foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ79
SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Α' Αγγλίας 2023-24: Preview

Previews Πρωταθλημάτων | 01 Αυγ 2023 15:22
LEAGUE-ONE_AFIERWMA_foxbet_new.jpg

Η Πλίμουθ έκανε την έκπληξη πέρυσι και κατέκτησε τον τίτλο της Α' Αγγλίας. Συναρπαστική αναμένεται και η φετινή σεζόν που κάνει σέντρα το ερχόμενο Σάββατο (05/08). Την Πλίμουθ, ακολούθησε η 2η Ίπσουιτς, ενώ το τελευταίο προνομιούχο εισιτήριο κατέλαβε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η οποία στον τελικό των πλέι οφ κέρδισε την Μπάρνσλεϊ. Για ακόμα μια χρονιά η Μπόλτον δεν κατόρθωσε τον στόχο της ανόδου, η Πιτέρμπορο ακόμα ψάχνει να βρει τον τρόπο που αποκλείστηκε στα μπαράζ, ενώ η Ντέρμπι απέτυχε την είσοδο στην 6άδα. Το πρώτο μισό της βαθμολογίας συμπλήρωσαν Πόρτσμουθ, Γουίκομπ, Τσάρλτον, Λίνκολν και Σριούσμπερι.

Συμβιβάστηκαν με την άνετη παραμονή Φλίτγουντ, Έξετερ, Μπάρτον, Τσέλτεναμ και Μπρίστολ Ρόβερς, κινδύνευσαν σοβαρά αλλά σώθηκαν έστω και με άγχος Πορτ Βέιλ, Όξφορντ και Κέμπριτζ. Προβιβάστηκε ως πρωταθλήτρια η Λέιτον Όριεντ, ενώ την άνοδο από τη League 2 πήραν ακόμα Στιβενέιτζ, Νορθάμπτον και Καρλάιλ.

Σύστημα διεξαγωγής

Το πρωτάθλημα αποτελείται από 24 ομάδες με όλες να παίζουν κόντρα σε όλες από δύο φορές (εντός/εκτός) σε σύνολο 46 αγωνιστικών. Στο τέλος οι δύο πρώτες του βαθμολογικού πίνακα θα πάρουν την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ και οι τέσσερις τελευταίες θα υποβιβαστούν στη Β’ Αγγλίας, ενώ αυτές που κατέλαβαν τις θέσεις 3-6 θα παίξουν στα πλέι οφ, με τον νικητή της διαδικασίας να κρίνεται σε μονό τελικό που θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ».

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, ισχύουν τα εξής κριτήρια:

1) Διαφορά τερμάτων
2) Καλύτερη επίθεση
3) Μεταξύ τους ματς
4) Περισσότερες νίκες
5) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση 
6) Λιγότεροι βαθμοί ποινής ως την 42η αγωνιστική

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Μπόλτον

2. Ντέρμπι

3. Πόρτσμουθ

4. Μπάρνσλεϊ

5. Πιτέρμπορο

6. Τσάρλτον

7. Μπλάκπουλ

8. Ρέντινγκ

9. Μπρ. Ρόβερς

10. Λίνκολν

11. Μπέρτον

12. Γουίκομ

13. Φλίτγουντ

14. Σριούσμπερι

15. Λέιτον Όριεντ

16. Γουίγκαν

17. Τσέλντεναμ

18. Όξφορντ

19. Πορτ Βέιλ

20. Νορθάμπτον

21. Στιβενέιτζ

22. Έξετερ

23. Κέιμπριτζ

24. Καρλάιλ

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Μέι (Ε) Τσέλντεναμ

Τσάρλτον

Γουόρντ (Μ) Πιτέρμπορο Ντέρμπι 
Γουίνγκ (Μ) Γουίκομ Ρέντινγκ
Λεάχι (Α) Σριούσμπερι Γουίκομ
Μπράουν (Ε)

Έξετερ

Μπρίστολ Ρόβερς

Τι παίζουμε

Κατάκτηση Πρωταθλήματος: Μπόλτον 9.00

Να τερματίσει στις τέσσερις τελευταίες θέσεις: Κέιμπριτζ 3.50

Αγώνες 1η Αγγλίας Σήμερα (Αναλύσεις)

Αποδόσεις
1
X
2
U
O
ΟΠΑΠ
ΑΠΟΤ.
1
3.13
X
3.35
2
2.21
U
1.99
O
1.76
205
-

 

Οι ομάδες της 1ης Αγγλίας 

ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η αφαίρεση των έξι βαθμών που της επιβλήθηκε για παραποίηση των οικονομικών ισολογισμών κόστισε την παραμονή στην κατηγορία. Το θετικό ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια, καθώς μετά τον Μάρτιο εμφανίστηκε «αποκαρδιωτική». Η απόλυση του Πολ Ινς δεν αποδείχθηκε ευεργετική, αφού ούτε ο υπηρεσιακός Νιούελ Χαντ διαφοροποίησε την κατάσταση. Τελείωσε το πρωτάθλημα με αρνητικό σερί δεκατριών αγώνων (0-6-7), ενώ είχε την 3η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (68 παθητικό). Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού, τα ηνία ανέλαβε ο Ρούμπεν Σέγιες, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της Σαουθάμπτον την περασμένη σεζόν στην πρώτη του επαγγελματική απόπειρα (τη χρονιά 2011-12 ήταν βοηθός στον Άρη).

Απέκτησε μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους μέσους Γουίνγκ, Σαβάζ και τους φορ Σμιθ, Κνιμπς, καθώς από τις αρχές Ιουλίου βρίσκεται σε μεταγραφικό εμπάργκο. Έφυγαν ο βασικός στόπερ Σαρ, οι σημαντικοί εξτρέμ Ινς, Μέιτε και ο πολύπειρος φορ Λονγκ. Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του εξαιρετικού μέσου Κασαντέι (Τσέλσι), ξεχωρίζει στο ρόστερ η παρουσία του «γερόλυκου» στράικερ Άντι Κάρολ. Σε φιλικά παιχνίδια γνώρισε πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από Γουίμπλεντον (0-1), Σάτον (0-2), Σαουθάμπτον (2-4), ΚΠΡ (0-2) και Σουόνσι (0-4). Είναι φανερά αποδυναμωμένη σε σχέση με την περασμένη σεζόν, στον πάγκο κάθεται ο άπειρος Σέγιες, αποχώρησαν κομβικοί παίκτες, ενώ αν δεν τακτοποιηθούν έγκαιρα οι οικονομικές οφειλές υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών. Δύσκολα θα διεκδικήσει την άνοδο.

 ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην Τσάμπιονσιπ, τερματίζοντας προτελευταία θέση στη βαθμολογία. Η ανασταλτική λειτουργία αποτέλεσε το μεγαλύτερο πρόβλημα της περασμένης σεζόν, καθώς είχε τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (72 γκολ παθητικό). «Πλήρωσε» στο έπακρο το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα από τον Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, ενδιάμεσα τον Ιανουάριο απολύθηκε ο Άπλετον και τα ηνία ανέλαβε ο Μακάρθι. Απομακρύνθηκε λίγες εβδομάδες πριν την ολοκλήρωση της χρονιάς, ο υπηρεσιακός Ντόμπι κάθισε στον πάγκο μέχρι το φινάλε. Νέος προπονητής ο Νιλ Κρίτσλι, επιστρέφει ξανά στο σύλλογο (2020-22), την προηγούμενη σεζόν ήταν στην ΚΠΡ.

Πήρε έξι παίκτες, αξιοσημείωτες προσθήκες ο στόπερ Πένινγκτον, ο μέσος Μόργκαν και ο φορ Τσόσεφ, ενώ ανέβασε τρία παιδιά από την Κ21. Ελεύθεροι έφυγαν ο βασικός γκολκίπερ Μάξγουελ, οι σημαντικοί αμυντικοί Θορνίλει και Νέλσον, πωλήθηκε στη Σουόνσι ο αρχισκόρερ Γέιτς. Σε φιλικά παιχνίδια κέρδισε τις Σάουθπορτ (3-0), Μπάροου (5-0) και Χιμπέρνιαν (3-0). Ήρθε ισόπαλη με τη Μόρκαμ (1-1), μοναδική ήττα από την Πλίμουθ (1-2). Ο Κρίτσλι γύρισε στα… παλιά λημέρια, πάντως δεν ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι και φαίνεται πως θα «κονταροχτυπηθεί» με τις υπόλοιπες ομάδες για την είσοδο στα πλέι οφ.

ΓΟΥΪΓΚΑΝ

Πραγματοποίησε τραγική πορεία και δικαιολογημένα τερμάτισε στην τελευταία θέση της Τσάμπιονσιπ. Από το ξεκίνημα έδειξε «λίγη» για τα δεδομένα της κατηγορίας, είχε τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (38 ενεργητικό). Απολύθηκε τον Νοέμβριο ο Ρίτσαρντσον, τα ηνία ανέλαβε προσωρινά ο Κόλο Τουρέ, ο οποίος αποχώρησε τον Ιανουάριο μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τη χρονιά ολοκλήρωσε ο Σον Μαλόνει. Τον Μάρτιο επιβλήθηκε ποινή τριών βαθμών επειδή δεν εξόφλησε εγκαίρως τους παίκτες και το προσωπικό, τη φετινή σεζόν θα ξεκινήσει με -8. Οι τέσσερις πόντοι είναι για τον ίδιο λόγο, ενώ οι υπόλοιποι αφορά το γεγονός πως δεν τήρησε την προθεσμία χρηματοδότησης, καθώς ο ιδιοκτήτης Αλ Τζασμί δεν κατέθεσε τα χρήματα στην προβλεπόμενη ημερομηνία.

Ο Μαλόνει συνεχίζει στον πάγκο, αποχώρησαν πολλοί βασικοί παίκτες, όπως το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Γουάτμουχ, Τιλτ, ο δεξιός μπακ Νταρίκβα, οι μέσοι Νέιλορ, Πάουερ και ο αρχισκόρερ φορ Κιν. Βρίσκεται σε μεταγραφικό εμπάργκο, με το… σταγονόμετρο οι προσθήκες, ξεχωρίζει η απόκτηση του μπακ Κλαρ. Σε φιλικά παιχνίδια κέρδισε τη Μόρκαμ (2-0), ισοπαλία με Τρανμίρ (1-1, ήττα από Έβερτον (0-1). Αντιμετωπίζει τεράστια αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, έφυγε σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ και τα κενά δύσκολα θα καλυφθούν. Η αφαίρεση των οκτώ βαθμών κάνει δύσκολο το έργο για σωτηρία, πάντως έχει τη… φανέλα για να κατορθώσει τον στόχο.

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Έφτασε στην πηγή… αλλά δεν ήπιε νερό, καθώς στον μονό δραματικό τελικό των πλέι οφ έχασε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Πραγματοποίησε θετική πορεία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, έτρεξε τρομερό αήττητο σερί 12 παιχνιδιών (10-2-0), κατέλαβε την 4η θέση και στα μπαράζ απέκλεισε στα ημιτελικά την Μπόλτον, πριν την οδυνηρή ήττα στο «Γουέμπλει». Ο Μίκαελ Νταφ αποχώρησε μετά μία σεζόν στον πάγκο, αντικαταστάτης ο Νιλ Κόλινς, ο οποίος στο παρελθόν βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στην Τάμπα Μπέι στη μοναδική επαγγελματική προπονητική του δουλειά.

Ανακοίνωσε οκτώ παίκτες, αξιοσημείωτη κίνηση ο γκολκίπερ Κίλιπ, ενώ προωθήθηκαν δύο από την Ακαδημία. Πωλήθηκαν ο βασικός τερματοφύλακας Κόλινς και ο πολύτιμος στόπερ Άντερσεν, ελεύθερος έφυγε ο σημαντικός εξτρέμ Τόμας. Στα φιλικά πέτυχε νίκες κόντρα σε Ουόρκσοπ (2-1), Φίλντε (2-0) και Κρου (2-1), ηττήθηκε από Χαλ (0-1) και Μπλάκμπερν (3-4). Ο άπειρος τεχνικός Κόλινς αποτελεί το μεγάλο «στοίχημα» της χρονιάς, δεν άλλαξε πολλά πράγματα στο νεανικό ρόστερ που διαθέτει και έχει ξανά πρωταρχικό στόχο την άνοδο. Δίνεται δεύτερο φαβορί για κατάκτηση (8.00) από τις στοιχηματικές εταιρίες, πάντως την περιμένουμε πιο χαμηλά.

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΛΤΟΝ

Θα αγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά στη League 1, αφού δεν κατόρθωσε τον στόχο της ανόδου στα πλέι οφ. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος, είχε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (36 γκολ παθητικό), ήταν εξαιρετική από τον Δεκέμβριο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, μετρώντας μόλις μία ήττα σε 14 επίσημα παιχνίδια (10-3-1). Τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας, όμως αποκλείστηκε στους διπλούς ημιτελικούς μπαράζ από την Μπάρνσλεϊ. Από το 2020 βρίσκεται στον πάγκο ο Ίαν Έβατ, προχώρησε σε εφτά μεταγραφικές κινήσεις, σημαντικότερες ο στόπερ Φόρεστερ και ο μπακ Κόγκλει, δεν υπήρξε κάποια ηχηρή αποχώρηση.

Σε φιλικούς αγώνες κέρδισε τις Μπάμπερ (1-0), Κέρζον (3-1), Σάλφορντ (2-1) και Γουέστ Μπρομ (4-3). Ισοπαλίες με Τσέστερ (1-1) και Έβερτον (0-0). Δεν άλλαξε σε σχέση με την περσινή σεζόν, διατήρησε τον Έβατ στην τεχνική ηγεσία και όλο τον βασικό κορμό. Περιμένουμε να είναι πιο υποψιασμένη τη φετινή χρονιά, έχει το ρόστερ για να πάρει την άνοδο αλλά και για να διεκδικήσει τον τίτλο. Αξίζει το ρίσκο για κατάκτηση σε αυτές τις αποδόσεις (9.00).

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Με απογοητευτικό τρόπο συνεχίζει στην κατηγορία, καθώς στα πλέι οφ ανόδου τα έκανε… μαντάρα. Στον πρώτο αγώνα μπαράζ διέλυσε με 4-0 τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, όμως στον επαναληπτικό ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στην κανονική διάρκεια. Στην παράταση οι δύο ομάδες σημείωσαν από ένα γκολ και στη διαδικασία των πέναλτι αποδείχθηκε πιο άστοχη. Πάντως, κατέλαβε την 6η θέση με τεράστιο άγχος και με συνδυασμό αποτελεσμάτων, καθώς την τελευταία αγωνιστική χρειαζόταν μόνο νίκη και ήττα της Ντέρμπι, όπως και τελικά συνέβη.

Πορεύεται από τον Ιανουάριο με τον έμπειρο Ντάρεν Φέργκιουσον στον πάγκο, δεν έκανε πολλές μεταγραφές, καλές προσθήκες αποτελούν ο στόπερ Κρίτσλοου και ο μέσος Κόλινς. Αποχώρησαν ο βασικός κεντρικός αμυντικός Τόμπσον, οι κομβικοί χαφ Νόρμπεν, Τέιλορ και ο σημαντικός εξτρέμ Γουόρντ. Σε φιλικούς αγώνες κέρδισε τις Στάμφορντ (7-1), Μπέντφορντ (4-1) και Μπέρμιγχαμ (3-2), ισοπαλία με την Κόλτσεστερ (1-1). Καλείται να ξεχάσει άμεσα το περσινό κάζο στα πλέι οφ και να επικεντρωθεί στον στόχο της ανόδου. Δεν ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι, δείχνει να βρίσκεται πιο πίσω στην «κούρσα» από τους άλλους συλλόγους και λογικά δεν ορίζεται στα ξεκάθαρα φαβορί από τους μπουκ για τον τίτλο (10.00).

ΝΤΕΡΜΠΙ

Αποτυχία αποτελεί η 7η θέση, καθώς ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ δεν επετεύχθη την τελευταία αγωνιστική. Με νίκη κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ θα «σφράγιζε το εισιτήριο» για την 6άδα, όμως ηττήθηκε και με συνδυασμό τη νίκη της Πιτέρμπορο έμεινε πρόωρα εκτός διεκδίκησης της ανόδου. Ο Ρούνει αποτέλεσε γρήγορα παρελθόν την προηγούμενη σεζόν, ο υπηρεσιακός Ροσενιόρ έμεινε για μόλις τρεις μήνες και από τον Σεπτέμβριο στο «τιμόνι» βρίσκεται ο Πολ Βαρν. Έκανε καλές μεταγραφές, παίρνοντας τους αμυντικούς Μπράντλει, Νέλσον, Έλντερ και τον εξτρέμ Γουόρντ. Κομβικές οι αποχωρήσεις του αρχηγού στόπερ Ντέιβις, του μέσου Νάιτ και του αρχισκόρερ Μακγκρόλντικ.

Σε φιλικούς αγώνες κέρδισε τις Μάτλοκ (2-0), Τσέστερφιλντ (1-0) και Στόουκ (3-0). Ισοπαλία με Σάλφορντ (1-1), ήττα από Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1-3). Αποκλειστικός στόχος αποτελεί ο προβιβασμός στην Τσάμπιονσιπ, κάλυψε τα κενά σημαντικών παικτών που έφυγαν, όμως στη γραμμή κρούσης δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αντικαταστάτης του Μακγκρόλντικ. Πρώτο φαβορί τη δίνουν οι μπουκ για κατάκτηση του τίτλου (5,50), πάντως θεωρούμε πως δεν έχει καλύτερο ρόστερ από την Μπόλτον.

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Περιορίστηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας, αφού βρήκε αργά ρυθμό. Με σκαμπανεβάσματα κύλησε ο πρώτος γύρος, οι απογοητευτικές εμφανίσεις του Δεκεμβρίου έφεραν την απόλυση του Ντάνι Κόλει και ο αντικαταστάτης Τζον Μουσίνιο διαφοροποίησε άρδην την κατάσταση. Κέρδισε τις εντυπώσεις στο φινάλε, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με αήττητο σερί έντεκα αγώνων (4-7-0). Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία ο 37χρονος κόουτς, προχώρησε σε πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, αξιοσημείωτες προσθήκες ο γκολκίπερ Νόρις και ο στόπερ Πουλ. Έφυγαν ελεύθεροι ο κομβικός μέσος Τανικλίφε και ο σημαντικός εξτρέμ Τζέικομπς.

Σε φιλικά παιχνίδια κέρδισε τις Γιουρόπα (1-0), Γκόσπορτ (3-1) και Χάβαντ (1-0). Ήρθε ισόπαλη με την Μπρόγκνορ (1-1), ήττες από Γουίμπλεντον (0-1) και Μπρίστολ Σίτι (0-1). Είναι αλλαγμένη σε σχέση με την περασμένη σεζόν όσο αφορά τα πρόσωπα στο ρόστερ αλλά φαίνεται πιο ενισχυμένη. Έδειξε στο φινάλε πως αδίκησε τον εαυτό της, περιμένουμε αυτή τη φορά να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη και να τερματίσει στην τριάδα.

ΓΟΥΪΚΟΜ

Θετική πορεία για τα δεδομένα της, κατέλαβε την 9η θέση, παρουσιάζοντας αξιόμαχο πρόσωπο. Είχε κάποια καλά διαστήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, βρήκε ρυθμό στα μέσα Ιανουαρίου, μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες, όμως ο κόουτς Έινσγουορθ την άφησε στα «κρύα του λουτρού» για λογαριασμό της ΚΠΡ. Με τον αντικαταστάτη Ματ Μπλούμφιλντ δεν είχε ίδια αποτελέσματα, παρόλα αυτά ο 39χρονος παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία και θα ξεκινήσει τη χρονιά.

Λιγοστές ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις, ξεχωρίζουν ο μπακ Λέαχι και ο« γερόλυκος» στόπερ Κίοχ. Σημαντικές οι αποχωρήσεις του ακραίου αμυντικού Ομπίτα και των μέσων Γουίνγκ, Φρίμαν. Σε φιλικές αναμετρήσεις επικράτησε κόντρα σε Όλντερσοτ (1-0) και Γουελνστόουν (1-0), ισοπαλία με Κάρντιφ (0-0), ήττα από Ντάγκεναμ (1-2). Δεν δείχνει ενισχυμένη μετά τις μεταγραφές, ο Μπλούμφιλντ δεν έδειξε θετικά δείγματα από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία και η είσοδος στη 10αδα φαίνεται δύσκολη.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Εμφανίστηκε διπρόσωπη την προηγούμενη χρονιά και τελικά έμεινε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το ξεκίνημα ήταν θετικό, όμως το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα που πέρασε από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου την έφεραν εκτός στόχων. Δικαιολογημένα σε εκείνο το διάστημα αποτέλεσε παρελθόν ο τεχνικός Μπεν Γκάρνερ, πάντως ο διάδοχος Ντιν Χόλντεν δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική εικόνα. Ο Βορειοιρλανδός συνεχίζει στον πάγκο, αποκτήθηκαν έξι ποδοσφαιριστές, καλές κινήσεις ο τερματοφύλακας Ίνστεντ, ο στόπερ Τζόουνς και ο φορ Μέι, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Τσέλτεναμ.

Έφυγαν ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ινίς και ο κομβικός μέσος Μόργκαν. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε κόντρα σε Γουέλινγκ (4-0), Ντάρφορντ (2-1), Γουίλνστοουν (5-0) και Τζίλιγχαμ (3-1). Ισοπαλίες με Μίλγουολ (2-2) και Λέιτον (1-1), ήττα από Αμπερντίν (2-3). Δεν έκανε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ, με την απόκτηση του εξαιρετικού στράικερ Μέι ανεβαίνει για τα καλά επίπεδο στο επιθετικό κομμάτι. Διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα για να εισέλθει στα πλέι οφ.

ΛΙΝΚΟΛΝ

Έμεινε στην 11η θέση της βαθμολογίας, έχοντας τις περισσότερες ισοπαλίες (20) στην κατηγορία. Δεν έχανε αλλά ούτε κέρδιζε την περασμένη χρονιά, πέρασε αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοση της, έτρεξε αήττητο σερί εφτά παιχνιδιών (3-7-0) από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου και στη συνέχεια μέτρησε τρεις σερί ήττες από υποδεέστερες ομάδες. Σταθερά στον πάγκο βρίσκεται ο Μαρκ Κένεντι, πρόσθεσε αρκετούς ελεύθερους ποδοσφαιριστές, αξιοσημείωτες προσθήκες ο μέσος Σμιθ και ο εξτρέμ Χάκετ. Σημαντικές οι απώλειες του στόπερ Πουλ και του μέσου Σάντερς.

Σε φιλικούς αγώνες κέρδισε τις Μπόστον (7-0) και Κρου (2-1), ισοπαλίες με Στόκπορτ (1-1) και Κινγκς (1-1), ήττες από Γκρίμσμπι (0-2) και Ρόδεραμ (0-3). Την περσινή σεζόν αποδείχθηκε σκληροτράχηλο καρύδι για όλους τους αντιπάλους, καθώς ο Κένεντι της έδωσε ταυτότητα. Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο στο ρόστερ και περιμένουμε να επαναλάβει περίπου την ίδια πορεία.

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Ήταν η ομάδα με τις περισσότερες αναλαμπές στην απόδοση της, τελικά ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έκανε αρκετά νικηφόρα σερί κατά τη διάρκεια της περιόδου αλλά και πολλά αρνητικά, όπου είχαν σαν αντίκτυπο να χάσει έδαφος στο φινάλε. Πέτυχε πέντε διαδοχικές νίκες από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ μέτρησε οκτώ ήττες τις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (1-1-8). Ο Στιβ Κότεριλ απομακρύνθηκε μετά από τρία χρόνια στην τεχνική ηγεσία και τα «κλειδιά παρέλαβε» ο Μάθιου Τέιλορ. Ο 41χρονος δεν διαθέτει εμπειρία, κάθισε στον πάγκο της Τότεναμ Κ18 για δύο σεζόν (2019-21), ενώ πέρσι ήταν στη Γουόλσολ, όπου απομακρύνθηκε τον Φεβρουάριο.

Έκανε «γερό λίφτινγκ» στο ρόστερ, ξεχωρίζουν οι μεταγραφές του στόπερ Φίνι και του μέσου Κένε, αποχώρησαν ο κομβικός στόπερ Πένινγκτον και ο πολύτιμος μπακ Λεάχι. Σε φιλικά παιχνίδια έμεινε στην ισοπαλία με τις Κόβεντρι (1-1), Στούρμπριτζ (1-1) και Νοτς Κάουντι (1-1), έχασε από τη Γουέστ Μπρομ (1-3). Με νέο προπονητή τον Τέιλορ θα πορευθεί αυτή τη χρονιά, υπήρξαν πολλές ανακατατάξεις και πιστεύουμε πως θα αποτελέσει ένα από τα μεγάλα «στοιχήματα» της κατηγορίας.

cta_box_bg
bwin - Άπαιχτη προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στο Final Four της EuroLeague! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

 Μέτρια πορεία την προηγούμενη σεζόν, δεν έπιασε υψηλή απόδοση σε κανένα σημείο και έμεινε στην 13η θέση της βαθμολογίας. Είχε θετική ανασταλτική λειτουργία στο μεγαλύτερο κομμάτι της περιόδου, πάντως σε πολλά παιχνίδια δυσκολεύτηκε αισθητά στο σκοράρισμα. Συνεχίζει στον πάγκο ο Σκοτ Μπράουν, ο οποίος στην παρθενική προπονητική του προσπάθεια έδειξε θετικά δείγματα. Μετρημένες μεταγραφικές κινήσεις, ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του μέσου Μέγιορ και του εξτρέμ Μπρουμ, αποχώρησαν ελάχιστοι παίκτες, σημαντικότερη απώλεια ο βασικός αμυντικός Άντριου.

Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε κόντρα σε Γουότερφορντ (5-1) και Γκρίμσμπι (1-0). Ισοπαλίες με Μπλάκμπερν (0-0) και Πρέστον (0-0), ήττες από Νταντί (1-2) και Τρανμίρ (1-4). Ίδια ομάδα είναι σε σχέση με την περασμένη χρονιά, διατηρήθηκε στην τεχνική ηγεσία ο Μπράουν, ενώ κράτησε τον βασικό κορμό. Περιμένουμε να κυλήσει η σεζόν στα ίδια κυβικά.

ΕΞΕΤΕΡ

Αδικείται από την 14η θέση και τη συνολική χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή, καθώς υπήρχαν δυνατότητες να τερματίσει πιο ψηλά. Έπαιξε ελεύθερο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ξέμεινε από κίνητρο στο φινάλε, μετρώντας έξι ήττες τις εφτά τελευταίες αγωνιστικές. Παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία ο Γκάρι Κάλντγουελ, κινήθηκε στο μεταγραφικό κομμάτι, καλύτερη προσθήκη ο ακραίος αμυντικός Τζουλς, ενώ ανέβασε πολλούς από την Κ18. Πάρα πολλές αποχωρήσεις βασικών «πυλώνων», έφυγαν ο γκολκίπερ Μπλάκμαν, οι ακραίοι αμυντικοί Σπαρκς, Καπρίς, Κίτι, ο μέσος Κόλινς και ο αρχισκόρερ Μπράουν.

Σε φιλικές αναμετρήσεις πέτυχε νίκες κόντρα σε Τίβερτον (1-0), Μάουσχολ (8-1), Τόντον (3-0) και Ουέστον (3-2). Λευκή ισοπαλία με την Μπαθ, ήττες από Τορκί (1-4), Μπρίστολ Σίτι (0-4) και Κόβεντρι (1-2). Μοιάζει τρομερά αποδυναμωμένη, έφυγαν παίκτες βαρόμετρα που την πήραν στις «πλάτες» την περασμένη σεζόν και τα κενά ήταν φανερά στα δυνατά φιλικά που έδωσε. Θεωρούμε πως θα είναι από τις ομάδες, οι οποίες θα υποβιβαστούν.

ΜΠΕΡΤΟΝ

Κατέλαβε την 15 θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος. Τεράστιο πρόβλημα αποτέλεσε η ανασταλτική λειτουργία, καθώς είχε την 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (79 γκολ παθητικό), πάντως τις τελευταίες αγωνιστικές βελτιώθηκε σημαντικά στο συγκεκριμένο κομμάτι. Τον Σεπτέμβριο απομακρύνθηκε ο Χασελμπάινκ από τον πάγκο και την κατάσταση ανέλαβε ο Ντίνο Μαάμρια, ο οποίος συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία. Προχώρησε σε αποκτήσεις πολλών ελεύθερων ποδοσφαιριστών, αξιοσημείωτες επιλογές ο τερματοφύλακας Μπλάκμαν, ο μπακ Καπρίς και ο στράικερ Γκόρντον.

Έκανε γερό ξεσκαρτάρισμα, μοναδική σημαντική φυγή του κομβικού μεσοαμυντικού Τέιλορ. Σε φιλικούς αγώνες κέρδισε τις Άλφρετον (4-1), Μικλόβερ (1-0) και Μπέλμπερ (4-2). Ισοπαλίες με Νάνιτον (1-1), Κρου (2-2), Μπράκλεϊ (2-2) και Γουέστ Μπρομ (2-2), ήττες από Στόουκ (0-1) και Σκάνθορπ (1-2). Υπήρξαν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, δεν έφυγαν «βαριά ονόματα», ενώ πρόσθεσε ποιότητα με τις αποκτήσεις ορισμένων παικτών. Μπορεί να πραγματοποιήσει θετική πορεία και να βρεθεί κοντά στη 10αδα.

ΤΣΕΛΝΤΕΝΑΜ

Ξεκίνησε μουδιασμένα τη σεζόν, όμως δεν έμπλεξε σε περιπέτειες όσο αφορά τη σωτηρία, τερματίζοντας στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο κόουτς Μίκαελ Νταφ την… άφησε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα για λογαριασμό της Μπάρνσλεϊ και τελικά πορεύθηκε με τον μέχρι πρότινος βοηθό Γουέιντ Έλιοτ. Νωθρή επιθετική λειτουργία σε όλη τη διάρκεια, τον Οκτώβριο μέτρησε τέσσερις διαδοχικές ήττες, παρόλα αυτά ανέβασε στροφές τις τελευταίες αγωνιστικές, σώζοντας εύκολα την παρτίδα. Ο Έλιοτ εξαργύρωσε την περσινή θετική χρονιά και συνεχίζει, ελάχιστες μεταγραφικές κινήσεις, ξεχωρίζουν ο πολύπειρος στόπερ Ντέιβις και ο μπακ Σμιθ. Την «πόρτα της εξόδου» είδαν ο βασικός ακραίος αμυντικός Τζάκσον, ο σημαντικός εξτρέμ Μπρουμ και ο αρχισκόρερ Μέι.

Σε φιλικά παιχνίδια νίκησε τις Έβεσαμ (4-2), Σουίντον (6-0), Ουέστον (2-1) και Γουέστ Μπρομ (1-0). Ισοπαλίες με Μπρίστολ Σίτι (1-1) και Νιούπορτ (1-1), έχασε από την Μπέρμιγχαμ (3-2). Ο άνθρωπος που την… πήρε από το χέρι την περσινή χρονιά στο σκοράρισμα αποτελεί παρελθόν και ακόμα δεν έχει βρεθεί άξιος διάδοχος. Πιστεύουμε πως θα τερματίσει ξανά χαμηλά, αφού δεν δείχνει να διαθέτει ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Καλή παρουσία για νεοφώτιστη, την αδικεί η 17η θέση, καθώς έριξε αισθητά απόδοση στο φινάλε της χρονιάς. Θετική εικόνα στο πρώτο διάστημα, από τον Ιανουάριο μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου είχε πτωτική πορεία, ολοκληρώνοντας  το πρωτάθλημα με αρνητικό σερί εφτά παιχνιδιών (0-2-5). Από το 2021 βρίσκεται στον πάγκο ο Τζόι Μπάρτον, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη κόσμου και διοίκησης. Λιγοστές αλλά καλές μεταγραφές, ξεχωρίζουν οι αποκτήσεις του στόπερ Γουίλσον, του εξτρέμ Τόμας και του φορ Μπράουν, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην Έξετερ. Αποχώρησαν παίκτες μεγάλης ηλικίας, σημαντικότερη απώλεια ο χαφ Κουτς.

Σε φιλικούς αγώνες κέρδισε τις Μέλκσαμ (9-0), Ίστλιχ (2-0), Μπρέντφορντ Β’ (1-0), Σουόνσι (2-0) και Τσέστερφιλντ (2-0). Ισοπαλία με Κάρντιφ (1-1), ήττες από Μπράγκα (2-3) και Κάρντιφ (0-1). Η προσωπικότητα του Μπάρτον στον πάγκο, οι ποιοτικές μεταγραφές και το γεγονός πως «ξεφορτώθηκε» παίκτες, που ήταν εκτός πλάνων, μας κάνουν να πιστεύουμε πως θα είναι η μεγάλη έκπληξη της σεζόν.

ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Κατόρθωσε τον στόχο της παραμονής, καθώς σαν νεοφώτιστη δεν είχε βλέψεις για κάτι περισσότερο. Μέτρια παρουσία αμυντικά και επιθετικά σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα μετά τον Ιανουάριο την έμπλεξε σε περιπέτειες στο φινάλε. Στα μέσα Απριλίου απολύθηκε ο κόουτς Ντάρελ Κλαρκ μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ο Άντι Κρόσμπι τον αντικατέστησε, όμως δεν υπήρξε ουσιαστική βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού της. Παρόλα αυτά συνεχίζει στον πάγκο, απέκτησε πολλούς ελεύθερους ποδοσφαιριστές, ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του στόπερ Ιακοβίτι και του μέσου Λόουι.

Σημαντικές οι αποχωρήσεις του κεντρικού αμυντικού Φορέστερ, του χαφ Πετ, του εξτρέμ Βοράλ και του φορ Γουίλσον. Σε φιλικά νίκησε την Κίντσγκροουβ (2-0), ισοπαλίες με Νιούκαστλ Τάουν (0-0) και Γκρίμσμπι (1-1), ήττα από Ντονκάστερ (0-1). Έκανε αρκετές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, μοιάζει αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι και φαίνεται πως αυτή τη φορά θα κινδυνέψει περισσότερο.

ΟΞΦΟΡΝΤ

Πραγματοποίησε θλιβερό δεύτερο γύρο αλλά έστω και με άγχος σώθηκε, τερματίζοντας στην 19η θέση. Απίστευτες οι διακυμάνσεις στην απόδοση της, τον Οκτώβριο μέτρησε τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες, στη συνέχεια «έτρεξε» αήττητο σερί δέκα αγώνων (4-6-0), ενώ από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο αγνόησε τη νίκη για 17 παιχνίδια (0-6-11). Ενδιάμεσα, τον Μάρτιο απομακρύνθηκε ο Καρλ Ρόμπινσον, πορεύθηκε στο φινάλε με τον Λίαμ Μάνιγκ, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάγκο. Υπήρξαν ανακατατάξεις στο ρόστερ, καλές προσθήκες αποτελούν ο στόπερ Τορνίλει, ο μέσος Μακέαχραν και ο φορ Ροντρίγκες.

Έφυγαν αρκετοί παίκτες, σημαντικότερες απώλειες ο βασικός κεντρικός αμυντικός Φίντλει και ο φορ Τέιλορ. Σε φιλικούς αγώνες κέρδισε τις Σαουθάμπτον Κ21 (3-1), Σουόνσι (1-0) και ΚΠΡ (5-0). Λευκή ισοπαλία με Ίστλιχ, ήττα από Μπρίστολ Σίτι (1-4). Δεν έκανε κάτι τρομερό μεταγραφικά και για ακόμα μια χρονιά περιμένουμε να τερματίσει προς το τέλος του βαθμολογικού πίνακα, αφού είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων.

ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ

Παρέμεινε με δραματικό τρόπο στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική, τερματίζοντας έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Έψαχνε μόνο νίκη με την ουραγό Φόρεστ Γκριν και την ίδια ώρα επιζητούσε γκέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς. Τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς και με συνδυασμό την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι διατηρήθηκε στη League 1. Από το 2020 βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία ο 37χρονος Μαρκ Μπόνερ, ο οποίος ουδέποτε στο παρελθόν προπόνησε άλλον σύλλογο. Νεανικό ρόστερ (23,9 μ.ο), πήρε πέντε παίκτες, σημαντικότερες προσθήκες ο γκολκίπερ Στίβενς και ο μπακ Άντριου, ενώ προώθησε τέσσερις από την Κ18.

Αποχώρησε μια.. ντουζίνα, τεράστιες απώλειες ο τερματοφύλακας Μίτοβ, ο στόπερ Τζόουνς, ο μπακ Γουίλιαμς και οι φορ Σμιθ, Κνιμπς και Ιρονσάιντ. Σε φιλικά παιχνίδια κέρδισε τις Σεντ Άλμπανς (3-1) και Ίπσουιτς (2-1), ισοπαλία με Κάρντιφ (1-1), ήττα από Μπαρνέτ (0-2). Την περασμένη σεζόν σώθηκε με το ζόρι, δεν περιμένουμε να συμβεί το ίδιο τη φετινή χρονιά, καθώς έφυγαν οι τρεις πρώτοι σκόρερ και δεν τους αντικατέστησε. Αποτελεί βασική πρόταση για υποβιβασμό σε απόδοση 3,50.

cta_box_bg
Mοναδική προσφορά* για να σκοράρεις καθημερινά στις πιο δημοφιλείς λίγκες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία και πήρε εύκολα τον τίτλο στη League 2. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από την αρχή της χρονιάς, είχε την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (34 γκολ παθητικό), ενώ μεγαλύτερο ατού αποτέλεσε η έδρα της, μετρώντας μόνο δύο ήττες σε 23 ματς (15-6-2). Ο Ρίτσι Γουέλενς παρέμεινε στον πάγκο μετά την εξαιρετική σεζόν, έκανε λιγοστές αλλά ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις, αποκτώντας τον γκολκίπερ Χόις, τους μέσους Γκάλμπρεϊθ, Σάντερς και τον στράικερ Αγκιέι. Αποχώρησαν 14 ποδοσφαιριστές, πάντως μόνο οι αποχωρήσεις του βασικού τερματοφύλακα Βιγκουρού και του αρχισκόρερ Πολ Σμιθ θεωρούνται απώλειες.

Έδωσε έξι φιλικά παιχνίδια αλλά δεν κέρδισε κανένα. Ισοπαλίες με Μπιλερικέι (0-0), Τσάρλτον (1-1) και Ντάγκεναμ (1-1), ήττες από Τσέλμσφορντ (0-2), Έμπσφιλντ (2-3) και Κόλτσεστερ (1-2). Προχώρησε σε γερό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, κάλυψε τα κενά με τον καλύτερο τρόπο και θεωρούμε πως έχει τη δυνατότητα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Πήρε δίκαια την απευθείας άνοδο, καταλαμβάνοντας την 2η θέση της βαθμολογίας στη League 2. Δύναμη αποτέλεσε η έδρα, αφού είχε την καλύτερη συγκομιδή στην κατηγορία (17-2-4), ενώ και η καλή αμυντική παρουσία (39 γκολ παθητικό) ήταν από τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας. Φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή στο φινάλε, καθώς μέτρησε πέντε νίκες τις έξι τελευταίες αγωνιστικές, μάλιστα στις τέσσερις κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Ο Στιβ Έβανς συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, προχώρησε σε δέκα μεταγραφές, ξεχωρίζουν ο ακραίος αμυντικός Μπάτλερ και ο χαφ Φρίμαν, ενώ έφυγαν 11 παίκτες.

Κομβικές οι απώλειες του μπακ Κλαρκ, του μέσου Ριβς και του αρχισκόρερ Νόρις. Σε φιλικές αναμετρήσεις κέρδισε τις Σεντ Νέοτς (2-0), Χίτσιν (3-0), Ίπσουιτς (2-1) και Τότεναμ Κ21 (4-0). Ισοπαλία με Κόλτσεστερ (1-1), ήττα από Στάμφορντ (1-2). Αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, μοιάζει οριακά ζημιωμένη σε σχέση με την περασμένη περίοδο και θεωρούμε πως θα είναι από τις ομάδες που θα πέσουν.

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Τερμάτισε στην 3η θέση της League 2 και ανέβηκε απευθείας στη League 1. Αρκετά σκαμπανεβάσματα στον πρώτο γύρο, «ξύπνησε» τον Φεβρουάριο και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου μέτρησε μόλις δύο ήττες σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος (9-3-2). Παρουσιάστηκε εξαιρετική μακριά από την έδρα της, έχοντας τον καλύτερο απολογισμό στην κατηγορία (11-8-4). Από το 2021 είναι στην τεχνική ηγεσία ο Τζον Μπρέιντι, ανακοίνωσε τις αποκτήσεις τεσσάρων παικτών, κυριότερες προσθήκες ο στόπερ Μόνθε και ο μπακ Μπρουγκ, ενώ παρατάθηκε ο δανεισμός του πολύτιμου μέσου Λέοναρντ από την Μπράιτον.

Λύθηκαν αρκετά συμβόλαια παικτών, πάντως κανένας δε θεωρείται απώλεια. Σε φιλικά παιχνίδια κέρδισε τις Μπράκλεϊ (2-1) και Μίλτον Κέινς (3-1), ισοπαλία με Κιντερμίνστερ (2-2), ήττες από Λέστερ (0-1) και Μπέρμιγχαμ (0-1). Επέλεξε να βασιστεί στον πετυχημένο περσινό κορμό, δεν έφυγε κανένας πρωτοκλασάτος παίκτης και μοιάζει έτοιμη να δώσει σκληρή μάχη για τη σωτηρία.

ΚΑΡΛΑΪΛ

Πήρε το τελευταίο προνομιούχο εισιτήριο από τη League 2, «σφραγίζοντας» την άνοδο στα πλέι οφ. Αν και πέρασε ντεφορμάρισμα στο φινάλε της κανονικής διάρκειας κατέλαβε την 5η θέση, στους διπλούς αγώνες μπαράζ «ξεπέρασε το εμπόδιο» της Μπράντφορντ, ενώ στο μονό τελικό επικράτησε της Στόκπορτ στη διαδικασία των πέναλτι. Σταθερά στον πάγκο βρίσκεται ο Πολ Σίμπσον, απέκτησε οκτώ ποδοσφαιριστές, ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του μέσου Μακγκέουτς και του φορ Μαγκουάιρ, ενώ αποχώρησαν δεκατρείς. «Πόνεσαν» οι φυγές του πολύτιμου στόπερ Φίνι και του αρχισκόρερ Ντένις.

Σε φιλικούς αγώνες κέρδισε τις Άνναν (2-1), Γκρέτνα (7-0), Γουόρκινγκτον (3-0) και Νιούκαστλ Κ21 (2-0). Ισοπαλία με την Κόρλει (1-1), μοναδική ήττα από τη Νταντί Γιουνάιτεντ (1-2). Με τεράστιο άγχος ανέβηκε στην κατηγορία, δεν ενισχύθηκε όσο θα έπρεπε, ενώ και η απώλεια του «κανονιού» Ντένις τη φέρνουν δικαιολογημένα ως ένα από τα κυριότερα φαβορί για υποβιβασμό.

Επιμέλεια: Γιώργος Κούλης

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση