foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ35
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σαουδική Αραβία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

Mundial | 15 Νοε 2022 08:38
Foxbet-World-Cup-1200-x-600-Generic-Saoudikh-aravia-New.jpg

Δεύτερη διαδοχική συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για τα «πράσινα γεράκια». Η ομοσπονδία τα είχε κάνει μαντάρα λίγο πριν το τουρνουά της Ρωσίας επιλέγοντας να τα «σπάσει» με τον Μπερτ Φαν Μαρβάικ, ο οποίος τα είχε βγάλει από την αφάνεια. Στο πρόσωπο του Γάλλου Ερβέ Ρενάρντ τελικά οι Σαουδάραβες βρήκαν την ηρεμία που έψαχναν και αφού απέτυχαν οι προκάτοχοι του Εντγκάρντο Μπαούθα και Χουάν Αντόνιο Πίτσι.

Ο διάδοχος του θρόνου Μομάμεντ Μπιν Σαλμάν έχει μοντέρνες αντιλήψεις αλλάζοντας αρκετά πράγματα και ένα από αυτά είναι το εγχώριο πρωτάθλημα. Έχουν ανοίξει για τα καλά οι θέσεις των ξένων και από φέτος θα επιτρέπονται οχτώ σε κάθε ομάδα ανεξαρτήτως υπηκοότητας. Έτσι βρίσκεται σε διαρκή άνοδο τα τελευταία χρόνια  με τους συλλόγους να μην διστάσουν να κάνουν μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Είναι το ανταγωνιστικότερο της Ασίας πλέον και αυτό έχει συμβάλει σημαντικά για να βελτιωθούν οι γηγενείς και να έρθουν οι επιτυχίες και στην εθνική. Έχει τρία Κύπελλα Ασίας στην κατοχή της, αλλά το τελευταίο από αυτά ήταν το 1996. Ενόψει του Μουντιάλ 2022, προέκυψε θέμα κάτω από τα δοκάρια με τον μέχρι πρότινος βασικό Αλ Οουάις να μην έχει χρόνο συμμετοχής στην Αλ Χιλάλ. Ο Ρενάρντ για την ώρα αρνείται πεισματικά να πάρει μαζί του τον βετεράνο Αλ Μαγιούφ επειδή δεν συμμετείχε στα προκριματικά, παρότι προέρχεται από σούπερ σεζόν με την Αλ Χιλάλ. Θα δείτε τα εξής:

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Σαουδική Αραβία Μουντιάλ 2022 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Σαουδική Αραβία στο Μουντιάλ. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (ΗΛ.) Συμ/Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Μ. Αλ Οουάις (31) 41/0 Αλ Χιλάλ
Μ. Αλ Ρουμπάι (25) 7/0 Αλ Αχλί
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Ν. Αλ Ακιντί (22) 1/0 Αλ Νασρ
Γ. Αλ Σαχράνι (30) 71/2 Αλ Χιλάλ
Γ. Αλ Μπρέικ (30) 40/1 Αλ Χιλάλ
Α. Αλ Μπουλαϊχί (32) 36/0 Αλ Χιλάλ
Σ. Αλ Γκανάμ (28) 24/0 Αλ Νασρ
Σ. Αμπντουλχαμίντ (23) 22/1 Αλ Χιλάλ
Α. Αλ Αμρί (25) 19/1 Αλ Νασρ
Χ. Ταμπακτί 23) 18/0 Αλ Σαμπάμπ
Α. Μαντού (29) 15/0 Αλ Νασρ
ΜΕΣΟΙ
Ν. Αλ Αμπέντ (32) 54/8 Αλ Σαμπάμπ
Σ. Αλ Νταουσάρι (31) 70/17 Αλ Χιλάλ
Σ. Αλ Φαράτζ (33) 69/8 Αλ Χιλάλ
Σ. Αλ Οτάιφ (30) 45/1 Αλ Χιλάλ
Χ. Μπαχέμπρι (30) 40/4 Αλ Σαμπάμπ
Μ. Κάνο (27) 37/1 Αλ Χιλάλ
Α. Αλ Μαλκί (28) 26/0 Αλ Χιλάλ
Σ. Αλ Νατζέι (25) 17/2 Αλ Νασρ
Α. Αλ Χασάν (25) 12/1 Αλ Νασρ
Ρ. Σαραχίλι (29) 5/0 Άμπχα
Ν. Αλ Νταουσάρι (23) 9/0 Αλ Χιλάλ
Α. Αλ Αμπούντ (27) 3/0 Αλ Ιτιχάντ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Φ. Αλ Μπουραϊκάν (22) 26/6 Αλ Φατέχ
Σ. Αλ Σέχρι (29) 19/10 Αλ Χιλάλ
Χ. Ασίρι (21) 7/1 Αλ Αχλί
Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα βασιστεί κυρίως στην άμυνα θέλοντας πρωτίστως να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ. Σημαντικό ρόλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα παίξει η απόδοση του αρχηγού Αλ Φαράτζ. Το βάρος στις πλάτες του στο σκοράρισμα θα κληθεί να σηκώσει ο παικταράς Σαλέμ Αλ Νταουσάρι. Συνήθως αγωνίζεται με σύστημα 4-3-2-1 ή 5-4-1. Το επικρατέστερο είναι να αγωνιστεί με το δεύτερο από αυτά.

Ο Γάλλος Ερβέ Ρενάρντ πιστώνεται την αγωνιστική μεταμόρφωση. Τα τελευταία χρόνια μετρούσε μόνο αποτυχίες στην καριέρα του, ωστόσο αναγεννήθηκε και ο ίδιος. Έχει μπροστά του να λύσει σημαντικά θέματα. Πρώτον, στη θέση του τερματοφύλακα αρνείται πεισματικά να καλέσει τον Αλ Μαγιούφ, που πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με την Αλ Χιλάλ. Η βασικότερη αιτία είναι ότι ο 35χρονος τερματοφύλακας προσωρινά είχε αποσυρθεί από την εθνική και δεν αγωνίστηκε στα προκριματικά. Δεύτερον, η συμμετοχή του μέσου Κάνο είναι αμφιλεγόμενη. Ο παίκτης βρίσκεται χωρίς επίσημα παιχνίδια στα πόδια του εδώ και περίπου έξι μήνες. Αν δικαιωθεί για τις επιλογές του ο 53χρονος τεχνικός, θα το δείξει ο χρόνος. Το μέλλον του πάντως στον πάγκο δεν κινδυνεύει.

Ο Μοχάμεντ Αλ Οουάις έχει παίξει ελάχιστα από τον περασμένο Ιανουάριο με την Αλ Χιλάλ, όμως διατήρησε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε το 4-2-3-1 ως σχηματισμό από τον Ρενάρντ, στηριζόμενος επιθετικά στις ατομικές ενέργειες του παικταρά Σαλέμ Αλ Νταουσάρι. Μπαχέμπρι και Αλ Νατζέι είναι οι άλλοι δύο μέσοι που θα δίνουν τις βοήθειες στον επιθετικό Σαλέχ Αλ Σέχρι.

Όσον αφορά στο αμυντικό σκέλος, διαθέτει καλά κορμιά και θα προσπαθήσει να πάει τα παιχνίδια στη δύναμη, αλλά και τις μονομαχίες στον αέρα. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα αλλάξει το σύστημα ανάλογα τις συνθήκες του αγώνα.

Δεν μπήκαν τελικά στην αποστολή για διάφορους λόγους ο τερματοφύλακας Φαουάζ Αλ Κάρνι, ο πολύτιμος μέσος Φαχάντ Αλ Μουαλάντ (17 γκολ - υπάρχει υπόθεση ντόπινγκ), ο νεαρός χαφ Αϊμάν Γιαχία και οι επιθετικοί Αμπντουλάχ Αλ Χαμντάν (5 γκολ), Αμπντουλάχ Ραντίφ.

Είναι από τις ομάδες που ευνοήθηκαν από τις συνθήκες της πανδημίας. Στον δεύτερο προκριματικό γύρο συνάντησε δυσκολίες στο ξεκίνημα, όμως έπαιξε καθοριστικό ρόλο η μεγάλη ανατροπή που έκανε μέσα στο Ουζμπεκιστάν. Παράλληλα φιλοξένησε τον όμιλό της και πήρε άνετα το εισιτήριο για το τελευταίο στάδιο. Εκεί σε καμία περίπτωση δεν έθελξε με την εικόνα της, όμως ήταν αποτελεσματική και με μεγάλο «όπλο» την άμυνα τερμάτισε στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω της Ιαπωνία και Αυστραλία.

Οι παρουσίες της Σαουδικής Αραβίας με Μουντιάλ

Μόλις μία φορά έχει περάσει στους «16» και αυτή το μακρινό 1994. Τις πέντε τελευταίες φορές έχει αποκλειστεί στη φάση των ομίλων και μόλις στον τελευταίο αγώνα στη διοργάνωση έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των δέκα αγώνων χωρίς νίκη (0-2-8). Στις καθυστερήσεις κέρδισε 2-1 την Αίγυπτο με το γκολ του παικταρά Σαλέμ Αλ Νταουσάρι, ο οποίος μαζί με τον μέσο Αλ Φαράτζ είναι οι ηγέτες της εθνικής.

Μουντιάλ 2022 Σαουδική Αραβία Όμιλος

Ο όμιλος με την παρουσία της Αργεντινής, του Μεξικό και Πολωνίας δεν αφήνει περιθώρια για να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Στα τελευταία φιλικά που έδωσε στην Ισπανία η εικόνα της ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Γνώρισε ισάριθμες ήττες 1-0 από Κολομβία και Βενεζουέλα δείχνοντας ότι απέχει πολύ ακόμα για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Παράλληλα θα έχει να διαχειριστεί και δύο σημαντικές απουσίες αυτή του πολύτιμου εξτρέμ/φορ Αλ Μαουαλάντ (70/17) που πιάστηκε ντοπέ και του τραυματία φορ Αλ Σέχρι (16/8). Το βάρος στο σκοράρισμα θα πέσει στον Αλ Μπουραϊκάν (22/6), που έκανε σούπερ σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη στην Αλ Φατέχ.

  1. Αργεντινή
  2. Μεξικό
  3. Πολωνία
  4. Σαουδική Αραβία

Πρόγραμμα Mundial 2022 Σαουδική Αραβία

Στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ πρόγραμμα, θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή και αν κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ θα πάρει ψυχολογία για τα ματς με κατά σειρά Πολωνία, Μεξικό. Σε περίπτωση που κάνει το «θαύμα» και περάσει στους «16» λογικά θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, που αναμένεται να τερματίσει στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου. 👇

Αγώνας Ημερ/νια (Αποτέλεσμα) Γήπεδο & Πόλη

Αργεντινή - Σαουδική Αραβία

1-2

«Lusail Iconic Stadium», Λουσαΐλ

Πολωνία - Σαουδική Αραβία

2-0

«Education City Stadium», Αλ Ραγιάν
Σαουδική Αραβία - Μεξικό

30/11, 22:00

«Lusail Iconic Stadium», Λουσαΐλ

Σαουδική Αραβία Μουντιάλ 2022 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Σαουδική Αραβία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
τον 2ο του Δ' Ομίλου (Γαλλία, Δανία, Τυνησία, Αυστραλία)
τον 1ο του Δ' Ομίλου (Γαλλία, Δανία, Τυνησία, Αυστραλία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Μουντιάλ 2022 Σαουδική Αραβία Αποδόσεις

Θεωρητικά θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία αν δεν τελειώσει τη διοργάνωση μόνο με ήττες. Είναι σε ανοδική πορεία τον τελευταίο χρόνο, αλλά έχει «ταβάνι» και δεν μπορεί να συναγωνιστεί ομάδες τόσο υψηλού επιπέδου. Άλλωστε ενδεικτικές είναι οι υψηλότατες αποδόσεις για να προκριθεί από τον όμιλο ή να πάρει και την πρωτιά.

Αγορά Απόδοση
Να προκριθεί από τον όμιλο 2.00
Να τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου 40.00
Να φτάσει στα προημιτελικά 16.00
Να φτάσει στα ημιτελικά 55.00

Στα φιλικά προβλημάτισε με την εικόνα της. Ακόμη και οι νίκες στα τελευταία ματς ήρθαν κόντρα σε ομάδες που κατέβασαν τα… τρίτα. Το Under 2,5 ομαδικά γκολ στο 1.62 θα μπει στο παιχνίδι μας, καθώς δεν σκόραρε ούτε με «αίτηση» κόντρα σε σοβαρούς αντιπάλους. Από κοντά θα κυνηγήσουμε και το ενδεχόμενο να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Αλ Νταουσάρι. Αποτελεί τον ποιοτικότερο παίκτη που βρίσκεται στην αποστολή και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στο 5.50 αξίζει το ρίσκο.

*Το προγνωστικό δόθηκε στις 16/11.

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ