foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ112
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Ιταλίας Μπάσκετ: Αφιέρωμα LegaBasket σεζόν 2022-2023

Previews Πρωταθλημάτων | 01 Σεπ 2022 17:28
λέγκαμπασκετ.jpg

Ένα από τα πιο παραδοσιακά πρωταθλήματα, που συνεχίζει να κρατάει ψηλά τον πήχη της ποιότητας, είναι αυτό της Ιταλίας.

Η LegaBasket ανοίγει και φέτος την αυλαία της, στις αρχές Οκτωβρίου, με το ενδιαφέρον να παραμένει πολύ μεγάλο, ειδικά από τότε που η Βίρτους Μπολόνια επέστρεψε δριμύτερη και μαζί με την Αρμάνι Μιλάνο, αποτελούν τους δύο πόλους. Η Αρμάνι πέρσι, επέστρεψε στην κορυφή, ωστόσο και φέτος, μαζί με τη Βίρτους, αναμένεται να είναι αυτές που θα διεκδικήσουν και πάλι το Scudetto, ενώ η Σκαφάτι και η Βερόνα, πήραν τις θέσεις της Φορτιτούντο Μπολόνια και της Κρεμόνα, που υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία. 

Επιμέλεια: Νίκος Μοσχοβίτης

Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές συμμετοχές, μαζί με την Αρμάνι φέτος στη Euroleague, θα είναι και η Βίρτους ως κάτοχος του περσινού Eurocup, ενώ στο Eurocup φέτος, θα παίξουν οι Τρέντο, Βενέτσια και Μπρέσια. Στο Basketball Champions League, συμμετέχουν οι Σάσαρι και Ρέτζιο Εμίλια και στο FIBA Europe Cup, η Μπρίντιζι. 

Οι πρώτες οκτώ ομάδες στο τέλος του πρώτου γύρου, θα παίξουν στο Final 8 του Coppa Italia και στο τέλος του δεύτερου, οι αντίστοιχες πρώτες οκτώ, παίζουν στα πλέι οφ. 

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

  • Η Αρμάνι δείχνει το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς όλα δείχνουν ότι καλύτερο ρόστερ από πέρσι, τουλάχιστον θεωρητικά. Προφανώς και η Βίρτους Μπολόνια, αναμένεται να είναι η μεγάλη της αντίπαλος και φέτος, αλλά το 1.55 για την κατάκτηση του Scudetto από την ομάδα του Μεσίνα, είναι τίμιο.
    Νικητής LegaBasket: Μιλάνο (1.55)
  • Ενδιαφέρον επίσης έχει το 1.65 στο ενδεχόμενο το ζευγάρι του τελικού να είναι η Αρμάνι με τη Βίρτους Μπολόνια και ο τίτλος, να πάει στα χέρια της ομάδα του Μιλάνου. Φαίνεται σχεδόν απίθανό να «σπάσει» αυτό το δίδυμο στους τελικούς και η απόδοση ανεβαίνει έστω και λίγο.
    Ζευγάρι Τελικού & Νικητής LegaBasket: Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια & Μιλάνο (1.65)
  • Η Βενέτσια άλλαξε πολύ σε σχέση με πέρσι, τον Ντε Ραφαέλε δεν τον... κουνάει κανείς από τον πάγκο, ωστόσο έκανε πολύ ποιοτικές προσθήκες. Μοιάζει φαβορί για μία θέση στην τετράδα, αν και το πρώτο κομμάτι της σεζόν, θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο λόγω Eurocup. Πιστεύουμε πάντως, πως θα ανταπεξέλθει.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρμάνι Μιλάνο

Τι έκανε πέρσι: Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Final Four της Euroleague αφού αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Εφές, ωστόσο στην Ιταλία, επέστρεψε στην κορυφή και μάλιστα, κατακτώντας το double. Αρχικά το Κύπελλο, επικρατώντας στον τελικό της Ντερτόνα και στη συνέχεια το πρωτάθλημα, παίρνοντας τη σειρά των τελικών κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια, με 4-2, παρότι είχε μειονέκτημα έδρας.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Ο Ετόρε Μεσίνα συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον πάγκο της ομάδας και δε θα ήταν υπερβολή να πει κανείς, ότι έχει το καλύτερο ρόστερ στα χέρια του, από τότε που ανέλαβε. Στο ρόστερ της προστέθηκαν παίκτες ο Πάνγκος, ο Μπάρον, ο Ντέιβις (από τη Μπαρτσελόνα), ο Βόιγκτμαν, ο Ντεσόν Τόμας, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ (μετά από σπουδαία σεζόν πέρσι με τη Μπρέσια) και ο ηγέτης της Βενέτσια, Τόνουτ. Έχασε τον Σέρχι Ροντρίγκεθ, τον Γκραντ και τον Μπέντιλ, ωστόσο κινήθηκε πολύ δυναμικά αυτό το καλοκαίρι.

PG Πάνγκος Μήτρου-Λονγκ -
SG Μπάρον Τόνουτ Χολ
SF Σιλντς Χολ Αλβίτι
PF Μέλι Τόμας Ντατόμε/Ρίτσι
C Ντέιβις Χάινς Βόγκτμαν Μπιλίγκα

Εκτίμηση: Με τέτοιο ρόστερ, με τον Μεσίνα στον πάγκο της και με διάφορες επιλογές κορυφαίου επιπέδου, δε μπορεί να έχει άλλο στόχο από τη διατήρηση των εγχώριων κεκτημένων και του Final Four της Euroleague. Βρίσκεται στο 1.55 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φυσιολογική απόδοση για την ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ της.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βίρτους Μπολόνια

Τι έκανε πέρσι: Θεωρητικά, είχε στόχο τα... πάντα, αλλά η ουσία και το μεγάλο απωθημένο, ήταν η επιστροφή στη Euroleague. Ο τρόπος για το πετύχει, ήταν μέσω του Eurocup, έδωσε μεγάλη βάση σε αυτό και τελικά το πήρε, επικρατώντας στον τελικό που έγινε στην έδρα της κόντρα στη Μπούρσασπορ. Στο πρωτάθλημα, ίσως και λίγο... ξεζουμισμένη, έχασε στους τελικούς από την Αρμάνι, παρά το πλεονέκτημα έδρας, ενώ στο Κύπελλο, έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τη Ντερτόνα.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, πέτυχε με το «καλημέρα» το μεγάλο στόχο της εισόδου στη Euroleague και φυσικά, παραμένει κανονικά στον πάγκο, έχοντας συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Ρόστερ επιπέδου Euroleague, είχε και πέρσι, μεγάλη υπόθεση η παραμονή του Σενγκέλια και φέτος προστέθηκε ο σκόρερ, Λούντμπεργκ, ο έμπειρος ψηλός Μίκι, ο Μπάκο που τα πήγε εξαιρετικά πέρσι με τη Μανρέσα, ενώ από το ΝΒΑ για πρώτη φορά στην Ευρώπη, για χάρη της Βίρτους, βρέθηκε ο δυναμικός ψηλός, Οτζελέγε. Κάποια σπουδαία απώλεια από την περσινή ομάδα, δεν υπάρχει, ωστόσο αποχώρησαν οι Σάμπσον και Αλιμπέγκοβιτς.

PG Χάκετ Τεόντοσιτς Μάνιον
SG Λούντμπεργκ Κορντινιέ Πάγιολα
SF Μπελινέλι Γουίμς -
PF Σενγκέλια Οτζελέγε Αμπάς
C Μίκι Τζαϊτέ Μπακό/Καμαρά

Εκτίμηση: Στους πολύ έμπειρους και ποιοτικούς Τεόντοσιτς, Μπελινέλι, Χάκετ, Σενγκέλια, Γουίμς, φέτος προστίθενται παίκτες όπως οι Μίκι, Λούντμπεργκ και Οτζελέγε. Ένας προπονητής του επιπέδου του Σκαριόλο έχει τη «μπαγκέτα» αυτής της ομάδας, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι ο στόχος είναι το νταμπλ. Το 2.35 για το Scudetto είναι εξαιρετική απόδοση για τους πιο τολμηρούς.

Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντερτόνα

Τι έκανε πέρσι: Αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη και μάλιστα, παίζοντας εξαιρετικό και σύγχρονο μπάσκετ, σε μεγάλο μέρος της σεζόν. Highlight της ήταν η νίκη επί της Βίρτους και η παρουσία στον τελικό του Coppa Italia, στον οποίο όμως, έχασε από την Αρμάνι. Στο πρωτάθλημα, τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου, πέταξε εκτός τετράδας (με 3-1) τη Βενέτσια, εκμεταλλευόμενη το πλεονέκτημα έδρας της και στα ημιτελικά, αποκλείστηκε με «σκούπα» από τη Βίρτους.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Ο Μάρκο Ραμοντίνο, βρίσκεται στον πάγκο της Ντερτόνα από το 2018 και φυσικά, παραμένει σε αυτόν, μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά σε αυτό το επίπεδο. Σημαντική η προσθήκη του καλού Αμερικανού, Κρίστον από την Ουλμ και του Χάρπερ από τη Λιμόζ, ενώ έφερε και τον ψηλό Ραντόσεβιτς, ο οποίος την προηγούμενη τετραετία βρισκόταν στη Μπάγερν Μονάχου και έχει εμπειρία από το ανώτερο επίπεδο. Σημαντικό ότι κράτησε παίκτες όπως ο Φιλόι, ο Μάκιουρα και ο Ντάουμ, που έκαναν εξαιρετική χρονιά πέρσι, ενώ από την Ιταλία, έφερε τον γκαρντ, Κάντι, που βρισκόταν στη Ρέτζιο Εμίλια).

PG Φιλόι Κάντι Ταβερνέλι
SG Κρίστον Χάρπερ -
SF Μάκιουρα Φιλόνι  
PF Ντάουμ Σεβερίνι -
C Ραντόσεβιτς Κάιν Μορτελάρο

Εκτίμηση: Ο οργανισμός της Ντερτόνα, εκπέμπει υγεία κάτι που φάνηκε από πέρσι και είναι σημαντικό ότι κράτησε «κορμό», προσθέτοντας παίκτες που έχουν εμπειρία (Ραντόσεβιτς) και προέρχονται από γεμάτες σεζον (Κρίστον, Χάρπερ). Δεδομένης και της ευρωπαϊκής επιβάρυνσης τον άλλων, μια θέση στην τετράδα και φέτος, ίσως να μην αποτελεί και τόσο υπέρβαση, όσο πέρσι.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάσαρι

Τι έκανε πέρσι: Η άφιξη του Πιέρο Μπούκι στα μέσα της σεζόν και οι αλλαγές στο ρόστερ, βελτίωσαν κατά πολύ την εικόνα της. Μπήκε... οριακά στο Final 8 του Κυπέλλου, αλλά αποκλείστηκε από τη μετέπειτα κάτοχο Αρμάνι, ενώ στο πρωτάθλημα, αφού τερμάτισε έκτη στην κανονική περίοδο, έκανε το «break» επί της Μπρέσια και μπήκε στην τετράδα, με την Αρμάνι να την αποκλείει με 3-0. Στο Basketball Champions League πέρσι, αποχαιρέτησε από τη φάση των ομίλων.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: O κόουτς Μπούκι, την αναμόρφωσε πέρσι και παρέμεινε στον πάγκο για να φτιάξει φέτος, τη δική του ομάδα. Θεωρητικά, έκανε καλές κινήσεις από την ξένη αγορά, αφού έφερε τον σκόρερ, Ντόου, που τα πήγε σούπερ πέρσι με την Προμετέι, τον Τζόουνς (παλιότερα σε ΠΑΟΚ και Ιωνικό), που προέρχεται από εξαιρετική διετία στη Μπαχτσεσεχίρ, ενώ έφερε και το δυναμικό σέντερ, Ονουάκου, από τη Μπνέι Χερζλίγια.

PG Ρόμπινσον Κρούσλιν Κέζα
SG Ντόου Τζεντίλε Ντεβέκι
SF Τζόουνς Τρέιερ -
PF Μπέντζιους Ντιόπ -
C Ονουάκου Γκαντίνι -

Εκτίμηση: O Πιέρο Μπούκι, έχει εμπειρία και το έδειξε και πέρσι. Δεν ήταν πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ της Σάσαρι, η οποία καλείται φέτος, να κάνει και μία καλύτερη πορεία στο BCL, από ό,τι πέρσι. Ρεαλιστικός στόχος, δείχνει η είσοδος στα πλέι οφ, η τετράδα μοιάζει και πάλι με υπέρβαση, καθώς κάτω από Αρμάνι και Βίρτους, είναι πολλές οι ομάδες, που... βράζουν στο ίδιο καζάνι, μέσα σε αυτές και η Σάσαρι.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπρέσια

Τι έκανε πέρσι: Από ένα σημείο και μετά, εντυπωσίασε τους πάντες, με ένα μεγάλο σερί νικών που την έστειλε στην τρίτη θέση και την εδραίωσε εκεί, μέχρι τα πλέι οφ. Εκεί, στην πρώτη φάση, η Σάσαρι έκανε την υπέρβαση της και την άφησε εκτός τετράδας, ενώ στο Final 8 του Κυπέλλου, η μετέπειτα κάτοχος, Αρμάνι, την απέκλεισε στον ημιτελικό. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά της ήταν επιτυχημένη.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Ο πρωταγωνιστής της περσινής σεζόν, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, έφυγε για το επόμενο επίπεδο και συνεχίζει στην Αρμάνι, ενώ ο Τζον Μπράουν που ήρθε από την Ούνιξ μεσούσης της χρονιάς, πήγε στη Μονακό. Παρέμεινε ο έτερος ηγέτης, Ντέλα Βάλε με τη Μπρέσια να αποκτά τους σκόρερ, Κοπέιν, Κούρνο και Μάσενμπεργκ, το δυναμικό Οντιάσε στη ρακέτα, καθώς επίσης και τον Ακέλε από την Τρεβίζο. Εννοείται ότι μετά την περσινή σεζόν, ο κόουτς, Αλεσάντρο Μάγκρο, παρέμεινε κανονικά στον πάγκο της, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

PG Κοπέιν Λακιντάνα -
SG Ντέλα Βάλε Πετρουτσέλι Κούρνο
SF Μάσενμπεργκ Ακέλε -
PF Γκέιμπριελ Μος -
C Οντιάσε Κόμπινς Μπερνς

Εκτίμηση: Με την περσινή τρίτη θέση... τρύπησε το ταβάνι της, χάρη στο εκπληκτικό δίδυμο Μήτρου-Λονγκ, Ντέλα Βάλε, το οποίο όμως φέτος «έσπασε». Έκανε πάντως σημαντικές κινήσεις στην περιφέρεια, ο Μάγκρο αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση φέτος στον πάγκο. Θα έχει και το Eurocup, κάτι που επιβαρύνει πολύ. Δε θα μας κάνει εντύπωση, αν μείνει εκτός τετράδας φέτος.

Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βενέτσια

Τι έκανε πέρσι: Ήταν χρονιά απογοήτευσης η περσινή από τη Βενέτσια. Αρχικά, έμεινε εκτός Final 8 στο Κύπελλο, στη συνέχεια βρήκε κάπως ρυθμό, τερμάτισε πέμπτη στην κανονική περίοδο, αλλά στην πρώτη φάση των πλέι οφ, αποκλείστηκε από τη Ντερτόνα. Και στο Eurocup, αποχαιρέτησε νωρίς, αφού έχασε από την Παρί-Λεβαλουά στη φάση των 16 σε νοκ-άουτ παιχνίδι.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Παρά την περσινή αποτυχία, ο Βάλτερ Ντε Ραφαέλε, συνεχίζει στον πάγκο της Βενέτσια, στον οποίο βρίσκεται ως head coach από το 2016. Ωστόσο, στο ρόστερ προχώρησε σε πολλές αλλαγές, με τον Τόνουτ που αποτελούσε τον ηγέτη της, να φεύγει για την Αρμάνι. Ο Σπίσου επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Βενέτσια, ο Γκρέιντζερ με την τεράστια εμπειρία θα είναι στη Βενετία φέτος, ήρθε επίσης ο Μορασκίνι, ο Παρκς μετά από μία πολύ καλή διετία στη Νάπολι, ο Φρίμαν, που πέρσι ήταν αρχικά στη Μπούρσασπορ και στη συνέχεια στη ΤΣΣΚΑ και ο Γουΐλις που ήταν εξαιρετικός πέρσι στη Μπανταλόνα. Σε αυτούς, προστίθενται και οι Τεσιτόρι, Σίμα και Τσίλο, οπότε επί της ουσίας μιλάμε για... «λίφτινγκ». 

PG Γκρέιντζερ Σπίσου Ντε Νικολάο
SG Φρίμαν Μορασκίνι -
SF Παρκς Μπρουκς Μπράμος
PF Γουΐλις Τσίλο -
C Γουάτ Σίμα Τεσιτόρι

Εκτίμηση: H περσινή αποτυχία αναγνωρίστηκε και από πλευράς Βενέτσια, έπεσε αρκετό χρήμα για την ενίσχυση της ομάδας. Πρόσθεσε αρκετή ποιότητα, παραδοσιακά, ο πήχης που μπαίνει στη Βενετία, είναι ψηλά και η πρώτη τετράδα, μοιάζει στόχος εκ των ων ουκ άνευ. Το ρόστερ για να το πετύχει, το έχει και δείχνει να είναι φαβορί, τουλάχιστον θεωρητικά.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρέτζιο Εμίλια

Τι έκανε πέρσι: Έδωσε βάση στην ευρωπαϊκή της πορεία από ένα σημείο και μετά, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς του FIBA Europe Cup, αλλά εκεί έχασε τον τίτλο, από τη Μπαχτσεσεχίρ. Στο πρωτάθλημα, τερμάτισε στην έβδομη θέση της κανονικής περιόδου, στα προημιτελικά, έπεσε πάνω στη μετέπειτα πρωταθλήτρια, Αρμάνι και «σκουπίστηκε». Στο Κύπελλο, δεν κατάφερε να προκριθεί στο Final 8.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Το τέλος της σεζόν, έφερε και αλλαγή στον πάγκο της, αφού πάρθηκε η απόφαση να μη συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, ο Ατίλιο Κάγια και στη θέση του, να αναλάβει ο Μαξ Μενέτι, που ήταν στην Τρεβίζο από το 2018. Έκανε το «μπαμ» με τον Πονίτκα, αλλά μετά το εξαιρετικό Eurobasket, ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το buy out και τον απέκτησε, πριν προλάβει να παίξει με τη Ρέτζιο Εμίλια. Πήρε τον Φάντερμπερκ (που αρχικά είχε πάει στον Προμηθέα), ο οποίος πέρσι έπαιξε σε Σάρατοφ και Παρί ενώ έφερε τον Ρόμπερτσον που είναι σκόρερ και έχει εμπειρία. Σημαντικές οι προσθήκες των Ανίμ, Ρόιβερς και Βιτάλι, ενώ για βάθος αποκτήθηκαν και οι Στεφανίνι, Τσίπολα. 

PG Τσιντσιαρίνι Στεφανίνι Τσίπολα
SG Ρόμπερτσον Βιτάλι -
SF Ράουτινς Ανίμ -
PF Ολισεβίτσιους Ρόιβερς -
C Φάντερμπερκ Χόπκινς Ντιούφ

Εκτίμηση: Προχώρησε σε αλλαγή στον πάγκο της, δίνοντας τα κλειδιά στον Μενέτι, που έχει δείξει καλά δείγματα στην Τρεβίζο, μέχρι πέρσι. Σημαντικό ότι κράτησε Τσιντσιαρίνι, Ράουτινς και Ολισεβίτσιους, έκανε όμως και αρκετές προσθήκες. Φέτος, αναβαθμίστηκε στο BCL, οπότε οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Η είσοδος στα πλέι οφ, αποτελεί το λογικό της στόχο.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέζαρο

Τι έκανε πέρσι: Το μόνο που έχει να κρατήσει από την περσινή σεζόν, ήταν η είσοδος της ως όγδοη στα πλέι οφ. Αποκλείστηκε βέβαια, στα προημιτελικά από τη Βίρτους με «σκούπα», αλλά ήταν γενικά μία χρονιά, με πολλά σκαμπανεβάσματα και αλλαγές στο ρόστερ. Δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στο Final 8 του Κυπέλλου, το οποίο μάλιστα, διεξαγόταν στην έδρα της.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Πήρε την απόφαση να αλλάξει ξανά προπονητή, με τον Λούκα Μπάνκι (που είχε αναλάβει λίγο μετά την έναρξη της περσινής σεζόν αντί του Άτσο Πέτροβιτς) να αποχωρεί και τον έμπειρο, Γιάσμιν Ρέπεσα να αναλαμβάνει. Ο Κροάτης πέρσι, ξεκίνησε στη Φορτιτούντο Μπολόνια, αλλά αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Αναμενόμενα, προχώρησε σε διάφορες αλλαγές στο ρόστερ της, φέρνοντας για τη ρακέτα της, τους Κλίθαμ και Κράβιτς, τον Χαραλαμπόπουλο (πέρσι στη Φορτιτούντο), ενώ ήρθαν επίσης οι Βισκόντι, Ματσόλα, Τοτέ από την Ιταλία καθώς και ο Ραχμάν, που έκανε καλή σεζόν πέρσι με τη Λέγκια Βαρσοβίας. 

PG Μορέτι Ταμπόνε -
SG Ραχμάν Βισκόντι Στατσονέλι
SF Ντελφίνο Χαραλαμπόπουλος Σάμπλιχ
PF Κλίθαμ Ντία -
C Κράβιτς Τοτέ Ματσόλα

Εκτίμηση: Θεωρητικά, η παρουσία του Ρέπεσα στον πάγκο, δίνει μία μεγαλύτερη εμπειρία και σταθερότητα, αλλά η Πέζαρο, γενικά, δε φημίζεται γι’αυτά τα δύο στοιχεία. Ο θεωρητικός της στόχος, είναι η πρώτη οκτάδα, αν και σε πρώτη φάση, καλείται να αποφύγει τις όποιες περιπέτειες, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τριέστε

Τι έκανε πέρσι: Περίεργη σεζόν που δε γινόταν να μην την τιμωρήσει το ίδιο το μπάσκετ, από τη στιγμή που προχώρησε σε τόσες αλλαγές εντός κι εκτός των αγωνιστικών γραμμών. Μπήκε στο Final 8 του Κυπέλλου, αλλά δεν κατάφερε προχωρήσει πέρα από τα προημιτελικά και στο τέλος, έμεινε εκτός πλέι οφ, στην ισοβαθμία με την Πέζαρο.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Μετά τις διάφορες... παλινωδίες πέρσι, φέτος η τεχνική ηγεσία δόθηκε από την αρχή στον Μάρκο Λέγκοβιτς. Πρόκειται για άνθρωπο της ομάδας, ο οποίος ήταν βοηθός προπονητής και υπηρεσιακός τεχνικός σε κάποιους αγώνες πέρσι. Έφυγε το μεγαλύτερο κομμάτι του περσινού κορμού και όσον αφορά τους ξένους, αποκτήθηκαν δύο ψηλοί, ο Πάχερ που είχε πολύ καλά νούμερα στην Α2 και ο Σπένσερ, που έχει εμπειρία από Ευρώπη. Στην περιφέρεια, ήρθε ο σκόρερ Γκέινς, που έκανε εξαιρετική σεζόν στη Μπενφίκα κι έχει ξαναπαίξει στην Ιταλία καθώς και ο Μπάρτλι, που τα πήγε σούπερ πέρσι στο Ισραήλ και την Ιρόνι Νες Σιόνα. Συμβόλαιο δόθηκε και στον 20χρονο Βρετανό, Αντόνιο, ενώ έμεινε ο Ντέιβις, που ήρθε στα μέσα της περσινής σεζόν. Από την Α2 ήρθαν επίσης και οι Μπόσι και Βιλντέρα, ενώ προσθήκη είναι και ο νεαρός Κοσοβάρος ψηλός, Σεκίρι. 

PG Ντέιβις Τζούνιορ Μπόσι -
SG Μπάρτλι Γκέινς Αντόνιο
SF Καμπογκράντε Ντεαντζέλι -
PF Λεβέρ Πάχερ -
C Σπένσερ Βιλντέρα Σεκίρι

Εκτίμηση: Επέλεξε να δώσει τα «κλειδιά» στον Λέγκοβιτς, που ξέρει καλά το σύλλογο, αλλά δεν έχει μεγάλη εμπειρία από Legabasket. Έκανε τις κινήσεις της στην Αμερικανική αγορά, αλλά είναι ερωτηματικό αν κάλυψε ποιοτικά κενά. Ο πρώτος της στόχος, δείχνει να είναι η εξασφάλιση της παραμονής και δείχνει πολύ δύσκολο να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tρεβίζο

Τι έκανε πέρσι: Ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, αλλά από ένα σημείο και μετά, «ξεφούσκωσε». Αφού μπήκε στους ομίλους του Basketball Champions League, από τη διαδικασία των προκριματικών, πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά στους 16 αποκλείστηκε με 6/6 ήττες. Στην Ιταλία, αρχικά, έμεινε εκτός Final 8 στο Κύπελλο και στη συνέχεια, έχασε και το... τρένο των πλέι οφ, τερματίζοντας στη δέκατη θέση της κατάταξης.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Με το τέλος της περσινής σεζόν, πήρε την απόφαση να δώσει την τεχνική ηγεσία, στον Μαρσέλο Νικόλα, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία, ως παίκτης, στις «χρυσές» εποχές της Μπενετόν. Έφερε τον πολύ έμπειρο σκόρερ, Μπανκς, στην περιφέρεια, καθώς και τον Οροέγκμπου που τα πήγε πολύ καλά πέρσι στη Γκαλίλ Ελιόν, τον Κουκ Τζούνιορ στη ρακέτα, που φέρνει δύναμη, πρόσθεσε επίσης στη ρακέτα, τον Σορόκας που προέρχεται από τη Βαρέζε και τον γκαρντ Ζανέλι από τη Μπρίντιζι, καθώς και τον Σιμιόνι από την Α2. Από την ξένη αγορά, επέλεξε επίσης τον Φινλανδό, Γιαντούνεν, που τα πήγε καλά ως πρωτοεμφανιζόμενος στην Ευρώπη, στο Βέλγιο και την Οστάνδη. 

PG Οροέγκμπου Ζανέλι Βετόρι
SG Μπανκς Γιουρκατάμ Φατζιάν
SF Σοκολόφσκι Σάρτο -
PF Σορόκας Γιαντούνεν -
C Κουκ Τζούνιορ Σιμιόνι -

Εκτίμηση: Είναι ένα από ερωτηματικά της φετινής σεζόν. Σε σχέση με πέρσι, δεν έχει την Ευρώπη και η παρουσία του Νικόλα στον πάγκο, σίγουρα φέρνει ενα καλύτερο κλίμα. Έχει χρήμα και αν χρειαστούν αλλαγές μέσα στη σεζόν, θα τις κάνει. Οπότε η είσοδος στα πλέι οφ, δείχνει ένας λογικός στόχος γι’αυτή.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mπρίντιζι

Τι έκανε πέρσι: Λίγα πράγματα, παρότι ξεκίνησε με φιλοδοξίες και στόχους. Αρχικά, αποκλείστηκε νωρίς από το BCL, ούσα τελευταία στον όμιλο της, ακολούθησε η παρουσία στο Final 8 του Κυπέλλου, αλλά ο αποκλεισμός από τη Βίρτους στον προημιτελικό και στη συνέχεια, η (μόλις) 11η θέση στην κανονική περίοδο και η απουσία από τα πλέι οφ, που έδειχνε να αποτελεί το μίνιμουμ στόχο της στο πρωτάθλημα.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Ο Φρανκ Βιτούτσι είναι κάτι σαν... τοτέμ στον πάγκο της και από το Δεκέμβριο του 2017, παραμένει σταθερά στην τεχνική ηγεσία της Μπρίντιζι. Όσον αφορά τις αλλαγές σε σχέση με πέρσι, δεν ήταν και λίγες και οι περισσότερες από την ξένη αγορά. Πήρε από τη Γαλλία, τον καλό γκαρντ, Ριντ, έφερε από τη G-League, τον Μπάουμαν, τον σκόρερ Ντίξον, πήρε και τον Μπαρνέλ, ο οποίος ήταν πέρσι στην Τρεβίζο. Ενδιαφέρουσα κίνηση και ο Κονγκολέζος, Ετού, που ήταν πέρσι στο Ισραήλ, ενώ από εγχώριες μεταγραφές, συμφώνησε με τον Μάσκολο που ήταν στη Ντερτόνα, τον έμπειρο Μετζανότε, ενώ από την Α2, ήρθαν οι Ρίσμα και Μπαγέι. 

PG Μάσκολο Μπάουμαν -
SG Ριντ Ντίξον -
SF Χάρισον Μπαρνέλ Ρίσμα
PF Ετού Μετζανότε Μποτσέφσκι
C Πέρκινς Μπαγέι -

Εκτίμηση: Η παρουσία του Βιτούτσι στον πάγκο, σε συνδυασμό με την παραμονή του Χάρισον και του Πέρκινς, είναι μία καλή βάση για τη Μπρίντιζι. Έχει κάνει ενδιαφέρουσες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, έχει ξεκάθαρο στόχο την παρουσία της στα πλέι οφ. Ίσως να έχει ευκαιρία και κάποια ευρωπαϊκή πορεία, δεδομένου ότι φέτος... υποβιβάστηκε από το BCL, στο FIBA Europe Cup.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαρέζε

Τι έκανε πέρσι: Μία χρονιά, που είχε διάφορες αλλαγές στον πάγκο και εντός του αγωνιστικού χώρου, δύσκολα θα τελείωνε επιτυχημένα. Ξεκίνησε άσχημα, προχώρησε σε αντικαταστάσεις προπονητών και παικτών, βρήκε ρυθμό, έφτασε να διεκδικεί για λίγο και μια θέση στην οκτάδα, ωστόσο αρκέστηκε στην εξασφάλιση της παραμονής και της 12ης θέσης της κατάταξης.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Η διοίκηση της ομάδας, πήρε την απόφαση να δώσει τα «κλειδιά» στο 40χρονο Αμερικανό, Ματ Μπράσε, ο οποίος θα δουλέψει για πρώτη φορά ως head coach στην Ευρώπη και αυτό από μόνο του, αποτελεί ένα ρίσκο. Πήρε τον γκαρντ Ρος, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην Ευρώπη πέρσι από τη Νίμπουρκ, τον φόργουορντ Τζόνσον, που έπαιξε στη Σάρατοφ και μεταπολεμικά στην Ούνιξ, τον Όουενς, που έχει εμπειρία μόνο από ΗΠΑ και τον καλό γκαρντ, Μπράουν, που έπαιξε την προηγούμενη διετία σε Ισραήλ και Βέλγιο. Σημαντική η παραμονή του Γουολντεντενσάε, που ήρθε πέρσι μεσούσης της σεζόν και τη βοήθησε πολύ, μένει μία κίνηση ακόμα, κοντά στο καλάθι. 

PG Ρος Ντε Νικολάο -
SG Γουολντεντενσάε Μπράουν Λιμπρίτζι
SF Τζόνσον Ρέγες Φερέρο
PF Όουενς Βιρτζίνιο -
C Καρούσο - -

Εκτίμηση: Εκτίμηση: Πήγε σε μία αμφιλεγόμενη επιλογή προπονητή και δεν αποκλείεται, αν στραβώσουν τα πράγματα από νωρίς, να προχωρήσει σε αλλαγές. Ξεκάθαρος στόχος της η παραμονή, δείχνει πολύ δύσκολο με το ρόστερ που ξεκινάει τη σεζόν, να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Λείπει αρκετά η ποιότητα...

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρέντο

Τι έκανε πέρσι: Μεγάλη απογοήτευση της περσινής σεζόν. Ίσως η μεγαλύτερη. Στο Eurocup, αποχαιρέτησε από την πρώτη φάση με μόλις μία νίκη (!), βρέθηκε στο Final 8 του Κυπέλλου, αλλά αποκλείστηκε από τη Μπρέσια στα προημιτελικά και στο πρωτάθλημα, όχι μόνο δε μπήκε στα πλέι οφ, αλλά ανησύχησε και για την παραμονή της, μένοντας τελικά, μόλις στη 13η θέση.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Ο Λέλε Μόλιν, μετά από μία τετραετία ως βοηθός, στην πρώτη του σεζόν πέρσι ως πρώτος, δεν τα πήγε καλά, ωστόσο η διοίκηση του έδειξε εμπιστοσύνη και δεν προχώρησε σε αλλαγή στον πάγκο. Όσον αφορά την ενίσχυση της, πήρε τον Σπανιόλο, ο οποίος ανήκει στη Ρεάλ και πέρσι έκανε πολύ καλή σεζόν με την Κρεμόνα, τον έμπειρο Κρόφορντ, που ήταν στην Ανδόρρα πέρσι, τον Λόκετ που τον γνωρίσαμε από τη χρονιά του στον Άρη, τον Άτκινς που έχει επίσης ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς και τον Γκραζούλις, που την τελευταία διετία ήταν στην Τριέστε. Στην Τρέντο, πήγε και ο Ούντομ που ήταν στη Μπρίντιζι. Πιθανό να κάνει και κάποια ακόμα κίνηση για την ολοκλήρωση του ρόστερ της. 

PG Φλακαντόρι Σπανιόλο
SG Φορέι Κόντι
SF Κρόφορντ Λόκετ
PF Γκραζούλις Ούντομ
C Άτκινς Λαντουρνέρ

Εκτίμηση: Σημαντικό ότι κράτησε τον ηγέτη Φλακαντόρι. Κρόφορντ, Σπανιόλο και Άτκινς, αναμένεται να τις προσδώσουν ποιότητα, αλλά δε δείχνει να μαθαίνει από το περσινό λάθος και δείχνει να πηγαίνει και πάλι, με μικρό ρόστερ, παρότι θα είναι και φέτος στο Eurocup. Θα διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ και στο Final 8, αλλά δε θα κάνει εντύπωση μία πορεία, ανάλογη της περσινής.

Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νάπολι

Τι έκανε πέρσι: Ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά, προερχόμενη από την Α2, από ένα σημείο και μετά, έχασε την ορμή της, πληρώνοντας τις αλλαγές που έκανε αναγκαστικά και στο τέλος, πάλευε για την παραμονή της. Άλλαξε και προπονητή και με δύο νίκες περισσότερες από τη Φορτιτούντο, που υποβιβάστηκε, συνεχίζει και φέτος στη Legabasket, με στόχο να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Ο Μαουρίτσιο Μπουσκάλια ήρθε στη μέση της σεζόν, για να αντικαταστήσει τον Στέφανο Σακριπάντι και από τη στιγμή που ο στόχος της παραμονής, επιτεύχθηκε, παρέμεινε και φέτος. Έκανε ουκ ολίγες αλλαγές στο ρόστερ. Αποκτήθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης (πέρσι στον Προμηθέα), ενώ έδωσε συμβόλαιο στον Χάουαρντ από τη Στρασμπούρ και τον Μισινό από την Παρί Λεβαλουά, τον σκόρερ Τζόνσον, που είχε εκπληκτικά νούμερα πέρσι σε Α2 και Λέγκια Βαρσοβίας, τον δυναμικό Τ. Ουΐλιαμς, που έπαιξε στην Τρέντο και πέρσι ήταν στην Μπουρζ, τον Στιούαρτ, που έκανε εξαιρετική σεζόν στην Κλουζ, ενώ πήρε επίσης και του Μπαμπά, Ε. Ουίλιαμς, Ζανότι και Ντελόστο. 

PG Χάουαρντ Μισινό Σινάγκρα
SG Τζόνσον Ουλιέτι Γκράσι
SF Στιούαρτ Ε. Ουΐλιαμς Ντελόστο
PF Μπαμπά Αγραβάνης Ζανότι
C Τ. Ουΐλαμς Ζερίνι -

Εκτίμηση: Ο Μπουσκάλια έφτιαξε φέτος τη δική του ομάδα και η Νάπολι έκανε κινήσεις που δείχνουν ότι θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την παραμονή της στην κατηγορία. Θα φανεί στην πορεία τι μπορεί να διεκδικήσει, καθώς και πέρσι αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς τελείωσε. Γρίφος...

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βερόνα

Τι έκανε πέρσι: Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο στη Legabasket, έχοντας το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο, ούσα στην κορυφή. Στα πλέι οφ, ξεπέρασε αρχικά το εμπόδιο της Μάντοβα, στη συνέχεια αυτό της Πιστόια, στα ημιτελικά επικράτησε της Ούντινε και στον τελικό με τη Σκαφάτι, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο, νίκησε και κατέκτησε τον τίτλο της Α2 Ιταλίας.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Ο 58χρονος, Αλεσάντρο Ραμάλι, ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία το 2021 και πέτυχε το στόχο της ανόδου, παραμένοντας στον πάγκο της και φέτος στη Legabasket. Όπως αναμενόταν προχώρησε σε πολλές κινήσεις για να ενισχύσει το ρόστερ της, παίρνοντας στην περιφέρεια τους, τον Σέλντεν (από Ισραήλ), τον Καπελέτι που τα πήγε εξαιρετικά πέρσι στην Α2 και τον έμπειρο Ίμπρο, μετά από μία πενταετία στην Τρεβίζο. Στη ρακέτα της, πρόσθεσε τον Χόλμαν, που ήταν πέρσι σε G-League και Πουέρτο Ρίκο, τον Σμιθ από τη Γαλλία, ενώ κράτησε από πέρσι, παίκτες όπως ο Άντερσον και ο Ούντομ, που τη βοήθησαν πολύ στην άνοδο. 

PG Ίμπρο Καπελέτι Καζαρίν
SG Σέλντεν Ούντομ -
SF Τζόνσον Άντερσον -
PF Χόλμαν Ροσέλι Φεράρι
C Σμιθ Καντούσι -

Εκτίμηση: Πέτυχε το στόχο της ανόδου και τώρα, θέλει να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο άνετα στη Legabasket. Δε θα έχει εύκολο έργο, ωστόσο έκανε κάποιες καλές κινήσεις για την ενίσχυση της και θα προσπαθήσει με τον ενθουσιασμό της, να παραμείνει και τη νέα σεζόν, στη μεγάλη κατηγορία...

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκαφάτι

Τι έκανε πέρσι: Τα πήγε εξαιρετικά στην κανονική περίοδο της Α2 της Ιταλίας, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της κατάταξης, στα πλέι οφ, απέκλεισε αρχικά τη Μονφεράτο, στη συνέχεια την Πιατσέντσα και στους ημιτελικούς την Καντού. Έχασε στον τελικό το πρωτάθλημα, από τη Βερόνα, έχοντας εξασφαλίσει όμως ήδη, την άνοδο της στη Legabasket, στην οποία επιστρέφει μετά από 14 χρόνια.

Μεταγραφές - Προπονητής - Ρόστερ: Ο τεχνικός, Αλεσάντρο Ρόσι, επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Σκαφάτι, στα μέσα της περσινής σεζόν ως το 2024, δείγμα εμπιστοσύνης, πριν ακόμα εξασφαλιστεί η άνοδος. Όσον αφορά την ενίσχυση της, πήρε τον Στόουν που έχει μεγάλη εμπειρία από τη Βενέτσια, τον Χένρι, ο οποίος πέρσι πέρασε και από τον Ηρακλή, τον εμπειρότατο σκόρερ, Λαμπ, τον σέντερ Τόμπσον, τον Πίνκινς που ήταν στη Λιμόζ, αλλά έχει παίξει και στην Α2 Ιταλίας, ενώ από την Α2 προέρχεται και ο Λαντί. 

PG Στόουν Μονάλντι
SG Λαμπ Ροσάτο
SF Χένρι Ικάντζι
PF Πίνκινς Λαντί
C Τόμπσον Ντε Λαουρέντις

Εκτίμηση: Στόουν και Λαμπ είναι έμπειροι και αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στη νεοφώτιστη Σκαφάτι. Είναι ξεκάθαρο ότι πρώτος της στόχος είναι η παραμονή και εφόσον τις βγουν οι Αμερικανοί, ίσως κυνηγήσει και κάτι παραπάνω, αλλά κάτι τέτοιο, δε δείχνει να συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες...

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ