foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Coppa Italia Μπάσκετ: Μάχη για τον τίτλο στο Πέζαρο

Previews Πρωταθλημάτων | 15 Φεβ 2022 14:26
legabasket.JPG

Από την Τετάρτη (16/2) ως την Κυριακή (20/2) θα διεξαχθεί το Final-8 του Coppa Italia, στο Πέζαρο και τη «Vitrifrigo Arena»! Οι πρώτες οκτώ ομάδες στο τέλος του πρώτου γύρου της LegaBasket, θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του Kυπέλλου. To Foxbet.gr σας παρουσιάζει τις 8 ομάδες, με ανάλυση της πορείας τους ως τώρα στη σεζόν, την ιστορία που έχουν καταγράψει στον θεσμό, την εμπειρία που διαθέτουν σε πάγκους και παίκτες, καθώς και τα προβλήματα τραυματισμών.

Η διοργάνωση διεξάγεται στην έδρα της Πέζαρο, η οποία δεν θα δώσει το «παρών», με τη Βίρτους Μπολόνια να έχει τις περισσότερες κατακτήσεις από τις ομάδες που συμμετέχουν με 8 τρόπαια και την Αρμάνι Μιλάνο, να είναι η κάτοχος του περσινού τίτλου. 

Δείτε το bracket της διοργάνωσης:

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Τόσο το μομέντουμ όσο και η εμπειρία-ποιότητα του ρόστερ της, δίνουν εύκολα τον τίτλο του φαβορί στην Αρμάνι Μιλάνο. Η Μπρέσια είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά εκτός απροόπτου στον ημιτελικό, θα βρεθεί με την Αρμάνι. Ίσως να αξίζει μία έκπληξη στο 8.00) για την παρέα του Μήτρου-Λονγκ και του Ντέλα Βάλε, κυρίως ως fun bet. Επίσης, με τον Τεόντοσιτς να επιστρέφει και το mentality του Μπελινέλι, έχει ενδιαφέρον το 4.00 για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ, ο Ιταλός γκαρντ.

*Η αγορά και η απόδοση της πρότασης ίσχυε στις 14/2 & ώρα 20:00.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final-8 του Coppa Italia

Αρμάνι Μιλάνο

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της LegaBasket, με ρεκόρ 16-2.

Tι κάνει στην Ευρώπη: Είναι στην τρίτη θέση της Euroleague με το ρεκόρ της να βρίσκεται στο 17-7.

Ιστορία στον θεσμό: Μετράει 7 κατακτήσεις ως τώρα, με τελευταία αυτήν της περσινής σεζόν.

Προπονητής: Ο Ετόρε Μεσίνα μετράει οκτώ κατακτήσεις Coppa Italia στην καριέρα του, με Κνορ ή Κίντερ Μπολόνια (νυν Βίρτους), με Μπενετόν Τρεβίζο και φυσικά, την περσινή με την Αρμάνι.

Απουσίες: Πορεύεται το τελευταίο διάστημα χωρίς τον Σιλντς (11.1π., 3.6ριμπ.), τον Μήτογλου (12π. 6ριμπ.), αμφότεροι πολύ σημαντικοί και λόγω τραυματισμού. Εκτός και ο Μορασκίνι (4.3π., 3ριμπ.) που είναι τιμωρημένος λόγω ντόπινγκ.

Διασταυρώσεις: Προκειμένου να βρεθεί στον τελικό, θα πρέπει να νικήσει, αρχικά, τη Σάσαρι και στη συνέχεια στον ημιτελικό, το νικητή του ζευγαριού, Τρέντο – Μπρέσια.

VS Σάσαρι: Αντιμετώπισε μία αρκετά διαφορετική «version» της Σάσαρι, στον πρώτο γύρο της LegaBasket στις 31/10. Επικράτησε εύκολα με 79-50, έχοντας για πρώτους σκόρερ τον Μήτογλου (16π.) που αναμένεται  να λείψει τώρα και τον Ντάνιελς, επίσης με 16 πόντους.

Βίρτους Μπολόνια

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, με ρεκόρ 15-3.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Είναι πέμπτη στο δεύτερο όμιλο του Eurocup, με το ρεκόρ της να βρίσκεται στο 6-6.

Ιστορία στον θεσμό: Είναι ο σύλλογος με τις περισσότερες κατακτήσεις στο Coppa Italia, με τις διάφορες ονομασίες του παρελθόντος, έχοντας οκτώ ως τώρα. Η τελευταία της, βέβαια, είναι το μακρινό 2002, ως Κίντερ Μπολόνια τότε.

Προπονητής: Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από τους πάγκους στα 60 του χρόνια, με μεγάλες επιτυχίες με την εθνική Ισπανίας και παρουσία στο ΝΒΑ, αλλά στην «τροπαιοθήκη» του, δεν υπάρχει ως τώρα, το Coppa Italia.

Απουσίες: Τόσο ο Μίλος Τεόντοσιτς (10.8π., 7.2 ασίστ), όσο και ο Κέβιν Χέρβεϊ (12π., 6.1ριμπ.) που έλειψαν το προηγούμενο διάστημα, αναμένεται να ταξιδέψουν στο Πέζαρο. Εκτός δράσης παραμένουν σταθερά από την αρχή της σεζόν, ο Αμπάς και ο Ούντο.

Διασταυρώσεις: Στον προημιτελικό, τίθεται αντιμέτωπη με τη Μπρίντιζι και εφόσον περάσει, στον ημιτελικό θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού, Τριέστε – Ντερτόνα.

VS Mπρίντιζι: Στις 21 Νοεμβρίου, υποδέχθηκε τη Μπρίντιζι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της LegaBasket. Επικράτησε 90-82, κάνοντας μία εκπληκτική δεύτερη περίοδο. Ο Χέρβεϊ με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ, ήταν ο πρωταγωνιστής της Βίρτους σε εκείνη την αναμέτρηση.

Μπρέσια

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην τρίτη θέση με το ρεκόρ της να βρίσκεται στο 12-7.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Δε συμμετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ιστορία στον θεσμό: Δεν έχει καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση κάποιου Κυπέλλου ως τώρα. Η μοναδική φορά που βρέθηκε στον τελικό, ήταν το 2018, στον οποίο όμως έχασε από την Τορίνο, στη λεπτομέρεια, με 69-67.

Προπονητής: Ο Αλεσάντρο Μάγκρο, στα 40 του, κάνει για πρώτη φορά καριέρα ως head coach. Από το 2016 ως το 2019 είχε ρόλο βοηθού στη Μπρέσια, όπως και στη Λοκομοτίβ Κουμπάν το 2019-2020.

Απουσίες: Δεν έχει αναφερθεί κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει του Final 8 του Coppa Italia.

Διασταυρώσεις: Παίζει κόντρα στην Τρέντο στο πρώτο παιχνίδι και αν νικήσει, διασταυρώνεται με τη νικήτρια του ζευγαριού της Αρμάνι με τη Σάσαρι.

VS Tρέντο: Έπαιξε στην έδρα της Τρέντο, στις 6 Νοεμβρίου και ηττήθηκε με 78-72. Ο (γνωστός πρωταγωνιστής) Μήτρου-Λονγκ ήταν πρώτος σκόρερ με 21 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετός.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τριέστε

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην τέταρτη θέση της κατάταξης, με ρεκόρ 10-8.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Δε συμμετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ιστορία στον θεσμό: Δεν έχει φτάσει στην κατάκτηση κάποιου Κυπέλλου ως τώρα, ενώ η μοναδική της φορά που βρέθηκε σε τελικό, ήταν το 1995, αλλά έχασε από την τότε Μπενετόν Τρεβίζο, με 81-77.

Προπονητής: Ο Φρανκ Σιανί, σε ηλικία 61 ετών, έχει γράψει τη δική του ιστορία, συνήθως σε ομάδες με χαμηλότερους στόχους, ενώ είχε διατελέσει και μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Εφήβων της Ιταλίας το 2017.

Απουσίες: Ο χρήσιμος γκαρντ Φερνάντεζ (7.6π., 3.1 ασίστ) έχει επιστρέψει στην Αργεντινή, λόγω προσωπικού ζητήματος και η Τριέστε έχει βγει στην αγορά για αντικαταστάτη του. Εκτός και ο τραυματίας σέντερ, Λεβέρ (4.4π., 2.5 ριμπ.), με τον Καμπάνι να έχει έρθει στη θέση του.

Διασταυρώσεις: Αντιμετωπίζει τη Ντερτόνα στον προημιτελικό και αν περάσει, θα παίξει στον ημιτελικό, με τη νικήτρια του ζευγαριού Βίρτους – Μπρίντιζι.

VS Nτερτόνα: Υποδέχθηκε τη Ντερτόνα στις 24/10 και νίκησε πολύ άνετα, με 88-57. Είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και τον σέντερ Κονατέ, πρώτο σκόρερ, με 18 πόντους, ενώ είχε πάρει και 7 ριμπάουντ σε εκείνο το παιχνίδι.

Μπρίντιζι

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 10-9.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Τερμάτισε τελευταία στον έκτο όμιλο του Basketball Champions League (με Κλουζ, Χάποελ Χολόν και Νταρουσάφακα) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ιστορία στον θεσμό: Της έχει μείνει... απωθημένο από το Κύπελλο, από τους δύο σερί τελικούς που έδωσε το «παρών» το 2019 και το 2020. Στον πρώτο έχασε με 84-74 από την Κρεμόνα και στο δεύτερο, 73-67 από τη Βενέτσια.

Προπονητής: Ο Φρανκ Βιτούτσι έχει συνδυάσει την αγωνιστική άνοδο της Μπρίντιζι τα τελευταία χρόνια, με την παρουσία του στον πάγκο. Είναι εκεί, από το 2017 και ουσιαστικά, αποτελεί το πρόσωπο της ομάδας τα τελευταία 4.5 χρόνια.

Απουσίες: Ο ταλαντούχος και χρήσιμος γκαρντ, Βισκόντι (5.9π., 2ριμπ. 1.1 ασίστ), ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα και είναι ερωτηματικό αν θα τεθεί στη διάθεση του Βιτούτσι. Πάντως ήταν στην αποστολή, χωρίς να παίξει, στον προηγούμενο αγώνα, με τη Φορτιτούντο.

Διασταυρώσεις: Αν καταφέρει να περάσει το πολύ υψηλό εμπόδιο της Βίρτους Μπολόνια στον προημιτελικό, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Τριέστε – Ντερτόνα στον ημιτελικό.

VS Βίρτους: Ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά στη Μπολόνια, στον αγώνα της 21/11, «κατέρρευσε» στη δεύτερη περίοδο και αρκέστηκε να κυνηγάει ως το τέλος, για να χάσει με 90-82.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντερτόνα

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Με ρεκόρ 10-9, είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Δε συμμετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ιστορία στον θεσμό: Δεν έχει καταφέρει να σημειώσει κάποια επιτυχία στο Κύπελλο Ιταλίας από το 1946 που ιδρύθηκε.

Προπονητής: Ο 40χρονος Μάρκο Ραμοντίνο βρίσκεται στον πάγκο της Ντερτόνα από το 2018 και μετά την επιτυχία της ανόδου στη LegaBasket, η πορεία της τη φετινή σεζόν ως τώρα, είναι εξαιρετική, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο Final 8 του Πέζαρο.

Απουσίες: Δεν έχει αναφερθεί κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, στο έτσι κι αλλιώς, όχι τόσο μεγάλο ροτέισον της.

Διασταυρώσεις: Αντιμετωπίζει την Τριέστε στον προημιτελικό, με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει όποια περάσει από το Βίρτους Μπολόνια – Μπρίντιζι.

VS Τριέστε: Ίσως η χειρότερη της εμφάνιση φέτος, όταν έχασε με το βαρύ 88-57 στην έδρα της Τριέστε στις 24 Οκτωβρίου. Μόνο ο Ντάουμ είχε ξεχωρίσει σε εκείνο το παιχνίδι, έχοντας 18 πόντους.

Τρέντο

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην όγδοη θέση της κατάταξης, με ρεκόρ 9-10.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Είναι στην τελευταία θέση του πρώτου ομίλου του Eurocup, με ρεκόρ 1-12.

Iστορία στον θεσμό: Παρά την άνοδο της τα τελευταία χρόνια, δεν έχει καταφέρει να σημειώσει κάτι σημαντικό στο Κύπελλο.

Προπονητής: Ο 62χρονος, Εμανουέλε Μόλιν, μετά από μία τετραετία σε ρόλο βοηθού, από το περασμένο καλοκαίρι, ανέλαβε το ρόλο του head coach.

Απουσίες: Δεν έχει αναφερθεί κάποιο θέμα τραυματισμού ενόψει Final 8, αφού οι δύο σημαντικοί γκαρντ, Φλακαντόρι και Φορέι, έχουν ξεπεράσει κάποια μικροζητήματα που είχαν από την προηγούμενη  εβδομάδα.

Διασταυρώσεις: Παίζει με την πολύ φορμαρισμένη Μπρέσια στον προημιτελικό και αν περάσει από εκεί, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού, Αρμάνι Μιλάνο – Σάσαρι.

VS Μπρέσια: Στις 6 Νοεμβρίου, είχε υποδεχθεί τη Μπρέσια για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 78-72 στο παιχνίδι εκείνο, με τον Ρέινολντς να είναι πρώτος σκόρερ, με 19 πόντους.

Σάσαρι

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Το ρεκόρ της είναι στο 8-9 και είναι στη δέκατη θέση του πρωταθλήματος.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Αποκλείστηκε ως τελευταία από τον πρώτο όμιλο του Basketball Champions League, που είχε ως αντιπάλους, Λούντβιγκσμπουρκ, Τενερίφη και Προμετέι.

Ιστορία στον θεσμό: Η μεγαλύτερη επιτυχία της ως τώρα στο Coppa Italia, ήταν η παρουσία της στον τελικό του 2017, όταν είχε χάσει από την Αρμάνι Μιλάνο, με 84-74.

Προπονητής: Ο πολύ έμπειρος, Πιέρο Μπούκι (63χρ.), ανέλαβε στα μέσα της σεζόν τη Σάσαρι, βελτιώνοντας την εικόνα της και καταφέρνοντας να μπει στο Final 8. Έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο, το 2000 με την Τρεβίζο και το 2006 με τη Νάπολι.

Απουσίες: Είχε διάφορα προβλήματα με κορωνοϊό πριν μερικές εβδομάδες, αλλά πλέον έχουν επιστρέψει άπαντες.

Διασταυρώσεις: Στον προημιτελικό τίθεται αντιμέτωπη με την Αρμάνι και αν προκριθεί, θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού, Τρέντο – Μπρέσια.

VS Αρμάνι: Έχασε με... κατεβασμένα χέρια στο Μιλάνο, με 79-50, στις 31 Οκτωβρίου. Από τότε βέβαια, έχουν αλλάξει αρκετά πρόσωπα, σε πάγκο και ρόστερ.

Επιμέλεια: Νίκος Μοσχοβίτης

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση