Μάγκες η Παρτιζάν βγήκε πολύ εύκολα εχθές.
Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν αγχώθηκα. Έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι, ήταν θέμα χρόνου να φτάσει η διαφορά στους 20+ πόντους και να πληρωθούμε με πρώιμη*. Τελικά, συνέβη αυτό στην τέταρτη περίοδο, κανένα πρόβλημα!
🎯Θυμίζω, τα προγνωστικά μου θα τα βρείτε και στο telegram
Σήμερα θα μου επιτρέψετε να το πάω πάρα πολύ συντηρητικά. Θέλω να πετύχω το 3/3 νίκες και εφόσον την Παρασκευή πληρωθήκαμε στο 2.00+, σήμερα μας... παίρνει να κατεβάσουμε τον πήχη. Επιλογή μου λοιπόν το safe Over 1.00 στο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ντόρτμουντ.
Δε βλέπω τον τρόπο που οι γερμαναράδες θα τελειώσουν το ημίχρονο δίχως γκολ. Για αυτό λοιπόν κρατάω το 1.40 και... τοκίζω το κεφάλαιο μου κατά 40%! Καθόλου άσχημα.
Η σημερινή μου επιλογή
Θυμίζω πως σε περίπτωση που σημειωθεί ακριβώς ένα τέρμα, το ποντάρισμα επιστρέφεται. Ταμείο με 2+ γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Πάμε γερά!
Αγώνας | Προγνωστικό | Απόδοση |
Μπάγερν - Ντόρτμουντ (19:30) | Over 1 (1ο ημίχρονο) | 1.40 |
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν.