foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ70
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας: Αφιέρωμα Premier League Ιρλανδίας 2024

Previews Πρωταθλημάτων | 13 Φεβ 2024 13:00
premier-irlandias-afierwma.jpg

To πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, επιστρέφει αυτή την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και έχει ένα μεγάλο φαβορί, τη Σάμροκ Ρόβερς. Οι «Χουπς» κατέκτησαν τα 4 τελευταία, κάνοντας ρεκόρ συλλόγου, αν πάρουν και το πέμπτο θα κάνουν ρεκόρ στη χώρα, μιας και κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στην Ιρλανδία. Αφού δεν το έχασαν πέρυσι που έκαναν το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 20 χρόνων, φαντάζει απίθανο να το απωλέσουν φέτος που δείχνουν το ίδιο δυνατοί.

Η Κυπελλούχος Σεντ Πάτρικς αναμένεται να τους κοντράρει, δεν τα κατάφερε να το κάνει την Παρασκευή στο Σούπερ Καπ, αυτή και η Ντέρι πάντως δείχνουν οι δύο που μπορούν να ανησυχήσουν τους πρωταθλητές, όχι πάντως να τους σταματήσουν. Με τον Νταφ για τρίτη σερί σεζόν στον πάγκο της η Σέλμπουρν αναμένεται να είναι ξανά ανταγωνιστική, το γεγονός ότι θα λείψει από το πρωτάθλημα η συμπαθέστατη Γιου Σι Ντι το κάνει πιο ανταγωνιστικό. Οι «Φοιτητές» είχαν ενθουσιασμό, αλλά δεν είναι για τη μεγάλη κατηγορία, ειδικεύονται στο να αναπτύσσουν και να προωθούν ταλέντα από το Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου, αλλά μέχρι εκεί. Πέρα από μερικές σποραδικές εκπλήξεις, ο υποβιβασμός τους κρίθηκε νωρίς, είχαν… λαό μόνο εντός έδρας. Κρίμα για την ιστορική Κορκ που δεν άντεξε, οι Γκάλγουεϊ και Γουότερφορντ όμως που επέστρεψαν ύστερα από καιρό στη μεγάλη κατηγορία θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους, εντός και εκτός έδρας, το πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικό και στη μάχη της παραμονής.

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, για δεύτερη σερί σεζόν και οι τρεις κατηγορίες ανδρών και γυναικών θα βρίσκονται υπό την ίδια ταυτότητα, η αναβάθμιση του προϊόντος που λέγεται ιρλανδικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Ανακοινώθηκε συνολική αύξηση κατά 110.000 ευρώ στα έσοδα φέτος, που αντιστοιχεί σε 17%, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Σε συνδυασμό με την ανανέωση των χορηγιών και την περαιτέρω υποστήριξη των τηλεοπτικών εκπομπών, τα χρήματα που θα δοθούν στις τρεις Κατηγορίες αυξήθηκαν κατά 17% από 655.000 € σε 765.000 €.

Υπάρχει και αύξηση των τηλεοπτικών καλύψεων καθώς προστέθηκαν επτά ζωντανές μεταδόσεις στο Virgin Media TV ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό παιχνιδιών που μεταδίδονται ζωντανά -σε δωρεάν τηλεοπτικές εκπομπές- σε RTÉ, Virgin Media TV και TG4 στα 48, συμπεριλαμβανομένων και 12 αγώνων από το πρωτάθλημα των γυναικών στο TG4. Η δημοτικότητα των πρωταθλημάτων αλλά και τα οικονομικά δεδομένα είναι σε συνεχή άνοδο, υπογραμμίζοντας τη γενική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας, με τη μεγάλη κατηγορία (Premier Division) των αντρών να είναι η βιτρίνα του σε συλλογικό επίπεδο.

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα διεξαγωγής

Πρωτάθλημα με 10 ομάδες και 36 αγωνιστικές. Περιλαμβάνει τέσσερις γύρους, αφού η κάθε ομάδα αντιμετωπίζει την άλλη 4 φορές (εντός και εκτός έδρας). Η πρωταθλήτρια παίρνει το εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η 2η και η 3η της τελικής κατάταξης πηγαίνουν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Η τελευταία ομάδα (10η) υποβιβάζεται απευθείας, η προτελευταία (9η) θα δώσει αγώνα πλέι-οφ παραμονής/ανόδου με τη νικήτρια των πλέι-οφ ανόδου της β’ κατηγορίας (First Division).

Κριτήρια ισοβαθμίας:
1) Διαφορά τερμάτων,
2) Καλύτερη επίθεση

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Σάμροκ Ρόβερς 2. Σεντ Πάτρικς 3. Ντέρι
4. Σέλμπουρν 5. Μποέμιανς 6. Ντάνταλκ
7. Ντροχέντα 8. Γκάλγουεϊ 9. Σλίγκο Ρόβερς
10. Γουότερφορντ    
cta_box_bg
Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Α. ΜακΈνεφ (Μ) Περθ Γκλόρι Σάμροκ Ρόβερς
Π. Χόμπαν (Ε) Νταντάλκ Ντέρι
Κ. Γουόρντ (Μ) Νταντάλκ Σέλμπουρν
Ν. Ρούνεϊ (Ε) Ντροχέντα Μποέμιανς
Μ. Κάβανα (Μ) Ντέρι Σεντ Πάτρικς
Αγορά Απόδοση
Κατάκτηση: Σάμροκ Ρόβερς 1.83
cta_box_bg
Προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στον τελικό του Europa League! Αποκλειστικά στην bwin! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγώνες Πρέμιερ Ιρλανδίας Σήμερα (Αναλύσεις)

Αποδόσεις
1
X
2
U
O
ΟΠΑΠ
ΑΠΟΤ.
1
2.50
X
3.25
2
3.00
U
1.60
O
2.35
147
-
1
3.10
X
3.25
2
2.55
U
1.68
O
2.18
146
-
1
2.65
X
3.10
2
2.90
U
1.54
O
2.43
148
-
1
4.80
X
3.55
2
1.82
U
1.68
O
2.20
145
-
1
1.64
X
3.85
2
5.90
U
1.85
O
1.97
157
-

Οι ομάδες της Premier League Ιρλανδίας

Σάμροκ Ρόβερς

Eίναι το φαβορί και για τον φετινό τίτλο, το έδειξε και στο Σούπερ Καπ την Παρασκευή, νίκησε 3-1 την Κυπελλούχο Σεντ Πάτρικς και φαίνεται πιο αποφασισμένη από ποτέ. Ο Στίβεν Μπράντλεϊ παραμένει εγγύηση στον πάγκο, ο 39χρονος τεχνικός δήλωσε ότι ίσως έγινε κάποιο… λάθος στην περσινή προετοιμασία, το οποίο έχει φροντίσει να φτιάξει φέτος. Πέρυσι οι «Χουπς» έκαναν το χειρότερο ξεκίνημα των 10 τελευταίων χρόνων (5 βαθμοί στα 6 πρώτα ματς) πήραν όμως το τέταρτο σερί πρωτάθλημα (ισοφαρίζοντας ρεκόρ συλλόγου, το είχαν κάνει από το 1985 μέχρι το1988) και έφτασαν τα 21 πρωταθλήματα (ρεκόρ).

Πέντε προσθήκες και 9 αποχωρήσεις μέχρι τώρα, από αυτούς που ήρθαν ξεχωρίζουν ο μέσος ΜακΈνεφ (ήταν στους Ρόβερς τη σεζόν 2019-2020), έρχεται ως δανεικός από την Περθ Γκλόρι, στο τέλος του 2024 θα γίνει μόνιμη η μεταγραφή, αλλά και οι Μπερνς (εξτρεμ δανεικός από τη ΜΚ Ντονς) και Χόνοχαν (αμυντικός από την Κορκ). Από τις αποχωρήσεις ξεχωρίζουν αυτή του μέσου Ρόναν Φιν που πήγε στη Γιου Σι Ντι για να ολοκληρώσει τις σπουδές του και του γκολκίπερ Μάνους που «κρέμασε» τα γάντια του. Σημαντικό ότι κατάφερε να κρατήσει τον μέσο Μπιρν και τον επιθετικό Γκάφνεϊ, έχει βάθος στο ρόστερ και μπορεί να διεκδικήσει και είσοδο στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ντέρι

Τερμάτισε για δεύτερη σερί σεζόν στη 2η θέση, φάνηκε ότι μπορεί να εκμεταλλευθεί το κακό ξεκίνημα της Σάμροκ, δεν τα κατάφερε τελικά, βγήκε τουλάχιστον ξανά στην Ευρώπη. Είχε δυνατό μπάτζετ, είχαν όμως και οι άλλες ομάδες –που κυνηγούσαν τον τίτλο- χρήματα να ξοδέψουν.

Ο Ρούαντρι Χίγκινς φαίνεται φέτος να έχει βρει αυτό που χρειάζεται, πήρε από την Νταντάλκ τον θρυλικό επιθετικό Πατ Χόμπαν, μπορεί να ξεκλειδώσει αρκετές κλειστές άμυνες (η Ντέρι δεν σκόραρε σε 7 εντός έδρας ματς πέρυσι). Ο επιθετικός Ντάνιελ Κέλι από την Νταντάλκ είναι η άλλη προσθήκη, επτά συνολικά οι αποχωρήσεις, μαζί με τους δανεικούς, ξεχωρίζουν αυτές του επιθετικού Κίαν Κάβανα και του συνονόματου του μέσου, Μπράντον, που πήγαν στη Σεντ Πάτρικς, και του επιθετικού ΜακΓκόνιγκλ που πήγε στην Κόλερεϊν.

Νταντάλκ

Έχασε για δυο βαθμούς την ευρωπαϊκή έξοδο, τερμάτισε στην 5η θέση, είχε βγει 3η την προηγούμενη σεζόν, αντιμετώπισε όμως πολλά προβλήματα πέρυσι και αρκετά σκαμπανεβάσματα, ο τρόπος που κατάφερε να τελειώσει τη σεζόν ήταν παραπάνω από αξιοπρεπής. Η σεζόν που ξεκινά την Παρασκευή θα είναι πιο δύσκολη, φαίνεται από το ξεκίνημα που πηγαίνει στην έδρα της πρωταθλήτριας Σάμροκ.

Ο σκόρερ Πατ Χόμπαν που πήγε στην Ντέρι είναι τεράστια απώλεια, η σημαντικότερη από τις 8 αποχωρήσεις. Μόλις 5 οι προσθήκες, η μία μάλιστα αφορά τον Μάλιγκαν που ήρθε από τις ακαδημίες της ομάδας, ο Ολλανδός μέσος Όστενμπρικ που αποκτήθηκε ως ελεύθερος μπορεί να βοηθήσει. Ο Στίβεν Ο’ Ντόνελ κατάφερε να κρατήσει σημαντικούς παίκτες όπως οι Χόργκαν και Μπένσον, αλλά και τον Άρτσι Ντέιβις, τον καλύτερο δεξιό μπακ της κατηγορίας. Κάνει εξαιρετική δουλειά, θα δοκιμαστεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά φέτος, μια θέση στην εξάδα δείχνει ταβάνι.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σεντ Πάτρικς

Πήρε το Κύπελλο και τερμάτισε στην 3η θέση, αν μη τι άλλο τα πήγε καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν που ήταν 4η. Φάνηκε κάποια στιγμή ότι μπορεί να κυνηγήσει τη Σάμροκ, δεν τα κατάφερε, θα προσπαθήσει να το κάνει αυτή τη σεζόν. O Tζον Ντάλι θα γίνει 41 φέτος, είναι από τους καλύτερους τεχνικούς στη χώρα αυτή τη στιγμή και έδειξε πέρυσι ότι ξέρει να κάνει μεταγραφές.

Οι Κίαν και Μπράντον Κάβανα που ήρθαν από την Ντέρι, ο μέσος Μπόλγκερ και ο επιθετικός Κίτινγκ από την Κορκ ξεχωρίζουν από τις 8 προσθήκες, 13 οι αποχωρήσεις με (μαζί με τους δανεισμούς που έληξαν), σημαντικότερες αυτές των μέσων Μέρφι και Λίπσιουκ που πήγαν σε Μπρίστολ Σίτι και Στόουκ αντίστοιχα. Οι «Άγιοι» δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τη Σάμροκ στον τελικό του Σούπερ Καπ, αν υπάρχουν όμως ομάδες που μπορούν να σταματήσουν φέτος τους πρωταθλητές η δική τους είναι που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Σλίγκο Ρόβερς

Τερμάτισε στην 8η θέση και κατάφερε να αποφύγει τα πλέι-οφ, σε μια σεζόν που ήταν όσο δύσκολη αναμενόταν. Έχοντας χάσει τους καλύτερους παίκτες της είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, αρκετούς τραυματισμούς, αλλά και τον Τζον Ράσελ στον πάγκο που αποδείχθηκε ιδανικός καπετάνιος, ξεπερνώντας όλες τις φουρτούνες. Το συμβόλαιο του δίκαια ανανεώθηκε και αυτή τη σεζόν, αν κάποιος μπορεί να σώσει την Σλίγκο είναι αυτός.

Ο μέσος Τσάπμαν που ήρθε από την Τσέλτεναμ μπορεί να βοηθήσει, 5 οι προσθήκες, 12 οι αποχωρήσεις, αναμένεται ακόμα μια δύσκολη σεζόν. Το όπλο των Ρόβερς είναι ο Ράσελ, θα ζοριστεί πολύ περισσότερο από πέρυσι, αν τα καταφέρει πάντως θα το πετύχει οριακά, 11 αποχωρήσεις τη μια σεζόν, 12 την επόμενη πολύ δύσκολη η διαχείριση του ρόστερ, με τις προσθήκες να μην είναι ανάλογες.

Μποέμιανς

Παρότι ξεκίνησε πολύ δυνατά πέρυσι, βρέθηκε και στην κορυφή, το φινάλε της σεζόν ήταν αποκαρδιωτικό. Τερμάτισε ξανά στην 6η θέση, απώλεσε για δυο βαθμούς ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος, το έχασε και μέσω Κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό από τη Σεντ Πάτρικς.

Μετά το τέλος της σεζόν έχασε και τον τοπ σκόρερ Αφολάμπι που πήγε στην Κόρτραϊκ του Βελγίου, η σημαντικότερη από τις 9 αποχωρήσεις. Ο Ντέιλ Ρούνεϊ που αποκτήθηκε από την Ντροχέντα θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό στην επίθεση μαζί με τον Εσθονό Ρέινκορτ που ήρθε από την Φλόρα Ταλίν. Μόλις τρεις οι προσθήκες, οι «Τσιγγάνοι» θα χρειαστούν ενίσχυση τον Γενάρη και θα πρέπει να είναι εύστοχοι στις επιλογές τους. Με τον Ντέκλαν Ντεβίν στον πάγκο και τον Πατ Φένλον διευθυντή ποδοσφαίρου συνεχίζουν σε καλό δρόμο, η σεζόν όμως είναι πολύ απαιτητική και μετά τα περσινά οι οπαδοί ονειρεύονται Κύπελλο και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Γενάρης -και η μέχρι τότε πορεία- θα είναι κομβικός, δύσκολα όμως η «Μπος» θα πάει καλύτερα από πέρυσι.

Σέλμπουρν

Θα παίξει Ευρώπη μετά από 17 ολόκληρα χρόνια και αυτό τα λέει όλα. Ο Ντάμιεν Νταφ στην πρώτη σεζόν της καριέρας του ως προπονητής την κράτησε εύκολα στη μεγάλη κατηγορία και την πήγε στον τελικό Κυπέλλου, στη δεύτερη (πέρυσι) την έβγαλε στην Ευρώπη τερματίζοντας στην 4η θέση. Είχαμε τονίσει στον περσινό αφιέρωμα ότι ο παλιός Ιρλανδός διεθνής δε θα συμβιβαζόταν αυτή τη φορά με την παραμονή κι έκανε τελικά την υπέρβαση. Ο Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί μπήκε στη διοίκηση στη διάρκεια της σεζόν γεμίζοντας προσδοκίες, στο τέλος της όμως -και με την ομάδα να βγαίνει στην Ευρώπη- αποχώρησε! Όσο υπάρχει ο Νταφ όμως υπάρχει η δίψα για διάκριση, υπάρχει το πάθος, δεν αποκλείεται ακόμα μια συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου, ο στόχος είναι η έξοδος πάλι στην Ευρώπη.

Επτά οι προσθήκες (μαζί με τον Μπαρτ που ήρθε δανεικός από τη Σάμροκ), αυτές του αμυντικού Γκάνον από τη Σάμροκ και του μέσου Γουόρντ από την Νταντάλκ δείχνουν σημαντικότερες, προσθέτουν εμπειρία και βάθος στο ρόστερ. Από τις αποχωρήσεις (11 συνολικά), ξεχωρίζει αυτή του σκόρερ Μόιλαν που πήγε στη Λίνκολν. Ο Νταφ έκανε γενναίες προσθαφαιρέσεις, αν δεν έχει τραυματισμούς η «Σελς» μπορεί να μπει ξανά στην τετράδα.

cta_box_bg
Δώρο* που τα σπάει! Σε υποδεχόμαστε με promo code LEG250 και free δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντροχέντα

Κι όμως, το ξανάκανε. Ίδιο σενάριο για τρίτη σερί σεζόν, έμεινε πάλι με χαρακτηριστική άνεση στην κατηγορία (παρότι ξεγραμμένη για πολλούς) με τον ίδιο τρόπο, μαζεύοντας πολλούς βαθμούς στο πρώτο μισό της σεζόν. Τερμάτισε στην 7η θέση, πέρυσι ήταν 8η, πρόπερσι -όταν επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία- 7η. Εντυπωσιακή συνέπεια και σταθερότητα, υποψήφιος για τεχνικός της χρονιάς ο Κέβιν Ντόχερτι.

Μεγάλη η συμβολή του φορ Ντέιλ Ρούνεϊ και μεγάλο το κενό που αφήνει, η μεταγραφή του στην Μποέμιανς είναι η σημαντικότερη από τις -μόλις δυο- αποχωρήσεις. Εννιά οι προσθήκες μαζί με τους δανεικούς, ξεχωρίζουν αυτές των Κίνι από τη Γιου Σι Ντι και Κουίν από τη Σέλμπουρν που δένουν την άμυνα, ο πρώτος έπαιζε στα χαφ αλλά ο Ντόχερτι τον προορίζει για το κέντρο της άμυνας. Βάθος στο ρόστερ, σταθερότητα στον πάγκο, δύσκολα αυτή τη φορά θα ξεγράψει κάποιους τους «Ντρογκς». Μπορούν να εξασφαλίσουν για τέταρτη σερί σεζόν μια άνεση παραμονή; Φυσικά.

Γκάλγουεϊ

Πήρε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας κάνοντας περίπατο (2 ήττες σε 36 ματς), και επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 2017. Πολύ δυνατή στην έδρα της και με ενθουσιώδη κοινό, αναμενόμενη η αύξηση στα εισιτήρια διαρκείας, πηγαίνει για απανωτά sold out. Φρόντισε να ενισχυθεί, ο επιθετικός Κοστέλο που ήρθε από την Κόβεντρι ξεχωρίζει από τις 7 -μέχρι τώρα- προσθήκες, μαζί με τον Μπάκλεϊ που αποκτήθηκε από την Σλίγκο Ρόβερς για να δέσει την άμυνα. Από τις 8 αποχωρήσεις δεν φαίνεται να έχει μείνει κάποιο δυσαναπλήρωτο κενό, αντίθετα το ρόστερ έχει βάθος.

Από το 2020 στον πάγκο της ο Τζον Κόλφιλντ ξέρει καλά την ομάδα, στόχος δεν είναι απλά η παραμονή αλλά η καθιέρωση στην κατηγορία. Δυνατή έδρα, όπλο πάντα οι στατικές φάσεις και το δυνατό παιχνίδι, στόχος η ουσία όχι το θέαμα, μπορεί να μείνει στην κατηγορία, όποιος την υποτιμήσει θα βρει τον μπελά του.

Γουότερφορντ

Πήρε τη 2η θέση και κατάφερε να πάρει την άνοδο μέσω των πλέι-οφ, νικώντας στην παράταση με 2-1 την Κορκ στον τελικό. Ήταν η τρίτη σερί σεζόν που έπαιξε πλέι-οφ, η πρώτη ήταν το 2021 (τη σεζόν που υποβιβάστηκε), έχασε από τη Γιου Σι Ντι. Το 2022 διεκδίκησε την άνοδο χάνοντας πάλι από τη Γιου Σι Ντι (!), τρίτη και τυχερή πέρυσι, επικράτησε της Κορκ. Η σεζόν δεν ήταν εύκολη, τον Μάρτιο έδιωξε τον Ντάνι Σιρλ (μετά από μόλις 5 ματς), ο Κιθ Λονγκ που πήρε τη θέση του στον πάγκο δικαίωσε τις προσδοκίες.

Oι αμυντικοί ΜακΚουρτ και Λίχι που ήρθαν από την Νταντάλκ ξεχωρίζουν από τις 6 προσθήκες, μεγάλη η απώλεια του επιθετικού Ρόναν Κόκλαν (37 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις πέρυσι) που πήγε στη Φλίτγουντ, η σημαντικότερη από τις 4 αποχωρήσεις, ο Κιθ Λογκ έχει κρατήσει τον βασικό κορμό. Η παραμονή είναι φυσικά ο στόχος, με τον Λονγκ στον πάγκο δεν είναι αδύνατο, συγκεντρώνει όμως τις λιγότερες πιθανότητες να τα καταφέρει.

Επιμέλεια: Μάνος Κασσωτάκης

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση