς Μάρεϊ-Μπόιλς (26) - (2.08) Φόργουορντ
Φάμπιαν Μπλεκ (30) - (2.00) Φόργουορντ
Γκαλίν Σμιθ (24) - (2.06) Σέντερ
Μπόγκνταν Ραντοσιάβλεβιτς (30) - (2.13) Σέντερ
Προπονητής: Νίκολα Μάρκοβιτς (από το 2022)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Οι “μάγοι” πρέπει άμεσα να βρουν και πάλι τρόπο να κερδίζουν με την άμυνα τους και όχι με τον τρόπο που ήξεραν τα περασμένα χρόνια. Πέρσι σώθηκαν γιατί κέρδισαν τα ντέρμπι παραμονής και αυτά ήταν μαζεμένα στο τέλος του πρωταθλήματος. Φέτος είναι διαφορετικά και ίσως μπουν σε περιπέτειες με τις πιθανότητες όμως να είναι υπέρ της παραμονής στην κατηγορία. 

Μπράουνσβαϊγκ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Με πολύ κόπο, πολλές αλλαγές παικτών και πολλά λάθη μέσα στην χρονιά, τα “λιοντάρια” του Ντένις Σρέντερ (πρόεδρος) και του Κωνσταντίνου Παπάζογλου (βοηθός προπονητή), κατάφεραν και έμειναν στην κατηγορία και στην 14η θέση. Όλη την χρονιά ήταν δίπλα στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά οι 3 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια ήταν σωτήριες, με κυριότερη εκείνη κόντρα στην Φρανκφούρτη που ήταν και ο άμεσος ανταγωνιστής. 

Τι άλλαξε: Πιστή στο πλάνο του ιδιοκτήτη της (Ντένις Σρέντερ), η ομάδα κράτησε και πάλι στον πάγκο της στον Χεσούς Ραμίρεζ, που παρότι είναι από τους καλούς προπονητές της λίγκας, δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω με την ομάδα και πάντα μένει απλά στην κατηγορία με πολλές... περιπέτειες. Έχασε τους Σλέβα και Μάιλς που τη βοήθησαν να παραμείνει στην κατηγορία. Αποχώρησε ο έμπειρος Χομπς που ήταν τραυματίας, αλλά και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κράμερ που πήγε στην Ισπανία. Τέλος έφυγαν και οι Τούρουντιτς και Κόουλ που είχαν μικρή συμμετοχή στην περσινή χρονιά. Στα γκαρντ ήρθαν οι Αμερικανοί Ρόρι και Κρόκετ που θα ηγηθούν της νέας προσπάθειας, αλλά και ο Ζίλκα. Τέλος, είναι λογικό και πάλι να στηριχθεί σε γηγενείς και νεαρούς παίκτες όπως είναι η φιλοσοφία της ομάδας, αλλά και στον σέντερ Μπάνγκο που παρέμεινε στην ομάδα και ήταν πραγματικό φόβητρο στην ρακέτα. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μπράουνσβαϊγκ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Αχμάντ Ρόρι (27) - (1.86) Γκαρντ
Γκίαν Αϊντίνογλου (20) - (1.89) Γκαρντ
Τι Τζέι Κρόκετ (24) - (1.85) Γκαρντ
Μπάρα Εντζί (22) - (1.91) Γκαρντ
Γιαμίλ Γιάνγκο (20) - (1.84) Γκαρντ
Φέρντιναντ Ζίλκα (25) - (1.90) Γκαρντ
Νίκολας Τσίλερ (23) - (2.00) Φόργουορντ
Μπράντον Τσίλερ (23) - (2.00) Φόργουορντ
Μάρτιν Πετέρκα (28) - (2.05) Φόργουορντ
Αμάρ Σιλά (21) - (2.06) Φόργουορντ
Σανάντα Φρου (20) - (2.05) Φόργουορντ
Μέρτσασν Γκέρχαρντ (21) - (2.02) Φόργουορντ
Γιανίκ Γκέτσε (23) - (2.07) Σέντερ
Τζίλσον Μπάνγκο (24) - (2.08) Σέντερ
Προπονητής: Χέσους Ραμίρεζ (από το 2021)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Παρότι το πάθημα έπρεπε να γίνει μάθημα, τα “λιοντάρια” και πάλι δεν κοίταξαν να πάρουν κάποιους έμπειρους παίκτες για την μάχη της παραμονής, αλλά πάνε για ακόμα μία σεζόν με ένα άκρως νεανικό ρόστερ και ίσως το νεότερο της κατηγορίας. Παρόλα αυτά έχουν έναν προπονητή με εμπειρία και η λογική λέει ότι θα παραμείνουν στην BBL. Αυτό και τίποτα περισσότερο. 

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμβούργο Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Αλλιώς τα περίμεναν στο λιμάνι, αλλιώς τους ήρθαν σε μία χρονιά αποτύπωμα μεγάλων λαθών. Η 15η θέση για μία ομάδα που έπαιζε στο Eurocup λέει πολλά για το Αμβούργο που άλλαξε προπονητή, προχώρησε κοντά στις 10 αλλαγές παικτών μέσα στην χρονιά, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να μείνει στην κατηγορία. Σε καμία στατιστική κατηγορία δεν μπόρεσε να φτάσει στην πρώτη 10άδα της λίγκας. 

Τι άλλαξε: Ο Μπένκα Μπαρλόσκι μετά την περσινή του εμπειρία στον πάγκο της ομάδας, παρέμεινε σε αυτόν και θέλει να αποτελέσει τη συνέχεια της ομάδας, ώστε να μην επαναλάβει την περσινή της πορεία στο πρωτάθλημα. Άφησε να φύγουν όλοι οι ξένοι της ομάδας, πέραν του Χάινριχς που μπορεί να λογίζεται και ως γηγενής πλέον, ενώ οι κινήσεις ήταν σχετικά στοχευμένες. Εξ αρχής στην περιφέρεια, πήρε τους Γκόμεζ και Χιους από τα πρωταθλήματα της Γαλλίας και της Ισπανίας, τους Αμερικανούς Ντάρχαμ και Κινγκ, αλλά και τον Ντζιέβα από την Πολωνία για την ρακέτα. Κράτησε εκτός του Χάινριχς, τον Μέισνερ και τον Βόχλφαρθ-Μπότερμαν που είναι και οι παίκτες το σήκωσαν το περισσότερο βάρος την περσινή πορεία. Θα παίξει και πάλι στο EuroCup και αυτό θα δημιουργήσει και πάλι πολλά προβλήματα από τα συνεχόμενα παιχνίδια. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Αμβούργου αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Νίκο Μπράουνερ (28) - (1.87) Γκαρντ
Νίκλας Κράουζ (21) - (1.95) Γκαρντ
Μαρκ Χιουζ (26) - (1.93) Γκαρντ
Τερέλ Γκόμεζ (25) - (1.73) Γκαρντ
Λέιφ Μέλερ (20) - (1.99) Γκαρντ
Αλιάμι Ντάρχαμ (24) - (1.93) Γκαρντ
Αλ Φαγέτ Αλέγκμπε (19) - (1.91) Γκαρντ
Ουίλιαμς Κρίστμας (26) - (1.96) Φόργουορντ
Μπι Τζέι Κινγκ (26) - (1.98) Φόργουορντ
Λίνους Χόφμαν (20) - (2.00) Φόργουορντ
Λούκας Μέισνερ (28) - (2.03) Φόργουορντ
Σεθ Χάινριχς (30) - (2.01) Φόργουορντ
Αλεξάντερ Ντζιέβα (25) - (2.07) Σέντερ
Τζόνας Βόλφαρθ-Μπότερμαν (33) - (2.08) Σέντερ
Προπονητής: Μπένκο Μπαρλόσκι (από το 2022)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Σίγουρα δεν μπορεί να επαναλάβει την αποτυχία της περσινής σεζόν η ομάδα του λιμανιού. Θα είναι και πιο έμπειρη στη διαχείριση των δύο αγώνων την εβδομάδα και αυτό θα τη βοηθήσει. Παρόλα αυτά δεν έφερε πολλούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ και αυτό ίσως της στοιχίσει στο τέλος και χάσει την είσοδο στα play-off που είναι και ο βασικός της στόχος. 

Μίτελντοϊτσερ Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Η άκρως... συμπαθητική ομάδα του πρωταθλήματος που πάλεψε με κάθε τρόπο όλη τη σεζόν για την παραμονή, τα κατάφερε την τελευταία αγωνιστική, αν και στο τέλος παραλίγο να πληρώσει την χαλαρότητα της. Η 16η θέση λέει πολλά για μία ομάδα που κυνηγούσε στην άμυνα, αλλά επιθετικά δεν είχε την ποιότητα που έπρεπε. Παρόλα αυτά, μέτρησε το καλό της ξεκίνημα και δύο μεγάλες νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια. 

Τι άλλαξε: O Ίνγκο Φρέιερ μπορεί να έσωσε την ομάδα τελευταία στιγμή, αλλά η διοίκηση του συλλόγου, διάλεξε τον Πρέντραγκ Κρούνιτς για προπονητή, έναν κόουτς με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία. Στο ρόστερ, αποχώρησαν οι Ρέινολντς, Ντάρντεν, Κάισιν, Κλάιμπερν, Μπάλοκ και Ίχρινγκ. Παρόλα αυτά, κράτησε έναν κορμό με τους Τζελκς, Μουσίντι, Μπρούνιγκ, Μπράιαντ και Κάλισον. Ο τελευταίος όμως τραυματίστηκε και έως τέλος του Οκτώβρη ήρθε ο Μπάλντγουϊν από την Μπόρατς. Επίσης ήρθαν ο Στόουβ και ο έμπειρος Μπίρσεβιτς, αλλά και ο νεαρός γκαρντ, Ράμεϊ από το κολέγιο. Ίσως χρειαστεί έναν παίκτη ακόμα στην περιφέρεια να βοηθήσει στο σκοράρισμα.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μίτελντοϊτσερ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Νίκο Βενζ (22) - (1.88) Γκαρντ
Τζόναθαν Στόουβ (27) - (1.93) Γκαρντ
Κάρτνεϊ Ράμεϊ (25) - (1.85) Γκαρντ
Ραλφ Χούνου (21) - (1.92) Γκαρντ
Ντιάντε Μπάλντγουιν (29) - (1.80) Γκαρντ
Κόστια Μουσίντι (25) - (1.95) Γκαρντ
Τιμ Μαρτίνεθ (21) - (1.98) Γκαρντ
Κρις Έμπου-Εντόου (29) - (1.98) Φόργουορντ
Μόριτζ Χεκ (21) - (2.01) Φόργουορντ
Στέφαν Μπίρτσεβιτς (33) - (2.10) Φόργουορντ
Στέφον Τζελκς (27) - (1.98) Φόργουορντ
Χέντρικ Βάρνερ (21) - (2.09) Φόργουορντ
Μάρτιν Μπρούνινγκ (31) - (2.03) Σέντερ
Τζον Μπράιαντ (36) - (2.11) Σέντερ
Προπονητής: Πρέντραγκ Κρούνιτς (από το 2023)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Πέρσι ξεκίνησε καλά και στο τέλος όχι απλά κινδύνεψε, αλλά βρέθηκε με το... ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Είναι πραγματικά δύσκολο να μπορέσει να πάρει πάνω από 13 νίκες στο πρωτάθλημα και αυτό την κάνει ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό. Μάλιστα το 2.80 για να βρεθεί στις δύο τελευταίες θέσεις είναι “δέλεαρ” καθώς φαίνεται να υστερεί ποιοτικά ακόμα και από ομάδες που ανέβηκαν φέτος στην κατηγορία. 

Ράστα Βέχτα Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Από τα πρώτα παιχνίδια στην ProA έδειξε ότι θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος και τα κατάφερε. Με ρεκόρ 27-7 πήρε την πρώτη θέση, πήγε με άνεση μέχρι τον τελικό και εκεί κέρδισε την Τούμπινγκεν και μαζί με τον προβιβασμό πήρε και το τρόπαιο. Στηρίχτηκε κυρίως στον έμπειρο προπονητή της, αλλά και στους Αμερικανούς που έκαναν τη διαφορά. 

Τι άλλαξε: O Τι Χάρελσον ανέλαβε πέρσι την ομάδα και την οδήγησε στην πρώτη κατηγορία και έτσι κέρδισε ένα νέο συμβόλαιο στον πάγκο της ομάδας. Μαζί του έμεινε και ο Αμερικανός Φλάνιγκαν που βοήθησε τα μέγιστα στην ομάδα, ενώ ήρθε ο Ριβς από την Μπάμπεργκ, ο Κούζε από την Λούντιβιγκσμπουργκ, ο Ιβούντου από την G-League και ο Ουίλιαμς που ήταν πέρσι στη Βούρτζμπουργκ. Έχει κλείσει τις θέσεις των ξένων της σε πρώτη φάση, αλλά είναι δεδομένο ότι θα ψάξει ακόμα έναν παίκτη στην ρακέτα. Το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος της παίκτης σε ηλικία είναι 28 ετών, δείχνει το έλλειμμα εμπειρίας στο ρόστερ της. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ράστα Βέχτα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τζόσουα Μπόνγκα (18) - (1.90)
Γκαρντ
Τόμι Κούζε (26) - (1.88) Γκαρντ
Τζόελ Αμίνου (26) - (1.93) Γκαρντ
Σπένσερ Ριβς (27) - (1.91) Γκαρντ
Τζόσκα Φρένερ (27) - (2.00) Φόργουορντ
Τσιπ Φλάνινγκαν (27) - (1.98) Γκαρντ
Ράιαν Σβάιγκερ (24) - (1.98) Γκαρντ
Ουές Ιβούντου (28) - (1.98) Γκαρντ
Λουκ Φαν Σλούτεν (21) - (2.05) Φόργουορντ
Χέριους Ουίλιαμς (26) - (2.06) Φόργουορντ
Ματ Ντιαλό (23) - (2.03) Σέντερ
Ρίτσμοντ Αριριγκούζο (25) - (2.06) Σέντερ
Προπονητής: Τι Χάρλενσον (από το 2022)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Η περσινή της πορεία ήταν η ιδανική για να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, αλλά αυτό είναι πάντα «παγίδα». Βέβαια είναι δεδομένο ότι πάντα μία ομάδα που ανεβαίνει από τη δεύτερη κατηγορία, κάνει εξαιρετική πορεία στην BBL όπως έκανε και πέρσι η Ροστόκ. Η Βέχτα, μιας και είναι ομάδα που έπαιξε πολλά χρόνια στην κατηγορία, έχει τον τρόπο της να παραμείνει, αλλά τίποτα παραπάνω…

Τάιγκερς Τούμπινγκεν Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Χωρίς να χάσει την επαφή της με την πρώτη δυάδα της κατηγορίας, τερμάτισε στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 26-8 και είχε ήδη μεγάλο προβάδισμα για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Την είχε κερδίσει και πέρσι, αλλά δεν είχε πάρει άδεια συμμετοχής για την BBL (τα κριτήρια είναι αυστηρά). Μπορεί να δυσκολεύτηκε στα προημιτελικά, αλλά πέρασε και με το 3-0 στα ημιτελικά με την Καρλσρούη, έφτασε στην άνοδο και στον τελικό όπου και έχασε από την Βέκτα. Στηρίχτηκε κατά βάση σε έμπειρους παίκτες που ήξεραν την κατηγορία, χωρίς πολλούς Αμερικανούς. 

Τι άλλαξε: Από το καλοκαίρι του 2020 παραμένει στον πάγκο ο Φινλανδός Ντάνιελ Γιάνσον που μετά από τρεις σεζόν κατάφερε να φέρει τον σύλλογο στην πρώτη κατηγορία. Παρόλα αυτά το ρόστερ της αποτελείται από πολλούς έμπειρους παίκτες, αλλά και πολλούς ξένους (8) που δεν θα μπορεί να τους χρησιμοποιεί όλους μαζί στα παιχνίδια της. Έφυγαν οι Μπεκ, Τζόουνς, Οσέι και ο Σελάιας που πήγε στην Βούρτζμπουργκ. Αντιθέτως ήρθαν οι Τζάκσον από το Βέλγιο, ο Ντάρκο Κέλι που ήταν πέρσι στον ΠΑΟΚ, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά και έπαιξε ελάχιστα, ο Μποέχιμ από τη Νίμπουρκ και ο Ακομπούντου από το NCAA. Έχει ουσιαστικά πλήρες ρόστερ ποσοτικά, αλλά της λείπει ίσως η ποιότητα που θα φέρει και τις νίκες της παραμονής σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ των Τάιγκερς Τούμπινγκεν αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τιλ-Τζόσκα Γιόνκε (31) - (1.89)
Γκαρντ
Τζιάνι Ότο (28) - (1.84) Γκαρντ
Τίμο Λανμέλερ (22) - (1.93) Γκαρντ
Αατού Κβιμάκι (26) - (1.85) Γκαρντ
Τζίβαν Τζάκσον (25) - (1.83) Φόργουορντ
Ερόλ Ερσέκ (24) - (1.93) Γκαρντ
Ζακ Ντάρκο-Κέλι (26) - (1.98) Γκαρντ/Φόργουορντ
Μπακαρί Ντίμπα (21) - (2.02) Φόργουορντ
Κρίστοφ Φίλιπς (24) - (2.03) Φόργουορντ
Ματέο Σέριτς (24) - (2.04) Φόργουορντ
Καοντρίτσι Ακομπούντου-Εχιόγκου (24) - (2.04) Φόργουορντ
Κρις Χελμάνις (21) - (2.09) Σέντερ
Ντάνιελ Κέπελερ (26) - (2.05) Σέντερ
Προπονητής: Ντάνιελ Γιάνσον (από το 2020)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Η άνοδος της ήταν ένα αγωνιστικό στοίχημα για την ομάδα που την είχε κερδίσει και πέρσι, αλλά δεν τα κατάφερε για θέματα αδειοδότησης. Παρόλα αυτά σαν οργανισμός γενικότερα και λαμβάνοντας υπόψιν το μπάτζετ, φαίνεται να μην είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση. Είναι δικαιολογημένα το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία και το2.80σε αυτό το σενάριο είναι λογικό να προτιμηθεί. 

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ