foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Στοίχημα με χαμηλές αποδόσεις

Στοιχηματική θεωρία | 16 Ιαν 2023 09:00
stoixima-me-xamiles-apodoseis-1612923.jpg

Κάθε παίκτης του στοιχήματος γνωρίζει πως η βασικότερη παράμετρος είναι η απόδοση καθώς από αυτήν εξαρτάται το κέρδος σε μακροπρόθεσμη βάση. Ανεξάρτητα από φαβορί και αουτσάιντερ, από βαθμολογίες πρωταθλημάτων και στατιστικά, η απόδοση είναι το στοιχείο που κρύβει την πραγματική αξία στο στοίχημα. Στο πλαίσιο αυτό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέγονται σημεία με αποδόσεις - είτε μικρές, είτε μεγάλες - που προσφέρουν πλεονέκτημα στους παίκτες. Διαχωρίζοντας ανεπίσημα τις αποδόσεις σε μεγάλες και μικρές, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως στην πρώτη κατηγορία εντάσσουμε συνήθως τη νίκη ενός αουτσάιντερ, όταν φυσικά πληρούνται οι προϋποθέσεις για να δούμε μια έκπληξη να επιβεβαιώνεται.

Στη δεύτερη κατηγορία, αυτή των χαμηλών αποδόσεων, πολύ συχνά ο εντοπισμός μιας συμφέρουσας τιμής είναι πιο δύσκολη υπόθεση, όσο περίεργο κι αν αυτό ακούγεται. Στον οδηγό που έχεις ανοίξει θα αναλύσουμε πότε αξίζει να ρισκάρουμε στο στοίχημα με χαμηλές αποδόσεις καθώς και ποιες είναι οι καλύτερες στρατηγικές που μπορούμε να εφαρμόσουμε.

Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί ποιες είναι οι αποδόσεις που θεωρούνται χαμηλές, καθώς πρόκειται για κάτι άκρως υποκειμενικό. Πιο συγκεκριμένα, για κάποιους παίκτες μικρή απόδοση λογίζεται το 1.80, ενώ για κάποιους άλλους το 1.15. Ωστόσο, έχει γενικά επικρατήσει ως χαμηλή απόδοση να θεωρείται αυτή που κυμαίνεται μεταξύ 1.20 και 1.40 και με αυτό το εύρος θα κινηθούμε στη συνέχεια του οδηγού.

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αξίζει το στοίχημα σε μικρές αποδόσεις;

Χαμηλή απόδοση σημαίνει – θεωρητικά πάντα -  και χαμηλότερο ρίσκο. Για αυτόν ακριβώς το λόγο την τακτική του στοιχήματος σε μικρές αποδόσεις επιλέγουν κατά βάση οι αρχάριοι παίκτες και οι high rollers, αυτοί δηλαδή που τοποθετούν  υπέρογκα πονταρίσματα.

Οι μικρές αποδόσεις συνοδεύουν συνήθως τις νίκες των ακλόνητων φαβορί, που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι οι λεγόμενες «βαριές φανέλες» όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν, η Ρεάλ, η Μάντσεστερ Σίτι κτλ. Σίγουρα όταν πρόκειται για αυτής της κατηγορίας τα μεγαθήρια, η νίκη τους είναι λογικό να θεωρείται ως «άχαστο» σημείο. Είναι ωστόσο άγραφος νόμος πως στο στοίχημα δεν υπάρχουν άχαστα. ➡️Τι να παίξω σήμερα

Για να γίνει πιο κατανοητό, ας δούμε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα: Τον Φεβρουάριο του 2021, η Άρσεναλ αντιμετώπιζε εκτός έδρας τη Γουλβς και το διπλό πλήρωνε μόλις 1.40, μια απόδοση που έδινε αυτόματα περισσότερες από 70% πιθανότητες στην ομάδα του Λονδίνου να φτάσει στη νίκη. Ωστόσο, στις πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Άρσεναλ μετρούσε μόλις μία νίκη, είχε ηττηθεί δυο φορές και άλλα δύο παιχνίδια είχαν λήξει ισόπαλα. Σίγουρα επρόκειτο για παράδοση που μόνο ευνοϊκή δεν ήταν για την Άρσεναλ και η οποία μάλιστα επιβεβαιώθηκε. Η Γουλβς επικράτησε με 2-1 και η νίκη της πλήρωνε κατά μέσο όρο 7.00. Το 90% ωστόσο του συνολικού τζίρου είχε συγκεντρωθεί στο διπλό της Άρσεναλ και οι στοιχηματικές αναμφίβολα έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση.📈Τζίροι Στοιχήματος σήμερα

Τέτοιες περιπτώσεις ωστόσο, δεν καθιστούν σε καμία περίπτωση το στοίχημα σε χαμηλές αποδόσεις αποτρεπτικό. Μας διδάσκουν ωστόσο πως προκειμένου να εμπιστευτούμε μία ομάδα - ακόμη κι αν οι αποδόσεις τη χρίζουν ακλόνητο φαβορί - θα πρέπει να συντρέχουν κι άλλοι κομβικοί παράγοντες, όπως πχ το κίνητρο να είναι μονόπλευρο, το αουτσάιντερ να μετράει πολλές και σημαντικές απουσίες, το φαβορί να παρατάσσεται χωρίς προβλήματα και να διανύει περίοδο φόρμας με σερί διαδοχικών νικών.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα παραπάνω ισχύουν για το ποδόσφαιρο, καθώς σε άλλα αθλήματα δύναται μια εξίσου μικρή απόδοση (πχ 1.40) να κρύβει μεγαλύτερη αξία και συνεπώς να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μπάσκετ, όπου παραδοσιακά τα φαβορί επιβεβαιώνουν τον τίτλο τους με σαφώς μεγαλύτερη συχνότητα, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και στο τένις. ➡️Προγνωστικά Μπάσκετ

Προκειμένου να αποφύγεις αγώνες - «παγίδα» όπως το παράδειγμα της Άρσεναλ που προαναφέραμε, είναι πολύ βασικό να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στην αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων, ιδίως του φαβορί στο οποίο προτίθεσαι να ρισκάρεις. Ένα μεγάλο όνομα από μόνο του δε λέει τίποτα, αν η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση που να δικαιολογεί την απόδοση του 1.40. Με απλά λόγια, πριν ποντάρεις έλεγξε τα πρόσφατα αποτελέσματα, τις απουσίες/επιστροφές και τα τελευταία αγωνιστικά νέα.

Ένα δεύτερο και εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι το κίνητρο των δύο ομάδων, ιδίως και πάλι του φαβορί. Μπορεί η διαφορά ποιότητας μεταξύ δύο αντιπάλων να είναι μεγάλη, αλλά αν το φαβορί έχει ξεμείνει από στόχους και το αουτσάιντερ χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, τότε αναμφίβολα η αξία βρίσκεται στην κόντρα του φαβορί.

Κάτι ακόμη που μπορεί να αποδειχθεί «παγίδα» ως προς τις μικρές αποδόσεις είναι τα τοπικά ντέρμπι. Ας πάρουμε για παράδειγμα τις Γιουβέντους και Τορίνο, με τη «Γηραιά Κυρία» να παίρνει διαδοχικά πρωταθλήματα και να πρωταγωνιστεί σταθερά στο Τσάμπιονς Λιγκ και την Τορίνο να τερματίζει συνήθως στη μέση της βαθμολογίας ή και χαμηλότερα. Στα μεταξύ τους παιχνίδια η απόδοση της Γιουβέντους ήταν πάντα αναμενόμενα χαμηλή. Είναι όμως γεγονός πως η Τορίνο έκανε ουκ ολίγες φορές την έκπληξη φτάνοντας σε αρκετές επικρατήσεις επί της συμπολίτισσας.

cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περίπτωση του παρολί με χαμηλές αποδόσεις

Στο στοίχημα είναι συνήθη στρατηγική το «χτίσιμο» δελτίων παρολί που αποτελούνται από πολλά σημεία χαμηλών αποδόσεων. 📜Παρολί Προγνωστικά

Το κίνητρο είναι φυσικά μια αισθητά μεγαλύτερη συνολική απόδοση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι πιθανότητες είναι το ίδιο ισχυρές όπως ποντάροντας σε ένα μονό αποδεκτό σημείο. Ας υποθέσουμε πως σε ένα δελτίο ενσωματώνεις τρία σημεία απόδοσης 1.40 το  καθένα, παίρνοντας συνολική τιμή 2.74. Αυτό που ισχύει είναι πως ακόμη κι όταν πρόκειται για ακλόνητα φαβορί, η επαλήθευση και των τριών αποτελεί αρκετά δύσκολη αποστολή.

Η στατιστική άλλωστε έχει δείξει πως πιο εύκολα επιβεβαιώνεται μια ισοπαλία απόδοσης 3.00 ή 3.20 παρά τρία σημεία απόδοσης 1.40, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη γκανιότα που κρύβεται σε κάθε μεμονωμένη απόδοση και η οποία φυσικά πολλαπλασιάζεται όσο αυξάνονται τα ζητούμενα.

Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική είναι αυτή που συνδυάζει δύο σημεία, ένα μέσης απόδοσης (2.00) κι ένα χαμηλής (1.40). Πρόκειται για μία κίνηση που δύναται να αυξήσει ικανοποιητικά τη συνολική απόδοση (2.80), χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα το βαθμό δυσκολίας. Η συγκεκριμένη στρατηγική χρησιμοποιείται το τελευταίο διάστημα με μεγάλη συχνότητα στην υπηρεσία Bet Builder, όπου μπορείς για παράδειγμα να συνδυάσεις τη νίκη της Τότεναμ (2.00) με το over 2.5 κάρτες συνολικά στην αναμέτρηση (1.40).

Στρατηγική για στοίχημα με χαμηλές αποδόσεις

Η δημοφιλέστερη στρατηγική στην οποία βρίσκουν εφαρμογή οι μικρές αποδόσεις είναι αυτή που προβλέπει το ποντάρισμα ολόκληρου του κεφαλαίου σε ένα σημείο.

Ας υποθέσουμε πως ποντάρεις 30 € σε ένα σημείο απόδοσης 1.25. Αν η επιλογή επιβεβαιωθεί το budget ανέρχεται πλέον σε 37.5 € και ρισκάρεις το σύνολο του στο επόμενο σημείο αντίστοιχης απόδοσης. Η συγκεκριμένη τακτική απαιτεί έξι περίπου διαδοχικές νίκες προκειμένου να διπλασιαστεί το αρχικό ποντάρισμα, όποτε και ξαναρχίζεις τη διαδικασία από την αρχή. Να θυμάσαι ωστόσο πως χρειάζεται απόλυτη πειθαρχεία και πιστή εφαρμογή χωρίς… παραστρατήματα.

Υπάρχουν επιπτώσεις στον λογαριασμό μου παίζοντας μικρές αποδόσεις;

Αυτό που σίγουρα δεν αρέσει σε καμία στοιχηματική είναι όταν οι παίκτες οδηγούνται με συνέπεια στο ταμείο!

Κίνδυνος για επιπτώσεις στον λογαριασμό σου υπάρχουν αν ποντάρεις μεγάλα ποσά σε μονά αποδεκτά σημεία μικρών αποδόσεων. Ωστόσο, κάνοντας λόγο για επιπτώσεις δεν αναφερόμαστε σε κλείσιμο του λογαριασμού, αλλά σε περιορισμό του ανώτατου ορίου πονταρίσματος.

Αν λοιπόν ακολουθείς την παραπάνω τακτική, θα είναι συνετό να προσθέσεις κάποιες εναλλακτικές επιλογές στον τρόπο παιχνιδιού σου. Για παράδειγμα, μπορείς να ρισκάρεις ένα μικρό ποσοστό των κερδών σου είτε στο live betting, είτε σε ένα παρολί με 3-4 σημεία, είτε σε ένα σύστημα μεγάλων αποδόσεων.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ