foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Αυστραλίας: Preview A-League 2023-24

Previews Πρωταθλημάτων | 16 Οκτ 2023 16:40
Γενική-Αυστραλία.jpg

Σέντρα την Παρασκευή στο 47ο εθνικό πρωτάθλημα της Αυστραλίας και συνολικά 19ο από την στιγμή που έγινε επαγγελματικό. Η Μέλμπουρν Σίτι την τελευταία τριετία τερματίζει στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας, αλλά δύο συνεχόμενες φορές έχει χάσει στον μεγάλο τελικό. Στα «χαρτιά» είναι και πάλι το πρώτο φαβορί. Οι πρωταθλητές Μάρινερς έχασαν τον προπονητή Νικ Μοντγκόμερι και σημαντικούς παίκτες, ενώ τα κενά δεν καλύφθηκαν επάξια.

Το Σίδνεϊ μπήκε με φόρα στη σεζόν από την κατάκτηση του Κυπέλλου που συνοδεύτηκε από διαδοχικές θετικές εμφανίσεις. Με αρκετά όνειρα για ακόμη μία φορά και μεγάλο μπάτζετ ξεκινούν οι Σίδνεϊ Γουόντερερς. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η Μέλμπουρν Βίκτορι που προέρχεται από τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας και δεν αρκεί μόνο η «βαριά» φανέλα για να διεκδικήσει τον τίτλο. Φαβορί για την τελευταία θέση Νιούκαστλ Τζετς και Περθ Γκλόρι.

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα διεξαγωγής

Το σύστημα διεξαγωγής παραμένει το ίδιο. Οι αγώνες στην κανονική διάρκεια θα είναι 26. Οι δύο πρώτοι παίζουν απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφ, ενώ στον α’ γύρο θα αναμετρηθούν 3-6 και 4-5 σε νοκ άουτ αναμετρήσεις. Οι ομάδες που τερμάτισαν ψηλότερα στη βαθμολογία έχουν και το πλεονέκτημα έδρας. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο μεγάλος τελικός θα είναι κανονικά μονός και θα διεξαχθεί στο Σίδνεϊ.

Κριτήρια ισοβαθμίας:

1) Καλύτερη διαφορά τερμάτων
2) Καλύτερη επίθεση
3) Bαθμοί στα μεταξύ τους ματς
4) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς
5) Λιγότερες κόκκινες κάρτες
6) Λιγότερες κίτρινες κάρτες
7) Στρίψιμο νομίσματος

1. Μέλμπουρν Σίτι 2. Σίδνεϊ 3. Σίδνεϊ Γουόντερερς
4. Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς 5. Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ 6. Μέλμπουρν Βίκτορι
7. Γουέστερν Γιουνάιτεντ 8. Μακάρθουρ 9. Ουέλινγκτον Φοίνιξ
10. Μπρισμπέιν Ρόαρ 11. Περθ Γκλόρι 12. Νιούκαστλ Τζετς
Παίκτης (Θέση) Από Σε
Αρσλάν (Μ) Ουντινέζε Μέλμπουρν Σίτι
Άντονσον (Ε) Αλ Ανταλάχ Σίδνεϊ Γουόντερερς
Σαχί (ΜΕ) Οσέρ Μέλμπουρν Σίτι
Χέντριξ (Μ) Ελεύθερος Σίδνεϊ Γουόντερερς
Ζερμέν (Ε) Μονπελιέ Μακάρθουρ
Αγορά Απόδοση

Πρώτος σκόρερ: ΜακΛάρεν 

2.60

Νικητής διοργάνωσης: Σίδνεϊ 

8.50

Να τερματίσει τελευταίος: Νιούκαστλ Τζετς 

4.00
Αγώνες A-League Αυστραλίας Σήμερα (Αναλύσεις)
Αποδόσεις
1
X
2
U
O
ΟΠΑΠ
ΑΠΟΤ.
1
2.93
X
3.80
2
2.23
U
2.40
O
1.56
120
-
cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς

Έκαναν τη μεγάλη έκπληξη πέρυσι οι Μάρινερς «διαλύοντας» με 6-1 τη Μέλμπουρν Σίτι στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος και επέστρεψαν στην κορυφή της χώρας μετά από μία δεκαετία κατακτώντας τον δεύτερο τίτλο της ιστορία τους. Ο Σκωτσέζος τεχνικός Νικ Μοντγκόμερι πιστώθηκε το μερίδιο της επιτυχίας δημιουργώντας ένα σύνολο που έπαιζε γρήγορο επιθετικό ποδόσφαιρο και το εξαργύρωσε με τη μετακίνηση του στη Χιμπέρνιαν. Τη θέση του πήρε ο Μαρκ Τζάκσον που προέρχεται από το αποτυχημένο πέρασμα στους Μίλτον Κέινς Ντονς.

Αναμενόμενα αποχώρησαν για υψηλότερο επίπεδο ο διεθνής επιθετικός Κάμινγκς και ο διεθνής εξτρέμ Σιλβέρα. Σημαντικό είναι και το κενό του εξτρέμ Ν’Κολολό και του φορ Μορεσιέ. Περιμένει να βοηθήσει ο φορ Κουόλ που επιστρέφει από την Στουτγάρδη. Ερωτηματικό ο μπακ Ντόκα, ο φορ Ρικ και ο εξτρέμ Άνχελ Τόρες σκόραρε 15 τέρματα με τη φανέλα της Μπαλζάν στη Μάλτα. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στους «32» στα πέναλτι από το Σίδνεϊ. Στο AFC Cup δίνει μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε δύο ματς μέχρι στιγμής έχασε 1-0 από την Τερεγκάνου στη Μαλαισία και συνέτριψε 9-1 την ερασιτεχνική Στάλιον από τις Φιλιππίνες. Δεν περιμένουμε να επαναλάβει το «θαύμα» έχοντας αλλάξει προπονητή και χάνοντας αρκετούς παίκτες – κλειδιά.

Μέλμπουρν Σίτι

Για 3η διαδοχική χρονιά η Μέλμπουρν Σίτι τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας, κάτι που αποτελεί ρεκόρ. Για δεύτερη συνεχόμενη όμως έπεσε θύμα έκπληξης στον μεγάλο τελικό γνωρίζοντας τον διασυρμό 6-1 από τους Μάρινερς. Ακόμη και έτσι στον πάγκο διατηρήθηκε φέτος ο Ράντο Βίντοσιτς που είχε αναλάβει μεσούσης της περιόδου. Έβαλε πάνω από τρία εκ. ευρώ στο ταμείο της με τις πωλήσεις του αριστερού μπακ/χαφ Τζόρνταν Μπος στη Σιντ Τρούιντεν και του διεθνή εξτρέμ Τίλιο.

«Πλήγμα» αποτελεί η αποχώρηση του επί σειρά ετών βασικού γκολκίπερ Γκλόβερ για τη Μίντλεσμπρο και του μέσου Ο’Νιλ για την Σταντάρ Λιέγης. Από τις αφίξεις περιμένει να κάνουν τη διαφορά ο Γερμανός χαφ Αρλσάν, ο μεσοεπιθετικός Σαχί, ο έμπειρος μπακ Μπένιτς και ο εξτρέμ Λέο Νατέλ. Στο Κύπελλο το προηγούμενο διάστημα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά πραγματοποιώντας προβληματικές εμφανίσεις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει απολογισμό μία ισοπαλία με την Κόφου (0-0 εντός) και μία νίκη με τη Ζετζιάνγκ (2-1 εκτός). Στα «χαρτιά» έχει ένα ισχνό προβάδισμα για τον τίτλο.

Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ

Στο κρισιμότερο σημείο της περσινής σεζόν η Αδελαΐδα έμεινε από δυνάμεις. Είχε φτάσει να ελπίζει ακόμη και στον τίτλο της κανονικής διάρκειας, εντούτοις δεν πήρε ούτε τη δεύτερη θέση. Στον α’ γύρο των πλέι οφ κέρδισε 2-0 το Ουέλινγκτον βασιζόμενη στην «καυτή» της έδρας, αλλά στα ημιτελικά το εμπόδιο των Μάρινερς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο γνωρίζοντας δύο ήττες (1-2 εντός, 2-0 εκτός). Όπως και να έχει το πρόσημο ήταν θετικό δείχνοντας ότι παραμένει υπολογίσιμη δύναμη. Στον πάγκο συνεχίζει με τον Καρλ Βερτ που την προηγούμενη τριετία έκανε καλή δουλειά.

Μεταγραφικά θα στηριχθεί στο ίδιο ρόστερ. Η αποχώρηση του ηγέτη Γκούντγουιν για την Αλ Ουέχντα της Σαουδικής Αραβίας δεν πρόκειται να καλυφθεί, ενώ στη Λέγκια Γκντανσκ συνεχίζει ο βασικός μέσος Ντ’Αρίγκο. Μοναδική αξιόλογη προσθήκη είναι αυτή του μέσου Τούνικλιφ που έχει εμπειρία από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Για την ώρα παραμένει ο σούπερ ταλαντούχος εξτρέμ Ιρανκούντα που βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Στο Κύπελλο γνώρισε τη συντριβή 5-1 από τους Γουόντερερς στους «16» και στα φιλικά είχε απολογισμό 3-1-1. Στα σημαντικότερα κέρδισε 1-0 Γουόντερερς και Βίκτορι, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ. Περιμένουμε και φέτος να είναι στα τουλάχιστον στα πλέι οφ.

cta_box_bg
SUGAR προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς

Για ακόμη μία χρονιά οι Γουόντερερς είχαν ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της κατηγορίας. Τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας δείχνοντας ότι μπορούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο, ωστόσο στον α’ γύρο των πλέι οφ έχασαν 2-1 με ανατροπή στην έδρα τους από το «μισητό» Σίδνεϊ στο ντέρμπι της πόλης. Έτσι, η κατάληξη της περσινής σεζόν θεωρείται αποτυχημένη για το σύνολο του Μαρκ Ρουντάν, ο οποίος παραμένει στον πάγκο. Αναμενόμενα υπήρξε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και αποχώρησαν συνολικά 15 παίκτες με σχεδόν κανέναν από αυτούς να μην έχει αποδώσει αυτά που έπρεπε.

Ο Σουηδός επιθετικός Άντονσον θεωρητικά είναι μία αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα. Ο μέσος Μπριλάντε ήταν αρχηγός στη Μέλμπουρν Βίκτορι και ήρθαν αρκετοί ακόμη που γνωρίζουν τη λίγκα. Πολλές προσδοκίες υπάρχουν από τον Ολλανδό μέσο Χέντριξ παρότι βρίσκεται σε πτωτική πορεία η καριέρα του. Σε δύο από τα πιο «δυνατά» φιλικά που έδωσε έχασε 2-1 από Γουέστερν Γιουνάιτεντ και 1-0 από Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ. Στο Κύπελλο κέρδισε 6-1 την ερασιτεχνική Φλορεάτ και 5-1 την Αδελαΐδα, εντούτοις στα προημιτελικά υπέστη ήττα «σοκ» 4-2 από το Μπρισμπέιν. Περιμένουμε να μπουν στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα να κυνηγήσουν τις πιθανότητες που τους αντιστοιχούν.

Σίδνεϊ

Η πορεία μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ ήταν «ταβάνι» την περσινή σεζόν για το Σίδνεϊ και εκεί έχασε 4-0 από τη Μέλμπουρν Σίτι. Έδωσε μάχη για να μπει στα πλέι οφ και αν κρατάει κάτι είναι η νίκη στον α’ γύρο 2-1 με ανατροπή μέσα στους «μισητούς» Γουόντερερς που το έφερε στην τετράδα. Ο προπονητής Στιβ Κόρικα αρκετές φορές βρέθηκε μία ανάσα πριν την απόλυση, αλλά φέτος μπαίνει στην έκτη του χρονιά με τον σύλλογο έχοντας κατακτήσει τα πάντα ως παίκτης και ως προπονητής. Φέτος, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς κατακτώντας το Κύπελλο και κυρίως πραγματοποιώντας «πειστικές» εμφανίσεις.

Στον τελικό πριν από 10 περίπου μέρες κέρδισε 3-1 με ανατροπή το Μπρισμπέιν. Ο 39χρονος στόπερ Ουίλκινσον αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο 36χρονος φορ Λα Φοντρ συνεχίζει στη Χιμπέρνιαν και στην Γκόα ο βασικός μέσος Ρετρέ. Έκανε προσεκτικές μεταγραφικές κινήσεις με τον εξτρέμ Φάμπιο Γκόμες, τον στόπερ Λασέρδα που ήταν βασικός στη Σεαρά και τον αμυντικό Κούρτνεϊ Πένκινς που έχει εμπειρία από τη λίγκα. Υπάρχουν κενά σε στόπερ, μεσαία γραμμή και σε επίθεση, όμως μπαίνει με ψυχολογία και είναι υποχρεωμένο να πρωταγωνιστήσει.

Ουέλινγκτον Φοίνιξ

Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να είχαν πάει τα πράγματα για το Ουέλινγκτον. Δεν είχε το ρόστερ για να πετύχει κάτι παραπάνω από την έκτη θέση και τα πλέι οφ. Σε κάποιο σημείο φάνηκε ότι μπορεί να τερματίσει ψηλότερα στην κανονική διάρκεια και η πορεία του σταμάτησε στον α’ γύρο των τελικών χάνοντας 2-0 από την Αδελαΐδα. Ο προπονητής Ουφούκ Ταλάι προτίμησε να αποχωρήσει μετά από μία πετυχημένη τετραετία και τη θέση του πήρε ο βοηθός Τζιανκάρλο Ιταλιάνο. Θεωρητικά είναι μία αμφιλεγόμενη επιλογή και θα δείξει ο χρόνος αν θα βγει. Μεταγραφικά δεν έχει ενισχυθεί σχεδόν καθόλου.

Μοναδικές προσθήκες είναι ο γκολκίπερ Ντάνκαν και ο μέσος Αλ Τάι που ήρθαν από τη Νιούκαστλ. Αντιθέτως, έχασε τον πολύτιμο γκολκίπερ Σάιλ, τον Βραζιλιάνο χαφ Σάσε, τον βασικό μέσο Ουγκάρκοβιτς και τον σημαντικό μεσοεπιθετικό Λιούις. Στα δύο πιο δυνατά φιλικά προετοιμασίας είχε θετικά αποτελέσματα. Έμεινε στο 2-2 με τη Νιούκαστλ και το Σάββατο κέρδισε 1-0 τη Μέλμπουρν Βίκτορι με σκόρερ τον Κώστα Μπαρμπαρούση. Έχοντας νέο προπονητή και χάσει ορισμένους βασικούς παίκτες δεν περιμένουμε να μπει στα πλέι οφ.

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γουέστερν Γιουνάιτεντ

Η τέως πρωταθλήτρια Γουέστερν Γιουνάιτεντ ήταν από τις μεγάλες απογοητεύσεις του περσινού πρωταθλήματος. Δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο εμφανίζοντας από το ξεκίνημα χτυπητές αδυναμίες. Κανένας παίκτης δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα και χάθηκε εύκολα το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Ο Τζον Αλοΐζι έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και συνεχίζει στον πάγκο. Έγινε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Αποτέλεσαν παρελθόν ο γνώριμος μας Πρίγιοβιτς, ο γκολκίπερ Γιανγκ, ο μέσος Ντουμπιά, ο Ελβετός αμυντικός Λακρουά, ο Ντιαμάντι και αρκετοί ακόμη γηγενείς που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το βάρος στο σκοράρισμα περιμένει να σηκώσει ο έμπειρος Ρουκάβιτσα που προέρχεται από κακή σεζόν με τη Μακάμπι Χάιφα. Ο Βραζιλιάνος χαφ Πένια προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στην Κορέα και ο Ιάπωνας εξτρέμ Ντανζάκι από αποτυχημένο πέρασμα στη Μάδεργουελ. Έχει την εμπειρία ο στόπερ Ντονάτσι και ο Χέουαρντ Μπέλε θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, που ήταν αναπληρωματικός επί χρόνια στο Σίδνεϊ. Στα προημιτελικά του Κυπέλλου έχασε 3-0 από το Σίδνεϊ δείχνοντας ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πετύχει κάτι καλύτερο φέτος. 

Μπρισμπέιν Ρόαρ

Οι εποχές που μεσουρανούσε στη λίγκα το Μπρισμπέιν με τον Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο του έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Φέτος συμπληρώνει τα δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που έφτασε στην κορυφή της χώρας και πριν από δέκα μέρες έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Προηγήθηκε μέσα στο Σίδνεϊ με το πλασέ του 18χρονου φορ Ουάντινγχαμ, εντούτοις στην επανάληψη έμεινε από δυνάμεις χάνοντας 3-1. Η περσινή χρονιά το βρήκε στην 8η θέση και για ακόμη μία φορά εκτός πλέι οφ.

Δεν του βγήκαν οι μεταγραφές που έκανε και δεν βοήθησε σε τίποτα η απόλυση του Γουόρεν Μουν. Ο υπηρεσιακός Νικ Γκριν αποτέλεσε παρελθόν και τη θέση του πήρε ο Ρος Αλοΐζι που έχει περάσει από αρκετές ομάδες ως βοηθός και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Μοναδικός ίσως της λείψει από αυτούς που αποχώρησαν είναι ο αμυντικός Κούρτνεϊ Πένκινς, καθώς κανένας άλλος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Από τις αφίξεις έχουν την εμπειρία να βοηθήσουν ο βετεράνος εξτρέμ Μπερεγκέρ και ο αμυντικός Μπράουν. Θα αποτελέσει έκπληξη αν τερματίσει στην εξάδα όπως αποτυπώνεται και από το 3.00 που πληρώνει αυτό το ενδεχόμενο.

Περθ Γκλόρι

Την περσινή χρονιά η Περθ Γκλόρι προτίμησε να μην κάνει οικονομικά ανοίγματα, καθώς ένα χρόνο νωρίτερα την είχε πατήσει με τρανό παράδειγμα τη μεταγραφή του Στάριτζ που δεν… ακούμπησε. Ο Ρούμπεν Ζάντκοβιτς έκανε το καλύτερο δυνατό που μπορούσε δημιουργώντας ένα σύνολο που βασίστηκε στην έδρα του, εντούτοις δεν είχε την ποιότητα για να κυνηγήσει κάτι παραπάνω από την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Ο 37χρονος τεχνικός προτίμησε να αποχωρήσει το καλοκαίρι και τη θέση του πήρε ο Άλαν Στάντζιτς που την προηγούμενη τετραετία είχε κάνει σπουδαία δουλειά στους Μάρινερς και τη Γυναικεία ομάδα των Φιλιππίνων.

Αποχώρησαν συνολικά 14 παίκτες με ελάχιστους από αυτούς να αποδίδουν τα αναμενόμενα. Μέσα σε αυτούς ήταν ο 41χρονος τερματοφύλακας Μπραντ Τζόουνς και ο εξτρέμ Σαρντινέρο που ήταν μονίμως τραυματίες. Από αυτούς που ήρθαν μπορούν να βοηθήσουν ο γκολκίπερ Σάιλ, ο μέσος Μπόζανιτς, ο αμυντικός Σουντζάρ και ίσως ο Καμάου. Σε φιλικό με τη Γουέστ Χαμ έχασε 6-2. Στα δύο τελευταία με Μέλμπουρν Βίκτορι έχασε 4-0 και κέρδισε 3-1. Παρά την παρουσία του Στάντζιτς δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει κάτι καλύτερο φέτος.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νιούκαστλ Τζετς

Η Νιούκαστλ πιστώθηκε την περσινή χρονιά ότι έπαιξε ξανά χωρίς σκοπιμότητες ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μπήκε δυνατά θέλοντας να κυνηγήσει τις πιθανότητες που της αντιστοιχούσαν για την είσοδο στα πλέι οφ, αλλά στο τελευταίο κομμάτι «ξεφούσκωσε» για τα καλά. Ο ομογενής τεχνικός Άρθουρ Πάπας αποχώρησε μετά από μία μάλλον πετυχημένη διετία για τον πάγκο της πρωταθλήτριας Ταϊλάνδης, Μπουριράμ Γιουνάιτεντ κυνηγώντας το βήμα παραπάνω. Τη θέση του πήρε ο Ρόμπερτ Στάντον που τα τελευταία τρία χρόνια εργαζόταν ως βοηθός στο Σίδνεϊ.

Υπήρξαν κάποιες θεωρητικά σημαντικές αποχωρήσεις, όμως κανένας από αυτούς δεν έκανε τη διαφορά πέρυσι. Ο Γάλλος μέσος Τζέισον Μπερτομιέρ έχει την εμπειρία από τις μικρές κατηγορίες της χώρας του, ενώ ο Απόστολος Σταματελόπουλος έκανε κακή χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Παραδόξως στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε είχε εξαιρετικά αποτελέσματα για τα δεδομένα της κόντρα σε «δυνατούς» αντιπάλους με απολογισμό 2-3-1. Όσοι αποκτήθηκαν όμως είναι από το κάτω ράφι και όπως όλα δείχνουν δικαίως είναι το φαβορί για την τελευταία θέση.

Μέλμπουρν Βίκτορι

Δεν μπόρεσε να πατήσει πάνω στην προ διετίας πορεία η Μέλμπουρν Βίκτορι, όταν έδειξε ότι μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Για τα δεδομένα της έκανε τραγική χρονιά πέρυσι τερματίζοντας μόλις στο +1 από την τελευταία θέση. Τίποτα δεν πήγε καλά για τη λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας από το ξεκίνημα και φάνηκε ότι θα μείνει νωρίς εκτός στόχων. Παρά τη μεγάλη μουρμούρα που υπάρχει στον πάγκο διατηρείται ο Τόνι Πόποβιτς που προπονητικά είναι ίσως το μεγαλύτερο όνομα της λίγκας. Συνολικά αποχώρησαν 10 παίκτες που δεν… πρόσφεραν τίποτα. Μέσα σε αυτούς και ο Νάνι που είχε τραυματιστεί σοβαρά τους πρώτους μήνες.

Μεταγραφικά έχει κινηθεί σε ρηχά νερά. Ο μπακ Τραορέ επιστρέφει για 3η φορά στον σύλλογο. Ερωτηματικό αν θα «πιάσει» ο άλλοτε σούπερ ταλαντούχος εξτρέμ Αρζάνι που ποτέ δεν δικαιολόγησε τις προσδοκίες που υπήρχαν με τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι. Περιμένει να βοηθήσει ο Γάλλος μέσος Μασάς που ήρθε από τον Ιωνικό. Τα φιλικά προετοιμασίας έγιναν πίσω από κλειστές πόρτες και στο τελευταίο από αυτά το Σάββατο έχασε 1-0 στη Μελβούρνη από το Ουέλινγκτον. Βάσει «φανέλας» είναι αναγκασμένη να παλέψει για τον τίτλο, εντούτοις με αυτό το ρόστερ είναι ερωτηματικό αν θα μπει στην εξάδα.  

Μακάρθουρ

Αν κρατάει κάτι από την περσινή χρονιά η Μακάρθουρ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Δεν ήταν αρκετή όμως για να της δώσει ώθηση στο πρωτάθλημα και τερμάτισε για πρώτη φορά στην τελευταία θέση. Μάλλον αποδείχθηκε λανθασμένη η απόλυση του Ντουάιτ Γιορκ, καθώς ο Μάιλ Στεργιόφσκι χειροτέρεψε τα πράγματα. Παραμένει όμως στον πάγκο φέτος και για το AFC Cup μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Σαν από Μιανμάρ (3-0 εκτός) και Τσεμπού από Φιλιππίνες (8-2 εντός). Σίγουρα το επίπεδο των αντιπάλων της είναι πολύ χαμηλό, εντούτοις χτίζει αυτοπεποίθηση.

Από το ρόστερ υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις, εντούτοις είναι οι ίδιοι παίκτες που την έφεραν σε αυτό το σημείο. Έχει την ποιότητα για να σηκώσει το σκοράρισμα στις πλάτες του ο Γάλλος επιθετικός Ζερμέν. Είναι υγιής και ο Μεξικανός ηγέτης Νταβιλά που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό. Στα φιλικά που έδωσε έχασε 3-1 από Σίδνεϊ, 3-0 από Νιούκαστλ και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τους Μάρινερς. Θεωρούμε ότι μπορεί να παλέψει για ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση