foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ122
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Ισπανίας Μπάσκετ: Αφιέρωμα ACB σεζόν 2022-23

Previews Πρωταθλημάτων | 27 Σεπ 2022 13:30
acb.jpg

To καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, η ισπανική ACB, αρχίζει και το Foxbet.gr σας βάζει στο κλίμα με τον απόλυτο οδηγό για τους 18 μονομάχους!

Οι 18 ομάδες θα δώσουν 34 αγώνες (εντός και εκτός έδρας με όλους) για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η οποία βάσει προγραμματισμού αρχίζει στις 28 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 21 Μαΐου Οι 8 πρώτες θα παίξουν στα playoffs και οι 2 τελευταίες θα υποβιβαστούν στη LEB Oro. Οι 7 πρώτες στο τέλος του πρώτου γύρου και η διοργανώτρια Μπανταλόνα, προκρίνονται στο final 8 του Copa Del Rey, το οποίο θα γίνει μεταξύ 16 και 19 Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, στην EuroLeague θα παίξουν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια και Μπασκόνια, στο EuroCup οι Μπανταλόνα και Γκραν Κανάρια και στο Basketball Champions League οι Τενερίφη, Μπιλμπάο, Μούρθια, Μανρέσα και Ουνικάχα Μάλαγα. Με λίγα λόγια, οι 11 από τις 18 ομάδες της φετινής ACB θα αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Επιμέλεια: Hooper

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε την κατάσταση που θα βρίσκονται οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στα τέλη Μαΐου, καθώς πολύ δύσκολα δεν θα έχουν clasico και στους φετινούς τελικούς. Μου αρέσει το φετινό ρόστερ της Μπάρτσα, με την προσθήκη του Τόμας Σατοράνσκι να μπορεί να αποδειχθεί κομβική. Πάμε με το ενδεχόμενο επιστροφής της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην κορυφή.

Mακροχρόνιο Προγνωστικό: Μπαρτσελόνα ↪ Πρωταθλήτρια (2.05)

Ρεάλ Μαδρίτης

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε νωθρά τη σεζόν, πέρασε ένα πολύ δύσκολο δίμηνο στις αρχές του 2022, αλλά σιγά - σιγά ανέβασε την απόδοσή της, πέρασε στο Final Four του Βελιγραδίου και έχασε την κούπα από την Εφές στο τέλος. Πήρε το πρωτάθλημα στην Ισπανία παρά το μειονέκτημα έδρας, παίζοντας εξαιρετικά στους τελικούς και έχασε στον τελικό του Κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα. Φέτος, ξεκίνησε την χρονιά με τίτλο, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Supercopa.

Μεταγραφές - Προπονητής: Ήταν αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, παίρνοντας παίκτες από το πάνω ράφι. Επέστρεψε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ από το Μιλάνο, πήρε τον MVP της περσινής ACB, που έλαμψε και στο EuroBasket, Τζάναν Μούσα, από την Μπρεογκάν και τον Μάριο Χεζόνια που έκανε καλή σεζόν πέρυσι στην Ούνικς Καζάν. Τέλος, στη ρακέτα έφερε πίσω στην Ευρώπη τον Γάλλο Πιέτρ Κορνελί, που έπαιζε στην G-League. Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, έφυγαν παίκτες που δεν... καιγόταν να κρατήσει, όπως οι Τομάς Ερτέλ, Τρέι Τόμπκινς και Τζέφρεϊ Τέιλορ. Η μεγάλη αλλαγή πάντως, παρατηρείται στον πάγκο. Ο Πάμπλο Λάσο αποτελεί παρελθόν μετά από 11 χρόνια, με τη διοίκηση να επικαλείται πρόβλημα υγείας (χειρουργήθηκε πέρυσι στην καρδιά) και τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι είναι σε θέση να προπονήσει, σε μια κατάσταση που έφερε αναστάτωση. Διάδοχός του είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Τσους Ματέο, που δεν έχει πολλές παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο.

Depth Chart:

PG Ροντρίγκεθ, Γουίλιαμς-Γκος, Αλοσέν
SG Γιουλ, Κοζέρ, Φερνάντεθ
SF Μούσα, Χεζόνια, Χάνγκα
PF Γιαμπουσέλε, Ντεκ, Ράντολφ
C Ταβάρες, Πουαριέ, Κορνελί

Εκτίμηση: Είναι λογικό να ξεκινάει τη χρονιά ως το φαβορί για τον τίτλο, καθώς δείχνει να έχει πάρει τον αέρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στα μάτια μου, πάντως, έχει ένα μικρό μειονέκτημα μετά τη φυγή του Πάμπλο Λάσο και την αντικατάστασή του από τον Τσους Ματέο.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Μπαρτσελόνα

Τι έκανε πέρυσι: Με μια λέξη, απογοήτευσε! Ήταν το μεγάλο φαβορί βάσει ρόστερ για να φτάσει στον τελικό και να πάρει το τρόπαιο, αλλά αποκλείστηκε στον ημιτελικό από την «αιώνια» αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία έχασε και στους τελικούς της ACB. Νωρίτερα, είχε προλάβει να πάρει το Copa Del Rey. Η σεζόν δεν άρχισε καλά, καθώς έχασε στον τελικό του SuperCopa από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μεταγραφές - Προπονητής: Για ακόμη ένα καλοκαίρι ήταν εντυπωσιακή στην μεταγραφική περίοδο, αν και φέτος είχε και ηχηρές αποχωρήσεις, όπως αυτές των Νικ Καλάθη και Μπράντον Ντέιβις. Από τις προσθήκες ξεχωρίζει το δίδυμο των Τσέχων, Τόμας Σατοράνσκι και Γιαν Βέσελι, η απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς και οι προσθήκες των Όσκαρ Ντα Σίλβα και Μάικ Τόμπεϊ. Στον πάγκο παρέμεινε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος στηρίχθηκε παρά την περσινή παταγώδη αποτυχία του, αν και ένας από τους λόγους ήταν το μεγάλο ύψος της αποζημίωσης που όριζε το συμβόλαιό του αν έσπαγε.

PG Σατοράνσκι, Λαπροβίτολα, Γιοκουμπάιτις
SG Χίγκινς, Κούριτς, Αμπρίνες
SF Κάλινιτς, Πάουλι, Μαρτίνεθ
PF Μίροτιτς, Όσκαρ Ντα Σίλβα
C Βέσελι, Σανλί, Τόμπεϊ

Εκτίμηση: Μπορεί να έχει μετατραπεί σε… πελάτισσα της Ρεάλ Μαδρίτης τους τελευταίους μήνες, ωστόσο θεωρώ ότι φέτος έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Διψάει για εκδίκηση, είναι καλύτερη από πέρυσι και μπορεί να τα καταφέρει στο 2.05.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπανταλόνα

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν υπόδειγμα σταθερότητας στο μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς, ωστόσο στα κρίσιμα λύγισε. Αυτό αφορά κυρίως την ευρωπαϊκή της πορεία, καθώς έμεινε εκτός EuroCup νωρίς με την εντός έδρας ήττα από την Ουλμ. Στο πρωτάθλημα έφτασε στα ημιτελικά των playoffs, όπου πάλεψε αλλά έχασε από την Μπαρτσελόνα.

Μεταγραφές – Προπονητής: Είναι από τις ομάδες που άλλαξαν πολύ λίγο σε σχέση με την περσινή σεζόν. Θα της λείψει η αμυντική ενέργεια που έβγαζε ο Ντέρεκ Γουίλις, αλλά και η σοβαρότητα του Φέραν Μπάσας, ωστόσο θεωρητικά βγήκε κερδισμένη από το μεταγραφικό παζάρι, καθώς πήρε τον σκόρερ, Κάιλ Γκάι από το ΝΒΑ, τον Χένρι Έλενσον από την Ομπραντόιρο, τον Γουίλιαμ Χάουαρντ από τη Βιλερμπάν και τον Λεονάρντο Οκέκε με την μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια από το Μιλάνο. Στον πάγκο παραμένει ο Κάρλες Ντουράν, που είναι στην ομάδα από το 2018 και πρόσφατα ψηφίστηκε από τους παίκτες της ACB, ως ο κορυφαίος προπονητής της περσινής σεζόν.

PG Βίβεζ, Φελίζ
SG Γκάι, Ρίμπας, Βεντούρα
SF Χάουαρντ, Μπουσκέτς
PF Πάρα, Έλενσον, Μαρόνκα
C Τόμιτς, Μπιργκάντερ, Οκέκε

Εκτίμηση: Είναι πιο γεμάτη από πέρυσι, αν και ίσως έχει γίνει λίγο περισσότερο soft. Είναι από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες του πρωταθλήματος και δύσκολα δεν θα είναι στην τετράδα στο τέλος της regular season. Ο μεγάλος της στόχος πάντως, δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από την κατάκτηση του EuroCup.

Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαλένθια

Τι έκανε πέρυσι: Μέτρια η παρουσία της στη σεζόν 2021-2022. Έμεινε εκτός  στα ημιτελικά του EuroCup από τη Βίρτους και εκτός ημιτελικών στην ACB από την Μπασκόνια, παρά το γεγονός ότι είχε πλεονέκτημα έδρας.

Μεταγραφές - Προπονητής: Σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακή στο μεταγραφικό πάρε-δώσε. Έχασε τους Μάικ Τόμπεϊ και Λουίς Λαμπεϊρί, αλλά κυρίως επειδή δεν ήθελε να τους κρατήσει. Στην περιφέρεια αποκτήθηκαν ο ΝΒΑer, Τζάρεντ Χάρπερ, ο Κρις Τζόουνς από τη Bιλερμπάν και ο Γιόνα Ρέιντμπο από τη Λούντβιγκσμπουργκ (τον είχε υπογράψει η Τενερίφη, αλλά η Βαλένθια πλήρωσε το buy out και τον πήρε πριν καν αρχίσει η προετοιμασία), ενώ στη ρακέτα κινήθηκε στην ισπανική αγορά, παίρνοντας τον Τζέιμς Γουέμπ από τη Μούρθια και τον Κάιλ Αλεξάντερ από τη Φουενλαμπράδα. Στον πάγκο εμπιστεύτηκε τον Άλεξ Μούμπρου που είχε δείξει καλό έργο τα τελευταία χρόνια με την Μπιλμπάο και αντικατέστησε τον Χοάν Πεναρόγια.

Depth Chart:

PG Χάρπερ, Τζόουνς, Βαν Ρόσομ
SG Πρέπελιτς, Χέρμανσον, Ρέιντμπο
SF Αροστέγκι, Πουέρτο, Χιμένεθ
PF Κλαβέρ, Πραντίγια, Γουέμπ
C Ντούμπλιεβιτς, Ριβέρο, Αλεξάντερ

Εκτίμηση: Θα έχει ενδιαφέρον η φετινή παρουσία της, με τον πρωτάρη -προπονητικά- σε αυτό το επίπεδο Άλεξ Μούμπρου. Έχει ποιότητα και βάθος για να αντέξει την παρουσία της σε δύο διοργανώσεις, αν και η λογική λέει ότι θα έρθουν και γκέλες. Θα είναι κοντά στην τετράδα, αλλά δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τενερίφη

Τι έκανε πέρυσι: Καλή παρουσία στη regular season, αλλά αποκλεισμός στον πρώτο γύρο των playoffs από την Μπανταλόνα. Από την περσινή σεζόν, βέβαια, κρατάει την κατάκτηση του Basketball Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της

Μεταγραφές – Προπονητής: Είναι σαφώς ενισχυμένη από το μεταγραφικό πάρε-δώσε. Από όσους έχασε, συμπληρωματικό ρόλο είχαν μόνο οι Ντέγιαν Τοντόροβιτς και Εμίρ Σουλεϊμάνοβιτς. Από τις προσθήκες ξεχωρίζει αυτή του Χάιμε Φερνάντεθ, που πριν από λίγες μέρες ήταν μέλος της ομάδας που πήρε το χρυσό στο EuroBasket με την Ισπανία. Από εκεί και πέρα, επέστρεψε ο Τιμ Αμπρομάιτις, αποκτήθηκε ο φόργουορντ, Έλγκιν Κουκ από την Τόφας και οι Ιβάν Κρουζ και Μούσα Ντιανέ από Μπρεογκάν και Ανδόρα αντίστοιχα, για να δώσουν βάθος στη ρακέτα. Στον πάγκο συνεχίζει ο Τσους Βιντορέτα που είναι… ακλόνητος στη θέση του.

Depth Chart:

PG Χουέρτας, Φιτιπάλντο
SG Φερνάντεθ, Σαλίν
SF Κουκ, Σάστρε, Ροντρίγκεθ
PF Ντούνερκαμπ, Αμπρομάιτις, Κρουζ
C Σερμαντίνι, Γκέρα, Ντιανέ

Εκτίμηση: Μπορεί τα χρόνια να περνάνε για τους Χουέρτας και Σερμαντίνι, ωστόσο το supporting cast γίνεται καλύτερο. Και πάλι θα είναι σταθερή, αλλά δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση απειλώντας τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Κατά τα άλλα, μπορεί να είναι ακόμα και 3η, αν σκεφτούμε ότι παίζοντας στο Basketball Champions League, θα έχει λιγότερη επιβάρυνση από την Ευρώπη σε σχέση με ομάδες της EuroLeague ή του EuroCup.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπασκόνια

Τι έκανε πέρυσι: Έκανε αυτό που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, προσπαθώντας με ένα ντεμαράζ στο φινάλε να σώσει τη σεζόν σε EuroLeague και ACB.  Στο πρωτάθλημα έφτασε ως τα ημιτελικά των playoffs, όπου αποκλείστηκε από τη μετέπειτα τροπαιούχο Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στην EuroLeague έμεινε εκτός οχτάδας.

Μεταγραφές - Προπονητής: Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ των Βάσκων για άλλο ένα καλοκαίρι. Έφυγαν σχεδόν όλα τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας (Φοντέκιο, Πίτερς, Μπάλντουιν και Γκρέιντζερ), ενώ όπως κάθε χρόνο οι μεταγραφές της είναι παίκτες-στοιχήματα. Ξεχωρίζουν οι γκαρντ Μάρκους Χάουαρντ και Ντάριους Τόμπσον που ήρθαν από Ντένβερ Νάγκετς και Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ στη ρακέτα καλή είναι η προσθήκη του Εσθονού Μάικ Κότσαρ από το Αμβούργο. Τη θέση του Νέβεν Σπάχια στον πάγκο της ομάδας πήρε ο Χοάν Πεναρόγια που πέρυσι ήταν στη Βαλένθια και νωρίτερα είχε κατακτήσει δύο φορές το Basketball Champions League με την Μπούργος.

Depth Chart:

PG Χάουαρντ, Τόμπσον
SG Μαρίνκοβιτς, Κούρουκς
SF Γκιεντράιτις, Ντίεθ
PF Χομς, Σεντερέσκις, Ραϊέστε
C Κοστέλο, Ίνοχ, Κότσαρ

Εκτίμηση: Δύσκολα θα είναι καλή φέτος η Μπασκόνια, καθώς δεν φαίνεται να έχει ούτε την ποιότητα των προηγούμενων χρόνων, αλλά ούτε και το βάθος για να αντέξει στο απαιτητικό πρόγραμμα που δημιουργεί η ταυτόχρονη παρουσία σε EuroLeague και ACB. Αν δεν γίνουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ μέσα στη σεζόν δεν θα μου κάνει εντύπωση ακόμα κι αν δεν μπει στα playoffs.

Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γκραν Κανάρια

Τι έκανε πέρυσι: Κινήθηκε στην μετριότητα, καθώς μπήκε με τα… χίλια ζόρια στα playoffs, όπου αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα, ενώ στο EuroCup, ηττήθηκε εντός έδρας από την Ανδόρα στα προημιτελικά και έχασε την ευκαιρία για διάκριση.

Μεταγραφές – Προπονητής: Ποσοτικά, δεν άλλαξαν πολλά σε σχέση με την περσινή σεζόν, αλλά σίγουρα θα δούμε άλλη ομάδα φέτος. Έφυγε για τη Γαλατάσαραϊ ο πολύ σημαντικός τα τελευταία χρόνια, Ντίλαν Ένις και οι ψηλοί Ιλιμάνε Ντιόπ και Αρτέμ Πούστοβι, οι οποίοι πήγαν «πακέτο» στη Μούρθια. Αποκτήθηκε ο Φέραν Μπάσας από την Μπανταλόνα, ο Βίτορ Μπενίτε από την υποβιβασμένη Μπούργος και ο -εξαιρετικός πέρυσι- Ντάμιεν Ίνγκλις από την Μπιλμπάο. Η μεγάλη αλλαγή όμως, έγινε στον πάγκο, με τον Γιάκα Λάκοβιτς να αφήνει τη Γερμανία και την Ουλμ και να παίρνει τη θέση του Πορφίριο Φισάκ.

Depth Chart:

PG Αλμπισί, Μπάσας
SG Σλότερ, Μπενίτε, Μουτάφ, Κλιάγιτς
SF Μπρουσίνο, Σάλβο
PF Ίνγκλις, Σούρνα
C Μπαλτσερόφσκι, Ντιόπ, Στέβιτς

Εκτίμηση: Έχει ένα ενδιαφέρον το νέο πρότζεκτ της Γκραν Κανάρια με τον Γιάκα Λάκοβιτς. Το ρόστερ είναι γεμάτο και ίσως λίγο πιο ισορροπημένο από πέρυσι. Μπορεί να μπει στα playoffs, στόχος το Copa Del Rey και μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο EuroCup.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μανρέσα

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν εξαιρετική και για τους περισσότερους έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ του πρωταθλήματος. Για ένα μεγάλο διάστημα της σεζόν ήταν στην 3η θέση, αλλά στο τέλος ξεφούσκωσε και κατέληξε 7η, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στα playoffs από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Ευρώπη τρύπησε το ταβάνι της φτάνοντας στον τελικό του Basketball Champions League, όπου έχασε από την Τενερίφη.

Μεταγραφές – Προπονητής: Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές με τις «μικρές» ομάδες που κάνουν καλή πορεία, αρκετοί από τους πυλώνες της περσινής πορείας βρήκαν καλύτερο συμβόλαιο και αποχαιρέτησαν. Ο Τσίμα Μονέκε πήγε στο ΝΒΑ, ο Ίσμαελ Μπάκο στη Βίρτους, ο Γιανκούμπα Σίμα στη Βενέτσια, ο Τζο Τόμασον στη Ζενίτ κ.ο.κ.  Από τις προσθήκες, ξεχωρίζει αυτή του Αμερικανού γκαρντ, Τζέρικ Χάρντινγκ που τα τελευταία χρόνια ήταν στη Νίμπουρκ, του καλύτερου νέου παίκτη του περσινού BCL, Τζιορντάνο Μπαρτολάνι, αλλά και του ψηλού Τάισον Πέρεζ από την Ανδόρα. Στον πάγκο παραμένει ο εξαιρετικός Πέντρο Μαρτίνεθ.

Depth Chart:

PG Χάρντινγκ, Πέρεθ, Μπαρτολάνι
SG Μπαντιό, Γκαρσία, Τζου
SF Βαλτόνεν, Βαουλέτ
PF Πέρεθ
C Χάμιλτον, Ολομουγίβα, Λι

Εκτίμηση: Το ίδιο μπάσκετ με πέρυσι θα προσπαθήσει να παίξει, δηλαδή σε γρήγορο τέμπο και με πολλά τρίποντα. Δύσκολα θα πετύχει το ίδιο καλά η συνταγή πάντως, μιας και τα συστατικά είναι περιορισμένης ποιότητας. Θα σωθεί εύκολα και θα παλέψει για τα playoffs.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπιλμπάο

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε τη σεζόν με ξεκάθαρο στόχο την παραμονή και στον πρώτο γύρο έδειχνε ότι θα δυσκολευόταν πολύ να τον πετύχει. Στην πορεία πάντως, βρήκε ρυθμό μέσα από την έδρα της και λίγο έλειψε να φτάσει στα πλέι οφ!

Μεταγραφές – Προπονητής: Έχασε κάποια σημαντικά κομμάτια του ρόστερ, όπως τον αρχηγό, Τζοναθάν Ρουσέλ που επέστρεψε στη Γαλλία για την Ντιζόν, αλλά και τον ψηλό Άνχελ Ντελγάδο που βρήκε καλύτερο συμβόλαιο στην Καρσίγιακα. Προχώρησε σε πολλές μεταγραφές, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Φράνσις Αλόνσο από την Ουνικάχα Μάλαγα,  Τσάβι Ραμπασέδα από την Μπούργος, Μάικλ Κάιζερ από την Χάποελ Χολόν και Εμίρ Σουλεϊμάνοβιτς από την Τενερίφη. Το κακό βέβαια είναι ότι τραυματίστηκε σοβαρά ο Άντριου Γκάουντλοκ και γι' αυτόν τον λόγο αποκτήθηκε και ο Άνταμ Σμιθ από τη Χολόν. Η πιο σημαντική αλλαγή πάντως, έγινε στη θέση του προπονητή, με τον Άλεξ Μούμπρου να αποχωρεί μετά από τέσσερα χρόνια και να δίνει τη θέση του στον Χάουμε Πονσαρνάου, που πέρυσι απέτυχε στη Σαραγόσα και γενικά τα τελευταία χρόνια δεν έχει αφήσει καλό έργο σε κάποια από τις ομάδες του.

Depth Chart:

PG Χάνκασον, Ουμπάλ, Ραντίσεβιτς
SG Αλόνσο, Σμιθ, Γκάουντλοκ (τραυματίας)
SF Ραμπασέδα, Ρέγες, Ρίγκο
PF Σουλεϊμάνοβιτς, Άντερσον, Ρόσα
C Γουίτεϊ, Κάιζερ

Εκτίμηση: Δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά για την Μπιλμπάο. Έχουμε δει και στο πρόσφατο παρελθόν, ότι ομάδες που έχουν τόσο έντονη την σφραγίδα του προπονητή τους, δυσκολεύονται όταν έρχεται η ώρα της αλλαγής (είδαμε τι έπαθε πέρυσι η Μπούργος στην πρώτη σεζόν μετά την αποχώρηση του Πεναρόγια). Ξεκάθαρος στόχος η παραμονή, θα πρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις στο ρόστερ για να τα καταφέρει.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουνικάχα Μάλαγα

Τι έκανε πέρυσι: Η πορεία της ήταν απογοητευτική, καθώς ήταν πιο κοντά στον υποβιβασμό, παρά στα πλέι οφ, αν και είχε ένα από τα 5-6 μεγαλύτερα μπάτζετ της κατηγορίας. Στο Basketball Champions League αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την μετέπειτα φιναλίστ, Μανρέσα.

Μεταγραφές – Προπονητής: Αν κάποιος είχε δει ένα τυχαίο παιχνίδι της Ουνικάχα Μάλαγα από την περσινή σεζόν, θα δυσκολευτεί να την αναγνωρίσει φέτος, καθώς έγιναν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας! Έφυγαν σημαντικοί παίκτες, όπως οι Τιμ Αμπρομάιτις (Τενερίφη), Χάιμε Φερνάντεθ (Τενερίφη), Αξέλ Μπουέιγ (Τουρκ Τέλεκομ) και Φράνσις Αλόνσο (Μπιλμπάο), αλλά το ισοζύγιο βγαίνει σίγουρα θετικό, καθώς οι προσθήκες που έγιναν ήταν ποιοτικές. Ήρθαν μεταξύ άλλων, οι Κέντρικ Πέρι (Μπουντούσνοστ), Τάισον Κάρτερ (Ζενίτ), Νιχάντ Τζέντοβιτς (Μπάγερν), Γουίλ Τόμας (Μονακό) και Αγκούστο Λίμα (Μούρθια), ενώ στον πάγκο συνεχίζει ο  Ίμπον Ναβάρο, που ανέλαβε την ομάδα μεσούσης της περσινής σεζόν.

Depth Chart:

PG Πέρι, Ντίαθ
SG Μπριθουέλα, Κάρτερ
SF Τζέντοβιτς, Καλινόσκι
PF Τόμας, Έτζιμ, Μπαρέιρο
C Λίμα, Κράβις, Οσετόφσκι

Εκτίμηση: Με τον Ίμπον Ναβάρο στον πάγκο από το ξεκίνημα της σεζόν και το ταλέντο που έχει μαζέψει σε όλες τις θέσεις, δύσκολα θα είναι και φέτος τόσο χαμηλά. Θεωρώ δεδομένη την παρουσία της στην οχτάδα και αν δέσει, μπορεί να κοιτάξει για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μούρθια

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν εντός οχτάδας για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, γεγονός που της έδωσε και μια θέση στο Copa Del Rey του Φεβρουαρίου, αλλά στο τέλος έμεινε εκτός playoffs στις λεπτομέρειες.

Μεταγραφές – Προπονητής: Ήταν λογικό να έχει απώλειες μετά από μια τόσο καλή σεζόν, και περισσότερο πόνεσαν αυτές των Τζέιμς Γουέμπ (Βαλένθια) και Αγκούστο Λίμα (Ουνικάχα Μάλαγα). Κινήθηκε δυναμικά πάντως στο μεταγραφικό παζάρι και η σούμα μάλλον την βρίσκει ενισχυμένη. Ξεχωρίζει η απόκτηση του Τζέιμς Άντερσον από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, του Τράβιτς Τράις από την Σλασκ και του Αρτέμ Πούστοβι από την Γκραν Κανάρια. Στον πάγκο παρέμεινε ο Σίτο Αλόνσο, που φαίνεται ότι έχει βρει το… λιμάνι του.

Depth Chart:

PG Τράις, Κλάζβαρ, Μπέγιας
SG Ντέιβις, ΜακΦάντεν, Γέλινεκ
SF Άντερσον, Ρόχας
PF Ράντοβιτς, Λούθερ
C Πούστοβι, Ντιόπ, Σακχό

Εκτίμηση: Βγήκε ενισχυμένη από το μεταγραφικό πάρε-δώσε. Πέρυσι, έφτασε μια ανάσα από τα playoffs της ACB και φέτος μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να διαχειριστεί την κούραση από την ευρωπαϊκή συμμετοχή στο Basketball Champions League.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαραγόσα

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε την χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι ο μόνος ρεαλιστικός στόχος της ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Αν δεν επιστρατευόταν μάλιστα, ο Ντράγκαν Σάκοτα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και αν δεν ήταν και λίγο… τυχερή όσον αφορά τα αποτελέσματα των υπολοίπων, δύσκολα θα κατάφερνε να σώσει την χρονιά.

Μεταγραφές – Προπονητής: Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ, καθώς έφυγαν παίκτες όπως οι Σταν Οκόγιε και Χανς Βάνγουιν, ωστόσο έγιναν προσπάθειες για να αντικατασταθούν. Ξεχωρίζει η προσθήκη του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Χάουαρντ Σαντ Ρος, ενώ ενδιαφέρον έχουν και οι περιπτώσεις του σουτέρ Ρίτσαρντ Λόμαζ και του Μαρσέλ Πονίτκα, αδερφού του Ματέους. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο Μάρτιν Σίλερ, που πέρυσι άρχισε τη σεζόν στη Ζαλγκίρις.

Depth Chart:

PG Φεράρι, Πονίτκα, Γκαρσία
SG Λομάζ, Τζεσάπ
SF Σαντ-Ρος, Γιούστα
PF Ράντοντσιτς, Σίμανιτς
C Χλίνανσον, Μεκουβούλου, Ενγκιρανί

Εκτίμηση: Ο Μάρτιν Σίλερ είναι καλός προπονητής μα καθαρές ιδέες. Το ρόστερ δεν είναι κακό, καθώς υπάρχουν λύσεις σε όλες τις θέσεις, αν και είναι πιθανό να χρειαστούν πρόσθετες κινήσεις μέσα στη σεζόν για «ενέσεις» εμπειρίας.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομπραντόιρο

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στο τέλος κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, έχοντας μία νίκη παραπάνω από την Ανδόρα που έπεσε.

Μεταγραφές – Προπονητής: Για άλλο ένα καλοκαίρι έχασε αρκετούς από τους βασικούς της, καθώς έχει τη φήμη της ομάδας που… ανακαλύπτει λαβράκια για την κατηγορία. Ο Χένρι Έλενσον πήρε προαγωγή για την Μπανταλόνα, ο Λαυρίνας Μπιρούτις θα είναι στην EuroLeague με τη Ζαλγκίρις και ο Κάσιους Ρόμπερτσον πήγε στην Ιταλία για τη Ρέτζιο. Όσον αφορά τις προσθήκες, έκανε το… μπαμ με τον Ευρωλιγκάτο Λέο Βέστερμαν από τη Μονακό, πήρε τον Μάρκους Πέιτζ που πέρυσι ήταν στη Γαλλία και παλιότερα στην Παρτιζάν, ενώ σημαντικές κινήσεις έκανε και στη ρακέτα, με τους Ντράγκαν Μπέντερ (Μακάμπι), Μάρεκ Μπλάζεβιτς (Ζαλγκίρις) και Ρούμπεν Γκερέρο (Μάλαγα). Στον πάγκο, παραμένει ακλόνητος εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια, ο 53χρονος Μόντσο Φερνάντεθ.

Depth Chart:

PG Βέστερμαν, Φ. Σκραμπ, Ζούρμπρινγκεν
SG Γουόκερ, Πέιτζ
SF Τ. Σκραμπ, Μουνιόθ
PF Μπέντερ, Σουάρεθ, Βισέντο
C Μπλάζεβιτς, Γκερέρο

Εκτίμηση: Όσο είναι ο Μόντσο Φερνάντεθ στην άκρη του πάγκου της, οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος της Ομπραντόιρο. Θα παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία και η λογική λέει ότι θα τα καταφέρει.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουενλαμπράδα

Τι έκανε πέρυσι: Είναι μια ομάδα που σταθερά μάχεται για την παραμονή της και δύσκολα θα ξεφύγει από αυτή τη μοίρα. Έτσι και πέρυσι, ήταν στο γκρουπ των ομάδων που πάλεψαν για τη σωτηρία μέχρι και το φινάλε και τελικά έσωσε την χρονιά, έχοντας μία νίκη παραπάνω από την Ανδόρα που υποβιβάστηκε.

Μεταγραφές – Προπονητής: Σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς έχασε τους πιο σημαντικούς παίκτες της περσινής της πορείας. Ο Κάιλ Αλεξάντερ πήγε στη Βαλένθια, ο Λέο Μέιντλ στη Ρουμανία για την Κλουζ και Όμπι Εμεγκάνο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Όσον αφορά τις προσθήκες, ξεχωρίζει το δίδυμο των Κλέβιν Χάνα και Τζέρεμι Σένγκλιν, που έχουν συνεργαστεί παλιότερα στην Ανδόρα, ενώ στη ρακέτα αποκτήθηκε ο Βίνι Οκούο από την Ομπραντόιρο. Στον πάγκο παραμένει ο Χοσέπ Μαρία Ραβέντος, που έβγαλε εις πέρας την περσινή αποστολή της παραμονής.

Depth Chart:

PG Χάνα, Νόβακ
SG Σένγκλιν, Σάβκοβ
SF Ενιένγκα, Ματσόχα, Κρομά
PF Εχιγκιατόρ, Φερνάντεθ
C Ρίστιτς, Οκούο

Εκτίμηση: Είναι από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό. Έχασε σημαντικό μέρος της ποιότητάς της το καλοκαίρι, προσπάθησε να την καλύψει και εν μέρει τα κατάφερε, αλλά θα πρέπει τα νέα πρόσωπα να βγουν μπροστά. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά…

Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπέτις

Τι έκανε πέρυσι: Μέχρι τα μέσα της σεζόν έμοιαζε… καταδικασμένη να αποτύχει. Μετά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Λουίς Κασιμίρο, αρχικά βελτίωσε την εικόνα της και στη συνέχεια βρήκε και τα αποτελέσματα, οπότε σώθηκε σχετικά άνετα.

Μεταγραφές – Προπονητής: Έφυγαν κάποια σημαντικά στελέχη της περσινής ομάδας, με κυριότερο τον Βίτο Μπράουν που πήγε στην Καρσίγιακα, ωστόσο από την στιγμή που παρέμεινε ο Σάνον Έβανς, ο οποίος κουβάλησε την ομάδα πέρυσι, η εικόνα της Μπέτις δεν θα έχει και τόσο δραματικές αλλαγές. Όσον αφορά τις προσθήκες, ξεχωρίζει η απόκτηση του Τζερεμάια Χιλ από την Γκραβελίν, του Ρόντιονς Κούρουκς από την Παρτιζάν, αλλά και του δικού μας, Γιώργο Τσαλμπούρη από τον Απόλλωνα Πάτρας.

Depth Chart:

PG Έβανς, Τσβέτκοβιτς, Πόθας
SG Μπερτάνς, Χιλ
SF Τζόνσον, Αλμαθάν
PF Κούρουκς, Σιλά, Τσαλμπούρης
C Γκερούν, Μπάεθ, Ενσοζά

Εκτίμηση: Μια χαρά ομάδα έχει η Μπέτις για να μπορεί να στοχεύει σε μια όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να προσεγγίσει την οχτάδα με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη λίγκα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπρεογκάν

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, καθώς αν και νεοφώτιστη έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ, βρέθηκε στο Copa Del Rey και δεν κινδύνεψε με υποβιβασμό σε κανένα σημείο της σεζόν.

Μεταγραφές- Προπονητής: Δεν είχε μεγάλο βάθος πέρυσι και έτσι οι παίκτες που την κουβάλησαν βρήκαν ένα καλύτερο συμβόλαιο, με αποκορύφωνα τον MVP της περσινής ACB, Τζάναν Μούσα που υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έφυγαν ακόμα οι Τάιλερ Καλινόσκι (Μάλαγα), Τρε Μπελ Χέινς (Μπουντούσνοστ), Ρασίντ Μαχάλμπασιτς (Μπούργος) και Ιβάν Κρουζ (Τενερίφη). Προφανώς και έγιναν πάρα πολλές μεταγραφές, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μπρεογκάν διατηρεί άριστες σχέσεις με τον γνωστό ατζέντη, Μίσκο Ραζντάνοβιτς. Ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Σκοτ Μπάμφορθ (Λε Μαν), Ίθαν Χαπ (Λούντβιγκσμπουργκ) και Τζάστιν Χόλατς (Αμβούργο), αλλά όλο και κάποιο… λαβράκι θα ξεπεταχτεί από τους υπόλοιπους με τους οποίους γέμισε το ρόστερ. Στον πάγκο παραμένει ο Βέλικο Μρσιτς, που ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της περσινής σεζόν.

Depth Chart:

PG Χόλατζ, Γκαρσία, Ε. Κιντέλα
SG Μπάμφορθ, Νέναντιτς, Σ. Κιντέλα
SF Νάκιτς, Μομίροφ
PF Χαπ, Λούκοβιτς
C Αρτεάγκα, Μπαϊκόβιτς, Κασιμπαντού

Εκτίμηση: Το πείραμα… Ραζντάνοβιτς στέφθηκε πέρυσι με απόλυτη επιτυχία. Μπορεί να γίνει, όμως, το ίδιο και φέτος; Δύσκολα… Δεν υπάρχει Μούσα να κουβαλήσει την ομάδα και γενικά ποιοτικά δείχνει να έχει υποβαθμιστεί το ρόστερ. Μόνος στόχος η παραμονή.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γρανάδα

Τι έκανε πέρυσι: Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και επιστρέφει στην κορυφαία λίγκα του ισπανικού μπάσκετ μετά από 18 ολόκληρα χρόνια!

Μεταγραφές – Προπονητής: Συνήθως οι ομάδες που κερδίζουν την άνοδο προχωράνε πολλές μεταγραφές, αλλάζοντας μεγάλο κομμάτι του ρόστερ τους. Η Γρανάδα, όμως, έκανε μετρημένες κινήσεις, δίνοντας βάση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Πήρε τον Αμερικανό Άλεξ Ρένφρο από την Μπούργος, τον Ντέγιαν Τοντόροβιτς από την Τενερίφη, τον Λουκ Μέι από την Μανρέσα και τον πρώην ΝΒΑer, Κρίστιαν Φελίσιο, που πέρυσι έπαιζε στην Ουλμ. Στον πάγκο παραμένει ο 39χρονος, Πάμπλο Πιν, ο οποίος είναι γεννημένος στην πόλη και προπονεί την ομάδα από το 2013 και έπειτα.

Depth Chart:

PG Ρενφρό, Ντιάθ, Κόστα
SG Μπροπλ, Τόμας
SF Τοντόροβιτς, Ιριάρτε
PF Μέι, Βίλα
C Φελίσιο, Νιάνγκ

Εκτίμηση: Ξεκινάει με όπλο την ομοιογένεια, καθώς ο προπονητής είναι εκεί πολλά χρόνια και η ομάδα δεν άλλαξε πολύ, αλλά ίσως της λείπει η ποιότητα. Για να καταφέρει να σωθεί, είναι πιθανό να χρειαστεί ενισχύσεις.

Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χιρόνα

Τι έκανε πέρυσι: Τερμάτισε δεύτερη στην LEB Oro και στον αγώνα μπαράζ με την Εστουδιάντες κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Προφανώς είναι η πρώτη άνοδος στην ιστορία της, καθώς πρόκειται για μια ομάδα που άρχισε να κατεβάζει ομάδα σε επίπεδο ανδρών από το 2017, καθώς νωρίτερα ήταν απλά η ακαδημία μπάσκετ που είχε ιδρύσει ο Μαρκ Γκασόλ στη γενέτειρά του.

Μεταγραφές – Προπονητής: Ήταν αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι. Στην περιφέρεια πήρε τον Κίνο Κολόμ που πέρυσι ήταν εξαιρετικός στην ΑΕΚ και το καλοκαίρι διεκδίκησε μια θέση στη δωδεκάδα της Εθνικής Ισπανίας. Απέκτησε ακόμα τον Κάμερον Τέιλορ που έπαιζε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον διεθνή Αργεντινό φόργουορντ, Πατρίτσιο Γκαρίνο και στη ρακέτα του Ρόκο Πρκάτσι και Ντούσαν Μίλετιτς από Τσιμόνα και Παρτιζάν. Φυσικά το μεγάλο όνομα στο ρόστερ παραμένει ο ιδρυτής, πρόεδρος και αρχηγός, Μαρκ Γκασόλ. Όσον αφορά τη θέση του προπονητή, ο Γκασόλ έδωσε τα ηνία της ομάδας στον σπουδαίο Άιτο Γκαρσία Ρενέσες, που μετά από ένα διάλειμμα από τους πάγκους, επιστρέφει στην δράση!

Depth Chart:

PG Κολόμ, Φραντς, Φιγκέρας
SG Τέιλορ, Φιέλερουπ
SF Γκαρίνο, Χάνζλικ
PF Πρκάτσιν, Βίλα
C Γκασόλ, Μίλετιτς, Σορόλα

Εκτίμηση: Λίγο η παρουσία του Άιτο Γκαρσία Ρενέσες στον πάγκο, λίγο ο ενθουσιασμός από την πρώτη συμμετοχή στην ACB, θεωρώ ότι η Χιρόνα θα καταφέρει να σώσει την χρονιά. Δύσκολα θα κοιτάξει ψηλότερα, αλλά όλοι θα είναι ικανοποιημένοι με μια άνετη παραμονή.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ