foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ117
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Νότια Κορέα Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

Mundial | 05 Δεκ 2022 23:09
Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 Νότια Κορέα.jpg

Έκανε την έκπληξη στον 8ο όμιλο και ξεπέρασε τα εμπόδια των Ουρουγουάης και Γκάνας, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη φάση των «16». Η Νότια Κορέα πέτυχε τον στόχο της μετά την επικράτηση επί της Πορτογαλίας με 2-1, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του γκρουπ.

Στο άρθρο θα δείτε τα εξής:

  • Πρόγραμμα
  • Αποδόσεις
  • Ρόστερ
  • Προγνωστικά

Πρόγραμμα Mundial 2022 Νότια Κορέα

Η Νότια Κορέα τερμάτισε στη 2η θέση του 8ου ομίλου με 4 βαθμούς (1-1-1), υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Ουρουγουάη λόγω καλύτερης επίθεσης. 👇

Αγώνας Ημερ/νια (Αποτέλεσμα) Γήπεδο & Πόλη

Ουρουγουάη - Νότια Κορέα

0-0

«Εντουκέισιον Σίτι», Αλ Ραγιάν

Νότια Κορέα - Γκάνα

2-3

«Εντουκέισιον Σίτι», Αλ Ραγιάν

Νότια Κορέα - Πορτογαλία

2-1

«Εντουκέισιον Σίτι», Αλ Ραγιάν

Βραζιλία - Νότια Κορέα

4-1

«Stadium 974», Ντόχα

Μουντιάλ 2022 Νότια Κορέα Αποδόσεις

Οι Ασιάτες πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν πέρα από τη φάση των «16» του Μουντιάλ, όπως αποτυπώνεται και στις αποδόσεις:

Αγορά Απόδοση
Να φτάσει στα ημιτελικά 30.00
Να φτάσει στον τελικό 50.00
Να κατακτήσει το τρόπαιο 200.00

Το έργο της Νότιας Κορέας στη φάση των «16» του Μουντιάλ είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η Βραζιλία θεωρείται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Για τους τολμηρούς, που βλέπουν πρόκριση των Ασιατών στα προημιτελικά, η απόδοση φτάνει το 5.70.

Νότια Κορέα Μουντιάλ 2022 Ρόστερ

Αναλυτικά η αποστολή της Ν. Κορέας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Παίκτης (ΗΛ.) Συμ./Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Κ. Σέουνγκ - Γκγιου (31) 67/0 Αλ Σαμπάμπ
T. Χγιέον - Γου (31) 22/0 Ουλσάν
Σ. Μπουμ - Κέουμ (24) 1/0 Τζέονμπουκ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Κ. Γιουνγκ – Γκβον (32) 96/6 Ουλσάν
Κ. Τζιν - Σου (30) 61/2 Τζέονμπουκ
Χ. Τσουλ (32) 46/1 Νταεγού
Κ. Μιν - Τζάε (25) 44/3 Νάπολι
Κ. Κγιουνγκ Γον (30) 28/2 Γκάμπα Οσάκα
Κ. Μουν - Χουάν (27) 22/0 Τζέονμπουκ
Κ. Τάε - Χουάν (33) 19/0 Ουλσάν
Τ. Γιου – Μιν (25) 4/0 Νταετζέον
Γ. Τζονγκ - Γκγιου (24) 4/0 Σεούλ
ΜΕΣΟΙ
Σ. Χέουνγκ - Μιν (30) 104/35 Τότεναμ
Τ. Γου - Γιουνγκ (32) 66/3 Αλ Σαντ
Λ. Τζάε Σουνγκ (30) 64/9 Μάιντζ
Χ. Χι - Τσαν (26) 49/9 Γουλβς
Κ. Τσανγκ - Χουν (28) 42/12 Γκιμτσέον
Χ. Ιν - Μπέομ (26) 37/4 Ολυμπιακός
Ν. Σανγκ - Χο (26) 24/2 Σεούλ
Π. Σέουνγκ - Χο (25) 14/2 Τζέονμπουκ
Σ. Τζουν - Χο (30) 15/0 Σάντονγκ Ταϊσάν
Τ. Γου - Γιέονγκ (23) 9/2 Φράιμπουργκ
Λ. Κανγκ - Ιν (21) 6/0 Μαγιόρκα
Σ. Μιν - Κγιου (23) 13/1 Τζέονμπουκ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Χ. Ουί - Τζο (30) 47/16 Ολυμπιακός
Τ. Γκούε - Σουνγκ (24) 15/4 Τζέονμπουκ
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σούπερ σταρ της Τότεναμ Σον Χέουνγκ – Μιν από το Κύπελλο Ασίας του 2015 και έπειτα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην εθνική. Έχει δεχτεί κριτική για τις εμφανίσεις του, όμως τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Στις 23/9 σκόραρε ένα πανέμορφο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο φιλικό με την Κόστα Ρίκα. Το βάρος στην άμυνα θα σηκώσει ο παίκτης της Νάπολι, Κιμ Μιν – Τζάε και στη μεσαία γραμμή ο Χουάνγκ Ιν – Μπέομ μαζί με τον Σον Τζουν – Χο, ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε μία ανάσα από τη μετακίνηση του στην Πρέμιερ Λιγκ. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να παίξει με σύστημα 4-3-3.

Ο Πάουλο Μπέντο ανέλαβε μετά το τελευταίο Μουντιάλ και δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα. Αντιθέτως στο Κύπελλο Ασίας αποκλείστηκε στα προημιτελικά από το Κατάρ και η εικόνα που έχει παρουσιάσει είναι πολύ μέτρια. Οι περισσότερες νίκες έχουν έρθει στο όριο και με πολύ… ιδρώτα. Είναι δεδομένο ότι θα παίξει το «κεφάλι» του. Αίσθηση προκάλεσε ότι προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τον άλλοτε ταλαντούχο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα Λι Σέουνγκ – Γου, ο οποίος «αναγεννήθηκε» φέτος με τη φανέλα της Σουγόν Σίτι στο εγχώριο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν είναι προπονητής που παίρνει μεγάλα ρίσκα. Δεν το έκανε ούτε όταν αντιμετώπισε υποδεέστερους αντιπάλους παίρνοντας τις νίκες στο όριο. Το πιθανότερο σενάριο είναι να πάει σε σύστημα 4-5-1 εκμεταλλευόμενος το ατομικό ταλέντο των παικτών του. Εν αντιθέσει με το προηγούμενο Μουντιάλ θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο τερματοφύλακας της Αλ Σαμπάμπ, Κιμ Σέουνγκ αντί του Τζο Χγιέουν που ψηφίστηκε ως καλύτερος γκολκίπερ στο φετινό εγχώριο πρωτάθλημα με την Ουλσάν. Στην άμυνα ξεχωρίζει ο Κιμ Μιν – Τζάε που κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με τη Νάπολι.

Υπάρχουν και οι έμπειροι Κιμ Γιουνγκ, Κιμ Τζιν Σου που μαζί με τον μπακ Κιμ Μουν – Χουάν θα αποτελέσουν την τετράδα στα μετόπισθεν. Στη μεσαία γραμμή υπάρχει πληθώρα επιλογών και ενδεικτικό ότι ίσως να μην βρουν θέση στην ενδεκάδα ο Χουάνγκ Ιν – Μπέομ με τον Σον Τζουν – Χο (το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στη μετακόμιση του στην Πρέμιερ Λιγκ). Η τριάδα στα χαφ θα είναι ο επιρρεπής σε κάρτες Τζουνγκ Γου, ο Λι Τζάε και ο Χουάνγκ Χι Τσαν που δεν κάνει καλή σεζόν με την Γουλβς.

Στα εξτρέμ λογικά θα δούμε τον αρχηγό Σον Χέουνγκ – Μιν με τον Τζέονγκ Γου της Φράιμπουργκ. Υπάρχουν από πίσω όμως ο ταλαντούχος Λι Κανγκ – Ιν και ο Σονγκ Μιν (έπαιξε πέρυσι το όνομα του για τον Ολυμπιακό). Στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ουί Τζο θα παίξει λογικά ο Τσο Γκούε που έκανε εξαιρετική σεζόν στην Κορέα σκοράροντας σχεδόν είκοσι γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Να σημειωθεί ότι ο χρήσιμος αμυντικός Παρκ Τζι – Σου τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό με την Ισλανδία και χάνει το Μουντιάλ.

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες για να περάσει τον δεύτερο προκριματικό γύρο, καθώς φιλοξένησε τον όμιλο της επειδή ξέσπασε η πανδημία. Στο τελικό στάδιο ξεκίνησε στραβά παραχωρώντας ισοπαλία 0-0 στο Ιράκ, όμως πήρε εύκολα το εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ. Μοναδική ήττα που έκανε ήταν την τελευταία αγωνιστική από τα ΗΑΕ και έχασε την πρωτιά του ομίλου της. Δεν έβγαλε μάτια πάντως με την απόδοση της και έλειψε ο παίκτης που θα δώσει το εύκολο γκολ.

Σίγουρα πολύ δύσκολα θα δούμε ξανά ανάλογη πορεία με την ασύλληπτη του 2002, που είχε τερματίσει στην τέταρτη θέση. Η φετινή συμμετοχή είναι η δέκατη διαδοχική και ενδέκατη συνολικά. Μόλις μία φορά όμως ακόμη έχει περάσει τη φάση των ομίλων με τον αποκλεισμό της στους «16» το 2010 από την Ουρουγουάη.

Θεωρείται πολύ δύσκολο να κάνει την υπέρβαση και να πάρει την πρόκριση για τους «16» αφήνοντας εκτός μία εκ των Πορτογαλία ή Ουρουγουάη. Η Γκάνα όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και φάνηκε από τον πρόωρο αποκλεισμό στο Κόπα Άφρικα. Το ενδεχόμενο να τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου προσφέρεται στο 2.75 και θα το ποντάρουμε. Ο σούπερ σταρ της Τότεναμ Σον Χέουνγκ – Μιν προέρχεται από τραυματισμό και θα παίξει με προστατευτική μάσκα, όμως αποτελεί αναμφίβολα τον παίκτη βαρόμετρο. Εκτελεί όλα τα πέναλτι και παίρνει πάνω του στημένες μπάλες. Περιμένει ένα καλό τουρνουά η χώρα του από τον ίδιο και θα τον εμπιστευτούμε για πρώτο σκόρερ της ομάδας του.

*Το προγνωστικό δόθηκε στις 16/11.

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ