foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ75
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ντερμπάρες Κυριακής: Τι παίζουμε;

Στοιχηματικά Νέα | 24 Οκτ 2021 11:50
rvrkvrklrvkrv rvmvr.jpg

Σπουδαία ματς περιλαμβάνει το στοιχηματικό μενού της Κυριακής. Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται, με ντέρμπι σχεδόν σε όλες τις μεγάλες λίγκες, σε μια μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο και στοίχημα. Σε όλα τα ματς μάλιστα, υπάρχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Έπειδη πάντα τα ντέρμπι είναι αμφίρροπα, θέλουν «μελέτη» και προσοχή. Έχουμε συγκεντρώσει τις πιο «ψαγμένες» και ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές, από σουτ στην εστία μέχρι κάρτες και πέναλτι. Ας δούμε αναλυτικά τα μεγάλα παιχνίδια της πιο ποδοσφαιρικής Κυριακής της φετινής σεζόν:

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ (17:15)

Η μέρα των ντέρμπι ξεκινά με το «Classico».

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα μετά τη φυγή του Μέσι. Στη Λα Λίγκα είναι μετριότατη, ενώ στην Ευρώπη είναι κάκιστη. Οι «Μπλαουγκράνα» ταλανίζονται και από αρκετά προβλήματα τραυματισμών, κυρίως στην αμυντική γραμμή, ενώ αναμένεται χαμηλή (για τα δεδομένα) προσέλευση στο «Καμπ Νου». Πάει για βασικός ο Αγουέρο - ίσως ήρθε η ώρα του.

Η «Βασίλισσα», από την απέναντι μεριά, φέτος βασίζεται στα «κέφια» των Βινίσιους και Μπενζεμά, οι οποίοι πραγματοποιούν μια εξαιρετική σεζόν. Θετικό το κλίμα στα αποδυτήρια, μετά την εκτός έδρας πεντάρα επί της Σαχτάρ στο Κίεβο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αμυντικά δείχνει μερικές φορές έλλειψη συνοχής. Προφανώς στόχος της είναι η νίκη, κόντρα στην «πεσμένη», τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά, Μπαρτσελόνα. Αξίζει η απόδση του διπλού σε συνδυασμό με G/G.

Προτάσεις Απόδοση
👉 Αγουέρο 2+ προσπάθειες στην εστία 2.65
👉 2 & G/G 3.95

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άγιαξ - Αϊντχόφεν (17:45)

Ντέρμπι κορυφής και στη «χώρα της τουλίπας».

Ο «Αίαντας» είναι πρώτος στη βαθμολογία, παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο φέτος. Χαρακτηριστικό είναι πως την περασμένη Τετάρτη, «διέλυσε» εντός έδρας την Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοδωρώντας τη με τέσσερα γκολ (4-0). Τέσσερις νίκες σε πέντα παιχνίδια στο γήπεδό του, στην Eredivisie, με απολογισμό τερμάτων 22-1 (32-2 συνολικά), μοναδική παραφωνία η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ουτρέχτη (0-1).

Οι φιλοξενούμενοι, αν και ηττήθηκαν μεσοβδόμαδα από τη Μονακό, στο Γιουρόπα Λιγκ, ακολουθούν κατά πόδας τον Άγιαξ, όντας σε απόσταση βόλης (-1 β.), στον βαθμολογικό πίνακα. Θεωρούνται αουτσάιντερ, μετρούν έξι διαδοχικά ματς δίχως νίκη εναντίον του στο πρωτάθλημα, αλλά διαθέτουν την ποιότητα και τη θέληση να μην ηττηθούν. Και οι δύο ομάδες είναι φύσει επιθετικές, κάτι που συνήθως συνεπάγεται με την εμφάνιση πολλών φάσεων και κόρνερ.

Πρόταση Απόδοση
👉Σύνολο Κόρνερ: Over 9.5 1.90
👉G/G & Under 5.5 2.00

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ (18:30)

Ντερμπάρα ολκής και στην Αγγλία.

Παρά τον ερχομό του Πορτογάλου σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουνάιτεντ κινείται στα στάνταρ της περσινής σεζόν. Σε δυσχέρεια βρίσκεται ο τεχνικός της, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αν χάσει η ομάδα του σήμερα, το μέλλον του προβλέπεται δυσοίωνο. Την Τετάρτη, κέρδισε την Αταλάντα με εντυπωσιακή ανατροπή (έχανε 0-2) στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ μετράει δύο ήττες και μια ισοπαλία στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αμφίβολος ο ηγετικός Μπρούνο Φερνάντες για το αποψινό, χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στη Λίβερπουλ, από το 2018 (έκτοτε 0-3-4, μέσα-έξω).

Η Λίβερπουλ, από την άλλη πλευρά, επιθετικά είναι τρομερή, αμυντικά εμφανίζει πολλές φόρες έλλειψη συγκέντρωσης. Καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έκτη), ούσα αήττητη (5-3-0), με τέσσερις βαθμούς παραπάνω από τη σημερινή «εχθρό της». Η νίκη για το σύνολο του Κλοπ είναι «must», καθώς τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων θεωρούνται τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας, αφού οι δύο σύλλογοι έχουν κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Αγγλία.

Πρόταση Απόδοση
👉Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Over 2.5 Κάρτες  2.59
👉Κριστιάνο Ρονάλντο - Να σκοράρει 2.32

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20:30)

Σημαντικό ντέρμπι και στη Super League, η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων έχει «φουντώσει» τα τελευταία χρόνια.

Και οι δύο είχαν ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη, οι μεν «eρυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στη Γερμανία από την Άιντραχτ (3-1) για το Γιουρόπα Λιγκ, ο δε ΠΑΟΚ, κέρδισε εκτός την Κοπεγχάγη για το Κόνφερενς Λιγκ, παίζοντας από νωρίς με αριθμητικό πλεονέκτημα. Χωρίς ήττα ο Ολυμπιακός φέτος στο πρωτάθλημα, οι εμφανίσεις του όμως δεν είναι απόλυτα πειστικές. Οφείλει να «προστατέψει» την έδρα του, αν και θα αγωνιστεί χωρίς τη βοήθεια των οπαδών του (κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας).

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά, έρχεται στον Πειραιά με ανεβασμένη ψυχολογία. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να αποδείξει πως φέτος είναι ικανή για τον τίτλο, μετά την περσινή μετριότατη σεζόν. Την προηγούμενη αγωνιστική, «γκέλαρε» στην Τούμπα, το «τρελό« παιχνίδι με τον Βόλο έληξε 4-4 (!). Μακριά από τη Θεσσαλονίκη, σε τρία ματς μετράει το απόλυτο.

Πρόταση Απόδοση
👉1 (-0.5 Α.Η.) 1.95
👉Η/Τ - Χ/1 4.80

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρόμα - Νάπολι (19:00)

Ματσάρες και στο Καμπιονάτο.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να «ξεπλύνει» την ντροπή της μεσοβδόμαδης εξάρας από τη νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ (6-1) για το Κόνφερενς Λιγκ, αναμένεται να βγάλει αντίδραση, άλλωστε φέτος ο στόχος της δεν είναι απλώς η τετράδα. Απόψε, καλείται να το αποδείξει. Στο γήπεδό της, μετράει το απόλυτο σε τέσσερα ματς, με συντελεστή τερμάτων 8-2. Αιχμή του δόρατος, στην κορυφή της επίθεσής της, ο Τάμι Έιμπραχαμ.

Αντίπαλός της, η Νάπολι. Οι «Παρτενοπέι» κάνουν φέτος πορεία πρωταθλητισμού στη Σέριε Α, μετρούν οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς. Βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, με δύο βαθμούς περισσότερους από τη δεύτερη Μίλαν. «Crash test» ο αγώνας με τους Ρωμαίους, αναφορικά με το τί είναι ικανοί τη φετινή σεζόν.

Πρόταση Απόδοση
👉Τ. Abraham 2+ προσπάθειες προς την εστία 3.50
👉Ρόμα Over 2.5 κόρνερ 1ο ημιχ. 2.25

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ίντερ - Γιουβέντους (21:45)

Τα... χέρια τους τρίβουν οι ποδοσφαιρόφιλοι στη γειτονική μας χώρα, αφού υπάρχει και το σπουδαίο ματς Ίντερ.

Στο Μιλάνο, η Ίντερ τίθεται αντιμέτωπη με την Γιουβέντους. Οι «Νερατζούρι», παρά τη φυγή των Κόντε, Λουκάκου και Χακίμι το καλοκαίρι, παραμένουν πρωταγωνιστές. Πριν την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με 17 βαθμούς, εφτά λιγότερους από την πρώτη Νάπολι (η οποία βέβαια μετρά οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς). Άξιο αναφοράς πως σε όλα τους τα παιχνίδια, εμφανίστηκε το Over 2.5, γενικά φέτος, προτιμούν το υψηλό τέμπο, ενώ όταν «στραβώνουν» τα παιχνίδια, παίρνουν αρκετές κίτρινες κάρτες.

Η «Γιούβε» σιγά-σιγά προσαρμόζεται στην αποχώρηση του Ρονάντο, μετράει τέσσερις σερί νίκες με 1-0, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα οκτώ τελευταία επίσημα, έχει απολογισμό 7-1-0. «Πληρώνει» όμως το άσχημό της ξεκίνημα, ούσα στην έβδομη θέση (14β.) και θέλει ακόμα πολλή προσπάθεια για να επανέλθει.

Πρόταση Απόδοση
👉Περισσότερες Κάρτες - Ίντερ 2.60
👉Χ2 (Δ.Ε.) 1.72

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)

Κλείνουμε με το παιχνίδι στη Μασσαλία, όπου η Μαρσέιγ υποδέχεται την Παρί.

Η γηπεδούχος, η οποία είναι τρίτη στη βαθμολογία της Λιγκ 1, σίγουρα ποιοτικά δεν είναι στο επίπεδο των Παριζιάνων, ωστόσο υπόσχεται να τους δυσκολέψει, καθώς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο γαλλικό πρωτάθλημα. Το σύνολο του κόουτς Σαμπάολι βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός, στόχος αν μη τι άλλο, τουλάχιστον η «έξοδος» στο επόμενο Τσάμπιος Λιγκ.

Η Παρί, με τεχνικό τον Ποκετίνο, στο γαλλικό πρωτάθλημα παίζει στο... ρελαντί, μετρά εννιά νίκες και μία ήττα, φυσικά είναι πρώτη, και με διαφορά δέκα βαθμών από τη σημερινή της αντίπαλο (η οποία έχει κι ενας ματς λιγότερο). Αμφίβολος ο Νεϊμάρ, που δεν αγωνίστηκε στη νίκη επί της Λειψίας (3-2) την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με Μέσι και Εμπαπέ, δεν φοβάται κανέναν.

Πρόταση Απόδοση
👉Παρί να σκοράρει με πέναλτι 3.95
👉2 & G/G 3.10

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεντρωτικά οι προτάσεις μας για τα Ντέρμπι της Κυριακής:

Αγώνας Πρόταση Απόδοση
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ

Αγουέρο: 2+ προσπάθειες στην εστία

2.65
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 2 & G/G 3.95
Άγιαξ - PSV Αϊντχόφεν Σύνολο Κόρνερ: Over 9.5 1.90
Άγιαξ - PSV Αϊντχόφεν G/G & Under 5.5 2.00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ Μάν. Γιουνάιτεντ - Over 2.5 κάρτες 2.59
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ Κριστιάνο Ρονάλντο - Να σκοράρει 2.32
Ολυμπιακός - Πάοκ 1(-0.5 Α.Η.) 1.95
Ολυμπιακός - Πάοκ Η/Τ - Χ/1 4.80
Ρόμα - Νάπολι Τ. Abraham: 2+ προσπάθειες προς την εστία 3.50
Ρόμα - Νάπολι Ρόμα: Over 2.5 κόρνερ 1ο ημιχ. 2.25
Ίντερ - Γιουβέντους Περισσότερες Κάρτες: Ίντερ 2.60
Ίντερ - Γιουβέντους Χ2 (Δ.Ε.) 1.72

Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί να σκοράρει με πέναλτι 3.95
Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν 2 & G/G 3.10

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Τελευταία ενημέρωση: 23/10 - 16:55

**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

[][/]

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ