foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τι έκαναν οι 7 προκάτοχοι του Πογιέτ στο ντεμπούτο τους;

Στοιχηματικά Νέα | 22 Μάρ 2022 13:10
Τι έκαναν οι προκάτοχοι του Πογιέτ στο ντεμπούτο τους;.jpg

Από τα τέλη Φεβρουαρίου, ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος. Την ερχόμενη Παρασκευή (25/3) ο 58χρονος -που έχει υπογράψει μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2023- θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της «γαλανόλευκης» στο φιλικό τεστ με τη Ρουμανία.

Έγινε και επίσημα ο 14ος ξένος προπονητής που αναλαμβάνει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Ουρουγουανός εκλέκτορας «κουβαλάει» ένα ιδιαίτερα αξιόλογο βιογραφικό, με παραστάσεις από Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία, ενώ το ευρύ ελληνικό κοινό τον θυμάται από την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, τη σεζόν 2015-16. Το θετικό είναι ότι δεν έρχεται σε άγνωστο περιβάλλον, κάτι που θα τον βοηθήσει να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας, ενώ η τακτική του προσέγγιση και το αγωνιστικό στυλ παιχνιδιού του, συμπίπτουν με τα «θέλω» της Εθνικής.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αφορμή το φιλικό κόντρα στη Ρουμανία και το ντεμπούτο του Πογιέτ, κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν της Εθνικής μας. Διαβάστε τι έκαναν οι προηγούμενοι προπονητές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο ντεμπούτο τους. Παράλληλα, δείτε τις αποδόσεις στις δημοφιλέστερες αγορές για το φιλικό με τη Ρουμανία.

Ότο Ρεχάγκελ - θητεία 2001-2010

Έχουμε ως αφετηρία τη δεκαετία του 2000 και τον Γερμανό που λάτρεψαν όλοι οι Έλληνες για την κατάκτηση του Euro 2004 στην Πορτογαλία, γεγονός που τον καθιστά ως τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας.

Βέβαια, λίγοι θυμούνται το πόσο άσχημα ξεκίνησε τη θητεία του στον πάγκο της «γαλανόλευκης». Ήταν 5 Σεπτεμβρίου του 2001, όταν η Ελλάδα φιλοξενήθηκε στο Ελσίνκι από τη Φινλανδία σε φιλική αναμέτρηση, γνωρίζοντας «βαριά» ήττα με σκορ 5-1.

Παρά τη συντριβή και το απίστευτο «κράξιμο» που ακολούθησε από τον Τύπο, η ΕΠΟ του έδωσε πίστωση χρόνου και δικαιώθηκε. Ο «Βασιλιάς» Ότο κάθισε 9 περίπου χρόνια στην Ελλάδα (από τις 9/8/01 έως τις 30/6/10). Στο διάστημα αυτό κατέγραψε την ιστορική κατάκτηση του Euro 2004, καθώς και δύο ακόμα σημαντικές επιτυχίες. Την παρουσία στην τελική φάση του Euro 2008, αλλά και την δεύτερη συμμετοχή της Ελλάδας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 2010 στην Νότια Αφρική.

Απολογισμός: 106 εμφανίσεις, 53 νίκες, 23 ισοπαλίες και 30 ήττες.

Φερνάντο Σάντος - θητεία 2010-2014

Ο Πορτογάλος διαδέχτηκε τον Ότο Ρεχάγκελ και θεωρείται ο δεύτερος πιο πετυχημένος προπονητής στα χρονικά της Ελλάδας, βάσει επιτευγμάτων. Εξ' ορισμού το έργο του ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αφού με την αποχώρηση του Ρεχάγκελ, η θέση του ομοσπονδιακού έγινε... ηλεκτρική καρέκλα. Ο Σάντος, πάντως, το έκανε με επιτυχία. Στις 11 Αυγούστου του 2010 έκανε ντεμπούτο, στη νίκη επί της Σερβίας με σκορ 1-0 στο Βελιγράδι σε φιλικό ματς, έχοντας σκόρερ τον Σαλπιγγίδη.

Ο Σάντος, που έτσι κι αλλιώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό (πέρασε από τους πάγκους των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ), κάθισε τέσσερα χρόνια ακριβώς στην Εθνική (από την 1/7/10 έως την 1/7/14). Οι μεγαλύτερες διακρίσεις του με τη «γαλανόλευκη» ήταν η πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012, όπου αποκλείστηκε από τη Γερμανία και στη φάση των «16» του Mundial 2014, όταν η Ελλάδα ηττήθηκε από την Κόστα Ρίκα στα πέναλτι.

Δεν αποχώρησε με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντας αιχμές προς τη διοίκηση της ΕΠΟ. Ακολούθησε δε η Πορτογαλία, με την οποία κατέκτησε το Euro 2016 και το Nations League 2019, δίνοντας τις καλύτερες «απαντήσεις» στους ιθύνοντες της Εθνικής Ελλάδας.

Απολογισμός: 49 εμφανίσεις, 26 νίκες, 17 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κλαούντιο Ρανιέρι - θητεία 2014

Με την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος, η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να τα... σκάσει, προκειμένου το όνομα που θα φέρει να είναι «βαρύ» και αντάξιο για το μέγεθος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Και φαινομενικά η επιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Παρόλα αυτά, το πέρασμα του έμπειρου τεχνικού αποδείχθηκε τεράστια αποτυχία! Ο Ιταλός «κουβαλούσε» τεράστιο βιογραφικό στις πλάτες του, με περάσματα μεταξύ άλλων από Νάπολι, Φιορεντίνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι, Βαλένθια, Πάρμα, Γιουβέντους, Ρόμα, Ίντερ και Μονακό. Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2014 έκανε ντεμπούτο με την Εθνική μας ομάδα, σε παιχνίδι κόντρα στη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016. Η Ελλάδα είχε πραγματοποιήσει κακή εμφάνιση εκείνο το βράδυ, χάνοντας δίκαια με σκορ 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ήταν γεγονός ότι δεν ταίριαξαν ποτέ τα… χνώτα του Ρανιέρι με τους παίκτες της Ελλάδας. Ακολούθησαν και άλλα άσχημα αποτελέσματα, όπως η ντροπιαστική ήττα από τα Νησιά Φερόε με σκορ 1-0 εντός έδρας. Παιχνίδι που... ξεχείλισε το ποτήρι και έμελλε να ήταν το τελευταίο του ματς.

Με τα πολλά, έμεινε για τέσσερα ματς στον πάγκο της Ελλάδας, από τις 7/10/14 έως τις 14/11/14, χωρίς να πανηγυρίσει νίκη. Βέβαια, υπήρξε και η αντίθετη γνώμη, ότι δεν του δόθηκε πίστωση χρόνου, αφού μετά την απόλυση του πήγε στη Λέστερ και έγραψε... ιστορία, οδηγώντας τις «αλεπούδες» στην κατάκτηση της Premier League.

Απολογισμός: 4 εμφανίσεις, 0 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Σέρχιο Μαρκαριάν - θητεία 2015

Μετά και το πέρασμα του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο πάγκος της Ελλάδας ήταν πλέον... καυτός. Και για αυτό η ΕΠΟ αποφάσισε να πάει σε μια σίγουρη λύση, φέρνοντας τον Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού (τη σεζόν 2001/02 & 2002/03) ανέλαβε σε μία δύσκολη χρονική στιγμή και δεν μπόρεσε να αντιστρέψει το κλίμα.

Έκανε ντεμπούτο στις 29 Μαρτίου του 2015 σε ένα κρίσιμο ματς με την Ουγγαρία εκτός έδρας. Η Ελλάδα ήθελε μόνο τη νίκη, ώστε να παραμείνει ζωντανή για την απευθείας πρόκριση στο Euro 2016, όμως «κόλλησε» στο 0-0, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Έπειτα, ήρθε η νέα ντροπιαστική ήττα από τα Νησιά Φερόε (ήττα με σκορ 2-1 εκτός έδρας), σφραγίζοντας τον αποκλεισμό μας.

Ο Ουρουγουανός αναγκάστηκε να παραιτηθεί στις 21 Ιουλίου του 2015. Περίπου πέντε μήνες πρόλαβε να κρατήσει τα ηνία της Εθνικής (ανέλαβε 12 Φεβρουαρίου του 2015), φεύγοντας ως αποτυχημένος. Βέβαια, δεν είναι 100% δικό του «κατόρθωμα», με ένα σύνολο... διαλυμένο και μπόλικα προβλήματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Απολογισμός: 3 εμφανίσεις, 0 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μίχαελ Σκίμπε - θητεία 2015-2018

Ο Σκίμπε έγινε ο δεύτερος Γερμανός που ανέλαβε την Εθνική. Ήρθε στην χώρα μας, διαθέτοντας γεμάτο βιογραφικό και έχοντας καλό όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Εξάλλου, είχε δείξει το έργο του σε Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ, Άϊντραχτ, Γαλατάσαραϊ και Χέρτα, μεταξύ άλλων.

Πραγματοποίησε «μαύρο» ντεμπούτο στις 13 Νοεμβρίου του 2015, χάνοντας από το Λουξεμβούργο με σκορ 1-0 εκτός έδρας σε φιλική αναμέτρηση. Παρά την αποτυχία, η τακτική της ΕΠΟ στην περίπτωση του ήταν διαφορετική. Του δόθηκε χρόνος, παρέμεινε στον πάγκο και προσπάθησε να οδηγήσει την ομάδα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Έφτασε κοντά, όμως αποκλείστηκε στην διαδικασία των μπαράζ από την Κροατία.

Στη συνέχεια, οδήγησε την Εθνική μας και στο Nations League. Δεν έκανε όμως ούτε εκεί το κάτι παραπάνω. Γεγονός που έφερε την απόλυσή του. Για την ιστορία, στις 29 Οκτωβρίου του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και άντεξε τρία χρόνια. Μέχρι τις 25 Οκτωβρίου του 2018. Σε αυτό το διάστημα η Ελλάδα έδωσε 27 ματς και πανηγύρισε έντεκα νίκες.

Απολογισμός: 27 εμφανίσεις, 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Άγγελος Αναστασιάδης - θητεία 2018-2019

Ο Αναστασιάδης πήρε τα «κλειδιά» της ομάδας ως η... δοκιμασμένη λύση. Ο άνθρωπος που ήξερε άριστα το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να κρατήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Υπέγραψε συμβόλαιο στις 8 Νοεμβρίου του 2018 και η αλήθεια είναι πως εξ αρχής το όνομα του δεν «έκατσε» καλά σε αρκετό κόσμο, εξαιτίας του ιδιαίτερου χαρακτήρα του.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφερθεί πως από το 2001 και τον Βασίλη Δανιήλ είχε να καθίσει «μόνιμος» Έλληνας προπονητής στον πάγκο της Εθνικής, δείχνοντας τις τάσεις της ΕΠΟ να αλλάξει στρατηγική.

Ο έμπειρος κόουτς έκανε ντεμπούτο στις 15 Νοεμβρίου του 2018, κερδίζοντας τη Φινλανδία με σκορ 1-0 (αυτογκόλ) εντός έδρας για το Nations League. Μπορεί να ξεκίνησε θετικά, ωστόσο η μετέπειτα πορεία του δεν ήταν ικανοποιητική, βάσει εικόνας και αποτελεσμάτων.

Κι αυτό γιατί πρόλαβε να κοουτσάρει την Εθνική μας μόλις για επτά παιχνίδια. Η εντός έδρας ήττα από την Αρμενία με σκορ 3-2 για τα προκριματικά του Euro 2020 στις 11 Ιουνίου του 2019, έμελλε να είναι το τελευταίο του παιχνίδι ως «εκλέκτορας». Περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 15 Ιουλίου του 2019 είπε το οριστικό «αντίο».

Απολογισμός: 7 εμφανίσεις, 2 νίκες, μία ισοπαλία και 4 ήττες.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζον φαν’τ Σχιπ - θητεία 2019-2021

Μετά την απόλυση του Άγγελου Αναστασιάδη, η διοίκηση της ΕΠΟ επανήλθε στην λύση των ξένων προπονητών. Αυτή τη φορά ωστόσο, άλλαξε τακτική. Στις 31 Αυγούστου του 2019 έφερε τον Ολλανδό Τζον φαν'τ Σχιπ. Το όνομά του δεν ήταν τόσο γνωστό στη χώρα μας, κάτι που προκάλεσε «ερωτηματικά» στους περισσότερους φιλάθλους, ενώ δεν έλειψαν και οι γκρίνιες με το «καλημέρα».

Όπως, συνέβη με τον Ότο Ρεχάγκελ, έτσι και ο ίδιος έκανε ντεμπούτο στις 5 Σεπτεμβρίου (του 2019) με τη Φινλανδία εκτός έδρας. Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι ηττήθηκε με σκορ 1-0 (αντί για 5-1).

Κάθισε περίπου 2,5 χρόνια στον πάγκο της Ελλάδας και αποφάσισε να αποχωρήσει στις 26 Νοεμβρίου του 2021. Δεν έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις, ενώ δεν αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους Έλληνες οπαδούς. Η αλήθεια είναι πως με τον Φαν'τ Σχιπ στον πάγκο, δόθηκαν ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που μέχρι τότε έμοιαζε με σπάνιο φαινόμενο.

Έκατσε στον «γαλανόλευκο» πάγκο για 26 παιχνίδια και το ποσοστό νικών του άγγιξε το 42.3% (11 νίκες).

Απολογισμός: 26 εμφανίσεις, 11 νίκες, 9 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Ο Κώστας Τσάνας διετέλεσε υπηρεσιακός τεχνικός της ανδρικής ομάδας -προερχόμενος από τον πάγκο της U21- σε δύο διαφορετικές σύντομες θητείες. Το 2014 και το 2015, έχοντας απολογισμό 1-1-3.

Αποδόσεις Ρουμανία - Ελλάδα

Καλή η ιστορία και τα στατιστικά, αλλά πάμε να δούμε τι θα παίξουμε στο φιλικό της Ρουμανίας με την Ελλάδα. Αρχικά, παρακάτω παρατίθενται οι βασικές αγορές του αγώνα με αποδόσεις της Stoiximan, μία από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Επιλογές Αγώνα Αποδόσεις
Νίκη Ρουμανίας 2.47
Ισοπαλία 3.05
Νίκη Ελλάδας 3.20
Over 2,5 2.52
Under 2,5 1.53
G/G 2.05
N/G 1.72

Στοιχηματικά, περιμένουμε τη Ρουμανία να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Ελλάδα να παίζει αμυντικά και να ψάχνει το γκολ μέσω αντεπιθέσεων και στατικών φάσεων. Παρότι μιλάμε για φιλικό, δεν περιμένουμε κανέναν τρελό ρυθμό. Αντιθέτως, προβλέπουμε «κλειστό» ματς με λιγοστές φάσεις και την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο. Προσφέρεται σε απόδοση 3.05.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ