foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ18
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΝΒΑ: Αφιέρωμα Ανατολής 2022-23

Previews Πρωταθλημάτων | 17 Οκτ 2022 16:22
nba_afieroma.jpg

Το επίπεδο στην Ανατολή έχει ανέβει πλέον πάρα πολύ!

Οι διεκδικητές στην από εδώ πλευρά της Αμερικής, είναι πλέον πάρα πολλοί. Bucks, Celtics, 76ers και οι -χωρίς εσωτερικές ταραχές- Nets, έχουν εξίσου καλές πιθανότητες να βρεθούν στα NBA Finals και να διεκδικήσουν στα ίσια από τους φιναλίστ της Δύσης το πρωτάθλημα. Δίχως να “διαγράφουμε” ομάδες όπως οι Hawks, οι Cavaliers και οι Heat.

Επιμέλεια: Teo L-Train

Τι παίζουμε – Μακροχρόνιο bet

- Οι Wizards φέτος έχουν ενισχυθεί αρκετά, ενώ θα έχουν από το ξεκίνημα της χρονιάς και τον Porzingis. Ο Beal πήρε ένα Supermax συμβόλαιο, που λογικά θα τιμήσει. Πέρυσι, χωρίς Porzingis και με τον Beal εκτός, κατάφεραν να κάνουν 35 νίκες. Φέτος, ξεκινάνε από πολύ καλύτερη αφετηρία. Δεν νομίζω ότι θα κάνουν λιγότερες νίκες. Αφού ξέρουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν και το Play-In τουρνουά.

- Αδικούν μάλλον τους Pacers οι στοιχηματικές. Ομάδα που διαθέτει τον Tyrese Haliburton, δεν μπορεί να εμφανίζεται για να τερματίσει τελευταία στο ΝΒΑ. Το όριο των 23.5 νικών είναι πολύ μικρό. Πέρυσι έκαναν 25. Θα πάνε για tanking, αλλά θα είναι κάπου εκεί που ήταν και πέρυσι. 25-27 νίκες.

Wizards over 34.5 νίκες @ 1.87

Pacers pver 23.5 νίκες @ 2.10

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνες ΝΒΑ Σήμερα (Αναλύσεις)
Αποδόσεις
1
2
ΧΑΝΤΙΚΑΠ
ΟΠΑΠ
ΑΠ.
1
1.10
2
7.39
-13.5
-13.5 1.88
+13.5
+13.5 1.94
5615
-
1
2.25
2
1.66
+2.5
+2.5 1.95
-3.5
-3.5 1.95
5614
-

Atlantic Division

Σταθερά η πιο ανταγωνιστική Division του NBA την τελευταία διετία. Που βγάζει τέσσερις ομάδες στα Playoffs. Πέρυσι ήταν οι Celtics, Nets, 76ers και Raptors. Οι Celtics κατάφεραν να φτάσουν ως τους τελικούς, όπου και έχασαν τον τίτλο από τους Warriors. Οι τέσσερις που αναφέραμε παραμένουν και φέτος ανταγωνιστικές. “Κερασάκι στην τούρτα”, η άνοδος και των Knicks. Που με βάση της προσθήκες που έκαναν, σίγουρα θα παρουσιαστούν καλύτεροι.


Boston Celtics

Τι έκαναν πέρυσι: Έφτασαν ως το τέλος του δρόμου. Απλά δεν ήπιαν... νερό. Οι Celtics δεν ξεκίνησαν καλά. Φτάσαμε να ακούμε στο ξεκίνημα της σεζόν, ακόμα και αναλύσεις που ανέφεραν ότι το δίδυμο Brown - Tatum πρέπει να “σπάσει”. Και τελικά, οι Celtics είχαν την καλύτερη ομάδα στη regular, από τον Γενάρη και έπειτα (βάσει ρεκόρ) και κατάφεραν να φτάσουν ως τα ΝΒΑ Finals.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Έφτασαν ως το τέλος του δρόμου. Απλά δεν ήπιαν νερό. Οι Celtics δεν ξεκίνησαν καλά. Φτάσαμε να ακούμε στο ξεκίνημα της σεζόν, ακόμα και αναλύσεις που ανέφεραν ότι το δίδυμο Brown - Tatum πρέπει να “σπάσει”. Και τελικά, οι Celtics είχαν την καλύτερη ομάδα στη regular, από το Γενάρη και έπειτα (βάσει ρεκόρ) και κατάφεραν να φτάσουν ως τα ΝΒΑ Finals.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Το θέμα που προέκυψε με τον Udoka πριν λίγες ημέρες, είχε αποτέλεσμα να τον θέσει εκτός ομάδας. Το άσχημο είναι ότι οι περσινοί Celtics είναι δικό του δημιούργημα. Μια ομάδα που “μασούσε σίδερα” στην άμυνα. Οι “Κέλτες” θα πορευτούν φέτος με τον βοηθό του, Joe Mazzulla. Ευελπιστώντας ότι δε θα αλλάξει η φιλοσοφία. Tatum και Brown ξεχωρίζουν από το ρόστερ. Το οποίο φυσικά διαθέτει πολύ καλούς ρολίστες. Smart, Brogdon, G. Williams, R. Williams, όλοι τους εξαιρετικά pieces.

Arena: TD Garden (18,624 seats)

PG Marcus Smart, Payton Pritchard, JD Davison
SG

Derrick White, Malcolm Brogdon

SF

Jaylen Brown, Sam Hauser, Danilo Gallinari

PF

Jayson Tatum, Grant Williams, Blake Griffin

C

Al Horford, Luke Kornet, Mfiondu Kabengele, Robert Williams, Noah Vonleh

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Με τα όσα έχουν γίνει, δεν ξέρω πόσο εφικτό θα είναι οι Celtics να κάνουν το περσινό run. Ήδη το όριο νικών τους, από τις 55.5 που άνοιξε, έχει πέσει στις 53.5. Ακόμα κι εκεί, μεγάλο το θεωρώ. Δε νομίζω ότι οι Celtics θα καταφέρουν να φτάσουν τόσο ψηλά και στην κορυφή της Ανατολής. Θα πήγαινα με το under 53.5 νίκες.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Philadelphia 76ers

Τι έκαναν πέρυσι: Αν και τα σχέδια των 76ers μιλούσαν και πέρυσι για τίτλο ή Finals, εν τέλει προσγειώθηκαν απότομα οι άνθρωποι της Philadelphia. Ο αποκλεισμός από τους Heat στον δεύτερο γύρο ήταν γρήγορος και χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης. Και όλα έδειχναν τόσο ιδανικά, όταν οι 76ers έπαιρναν τον Harden τον Φλεβάρη. Όμως ο τραυματισμός του Embiid στα Playoffs τους στέρησε το όνειρο.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Πάρα πολύ καλές κινήσεις για τους 76ers. “Θυσίασαν” ένα pick στο draft, που δε θα τους έφερνε και κάτι έτοιμο, για να πάρουν τον Melton. Που μπορεί να δώσει και σε τρίποντο και σε άμυνα. Πήραν τον Tucker. Τον πλήρωσαν λίγο παραπάνω, έβαλαν όμως σκληράδα στην άμυνα. Παρομοίως και με τον House. Και έβαλαν και λίγο ποιότητα στην επίθεσή τους με τον Harrell.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Μοναδικό μειονέκτημα σε αυτή την ομάδα, ο Coach Rivers. Looser από τους... λίγους. Δεν μπορεί να εμπνεύσει, δεν παίρνει την ευθύνη ποτέ και στο παλμαρέ του μετράει ουκ ολίγες τραγικές στιγμές σε Playoffs. Δύσκολα, πολύ δύσκολα φτάνεις στην πηγή και πίνεις νερό, με τον Rivers στον πάγκο. Το ρόστερ πάντως είναι “πάνοπλο”. Ο Embiid έρχεται από σεζόν καριέρας και δηλώνει έτοιμος να ηγηθεί. Ο Harden επιτέλους αποφάσισε να προπονηθεί. “Έλιωσε” το καλοκαίρι και παρουσιάστηκε αδυνατισμένος στην preseason. Κι ο Tyrese Maxey δείχνει έτοιμος για ακόμα ένα step-up.

Arena: Wells Fargo Center (20,478 seats)

PG Tyrese Maxey, De’Anthony Melton, Shake Milton, Jaden Springer
SG

James Harden, Furkan Korkmaz, Patrick McCaw

SF

Tobias Harris, Matisse Thybulle, Danuel House, Charlie Brown, Julian Champagnie

PF

PJ Tucker, George Niang, Paul Reed

C

Joel Embiid, Montrezl Harrell

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Μπορεί να το πιέσουν στη regular και να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας. Το να βγουν στην τετράδα πληρώνει στο 1.65. Δεν είναι άσχημο. Είναι μικρό το όριο των νικών τους. Μόλις 50.5. Πέρυσι χωρίς Harden τη μισή σεζόν (που ο Harden στη regular είναι παίκτης top tier 1) έκαναν 51. Μου αρέσει το over 50.5 στο 1.87 όπου δίνεται.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Toronto Raptors

Τι έκαναν πέρυσι: Μετά την κακή σεζόν 2020-2021, όπου έπαιξαν και μακριά από την έδρα τους, επέστρεψαν στα playoffs. Πολύ καλή παρουσία στη regular season με 48 νίκες. Στα Playoffs έπαιξαν στον πρώτο γύρο με τους 76ers. Τους οποίους “άγχωσαν” κάπως, όταν πήγαν τη σειρά από το 3-0, στο 3-2, πριν αποκλειστούν στον Καναδά με 4-2.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Αν και είχαν “χτυπητή” αδυναμία στον “άσο”, πήγαν και πήραν μόνο forward στη Free Agency. Otto Porter Jr., Thad Young και Hernangomez. Δεν ήταν πάντως πολύ δραστήριοι με τις κινήσεις τους.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Siakam και Van Vleet είναι και φέτος οι δύο σταρ της ομάδας. Πλαισιωμένοι όμως από έναν ικανότατο δευτεροετή, που πέρυσι πήρε και το βραβείο του rookie της χρονιάς. Ο Scottie Barnes οφείλει φέτος να ανέβει ένα “σκαλί” πιο πάνω. Και πέραν των τριών, υπάρχουν ρολίστες όπως οι Trent και Anunoby, που δίνουν πράγματα σε επίθεση (ο πρώτος) και άμυνα (ο δεύτερος). Στον πάγκο, συνεχίζει για τέταρτη σεζόν ο Nick Nurse. Ο άνθρωπος που έφερε στο Toronto το μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Arena: Scotiabank Arena (19,800 seats)

PG Fred VanVleet, Malachi Flynn, Jeff Dowtin
SG

Gary Trent Jr., Justin Champagine, Ron Harper Jr.

SF

OG Anunoby, Otto Porter Jr., Juancho Hernangomez, Dolano Banton

PF

Scottie Barnes, Chris Boucher, Thaddeus Young, Daniel Oturu

C

Pascal Siakam, Precious Achiuwa, Khem Birch, Christian Koloko

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Είναι ένα ζητούμενο πόσο θα αντέξει ο VanVleet. Δεδομένα πάντως οι Raptors μπορούν και φέτος να κάνουν ένα καλό run στη regular. Έχουν και μια πολύ θερμή έδρα, δύσκολα περνάνε οι αντίπαλοι από εκεί. Τις έκαναν πέρυσι τις 48 νίκες, παρόλο που δεν ξεκίνησαν καλά. Θεωρώ ότι και φέτος μπορούν να ανέβουν κοντά στις 50. Το over 46.5 σε απόδοση 1.95, μου αρέσει αρκετά. Μπορούν να το πετύχουν.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Brooklyn Nets

Τι έκαναν πέρυσι: Είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Λογικό. Ο Kyrie αρνούνταν να εμβολιαστεί, οπότε δεν έπαιζε. Ο Harden ξενέρωσε νωρίς και ήθελε να φύγει. Και ο KD τραυματίστηκε και έχασε μεγάλος μέρος της regular. Έστω και την ύστατη στιγμή οι Nets ανέκαμψαν και κατάφεραν να μπουν στα Playoffs, μέσω του Play-In τουρνουά. Στον πρώτο γύρο των Playoffs όμως “σκουπίστηκαν” με συνοπτικές διαδικασίες από τους Celtics.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Θα ήταν “ταραχώδης” η offseason τους, αν τέλικά παραχωρούσαν τους Durant και Irving. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και εν τέλει οι Nets δυνάμωσαν στην offseason. Πήραν τον Warren. Που όταν παίξει, θα είναι μια εξαιρετική λύση. Πήραν τον Morris, που θα δώσει σκληράδα στην άμυνα. Και απέκτησαν και τον O’Neale, που μπορεί να κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Δεν προέκυψε κάτι καλό στο draft, αφού δεν είχαν και pick να κάνουν.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Ο Steve Nash, αν και δεν φαίνεται να είναι αρκετά συμπαθής πλέον στον Kevin Durant, θα συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο στον πάγκο των Nets. Το ρόστερ της ομάδας του Brooklyn είναι εξαιρετικό. Υπάρχουν τρεις παίκτες, Simmons, Irving, Durant, που είναι γνωστό τι αξία έχουν στην αγορά. Και γύρω τους, πάρα πολλοί καλοί ρολίστες. Και αμυντικά και επιθετικά.

Arena: Barclays Center (17,732 seats)

PG Kyrie Irving, Patty Mills
SG

Joe Harris, Seth Curry, Cam Thomasm Alondes Williams, David Duke Jr.

SF

Ben Simmons, Royce O’Neale, Kessel Edwards, Kaiser Gates

PF

Kevin Durant, TJ Warren, Markieff Morris

C

Nicola Claxton, Day’Ron Sharpe

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Αν μείνουν υγιείς και δεν έχουν “κωμικοτραγικά” πράγματα στο Brooklyn φέτος, στα μάτια μου είναι το πρώτο φαβορί από την Ανατολή. Και να τερματίσουν στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και να φτάσουν, έστω, ως τους τελικούς της Ανατολής. Επειδή όμως τα “αν” σε όλο αυτό είναι πολλά, δεν σκοπεύω να ρισκάρω κάποια πρόβλεψη με αυτούς.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

New York Knicks

Τι έκαναν πέρυσι: Είχαν μια πολύ μέτρια σεζόν ως τον Φλεβάρη και πλήρωσαν και το γεγονός ότι ως το All-Star δεν είχαν πάρει απόφαση αν θα κάνουν tanking ή αν θα το παλέψουν για τα Playoffs. Φαινόταν ότι δεν έχουν ελπίδες για το δεύτερο, παρόλα αυτά δεν πήραν την απόφαση να κυνηγήσουν τις πολλές ήττες. Τερμάτισαν ενδέκατοι, σε μια σεζόν που κρίνεται 100% αποτυχημένη.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Προσέθεσαν έναν guard που πέρυσι έκανε ένα πρώτο step-up και δεδομένα φέτος είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα. Δεν θα μου φανεί απίθανο αν ο Jalen Brunson φέτος πάρει και το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη. Εξαιρετική η συγκεκριμένη προσθήκη για τους Knicks. Στην ουσία ήταν και η μόνη, αφού για να κάνουν χώρο στο Salary Cap και να τον υπογράψουν, έδωσαν με trade ότι pick είχαν φέτος στο draft.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: O Tom Thibodeau, συνεχίζει στο “Μεγάλο Μήλο”. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό, αφού οι ομάδες του σταθερά, ξεκινούν πολύ καλά την πρώτη του σεζόν και εν συνεχεία, λόγω της εξαιρετικά κακής διαχείρισης που κάνει στα ρόστερ του, καταρρέουν και δεν καταφέρουν τίποτα. Το ρόστερ δεν έχει το μεγάλο αστέρι. Τον παίκτη που είναι All-Star caliber και θα κάνει τη διαφορά. Brunson, Barrett και Randle στέκονται εξίσου καλά και θα κληθούν να επαναφέρουν τους Knicks στην postseason.

Arena: Madison Square Garden (19,812 seats)

PG Jalen Brunson, Derrick Rose, Immanuel Quickley, Mils McBride, Ryan Arcidiacono
SG

RJ Barrett, Quentin Grimes, Trevor Keels, Sviatoslav Mykhailiuk, Jalen Harris

SF

Evan Fournier, Cam Reddish, Feron Hunt, Aaron Sims, DaQuan Jeffries

PF

Julius Randle, Obi Toppin

C

Mitchell Robinson, Isaiah Hartenstein, Jericho Sims

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Θα το παλέψουν οι Knicks φέτος. Νομίζω καλύτερα από πέρυσι. Το όριο των 38.5 νικών είναι οριακό. Πιο πολύ όμως τείνω προς το under. Hawks, Bulls, Bucks, 76ers, Nets, Heat, Celtics, Raptors και Cavaliers, είναι εννιά ομάδες που τις θεωρώ καλύτερες από τους Knicks. Συνεπώς, τα Playoffs στο τέλος, θα μείνουν ένας άπιαστος στόχος για την ομάδα της Νέας Υόρκης. Σε απόδοση 1.50 το να μην καταφέρουν να είναι στην postseason.

Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Southeast Division

Μπορεί οι Heat να μην “πυροδότησαν κάποια βόμβα” στην offseason, παραμένουν όμως πολύ ανταγωνιστικοί. Γιατί πολύ απλά είναι οι Heat. Οι Hawks έφεραν στην Atlanta τον Dejounte Murray και ανέβηκαν δύο επίπεδα. Οι δύο τους θα διεκδικήσουν την κορυφή στον όμιλο. Αποδυναμώθηκαν οι Hornets, φαίνονται καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι οι Wizards και έχουμε και τους Magic του Νο1 του φετινού draft Paolo Banchero. Που δύσκολα δεν θα βρεθούν σε μια θέση στα χαμηλά και φέτος, σίγουρα όμως θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι.

Miami Heat

Τι έκαναν πέρυσι: Αθόρυβα και έχοντας τους Butler, Lowry, Adebayo και Herro εκτός, για 82 παιχνίδια (είτε ο ένας, είτε ο άλλος, είτε ο... παράλος δηλαδή), κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι στην Ανατολική Περιφέρεια. Πέρασαν πολύ άνετα Hawks και 76ers στους δύο πρώτους γύρους των Playoffs. Εμφανίστηκαν όμως soft στη σειρά με τους Celtics. Ο Butler έπιασε απόδοση σε 3/7 ματς, ο Adebayo δεν το είχε καθόλου και ο Herro ήταν μεταξύ “φθοράς και αφθαρσίας”, ερχόμενος και από τραυματισμό. Το αποτέλεσμα; Να αποκλειστούν με 4-3 στα Finals της Ανατολής.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Πίεσαν πάρα πολύ στην offseason και για τον Durant και για τον Mitchell. Δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιον. Έμειναν εν τέλει με το ίδιο ρόστερ, χάνοντας και τον PJ Tucker. Δεν είναι κακό το γεγονός ότι παρέμειναν ίδιοι. Υπάρχει “χημεία” στην ομάδα και αυτό είναι το ζητούμενο. Στο draft πήραν, ως δώρο θα έλεγα αφού έπεσε ως το 27, τον Nikola Jovic. Που δεν αποκλείεται να τον δούμε από φέτος να κάνει πράγματα.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Coach Spoelstra για ακόμα μια σεζόν στο “τιμόνι”. Ένας από τους κορυφαίους κόουτς στη Λίγκα. Ρόστερ που δεν έχει ατέλειες. Βγάζει “σκληράδα”, έχει “χημεία” και είναι έτοιμο και φέτος να πρωταγωνιστήσει. Καθοδηγούμενο, έτσι όπως διαβάζω και το ρεπορτάζ των Heat, από τον Bam Adebayo πλέον. Ο Bam πρέπει και mental να ανέβει ένα επίπεδο, να πάρει πλέον τα σκήπτρα από τον Butler και να βοηθήσει τους Heat να επανέλθουν σε τελικούς ΝΒΑ.

Arena: American Airlines Arena (19,600 seats)

PG Kyle Lowry, Gabe Vincent
SG

Tyler Herro, Victor Oladipo, Max Strus, Duncan Robinson

SF

Jimmy Butler, Haywood HighSmith

PF

Caleb Martin, Nikola Jovic

C

Bam Adebayo, Omer Yurtseven, Dewayne Dedmon, Udonis Haslem

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Οι Heat ξεκινούν με ίδιο ρόστερ και από πολύ καλή αφετηρία. Θεωρώ ότι θα κάνουν και νίκες στον “αυτόματο”, εκεί που άλλες ομάδες μπορεί να γκελάρουν. Έτσι έγινε και πέρυσι και κατάφεραν να βγουν πρώτοι. Έτσι θα γίνει και φέτος. Κι αν κάποιος φοβάται να ρισκάρει με την πρωτιά της Ανατολής, μπορεί να δει το 2.02 για να είναι οι Heat στην πρώτη τετράδα.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Atlanta Hawks

Τι έκαναν πέρυσι: “Έκατσαν” θα λέγαμε στην επιτυχία της περασμένης σεζόν. Μπήκαν πολύ χαλαρά και χρειάστηκε στο τέλος να “τρέξουν” για να προλάβουν έστω το Play-In. Tα κατάφεραν και μπήκαν και στα Playoffs. Από όπου αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο με συνοπτικές διαδικασίες από τους Heat, με 4-1.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Φρόντισαν να μην επαναλάβουν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού και φέτος στην offseason λειτούργησαν όπως έπρεπε. Καταρχάς, έκαναν μεγάλη προσθήκη με το trade του Dejounte Murray. Έφυγε ο Huerter και φρόντισαν να κάνουν διακριτό πλέον τον ρόλο του Hunter στην ομάδα. Στο draft πήραν έναν αρκετά ταλαντούχο winger. Τον AJ Griffin.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Πολύ καλό ρόστερ, πολύς καλός προπονητής. Οι επιτυχίες των Hawks την τελευταία διετία, είναι και έργο του Nate McMillan. Με την προθήκη Murray, υπάρχουν δύο elite δημιουργικά guard. Με τον πρώην αστέρα των Spurs να δίνει πράγματα στην άμυνα και να καλύπτει τις αδυναμίες του Young εκεί. Μπαίνει πλέον βασικός ο Hunter και δυναμώνει ακόμα περισσότερο η άμυνα στην περιφέρεια. Σταθερά το δίδυμο Collins, Capela στη ρακέτα.

Arena: State Farm Arena (18,118 seats)

PG Trae Young, Aaron Holiday, Trent Forrest
SG

Dejounte Murray, Bogdan Bogdanovic, Vit Krejci, Turese Martin

SF

De’Andre Hunter, Justin Holiday, AJ Griffin

PF

John Collins, Jalen Johnson

C

Clint Capela, Onyeka Okongwu, Frank Kaminsky

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Οτιδήποτε λιγότερο από την απευθείας πρόκριση (δηλαδή εξάδα) στα Playoffs θα είναι αποτυχία για τους Hawks. Στοιχηματικά αυτό μεταφράζεται με το να μην μπουν στο Play-In, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.55. Ακόμα καλύτερη απόδοση όμως, για το over 45.5 νίκες. Πέρυσι έκαναν 43, παίζοντας πάρα πολύ μέτρια στο ξεκίνημα της σεζόν. Με Murray, Young φέτος μέσα, δεν ξέρω πως δεν θα κοντέψουν τις 50 νίκες τα “γεράκια”.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Charlotte Hornets

Τι έκαναν πέρυσι: Μια μέτρια σεζόν, που συνοδεύτηκε από τον αποκλεισμό από τα Playoffs, στο Play-In τουρνουά. Είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στη regular season και κατάφεραν στο φινάλε να κλειδώσουν τη 10η θέση που τους οδήγησε το τουρνουά του Play-In. Εκεί όμως δεν παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί. Διασύρθηκαν 132-103 από τους Hawks στο πρώτο ματς και τελείωσε η σεζόν για αυτούς.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Μια μέτρια χρονιά, ακολούθησε μια πολύ κακή offseason. Έχασαν τον Bridges. Που με την εγκληματική του συμπεριφορά, τέθηκε πλέον εκτός ΝΒΑ. Δεν ανανέωσαν τον Harrell, που κι αυτός είχε μπλεξίματα με τον νόμο και προφανώς ο Jordan δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη (πάγια τακτική) για να φέρει κάποιον άλλο καλό παίκτη στην ομάδα. Κοινώς, η ομάδα αποδυναμώθηκε πάρα πολύ. O Marc Williams που πήραν στο draft, είναι ελπιδοφόρος, αλλά ως εκεί. Τίποτα το αξιόλογο πέρα από αυτό.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Ο Borego αποτέλεσε παρελθόν το καλοκαίρι και στη θέση του οι Hornets έφεραν πίσω τον Clifford. Προπονητής που ξέρεις ότι δεν είναι τοπ, αλλά είναι σταθερά στο “7” (μέτριος δηλαδή, αλλά όχι κακός) και μπορεί να δώσει στην ομάδα κι έναν αμυντικό χαρακτήρα. Δεν θα απολαύσουμε μπάσκετ από τους Hornets φέτος. Και λόγω κόουτς και λόγω ρόστερ. Πολύ χαμηλή ποιότητα. Με έναν LaMelo Ball να ξεχωρίζει σαν “τη μύγα μέσα στο γάλα”. Τρία επίπεδα πάνω από τον οποιοδήποτε Hornet, είναι ο συγκεκριμένος.

Arena: Spectrum Center (19,077 seats)

PG LaMelo Ball, Dennis Smith Jr. James Bouknight, Theo Maledon
SG

Terry Rozier, Cody Martin, Bryce McGowens, Ty-Shon Alexander

SF

Gordon Hayward, Kelly Oubre Jr.

PF

PJ Washington, Jalen McDaniels, Kai Jones, Marc Williams

C

Mason Plumlee, Mark Williams, Nick Richards, JT Thor

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Έτσι όπως ξεκινούν οι Hornets, με χαμηλής δυναμικής ρόστερ και με τον LaMelo στα πιτς, δεν αποκλείεται να δούμε tanking από νωρίς. Ο Wembanyama είναι μεγάλο δέλεαρ και οι Hornets δεν θεωρώ ότι θα “ψηθούν” να κάνουν περισσότερες από 30 νίκες. Είναι πολύ καλή επιλογή το under 34.5 νίκες, σε απόδοση 1.70.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Washington Wizards

Τι έκαναν πέρυσι: Κάτι ανάμεσα σε run για Play-In και tanking προσπάθησαν πέρυσι οι Wizards. Εν τέλει δεν κατάφεραν τίποτα από τα δύο. Τερμάτισαν 12οι και με 35 νίκες, οπότε και ψηλά στο draft δεν είχαν καλές πιθανότητες να διαλέξουν και δεν προχώρησαν στην Postseason. Κανονικά, όταν ο Beal τραυματίστηκε και έμεινε εκτός, έπρεπε και οι Wizards να αποφασίσουν το tanking. Δεν το έκαναν και εκ του αποτελέσματος έπραξαν λάθος.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Έκαναν ένα trade, που τους έφερε στην πρωτεύουσα τους Morris και Barton. Αρκετά καλές προσθήκες, είναι η αλήθεια. Πήραν στο draft τον Davis. Έναν αρκετά ελπιδοφόρο guard. Γενικά, δεν προχώρησαν σε πολλές αλλαγές. Έτσι κι αλλιώς, τη μεγαλύτερη την έκαναν πέρυσι με την προσθήκη Porzingis.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Ο Unseld Jr. είναι για δεύτερη σερί σεζόν στον πάγκο. Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι δεν έδειξε κάτι αξιόλογο. Τον περιμένουμε φέτος, με ένα πιο βελτιωμένο ρόστερ. Ο Bradley Beal πήρε ένα μεγάλο συμβόλαιο το καλοκαίρι. Οι Wizards τον πιστεύουν. Τώρα πρέπει αυτός να δώσει πίσω στην ομάδα πράγματα. Τον συμπληρώνει ιδανικά ο Porzingis και τρεις εξαιρετικοί ρολίστες. Morris, Barton, Kuzma. Ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ, είναι η αλήθεια.

Arena: Capital One Arena (20,356 seats)

PG Monte Morris, Delon Wright
SG

Bradley Beal, Johny Davis, Jordan Schakel

SF

Will Barton, Corey Kispert, Deni Avdija

PF

Kyle Kuzma, Rui Hachimura, Isaiah Todd

C

Kristaps Porzingis, Daniel Gafford, Taj Gibson, Vernon Carey Jr.

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Οι “μάγοι” πέρυσι είχαν πολλά προβλήματα. Και από τον Γενάρη και έπειτα δεν είχαν και Beal. Ήταν μια πολύ κακή χρονιά. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να φτάσουν τις 35 νίκες. Φέτος ξεκινούν από πολύ καλύτερο σημείο. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο δε θα φτάσουν τον περσινό τους νούμερο. Προσωπικά, θεωρώ ότι μπορούν να το παλέψουν ακόμα και για τη δεκάδα. Συνεπώς, το over 34.5 για τις νίκες τους, είναι πολύ καλό και σε καλή απόδοση (2.10).

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Orlando Magic

Τι έκαναν πέρυσι: Tanking. Αυτός ήταν ο στόχος. Και αυτό έκαναν. Τερμάτισαν δεύτεροι από το τέλος. Πήραν το max των πιθανοτήτων στο Lottery (14%) για το Νο1 του draft και τα κατάφεραν. Επέλεξαν πρώτοι στην καλοκαιρινή διαδικασία και πήραν τον Banchero.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Όπως αναφέρεται και παραπάνω, στο draft επέλεξαν τον Banchero. Αν και ώρες πριν το draft, όλα τα mock έδιναν φαβορί για το Νο1 τον Smith, οι Magic άλλαξαν γνώμη στο φινάλε και πήραν τον απόφοιτο του Duke. Στην Free Agency δεν προχώρησαν σε κάποια σημαντική προσθήκη. Ούτε και κάποιο trade έκαναν. Έτσι κι αλλιώς, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να αναπτύξουν το δικό τους core. Με τα πολλά young assets που διαθέτουν.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Για δεύτερη σερί σεζόν, στον πάγκο της ομάδας συνεχίζει ο Jamahl Mosley. Άγχος και απαιτήσεις δεν υπήρχαν πέρυσι, λογικά δε θα υπάρχουν και φέτος. Από το ρόστερ προφανώς και ξεχωρίζει ο Banchero, φαίνεται όμως να κάνει step-up o Carter Jr. Γενικά, το ρόστερ έχει μέσα παίκτες με λίγα χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ. Είναι πολύ νεανικό. Διαθέτει όμως και πολύ ταλέντο.

Arena: American Airlines Arena (19,600 seats)

PG Cole Anthony, Markelle Fultz, Devin Cannady
SG

Jalen Suggs, RJ Hampton, Gary Harris

SF

Franz Wagner, Terrence Ross, Caleb Houstan, Admiral Schofield

PF

Paolo Banchero, Chuma Okeke, Jonathan Isaac

C

Wendel Carter Jr., Mo Bamba, Moritz Wagner, Bol Bol

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Οι Magic νομίζω ότι κάποια στιγμή θα μπουν και αυτοί στο “Wembanyama Wagon”. Δε νομίζω ότι μπορούν από φέτος να “χτυπήσουν” την πόρτα της 10άδας, οπότε θα κοιτάξουν να φτιάξουν τις πιθανότητές τους και για το επόμενο draft. Έχουν λίγο πιο ανεβασμένο όριο από ομάδες όπως οι Pacers, Thunder, Rockets, που επίσης θα πάνε για tanking. Νομίζω υπάρχει αξία στο under 26.5, όταν όλες οι υπόλοιπες δίνονται με όριο στις 23.5 νίκες.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Central Division

Για ακόμα μια χρονιά οι Bucks ξεκινούν ως το απόλυτο αφεντικό του ομίλου. Μετά τους Bulls όμως, που δυνάμωσαν πέρυσι, πλέον ανταγωνιστικοί θα είναι και οι Cavaliers. Πέρυσι έκαναν τρομερό step-up και φέτος προσέθεσαν στο ρόστερ και τον Mitchell. Και μαζί τους και δύο αρκετά διασκεδαστικές ομάδες φέτος. Pistons και Pacers. Οι πρώτοι είναι ένα ερωτηματικό. Οι δεύτεροι λογικά θα είναι στο “Wembanyama Wagon”.

Milwaukee Bucks

Τι έκαναν πέρυσι: Έφτασαν ως τους ημιτελικούς της Ανατολής, για να αποκλειστούν από τους Celtics με 4-3. Είναι ξεκάθαρο στο δικό μου μυαλό, ότι αν οι Bucks είχαν στο ρόστερ τους τον Middleton στα Playoffs, θα είχαν τις καλύτερες πιθανότητες για τον τίτλο. Οι Γιάννης και Holiday έφτασαν στα όριά τους τούς Celtics. Aν είχαν και τον τρίτο της παρέας μέσα, θα είχαν πάρει την πρόκριση.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση το καλοκαίρι. Πήραν τον Ingles, αλλά κι αυτός είναι τραυματίας. Και είναι άγνωστο το πότε θα μπει. Στο draft έκαναν pick τον MarJon Beauchamp.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Ίδια ομάδα, ίδιος προπονητής για ακόμα μια σεζόν. Η τριάδα Middleton, Holiday, Giannis δεν αλλάζει. Ο Superstar των Bucks φαίνεται πως είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του. Πέρυσι έκανε μια ακόμα αδιανόητη σεζόν και στα Playoffs ήταν κυριαρχικός. Δεν υπάρχουν ερωτήματα για τους Bucks. Ξεκινούν και φέτος από μια πολύ καλή βάση και στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Arena: Fiserv Forum (17,500 seats)

PG Jrue Holiday, George Hill, Jevon Carter, Lindel Wigginton
SG

Grayson Allen, Pat Connaughton, Wesley Matthews, AJ Green

SF

Khris Middleton, Jordan Nwora, MarJon Beauchamp, Joe Ingles

PF

Giannis Antetokounmpo, Thanasis Antetokounmpo, Sandro Mamukelashvili

C

Brook Lopez, Bobby Portis, Serge Ibaka

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Μαζί με τους Warriors, θεωρώ πως είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Το να φτάσουν στα NBA Finals, πληρώνει σε απόδοση 4.20. Δεν είναι καθόλου κακό. Μου αρέσει και το over 53.5. Δεν το ξεπέρασαν πέρυσι, θυμίζω όμως ότι ήταν μια ακόμα περίεργη σεζόν η περσινή με απουσίες και λόγω Covid. Η “χημεία” που έχουν οι Bucks, συν την πολλή δυνατή τους έδρας, θεωρώ τους δίνει το προβάδισμα για να προσπεράσουν τις 55 νίκες.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Chicago Bulls

Τι έκαναν πέρυσι: Ο Karnisovas δούλεψε πολύ καλά πέρυσι στην offseason το κομμάτι των trades. Κι έφτιαξε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Οι Bulls κατάφεραν να μπουν στα Playoffs, αν και προς τα τέλη της regular υπήρξε τεράστια καθίζηση. Εκεί, οι Bucks τους απέκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες (4-1). Πλήρωσαν σε μεγάλο βαθμό τους πολλούς τραυματισμούς, οι οποίοι ήταν σε παίκτης που ήταν “γρανάζια” στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Δεν έγιναν κινήσεις φέτος το καλοκαίρι. Η ομάδα παρέμεινε ως είχε. Μοναδική προσθήκη ήταν αυτή του Dalen Terry, στο draft.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Ίδιος κορμός με πέρυσι, δίχως όμως τον Lonzo Ball. Που είναι τραυματίας και δε φαίνεται να μπαίνει και φέτος. Ή τουλάχιστον θα αργήσει αρκετά. Ayo Dosunmu και Patrick Williams. Αυτοί είναι που πρέπει να κάνουν φέτος το step-up. Και να βοηθήσουν τους τρεις σταρ της ομάδας, LaVine, DeRozan και Vucevic για να φτάσει και φέτος η ομάδα στην postseason.

Arena: United Center (20,917 seats)

PG

Ayo Dosunmu, Alex Caruso, Goran Dragic, Lonzo Ball

SG

Zach LaVine, Coby White, Dalen Terry

SF

DeMar DeRozan, Javonte Green, Malcolm Hill

PF

Patrick Williams, Derrick Jones Jr. Marko Simonovic, Kostas Antetokounmpo

C

Nikola Vucevic, Andre Drummond, Tony Bradley

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Έκαναν φοβερό run πέρυσι οι Bulls και μάλιστα σε μεγάλο χρονικό διάστημα μόνο με τους DeRozan και Vucevic στο παρκέ. Η Ανατολή έχει δυναμώσει αρκετά φέτος, όμως θεωρώ ότι οι “ταύροι” θα παραμείνουν στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Pacers, Hornets, Knicks, Magic, Wizards είναι ομάδες που εκτιμώ ότι μπορούν να βάλουν από κάτω. Συνεπώς, το 1.83 του να μπουν στο Play-In είναι πολύ καλό.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Cleveland Cavaliers

Τι έκαναν πέρυσι: Ήταν από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Εκεί που κανείς δεν τους περίμενε, ειδικά όταν έχασαν και τον Sexton με σοβαρό τραυματισμό, αυτοί τα κατάφεραν. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν στο top4 της Ανατολής. Δεν μπόρεσαν να αντέξουν ως το τέλος όμως. Έκαναν ήττες. Βγήκαν εκτός εξάδας και έχασαν και από Nets και από Hawks στο Play-In και δεν μπήκαν στα Playoffs. Θεωρώ αδίκησαν όλη τους την προσπάθεια, όμως απέκτησαν εμπειρίες. Που θα τους βοηθήσουν φέτος.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Έκαναν μια από τις δύο δυνατές κινήσεις του καλοκαιριού. Απέκτησαν προς το τέλος της offseason τον Donovan Mitchell. Aν κάτι έλειψε σε κάποια ματς από τους Cavaliers, ήταν το σουτ από την περιφέρεια. Γιατί και ο Garland δεν είναι τόσο σκόρερ, αλλά και ο LeVert που ήρθε δεν βοήθησε. Mε Mitchell πλέον οι Cavs ανεβαίνουν ακόμα ένα “σκαλί”.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Ο JB Bickerstaff συνεχίζει στους Cavaliers, στον πάγκο της ομάδας. Και σίγουρα του πιστώνεται η πολύ καλή περσινή παρουσία των “ιπποτών” στην άμυνα. Το ρόστερ πλέον δεν έχει ατέλειες. Υπάρχουν παίκτες και για την άμυνα, αλλά και για την επίθεση. Και υπάρχουν και παίκτες και για το 2nd unit, αρκετά ικανοί. Οι Cavaliers είναι δεδομένο ότι και φέτος θα κάνουν αρκετό “θόρυβο”.

Arena: Rocket Mortgage FieldHouse (20,562 seats)

PG Darius Garland, Ricky Rubio, Raul Neto, Sharife Cooper
SG

Donovan Mitchell, Luke Travers, RJ Nembhard

SF

Caris Levert, Isaac Okoro, Cedi Osman, Dean Wade, Dylan Windler

PF

Evan Mobley, Kevin Love, Lamar Stevens, Isaiah Mobley, Mamadi Diakite

C

Jarrett Allen, Robin Lopez

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Οι “ιππότες” φέτος έχουν φτιάξει μια ομάδα, που δύσκολα δεν θα πρωταγωνιστήσει στη regular. Πολλοί καλοί παίκτες μαζεμένοι, δεν χάνουν εύκολα σε συνθήκη που καμία ομάδα δεν πρόκειται να αλλάξει το playbook της για να “χτυπήσει” τις αδυναμίες των Cavs. Δεν είναι ουτοπικό να μπουν στην εξάδα, ίσως όμως οριακά δεν τα καταφέρουν και μείνουν πάλι στο Play-In. Αξίζει το ρίσκο με την απόδοση στο 2.50, στο να είναι στις θέσεις 7-10 οι Cavaliers.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Indiana Pacers

Τι έκαναν πέρυσι: Αποφάσισαν γρήγορα το tanking, αυτό όμως δυστυχώς δεν τους έφερε σε καλή θέση στο draft το καλοκαίρι. Έκαναν αρκετές ήττες, δεν πρόλαβαν όμως να τερματίσουν στις τρεις τελευταίες θέσεις. Η πιο σημαντική τους ενέργεια ήταν η προσθήκη του Haliburton, στο trade με τον Sabonis.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποια σημαντική ενέργεια στην offseason. Όσον αφορά τα trade, απαλλάχθηκαν από τον Brogdon, απλά δεν πήραν πολύ καλά ανταλλάγματα. Σίγουρα μπορούσαν και καλύτερα. Πήγαν να πάρουν τον Ayton, όμως οι Suns μάτσαραν την προσφορά τους. Έκαναν πραγματάκια στο draft. Εκεί όπου επέλεξαν τον Ben Mathurin. Έναν forward, που έχει μεγάλο upside και δεδομένα θα εξελιχθεί σε πολύ καλό παίκτη.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Το νέο “αφεντικό” στην πόλη, ακούει στο όνομα Tyrese Haliburton. Πάνω σε αυτόν, ο coach Carlisle θεωρώ ότι θα χτίσει την επόμενη μέρα των Pacers. Smith, Duarte, Mathurin είναι παίκτες στο ίδιο timeline, που δεδομένα θα έχουν ρόλο στο συγκεκριμένο “χτίσιμο”. Οι Pacers ξεκινούν rebuild, αλλά το ρόστερ έχει πολύ ταλέντο και είναι πολλά υποσχόμενο.

Arena: Bankers Life Fieldhouse (18,165 seats)

PG

Tyrese Haliburton, TJ McConnell, Andrew Nembhard

SG

Chris Duarte, Ben Mathurin, Terry Taylor, Langston Galloway

SF

Buddy Hield, Aaron Nesmith, Kendall Brown, Deividas Sirvydis

PF

Jalen Smith, Oshae Brissett, Fanbo Zeng, James Johnson

C

Myles Turner, Isaiah Jackson, Daniel Theis, Goga Bitadze, Norvel Pelle

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Δεν πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν φέτος και σίγουρα θα προσπαθήσουν να τερματίσουν χαμηλά, για να έχουν ακόμα ένα καλό pick του χρόνου. Πάντως, οι book τους αδικούν που τους έχουν τελευταίους βάσει ρεκόρ. Δεν θα είναι τελευταίοι και δε θα κάνουν λιγότερες από 25 νίκες. Εκεί τους περιμένω, ίσως και παραπάνω. Μου αρέσει πάρα πολύ και βάσει απόδοσης, το over 23.5 νίκες (2.10).

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Detroit Pistons

Τι έκαναν πέρυσι: Έκαναν tanking και πέτυχαν. Μπορεί να μην πήραν το Νο1 του draft, μπορεί καν να μην επέλεξαν στην πρώτη τριάδα, όμως δεν ήταν άσχημη η περσινή σεζόν τους. Αφού στο τέλος, έκαναν και κάποιες νίκες και μπόρεσαν να δουν και τη δυναμική του ρόστερ, με παίκτες μέσα όπως οι Cunningham, Bagley, Bey και Hayes.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Δεν έκαναν σημαντικές ανταλλαγές, δεν υπέγραψαν παίκτες. Στο κομμάτι αυτό, η καλύτερή τους προσθήκη ήταν ο Bojan Bogdanovic. Έκαναν όμως εξαιρετικά πράγματα στο draft. Κατάφεραν να πάρουν με κάποιον τρόπο τον Jaden Ivey. Που πολλά reports τον θέλουν να μοιάζει πάρα πολύ στον Ja Morant. Επιπλέον, με κάποιον ακόμα πιο μυστήριο τρόπο, πήραν τον Jalen Duren.

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: O Casey συνεχίζει στον πάγκο των Pistons. Mε την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα φτάσει να προπονεί ένα ταλαντούχο ρόστερ που θα είναι έτοιμο όμως και για το βήμα παραπάνω. Η ομάδα έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες και μπόλικο ταλέντο. Παίκτες οι οποίοι όμως θα πρέπει σιγά-σιγά να ανεβαίνουν. Φυσικά, κορυφαίος όλων είναι ο Cade Cunningham, αλλά σημαντικά κομμάτια του “παζλ” είναι και οι Ivey, Bagley, Bey, Stewart.

Arena: Little Caesars Arena (20,491 seats)

PG Cade Cunningham, Cory Joseph, Killian Hayes
SG

Jaden Ivey, Alec Burks, Hamidou Diallo

SF

Saddiq Bey, Kevin Knox, Isaiah Livers, Braxton Key, Buddy Boeheim, Rodney McGruder

PF

Bojan Bogdanovic, Marvin Bagley

C

Isaiah Stewart, Jalen Duren, Nerlens Noel

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Δεν είναι τόσο κακοί όσο πέρυσι οι Pistons. Σίγουρα θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον τα παιχνίδια τους. Επειδή πρακτικά όμως δεν τους βλέπω να μπορούν από φέτος να πάνε για πιο ψηλά, θεωρώ ότι γρήγορα θα ξεκινήσουν κι αυτοί το tanking για τον Wembanyama. Σχετικά ψηλό το όριο των 28.5 νικών, θα πάω προς το under 28.5.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση