foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ116
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα National League 2023-24: Preview

Previews Πρωταθλημάτων | 02 Αυγ 2023 15:14
ΑΓΓΛΙΑ ΝΑΣΙΟΝΑΛ.jpg

Η Νάσιοναλ Λιγκ είναι η πέμπτη κατηγορία στην Πυραμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου, η πρώτη ερασιτεχνική, η πύλη ουσιαστικά στις επαγγελματικές κατηγορίες. Γνωστή ως Κόνφερενς μέχρι τη σεζόν 2015-16, παραμένει αρκετά δύσκολη (μόνο δύο ομάδες κερδίζουν την άνοδο) και εξαιρετικά απρόβλεπτη. Με τα πολύ μεγάλα ονόματα των Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι να έχουν πάρει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες η φετινή Νάσιοναλ Λιγκ δείχνει ακόμα πιο στριφνή. Δεν έχει χάσει όμως καθόλου από το απρόοπτο και τον ρομαντισμό που την χαρακτηρίζει. 

Υπάρχει ο Μαρκ Γουάιτ που είναι ιδιοκτήτης, πρόεδρος και προπονητής της Ντόρκινγκ Γουόντερερς, που θα βρεθεί για δεύτερη σερί σεζόν στη Νάσιοναλ. Η Όλνταμ, η μοναδική ομάδα που έχει παίξει Πρέμιερ Λιγκ και έχει βρεθεί στη Νάσιοναλ, η Σάουθεντ που δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και δεν ξέρει τι της ξημερώνει, η Μπόρεχαμ  που δεν δέχεται γκολ ούτε με… αίτηση.

Σύστημα Διεξαγωγής

24 ομάδες συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα 2 γύρων και 46 αγωνιστικών. Η πρωταθλήτρια κερδίζει απευθείας την άνοδο για τη Λιγκ 2, με τις θέσεις 2-7 να παίζουν στα πλέι οφ. Oι ομάδες που πήραν τις θέσεις 2 και 3 πάνε απευθείας στα ημιτελικά, οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 4 έως και 7 σχηματίζουν τα προημιτελικά των πλέι οφ. Η ομάδα που θα επικρατήσει θα συνοδεύσει την πρωταθλήτρια στην Λιγκ 2. Υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες ομάδες και παίρνουν τις θέσεις τους 2 ομάδες από τη Νάσιοναλ Σάουθ (η πρωταθλήτρια και η ομάδα που θα περάσει από τα πλέι οφ) και 2 από τη Νάσιοναλ Νορθ (η πρωταθλήτρια και η ομάδα που θα περάσει από τα πλέι οφ).

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι:

α) Διαφορά τερμάτων,

β) Καλύτερη επίθεση,

γ) Περισσότερες νίκες

δ) Βαθμοί στα μεταξύ τους 

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Τσέστερφιλντ

2. Όλνταμ

3. Χάρτλμπουλ

4. Γουόκινγκ

5. Μπόρεχαμ

6. Ρότσντεϊλ

7. Μπάρνετ

8. Γιορκ

9. Μπρόμλεϊ

10. Σόλιχαλ

11. Φάιλντ

12. Ντάγκεναμ

13. Έμπσφιλντ

14. Ίστλι

15.Σάουθεντ

16. Χάλιφαξ

17. Κιντερμίνστερ

18. Γκέιτσχεντ

19. Μέιντενχεντ

20. Ντόρκινγκ

21. Όξφορντ Σίτι

22. Γουίλντσον

23. Όλντερσοτ

24. Όλτρινχαμ

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Γ. Γκριγκ (Ε) ΜΚ Ντονς Τσέστερφιλντ
Κ. Ουίλομπι (Ε) Τσέστερ Όλνταμ
Ρόμπινσον (Μ) Ντάγκεναμ Γουόκινγκ
Κ. Ακινιέμι (Ε) Έιρ Γιουν. Γιορκ
Α'. Κλέιτον (Μ) Μπράντφορντ Ρότσντεϊλ

Τι Παίζουμε

Να τερματίσει στην τριάδα: Όλνταμ 3.75

Αγώνες Τσάμπιονσιπ Αγγλίας Σήμερα (Αναλύσεις)
Αποδόσεις
1
X
2
U
O
ΟΠΑΠ
ΑΠΟΤ.
1
2.34
X
3.20
2
2.94
U
1.70
O
2.07
880
-

Οι ομάδες της Νάσιοναλ Αγγλίας 

Τσέστερφιλντ

Έφτασε μία ανάσα από την άνοδο πέρυσι, πήρε την 3η θέση και έφτασε μέχρι τον τελικό των πλέι-οφ. Προηγήθηκε δυο φορές κόντρα στη Νοτς Κάουντι (στην κανονική διάρκεια και στην παράταση) για να φέρει τελικά 2-2 και να χάσει με 4-3 στα πέναλτι. Είχε να φτάσει τόσο κοντά στην άνοδο από το 2018, να τα καταφέρει φέτος είναι ο στόχος της ομάδας του Πολ Κουκ.

Ο γκολκίπερ Ρος Φίτζσιμονς που πήγε στην Σκάνθροπ και οι επιθετικοί Ντάλας και ΜακΚάλουμ που έληξε ο δανεισμός τους αποτελούν τις σημαντικότερες από τις 8 αποχωρήσεις. Έγιναν 6 προσθήκες, ξεχωρίζει αυτή του επιθετικού Γουίλ Γκριγκ από την ΜΚ Ντονς και του αμυντικού μέσου Τομ Νέιλορ από τη Γουίγκαν. Eίναι το φαβορί για την απευθείας άνοδο και δείχνει ότι μπορεί να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά.

Γουόκινγκ

Οι «Καρδινάλιοι» του Ντάρεν Σαρλ τερμάτισαν στην 4η θέση πέρυσι, για να χάσουν στα πλέι-οφ από την Μπρόμλεϊ, αναμένεται να είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί και φέτος. Ο μέσος Ματ Ρόμπινσον που ήρθε από την Ντάγκεναμ και ο εξτρέμ Ντένον Λιούις από την Μπόρεχαμ Γουντ ξεχωρίζουν από τις 10 προσθήκες που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Καμία από τις 9 αποχωρήσεις δεν αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό, το σημαντικό είναι ότι έμεινε ο επιθετικός Ρις Μπράουν που πέτυχε 20 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα. Mπορεί να μπει στην τετράδα ξανά, αν και τώρα οι ομάδες ξέρουν τι να περιμένουν από αυτή.

Μπάρνετ

Οι «Μέλισσες» κατέλαβαν την 5η θέση, έχασαν όμως στα πλέι-οφ από την Μπόρεχαμ Γουντ. Από το 2018 που υποβιβάστηκε στη Νάσιοναλ η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου δεν έχει τερματίσει ψηλότερα, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς του Ντιν Μπρέναν που την έφερε μέχρι και τα ημιτελικά του FA Trophy.

O στόπερ Aντεμπόλα Ολούγο είναι μια εξαιρετική προσθήκη, ο Μπρέναν έχει κάνει 8 μέχρι τώρα ρίχνοντας το βάρος στην άμυνα. Ο έμπειρος εξτρέμ Ντάνιελ Πάουελ και ο φορ Τζαμάρ Λόζα ξεχωρίζουν από τις αποχωρήσεις, έχουν αποχωρήσει 9 παίκτες. Ικανή να τερματίσει στην επτάδα, δύσκολα το κάτι παραπάνω στην κανονική διάρκεια.

Μπόρεχαμ

Πήρε την 6η θέση κι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των πλέι-οφ όπου αποκλείστηκε στην παράταση από τη Νοτς Κάουντι. Ομάδα με την υπογραφή του Λουκ Γκάραρντ (από το 2015 στον πάγκο της, από το 2010 στην ομάδα ως παίκτης μέχρι που κρέμασε τα παπούτσια του), συμπαγής στα μετόπισθεν με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και τα περισσότερα ματς με ανέπαφη εστία. Έφτασε μέχρι το 5ο γύρο του Κυπέλλου, όπου αποκλείστηκε από την Έβερτον κι αναμένεται να έχει το ίδια αγωνιστική φιλοσοφία και φέτος.

Ο αμυντικός Γουίλ Έβανς παραχωρήθηκε στην Σκάνθορπ, ο επιθετικός Ντάνι Νιούτον αποχώρησε για την Μπράκλεϊ και ο εξτρέμ Ντένον Λιούις πήγε στη Γουόκινγκ είναι οι σημαντικότερες από τις 6 αποχωρήσεις. Ο έμπειρος Κουέσι Άπια από την Κρόουλι και ο Τίμι Άμπραχαμ που ήρθε από τη Γουόλσολ μπορούν να καλύψουν το κενό στην επίθεση, μόλις 5 οι προσθήκες. Θέση στην επτάδα πρέπει να θεωρείται σίγουρη για τη Γουντ, ευελπιστεί να σταθεί πιο τυχερή στα πλέι-οφ αυτή τη φορά.

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπρόμλεϊ

Tο τέλος της σεζόν την βρήκε στην 7η θέση, έχασε όμως από τη Γουόκινγκ στα προημιτελικά των πλέι-οφ. Πάντα ανταγωνιστική με τον Άντι Γούντμαν στον πάγκο, οφείλει όμως να καλύψει κενά.

Μεταξύ των 11 που αποχώρησαν ήταν και παίκτες-κλειδιά, όπως ο πολύτιμος αμυντικός Ομάρ Σοβούνμι που πήγε στη Σάτον. Φάνηκε ότι το βάρος πέφτει στην άμυνα, οι τρεις στους 7 παίκτες που ήρθαν παίζουν στην άμυνα, γκολκίπερς οι άλλοι δυο. Καλό θα ήταν να αποκτηθεί κι ένας επιθετικός, η ομάδα στηρίζεται υπερβολικά στον Μάικλ Τσικ για το σκοράρισμα. Τα «Κοράκια» θα κυνηγήσουν τα πλέι-οφ, χρειάζονται όμως κι άλλες προσθήκες.

Σάουθεντ

Έχασε για δυο βαθμούς τα πλέι-οφ, η 8η θέση είναι αποτέλεσμα της τρομερής δουλειάς του Κέβιν Μάχερ. Bρίσκεται σε οικονομικό εμπάργκο εξαιτίας χρεών, πήρε τουλάχιστον την άδεια συμμετοχής στη Νάσιοναλ Λιγκ, ελοχεύει ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Δεν μπορεί να πάρει παίκτες, έγιναν ήδη όμως 5 αποχωρήσεις, ξεχωρίζουν αυτές των επιθετικών Μέρφι και Ρε που πήγαν σε Γέοβιλ και Χάρτλπουλ, αντίστοιχα. Όχι απλά η παραμονή, αλλά η επιβίωση είναι ο στόχος των «Γαρίδων», ο Μάχερ θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό του αυτή τη φορά.

Ίστλι

Τα «Σπιτφάιρ» έδειχναν ότι θα έμπαιναν στα πλέι-οφ, 7 ματς χωρίς νίκη όμως στο τέλος της σεζόν τα έστειλαν στην 9η θέση. Επιτυχία ήταν κι αλλιώς αν αναλογιστεί κανείς ότι όλοι περίμεναν ότι η Ίστλι θα πάλευε για την παραμονή της. Ο τεχνικός της, Λι Μπράντμπερι είχε άλλη άποψη και δικαιώθηκε, με την ομάδα του να έχει την τέταρτη καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα.

Αυτή θα είναι η 10η σερί σεζόν της στη Νάσιοναλ, έχει να διαχειριστεί 13 αποχωρήσεις, ο επιθετικός μέσος Χέσκεθ, ο φορ Άμπραχαμς και ο αμυντικός μέσος Ουσεϊνού Σισέ, οι σημαντικότερες από αυτές. Ο έμπειρος μέσος Τζέικ Τέιλορ που ήρθε από την Στίβενεϊτζ δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει, 15 μέχρι τώρα οι προσθήκες, καλή η εικόνα στα τελευταία φιλικά.

Ντάγκεναμ

Αυτή θα είναι η όγδοη σερί σεζόν της στη Νάσιοναλ, τερμάτισε πέρυσι στη 10η θέση. Ο μέσος Τζος Ρις από την Μπόρεχαμ Γουντ και ο επιθετικός Ράιν Χιλ από την Ίστλι ξεχωρίζουν από τις 7 προσθήκες, 12 οι αποχωρήσεις οι περισσότερες στα χαφ με σημαντικότερη αυτή του Ματ Ρόμπινσον που πήγε στη Γουόκινγκ. Τα «Στιλέτα» μπορούν να τερματίσουν κοντά στο μέσον της βαθμολογίας, ο Μπεν Στίβενς έχει υλικό να διαχειριστεί.

Χάλιφαξ

Ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού στους δυο πρώτους μήνες της περσινής σεζόν, τελείωσε όμως με ένα αήττητο σερί 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με αποτέλεσμα να πάρει το FA Trophy και να τερματίσει στην 11η θέση. H «Φαξ» μετρά μόλις μια ήττα στα 16 τελευταία παιχνίδια της, έχει όμως και σημαντικές αποχωρήσεις.

Έφυγαν 8 παίκτες, οι μέσοι Σπενς και Γκίλμουρ που πήγαν σε Μπάροου και Ρότσντεϊλ και ο αριστερός μπακ Σίνιορ που πήγε στην Ντονκάστερ δύσκολα θα αντικατασταθούν. Ο επιθετικός Κόσγκρεϊφ από τη Γουίμπλεντον είναι μια καλή προσθήκη, 8 παίκτες έχει φέρει μέχρι τώρα ο Κρις Μίλινγκτον για να καλύψει τα κενά, η ομάδα του είναι αήττητη στα 5 φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα.

Όλνταμ

Αυτή θα είναι η δεύτερη σερί σεζόν της στη Νάσιοναλ, κέρδισε στα 4 από τα 6 τελευταία ματς και τερμάτισε στη 12η θέση. Η πρώτη ομάδα που έχει παίξει Πρέμιερ Λιγκ και βρέθηκε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες θέλει αυτή τη φορά να πάρει την άνοδο. Ο Ντέιβιντ Άνσγουρθ ήθελε φέτος να φτιάξει την ομάδα όπως θέλει.

O μέσος Τζος Λάντστραμ από την Όλτρινχαμ και ο επιθετικός Κερτ Ουίλομπι από την Τσέστερ είναι οι  σημαντικότερες από τις 10 προσθήκες, 17 οι αποχωρήσεις μετά το ξεσκαρτάρισμα του τεχνικού των «Λάτικς». ‘Εξι φιλικά μέχρι τώρα, ήττα στο τελευταίο από αυτά, με 3-0, από την Μάνσφιλντ. Από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, ο Άναγουορθ έχει επίγνωση των απαιτήσεων. 

Γουίλντστον

Ήταν το φαβορί για τον υποβιβασμό πέρυσι, τα προγνωστικά την έφερναν στην τελευταία θέση, διέψευσε τους πάντες τερματίζοντας στην 13η, ήταν το καλύτερο πλασάρισμα της τα τελευταία 37 χρόνια! Οι «Στόουνς» έκαναν και ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε αγώνα της, καθώς 3.000 άτομα βρέθηκαν στο ματς με την Μπάρνετ.

Ο αμυντικός Τσάρλι Μπάρκερ και ο επιθετικός Σον Αντάρκγουα είναι οι μοναδικές προσθήκες μέχρι τώρα, ο γκολκίπερ Σαμ Τζόουνς που πήγε στη Λέιτον Όριεντ και ο αριστερός μπακ Τζόελ Τέιλορ που πήγε στην Τσέστερ ξεχωρίζουν από τις 7 αποχωρήσεις. Η ομάδα του Στιούαρτ Μέιναρντ παραμένει σε ερασιτεχνικό επίπεδο, κι ίσως αυτό να της κοστίσει κάποια στιγμή. Θεωρείται και φέτος φαβορί για υποβιβασμό, δύσκολα όμως στοιχηματίζει κάποιος εναντίον της.

Γκέιτσχεντ

Τελείωσε θετικά τη σεζόν, καθώς ξεκόλλησε την κατάλληλη στιγμή από την επικίνδυνη ζώνη, τερματίζοντας στην 14η θέση, ενώ έφτασε και μέχρι τον τελικό του FA Trophy. O Mάικ Γουίλιαμσον κινήθηκε γρήγορα αυτό το καλοκαίρι, ο μέσος Ρίγκαν Μπόυτι από την Μέιντστοουν και ο επιθετικός Έιντεν Ρούτλεντζ από την Μπίρτλεϊ ξεχωρίζουν από τις 7 προσθήκες.

«Κούνησαν μαντήλι» 9 ποδοσφαιριστές, με σημαντικότερη αυτή του γκολκίπερ Τζέιμς Μοντγκόμερι που έφυγε για να γίνει κόουτς στη Νιούκαστλ, ο τεχνικός Γουίλιαμσον δήλωσε ότι δεν θα αργήσει ο αντικαταστάτης του. Όλα δείχνουν ότι η Γκέιτσχεντ θα τα πάει καλύτερα, σίγουρα πάντως μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή της.

cta_box_bg
Προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στον τελικό του Europa League! Αποκλειστικά στην bwin! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σόλιχαλ

Η 15η θέση είναι αποτυχία για τα στάνταρ της Μουρς, που οφείλει να κυνηγά την άνοδο και ο Άντι Γουινγκ που ανέλαβε τέλη Ιουνίου το ξέρει. Δυνατές προσθήκες ο αριστερός μπακ Τζο Νιούτον από τη Χάβαντ & Γουότερλουβιλ, ο μέσος Μάτι Γουόρμπαρτον από τη Χάλιφαξ και ο επιθετικός Κόνορ Χολ από την Τσόρλι.

Συνολικά ήρθαν 9 παίκτες και έφυγαν 13, σημαντικότερη από τις αποχωρήσεις αυτή του φορ Άντι Ντάλας που πήγε στην Μπάρνσλεϊ. Έχει τη δυναμική για να διεκδικήσει θέση στα πλέι-οφ.

Ντόρκινγκ

Στην πρώτη σεζόν της ιστορίας της στη Νάσιοναλ πήρε την 16η θέση, με το επιθετικό δίδυμο ΜακΣέιν και Σίγκαρ να πετυχαίνει 30 γκολ, και τον Μαρκ Γουάιτ να είναι ιδιοκτήτης, πρόεδρος αλλά και… προπονητής της ομάδας. Αυτό που πρέπει να βρει ένα η ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, οι Γουόντερερς δέχονται πολλά γκολ.

Ο ερχομός του έμπειρου Τόνι Κρέιγκ στην άμυνα θα προσπαθήσει να το διορθώσει αυτό, από τις 9 προσθήκες οι 4 είναι στην άμυνα και οι δυο κάτω από τα δοκάρια. Έφυγαν 13 παίκτες, σημαντική η απώλεια του φορ Τζιουζέπε Σόλε που κρέμασε τα παπούτσια του. Η άμυνα πάντως δείχνει ακόμα να… μπάζει, δέχτηκε 11 γκολ σε 6 φιλικά, δεν έχασε όμως κανένα μιας και συνεχίζει να σκοράρει, πρόκειται για τη… χαρά του G/G.

Όλντρινχαμ

Στην πρώτη της σεζόν ως επαγγελματικός σύλλογος τερμάτισε στη 17η θέση, 8 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, καθόλου άσχημα για τα κυβικά της. Αυτή θα είναι η τέταρτη σερί σεζόν της στη Νάσιοναλ, αναμένεται να παλέψει σκληρά για να παραμείνει.

Ο γκολκίπερ Ίθαν Ρος που επέστρεψε στην Στόκπορτ μιας και τέλειωσε ο δανεισμός του είναι απώλεια, 7 μέχρι τώρα οι αποχωρήσεις. Δυνατές οι προσθήκες, από τις 10 που έγιναν ξεχωρίζουν αυτές του αμυντικού Σαμ Ρόσκο από τη Λίνφιλντ και του επιθετικού Ντίορ Άνγκους από τη Χάροουγκεϊτ. Ο κόουτς Φιλ Πάρκινσον έχει δύσκολη δουλειά, οι περισσότεροι θεωρούν ξεγραμμένοι την «Όλνρτι».

Όλντερσοτ

Η μακροβιότερη ομάδα στην κατηγορία, μετρά 10 σερί σεζόν στη Νάσιοναλ, χρειάστηκε να αλλάξει τρεις προπονητές για να παραμείνει. Αυτός που την κράτησε ήταν ο Τόμι Γουίντρινγκτον που ανέλαβε τον Απρίλιο (αφού παραιτήθηκε από την Κινγκς Λιν) και την έφερε στην 18η θέση, 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Αυτό το καλοκαίρι πάντως το παράκανε, ήρθαν 12 ποδοσφαιριστές και έφυγαν 15, ασυνήθιστο για τη «Σοτς» που βρίσκει τον τρόπο να αναδεικνύει ταλέντα. Ο έμπειρος μπακ Τζόουνς ήρθε από την Κινγκς Λιν, μαζί με άλλους δυο συμπαίκτες του και είναι από τις μεταγραφές που ξεχωρίζουν, όπως αυτή του στόπερ Κίαν Χάρις που ήρθε από τη Σουίντον. Τα κενά φαίνεται να καλύφθηκαν, η «Σοτς» οφείλει να βρει χημεία επειδή μπορεί να βρεθεί εκτός Νάσιοναλ στο τέλος της επόμενης σεζόν.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιορκ Σίτι

Η 19η θέση δεν ήταν κι ότι καλύτερο, το σημαντικό είναι ότι παρέμεινε στην κατηγορία. Αυτός που την ανέβασε στη Νάσιοναλ ήταν ο Τζον Άσκι, ο οποίος απολύθηκε τον Νοέμβριο με την ομάδα να είναι στη 12η θέση. Ο αντικαταστάτης του, Ντέιβιντ Γουέμπ, άντεξε δυο μήνες, o Mάικλ Μόρτον είναι αυτός που την κράτησε στην κατηγορία και συνεχίζει κάνοντας το καλοκαίρι… κοσμογονικές αλλαγές.

Ήρθαν 15 παίκτες και έφυγαν 10, ο επιθετικός Ακινιέμι που ήρθε από την Έιρ Γιουνάιτεντ και ο έμπειρος μέσος Γουντγιαρντ από τη Γουίμπλεντον είναι από τις δυνατές προσθήκες, στις αποχωρήσεις συμπεριλαμβάνονται τρεις 30άρηδες και τρεις 28άρηδες σε μια προσπάθεια ανανέωσης. Θεωρούμε πως έχει δυνατότητες, ζητούμενο να αποκτήσει χημεία. 

Μέιντενχεντ

Έμεινε την τελευταία αγωνιστική στην κατηγορία, τερματίζοντας στην 20ή θέση, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, παρότι έχασε με 4-0 από την Γκέιτσχεντ. Ο Άλαν Ντέβονσαϊρ τα κατάφερε –έστω κι έτσι- για μια ακόμα φορά, από το 2015 στο τιμόνι της «Μέιντεν», πρόκειται για μία… αλεπού των πάγκων.

Επιδιώκει να εξασφαλίσει χωρίς άγχος την παραμονή. Μόλις 5 τα νέα πρόσωπα, ο αμυντικός Κινσέλα από τη Γουίλντστον, ο γκολκίπερ Ρος από τη Γουόκινγκ και ο φορ Πάρς από τη Σουίντον μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Αποχώρησαν συνολικά 15 παίκτες, ο Ντέβονσαϊρ δείχνει να έχει το ρόστερ που χρειάζεται.

Ρότσντεϊλ

Μετά από 102 χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, πήρε την τελευταία θέση στη Λιγκ 2 και υποβιβάστηκε. Η άμεση επιστροφή είναι το ζητούμενο. Ο αμυντικός Τζιμ ΜακΝάλτι είχε τον ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού, κρέμασε τα παπούτσια του κι ανέλαβε την πρώτη του προπονητική δουλειά αυτό το καλοκαίρι, από τις δυσκολότερες που μπορούσε να βρει, με σκοπό να επαναφέρει την «Ντέιλ» στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Κινήθηκε προσεκτικά, ο επιθετικός Κάιρο Μίτσελ από τη Νοτς Κάουντι και ο μέσος Άνταμ Κλέιτον από την Μπράντφορντ ξεχωρίζουν από τις 10 προσθήκες, 15 οι αποχωρήσεις, σημαντικές αυτές του μέσου Λίαμ Κέλι και του στόπερ Τόμπι Μάλαρκι που πήγαν σε Κρόουλι και Γκρίμσμπι, αντίστοιχα. Η πρόσληψη του ΜακΝάλτι αποτελεί στοίχημα, το ρόστερ πάντως είναι ανταγωνιστικό.

Χάρτλπουλ

Μετά από δύο χρόνια απουσίας επιστρέφει στη Νάσιοναλ έχοντας τερματίσει στην προτελευταία θέση στη Λιγκ 2. Προσπάθησε να σωθεί διώχνοντας τον Κιθ Κερλ τον Φεβρουάριο, ο Τζον Άσκεϊ ήρθε στη θέση του, ήταν αήττητος στα πρώτα 8 ματς, δεν κατάφερε στο τέλος να σώσει την κατηγορία, μένει όμως για να επαναφέρει την «Πουλς» στις επαγγελματικές λίγκες.

Οι επιθετικοί Κρις Ρε από τη Σάουθεντ και ο μπακ Γουάλας από τη Μάνσφιλντ είναι δυο σημαντικές προσθήκες, 10 έχουν γίνει μέχρι τώρα, αποχώρησαν 13 ποδοσφαιριστές, ο στόπερ Μάρεϊ που πήγε στη Ρέιθ Ρόβερς από τις σημαντικές απώλειες. Η Χάρτλπουλ μπορεί να «χτυπήσει» πλέι οφ, το επιθετικό ποδόσφαιρο του Άσκεϊ θα φέρει νίκες, όμως ίσως χρειαστεί και ισορροπία στα μετόπισθεν.

cta_box_bg
Δώρο* που τα σπάει! Σε υποδεχόμαστε με promo code LEG250 και free δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φάιλντ

Κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Νάσιοναλ Λιγκ Νορθ και μαζί την άνοδο. Ήταν για τρεις σεζόν στη Νάσιοναλ, από το 2017 μέχρι το 2020. Ο Νίκι Χάουτον των 26 γκολ από τα μεγάλα της όπλα, ο προπονητής Άνταμ Μάρεϊ έφερε και τον Ομοτάγιο από την Κινγκς Λιν αυτό το καλοκαίρι κάνοντας συνολικά 6 προσθήκες.

Έφυγαν 9 παίκτες, ο μπακ Κράνστον που πήγε στη Χέρεφορντ θα λείψει, υπάρχει όμως κορμός και ομοιογένεια στο ρόστερ. Η Φάιλντ θα ψάξει κάτι παραπάνω από την παραμονή.

Κιντερμίνστερ

Τερμάτισε στην 6η θέση στη Νάσιοναλ Λιγκ Νορθ και κατάφερε να πάρει την άνοδο μέσω των πλει-οφ. Μαζί με τα πλέι-οφ έκλεισε τη σεζόν με 9 σερί νίκες κι επιστρέφει στη Νάσιοναλ μετά από 7 χρόνια απουσίας. Ο Ράσελ Πεν πρόσεξε πολύ το μαχητικό του ρόστερ, 6 προσθήκες και 7 αποχωρήσεις, ο έμπειρος αμυντικός Ματ Πρέστον ξεχωρίζει από τους νεοφερμένους. Οι αποχωρήσεις δεν άφησαν κενά, η Χαριες δείχνει έτοιμη για τη μάχη της παραμονής.

Έμπσφιλντ

Κέρδισε τον τίτλο στη Νάσιοναλ Λιγκ Σάουθ και ανέβηκε παίζοντας χορταστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο. Πέτυχε 110 γκολ και πήρε τον τίτλο με 20 βαθμούς διαφορά, η ομάδα του Ντένις Κούτριεμπ είναι απόλαυση. Πάντως, οφείλει αυτή τη σεζόν να προσέξει και την άμυνα.

Μόνο τρεις αμυντικοί στις 8 προσθήκες, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Άμο από την Κρου ξεχωρίζει από τις μεταγραφές, με τον Κούτριεμπ να συνεχίζει να ρίχνει το βάρος στην επίθεση. Από τις 8 αποχωρήσεις σημαντικότερη αυτή του μέσου ΕνΓκεσάν που παραχωρήθηκε στη Σάτον.

Όξφορντ Σίτι

Τερμάτισε 3η στη Νάσιοναλ Λιγκ Σάουθ και πήρε την άνοδο μέσω των πλέι-οφ. Θα παίξει για πρώτη φορά στην 141χρονη ιστορία της στη Νάσιοναλ Λιγκ. Δεδομένη η μάχη για την παραμονή, κάνει πάντως σταθερά βήματα τα τελευταία χρόνια. Ο Ρος Τζένκινς έκανε μόλις 4 προσθήκες το καλοκαίρι, 5 οι αποχωρήσεις. Εξάλλου, δεν υπάρχει το μεγάλο όνομα σε ένα ισορροπημένο και σοβαρό ρόστερ, που αναμένεται να δοκιμαστεί αρκετά.

Επιμέλεια: Μάνος Κασσωτάκης

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση