foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Α' Ισπανίας 2023-24: Preview La Liga

Previews Πρωταθλημάτων | 07 Αυγ 2023 11:40
la-liga.jpg

H Λα Λίγκα (Α' Ισπανίας) είναι και πάλι εδώ! Κούρσα... για δύο και φέτος, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να παρουσιάζονται τα απόλυτα φαβορί για τον τίτλο.

Η «Βασίλισσα» έχει σπρώξει περισσότερο χρήμα για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών και γι' αυτό έχει οριακό προβάδισμα για την κατάκτηση της λίγκας, σύμφωνα με τις αποδόσεις των περισσότερων στοιχηματικών εταιριών. Από εκεί και πέρα, προβλέπεται μεγάλη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη να «σφάζονται» μεταξύ τους. Δεν... ξεγράφονται οι Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπέτις, ενώ η Χιρόνα παρουσιάζεται άκρως απειλητική για όλους.

Οι Γρανάδα, Λας Πάλμας και Αλαβές έχουν δύσκολη διαδρομή μπροστά τους, όπως συμβαίνει πάντα σε κάθε νεοφώτιστη ομάδα. Ενδεχομένως, θα μοχθήσουν για την παραμονή μαζί με τις Αλμερία, Μαγιόρκα, Θέλτα, Κάντιθ, Χετάφε και Ράγιο Βαγεκάνο. Προσοχή στη Βαλένθια! Δεν βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι αγωνιστικά και διοικητικά, απειλήθηκε με υποβιβασμό πέρσι, το ίδιο μπορεί να πάθει και φέτος.

cta_box_bg
Super Δώρο για όλους, εντελώς δωρεάν* την Καθαρά Δευτέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα διεξαγωγής

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 20 ομάδες. Θα παίξουν όλες μεταξύ τους, εντός - εκτός, σε 38 αγωνιστικές. Ο 1ο της βαθμολογίας θα ανακηρυχτεί πρωταθλητής, όπου μαζί με τις επόμενες τρεις θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Champions League. Η 5η θα συμμετάσχει στους ομίλους του Europa League, ενώ η 6η στα πλέι οφ του Conference League. Τέλος, στο Europa League θα πάρει μέρος και ο νικητής του Κυπέλλου Ισπανίας. Aν, είναι μία από τις ομάδες που έχει ήδη εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της έξοδο μέσω του πρωταθλήματος, τότε τη θέση της θα πάρει η 7η της βαθμολογίας. Τέλος, οι τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας υποβιβάζονται στη Σεγούντα (Β' Ισπανίας).

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια:

1) Βαθμοί στα μεταξύ τους
2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους
3) Συνολική διαφορά τερμάτων
4) Καλύτερη επίθεση
5) Βαθμοί στο ειδικό ranking του Fair-Play
6) Αγώνας μπαράζ

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Ρεάλ Μ. 2. Μπαρτσελόνα 3. Ατλέτικο Μ.
4. Βιγιαρεάλ 5. Σεβίλλη 6. Σοσιεδάδ
7. Μπιλμπάο 8. Μπέτις 9. Χιρόνα
10. Οσασούνα 11. Χετάφε 12. Θέλτα
13. Κάντιθ 14. Αλαβές 15. Μαγιόρκα
16. Γρανάδα 17. Βαγεκάνο 18. Βαλένθια
19. Αλμερία

20. Λας Πάλμας

 

Οι 10 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Μπέλινγκχαμ (Μ) Ντόρτμουντ Ρεάλ Μ.
Σόου (Μ) Άιντραχτ Φρ. Σεβίλλη
Γκιουντογκάν (Μ) Μάν. Σίτι Μπαρτσελόνα
Γκιουλέρ (ΜΕ) Φενέρμπαχτσε Ρεάλ Μ.
Μπαμπά (ΜΕ) Λιλ Θέλτα
Μπρέρετον (Ε) Μπλάκμπερν Βιγιαρεάλ
Ντόβμπικ (Ε) Ντνίπρο-1 Χιρόνα
Σίλβα (Ε) Άιντραχτ Φρ. Σοσιεδάδ
Σογιουντσού (Α) Λέστερ Ατλέτικο M.
Αθπιλικουέτα (Α) Τσέλσι Ατλέτικο M.
Αγορά Απόδοση
Κατάκτηση: Ρεάλ Μαδρίτης 2.10
Να τερματίσει στους πρώτους 10: Χιρόνα 3.65
Να υποβιβαστεί: Βαλένθια  55.00
Ουραγός του πρωταθλήματος: Λας Πάλμας  5.00
Πρώτος Σκόρερ: Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης) 17.00
cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι και οι παίκτες του επανέφεραν την ομάδα στην κορυφή της La Liga, καθώς τα 4 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα παρά ήταν πολλά για τους Καταλανούς. Ο 27ος τίτλος ήρθε σχετικά εύκολα, δεν απειλήθηκε αισθητά από τη Ρεάλ Μαδρίτης (την οποία κέρδισε με 2-1 εντός στον δεύτερο γύρο, κάνοντας τότε αποφασιστικό βήμα προς το τρόπαιο), ενώ η άμυνα ήταν καταλυτική για την πετυχημένη πορεία της, δεχόμενη μόνο 20 γκολ. Επίσης, κατέκτησε και το Σούπερ Καπ, καλύπτοντας κάπως τις αποτυχημένες προσπάθειες σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα και Κύπελλο. Βέβαια, ο σύλλογος συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ο πρόεδρος Λαπόρτα προσπαθεί να βρει αποτελεσματικούς τρόπους επιβίωσης. Γι' αυτό και δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν δαπανηρές μεταγραφές, εστιάζοντας κυρίως σε ελεύθερους ή δανεικούς παίκτες. Ο Τσάβι στηρίζεται από τους πάντες, δεν... κουνιέται από τον πάγκο, με λίγα λόγια έχει τα «κλειδιά» του κλαμπ.

Απέκτησε τους Γκιουντογκάν (Μ, Μάν. Σίτι), Ινίγκο Μαρτίνεθ (Α, Σοσιεδάδ) και Οριόλ Ρομέου (Μ, Χιρόνα) ως ελεύθερους. Έκλεισε τον Βίτορ Ρόκε (Ατλ. Παραναένσε) για την επόμενη σεζόν (24/25), τοποθετώντας στον 18χρονο επιθετικό ρήτρα 500 εκ. ευρώ. Τέλος εποχής για τους Μπουσκέτς (Μ), Τζόρντι Άλμπα (Α), ενώ ο Ντεμπελέ (ΜΕ) φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην Παρί (γεγονός που δεν άρεσε στον Τσάβι). Έφυγαν και οι Ουμτιτί (Α), Αρνάου Τένας (Τ), Αχομάχ (Ε), Γκονσάλες (Μ), Κογιάδο (Ε). Επέστρεψαν από δανεισμό οι Λανγκλέ (Α), Ντεστ (Α), Εζαλζουλί (Ε). Σημαντικό, το ότι φέτος, θα έχει ως «φυσική» έδρα το «Ολυμπιακό Στάδιο» της Βαρκελώνης, το γνωστό σε όλους «Μονζουΐκ», καθώς τον Ιούνιο ξεκίνησε η ανακαίνιση του ιστορικού γηπέδου της. Έχει καιρό να πρωταγωνιστήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, φυσικά, θα κυνηγήσει να κατακτήσει και τις εγχώριες διοργανώσεις, ωστόσο αναμένεται να βρει μεγάλη αντίσταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης

Στόχος ήταν να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλήματος, αλλά υπέπεσε σε αρκετές «γκέλες» (κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες), δίνοντας ευκαιρίες στην Μπαρτσελόνα να ξεφύγει στη βαθμολογία. Τελικά, κατέλαβε τη 2η θέση, στο «-10» από τους Καταλανούς, πικραίνοντας τους οπαδούς της. Αποδείχτηκε ότι έδωσε προτεραιότητα στις υπόλοιπες διοργανώσεις, όπως συνηθίζει τις περισσότερες φορές. Έφτασε μέχρι τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, τη σταμάτησε η μετέπειτα πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Επίσης, ηττήθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Μπάρτσα, ενώ η σεζόν ολοκληρώθηκε με γλυκό τρόπο, κατακτώντας το Κύπελλο. Γενικά, δεν πήρε καλό βαθμό. Ο Κάρλο Αντσελότι παρέμεινε στο «τιμόνι» για ακόμη μία σεζόν, θα αποχωρήσει τον Ιούνιο του 2024 για να αναλάβει την εθνική Βραζιλίας.

Υπήρξαν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ. Φυσικά, ξεχώρισε η αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά (Ε) μετά από 14 χρόνια. Επίσης, αποχώρησαν οι αναπληρωματικοί Ασένσιο (ΜΕ), Αζάρ (ΜΕ), Μαριάνο (Ε), Λατάσα (Ε, δανεικός στη Χετάφε), Βαγιέχο (Α, δανεικός στη Γρανάδα). «Σκόρπισε» χρήματα για τον Μπέλινγκχαμ (Μ, 103 εκ. ευρώ από την Ντόρτμουντ), έδωσε άλλα 30 εκ. για τον Τούρκο «Μέσι», Αρντά Γκιούλερ (ΜΕ, Φενέρ). Αποκτήθηκαν και οι Χοσέλου (Ε, δανεικός από Εσπανιόλ), Φραν Γκαρθία (Α, Ράγιο Βαγεκάνο). Παλεύει και για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος βρίσκεται στα «μαχαίρια» με την Παρί. Δυνάμωσε υπερβολικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αν προσθέσει και ένα μεγάλο «9άρι» στην επίθεση, τότε προμηνύεται σπουδαία σεζόν. Όπως και να 'χει, την ορίζουμε πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Τερμάτισε στην 3η θέση για δεύτερη σερί σεζόν. Τίποτα το σπουδαίο για τους «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι δεν μπόρεσαν πρωταγωνιστήσουν στο «κυνήγι» του τίτλου, παραμένοντας στα 11 τρόπαια. Επιπλέον, οι Μαδριλένοι απέτυχαν «παταγωδώς» στο Τσάμπιονς Λιγκ, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στον όμιλό τους, γεγονός που εμφάνισε μεγάλη οικονομική «τρύπα» στα ταμεία τους. Δεν πέτυχαν κάτι σημαντικό ούτε στο Κύπελλο, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. Αδιάφορη χρονιά για την Ατλέτι, φέρνοντας έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των οπαδών.

Για πρώτη φορά, ο «Τσόλο» Σιμεόνε ένιωσε άβολα για τη θέση του, ωστόσο συνεχίζει κανονικά στον σύλλογο (από το 2011), με τον οποίον έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 (θα του γίνει πρόταση ανανέωσης). Δεν εντυπωσίασε με τις προσθήκες, αποκτώντας τέσσερις αμυντικούς: Γκαλάν (Θέλτα), Σογιουντσού (Λέστερ), Αθπιλικουέτα (ελεύθερος από Τσέλσι), Μουρίνιο (Ράσινγκ Μοντεβιδέο). Αντίθετα, αποχώρησαν οι Ρεγκιλόν (Α), Ντόχερτι (Α), Μάρκος Πάουλο (Ε), Σεράνο (Μ), Κοντόγκμπια (Μ), Λόντι (Μ), Σάντσεθ (A), Σανάμπρια (Ε), Κούνια (Ε), ώστε να μειώσει τα έξοδα της. «Ξένο σώμα» ο Ζοάο Φέλιξ (Ε), ο οποίος ψάχνει νέα ομάδα. Δύσκολα θα κοντράρει τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για τον τίτλο. Θα είναι επιτυχία να τερματίσει στην πρώτη 4άδα, ενώ θα προσπαθήσει να διακριθεί στις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Σοσιεδάδ

«Έλαμψε» για τα δεδομένα της την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας στην 4η θέση. Έτσι, επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 2013-14, γεγονός που άφησε ικανοποιημένους τους πάντες στο περιβάλλον του συλλόγου. Πιστός «στρατιώτης» ο τεχνικός Ιμανόλ Αλγουαθίλ, ο οποίος από το 2018 βρίσκεται στον πάγκο, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα μικρότερα κλιμάκια του κλαμπ. Στηρίζεται κυρίως σε Ισπανούς παίκτες και κυρίως Βάσκους, ενώ ποντάρει πολλά στις ακαδημίες της.

Ήρθε με τη μορφή δανεισμού ο ικανότατος επιθετικός Αντρέ Σίλβα (από Λειψία), ενώ αποκτήθηκε και ο Καμαρά (Α) που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν. Σημαντικές οι αποχωρήσεις των Ιγιαραμέντι (Μ), Σόρλοθ (Ε, τέλος δανεισμού), Σάνιαν (Α) και Πόρτου (ΜΕ). Πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύο μεγάλες διοργανώσεις, ταυτόχρονα. Στόχος είναι ξανά η πρώτη 4άδα, ενώ θα κυνηγήσει τη διάκριση και στο Κύπελλο.

cta_box_bg
Delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βιγιαρεάλ

Πραγματοποίησε μέτρια σεζόν, φτάνοντας μέχρι τους «16» σε Κύπελλο και Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και συμβιβάστηκε με το Γιουρόπα Λιγκ. Φάνηκαν να επηρεάστηκαν οι παίκτες από την αποχώρηση του προπονητή Ουνάι Έμερι στα τέλη Οκτωβρίου, με τον Κίκε Σετιέν να μην δίνει τον ίδιο ενθουσιασμό στη συνέχεια. Παρόλα αυτά, ο 65χρονος προπονητής συνεχίζει κανονικά στο «κίτρινο υποβρύχιο», ωστόσο η πίεση θα είναι αισθητή από τις πρώτες αγωνιστικές.

Από τις αποκτήσεις ξεχωρίζουν οι Ντένις Σουάρεθ (Μ, ελεύθερος από Θέλτα), Μπρέρετον (Ε, Μπλάκμπερν), Κομεσάνια (Μ, Ράγιο Βαγεκάνο) Γκάμπια (Α δανεικός από Μίλαν). Έφυγαν οι χρήσιμοι Τσουκουέζε (Ε), Πάου Τόρες (Α), Λο Σέλσο (Μ, τέλος δανεισμού), Ιμπόρα (Μ), Τζάκσον (E), Ντία (Ε, τέλος δανεισμού). Στα φιλικά είχε τα εξής αποτελέσματα: Σεν Γκάλεν (1-6), Άλταχ (3-0), Αννόβερο (0-3), Φέγενορντ (1-1), Σπόρτιγκ Λισαβόνας (0-3), Νις (1-1), Νιούκαστλ (0-4). Επιθετικά θα είναι δυνατή, σε αντίθεση με την άμυνα που αναμένεται να «χαρίσει» αρκετά γκολ μέσα στη σεζόν. Πάντως, υπάρχει υλικό, ώστε να τερματίσει στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος.

Μπέτις

Για 3η σερί σεζόν τερμάτισε στην πρώτη 6άδα (στην 6η θέση), δείχνοντας μία σχετική σταθερότητα. Σε Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ προχώρησε μέχρι τη φάση των «16». Υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος θα διανύσει την 4η σεζόν του στον σύλλογο. Το απαιτητικό κοινό του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ζητά πάντα το κάτι παραπάνω, οπότε υπάρχουν φιλοδοξίες και φέτος. Πάντως, λεφτά δεν υπάρχουν για μεταγραφές, γι' αυτό αποκτήθηκαν χωρίς κόστος οι Αγιόθε Πέρεθ (Ε, ελεύθερος, ήταν από πέρσι στην ομάδα), Ρόκα (M, δανεικός από Λιντς), Μπεγιερίν (Α, ελεύθερος από Σπόρτινγκ Λισ.), Ίσκο (Μ), Μπάρτρα (Α, από Τραμπζονσπόρ), Ριάντ (Α, δανεικός από Μπαρτσελόνα).

«Κρέμασε τα παπούτσια του» ο τεράστιος Χοακίν, ενώ ο έμπειρος Κανάλες (Μ) συνεχίζει την καριέρα του στο Μεξικό (Μοντερέι). Ο ελεύθερος Μοντόγια (Α) πήγε στον Άρη. Ήρθε ο Κογιάδο (ΜΕ) ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και δόθηκε δανεικός στην Αλ Οκχούντ (Σ. Αραβία). Στα φιλικά είχε τα εξής αποτελέσματα: Μπράουνσβαϊγκ (1-3), Μονακό (1-3), Μίντλεσμπρο (1-0), Μπέρνλι (1-1), Σεβίλλη (0-1), Σοσιεδάδ (0-1). Έφυγαν οι παλιοσειρές (Χοακίν, Κανάλες), ωστόσο παρέμεινε ο βασικός πυλώνας της ομάδας. Στόχος η πρώτη 4άδα, διαφορετικά δεν βλέπουμε να τερματίζει κάτω από την 8η θέση.

Οσασούνα

Ήταν η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν από τις μικρομεσαίες ομάδες, τερματίζοντας στην 7η θέση. Επιπλέον, αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου, χάνοντας το τρόπαιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η UEFA είχε (αρχικά) αποφασίσει να την αποκλείσει από τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω της εμπλοκής της σε στημένα παιχνίδια της Λα Λίγκα, ωστόσο ο σύλλογος από την Παμπλόνα προσέφυγε στο CAS και δικαιώθηκε στο τέλος, που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί κανονικά στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο κόουτς Γιαγκόμπα Αρασάτε συνεχίζει από το 2018 τη δουλειά του, ενώ στηρίζεται σε παίκτες νεότερης ηλικίας και μάλιστα από τη γύρω περιοχή. Ελάχιστες κινήσεις έκανε το καλοκαίρι, αποκτώντας τον Κατένα (Α, Ράγιο Βαγιεκάνο), Αρνάιθ (Ε, ελεύθερος από Λεγανές), Μοχίκα (Α, δανεικός από Βιγιαρεάλ). Αποχώρησαν 5 παίκτες που είχαν έρθει ως δανεικοί, ξεχώρισαν οι Εζαλζουλί (Ε), Μανού Σάντσεθ (Α) και Ερνάντες (Α). Δύσκολα θα επαναλάβει την περσινή πορεία, αλλά ούτε θεωρούμε ότι θα κινδυνεύσει ιδιαίτερα με τον υποβιβασμό. Λογικά, θα τερματίσει κάπου στα μισά της βαθμολογίας.

Μπιλμπάο

Απέτυχε για 5η σερί σεζόν να βγει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, καταλαμβάνοντας την 8η θέση για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Λίγο έλειψε να πάρει τη θέση της Οσασούνα στο Κόνφερενς Λιγκ, αλλά η ομάδα από την Παμπλόνα δικαιώθηκε στο CAS. Μάλιστα, από την ίδια ομάδα αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, πέρσι. Ωστόσο, η διοίκηση στήριξε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ένα δικό της «παιδί», που διανύει την 3η θητεία του στη χώρα των Βάσκων. Παραδοσιακά, το ρόστερ απαρτίζεται από Ισπανούς παίκτες και κατά βάση από τη Βασκονία, φημιζόμενη για τις καλές ακαδημίες της.

Κλασικά δεν «συγκινεί» με τις μεταγραφές της, φέρνοντας στο «Σαν Μαμές» τους Γκαλαρέτα (Μ, ελεύθερος από Μαγιόρκα) και Μαρτόν (Ε, Σοσιεδάδ Β'). Ο Ίνιγκο Μαρτίνεθ (Α) αποτελεί τη μεαγαλύτερη απώλεια, μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα ως ελεύθερος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να ανεβάσει περαιτέρω το επίπεδο, με τον τρόπο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει, στηριζόμενος σε παίκτες που έχουν ομοιογένεια μεταξύ τους. Μην ξεχνάμε ότι είναι και η παραδοσιακή δύναμη στο Κύπελλο, κάνοντας συνήθως μεγάλες πορείες.

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαγιόρκα

Με θετικό πρόσημο τελείωσε την περασμένη χρονιά, καθώς εξασφάλισε άμεσα την παραμονή και αν είχε μεγαλύτερη τύχη θα μπορούσε να βγει στην Ευρώπη. Τερμάτισε στην 9η θέση, στο «-3» από την Ευρώπη. Στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τους «16», μένοντας εκτός από τη Σοσιεδάδ. Συμμετέχει στη Λα Λίγκα για 3η σερί σεζόν.

Από τον Μάρτιο του 2022 βρίσκεται στο «τιμόνι» της ο έμπειρος τεχνικός Χαβιέ Αγκίρε, ο οποίος έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Γέμισε τα ταμεία της με την πώληση του Λι Κανγκ-Ιν (ΜΕ) στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 22 εκ. ευρώ. Πάντως, δεν κινήθηκε σε κάποιο μεγάλο όνομα, φέρνοντας τους Μορλάνες (Μ, Βιγιαρεάλ), Λάτο (Α, ελεύθερος από Βαλένθια), Μασκαρέλ (ΑΜ, Έλτσε) και Φαν ντερ Χέιντεν (Α, Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ). Παρέμεινε σχεδόν όλη η βασική ενδεκάδα. Πρωταρχικός στόχος είναι η άμεση εξασφάλιση της παραμονής. Θεωρούμε ότι θα τα καταφέρει στο φινάλε.

Χιρόνα

Έκανε αυτό που έπρεπε, διατηρήθηκε στα «μεγάλα σαλόνια» του ισπανικού πρωταθλήματος (για 2η διαδοχική χρονιά), τερματίζοντας στη 10η θέση. Αυτός είναι ο στόχος της κάθε σεζόν, ενώ στο Κύπελλο σταμάτησε η πορεία της μόλις στον δεύτερο γύρο. Γι' αυτό και συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία ο Μίτσελ, ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο από το 2021. Ενισχύθηκε σημαντικά για τα δεδομένα της. Σημαντική κίνηση η απόκτηση του Ντόβμπικ (Ε, Ντνίπρο), πήρε και τους Μορέιρα (Μ, δανεικός από Τρουά), Γκαζανίγκα (Τ, Φούλαμ), Μπλιντ (Α, Μπάγερν), Πάμπλο Τόρε (ΜΕ, δανεικός από Μπαρτσελόνα, σπουδαίο ταλέντο). Ο Οριόλ Ρομέου (Μ) είναι η σημαντικότερη απώλεια, πωλήθηκε στην Μπάρτσα.

Στα φιλικά είχε τα εξής αποτελέσματα: Ολότ (4-2), Ανδόρρα (2-2), Σέφιλντ Γιουν. (2-0), Μπλάκμπερν (3-2), Νάπολι (1-1), Λάτσιο (2-1). Έχει αποκτήσει δύναμη τα τελευταία χρόνια. Λογικά, θα μείνει εύκολα στην κατηγορία, ενώ θα κυνηγήσει την έξοδο στην Ευρώπη, είτε μέσω πρωταθλήματος είτε μέσω Κυπέλλου.

Βαγεκάνο

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν τερμάτισε στα μισά της βαθμολογίας (στην 11η θέση). Ήταν από τις σκληροτράχηλες ομάδες, ξέφυγε γρήγορα από τις χαμηλές θέσεις, ολοκληρώνοντας ευχάριστα και χωρίς άγχος το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τους «32», γεγονός που έφερε μία σχετική απογοήτευση στο κλαμπ, καθώς την προηγούμενη χρονιά είχε αγωνιστεί στα ημιτελικά. Ο κόουτς Άντονι Ιραόλα (πήγε Μπόρνμουθ) αποχώρησε μετά από 3 χρόνια, έχοντας αφήσει καλές εντυπώσεις στο Βαγιέκας. Αλλαγή σελίδας για τον σύλλογο, ανέλαβε ο Φρανσίσκο, είναι συνηθισμένος να κάθεται σε πάγκους ομάδων που μάχονται για τη «σωτηρία» ή την άνοδο.

Πήρε τους ελεύθερους Αριντάνε (Α, Οσασούνα), Εσπίνο (Α, Κάντιθ), Λεζέν (Α, έπαιζε δανεικός πέρσι). Από τις αποχωρήσεις ξεχωρίζουν οι Φραν Γκαρθία (Α), Κατένα (Α) και Σις (Μ). Ο κόουτς Ιραόλα ήταν μεγάλο κεφάλαιο για το κλαμπ, μένει να δούμε αν θα επηρεαστεί η εικόνα του και ποια θα είναι σχέση των παικτών με τον Φρανσίσκο. Αναμένεται αγχωτική σεζόν για τους Μαδριλένους.

Σεβίλλη

Ήταν σκέτη αποτυχία η περσινή σεζόν, όσον αφορά την πορεία της στο πρωτάθλημα. Τερμάτισε στη 12η θέση, η οποία είναι η χειρότερή της στιγμή στην κορυφαία κατηγορία από το 2001-02 και μετά, όταν και ανέβηκε από τη Β' κατηγορία. Ωστόσο, δεν άφησε παραπονεμένους τους φιλάθλους της, καθώς κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ (κέρδισε τη Ρόμα στα πέναλτι), για 7η φορά στην ιστορία της, κάτι που αποτελεί ρεκόρ. Αυτά κάνουν οι Σεβιγιάνοι, από το πουθενά μπορούν να πάρουν ένα ευρωπαϊκό τίτλο, ασχέτως με το τι κάνουν στην εγχώρια σκηνή. Στο Κύπελλο έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά. Τον περασμένο Μάρτιο ήρθε ο τεχνικός Μεντιλίμπαρ, έχει το δικό του μερίδιο για το τρόπαιο του Γιουρόπα, γι' αυτό και συνεχίζει στον πάγκο. Το κακό είναι ότι δεν έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα, ενώ ξέρει ότι θα αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο η φυγή του Μόντσι, ο οποίος ήταν ο κουμανταδόρος των μεταγραφών. Ήρθαν οι Σόου (Μ, Άιντραχτ), Πεντρόσα (Α, Εσπανιόλ), Γκατόνι (Α, Σαν Λορένσο), αγοράστηκε ο Μπαντέ (Α, από Ρεν). Έφυγαν οι Ρόνι Λόπες (Μ), Ρέκικ (Α), Τέλες (Α), Γκουέι (Μ), Χιλ (Μ), Καρμόνα (A). Κατέκτησε το πρώτο UEFA/CONMEBOL Club Challenge, επικρατώντας της Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε (Ισημερινός) στα πέναλτι (1-1 καν. Διάρκεια. «Γκάζια» με το... καλημέρα θα υπάρξουν στην Ανδαλουσία, θέλοντας να διαγράψουν την κακή περσινή πορεία στο πρωτάθλημα. Βέβαια, κρατάμε «μικρό καλάθι», καθώς μεταγραφικά κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να την βλέπουμε εκτός πρώτης 4άδας.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέλτα

Για 12η σερί σεζόν θα αγωνίζεται στα «μεγάλα σαλόνια», ωστόσο η περσινή πορεία της ήταν απογοητευτική, γλιτώνοντας τον υποβιβασμό στις τελευταίες αγωνιστικές. Ήταν το πρώτο «απειλητικό μήνυμα» για την ομάδα από το Βίγκο, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Έφερε στον πάγκο έναν καταξιωμένο προπονητή, τον Ραφαέλ Μπενίτεθ, ο οποίος πάντως έχει χάσει τη «λάμψη» του παρελθόντος.

Περισσότερο έχασε, παρά κέρδισε στα μεταγραφικά, καθώς όπως προαναφέραμε το ταμείο είναι... μείον. Παρέμεινε ο Ουνάι Νούνιες (Α, δανεικός από την Μπιλμπάο), αγόρασε τον Πέρεθ (Ε, Ρόμα), ήρθαν και οι Μανού Σάντσες (Α), Μπάμπα (Ε), Ντοτόρ (Μ). Έφυγαν χρήσιμοι παίκτες, όπως οι Σάντι Μίνα (Ε), Ρούμπεν Μπλάνκο (Τ), Ροντρίγκεθ (ΜΕ), Σεφέροβιτς (Ε), Μάγιο (Α), Σολάρι (ΜΕ), Φερνάντες (Ε), Σουάρεθ (Μ), Γκαλάν (Α), Πινέδα (Μ). Περίεργη αναμένεται να είναι και η φετινή αγωνιστική περίοδος, καθώς δεν έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα και λογικά θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή.

Κάντιθ

Συγκαταλεγόταν στα φαβορί για τον υποβιβασμό, ωστόσο κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία και θα αγωνιστεί για 4η συνεχόμενη σεζόν στη La Liga. Όποτε αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, βασικός στόχος είναι πάντα η «σωτηρία» και στη συνέχεια θα κοιτάξει τα υπόλοιπα. Αυτό αποδείχτηκε και στο Κύπελλο, όπου πέρσι αποκλείστηκε μόλις στον πρώτο γύρο.

Ο κόουτς Σέρχιο ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο, είχε μεγάλο μερίδιο για την εξασφάλιση της παραμονής, γι' αυτό και συνεχίζει στον πάγκο (ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια). Ο Εσπίνο (Α) ήταν η σημαντικότερη απώλεια, ενώ ανανέωσε με τον πολύτιμο φουλ μπακ Ίζα. Ήρθαν και οι δανεικοί Ματσίς (ΜΕ, Βαγιαδολίδ), Ερνάντεθ (Α, Λεγανιές), Πιρές (Α, Σάντος). Είναι συνηθισμένη να μάχεται για την παραμονή. Λογικά, κάπως έτσι θα εξελιχτεί και φέτος, έχοντας μεγάλο ανταγωνισμό μπροστά της. Το μέλλον της στην κατηγορία αναμένεται να κριθεί τις τελευταίες αγωνιστικές.

Χετάφε

Πάλεψε μέχρι τέλους για την παραμονή και τα κατάφερε, βγαίνοντας κερδισμένη με τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Τερμάτισε στην 15η θέση για τρίτη διαδοχική σεζόν, ενώ παίζει στη Λα Λίγκα από το 2017-18. Μέχρι τους «32» τράβηξε η πορεία της στο Κύπελλο, πραγματοποιώντας ακόμη μία μέτρια χρονιά. Ο Χοσέ Μπορδαλάς βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, διανύει τη δεύτερη του θητεία στον σύλλογο.

Ανανεώθηκε ο δανεισμός του Λατάσα (E) από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αγοράστηκαν οι Πόρτου (Ε), Αλντερέτε (Μ). Ενσωματώθηκαν οι Λοθάνο (Ε, Κάντιθ, καλή μεταγραφή), Αλτιμίρα (Μ), Φουζάτο (Τ, δανεικός από Ιμπίθα) και Καρμόνα (ΑΜ, δανεικός από Σεβίλλη). Μεγαλύτερο αντίκτυπο είχαν οι φυγές των Μουνίρ (Ε), Βιγιάρ (Μ), Καμπάκο (Α).Είναι στο «αίμα της» να παλεύει κάθε χρόνο για την παραμονή. Δεν μπορεί να ελπίζει για παραπάνω πράγματα, βάσει ρόστερ. Πάντως, σκοπός είναι να ξεμπερδέψει άμεσα με τον υποβιβασμό.

Βαλένθια

Λίγο έλειψε να υποβιβαστεί στη Σεγούντα Ντιβισιόν, κάτι που έχει να συμβεί από 1986-87! Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει προβλήματα σε διοικητικό επίπεδο, τα οποία της βγήκαν σε κακό και στον αγωνιστικό χώρο, φέρνοντας την ομάδα κοντά στο χείλος του γκρεμού. Εν τέλει, «σώθηκε» στο φινάλε του πρωταθλήματος, ωστόσο τα «μαύρα σύννεφα» παραμένουν πάνω από τον ιστορικό σύλλογο. Στις τέσσερις τελευταίες σεζόν δεν κατάφερε να τερματίσει πάνω από την 9η θέση, δείχνοντας την πτωτική της πορεία. Στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Ο Ρούμπεν Μπαράχα παρέμεινε στην «ηλεκτρική καρέκλα», το θέμα είναι πόσο θα αντέξει σε αυτήν τη νέα σεζόν. Τα οικονομικά της προβλήματα τη δυσκολεύουν να κινηθεί μεταγραφικά, έχοντας πάρει έως τώρα τους Πεπέλου (Μ, Λεβάντε), Τζενκ Οζκατσάρ (Α, Λυών). Αντιθέτως, αποχώρησαν αρκετοί, αποδυναμώνοντας περισσότερο το ρόστερ. Μεταξύ άλλων, έφυγαν οι Καβάνι (Ε), Μορίμπα (Μ), Γκονσάλες (Μ), Σάμιουελ Λίνο (ΜΕ), Κλάιφερτ (Ε), Ερερίν (Τ), Λάτο (Α), Σάενς (Α), Μούσα (Μ). Μπορεί να άφησε θετικές εντυπώσεις στα φιλικά, ωστόσο θεωρούμε ότι θα παλέψει και τη νέα σεζόν για την παραμονή της. Μετρημένες οι λύσεις για τον Ρούμπεν Μπαράχα, αβέβαιο και το μέλλον των «νυχτερίδων» στη Λα Λίγκα.

cta_box_bg
Σούπερ προσφορά*! Δώρο* χωρίς κατάθεση. Promo code COMBO230 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλμερία

Με μπόλικο... άγχος παρέμεινε στην κατηγορία, τερματίζοντας στο «+1» από το γκρουπ του υποβιβασμού. Με αυτόν τρόπο, θα αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία για δεύτερη διαδοχική σεζόν, έχοντας και πάλι τον ίδιο στόχο. Στο Κύπελλο σταμάτησε η πορεία μόλις στον πρώτο γύρο. Έχει νέο προπονητή, τον Βιθέντε Μορένο, ο οποίος είναι μαθημένος να κάθεται σε πάγκους ομάδων που μάχονται για την άνοδο ή τη σωτηρία. Βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία την προηγούμενη σεζόν.

Αγόρασε τον Σουάρες (Ε) από τη Μαρσέιγ μετά την καλή του περσινή πορεία στην ομάδα, ήρθε και ο Γκονσάλες (Α, Μπέτις). Λίγα πράγματα μεταγραφικά, παρότι έβαλε 31εκ. ευρώ στα ταμεία της μετά την πώληση του Τουρέ (Ε) στην Αταλάντα. Δεν έχουν καλυφτεί τα κενά των Έλι (Α), Πορτίγιο (ΜΕ), Χοζ (Μ). Διαθέτει ένα από τα πιο αδύναμα ρόστερ του πρωταθλήματος και γι' αυτό την τοποθετούμε στα φαβορί για τον υποβιβασμό. Άλλωστε και με βάση την παράδοση, πότε της δεν κατάφερε να μείνει για την 3η σερί σεζόν στη Λα Λίγκα. Στις δύο πάντα καιγόταν... βαθμολογικά.

Γρανάδα
«Έπεσε» κατηγορία το 2022/23 και επανήλθε άμεσα στην κορυφαία κατηγορία, καταλαμβάνοντας την κορυφή της Σεγούντα Ντιβισιόν. Αποδείχτηκε η καλύτερη ομάδα της λίγκας, έχοντας την αποτελεσματικότερη επίθεση με 55 γκολ. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε πρόωρα, μόλις στον δεύτερο γύρο. Ο Πάκο Λόπεθ παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία, μία επιβράβευση για τον ίδιο που ανέβασε την ομάδα.

Σε χαμηλούς τόνους κινήθηκε μεταγραφικά, αποκτώντας τους Βάισμαν (Ε, Βαγιαδολίδ), Βαγιέχο (Α, δανεικός από Ρεάλ Μαδρίτης), Γκουμπάου (Μ, Έλτσε). Οι Κίνι (Α, πήγε Ολυμπιακό) και Μολίνα (Ε, αποσύρθηκε) ήταν οι σημαντικότερες αποχωρήσεις. Συγκαταλέγεται στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή. Θεωρούμε ότι το «δεμένο» ρόστερ της θα την κρατήσει στα «μεγάλα σαλόνια».

Λας Πάλμας

Τερμάτισε στη 2η θέση μαζί με τη Λεβάντε (είχαν τους ίδιους βαθμούς), ωστόσο κέρδισε την απευθείας άνοδο, καθώς υπερτερούσε στα μεταξύ τους παιχνίδια. Έλειπε καιρό από τη Λα Λίγκα, έχοντας παίξει τελευταία φορά το 2017-18. Στον δεύτερο γύρο αποκλείστηκε στο Κύπελλο, όπως συνέβη και τις προηγούμενες τέσσερις φορές. Διατηρήθηκε στον πάγκο ο Γκαρσία Πιμιέντα, ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο από το 2022. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, είναι «φρέσκο» πρόσωπο στην προπονητική.

Έγιναν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, φέρνοντας τους Αραούχο (Α, δανεικός από Μπάρτσα), Μουνίρ (Ε, Χετάφε), Μουνιόθ (Μ, Έιμπαρ), Σάντρο (Ε, Ουέσκα), Ερέρα (Ε, Ιμπίθα), Σινκγκράβεν (ΑΜ, Λεβερκούζεν), Εσκαντέλ (Τ, Καρταχένα). Οι περισσότεροι έχουν εμπειρία από Λα Λίγκα. Από τις μαζικές αποχωρήσεις ξεχώρισαν πιο πολύ οι Χιμένεθ (ΜΕ), Κλεμέντε (ΜΕ). Είναι μέσα στα φαβορί που θα παλέψουν για την παραμονή. Έκανε προσεκτικές κινήσεις, αποκτώντας έμπειρους παίκτες, όπως είναι οι Μουνίρ και Σάντρο. Μπορεί να τα καταφέρει στο τέλος.

Αλαβές

Κατέλαβε την 4η θέση στην κανονική περίοδο και πήρε μέρος στα μπαράζ ανόδου. Στους τελικούς αντιμετώπισε τη Λεβάντε, την οποία κέρδισε με συνολικό σκορ 1-0, αποκτώντας το τελευταίο «εισιτήριο» του προβιβασμού. Μία σεζόν έλειψε από τη Λα Λίγκα, ενώ στο Κύπελλο κατάφερε να φτάσει μέχρι τη φάση των «16». Ο Λουίς Γκαρσία παρέμεινε στον πάγκο, με σκοπό να διατηρήσει την ομάδα στα «μεγάλα σαλόνια».

Σε «ρηχά νερά» κινήθηκε μεταγραφικά, διατηρώντας κυρίως τους βασικούς από πέρσι, Αγοράστηκε ο Μάρας (Α, Αλμερία), ήρθαν και οι Γκεβάρα (Μ, Σοσιεδάδ), Σιμεόνε (Ε, δανεικός από Ατλέτικο Μ.), Μπλάνκο (ΑΜ, Ρεάλ Μ.), Μαρίν (Α, δανεικός από Ρεάλ Μ.). Έφυγαν οι Βιγιαλίμπρε (Ε), Ρομπέρ (ΜΕ), Τζέισον (Τ), Μόγια (Μ), Λαγκουάρδια (Α, αποσύρθηκε), Λεζέν (Α). Όπως κάθε νεοφώτιστη, έτσι και αυτή έχει ως βασικό στόχο την παραμονή. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, πάντως έχει τις δυνατότητες για πετύχει τον σκοπό της.

 

Επιμέλεια: Γιάννης Γκώνιας

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση