foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ31
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Α' Γαλλίας 2023-24: Preview Ligue 1

Previews Πρωταθλημάτων | 07 Αυγ 2023 17:00
ligue1-france.jpg

Αρχίζει την Παρασκευή (11/8) η 86η έκδοση της γαλλικής Ligue 1 με φαβορί για ακόμη μια χρονιά την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι, παρά την αποχώρηση του Μέσι για την άλλη άκρη του Ατλαντικού (Ίντερ Μαϊάμι) και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Εμπαπέ, στο… σίριαλ του καλοκαιριού, παραμένουν το πρώτο φαβορί για την διατήρηση των σκήπτρων, σε ένα πρωτάθλημα που προμηνύεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Από κει και πέρα, δεύτερο φαβορί μέχρι στιγμής και με τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι λογίζεται η Μαρσέιγ, προσθέτοντας εμπειρία σε όλες τις γραμμές. Οι υπόλοιπες ομάδες από το… πάνω ράφι δεν έχουν ιδιαίτερα ενισχυθεί, με την τεράστια έκπληξη της περσινής σεζόν Λανς, να είναι ερωτηματικό για φέτος, ενώ Μονακό, Λυών και Νις θα διεκδικήσουν τις θέσεις στο Champions League, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η έκπληξη.

Τώρα όσον αφορά την ουρά, η Χάβρη και η Μετς, οι δύο ομάδες που κέρδισαν την άνοδο από την περσινή Ligue 2, δεν ενισχύθηκαν ιδιαίτερα και θα είναι από τις υποψήφιες για υποβιβασμό. Από κει και πέρα, ανοιχτά είναι τα πράγματα για τις υπόλοιπες ομάδες, με τις «μικρομεσαίες» να δείχνουν πως δεν έχουν και μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Η Ναντ, φλέρταρε με τον υποβιβασμό τη περασμένη σεζόν και δεν έβαλε… μυαλό, καθώς αποδυναμώθηκε, ενώ δεν έχει ενισχυθεί σημαντικά, θα δυσκολευτεί και φέτος, ενώ και η Μπρεστ δείχνει πως θα έχει προβληματάκια φέτος..

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα διεξαγωγής

Διεξάγονται 36 αγωνιστικές εντός και εκτός για τις 18 ομάδες. Οι δύο πρώτες παίζουν στους ομίλους του UCL, η 3η στα προκριματικά του UCL. Η 4η περνά κατευθείαν στους ομίλους του UEL και η 5η παίζει στα πλέι οφ του Conference League.

Υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο όσον αφορά τον υποβιβασμό, καθώς φέτος θα πέσουν συνολικά δύο ομάδες (πέρσι υποβιβάστηκαν τέσσερις) στη μεγάλη κατηγορία, ενώ επανέρχονται και τα πλέι οφ υποβιβασμού, όπου η 16η ομάδα της κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει τον νικητή των πλέι οφ ανόδου της Ligue 2.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια:

1) Συνολική διαφορά τερμάτων
2) Τα μεταξύ τους παιχνίδια
3) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια
4) Περισσότερα γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια
5) Περισσότερα εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια
6) Καλύτερη επίθεση
7) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση
8) Καλύτερη θέση στη βαθμολογία Fair Play.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Παρί 2. Μαρσέιγ 3. Ρεν
4. Λιλ 5. Μονακό 6. Λανς
7. Ρεμς 8. Νις 9. Λυών
10. Στρασβούργο 11. Μονπελιέ 12. Κλερμόν
13. Λοριάν 14. Ναντ 15. Τουλούζ
16. Μπρεστ 17. Χάβρη 18. Μετς

Οι 10 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Λ. Ερναντές (Α)  Μπάγερν Παρί
Ουγκάρτε (Μ) Σπόρτινγκ Λ. Παρί
Ομπαμεγιάνγκ (Ε) Τσέλσι Μαρσέιγ
Λανγ (ΜΕ) Σαουθάμπτον Μονακό
Μπογκά (Ε) Αταλάντα Νις
Μπλας (Μ)  Ναντ Ρεν
Σιλά (Α) Κλαμπ Μπριζ Στρασβούργο
Ουμτιτί (Α) Μπαρτσελόνα Λιλ
Σκρίνιαρ (Α) Ίντερ Παρί
Ντιουφ (Μ) Βασιλεία Λανς
Αγορά Απόδοση
Νικητής χωρίς Παρί Σ.Ζ.: Μαρσέιγ 2.25
Να τερματίσει στους εννέα πρώτους: Μονπελιέ 2.15
cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρί Σεν Ζερμέν

Κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα με σχετική δυσκολία, καθώς έδωσα πολλά δικαιώματα τη περσινή σεζόν και τερμάτισε στην πρώτη θέση, με έναν βαθμό διαφορά από την εκπληκτική Λανς, ωστόσο η αποτυχία τόσο στο κύπελλο Γαλλίας, όσο και για ακόμη μια χρονιά στο Champions League επισκίασε την κατάκτηση του τίτλου.

Δεν έχει βρει ηρεμία πάντως σε ένα ακόμη «θερμό» καλοκαίρι, με τον μεγάλο της αστέρα Κιλιάν Εμπαπέ να μένει εκτός ομάδας και προετοιμασίας και όλο το club έχει στραφεί με το τι θα γίνει με το μέλλον του. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ αποχώρησε, με τον Λουίς Ενρίκε να έρχεται στη θέση του, με συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και με στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Μεταγραφικά ενισχύθηκε ιδιαίτερα, αποκτώντας τον εξαιρετικό Λούκας Ερναντές από την Μπάγερν Μονάχου, Σκρίνιαρ (Α, Ίντερ), Ουγκάρτε (Μ, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας), Μάρκο Ασένσιο (ΜΕ, Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ ηχηρές ήταν οι αποχωρήσεις με τον σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί για την Ίντερ Μαϊάμι, αποχώρησε και ο Σέρχιο Ράμος, ενώ ανοιχτή είναι η παραμονή του Μάρκο Βεράτι στην ομάδα, με ομάδα από την Αραβία να τον πολιορκεί.

Έδωσε πέντε φιλικά προετοιμασίας με ανάμεικτη εικόνα, κερδίζοντας Χάβρη (2-0) και στο πιο πρόσφατο την Τζεονμπούκ (3-0), με τον Νεϊμάρ να επιστρέφει από τον σκληρό τραυματισμό του και να σκοράρει δύο τέρματα. Ήρθε ισόπαλη με την Aλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ηττήθηκε από Τσερέζο Οσάκα (2-3) και Ίντερ (1-2). Αν είναι σοβαρή θα κατακτήσει με άνεση τον τίτλο.

Λανς

Έκανε την τεράστια έκπληξη, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση της Ligue 1, με 84 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν και επέστρεψε μετά από 20 χρόνια στους ομίλους του Champions League, πληρώνοντας την μέτρια παρουσία που είχε εκτός έδρας, καθώς στο «Μπολάρ» είχε με διαφορά την πιο «καυτή» έδρα του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, όπως είναι λογικό, μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι και όχι μόνο, εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο τέλος της εκπληκτικής σεζόν, με τον Λοίκ Οπεντά, πρώτο σκόρερ της (21 γκολ), με ποσό ρεκόρ 45 εκατομμυρίων ευρώ στην Λειψία, ενώ ο καταπληκτικός Σέκο Φοφανά, πωλήθηκε για 19 εκατ. στην Αλ Νασρ. Μεταγραφικά απέκτησε τους νεαρούς Κορτές (Ε, Μιγιονάριος) και Ντιουφ (Μ, Βασιλεία) ελπίζοντας πως για ακόμη μια χρονιά θα… πιάσει λαβράκι. Παράλληλα, έντονο το ενδιαφέρον για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και για τον Ντανσό (Α), ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, εκδηλώνοντας τεράστιο ενδιαφέρον για τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, αποστέλλοντας προτάσεις άνω των 20 εκατ. εισπράττοντας το όχι της Ένωσης.

Φυσικά ο πρωτεργάτης της επιτυχίας Φρανκ Έζ, παρέμεινε στον πάγκο της, συνεχίζοντας με την ίδια τακτική και τη φετινή σεζόν. Έδωσε πάρα πολλά φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, δείχνοντας μέτρια εικόνα, κερδίζοντας μόνο τις Ντιζόν (2-0) και Σοσό (3-0), ήρθε ισόπαλη με Ντανκέρκ, Αμιάν, Βόλφσμπουρκ και Τορίνο, ενώ ηττήθηκε στην πρόβα τζενεράλε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-3). Δύσκολα θα καταφέρει να πραγματοποιήσει την ίδια χρόνια με πέρυσι, θα διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Μαρσέιγ

Στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν διεκδίκησε μια θέση στην πρώτη δυάδα, κάποια στιγμή ανέβηκε και στην 2η θέση, ωστόσο τελικά μετά από ένα μέτριο φώτο φίνις, τερμάτισε στην 3η θέση και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για μια θέση στο Champions League. Απέτυχε στην Ευρώπη ωστόσο, καθώς σε έναν όμιλο που θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση στην φάση των «16» του UCL (Τότεναμ, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Άιντραχτ Φρανκφούρτης) τερμάτισε στην 4η θέση του γκρουπ και έμεινε εκτός Ευρώπης.

Με νέο προπονητή πλέον τον Ισπανό Μαρθελίνο, ο οποίος για πρώτη φορά θα προπονήσει πάγκο εκτός ισπανικών ομάδων, αντικατέστησε τον Ιγκόρ Τούντορ και δείχνει ικανή να βάλει μεγάλες δυσκολίες στη Παρί Σεν Ζερμέν, διατηρώντας το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της, ενώ ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές.

Ρενάν Λόντι (Α, Ατλέτικο Μαδρίτης), Κοντογκμπιά (Μ, Ατλέτικο Μαδρίτης), Ισμαΐλ Σαρ (Ε, Γουότφορντ), Εντιαγέ (Ε, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) και φυσικά ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Ε, Τσέλσι) ήρθαν και ανεβάζουν αρκετά το επίπεδο της και έχει μετατραπεί σε φαβορί για την πρώτη δυάδα.

Ο Ντιμιτρί Παγιέτ αποχώρησε από την ομάδα της καρδιάς του με δάκρυα στα μάτια, έχοντας πάντως μέτρια παρουσία τη περσινή σεζόν, ενώ ο πρώτος της σκόρερ Αλέξις Σάντσεθ αποχώρησε και εκείνος καθώς έληξε το συμβόλαιο του, με την Μαρσέιγ πάντως να τους αντικαθιστά με ποιότητα και εμπειρία. Εκτός ομάδας βρίσκεται και ο Μαλινόφσκι (Μ), ο οποίος έμεινε εκτός λίστας του Μαρθελίνο και θα αποχωρήσει.

Έδωσε τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, έχοντας δύο νίκες και δύο ήττες, επικρατώντας των Νιμ (2-0) και Βάαλβαϊκ (1-0), ενώ ηττήθηκε από Έουπεν (0-1) και Λεβερκούζεν (1-2). Φαντάζει δύσκολο να βγει εκτός δυάδας, είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και θα είναι έκπληξη αν δεν τα καταφέρει.

Ρεν

Αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής σεζόν, τερματίζοντας στην 4η θέση και πήρε το εισιτήριο για την φάση των ομίλων του EL. Με πολλά σκαμπανεβάσματα η περσινή σεζόν, ωστόσο με μια τρομερή αντεπίθεση τις τελευταίες αγωνιστικές, τερμάτισε στην πρώτη τετράδα. Στην Ευρώπη, δεν ικανοποίησε, καθώς αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Σαχτάρ στα πλέι οφ για την φάση των «16» του EL, με τον Μπρούνο Γκενεσιό να παραμένει στον πάγκο της.

Μεταγραφικά έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 30 εκατ. ευρώ, αποκτώντας τους άκρως ποιοτικούς μέσους Λε Φε (Λοριάν) και Μπλας (Ναντ), ενώ δεν μπόρεσε να κρατήσει το «παιδί θαύμα» Ουγκοτσουκού (Μ) καθώς πωλήθηκε στην Τσέλσι. Πωλήθηκαν επίσης Μπαντέ και Ζιρασί, έχοντας βγαλει κέρδος άνω των 10 εκατ. ευρώ στη θερινή καλοκαιρινή περίοδο, ενώ έντονο ενδιαφέρον έχει εκφράσει και για την απόκτηση του Μάτιτς (Μ) από την Ρόμα.

Καταπληκτική η εικόνα της στα φιλικά, αφήνοντας υποσχέσεις για τη νέα σεζόν. Ξεκίνησε με… ξεμούδιασμα κόντρα στην Κονκόρν (1-1) και έπειτα κέρδισε τις Σεν Μαλό (2-1), Μπρεστ (1-0), Γουέστ Χαμ (3-1), και Νότιγχαμ Φόρεστ (5-0), ενώ ηττήθηκε από την Γουλβς (1-3) στην πρόβα τζενεράλε. Με την εικόνα στα φιλικά και τη διατήρηση του βασικού κορμού, συν τις προσθήκες, μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο UCL.

cta_box_bg
Delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λιλ

Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την έξοδο στο UCL τερματίζοντας στις λεπτομέρειες στην 5η θέση, παίρνοντας το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Conference League. Εκμεταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό την έδρα της, έχοντας την τρίτη καλύτερη του πρωταθλήματος, ωστόσο εκτός έδρας δεν μπόρεσε να δείξει σταθερότητα.

Παραμένει ο Πάουλο Φονσέκα στην τεχνική της ηγεσία, κινήθηκε σχετικά ήρεμα στο μεταγραφικό παζάρι, απέκτησε τον Σαμουέλ Ουμτιτί, ελεύθερο από την Μπαρτσελόνα, με τον έμπειρο αμυντικό να ψάχνει την αναγέννηση μέσα από τους Λιλουά. Πρόσθεσε δύο ταλέντα με μεγάλες περγαμηνές, τον Ισλανδό Χάραλντσον (Μ, Κοπεγχάγη) και τον Τιάγκο Σάντος (Α, Εστορίλ). Σημαντική η απώλεια του Γουέα (Μ), που πωλήθηκε στη Γιουβέντους, ενώ αποχώρησαν και οι Φοντέ (Α), Κοστίλ (Τ) και Μπαμπά (Ε), ενώ έληξε ο δανεισμός του Άντρε Γκόμεζ (Μ).

Καλείται πλέον ο Φονσέκα να βρει λύσεις στο σκοράρισμα, καθώς πέρα από τον Ντέιβιντ, κανείς άλλος από την frontline, δεν έδειξε σταθερότητα. Καλή η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας, ξεκινώντας με τρεις νίκες Δουνκέρνη (3-1), Σερκλ Μπριζ (7-2) και Χάβρη (3-2), ηττήθηκε από την Έμπολι (1-2), ενώ ήρθε ισόπαλη με την Μπρέντφορντ (0-0) δείχνοντας ωστόσο πολύ καλή εικόνα μεσοαμυντικά, δείχνοντας ωστόσο πως επιθετικά ακόμη το… ψάχνει. Θα διεκδικήσει και εκείνη ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα ψάξει την σταθερότητα και στα εκτός έδρας για να το κάνει με άνεση..

Μονακό

Καταστροφική η περσινή σεζόν, τερμάτισε στην 6η θέση και έμεινε εκτός Ευρώπης. Βρισκόταν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην πρώτη πεντάδα, έδειχνε με σιγουριά πως θα έπαιρνε την έξοδο για την Ευρώπη, όμως ο μόλις ένας βαθμός στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, την ώθησαν στην 6η θέση.

Ο Φιλίπ Κλεμάν απολύθηκε, με την Μονακό με τις.. ευλογίες του νέου αθλητικού διευθυντή Τιάγκο Σκούρο, να προσλαμβάνει τον Αυστριακό Άντι Χούτερ στη θέση του, με τους δύο να γνωρίζονται καλά από την κοινή παρουσία τους στην Σάλτσμπουργκ, με τον έμπειρο τεχνικό τελευταίος σταθμός στη καριέρα του να είναι η Γκλάντμπαχ.

Διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του βασικού της κορμού, επέστρεψε στην Μπάγερν Μονάχου ο βασικός τερματοφύλακας Νούμπελ, ωστόσο τον αντικατέστησε με τον 25χρονο Φίλιπ Κεν, που προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις με την Σάλτσμπουργκ. Απέκτησε και τον εξαιρετικό Σαλίσου (Α) από την Σαουθάμπτον, σε ένα ήρεμο μεταγραφικά καλοκαίρι, όπου η μόνη ηχηρή αποχώρηση ήταν του Ντισασί στην Τσέλσι, με ποσό 45 εκατ. ευρώ.

Έδωσε πολλά φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, για να φανεί απόλυτα έτοιμη ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, δίνοντας συνολικά επτά ματς. Κέρδισε τις Μπέτις (3-1), Λιντς (2-0) και Μπολόνια (3-2), ήρθε ισόπαλη με Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (1-1) και Άρσεναλ (1-1) στη πρόβα τζενεράλε, ενώ ηττήθηκε από Σερκλ Μπριζ (3-0) και Τζένοα (1-0). Είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη, έχει το ρόστερ για την τετράδα και έχει την δυναμική να τα καταφέρει.

Λυών

Αν και είχε μεγάλες βλέψεις για την περσινή σεζόν, απογοήτευσε, τερματίζοντας στην 7η θέση, μην μπορώντας να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Λακαζέτ σε πολλά παιχνίδια έπαιζε μόνος του, με την Λυών να μην βρίσκει ποτέ τις λύσεις για να πετύχει κάτι καλύτερο.

Ελάχιστα πράγματα μεταγραφικά, απέκτησε τους Μάτα (Α, Κλαμπ Μπριζ), Αλβερό (Μ, Σοσό), περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται ο Μάιντλαντ-Νάιλς, ενώ είχε αποχωρήσεις που ενδέχεται να επηρεάσουν, όπως του Αουάρ (Μ), που έμεινε ελεύθερος, Μούσα Ντεμπελέ (Ε), ο βασικός τα τελευταία χρόνια Τιάγκο Μέντες συνεχίζει στην Σαουδική Αραβία, ενώ επέστρεψε στην Τσέλσι ο Γκουστό.

Ο Λοράν Μπλαν παρά την γκρίνια και την έντονη κριτική, παρέμεινε στον πάγκο της και με αρκετούς νεαρούς παίκτες θα προσπαθήσει φέτος να κάνει την υπέρβαση, σε μια δύσκολη από όλες τις απόψεις αγωνιστική χρονιά, καθώς δεν ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι και ερωτηματικό αποτελεί η διάρκεια και η συνέπεια κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Άσχημη η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας, φέρνει μεγάλο προβληματισμό, έχοντας επικρατήσει μόνο τις Ντε Τρέφερς (2-1) στο πρώτο φιλικό, ενώ ηττήθηκε από Μάντσεστερ Γ. (0-1), Μόλενμπεκ (0-1), Θέλτα (0-1) και Κρίσταλ Πάλας (0-2), δείχνοντας τεράστια προβλήματα στην επιθετική γραμμή. Μεγάλο ερωτηματικό η Λυών, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Κλερμόν

Αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν, τερματίζοντας στην πρώτη δεκάδα και στην 8η θέση, ενθουσιάζοντας με το δεύτερο της γύρο, έχοντας οκτώ νίκες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές. Εξασφάλισε πολύ νωρίς την παραμονή και χωρίς άγχος ξεδίπλωσε στο χορτάρι όλες τις αρετές της.

Στον πάγκο της φυσικά παρέμεινε ο Πασκάλ Γκαστιέν, ο οποίος συνεχίζει για 6η σερί σεζόν, με την Κλερμόν να κινείται με ηρεμία στο μεταγραφικό παζάρι, προσθέτοντας στο ρόστερ της ακόμη περισσότερο βάθος, αποκτώντας τους Πελμάρ (Α, Βασιλεία), Κεϊτά (Μ, Λυών) και τον Μπουτομπά (Ε, Νιόρ), ενώ απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον στόπερ Κοφρό. Διατήρησε σχεδόν όλο τον βασικό κορμό της περσινής επιτυχημένης σεζόν, με τον μόνο που αποχώρησε να είναι ο Καουί, αποχωρώντας για τα ΗΑΕ.

Θετική ήταν η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας, με τον Γκαστιέν να δουλεύει πάνω στις αδυναμίες, αντιμετωπίζοντας μόνο γαλλικές ομάδες στα πέντε παιχνίδια που έδωσε. Επικράτησε τον Ορλεάν (1-0), Τρουά (1-0) και Χάβρη (1-0) στην πρόβα τζενεράλε, ηττήθηκε από την Σεντ Ετιέν (0-2), ενώ ήρθε ισόπαλη με την Μονπελιέ (1-1). Δεν θα κινδυνεύσει, με την περσινή συνταγή και την διατήρηση όλου σχεδόν του βασικού κορμού να την κατατάσσει στις ομάδες που θα διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη δεκάδα.

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νις

Ήταν μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της περσινής σεζόν, τερματίζοντας οριακά πάνω από την δεκάδα και στην 9η θέση. Δεν βρήκε ποτέ σταθερότητα, ενώ και οι υποχρεώσεις της στην Ευρώπη δεν βοήθησαν, καθώς φάνηκε η έλλειψη βάθους που είχε στο ρόστερ. Στο Conference League, αποτέλεσε την μοναδική γαλλική ομάδα που διασώθηκε στην Ευρώπη, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά.

Πολλές αλλαγές και στην άκρη του πάγκου, ξεκίνησε τη περσινή σεζόν ο Φεβρ, ωστόσο πλήρωσε το κακό πρώτο μισό, τον αντικατέστησε ο νεαρός υπηρεσιακός Ντιγκάρ, δείχνοντας καλή εικόνα σε μεγάλο μέρος του δεύτερου γύρου, ωστόσο δεν τον εμπιστεύτηκε η διοίκηση της ομάδας, η οποία προχώρησε στην πρόσληψη του Φραντσέσκο Φαριόλι. Ο 34χρονος τεχνικός, αποτελεί έναν από τους ανερχόμενους προπονητές της Γηραιάς Ηπείρου, με προηγούμενο σταθμό στη καριέρα του να είναι η Τουρκία, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να του δίνουν τα «κλειδιά» για την επόμενη ημέρα.

Έδωσε αρκετό χρήμα για την ενίσχυση της, αποκτώντας τον Μπογκά από την Αταλάντα, ενώ αγόρασε τα δικαίωματα του εξαιρετικού τη περσινή σεζόν Μοφί (Ε) για 22 εκατ. ευρώ. Σημαντική προσθήκη και του έμπειρου Σανσόν (Μ). Από κει και πέρα, είχε και σημαντικές αποχωρήσεις, με τους Ράμσεϊ, Μπάρκλεϊ να μένουν ελεύθεροι, τους Στενγκς (Μ, Φέγενορντ), Ντόλμπερκ (Ε, Άντερλεχτ) και τον Ντελόρ (Ε, Ναντ) να πωλούνται, ενώ επέστρεψαν από τον δανεισμού τους ο σημαντικός Πεπέ (Ε, Άρσεναλ) και Μπράιαν (Α, Φούλαμ).

Στα φιλικά προετοιμασίας ο Φακιόλι δοκίμασε πολλά πρόσωπα και καταστάσεις ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας μόλις νίκη στα πέντε παιχνίδια. Ξεκίνησε με ήττα από την Λωζάνη (1-3), κέρδισε στο 2ο φιλικό με 1-0 τη Μονπελιέ, ενώ ηττήθηκε από Μπράγκα (0-2) και Φιορεντίνα (1-2) στην πρόβα τζενεράλε και ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Βιγιαρεάλ. Έχει δυνατό ρόστερ, αναζητάει τη σταθερότητα, με τον Φακιόλι να έχει έλλειψη εμπειρίας από ένα κλαμπ με μεγάλη πίεση. Μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην πεντάδα, αν βρει χημεία και συνέπεια.

Λοριάν

Δύο πρόσωπα έδειξε τη περσινή σεζόν, τερματίζοντας τελικά στην 10η θέση, μένοντας από δυνάμεις στον δεύτερο γύρο. Ξεκίνησε εντυπωσιακά στον πρώτο γύρο, βρισκόταν στην 2η θέση τις πρώτες δέκα αγωνιστικές με συνεχόμενες νίκες, τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα στον πρώτο γύρο, όμως στη συνέχεια δεν βρήκε τις λύσεις, δεν είχε το απαιτούμενο βάθος, μένοντας από δυνάμεις στον δεύτερο γύρο και τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα.

Ο Ρετζίς Λε Μπρι παρέμεινε στην τεχνική της ηγεσία για δεύτερη σερί χρονιά, παίρνοντας το «οκ» από τη διοίκηση, ωστόσο η Λοριάν αποδυναμώθηκε και αποτελεί ερωτηματικό για τη νέα σεζόν, τουλάχιστον έχει γεμάτα ταμεία από τις πωλήσεις. Πήρε 22 εκατ. ευρώ από τον Μοφί, 20 από την πώληση του Λε Φε στη Ρεν, ενώ για άλλα οκτώ πωλήθηκε ο Γεντς στην Βόλφσμπουργκ. Μεταγραφικά πρόσθεσε νεαρούς ποδοσφαιριστές με μεγάλες φιλοδοξίες, αποκτώντας τους Αϊγέγκουν (Ε, Ζυρίχη), Φ. Μεντί (Α, Αμιάν) και Σιλά (Α, Λαβάλ), ενώ απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Μπέντζαμιν Μεντί (Α).

Καλή εικόνα έδειξε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, έχοντας μόλις μια ήττα, στα φιλικά προετοιμασίας της από τη Μπόρνμουθ (0-2) στην πρόβα τζενεράλε, κέρδισε Χάβρη (2-0) και Ναντ (3-1), ενώ ήρθε ισόπαλη με Κονκορνό (3-3) και Γκινγκάμπ (2-2). Τεράστια η απώλεια του Λε Φε, ερωτηματικό αποτελεί το αν ενσωματωθούν γρήγορα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, δύσκολα θα μπει και φέτος στην πρώτη δεκάδα, θα είναι από τις ομάδες που θα κινηθούν στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας.

Ρεμς

Δύο πρόσωπα έδειξε τη περσινή σεζόν έναν άσχημο πρώτο γύρο και έναν πολύ καλό, τερματίζοντας εν τέλει στην 11η θέση, αν και έφτασε κοντά στο να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Όσκαρ Γκαρσία αποχώρησε λίγο μετά το πρώτο μισό της σεζόν, με τον νεαρό Γουίλ Στιλ να τον αντικαθιστά, με την Ρεμς υπό τις οδηγίες του νεαρού προπονητή, ο οποίος δεν είχε πτυχίο (!) (πλήρωσε 25 χιλ. πρόστιμο η ομάδα σε κάθε ματς) να την οδηγεί σε απίστευτο αήττητο σερί 19 αγώνων, με την Ρεμς να αγγίζει την έξοδο στην Ευρώπη, πριν τελικά χαλαρώσει στο φινάλε της σεζόν, τερματίζοντας λίγο πιο κάτω από την πρώτη δεκάδα.

Φυσικά, ο νεαρός τεχνικός παρέμεινε στον πάγκο της, με τη Ρεμς να έχει φέτος όνειρα και φιλοδοξίες, ωστόσο έχασε τον αρχισκόρερ της περσινής σεζόν Μπαλογκάν (Ε, 21 γκολ), ο οποίος επέστρεψε στην Άρσεναλ. Ωστόσο βρήκε.. λαβράκι, αποκτώντας τον νεαρό Ντιακιτέ από την Σάλτσμπουργκ, ο οποίος έχει βγάλει.. μάτια στη προετοιμασία, σκοράροντας επτά γκολ και θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν τον αντικαταστάτη του!

Καλές προσθήκες θεωρούνται και οι Οκούμου (Α, Γάνδη), Καντρά (Μ, Μπράιτον), Τεουμά (Μ, Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ και Σαλαμά (Ε, Άνζε), προσθέτοντας και βάθος στο ρόστερ της. Παίκτες του rotation αποχώρησαν με την Ρεμς να μπαίνει τη νέα σεζόν με άλλες φιλοδοξίες από τη περσινή.

Εξαιρετική η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας, ξεκίνησε με ήττα από την Έουπεν (2-3), ωστόσο πήρε έπειτα πέντε σερί νίκες με δυνατούς αντιπάλους και τον Ντιακιτέ πρώτο… βιολί. Κέρδισε Σαρλερουά (3-1), Αμιάν (3-2), Χετάφε (1-0), Σαραγόσα (2-1) και Τορίνο (2-1) στη πρόβα τζενεράλε. Μεγάλες οι βλέψεις για τη φετινή σεζόν, θα μπει στην δεκάδα, μπορεί να μπει στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μονπελιέ

Με πολλά σκαμπανεβάσματα τη περσινή σεζόν, ήταν από τις ομάδες που έπαιζαν για την παραμονή, όμως με την έλευση του Ντερ Ζακαριάν κέρδισε με άνεση την παραμονή της και έπαιξε χαλαρή στο φινάλε της σεζόν, βάζοντας τα όρια του στους ποδοσφαιριστές, που έκαναν ό,τι ήθελαν πριν την έλευση του.

Ο Αρμένιος προπονητής συνεχίζει στον πάγκο της τη περσινή σεζόν, όπου φιλοδοξεί να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα, δείχνοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μεγάλο το ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτηση των εξαιρετικών Γουαχί και Εστέβ, με το κλαμπ να αναμένεται να τους πωλήσει μόλις ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της, βάζοντας πολύ χρήμα στο ταμείο της. Κινήθηκε ρηχά στο μεταγραφικό παζάρι, προσθέτοντας στο ρόστερ της κυρίως ελεύθερους. Σημαντική η αποχώρηση του Μαβιντιντί (Ε), που πωλήθηκε στη Λέστερ, ενώ αποχώρησαν ποδοσφαιριστές με μικρό ρόλο τη περσινή σεζόν.

Στα φιλικά έδειξε θετικά δείγματα, ξεκινώντας με νίκη κόντρα στην Τουλούζ (3-1), ηττήθηκε από την Νις (0-1), κέρδισε την Αλέ (2-1), ενώ ήρθε ισόπαλη με Κλερμόν (1-1) και Γκλάντμπαχ (2-2). Η παρουσία του Ντερ Ζακαριάν αποτελεί εγγύηση για τη νέα σεζόν, με την Μονπελιέ αν παραμείνει υγιής και χωρίς πολλά προβλήματα τραυματισμών, να μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τουλούζ

Στην επιστροφή της στη Ligue 1 ως πρωταθλήτρια από την Ligue 2, πανηγύρισε ακόμη μια κούπα, κατακτώντας το κύπελλο Γαλλίας, επικρατώντας της Ναντ με 5-1 και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, ενώ κέρδισε με άνεση την παραμονή, χάρη σε μια εξαιρετική πορεία το πρώτο δίμηνο του 2023, όπου είχε την καλύτερη επίθεση της Ευρώπης!

Μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι, με τον πρωτεργάτη της επιτυχίας Φιλίπ Μοντανιέ να αποχωρεί, λόγω διαφωνιών με την διοίκηση ως προς το νέο συμβόλαιο του, με τον βοηθό του Μαρτίνεθ Νοβέλ να τον αντικαθιστά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με την Τουλούζ να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά τη φετινή σεζόν.

Αποδυναμώθηκε σημαντικά, καθώς βασικά της στελέχη αποχώρησαν είτε ως ελεύθεροι είτε πουλήθηκαν. Ντουπέ (Τ, Άντερλεχτ), Σπίρινγκς (Μ, Λανς), Ντε Μπούμεν (Μ, Άγιαξ), Χάμουλιτς (Ε, Φίτεσε), Ραταό (Α, Μπαΐα), μεταξύ άλλων αποχώρησαν, αποδυναμώνοντας σημαντικά το ρόστερ της για τη νέα σεζόν, ενώ απέκτησε τους Σμιντ (Μ, Βέρντερ), Μαγκρί (Ε, Μπαστιά), Κάσερες (Ε, Νέα Υόρκη) και Σισοκό (Ε, Ναϊμέγκεν).

Έδωσε αρκετά φιλικά προετοιμασίας για να βρει χημεία, κερδίζοντας μόνο τα δύο τελευταία, Οσασούνα (2-1) και Ρόμα (2-1) στα πιο δυνατά της ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ηττήθηκε από Μονπελιέ (1-3), Βέρντερ (2-5) και Νόριτς (0-2) και ήρθε ισόπαλη με την Ανδόρα (0-0). Μεγάλο ερωτηματικό για τη νέα σεζόν, δύσκολα θα επαναλάβει τα περσινά, θα είναι από τις ομάδες που θα παίξει για την παραμονή, έχοντας και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Μπρεστ

Με πολλά σκαμπανεβάσματα, έπαιξε για την παραμονή και τελικά την προτελευταία αγωνιστική κατάφερε να σωθεί, διατηρώντας την παρουσία της για πέμπτη διαδοχική χρονιά στην Ligue 1.

Στην τεχνική ηγεσία της παρέμεινε ο Ερίκ Ροΐ, με την Μπρεστ πάντως να δίνει το μήνυμα πως και φέτος δεν θα καταφέρει να σωθεί με άνεση και είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσει την παραμονή. Εξάλλου και μεταγραφικά δεν κινήθηκε ιδιαίτερα δυναμικά, κρατώντας πάντως τον περσινό κορμό, ενώ ηχηρή αποχώρηση είναι του Ονορά, ο οποίος πωλήθηκε στην Φράιμπουργκ για 8 εκατ. ευρώ.

Στα φιλικά προετοιμασίας έχει δείξει καλή εικόνα, ωστόσο έχει κερδίσει ομάδες δεύτερης δυναμικότητας, ηττήθηκε από την Ρεν (0-1), ενώ στο τελευταίο φιλικό πριν την σέντρα του πρωταθλήματος, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κάλιαρι, δείχνοντας καλά στοιχεία. Θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή.

Στρασβούργο

Απογοητευτική η περσινή σεζόν για το Στρασβούργο, το οποίο αν και είχε βλέψεις για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, περιορίστηκε στην 13η θέση, παίζοντας σε μεγάλο μέρος της σεζόν για την παραμονή.

Σεζόν που σίγουρα θέλουν να ξεχάσουν στον σύλλογο, με τον κόσμο πάντως να βρίσκεται πάντα δίπλα στο πλευρό του, με την ομάδα να απογοητεύει στην έδρα της, κάτι το οποίο δεν θέλει για τη νέα σεζόν. Νέος προπονητής πλέον είναι ο Πατρίκ Βιεϊρά, ο οποίος επέστρεψε στην Ligue 1 μετά το πέρασμα του από την Νις, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να πιστεύουν στις ικανότητες του για μια καλύτερη πορεία από τη περσινή.

Ξόδεψε πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τον εξαιρετικό και τρομερά φιλοδόξο Εμεγκά (Ε) από την Στουρμ Γκρατς, ξοδεύοντας 13 εκατ. ευρώ, ενώ απέκτησε τον εξαιρετικό Σιλά από την Κλαμπ Μπριζ, με το ποσό ρεκόρ των 20 εκατ. ευρώ. Από τις αποχωρήσεις ξεχωρίζουν οι Γκαμεϊρό (Ε), Λινάρ (Α), ενώ δεν κατάφερε να κρατήσει τον ηγέτη στην άμυνα Τζικού, με το Στρασβούργο πάντως να ρίχνει αρκετά τον μέσο όρο ηλικίας.

Πολλά φιλικά έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, δείχνοντας τρομερή ικανότητα στο επιθετικό παιχνίδι, έχοντας κατά μέσο όρο δύο γκολ ανά ματς. Αντιμετώπισε δυνατούς αντιπάλους, κερδίζοντας Χόφενχαϊμ (2-1), Στουρμ Γκρατς (3-0) και Βέρντερ Βρέμης (2-1), ήρθε ισόπαλη με Φράιμπουργκ (2-2) δύο φορές και Βέρντερ (3-3), ενώ ηττήθηκε από την Μπεσίκτας (1-2). Έχει τις βλέψεις και το ρόστερ για κάτι καλό, μπορεί να μπει στην πρώτη δεκάδα και αν της βγουν και οι δύο ηχηρές προσθήκες μπορεί και για κάτι παραπάνω.

cta_box_bg
Νέα μεγάλη προσφορά* που δεν παίζεται για στοίχημα & live στοίχημα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ναντ

Έφτασε μια.. ανάσα από τον υποβιβασμό στην Ligue 2, ωστόσο κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να παραμείνει στην Ligue 1. Παρά την πολύ κακή πορεία στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Τουλούζ με 5-1, ενώ στην Ευρώπη έφτασε μέχρι και τα πλέι οφ του Europa League για τη πρόκριση στην φάση των «16» όπου αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους.

Τα «καναρίνια» συνεχίζουν με τον Πιέρ Αριστουί στον πάγκο τους, με τον Αντουάν Κομπουαρέ να απολύεται λίγο πριν το φινάλε της σεζόν. Μάζεψε αρκετό χρήμα από τις πωλήσεις, πουλώντας τον εξαιρετικό Μπλας στην Ρεν για 15 εκατ. ευρώ, τον Ντελόρ στην Ουλ Σαλάλ και τον βασικό αμυντικό Ζιροτό στην Αλ Ταβούν. Απέκτησε τον Μοχαμέντ από την Γαλατάσαραϊ και τον Πιέρ Γκάμπριελ από την Μάιντζ, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ, με την Ναντ να κρατάει τον υπόλοιπο βασικό κορμό για τη νέα σεζόν.

Δεν δείχνει πάντως ικανή για να σωθεί άνετα και στα φιλικά έχει δείξει μέτρια εικόνα, γνωρίζοντας την ήττα από Λαβάλ (0-3), Λοριάν (1-3) και Κολωνία (0-2), κέρδισε Ανζέ (1-0) και ήρθε ισόπαλη με Χαλ (1-1). Θα έχει μπελάδες, θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Χάβρη

Μετά από 14 χρόνια επέστρεψε πανηγυρικά στην Ligue 1, κατακτώντας τον τίτλο στην δεύτερη κατηγορία. Αν και στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν έδειχνε πως θα κατακτούσε με άνεση την παραμονή, έδωσε πολλά δικαιώματα και εξασφάλισε την άνοδο στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Με μεγάλο όπλο την άμυνα και.. μαέστρο τον προπονητή Έσνερ, η Χάβρη επιστρέφει στην Ligue 1, διατηρώντας στις τάξεις της τον πρωτεργάτη της επιτυχίας. Και φέτος θα στηριχθεί στην άμυνα, σε μια δύσκολη σεζόν, με την Χάβρη να διατηρεί τον βασικό της κορμό, ωστόσο δεν ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι. Οι σημαντικοί Κονγκολό (Α) και Ρίτσαρντσον (Μ) επέστρεψαν στις ομάδες τους, ενώ ενισχύθηκε με τους Εντιαγέ (Μ, Σοσό), Κουζιάεφ (Μ, Ζενίτ) και Τραορέ (Μ, Τζένοα) μεταξύ άλλων.

Στα φιλικά προετοιμασίας προβλημάτισε σε άμυνα και επίθεση, κέρδισε με 9-2 την ερασιτεχνική Τριγκλάβ και την Καέν (3-1), ενώ ηττήθηκε στα τέσσερα επόμενα, Παρί (0-2), Λιλ (2-3), Λοριάν (0-2) και Κλερμόν (0-1). Θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία, από τα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Μετς

Κέρδισε στο νήμα την επιστροφή της στην Ligue 1, καθώς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν βρισκόταν στην πρώτη τριάδα, ωστόσο δύο στροφές πριν το φινάλε εκμεταλλεύτηκε την… αυτοκτονία της Μπορντό και την τελευταία αγωνιστική εξασφάλισε την άνοδο!

Συνεχίζει και στην Ligue 1 με τον πολύπειρο Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο της, με την Μετς να στηρίζει πολλά στον εκπληκτικό Γεωργιανό Μικετάντζε, ο οποίος ήταν ο πρώτος της σκόρερ τη περσινής σεζόν και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, με την Μετς να αξιώνει πάνω από 20 εκατ. ευρώ. Έβαλε χρήματα στο ταμείο της, πουλώντας τον εξαιρετικό Τραορέ για 11 εκατ. ευρώ στην Γουλβς, ωστόσο διατήρησε τον βασικό της κορμό και ευελπιστεί στην παραμονή στην κατηγορία.

Εξαιρετική εικόνα στα φιλικά, παρέμεινε αήττητη σε έξι παιχνίδια, κερδίζοντας μεταξύ άλλων Τρουά (3-0) και Χέρενφεϊν (1-0), ενώ ήρθε ισόπαλη με Σταντάρ Λιέγης (2-2) και Αμιάν (0-0). Αν παραμείνει ο Μικετάντζε, μπορεί να κερδίσει την παραμονή, αν όχι πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει, παραμένει πάντως το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Επιμέλεια: Αλέξης Πόθος

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση