foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Κύπελλο Τουρκίας Μπάσκετ: Η ανάλυση των 8 μονομάχων

Previews Πρωταθλημάτων | 15 Φεβ 2022 13:20
τουρκίακύπελλο.JPG

Μετά από απουσία ενός χρόνου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το Κύπελλο Τουρκίας έχει και πάλι τη μορφή του Final-8, έστω κι αν υπάρχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με τη διοργάνωση που βλέπουμε για παράδειγμα στην Ισπανία. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι οι προημιτελικοί θα γίνουν σε τέσσερα διαφορετικά γήπεδα και στη συνέχεια οι τέσσερις φιναλίστ θα μεταφερθούν στην Προύσα κα συγκεκριμένα στο Tofas Nilufer Spor Salonu για τους ημιτελικούς και τους τελικούς. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος οι οχτώ πρώτες ομάδες στο φινάλε του πρώτου γύρου της TBL, δηλαδή οι Φενερμπαχτσέ, Αναντολού Εφές, Νταρουσάφακα, Γαλατάσαραϊ, Καρσίγιακα, Μπαχτσεσεχίρ, Γκαζιαντέπ και Τόφας. Οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ, με τους προημιτελικούς να διεξάγονται στις 15 και 16 Φεβρουαρίου, τους ημιτελικούς στις 18 Φεβρουαρίου και τον τελικό στις 20 Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Ημερομηνία - Ώρα Αγώνας
15/2 - 17:00 Γκαζιαντέπ - Γαλατάσαραϊ
15/2 - 19:30 Τόφας - Φενερμπαχτσέ
16/2 - 17:00 Μπαχτσεσεχίρ - Νταρουσάφακα
16/2 - 19:30 Εφές - Καρσίγιακα
Αγώνες Τουρκία Κύπελλο Σήμερα (Αναλύσεις)
Αποδόσεις
1
2
ΧΑΝΤΙΚΑΠ
ΟΠΑΠ
ΑΠ.
1
-
2
30.00
-37.5
-37.5 1.85
+37.5
+37.5 1.87
-
-

To Foxbet.gr σας βάζει στο κλίμα της διοργάνωσης, παρουσιάζοντας σας τους 8 μονομάχους, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται φέτος, τη φόρμα τους, αλλά και τα τελευταία νέα από το ιατρικό δελτίο.

TI ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Συνήθως, σε αυτά τα τουρνουά δεν έχουν αξία τα φαβορί. Στην Τουρκία, όμως, η απόσταση των Φενερμπαχτσέ και Αναντολού Εφές από τους υπόλοιπους είναι μεγάλη. Στη Stoiximan βρίσκουμε το ειδικό στοίχημα να αναμετρηθούν στον τελικό οι δύο μεγάλοι και να κατακτήσει το τρόπαιο η Εφές στο δελεαστικό 2.80 και θα το επιλέξουμε.

Ζευγάρι τελικού & Νικητής: Φενερμπαχτσέ - Εφές & Εφές (2.80)

*Η αγορά και η απόδοση της πρότασης ίσχυε στις 14/2 & ώρα 20:00.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Φενερμπαχτσέ

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 17-4, έχοντας παράλληλα το πλεονέκτημα ότι ευνοείται σε πιθανή ισοβαθμία με την Αναντολού Εφές.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Κάποια στιγμή έδειχνε να χάνει το τρένο των playoffs, ωστόσο τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί πέντε νικών (αρκετές εκ των οποίων κόντρα σε σημαντικούς αντιπάλους) και έχει ανέβει στην 8η θέση με ρεκόρ 12-10 και δύο αγώνες λιγότερους από τις ομάδες που βρίσκονται κοντά της.

Ιστορία στον θεσμό: Μετράει επτά κατακτήσεις, οι έξι εκ των οποίων από το 2010 και έπειτα. Είναι, άλλωστε, η κάτοχος των δύο τελευταίων τροπαίων (το 2019 νίκησε στον τελικό την Εφές και το 2020 την Νταρουσάφακα).

Προπονητής: Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς άκουσε πολλά στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο πλέον έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται από τη διοίκηση και το κοινό της Φενερμπαχτσέ. Προφανώς και είναι η πρώτη του παρουσία σε Final-8 του Κυπέλλου, ενώ στο παρελθόν έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (2016) και ένα Κύπελλο Γερμανίας με την Μπάγερν Μονάχου (2018).

Απουσίες: Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, αν και όπως βλέπουμε από τα τελευταία της αποτελέσματα, δεν την επηρεάζουν. Λείπουν εδώ και καιρό οι αστέρες Νάντο Ντε Κολό και Γιαν Βέσελι με τον δεύτερο να είναι κοντά στην επιστροφή. Εκτός παραμένουν οι Ντανίλο Μπαρτέλ  και Μαριάλ Σαγιόκ, ενώ λογικά επιστρέφει ο Σεσμούς Χαζέρ.

Διασταυρώσεις: Για να φτάσει στον τελικό θα πρέπει να αποκλείσει τη γηπεδούχο Τόφας και στη συνέχεια την ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι Γκαζιαντέπ-Γαλατάσαραϊ.

VS Τόφας: Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στις 19 Δεκεμβρίου, με τη Φενερμπαχτσέ να επικρατεί στο γήπεδό της με 82-72. Ο Γιαν Βέσελι είχε 15 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Πιέρια Χένρι 14 πόντους και ο Νταϊσόν Πιερ 10 πόντους.

Εφές

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 16-4, έχοντας μία νίκη και ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ, με την οποία χάνει στην ισοβαθμία.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης φέτος δεν έχει βρει ρυθμό και είναι στην ένατη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 12-12, κινδυνεύοντας ακόμα και να μείνει εκτός playoffs.

Ιστορία στον θεσμό: Είναι η πολυνίκης του Κυπέλλου Τουρκίας, μετρώντας 11 κατακτήσεις και 15 συμμετοχές σε τελικούς. Το τελευταίο της τρόπαιο ήρθε το 2018, όταν και νίκησε στον τελικό την Τόφας με MVP τον Κρούνοσλαβ Σιμόν.

Προπονητής: Ο… βασιλιάς Εργκίν Αταμάν είναι ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας, που έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη την τελευταία τριετία. Μετράει πέντε κατακτήσεις Κυπέλλων με τρεις διαφορετικές ομάδες. Έχει δύο Κύπελλα με την Ούλκερ (2004, 2005), ένα με τη Γαλατάσαραϊ (2013) και δύο με την Αναντολού Εφές (2009, 2018).

Απουσίες: Δεν έχει σημαντικά προβλήματα, καθώς από τα τελευταία παιχνίδια έχει μείνει εκτός μόνο ο Τζέιμς Άντερσον, που έτσι κι αλλιώς έχει συμπληρωματικό ρόλο.

Διασταυρώσεις: Για να φτάσει στον τελικό, θα πρέπει να νικήσει στον προημιτελικό την Καρσίγιακα και στον ημιτελικό την ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι Μπαχτσεσεχίρ-Νταρουσάφακα.

VS Καρσίγιακα: Δεν της… ταιριάζει και πολύ η Καρσίγιακα φέτος. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στις 10/10/21 είχε νικήσει με 78-77 (Μίσιτς 18 πόντοι 8 ασίστ) στο φινάλε, ενώ στις 23/1 στη Σμύρνη η Καρσίγιακα επιβλήθηκε με 78-73 (Μίσιτς 21 πόντοι, 7 ασίστ).

Νταρουσάφακα

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην τρίτη θέση της κατάταξης, με ρεκόρ 15-6.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Έχει φτάσει στο TOP 16 του Basketball Champions League, αποκλείοντας την κάτοχο του τροπαίου, Σαν Πάμπλο Μπούργος στο Play-In Tournament, ενώ στον όμιλο της δεύτερης φάσης έχει ρεκόρ 1-2 και διεκδικεί την πρόκριση.

Ιστορία στον θεσμό: Δεν έχει κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο, ωστόσο μετράει τρεις συμμετοχές σε τελικούς. Το 2001 έχασε από την Εφές και τις δύο τελευταίες φορές από τη Φενερμπαχτσέ (2016, 2020).

Προπονητής: Ο Σελτσούκ Ερνάκ βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2018 και είχε οδηγήσει την Νταρουσάφακα στον τελικό το 2020, ωστόσο ποτέ στην καριέρα του δεν έχει κερδίσει το τρόπαιο.

Απουσίες: O σημαντικός Ντόγκους Οζντεμίρογλου είχε κάποιες μικροενοχλήσεις, αλλά έπαιξε το Σάββατο οπότε είναι έτοιμος. Λείπουν μόνο οι παγκίτες Τσαν Μαξίμ και Γκορέμ Ντουγκάν, οπότε μικρό το κακό.

Διασταυρώσεις: Υποδέχεται την Μπαχτσεσεχίρ στον προημιτελικό, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να περάσει από την ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι Αναντολού Εφές-Καρσίγιακα.

VS Μπαχτσεσεχίρ: Την υποδέχθηκε στις 13/11 και είχε νικήσει με 68-66 (Κοπέιν 23 πόντοι, Οζντεμίρογλου 16 πόντοι), ενώ οι δύο ομάδες είχαν παίξει και ένα φιλικό τον Σεπτέμβριο, με την Νταρουσάφακα να επικρατεί με 84-82.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γκαζιαντέπ

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 13-8.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Είναι η μοναδική από τους 8 φιναλίστ που δεν συμμετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και ίσως αυτό να είναι και το… μυστικό για την επιτυχία της.

Ιστορία στον θεσμό: Δεν έχει κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο και δεν έχει φτάσει ποτέ της σε τελικό.

Προπονητής: Ο Τουτκού Ατσίκ μέχρι το 2017 ήταν ακόμα παίκτης, οπότε δεν έχει ξαναβρεθεί στη διοργάνωση με την ιδιότητα του προπονητή. Δεν θα το κάνει ούτε φέτος, αφού μια ασθένεια θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για μερικές εβδομάδες.

Απουσίες: Ο Ράιαν Λούθερ έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο και θα χάσει τους αγώνες του Κυπέλλου. Έχει αντικατασταθεί, πάντως, από τον πρώην φόργουορντ του Περιστερίου, Έρικ ΜακΚρί.

Διασταυρώσεις: Υποδέχεται την Γαλατάραϊ στον προημιτελικό και αν περάσει θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Φενερμπαχτσέ ή Τόφας.

VS Γαλατάσαραϊ: Είχαν κοντραριστεί στις 6 Νοεμβρίου, με την Γκαζιαντέπ να παίρνει τη νίκη με 74-66 (Ντόιλ 18 πόντοι, Καμπά 16 πόντοι και 12 ριμπάουντ). Σε ένα φιλικό τον Σεπτέμβριο, η Γαλατάσαραϊ είχε νικήσει με 77-68.

Καρσίγιακα

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 14-6.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Η περσινή φιναλίστ του Basketball Champions League αποκλείστηκε νωρίς φέτος, καθώς μπορεί να πάλεψε, αλλά έχασε από την Τενερίφη με σκορ 2-1 στα Playoffs.

Ιστορία στον θεσμό: Το 2014 κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας στον τελικό την Αναντολού Εφές, ενώ έχει κι άλλη μία συμμετοχή το 2005.

Προπονητής: Ο Ουφούκ Σαρίτσα λατρεύεται στην Σμύρνη και είναι ο προπονητής που την οδήγησε στο μοναδικό της Κύπελλο το 2014. Έχει ακόμα τέσσερα Κύπελλα ως παίκτης με τη φανέλα της Εφές.

Απουσίες: Είναι από τις ομάδες που έχουν χτυπηθεί όσο λίγες από τους τραυματισμούς. Οι Μάικλ Ρολ, Σεμίχ Ερντέν  και Τζέιμς Μπλάκμον έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και έτσι συνεχίζει με τέσσερις ξένους.

Διασταυρώσεις: Παίζει εκτός έδρας στον προημιτελικό κόντρα στην Εφές και αν κάνει την έκπληξη και περάσει, θα παίξει με μία εκ των Γκαζιαντέπ και Γαλατάσαραϊ.

VS Εφές: Έχασε στον πόντο από την Εφές στον πρώτο γύρο (78-77, Ρολ 23 πόντοι, Εμπαγιέ 15 πόντοι), ενώ στις 23/1 τη νίκησε με 78-73 μέσα στην Σμύρνη (Κόλσον 20 πόντοι).

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γαλατάσαραϊ

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Μετά την περσινή εφιαλτική χρονιά, όπου γλίτωσε στο… τσακ τον υποβιβασμό, φέτος είναι στην 6η θέση με ρεκόρ 12-9.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της πρώτης φάσης στο Basketball Champions League. Στο TOP 16 ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από την Ντιζόν, αλλά έχει περιθώρια για να αντιδράσει.

Ιστορία στον θεσμό: Μετράει τρεις κατακτήσεις, ωστόσο η τελευταία χάνεται στο μακρινό 1995!  Η τελευταία της συμμετοχή σε τελικό καταγράφηκε το 2013, όταν και έχασε από τη Γαλατάσαραϊ.

Προπονητής: Ο Εκρέμ Μεμνούν έχει γράψει ιστορία στο τούρκικο μπάσκετ, αλλά με τη γυναικεία ομάδα της Γαλατάσαραϊ. Είναι η πρώτη φορά που φτάνει σε αυτό το σημείο σε επίπεδο Ανδρών.

Απουσίες: Δεν έχει προβλήματα, ενώ είναι διαθέσιμος και ο Σενεγαλέζος φόργουορντ, Μορίς Εντούρ, που αποκτήθηκε από την Ρίτας και δεν έχει παίξει ακόμα.

Διασταυρώσεις: Αν δραπετεύσει με διπλό από την έδρα της Γκαζιαντέπ, θα παίξει στην Προύσα με τον νικητή του ζευγαριού Εφές-Καρσίγιακα.

VS Γκαζιαντέπ: Στις 6/11 είχε χάσει στην έδρα της Γκαζιαντέπ με 74-66, παρά τους 22 πόντους του Μέλο Τριμπλ. Τον Σεπτέμβριο την είχε νικήσει με 77-68 σε ένα φιλικό.

Μπαχτσεσεχίρ

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην 7η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 12-9.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Έχει προκριθεί στα προημιτελικά του FIBA Europe Cup, μία διοργάνωση στην οποία έχει μεγάλες βλέψεις που φτάνουν ακόμα και στην κατάκτησή της.

Ιστορία στον θεσμό: Έχοντας ιδρυθεί το 2017, είναι λογικό να μην έχει την παραμικρή ιστορία στο Κύπελλο.

Προπονητής: O Ερχάν Ερνάκ είναι στην Μπαχτσεσεχίρ από την ίδρυσή της, έχοντας τα περισσότερα χρόνια τον ρόλο του βοηθού. Πρωτόγνωρη εμπειρία και για αυτόν η συμμετοχή στο final 8.

Απουσίες: Δεν υπάρχουν απουσίες. Το ρόστερ έχει σταθεροποιηθεί μετά την αποχώρηση του Μπεν Μπεντίλ για το Μιλάνο και την απόκτηση του Σαμ Ντέκερ στη θέση του.

Διασταυρώσεις: Αν περάσει την Νταρουσάφακα, θα βρει απέναντι της την ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι Τόφας-Φενερμπαχτσέ.

VS Νταρουσάφακα: Τον Νοέμβριο είχε χάσει στην έδρα της Νταρουσάφακα με 66-64 (Τζαμάρ Σμιθ), ενώ τον Σεπτέμβριο είχε επικρατήσει σε ένα φιλικό με 84-82.

Τόφας

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Δεν είχε αρχίσει καλά την χρονιά, αλλά τώρα έχει συνέλθει και είναι στην 8η θέση και εντός playoffs με ρεκόρ 12-9.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Τα πάει περίφημα, καθώς πέρασε στο TOP 16 του Basketball Champions League και έχει πάρει τα τρία πρώτα παιχνίδια του ομίλου στη συγκεκριμένη φάση.

Ιστορία στον θεσμό: Μετράει τρεις κατακτήσεις (1993, 1999, 2000), ενώ η μοναδική φορά στην οποία έφτασε στον τελικό και έχασε ήταν το 2018, όταν και ηττήθηκε από την Εφές.

Προπονητής: Ο Αχμέτ Τσάκι ανέλαβε την ομάδα στα μέσα Νοεμβρίου και άλλαξε την εικόνα της.

Απουσίες: Ο Πάκο Κρουζ λείπει από τα τελευταία παιχνίδια και είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τους αγώνες του Κυπέλλου.

Διασταυρώσεις: Αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενερμπαχτσέ, τότε θα υποδεχθεί στο γήπεδό της την ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι Γκαζιαντέπ-Γαλατάσαραϊ.

VS Φενερμπαχτσέ: Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στις 19/12 με τη Φενερμπαχτσέ να επικρατεί με 82-72 (Κρουζ 16 πόντοι, Κουκ και Ουγκουρλού από 12 πόντους).

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση