foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Τουρκίας Μπάσκετ: Αφιέρωμα TBSL σεζόν 2022-2023

Previews Πρωταθλημάτων | 29 Σεπ 2022 08:54
τουρκία_μπάσκετ.jpg

Σε μια εποχή που τα χρήματα ορίζουν τα περισσότερα πράγματα στον παγκόσμιο αθλητισμό, είναι απόλυτα λογικό το πρωτάθλημα Τουρκίας να είναι ένα από τα ισχυρότερα στην Ευρώπη. Πέρα από τις Εφές και Φενέρμπαχτσε, που φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν ακόμα και σε επίπεδο EuroLeague, υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν ανεβάσει το μπάτζετ και έχουν δημιουργήσει πολύ ανταγωνιστικά ρόστερ.

Επιμέλεια: Hooper

Φέτος, το πρωτάθλημα της Τουρκίας θα μας απασχολήσει και για έναν ακόμα λόγο, καθώς σε 3 από τις 16 ομάδες βρίσκουμε Έλληνα προπονητή! Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέλαβε τη Φενέρμπαχτσε, ο Δημήτρης Πρίφτης την Τόφας και ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι από τα μέσα της περσινής σεζόν στη Γαλατάσαραϊ! Επίσης, συναντάμε και δύο Έλληνες παίκτες, τον Νικ Καλάθη στη Φενερμπαχτσέ και τον Νίκο Ρογκαβόπουλο στη Μερκεζεφέντι.

Στο φετινό πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος 16 ομάδες. Μετά το τέλος των 30 αγωνιστικών της regular season, οι 8 ομάδες θα προκριθούν στα πλέι οφ, ενώ οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν. Οι 8 πρώτες ομάδες στο τέλος του πρώτου γύρου θα πάρουν μέρος στο final 8 του Κυπέλλου, που διεξάγεται τον Φεβρουάριο.

Οι 10 από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος θα πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές θα παίξουν στην Ευρωλίγκα, οι Τουρκ Τέλεκομ και Μπούρσασπορ στο EuroCup, οι Καρσίγιακα, Γαλατάσαραϊ, Νταρουσάφακα, Τόφας και Μπαχτσεσεχίρ στο Basketball Champions League και η Γκαζιαντέπ στο Fiba Europe Cup.

Τι παίζουμε – Μακροχρόνιο στοίχημα

Σίγουρα οι Εφές και Φενέρμπαχτσε είναι πολύ μπροστά ποιοτικά από τους αντιπάλους, ωστόσο θεωρούμε ότι από τη στιγμή που κάθισε ο Ανδρέας Πιστιόλης στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ, η "Τζιμ-Μπομ" δείχνει ικανή για την υπέρβαση. Πέρυσι, έφτασε τη σειρά των ημιτελικών σε πέντε παιχνίδια. Φέτος, αν βρει και πάλι κάποιον από τους δύο ισχυρούς ευάλωτο στα playoffs, μπορεί να πάει ένα βήμα παραπάνω.

Γαλατάσαραϊ: Να φτάσει στον τελικό (6.00)

Εφές

Τι έκανε πέρυσι: Στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν δεν έπειθε με τις εμφανίσεις της, αλλά όταν έπρεπε φορμαρίστηκε και  έκανε και το back to back στην EuroLeague. Στο πρωτάθλημα πάντως, εμφανίστηκε άδεια από ενέργεια στους τελικούς και έχασε από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ νωρίτερα είχε πάρει το Κύπελλο. Η φετινή σεζόν άρχισε κι αυτή με τίτλο, καθώς επιβλήθηκε της Φενέρ στον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας.

Μεταγραφές - Προπονητής: Όχι μόνο κράτησε τους Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίτσιτς, αλλά προχώρησε σε εντυπωσιακές κινήσεις που τη βγάζουν ενισχυμένη στο μεταγραφικό παζάρι. Έφυγαν παίκτες με ρόλο, όπως οι Κρις Σίνγκλετον, Αντριέν Μοερμάν, Κρούνο Σιμόν και Τζέιμς Άντερσον, αλλά τα κενά καλύφθηκαν και με το παραπάνω. Πήρε τον Γουίλ Κλάιμπερν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Άντε Ζίζιτς από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον Αμάθ Εμπαγιέ από την Καρσίγιακα και τον Αχίλε Πολονάρα από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ενίσχυσε και τον κορμό των γηγενών με τον Εγκεχάν Αρνά της Μπεσίκτας. Στον πάγκο έμεινε ο «βασιλιάς» Εργκίν Αταμάν, ο οποίος ψάχτηκε για το ΝΒΑ, αλλά τελικά έμεινε στην Πόλη.

Depth Chart:

PG Μίτσιτς, Μπαλμπάι, Γκάζι
SG Λάρκιν, Μπομπουά, Τουντσέρ
SF Κλάιμπερν, Μπράιαντ, Αρνά
PF Πολονάρα, Εμπαγιέ
C Ζίζιτς, Πλάις, Ντάνστον

 Εκτίμηση: Είναι ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι και προφανώς και είναι το φαβορί για τον τίτλο, αλλά στο 1.35 δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ασχοληθούμε, καθώς όλα θα κριθούν στα plaoyffs τον Μάιο.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φενέρμπαχτσε

Τι έκανε πέρυσι: Στο μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν ήταν κακή και έτσι έμεινε εκτός playoffs στην EuroLeague. Η χρονιά σώθηκε στο τέλος, πάντως, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία, καθώς βρήκε την Αναντολού Εφές άδεια μετά τον ευρωπαϊκό της τίτλο.

Μεταγραφές - Προπονητής: Καλοκαίρι πολύ σημαντικών αλλαγών. Αρχίζουμε από τον πάγκο, καθώς στη θέση του Σάσα Τζόρτζεβιτς προσλήφθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Δημήτρης Ιτούδης, που φιλοδοξεί να αφήσει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης έργο ανάλογο με αυτό που άφησε ο μέντορας του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ριζικές αλλαγές και στο ρόστερ, καθώς αποχώρησαν οι Νάντο Ντε Κολό και Γιαν Βέσελι, που ήταν σημεία αναφοράς τα τελευταία χρόνια, αλλά μεταξύ άλλων και οι Πιέρια Χένρι και Αχίλε Πολονάρα, που είχαν σημαντικό ρόλο πέρυσι. Όσον αφορά τις προσθήκες, η αλήθεια είναι ότι ήταν εντυπωσιακές! Αποκτήθηκαν οι Νικ Καλάθης, Σκότι Γουίλμπεκιν (παίζει ως Τούρκος) και Κάρσεν Έντουαρντς (πρώτος σκόρερ της G-League) στην περιφέρεια, ενώ από τη ρακέτα ξεχωρίζει η επιστροφή του Νεμάνια Μπιέλιτσα, που πριν λίγους μήνες πήρε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Depth Chart:

PG Γουίλμπεκιν, Καλάθης, Χάζερ
SG Έντουαρντς, Γκούντουριτς, Μαχμούτογλου
SF Πιερ, Μπιρσέν, Μπιμπέροβιτς
PF Μπιέλιτσα, Χέιζ-Ντέιβις, Γκεγίκ
C Μπούκερ, Μότλεϊ, Γιεκιρί

Εκτίμηση: Πρόκειται για μία εντελώς νέα ομάδα, που είναι λογικό να αργήσει να βρει ρυθμό. Αν δέσει, πάντως, έχει την ποιότητα για να κοντράρει την Αναντολού Εφές, οπότε το 3.20 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ίσως και να είναι λίγο μεγάλο.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γαλατάσαραϊ

Τι έκανε πέρυσι: Δεν ήταν καλή στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, αλλά από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο «δικός» μας, Ανδρέας Πιστιόλης, μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο. Έφτασε άνετα στα ημιτελικά των playoffs, όπου κόντραρε την Εφές, αλλά αποκλείστηκε στο πέμπτο ματς (3-2).

Μεταγραφές – Προπονητής: Αρκετά αλλαγμένη θα είναι φέτος η Γαλατά. Έφυγαν σχεδόν όλοι οι ξένοι (με εξαίρεση τον Ντι Μποστ), με σημαντικότερες τις αποχωρήσεις των Μέλο Τριμπλ (Κίνα) και Αϊζάια Κάνααν (Ολυμπιακός). Αποκτήθηκαν ποιοτικοί παίκτες, όπως ο γκαρντ Ντίλαν Ένις από την Γκραν Κανάρια, ο Μπράιαν Ανγκόλα από την ΑΕΚ, ο Ρέιμαρ Μόργκαν από τη Βιλερμπάν και ο Τζέχβε Φλόιντ, που άρχισε πέρυσι τη σεζόν στον Παναθηναϊκό και την ολοκλήρωσε στη Φενερμπαχτσέ. Στον πάγκο παραμένει φυσικά ο Ανδρέας Πιστιόλης, αφού τα δείγματα που έδωσε πέρυσι ήταν εξαιρετικά.

Depth Chart:

PG Μποστ, Σονσίρμα, Γιλντίζογλου
SG Ένις, Μουσταφά, Καραγκιουλέ
SF Ανγκόλα, Κοκσάλ
PF Μόργκαν, Κολοϊάρο, Καμπάτσα
C Φλόιντ, Αγκβά

Εκτίμηση: Είναι πιο γεμάτη από πέρυσι και προφανώς το γεγονός ότι ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι στον πάγκο της ομάδας από την αρχή της σεζόν αποτελεί πλεονέκτημα. Στόχος της είναι να εδραιωθεί ως τρίτη δύναμη της λίγκας και να μειώσει την απόσταση από τις Εφές και Φενέρμπαχτσε. Θα είναι στην τετράδα, αξίζει το 6.00 για να φτάσει μέχρι και τους τελικούς.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νταρουσάφακα

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν 5η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά στα playoffs έσπασε την έδρα της Γκαζιαντέπ και προκρίθηκε στα ημιτελικά, πριν μείνει έξω από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε. Στο Basketball Champions League έφτασε ως τη φάση των 16.

Μεταγραφές – Προπονητής: Κράτησε τους δύο από τους πέντε ξένους της (ΜακΚάλοου, Ολασένι) και προσπάθησε να κάνει ουσιαστικές προσθήκες. Από ξένους, πήρε τον Μάρκελ Σταρκς που πέρυσι τέλειωσε τη σεζόν στη Φενέρμπαχτσε και τον άσημο Ακάσι Γεμπόα που ήταν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ ήταν δραστήρια και στην εγχώρια αγορά, παίρνοντας του Τσαν Κορκμάζ (Καρσίγιακα) και Ερτσάν Οσμάνι (Μπεσίκτας). Στον πάγκο παραμένει ο έμπειρος Σελτσούκ Ερνάκ.

Depth Chart:

PG Σταρκς, Κορκμάζ, Ντόρα
SG ΜακΚάλοου, Οζντεμίρογλου
SF Γεμπόα, Κους
PF Οσμάνι, Σαγίν
C Ολασένι, Ατάρ

Εκτίμηση: Εκκρεμεί η απόκτηση ενός ξένου που μπορεί και να αλλάξει τα δεδομένα. Αν δεν πάρει κάποιον αξιόλογο περιφερειακό πάντως, τότε δύσκολα θα έχει την περσινή πορεία και δεν αποκλείεται να δυσκολευτεί ακόμα και για τα playoffs.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γκαζιαντέπ

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας από νωρίς την παρουσία της στα playoffs και παίρνοντας τελικά μια θέση στην πρώτη τετράδα. Στα playoffs αποκλείστηκε από την Νταρουσάφακα στα προημιτελικά σε μια οριακή σειρά.

Μεταγραφές – Προπονητής: Άλλαξε και τους πέντε ξένους, οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο (Ευρώπη, Κίνα ή Αυστραλία) βρήκαν καλύτερα συμβόλαια. Οι κινήσεις της πάντως, έχουν ενδιαφέρον! Έκανε ένα εξαιρετικό δίδυμο στα γκαρντ με τους Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιρ (Ανδόρα) και Κόνερ Φράνκαμπ (Λιμόζ), ενώ στο «3» έφερε από τις ΗΠΑ τον Ντέιμιαν Ντότσον. Στη ρακέτα, έφερε πίσω στην Ευρώπη από την Ιαπωνία τον Λέιτον Χάμοντς, ενώ ο Τζον Εγκμπούνου, που αποκτήθηκε από τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ, καλείται να καλύψει το κενό του περσινού MVP της λίγκας, Αλφά Καμπά. Στον πάγκο παραμένει ο Τουτκού Ατσίκ, που πέρυσι ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές του.

Depth Chart:

PG ΜακΙντάιρ, Ογκούτ
SG Φράνκαμπ, Απαϊντίν
SF Ντότσον, Μπατούκ
PF Χάμοντς, Τουρέν, Τσεκίτσι
C Εγκμπούνου, Γιασάρ

Εκτίμηση: Θα είναι πολύ διαφορετική από πέρυσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ποιοτική. Πήρε καλούς ξένους και αν δέσει θα τη δούμε και πάλι στα playoffs, αν και το περσινό επίτευγμα της τετράδας μοιάζει πολύ δύσκολο να επαναληφθεί.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καρσίγιακα

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν χειρότερη από αυτό που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να τερματίσει 7η και να αποκλειστεί νωρίς στα playoffs από την Αναντολού Εφές. Στην Ευρώπη, έφτασε κοντά στο να αποκλείσει τη μετέπειτα πρωταθλήτρια στο Basketball Champions League, Τενερίφη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μεταγραφές – Προπονητής: Έφυγαν όλοι οι ξένοι της περσινής ομάδας (Εμπαγιέ στην Εφές και Κόλσον στην Μακάμπι), αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτοί που τους αντικατέστησαν είναι – στα χαρτιά- ανώτεροι. Στην περιφέρεια ξεχωρίζουν οι Τζέιλον Μπράουν (Αμβούργο), Κενάν Σιπάχι (Μπεσίκτας) και Έρικ ΜακΚόλουμ (Λοκομοτίβ Κουμπάν). Στις θέσεις των φόργουορντ, ξεχωρίζει ο έμπειρος Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος αποκτήθηκε μετά το πολύ καλό EuroBasket που έκανε με την Εθνική Λιθουανίας, ενώ ήρθαν ακόμα ο Βίτο Μπράουν από την Μπέτις και ο Σκάιλερ Φλάτεν από το πρωτάθλημα Σουηδίας. Όσον αφορά τη θέση του σέντερ, η ομάδα της Σμύρνης στηρίζει πολλά στον Δομινικανό, Ανχέλ Ντελγάδο, που αποκτήθηκε από την Μπιλμπάο. Στον πάγκο παραμένει ο ήρωας της ομάδας και της πόλης, Ουφούκ Σαρίτσα, που έχει την απόλυτη στήριξη κόσμου και διοίκησης.

Depth Chart:

PG Τ. Μπράουν, Σιπάχι
SG ΜακΚόλουμ, Φλάτεν, Ακιάζι
SF Κουζμίνσκας, Τριπάντσι
PF Β. Μπράουν, Ντουρμάζ, Τσελέπ
C Ντελγάδο, Κιλίτσλι, Τσαντέκιν

Εκτίμηση: Πέρυσι δεν κατάφερε ποτέ να βρει ρυθμό, χτυπημένη από τους τραυματισμούς, αλλά και τα προβλήματα… χημείας. Φέτος θα είναι αναμφίβολα καλύτερη και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την τετράδα της regular season.

Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπούρσασπορ

Τι έκανε πέρυσι: Τρέλανε όχι μόνο την Τουρκία, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη με το μπάσκετ που έπαιξε την Άνοιξη, φτάνοντας μέχρι και στον τελικό του EuroCup! Στο πρωτάθλημα, ζόρισε τη Φενέρμπαχτσε, στα προημιτελικά, αλλά αποκλείστηκε.

Μεταγραφές – Προπονητής: Κράτησε δύο από τους ξένους της και προσπάθησε να ενισχύσει και τον κορμό την γηγενών της. Οι Άντριους και Χέιζ έφυγαν για την EuroLeague (Παναθηναϊκός και Ζαλγκίρις), ωστόσο οι σημαντικοί Ντέρεκ Νίνταμ και Ντέιβ Ντουτζίνσκι έμειναν στο ρόστερ. Στην περιφέρεια αποκτήθηκε ο Άντονι Κλέμονς από την Τουρκ Τέλεκομ, ενώ στη ρακέτα ήρθαν οι Ζακ Όγκαστ και Αχμέτ Ντουβερίογλου από Τσεντεβίτα και Φενερμπαχτσέ αντίστοιχα. Παρά τις «σειρήνες» που ηχούσαν όλο το καλοκαίρι, ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς παρέμεινε στον πάγκο της Μπούρσασπορ.

Depth Chart:

PG Νίνταμ, Οτκού, Οζάλπ
SG Κλέμονς, Τασκιράν
SF Μπιτίμ
PF Ντουτζίνσκι, Σαϊμπίρ
C Όγκαστ, Ντουβερίογλου, Σεζγκούν

Εκτίμηση: Θα πάρει ακόμα έναν παίκτη στο «3-4» και λογικά θα είναι δυνατό όνομα. Έχει καλό προπονητή, καλή βάση από πέρυσι και δείχνει πιο ισορροπημένη. Αν βρει το σκορ που χάνει από την αποχώρηση του Άντριους, τότε θα είναι σίγουρα στα playoffs και παράλληλα θα είναι σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο!

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαχτσεσεχίρ

Τι έκανε πέρυσι: Στο πρωτάθλημα τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο, βάσει του μπάτζετ της, καθώς τερμάτισε 6η και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρω των playoffs από την Γαλατάσαραϊ, αλλά στην Ευρώπη έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της με το FIBA Europe Cup.

Μεταγραφές – Προπονητής: Μετρημένες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έμειναν οι Λάνγκστον Χολ και Τζαμάρ Σμιθ στην περιφέρεια, οπότε άλλαξε μόνο τρεις ξένους, παίρνοντας τον Σλοβένο διεθνή Γιάκα Μπλάζιτς από την Τσεντεβίτα, τον ποιοτικό φόργουορντ, Βλάντιμιρ Μπορτζιάνσκι από την Μπανταλόνα και τον Τζέρι Μπουτσιέλ από την Μονακό. Στον πάγκο παραμένει ο Ερχάν Ερνάκ.

Depth Chart:

PG Χολ, Οζμιρζάκ, Γκόκλαπ
SG Σμιθ, Μπαϊγκούλ
SF Μπλάζιτς, Αρσλάν
PF Μπροτζιάνσκι, Τσαντάν, Οζντεμίρ
C Μπουτσιέλ, Σαβάζ, Ντογκάν

Εκτίμηση: Υπάρχει μια συνέχεια από πέρυσι, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια επιπλέον προσθήκη ξένου για να ανταπεξέλθει και στην παρουσία της στο πιο απαιτητικό Basketball Champions League. Τα χρήματα εξάλλου δεν ήταν ποτέ πρόβλημα… Αν δεν γίνουν κινήσεις πάντως, δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη ακόμα κι αν έμενε εκτός οχτάδας.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τόφας

Τι έκανε πέρυσι: Έμεινε εκτός playoffs του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από το 2017 που επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία και αυτό από μόνο του συνιστά αποτυχία. Στο Basketball Champions League έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε με δύο ήττες στον πόντο από την μετέπειτα τροπαιούχο Τενερίφη. Έχει δώσει ήδη κάποια επίσημα παιχνίδια, αφού εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του φετινού BCL μέσα από τη διαδικασία του προκριματικού ομίλου.

Μεταγραφές – Προπονητής: Χρονιά μεγάλων αλλαγών, με σημαντικότερη αυτή στον πάγκο, με τον δικό μας Δημήτρη Πρίφτη να παίρνει τα ηνία, σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει σοβαρότητα και πλάνο για τον σύλλογο. Όσον αφορά το ρόστερ, από τους ξένους έμεινε μόνο ο Τάιλερ Ένις, που την τελευταία διετία πάντως, περισσότερο είναι τραυματίας παρά παίζει. Αποκτήθηκαν μεταξύ άλλων ο σκόρερ, Ρομπ Γκρέι από τη Μονακό, ο Σουλεϊμάν Μπρέιμο από τη Χαποέλ και ο «πύργος» Μπουμπακάρ Τουρέ από τη Ροάν.

Depth Chart:

PG Ένις, Ουγκουρλού, Σατίρ
SG Γκρέι, Τόμας, Κουρτουλνυούμ, Τούνα
SF Γουίλιαμς, Ριβς, Ανταμάρ
PF Μπρέιμο, Κάραμαν, Ντεμίρ
C Τουρέ, Τανισάν

Εκτίμηση: Θα έχει θέμα με τη διαχείριση του ρόστερ, αφού έχει δύο παραπάνω ξένους από όσους επιτρέπεται να χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα. Γενικά, πάντως, θα έχει βοήθειες και από τους γηγενείς, οπότε η λογική λέει ότι θα επιστρέψει στα playoffs και μάλιστα σχετικά άνετα.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τουρκ Τέλεκομ

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν μια καταστροφική χρονιά για την Τουρκ Τέλεκομ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της κατηγορίας, έμεινε εκτός οχτάδας και μάλιστα με… άνεση, ενώ στο EuroCup αποχαιρέτησε στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα.

Μεταγραφές – Προπονητής: Μετά από μια τόσο κακή χρονιά, είναι απόλυτα λογικό να αλλάξει τα πάντα! Ήρθαν ποιοτικοί ξένοι, που οι περισσότεροι έχουν γράψει… χιλιόμετρα είτε στην TBSL, είτε σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην περιφέρεια συνθέτουν καλό δίδυμο οι Τόνι Τέιλορ (Καρσίγιακα) και Τζεράιαν Γκραντ (Μιλάνο), ενώ ποιότητα δίνει και ο Αξέλ Μπουτέιγ, που ήρθε από την Ουνικάχα Μάλαγα. Στο «5» αποκτήθηκε ο Ταϊρίκ Τζόουνς από την Πέζαρο και ο έμπειρος Σεμίχ Ερντέν από την Καρσίγιακα. Αλλαγή είχαμε και στον πάγκο, με τον Ερντέμ Τσαν, που ήταν για χρόνια βοηθός του Ομπράντοβιτς και των διαδόχων του στη Φενέρμπαχτσε, να παίρνει την ευκαιρία του ως πρώτος προπονητής.

Depth Chart:

PG Τέιλορ, Γιαγκμούρ, Γκοζενέλι
SG Γκραντ, Οντσέλ, Γκιουλέρ
SF Μπουτέιγ, Γιλμάζ, Ντογκάν
PF Σεστίνα, Ντεμίρ
C Τζόουνς, Ερντέν, Κοσούτ

Εκτίμηση: Έγινε ξεκάθαρη ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ, καθώς οι ξένοι είναι από το πάνω ράφι. Μένει να δούμε κατά πόσο θα ανταποκριθεί στον ρόλο του πρώτου προπονητή ο Ερντέμ Τσαν, ωστόσο θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι καλύτερη από πέρυσι και λογικά εντός οχτάδας.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπεσίκτας

Τι έκανε πέρυσι: Διεκδίκησε την είσοδό της στα playoffs, αλλά τελικά τερμάτισε στη 10η θέση, ενώ στο Basketball Champions League αποκλείστηκε στο Play in από την Χαποέλ Χολόν. Φέτος, η χρονιά δεν άρχισε καλά, καθώς διαλύθηκε από τη Σολέτ με 93-62 στον προκριματικό όμιλο του FIBA Europe Cup.

Μεταγραφές – Προπονητής: Άλλη μια χρονιά στην οποία αλλάζει όλη την ομάδα, χωρίς μάλιστα να έχει την οικονομική δυνατότητα να ενισχυθεί με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Μένει να δούμε αν τα «στοιχήματα» βγουν και φέτος στον Αχμέτ Καντεμίρ. Όλοι οι Αμερικανοί ήρθαν είτε από το NCAA είτε από την G-League, με τους Ματ Κόουλμαν και Μπράις Μπράουν να αναμένεται αν σηκώσουν μεγάλο βάρος στην περιφέρεια και τον Ντέιβιντ ΜακΚόρμακ να έχει τον ρόλο του βασικού σέντερ. Πήρε πάντως και τον έμπειρο Λιθουανό Γκεντίμινας Ορέλικ, που έρχεται από καλή χρονιά με τη Λιετκαμπέλις. Στον πάγκο παραμένει ο εκρηκτικός Αχμέτ Καντεμίρ, που είναι συνδεδεμένος με τον σύλλογο, αλλά δεν τον λες και… μοντέρνο προπονητή.

Depth Chart:

PG Κόολμαν, Ακσού
SG Μπράουν, Ολουμπάι, Αντιγκουζέλ
SF Άσερ, Γιλντιζλί, Ταχμάζ
PF Ορέλικ, Ονάν, Κονάν
C ΜακΚόρμακ, Χαλτάλι

Εκτίμηση: Κάποια στιγμή δεν θα δουλέψει η συνταγή της Μπεσίκτας με τα στοιχήματα. Το ταλέντο των γηγενών όλο και μειώνεται, οπότε θεωρώ πιο πιθανό το να παλέψει για την παραμονή, παρά για τα playoffs.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πετκιμσπόρ

Τι έκανε πέρυσι: Σώθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, με ένα σουτ του Σον Άρμαντ σε «νεκρό» χρόνο στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γιαλόβα στο φινάλε του πρωταθλήματος. Το μπάτζετ της, πάντως, ήταν πολύ υψηλότερο από αυτό των ανταγωνιστών της.

Μεταγραφές – Προπονητής: Από τους ξένους έμεινε μόνο ο σταθερός φόργουορντ, Πέιτον Όλντριτζ που έχει ριζώσει στην Τουρκία. Στα γκαρντ αποκτήθηκαν ο Τάι Γουέμπστερ που ήταν εξαιρετικός στη Νέα Ζηλανδία και είχε πέρυσι ένα μικρό πέρασμα από τη Ζαλγκίρις και ο Σάιλας Μέλσον από την Κάλεβ της VTB. Στο «3» έφερε πίσω στην BSL τον Ομάρ Προύιτ, που πέρυσι έπαιξε στην Μπάμπεργκ και στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Άρη, ενώ βασικός σέντερ θα είναι ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Τζέρεμι Σίμονς. Παραμένει στον πάγκο ο Μπουράκ Γκορέν, αφού έφερε εις πέρας τον στόχο της παραμονής.

Depth Chart:

PG Γουέμπστερ, Ολουσόι
SG Μέλσον, Εγκιντενίζ
SF Προύιτ, Ενγκίν
PF Όλντριτζ, Γιλντιρίμ
C Σίμονς, Αράρ

Εκτίμηση: Θα πρέπει να προσέξει πολύ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος για να μην μπει και φέτος στη διαδικασία να κυνηγάει τη ζώνη της παραμονής για όλη την χρονιά. Υπάρχει ποιότητα, αλλά δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπουγιουκτσεκμέτσε

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν για μεγάλο διάστημα εντός ζώνης υποβιβασμού, ωστόσο βελτιώθηκε σημαντικά την άνοιξε και κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία με ρεκόρ 10-20.

Μεταγραφές – Προπονητής: Από τους ξένους έμεινε ο… κοντορεβυθούλης Τζόρνταν Κρόφορντ, που ήταν ο σημαντικότερος παίκτης της περσινής ομάδας. Με εξαίρεση τον Ντεμέτριους Ρίβερς, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, οι υπόλοιποι ξένοι ήρθαν από τη Γερμανία, με τον Τερέλ Χάρις να κάνει καλή χρονιά στην Κράιλσχαϊμ και τους Σαούλιους Κουλβιέτις και Μαρτίνας Σάγιους να είναι σταθεροί σε Βόννη και Μπαϊρόιτ αντίστοιχα. Στον πάγκο παραμένει ο Οζχάν Τσιβγκίν, που είναι στην ομάδα από το 2020.

Depth Chart:

PG Κρόφορντ, Ερουλκού, Αϊντογκάν
SG Χάρις, Μουτάφ
SF Ρίβερς, Ονάρ
PF Κουλβιέτις, Αλεμνταρόγλου
C Σάγιους, Ακιέλ

Εκτίμηση: Θα είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Το αν θα είναι πάνω ή κάτω από αυτή θα εξαρτηθεί από τη χημεία που θα βρει η ομάδα, αν και εκ πρώτης όψεως δεν δείχνει να έχει από τα πιο αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μερκεζεφέντι

Τι έκανε πέρυσι:  Σώθηκε πιο εύκολα από όσο δείχνει το 8-22 με το οποίο ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, καθώς στις τελευταίες αγωνιστικές ήταν αδιάφορη έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή μέσα από τις πιθανές ισοβαθμίες.

Μεταγραφές- Προπονητής: Άλλαξε όλους τους ξένους της, παίρνοντας παίκτες που όλο και κάτι μας θυμίζουν στην Ελλάδα. Αρχικά, πήρε τον δικό μας, Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο οποίος ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Από εκεί και πέρα, απέκτησαε τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Άντριου Χάρισον, τον φόργουορντ Τόμας Γκιέλο, που έπαιξε πέρυσι στο Περιστέρι και τον Τσαντ Μπράουν, που πριν δύο χρόνια είχε εντυπωσιάσει στον Κόροιβο και πέρυσι πέρασε κι αυτός από το Περιστέρι. Ο μόνος από τους πέντε ξένους που δεν έχει ελληνικό παρελθόν είναι ο γκαρντ, Μαξ Χάιντεγκερ, που εντυπωσίασε τη σεζόν 2021-2022 στην Όλντενμπουργκ. Στον πάγκο παραμένει ο Ζαφέρ Ακτάς.

Depth Chart:

PG Χάιντεγκερ, Τολούογλου, Ντίριλ
SG Χάρισον, Ες
SF Ρογκαβόπουλος, Ερόλ, Καφά
PF Γκιέλο, Ολμάζ
C Μπράουν, Σενλί, Οντσού

Εκτίμηση: Έχει κάποιους παίκτες «στοιχήματα» όπως ο Άντριου Χάρισον που έχει θέματα με τραυματισμούς και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος που βγαίνει για πρώτη φορά από την Ελλάδα. Ρίσκαρε σε αυτές τις περιπτώσεις και αν δεν της βγει το ρίσκο, μπορεί να έχει ζόρια σχετικά με την παραμονή.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόνιασπορ

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν δεύτερη στην TBL και χρειάστηκε τη διαδικασία των playoffs (επικράτησε της Σασμσούνσπορ με 3-1) για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-2016.

Μεταγραφές – Προπονητής: Όπως συνηθίζεται για τις νεοφώτιστες ομάδες, ήταν πολύ δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ οι κινήσεις της όσον αφορά τους ξένους ήταν εντυπωσιακές. Πήρε μεταξύ άλλων τον Μεξικανό γκαρντ, Άλεξ Πέρεζ από την Τουρκ Τέλεκομ, τον Τζάρελ Έντι που έπαιξε πέρυσι σε Στρασβούργο και Μπούργος, ενώ πρόπερσι είχε περάσει από την Τουρκία με τη Φενέρ και τον Τζόρνταν Μόργκαν, που ήταν πέρυσι στη Βενέτσια, αλλά έχει παίξει σε Μπάνβιτ και Καρσίγιακα. Στον πάγκο παραμένει ο προπονητής που έδωσε την άνοδο, Ενγκίν Γκεντσόγκλου.

Depth Chart:

PG Πέρεζ, Αλτινγκίγκ, Νικόλοφ
SG Σουλαϊμόν, Σενέλ
SF Μπατζίμ, Γκιζίρ, Γκοκτάς
PF Έντι, Σαβ
C Μόργκαν, Οζέρ, Τεκίν

Εκτίμηση: Έβαλε ποιότητα στο ρόστερ της η Κόνιασπορ και αν καταφέρει να βρει και χημεία, όντας μια εντελώς καινούρια ομάδα, τότε δεν θα έχει πρόβλημα με την παραμονή της. Μπορούν να κουβαλήσουν οι Πέρεζ, Έντι και Μόργκαν.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μανίσα

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν η πρωταθλήτρια στην TBL και κέρδισε την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του τουρκικού μπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μεταγραφές – Προπονητής: Όπως είναι αναμενόμενο, όλοι οι ξένοι είναι καινούριοι, ενώ έγιναν και κάποιες προσθήκες στον κορμό των γηγενών. Ο Μεξικανός Πάκο Κρουζ αποκτήθηκε από την Τόφας, ενώ δίπλα του στα γκαρντ θα είναι ο Τζον Ρόμπερσον, τον οποίο είδαμε ως νατουραλιζέ με την Εθνική Βοσνίας στο EuroBasket. Ο Πολωνός Μίχαλ Μιχαλάκ θα έχει τον ρόλο του σκόρερ, ενώ ο πρώην σέντερ της ΑΕΚ, που πέρυσι ήταν στη Γαλλία με τη Σολέ, Ο. D. Ανοσίκε θα είναι το βασικό πεντάρι. Στον πάγκο παραμένει ο προπονητής της ανόδου, Τσειχούν Καμπαντάκ.

Depth Chart:

PG Κρουζ, Σεν, Κάχραμαν
SG Ρόμπερσον, Σινιρλίογλου
SF Μιχάλακ, Γκορούρ, Σεβίντς
PF Μπρουίνσμα, Γκιουλασάν
C Ανοσίκε, Κοτς

Εκτίμηση: Έχει κάποιους παίκτες «στοιχήματα» όπως ο Άντριου Χάρισον που έχει θέματα με τραυματισμούς και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος που βγαίνει για πρώτη φορά από την Ελλάδα. Ρίσκαρε σε αυτές τις περιπτώσεις και αν δεν της βγει το ρίσκο, μπορεί να έχει ζόρια σχετικά με την παραμονή.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ