foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Δανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

Mundial | 15 Νοε 2022 13:00
Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 Δανία.jpg

Μετά από το 2002 η Δανία προκρίνεται ξανά σε δύο διαδοχικά Παγκόσμια Κύπελλα. Αν και τα τελευταία χρόνια έκανε «άλματα» στην ιεραρχία του αθλήματος, σε παγκόσμιο και όχι μόνο ευρωπαϊκό επίπεδο. Δεν έθελξε το 2018 στη Ρωσία, οπότε και αποκλείστηκε στην πρώτη νοκ-άουτ φάση στα πέναλτι από τη μετέπειτα φιναλίστ, Κροατία. Στο πρόσφατο Euro προκάλεσε σοκ με την υπόθεση Κρίστιαν Έρικσεν, αλλά έδειξε την ταυτότητα και τις άγριες διαθέσεις της, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Είναι το νούμερο 10 στον κόσμο στην παγκόσμια κατάταξη. Ζει ξανά μοναδικές στιγμές, καθώς το Μουντιάλ 2022 είναι η 3η σερί μεγάλη διοργάνωση που συμμετέχει. Σε τελική φάση Μουντιάλ προκρίνεται για 6η φορά. Στις 4 από τις προηγούμενες 5 περιπτώσεις έφτασε στα νοκ-άουτ. Ποιος δεν θυμάται την τρελή παρέα στην 1η συμμετοχή της, το 1986; Τώρα βρίσκεται σε ανοδική τάση. Αξιόλογοι λεγεωνάριοι, πολύ καλό νεαρό υλικό, φτασμένοι παίκτες γύρω στα 25-26 χρόνια. Είναι ομάδα που βρίσκεται στα... ντουζένια της, με τον Κάσπερ Χιούλμαντ να την οδηγεί στους «4» του Euro. Τώρα στο Μουντιάλ του Κατάρ έχει μπροστά της Γαλλία, Αυστραλία, Τυνησία. Ουδεμία την τρομάζει πλέον... Θα δείτε τα εξής:

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Δανία Μουντιάλ 2022 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Δανία στο Μουντιάλ. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίκτης (ΗΛ.) Συμ/Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Κ. Σμάιχελ (36) 86/0 Νις
Όλ. Κρίστενσεν (23) 1/0 Χέρτα
Φρ. Ρένοβ (30) 8/0 Ουνιόν Βερ.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Σ. Κιάερ (33) 121/5 Μίλαν
Αντ. Κρίστενσεν (26) 58/2 Μπαρτσελόνα
Γ. Λάρσεν (31) 49/3

Τράμπζονσπορ

Ντ. Βάας (33) 44/1

Μπρόντμπι

Γ. Μέλε (25) 31/9

Αταλάντα

Γ. Άντερσεν (26) 19/0

Κρ. Πάλας

Ρ. Κρίστενσεν (25) 10/0 Λιντς
Β. Νέλσον (24) 7/0 Γαλατασαράι
Αλ. Μπα (24) 4/1 Μπενφίκα

ΜΕΣΟΙ

Κρ. Έρικσεν (30) 117/39

Μάν. Γιουν.

Π.Ε. Χόιμπιεργκ (27) 60/5 Τότεναμ
Μ. Γιένσεν (26) 20/1 Μπρέντφορντ
Κρ. Νόργκααρντ (28) 17/1 Μπρέντφορντ
Ρ. Σκοβ (26) 11/5 Χόφενχαϊμ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Γ. Πόουλσεν (28) 68/11 Λειψία
Μ. Μπρέιθγουεϊτ (31) 62/10 Εσπανιόλ
Αντ. Κορνέλιους (29) 41/9 Κοπεγχάγη
Κ. Ντόλμπεργκ (25) 37/11 Σεβίλλη
Σκοβ Όλσεν (22) 23/8 Κλαμπ Μπριζ
Μ. Ντάμσγκααρντ (22) 18/4 Μπρέντφορντ
Γ. Βιντ (23) 15/5 Βόλφσμπουργκ
Γ. Λίντστρεμ (22) 6/1

Άιντραχτ Φρ.

Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα αρχίζουν από τους έμπειρους της παρέας, Κιάερ και Έρικσεν. Οι δύο αρχηγοί παραμένουν στυλοβάτες στην Εθνική ομάδα. Ο Έρικσεν, έπειτα από την επιστροφή του από την περιπέτεια υγείας, δύσκολα θα μείνει εκτός 11άδας, ως οργανωτής στο κέντρο. Ο Κιάερ έχει υψηλό ανταγωνισμό στην άμυνα, αλλά είτε βασικός, είτε όχι, αποτελεί κεφάλαιο για τους Σκανδιναβούς. Κομβικός θα είναι ο Χόιμπιεργκ στο κέντρο, μιας και διανύει σούπερ σεζόν στην Τότεναμ. Παίκτες με καλές χρονιές στα άκρα, Ντάμσγκααρντ και Λίντστρεμ. Η επίθεση μπορεί να μην διαθέτει μεγάλα ονόματα, εντούτοις στην Εθνική πάντα... συνέρχονται και δείχνουν τον καλό εαυτό τους, μιλώντας για Μπρέιθγουεϊτ, Ντόλμπεργκ ή Κορνέλιους.

Κάσπερ Χιούλμαντ (50 ετών). Κάθεται στον πάγκο της Δανίας από τον Ιούλιο του 2020. Χωρίς σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα, έκανε το αγροτικό του στη Λίνγκμπι, με την οποία πανηγύρισε στην 1η σεζόν του την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Εξαργύρωσε την καλή διετία του με μεταγραφή στη Νόρντζελαντ. Η πρώτη του χρονιά εκεί τον έφερε στην κορυφή της Δανίας με την άσημη ομάδα από το Φάρουμ. Σούπερ επιτυχία τότε! Την επόμενη τριετία έκανε καλή δουλειά και τον κάλεσε η Μάιντζ, στη μετά-Τούχελ εποχή (2014). Ούτε χρόνο δεν συμπλήρωσε. Τον Ιανουάριο του 2016 έως το Μάρτιο του 2019 ήταν εκ νέου στον πάγκο της Νόρντζελαντ. Και τον Ιούλιο του 2020 ήρθε η κλήση της Εθνικής Δανίας, ξαφνικά. Δικαιώθηκε με την πορεία της ομάδας του στο Euro. Αρέσκεται στο ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Δύο συστήματα παίζουν στα «ίσα» για τον Χιούλμαντ. Στο Euro είδαμε επί το πλείστον την 3άδα (3-4-3) στην άμυνα, ενώ στο Nations League, ειδικά κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους (Κροατία, Γαλλία) προτιμήθηκε η 4άδα (4-2-3-1). Ικανή να παίξει και τα δύο.

Θεωρούμε πιθανότερο να ξεκινήσει με τριάδα στην άμυνα κόντρα στην Τυνησία, η 4άδα θα είναι η βάση της, κυρίως με Γαλλία, αλλά και στα νοκ-άουτ. Πιο συμπαγής στην άμυνα, ισχυρό κέντρο με Χόιμπιεργκ και Ντιλέινι, αλλά και με δημιουργό τον Έρικσεν. Στα άκρα παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Ντάμσγκααρντ και Λίντστρεμ.

Ο Ντόλμπεργκ έχει ένα προβάδισμα έναντι των Μπρέιθγουεϊτ και Κορνέλιους. Στα δεξιά της άμυνας, οι Ράσμους Κρίστενσεν και Βάας παλεύουν στα ίσα για τη θέση. Ο Κιάερ ίσως αρχίσει από τον πάγκο, καθ’ ότι πιο φορμαρισμένοι οι Άντερσεν και Αντρέας Κρίστενσεν.

Η άνοδος στο επίπεδό της την έθεσε επικεφαλής του 6ου Προκριματικού ομίλου, όπου δεν είχε σοβαρό αντίπαλο. Η πρωτιά καπαρώθηκε εύκολα με 27 βαθμούς, ήτοι 9 νίκες και μόλις μία ήττα. Τα τέρματα ολοκληρώθηκαν στο 30-3 και η γλώσσα των αριθμών μιλά από μόνη της. Μοναδική ήττα αποτέλεσε το 0-2 στη Γλασκώβη από τη Σκωτία, αλλά αυτό ήρθε στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, όταν δεν υπήρχε κίνητρο. Εκτός έδρας δέχτηκε μόνο τα δύο γκολ από τη Σκωτία και γενικότερα από τα 10 ματς, ήταν το μόνο στο οποίο δεν βρήκε δίχτυα. Οι άλλοι αντίπαλοι του ομίλου ήταν το Ισραήλ και οι Αυστρία, Νησιά Φερόε, Μολδαβία.

Διαθέτει πλουραλισμό στην επίθεση

Αξιοσημείωτο ότι τα 30 γκολ που σημείωσε στα προκριματικά, προήλθαν από 18 διαφορετικούς σκόρερ. Συγκεκριμένα σκόραραν οι: Σκοβ Όλσεν (5), Μέλε (5), Βιντ (2), Ντόλμπεργκ (2), Ντάμσγκααρντ (2), Κιάερ (2), Λάρσεν, Μπρέιθγουεϊτ, Μ. Γένσεν, Σκοβ, Ίνγκβαρντσεν, Χόιμπιεργκ, Βας, Πόουλσεν, Ντιλέινι, Κορνέλιους, Νόργκααρντ, Μπρουν Λάρσεν.

Μουντιάλ 2022 Δανία Όμιλος

Ότι μπορεί, μπορεί να βγει πρώτη στον 4ο όμιλο. Αλλά το ζήτημα είναι αν θα της το... επιτρέψει και η Γαλλία. Λίγο να μην βρεθούν στη μέρα τους οι «τρικολόρ», οι Σκανδιναβοί θα είναι εκεί για να τους αρπάξουν την πρωτιά. Παρόμοιος ο όμιλός τους και στο προηγούμενο Μουντιάλ, μαζί με Γαλλία, Αυστραλία, απλά στη θέση της Τυνησίας ήταν το Περού. Τερμάτισαν στη 2η θέση με 5 βαθμούς, φέρνοντας «βολική» ισοπαλία με την πρωτοπόρο Γαλλία, την τελευταία αγωνιστική. Τώρα η Δανία τη συναντά τη 2η, οπότε δεν υπάρχει... αντίστοιχη δυνατότητα.

  1. Γαλλία
  2. Δανία
  3. Αυστραλία
  4. Τυνησία

Πρόγραμμα Mundial 2022 Δανία

Αρχίζει με βατό αντίπαλο. Είναι σοβαρή ομάδα και ξέρει πως να παίρνει αποτελέσματα, ειδικά με τους «μικρομεσαίους». Μάλιστα αν της ταιριάξει το παιχνίδι, μπορεί και να φιλοδωρήσει την αντίπαλό της με αρκετά γκολ. Στα ειδικά Μουντιάλ θα ποντάρουμε στους +6,5 βαθμούς της Δανίας, αν υποθέσουμε ότι θα κάνει το 2/2 με Τυνησία και Αυστραλία, ενώ ενδιάμεσα θα πάρει το «Χ» (τουλάχιστον) από τη Γαλλία.

Είναι θετικό ότι αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου ενδιάμεσα από τα δύο αουτσάιντερ. Ξεκινά με νίκη και στη συνέχεια η ψυχολογία είναι με το μέρος της.👇

Αγώνας Ημερ/νια (Αποτέλεσμα) Γήπεδο & Πόλη
Δανία - Τυνησία 0-0

«Education City», Αλ Ραγιάν

Γαλλία - Δανία 2-1 «Stadium 974», Ντόχα
Αυστραλία - Δανία 30/11, 17:00 «Al Janoub», Αλ Γουάκρα

Δανία Μουντιάλ 2022 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Δανία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Γ’ Ομίλου (Αργεντινή, Σαουδική Αραβία, Μεξικό, Πολωνία)
1ο του Γ’ Ομίλου (Αργεντινή, Σαουδική Αραβία, Μεξικό, Πολωνία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Μουντιάλ 2022 Δανία Αποδόσεις

Η Δανία πρέπει να θεωρείται ομάδα που έχει την ταμπέλα «κρυφό αουτσάιντερ». Ποιότητα, εμπειρία, ταλέντο, αποφασιστικότητα. Ομάδα που έφτασε στην 4άδα του Euro δεν χρειάζεται -και δεν γίνεται- να κρυφτεί από κανέναν. Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι ο 1ος του ομίλου παίζει με τον 2ο του 3ου ομίλου, ήτοι Μεξικό ή Πολωνία. Ο δε 2ος του ομίλου παίζει με τον 1ο του 3ου ομίλου. Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Αν βάλουμε τα απλά μαθηματικά στην εξίσωση, τότε την πιθανή 2η Δανία την περιμένει η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. Άρα οι Δανοί, για να αποφύγουν τυχόν πρόωρο αποκλεισμό στη φάση των «16», πρέπει να τα δώσουν όλα για την πρωτιά. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε η πρότασή μας για αποκλεισμό στην πρώτη νοκ-άουτ φάση, δεν απέχει και τόσο από την αλήθεια. Αν της κυλήσουν όλα ομαλά, κάτι 30άρια για την κατάκτηση του Μουντιάλ φαίνονται υπερβολικά, ίσως εν τέλει να μην είναι...

Αγορά Απόδοση
Να αποκλειστεί στη φάση των ομίλων 2.90
Νικήτρια ομίλου 4.00
Να φτάσει έως τα προημιτελικά 2.25
Να κατακτήσει το τρόπαιο 30.00

Η Δανία θα παλέψει για την 1η θέση κόντρα στη Γαλλία. Ίσως και να μην είναι τόσο μακριά όσο νομίζουμε από την πρωτιά. Το θέμα είναι πως οι Γάλλοι δεν θα θελήσουν να μείνουν στη 2η θέση και να τους έρθει μετά η Αργεντινή στα νοκ-άουτ. Αυτό περιμένει τη Δανία αν τερματίσει στη 2η θέση. Δουλεμένο σύνολο, έχει ευχέρεια στο γκολ. Κύριοι αντίπαλοι πρόκρισης οι Τυνησία και Αυστραλία. Κλειστοί αντίπαλοι, αλλά ρολάρει η Δανία και μπορεί να βρει δίχτυα. Το να τερματίσει στη 2η θέση η Δανία πληρώνει 1.95. Το θέμα του γκολ είναι ακόμα πιο δελεαστικό. Αν σκοράρει 4 γκολ και άνω (σε τρία ματς ομίλου), η απόδοση είναι στο 1.65 για το Over 4,5.

*Το προγνωστικό δόθηκε στις 16/11.

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ