foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ125
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Κολομβίας: Αφιέρωμα Apertura 2024

Previews Πρωταθλημάτων | 17 Ιαν 2024 13:34
Primera-A.jpg

Η Τζούνιορ πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία την περασμένη σεζόν στο πρόσφατο Κλαουσούρα και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια με δραματικό τρόπο στη διαδικασία των πέναλτι στους διπλούς τελικούς κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Η Ατλέτικο Νασιονάλ συμβιβάστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς στον τελικό κέρδισε στη «ρώσικη ρουλέτα» την αιώνια αντίπαλο Μιγιονάριος παίρνοντας το αίμα της πίσω, αφού νωρίτερα στη σεζόν είχε χάσει από την ίδια ομάδα, στα πέναλτι, τον τίτλο του Απερτούρα.

Η Τολίμα έδειξε τρομερό πρόσωπο στα πλέι οφ του Κλαουσούρα, αλλά την τελευταία αγωνιστική έχασε το εισιτήριο για τον τελικό από τη μετέπειτα τροπαιούχο Τζούνιορ, ενώ η Ριονέγκρο κατέλαβε την πρωτιά στη συνολική βαθμολογία, όμως τόσο στα πλέι οφ των Απερτούρα και Κλαουσούρα δεν είχε το ανάλογο βάρος φανέλας για να δείξει ανταγωνιστική. Συνεπώς θα πρέπει να αγωνιστεί στα προκριματικά του Λιμπερταδόρες για να κερδίσει την παρουσία της στους ομίλους. Οι δύο ομάδες του Κάλι, Ντεπορτίβο και Αμέρικα συμπλήρωσαν την τελική οκτάδα του Κλαουσούρα, χωρίς να καταφέρουν κάτι αξιοσημείωτο στα πλέι οφ.

Θετικές εντυπώσεις άφησαν Πετρολέρα, Λα Εκιδάδ, Μπουκαραμάνγκα και Πάστο, κατώτερες των περιστάσεων εμφανίστηκαν Σάντα Φε και Περέιρα, ενώ πάλεψαν μέχρι το φινάλε για την παραμονή στην κατηγορία Όνσε Κάλδας, Τσίκο, Τζαγκουάρες και Ενβιγάδο. Υποβιβάστηκαν Ατλέτικο Ουίλα και Ουνιόν Μαγδαλένα, στις θέσεις του προβιβάστηκαν Πατριότας και Φορταλέζα αντίστοιχα.

Σύστημα διεξαγωγής

Xωρίς αλλαγές και φέτος, με τις 20 ομάδες να αντιμετωπίζουν η μία την άλλη από μία φορά, οι 8 κορυφαίες θα πάρουν εισιτήριο για τη φάση των πλέι οφ. Εκείνες θα χωριστούν σε δύο ομίλους, με την πρώτη του κάθε γκρουπ να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό για τον τίτλο, με τη νικήτρια να κατακτά το Απερτούρα και ένα εισιτήριο για το επόμενο Λιμπερταδόρες. Οι υπόλοιπες θέσεις που αφορούν τα διεθνή εισιτήρια θα κριθούν στο δεύτερο μισό της σεζόν (Κλαουσούρα) και μέσω της συνολικής βαθμολογίας. 

cta_box_bg
Super Δώρο* για όλους, εντελώς δωρεάν* αυτή την Παρασκευή! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλες οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να μαζεύουν πόντους για την τελική κατάταξη, καθώς υπάρχει ειδική βαθμολογία υποβιβασμού, όπου οι δύο ομάδες με τον χειρότερο μέσο όρο των τελευταίων τριών χρόνων θα… αποχαιρετήσουν τη μεγάλη κατηγορία.

Κριτήρια ισοβαθμίας:

1) Διαφορά τερμάτων
2) Καλύτερη επίθεση
3) Καλύτερη επίθεση εκτός έδρας
4) Καλύτερη άμυνα εκτός έδρας

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Ιντ. Μεντεγίν 2. Μιγιονάριος 3. Τολίμα
4. Τζούνιορ 5. Ατλ. Νασιονάλ 6. Περέιρα
7. Ριονέγκρο 8. Πετρολέρα 9. Σάντα Φε
10. Ντεπ. Κάλι 11. Αμ. Ντε Κάλι 12. Εκιδάδ
13. Μπουκαραμάνγκα 14. Πάστο 15. Όνσε Κάλδας
16. Τζαγκουάρες 17. Φορταλέζα 18. Πατριότας
19. Τσίκο  20. Ενβιγάδο  

Οι 10 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Μοσκέρα (Τ) Ιντ. Μεντεγίν Σάντα Φε
Ολγάδο (Ε) Χιμνάσια Λα Πλάτα Αμέρικα Ντε Κάλι
Ριβέρα (Μ) Σάντα Φε Αμέρικα Ντε Κάλι
Σαμπουέσα (ΜΕ) Σάντα Φε Μπουκαραμάνγκα
Κιντέρο (ΜΕ) Αμ. Ντε Κάλι Περέιρα
Αλφόνσο (Α) Τσίκο Μιγιονάριος
Ρόχας (Μ) Σάντα Φε Όνσε Κάλδας
Σελίς (Μ) Όνσε Κάλδας Ριονέγκρο
Μορένο (Μ) Ενβιγάδο Ιντ. Μεντεγίν
Βιάφαρα (Α) Σάντα Φε Εκιδάδ
Αγορά Απόδοση
Κατάκτηση: Ιντ. Μεντεγίν 8.50
cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγώνες Clausura Σήμερα (Αναλύσεις)

Αποδόσεις
1
X
2
U
O
ΟΠΑΠ
ΑΠΟΤ.
1
2.93
X
3.21
2
2.41
U
1.61
O
2.24
259
-
1
1.68
X
3.64
2
5.13
U
1.69
O
2.09
265
-

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Έκανε ονειρική πορεία την περασμένη σεζόν στο Κλαουσούρα, κατέκτησε το 10ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά από τέσσερα έτη. Πάντως, τα πράγματα ξεκίνησαν με εντελώς διαφορετικό τρόπο, η γκρίνια του κόσμου κυριαρχούσε στο ρεπορτάζ της ομάδας, καθώς αγνοούσε τη νίκη σε εφτά επίσημους αγώνες στην εκκίνηση του Κλαουσούρα. Ο Ντάριο Γκόμες αποτέλεσε αναμενόμενα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, ο διάδοχος Αρτούρο Ρέγες «μεταμόρφωσε» μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα την εικόνα και οδήγησε τον σύλλογο στα πλέι οφ. Τεράστιο «όπλο» αποτέλεσε η έδρα της, την τελευταία αγωνιστική στο μίνι πρωτάθλημα ήθελε μόνο νίκη κόντρα στην Τολίμα για να βρεθεί στους τελικούς και με εντυπωσιακή εμφάνιση πανηγύρισε την πρόκριση μπροστά στο κοινό της. Τα παιχνίδια με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν ήταν «ψυχοφθόρα», όμως με παλικαρίσιες εμφανίσεις έφτασε στο πολυπόθητο τρόπαιο.

Ο «πρωτομάστορας» Ρέγες συνεχίζει στον πάγκο, αποσύρθηκε ο εμβληματικός τερματοφύλακας Βιέιρα, από εκεί και πέρα αγόρασε παίκτες από τον βασικό «κορμό», οι οποίοι έπαιζαν με τη μορφή δανεισμού, ενώ ξεχωρίζει στο ρόστερ η παρουσία του «γερόλυκου» στράικερ Κάρλος Μπάκα. Δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά κάτι από την περσινή ομάδα, δίνεται φαβορί σε απόδοση 6,00 για να κατακτήσει τον τίτλο, πάντως θεωρείται δύσκολο να κάνει ξανά την υπέρβαση και να φτάσει μέχρι το τέλος, καθώς φέτος θα έχει υποχρεώσεις και στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πήρε αργά μπρος την περασμένη σεζόν στο Κλαουσούρα και έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Με σκαμπανεβάσματα παρουσιάστηκε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, έδωσε μεγάλη έμφαση στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου έφτασε μέχρι τους «16» της διοργάνωσης, ενώ τον Οκτώβριο απολύθηκε ο Αμαράλ μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τα ηνία ανέλαβε στην τεχνική ηγεσία ο Μποντμέρ. Στη συνέχεια υπήρξε βελτίωση στην απόδοση της, κατέκτησε το Κύπελλο απέναντι στη Μιγιονάριος, πάντως δεν κατόρθωσε κάτι αξιοσημείωτο στα πλέι οφ, τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου. Παρέμεινε στον πάγκο ο 42χρονος Κολομβιανός Μποντμέρ, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου έμειναν ικανοποιημένοι από την έκβαση της χρονιάς.

Ξεχωρίζουν οι μεταγραφές του 34χρονου κεντρικού αμυντικού Εσπινόσα και του 33χρονου μέσου Σιέρα, ενώ υπήρξαν αρκετές απώλειες, καθώς πωλήθηκαν ο 18χρονος χαφ Σολίς, ο 23χρονος τερματοφύλακας Μίερ, ο 22χρονος μέσος Παλάσιο και ο 27χρονος εξτρέμ Γκόμες. Ελεύθερος έμεινε ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός Κριστιάν Σαπάτα, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε με επιτυχία από την Ευρώπη. Οι στοιχηματικές εταιρείες τη δίνουν φαβορί σε απόδοση 6,00 για τον τίτλο, πάντως δείχνει αποδυναμωμένη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και δεν θεωρούμε πως είναι φαβορί για να φτάσει στην κορυφή.

ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Kαλή μόνο στο πρώτο μισό, όπου κατέκτησε το Απερτούρα, σε ρηχά νερά κινήθηκε στο Κλαουσούρα. Όπου στα πλέι οφ του, εμφανίστηκε απογοητευτική, τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου, ενώ έκλεισε τη σεζόν με τρεις διαδοχικές ήττες. Στα αρνητικά και το γεγονός πως έχασε στον τελικό του Κυπέλλου από τη «μισητή» Ατλέτικο Νασιονάλ. Ο Αλμπέρτο Γκαμέρο συνεχίζει σταθερά στην τεχνική ηγεσία, αγαπητός τόσο στον κόσμο, όσο και στη διοίκηση.

Σημαντικές προσθήκες αποτελούν ο πολύπειρος τερματοφύλακας Νοβόα, ο ταλαντούχος μπακ Αλφόνσο και ο στράικερ Γκιορντάνα. «Πόνεσε» η πώληση του εξτρέμ Κορτές στη Λανς, ενώ ελεύθεροι έφυγαν οι χρήσιμοι ακραίοι αμυντικοί Άλμπα και Περλάσα. Λιγοστές οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, περιμένουμε μια ανάλογη πορεία με την περσινή, καθώς διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα για να διεκδικήσει τον τίτλο. Από τα πρώτα φαβορί σε απόδοση 6,00 προσφέρεται από τους μπουκ για να πάρει το πρωτάθλημα, πάντως φαίνεται να ξεκινάει λίγο πιο πίσω την… κούρσα από τις ανταγωνίστριες ομάδες.

ΙΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Έφτασε στην… πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, καθώς έχασε με συγκλονιστικό τρόπο τον τίτλο στους διπλούς τελικούς του Κλαουσούρα από την Τζούνιορ. Η σεζόν άρχισε με πρόωρο αποκλεισμό στο Κόπα Σουνταμερικάνα από τη Σαν Λορέντζο, πάντως το συγκεκριμένο γεγονός δεν την πτόησε, καθώς πρωταγωνίστησε εγχώρια. Πραγματοποίησε ονειρική πορεία από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο στο Απερτούρα, μοναδικό μελανό σημείο σε εκείνο το διάστημα αποτέλεσε ο αποκλεισμός στα προημιτελικά του Κυπέλλου από την Κούκουτα, η οποία αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία. Στους ομίλους των πλέι οφ του Κλαουσούρα, κατέλαβε με χαρακτηριστική άνεση την πρωτιά, μετρώντας πέντε νίκες σε έξι αγώνες, όμως στους τελικούς έχασε την κούπα στη διαδικασία των πέναλτι. Πάντως, μέσω της συνολικής βαθμολογίας, κατέκτησε ένα εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα. Ο 65χρονος κόουτς Αλφρέντο Ντίας στηρίζεται από τη διοίκηση και παραμένει στο «τιμόνι» του συλλόγου.

Κινήθηκε στη μεταγραφική αγορά, αποκτώντας πολλούς ελεύθερους ποδοσφαιριστές, αξιοσημείωτες περιπτώσεις αποτελούν ο 27χρονος μεσοαμυντικός Μορένο και ο 24χρονος στόπερ Ορτίς. Πωλήθηκε στην Κρους Ασούλ ο καλός στράικερ Καμπιντό, ενώ αποχώρησε ο βασικός τερματοφύλακας Μοσκέρα. Περιμένουμε να βγάλει αντίδραση τη φετινή χρονιά, διαθέτει το υλικό να πάρει τον τίτλο και σε απόδοση 8,50 αξίζει το ρίσκο για να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια.

cta_box_bg
Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΛΙΜΑ

Έκανε τρομερό ντεμαράζ στο φινάλε, όμως δεν ήταν αρκετό για να την οδηγήσει στους τελικούς του Κλαουσούρα. Η σεζόν άρχισε με άσχημο τρόπο, καθώς αποκλείστηκε πρόωρα από τη φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Η απόλυση του Κρους ήταν αναμενόμενη τον Σεπτέμβριο και ο διάδοχος Ντέιβιντ Γκονζάλες «μεταμόρφωσε» άμεσα την αγωνιστική εικόνα. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου έκανε απίστευτη πορεία και αποτέλεσε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, μετρώντας 13 νίκες σε 14 αγώνες! Πάντως, στα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ του Κλαουσούρα, δεν κατόρθωσε τον στόχο πρόκρισης στους τελικούς, καθώς μέτρησε ισάριθμες ήττες και έμεινε στην 2η θέση του ομίλου. Όμως μέσω της συνολικής βαθμολογίας, κέρδισε τη συμμετοχή της για το Σουνταμερικάνα. Ο Γκονζάλες κέρδισε πολλούς πόντους, ύστερα από την περσινή πορεία και συνεχίζει κανονικά στην τεχνική ηγεσία.

Δεν διαφοροποίησε πολλά πράγματα στο ρόστερ, χρήσιμες προσθήκες ο 26χρονος μπακ Ουρτάδο, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Τόρες και ο 29χρονος εξτρέμ Κάστρο. Άφησε ελεύθερους πολλούς ποδοσφαιριστές, ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις των έμπειρων στράικερ Καϊσέδο και Ρεντερία. Περιμένουμε να είναι από τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν για ακόμα μια χρονιά, σωστά προσφέρεται σε απόδοση 10,00 για την κατάκτηση του τίτλου.

ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ

Παρουσιάστηκε σκληροτράχηλη την προηγούμενη χρονιά, όμως δεν κατόρθωσε την υπέρβαση στα πλέι οφ του Απερτούρα αλλά ούτε και σε εκείνα του Κλαουσούρα. Τραγικό ξεκίνημα, μέτρησε μόλις μία νίκη στα εφτά επίσημα παιχνίδια που έδωσε, στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα απόδοση, «τρέχοντας» τρομερό αήττητο σερί 14 αγώνων (9-4-0). Κατέλαβε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του Κλαουσούρα, πάντως έδειξε απογοητευτικό πρόσωπο στο μίνι πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε τη σεζόν, έχοντας πέντε ήττες σε έξι ματς. Τερμάτισε πέμπτη στη συνολική βαθμολογία και έτσι πήρε ένα εισιτήριο για την πρώτη φάση του Σουνταμερικάνα. Ο κόουτς Λούκας Γκονζάλες αποτέλεσε παρελθόν λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και αντικαταστάθηκε από τον Άλεξ Εσκομπάρ, ο οποίος θα κάτσει προσωρινά στον πάγκο.

Προχώρησε σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις, καλές προσθήκες αποτελούν ο 28χρονος στράικερ Ολγάδο από τη Χιμνάσια, ενώ ελεύθεροι αποκτήθηκαν ο 26χρονος γκολκίπερ Γκρατερόλ, ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό και ο έμπειρος 30χρονος μέσος Ριβέρα. Ξεχωρίζει στο ρόστερ η παρουσία του 37χρονου στράικερ Αντριάν Ράμος, ο οποίος αναμένεται να πάρει την ομάδα του από το… χέρι όσον αφορά το σκοράρισμα. Με περίεργο τρόπο ξεκινάει τη σεζόν, η απρόσμενη αποχώρηση του Γκονζάλες από τον πάγκο και η παρουσία του υπηρεσιακού Εσκομπάρ τη φέρνουν ως την ομάδα «στοίχημα» της φετινής χρονιάς.

ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Ήταν από τις ομάδες που απογοήτευσαν έντονα την προηγούμενη χρονιά, καθώς δεν κατόρθωσε τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ των Απερτούρα και Κλαουσούρα. Όλα κύλησαν στραβά από την αρχή της σεζόν, δεν βρήκε ουδέποτε σταθερότητα στην απόδοση της, αντιμετωπίζοντας τεράστιο επιθετικό πρόβλημα. Ο Μποντμέρ απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία τον Οκτώβριο, ο αντικαταστάτης Πεϊράνο δεν διαφοροποίησε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της ομάδας, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με πέντε ήττες σε έξι αγώνες. Ο 48χρονος Ουρουγουανός συνεχίζει στον πάγκο και θα προσπαθήσει να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, αφού έχει την απαραίτητη στήριξη από τη διοίκηση.

Κινήθηκε ζωηρά στο μεταγραφικό κομμάτι, ξεχωρίζουν οι προσθήκες του 32χρονου γκολκίπερ Μοσκέρα, του 29χρονου εξτρέμ Καστανέδα και του 28χρονου ακραίου επιθετικού Μορένο. Πωλήθηκε στην Ταγέρες ο ταλαντούχος 20χρονος στόπερ Μαντίγια, πλήγμα αποτελέσαν οι αποχωρήσεις του 26χρονου μεσοαμυντικού Ρόχας, του 30χρονου χαφ Ριβέρα και του 26χρονου εξτρέμ Έβερ Βαλένσια. Άλλαξε αρκετά πράγματα στο ρόστερ, θα δώσει σκληρή μάχη για να μπει στα πλέι οφ και περιμένουμε να βρίσκεται μέσα στη 10αδα.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Εισήλθε την τελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ του Κλαουσούρα, όμως δεν μπόρεσε τίποτα αξιοσημείωτο στο μίνι πρωτάθλημα, τερματίζοντας ουραγός στον όμιλο με απολογισμό (0-1-5). Παρουσιάστηκε σκληροτράχηλη στα περισσότερα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, κατόρθωσε με… ιδρώτα την είσοδο στην τελική οκτάδα, καθώς χρειάστηκε και συνδυασμό αποτελεσμάτων, όμως απέδειξε πως δεν διέθετε την ποιότητα για την υπέρβαση. Ο Χάιμε Λα Πάβα παραμένει στον πάγκο και θα προσπαθήσει να δώσει αγωνιστική «ταυτότητα» στην ομάδα.

Δεν δαπανήθηκαν πολλά χρήματα για μεταγραφές, ποιοτικές προσθήκες αποτελούν ο 30χρονος εξτρέμ Οσόριο και ο 34χρονος πλάγιος επιθετικός Ρέινα, πωλήθηκαν ο 19χρονος μπακ Μίνα και ο 20χρονος εξτρέμ Λούνα. Η χρονιά έκλεισε με άσχημο τρόπο, θα δώσει ξανά μάχη για να μπει στα πλέι οφ, ενώ χρειάζεται οπωσδήποτε θετική βαθμολογική συγκομιδή, καθώς βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην ειδική κατάταξη του υποβιβασμού. Θα συμβιβαστεί με την 10αδα.

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ

Έκανε ονειρική πορεία στην κανονική διάρκεια των Απερτούρα και Κλαουσούρα, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της συνολικής βαθμολογίας. Δεν είχε το απαραίτητο βάρος φανέλας αλλά και ξέμεινε από δυνάμεις στα πλέι οφ και αναμενόμενα δεν προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος, σε Απερτούρα και Κλαουσούρα. Αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της περασμένης χρονιάς, «έτρεξε» φοβερό αήττητο σερί 13 αγώνων (7-6-0) στο Κλαουσούρα από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τον Σεπτέμβριο και δικαιολογημένα πήρε την 1η θέση. Στη διαδικασία των πλέι οφ δεν είχε την απαραίτητη φρεσκάδα, τερματίζοντας στην 3η θέση του γκρουπ. Ο Σέζαρ Φαρίας αποχώρησε από τον πάγκο μετά από έναν χρόνο και τα ηνία ανέλαβε ο Ερνάν Γκόμες, ο οποίος ήταν άνεργος από τον Αύγουστο, όταν και απολύθηκε από την Τζούνιορ.

Κινήθηκε στη μεταγραφική αγορά, παίρνοντας ελεύθερους Κολομβιανούς ποδοσφαιριστές, ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του 33χρονου ακραίου αμυντικού Μπανγκέρο, του 30χρονου χαφ Σελίς και του 25χρονου εξτρέμ Εστάσιο. Πωλήθηκε στην Κρους Ασούλ ο πολύτιμος 22χρονος μεσοαμυντικός Καστάνιο, ενώ έφυγαν ο σημαντικός 26χρονος στόπερ Πεστάνια και ο ποιοτικός 29χρονος πλάγιος επιθετικός Κάστρο. Με νέο προπονητή θα πορευθεί τη φετινή σεζόν, θα δώσει μάχη για να μπει ξανά στα πλέι οφ, πάντως δεν περιμένουμε να επαναλάβει την περσινή μαγική πορεία.

ΕΚΙΔΑΔ

Έδειξε μαχητική εικόνα σε όλη τη διάρκεια του Κλαουσούρα, αλλά δεν προκρίθηκε στην τελική οκτάδα. Αποτέλεσε την ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (11), όμως η φτωχή επιθετική συγκομιδή (19 γκολ ενεργητικό) αποτέλεσε άλυτο πρόβλημα από το ξεκίνημα της περιόδου. Πέρασε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα από τις αρχές Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, καθώς έμεινε χωρίς νίκη σε 11 αγώνες (0-7-4), ολοκλήρωσε τη σεζόν με δύο διαδοχικές νίκες, όμως δεν ήταν αρκετές για την είσοδο στα πλέι οφ. Παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο Αλέξις Γκαρσία, ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο από τον Ιανουάριο του 2020 και πιστώνεται την ανοδική πορεία της ομάδας.

Δεν προχώρησε σε μεγάλες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, σημαντικές κινήσεις ο 31χρονος μπακ Βιάφαρα και ο 31χρονος στράικερ Φερνάντες, ενώ ξεχωρίζουν οι φυγές του 23χρονου εξτρέμ Τσαβέρα και του 26χρονου μπακ Κάστρο. Στα ίδια… κυβικά περιμένουμε να κυλήσει η σεζόν, καθώς δεν έγιναν σαρωτικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρσι.

ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Δεν μπόρεσε την υπέρβαση στο Κλαουσούρα και έμεινε εκτός πλέι οφ. Έδειξε κάκιστη εικόνα στο ξεκίνημα, από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τον Οκτώβριο μέτρησε μόλις μία νίκη σε 14 επίσημα παιχνίδια (1-5-8) και ο Αλέξις Μαρκές οδηγήθηκε δικαιολογημένα στην «πόρτα της εξόδου». Ο διάδοχος Χόρχε Ραμόα συμμάζεψε την κατάσταση, τελείωσε τη σεζόν με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, όμως δεν έφτασαν για την πρόκριση στην τελική οκτάδα. Ο Αργεντινός προπονητής αποχώρησε στο φινάλε και φέτος θα πορευθεί με τον Ράφαελ Ντουνταμέλ, ο οποίος ήταν άνεργος από τον Αύγουστο, όταν και απολύθηκε από τη Νεκάξα.

Έγιναν αρκετές μεταγραφικές προσθήκες ελεύθερων παικτών, ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του 35χρονου εξτρέμ Σαμπουέσα, του 33χρονου πλάγιου επιθετικού Ινεστρόσα και του 30χρονου χαφ Ροντρίγκες. Σημαντικές οι απώλειες του 24χρονου βασικού τερματοφύλακα Βαρέλα και του 26χρονου μέσου Τσάβες. Μπαίνει με την… αύρα του νέου προπονητή, πάντως δύσκολα θα τερματίσει πάνω από τη 10αδα, αφού φαίνεται να έχει ελλείψεις στο ρόστερ.

ΠΑΣΤΟ

Εμφάνισε ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του Κλαουσούρα, πάντως έμεινε εκτός της τελικής φάσης. Άρχισε μουδιασμένα στο πρωτάθλημα, μετρώντας μόλις μία νίκη σε εφτά αγωνιστικές (1-5-1), είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία (20 γκολ παθητικό), όμως αντιμετώπισε τεράστιο θέμα στο σκοράρισμα (16 τέρματα ενεργητικό). Ο Φλάβιο Τόρες απομακρύνθηκε μετά από δύο χρόνια στο «τιμόνι» και τα ηνία ανέλαβε ο Ζέρσον Γκονσάλες, ο οποίος δεν διαθέτει ιδιαίτερη προπονητική εμπειρία, καθώς στο παρελθόν βρέθηκε στον πάγκο μόλις δύο συλλόγων (Αμέρικα ντε Κάλι, Γιανέρος).

Αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, σημαντικές προσθήκες αποτελούν ο 26χρονος στόπερ Χιλ, ο 28χρονος μπακ Άλμπα και ο 26χρονος χαφ Τσάβες. Άφησαν κενά οι αποχωρήσεις του 26χρονου εξτρέμ Εστάσιο, του 22χρονου μπακ Γκαραβίτο και του 24χρονου ακραίου επιθετικού Άρσε. Αναμένεται να πορευθεί με τον άπειρο Γκονσάλες στον πάγκο, δεν διαθέτει το ρόστερ να πρωταγωνιστήσει και περιμένουμε να τερματίσει ξανά χαμηλά στη βαθμολογία.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 4X ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΕΪΡΑ

Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο πρόσφατο Κλαουσούρα και δικαιολογημένα τερμάτισε στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έβαλε σε δεύτερη μοίρα τους εγχώριους στόχους, καθώς επικεντρώθηκε στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου τα πήγε θαυμάσια και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού (αποκλείστηκε από την Παλμέιρας). Στο Κλαουσούρα πανηγύρισε μόλις πέντε νίκες σε 20 αγωνιστικές (5-4-11), ενώ έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου έμεινε εκτός συνέχειας από τη μετέπειτα τροπαιούχο Ατλέτικο Νασιονάλ. Ο Αλεχάντρο Ρεστρέπο «πλήρωσε το μάρμαρο» των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων και στον πάγκο πλέον, θα κάθεται ο Λεονέλ Άλβαρες, ο οποίος αγωνίστηκε στην ποδοσφαιρική του καριέρα στον σύλλογο.

Αξιοσημείωτες κινήσεις αποτελούν ο 36χρονος εξτρέμ Κιντέρο, ο 27χρονος μπακ Μονρόι και ο 24χρονος ακραίος αμυντικός Μπλάνκο, ηχηρές οι αποχωρήσεις του 30χρονου χαφ Σουλουάγα και του 32χρονου κεντρικού αμυντικού Περέα. Περιμένουμε να δούμε διαφορετική αντιμετώπιση τη νέα χρονιά, καθώς δεν θα έχει υποχρεώσεις εκτός συνόρων και θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Διαθέτει όλα τα φόντα για να μπει στην τελική οκτάδα.

ΕΝΒΙΓΑΔΟ

Πραγματοποίησε θλιβερή πορεία στο Κλαουσούρα, τερμάτισε ουραγός στη βαθμολογία, δείχνοντας τραγική εικόνα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μέτρησε μόλις δύο νίκες σε 20 αγωνιστικές (2-7-11), είχε μαζί με την Ουνιόν Μαγδαλένα τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (32 γκολ παθητικό), ενώ δεν πήρε καμία νίκη εκτός έδρας (0-3-7). Τον Σεπτέμβριο ο Αντρές Ορόσκο αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο, ο διάδοχος Νταϊρόν Πέρες δεν άλλαξε σε καμιά περίπτωση την εικόνα της ομάδας, πάντως συνεχίζει κανονικά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Πήρε πολλούς παίκτες, αξιοσημείωτες κινήσεις ο 26χρονος στράικερ Μορένο, ο 30χρονος εξτρέμ Γκαρσές και ο 28χρονος χαφ Πάρα. Πωλήθηκε στη Λόμελ ο ταλαντούχος 19χρονος κεντρικός αμυντικός Μπανγκέρα, ενώ αποχώρησε και ο πολύτιμος 27χρονος μεσοαμυντικός Μορένο. Προέρχεται από απογοητευτική χρονιά, δεν ενισχύθηκε σημαντικά και θεωρούμε πως θα τερματίσει ξανά προς το τέλος της βαθμολογίας.

ΟΝΣΕ ΚΑΛΔΑΣ

Δεν ικανοποίησε στο πρόσφατο Κλαουσούρα με την πορεία της και έμεινε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προβληματική εικόνα από την αρχή της περιόδου, δεν έδειξε σε κανένα σημείο σταθερό πρόσωπο, ενώ πέρασε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τον Νοέμβριο, παραμένοντας δίχως τρίποντο σε εννιά σερί παιχνίδια (0-6-3). Σε εκείνο το διάστημα απομακρύνθηκε από τον πάγκο ο Πέδρο Σαρμιέντο και τα ηνία ανέλαβε ο Ντάριο Ερέρα, ο οποίος θα αρχίσει κανονικά τη φετινή σεζόν.

Απέκτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές, σημαντικές οι κινήσεις του 26χρονου μεσοαμυντικού Ρόχας, του 31χρονου κεντρικού αμυντικού Μουρίγιο και του 30χρονου μπακ Καστάνο. Έληξε ο δανεισμός του κομβικού 22χρονου μεσοαμυντικού Κινιόνες, ενώ αποχώρησε και ο δυναμικός 30χρονος χαφ Σελίς. Δεν θεωρούμε πως διαθέτει την ποιότητα να πρωταγωνιστήσει και περιμένουμε να βρεθεί ξανά στα «χαμηλά στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ

Έδειξε τραγική εικόνα σε όλη τη διάρκεια του Κλαουσούρα και δικαιολογημένα τερμάτισε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Άθλια παρουσία από τη μέση και μπροστά, βρήκε δίχτυα μόλις εφτά φορές σε 20 αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας με διαφορά τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ δεν πανηγύρισε κανένα τρίποντο μακριά από την έδρα της (0-2-8). Ο Πομπίγιο Παές απομακρύνθηκε τον Αύγουστο, πάντως ο αντικαταστάτης Μάριο Όγιος δεν μπόρεσε κάτι τρομερό και δικαιολογημένα δεν θα βρίσκεται στον πάγκο τη νέα σεζόν. Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Μποντέρντ, ο οποίος ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά στη Σάντα Φε αλλά απολύθηκε τον Οκτώβριο, ύστερα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Αρκετές μεταγραφικές προσθήκες, ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του 21χρονου φορ Αλέγρια, του 29χρονου χαφ Ρόα και του 26χρονου εξτρέμ Γκερέρο, ενώ πλήγμα αποτελέσαν οι φυγές του 32χρονο πλάγιου επιθετικού Πέρες και του 30χρονου μπακ Καστάνο. Ο Μποντέρντ είναι υποχρεωμένος να διαφοροποιήσει άρδην την κατάσταση, θεωρούμε πως θα είναι από τις ομάδες, οι οποίες θα βρεθούν χαμηλά στη βαθμολογία.

cta_box_bg
Νέα μεγάλη προσφορά* που δεν παίζεται για στοίχημα & live στοίχημα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΙΑΝΣΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Δεν κατόρθωσε τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ, τερματίζοντας στην 9η θέση του Κλαουσούρα. Άρχισε δυνατά τη σεζόν, παρέμεινε έξι διαδοχικά επίσημα παιχνίδια αήττητη (3-3-0), πάντως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς έκανε «κοιλιά» από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και ολοκλήρωσε τη χρονιά με έξι ήττες σε οκτώ αγώνες. Ωστόσο ήταν σταθερή και στα δύο τουρνουά και μέσω της συνολικής βαθμολογίας, πήρε ένα εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα. Ο Σέζαρ Τόρες εξακολουθεί να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, αν και υπήρχαν κάποια σενάρια απομάκρυνσης, ύστερα από την αποτυχία των τελευταίων παιχνιδιών.

Λιγοστές μεταγραφικές κινήσεις, αξιοσημείωτες οι προσθήκες του 28χρονου γκολκίπερ Μοσκέρα και του 27χρονου κεντρικού αμυντικού Φιγκερόα, ηχηρή η απώλεια του 19χρονου εξτρέμ Ανγκούλο, ο οποίος πωλήθηκε στην Ταγέρες, ενώ έφυγε και ο έμπειρος 33χρονος στράικερ Μπουένο. Δεν έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την περασμένη σεζόν όσον αφορά το ρόστερ και μπορεί να διεκδικήσει ξανά την είσοδο στα πλέι οφ.

ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στη μικρότερη κατηγορία και επιστρέφει στα «μεγάλα σαλόνια», ύστερα από έναν χρόνο απουσίας. Πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο Απερτούρα και κατέκτησε τον τίτλο στους διπλούς τελικούς με τη Γιανέρος, στο Κλαουσούρα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, μένοντας εκτός πλέι οφ, ενώ στον μεγάλο τελικό με τη νικήτρια της διοργάνωσης Φορταλέζα κατέκτησε δύσκολα το τρόπαιο. Ο τεχνικός Τζόναθαν Ρισουένο αποτέλεσε παρελθόν και στον πάγκο θα κάθεται αυτή τη σεζόν ο Χάρολντ Ριβέρα, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ουνιόν Μαγδαλένα πριν από έναν μήνα.

Δεν κινήθηκε ζωηρά στο μεταγραφικό παζάρι, ξεχωρίζουν οι προσθήκες του 25χρονου στόπερ Ρόδας και του 30χρονου γκολκίπερ Βαλένσια, απώλεια αποτελεί ο 27χρονος χαφ Ανδράδε. Προέρχεται από τραγική πορεία στο Κλαουσούρα, δεν έγιναν… ζωηρές μεταγραφές, ενώ θα πορευθεί με νέο προπονητή. Αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για να αποφύγει την τελευταία θέση.

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Επιστρέφει μετά το 2015 στη μεγάλη κατηγορία, καθώς κατέκτησε το Κλαουσούρα, ενώ τερμάτισε και στην πρώτη θέση της συνολικής βαθμολογίας. Στο Απερτούρα πραγματοποίησε καλή πορεία, όμως δεν προκρίθηκε στους τελικούς, τερματίζοντας στην 2η θέση του ομίλου στα πλέι οφ, ενώ στον μεγάλο τελικό έχασε το τρόπαιο από την Πατριότας. Στο Κλαουσούρα ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, κατέλαβε πανεύκολα την πρωτιά στην κανονική διάρκεια και στο μίνι πρωτάθλημα, έχοντας εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Στους διπλούς τελικούς των πλέι οφ, προσπέρασε το εμπόδιο της Κουκουτά και έτσι πανηγύρισε την άνοδο. Ο Σεμπάστιαν Ολιβέρος εξαργύρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο τον προβιβασμό και παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία.

Λιγοστές μεταγραφικές κινήσεις, αξιοσημείωτες προσθήκες ο 26χρονος χαφ Ντίας και ο 23χρονος πλάγιος αμυντικός Αμπούντια, σοβαρές οι απώλειες του 25χρονου μπακ Χιμένες και του 21χρονου εξτρέμ Μελέντες. Εξαιρετικά δείγματα παρουσίασε στη μικρότερη κατηγορία, μπορεί να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο και στο κορυφαίο επίπεδο, αφού δεν διαφοροποίησε πολλά πράγματα στο ρόστερ.

ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ

Κάκιστη πορεία στο Κλαουσούρα, έμεινε στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δείχνοντας προβληματικό πρόσωπο με το… καλημέρα της χρονιάς. Πανηγύρισε μόλις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα (3-7-10), είχε τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 15 γκολ ενεργητικό, ενώ στα αξιοσημείωτα πως δεν πήρε κανένα τρίποντο μακριά από την έδρα της (0-6-4). Ο Μπελμέρ Αγκιλάρ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, αντικαταστάτης ο Μιγκέλ Κανέο, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά σε πάγκο συλλόγου.

Ελάχιστα πράγματα μεταγραφικά, απέκτησε μόλις πέντε ποδοσφαιριστές, αξιοσημείωτη κίνηση αποτελεί ο 32χρονος εξτρέμ Πέρες, ενώ «πόνεσαν» οι αποχωρήσεις του 23χρονου μπακ Αλφόνσο και του 25χρονου ακραίου αμυντικού Αλεό. Περιμένουμε να τερματίσει ξανά στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, καθώς δεν ενισχύθηκε όσο θα έπρεπε στη χειμερινή περίοδο, ενώ και η πρόσληψη του άπειρου Κανέο δεν αφήνει προσδοκίες για κάτι περισσότερο.

Επιμέλεια: Γιώργος Κούλης

Κορυφαίες Στοιχηματικές Εταιρίες για Primera A

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση