foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Αγγλίας 2023-24: Preview Τσάμπιονσιπ

Previews Πρωταθλημάτων | 01 Αυγ 2023 12:00
CHAMPIONSHIP-afierwma-foxbet_NEW.jpg

Ένα από τα πιο σκληρά πρωταθλήματα του κόσμου, η Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, κάνει σέντρα την Παρασκευή (04/08) και όπως κάθε χρόνο αναμένεται να είναι απρόβλεπτο και συναρπαστικό.

Πάντα με εκπλήξεις κυλά η κάθε σεζόν, με βαριά χαρτιά να μην καταφέρνουν να μπουν ούτε στα πλέι οφ, ενώ ομάδες που ήταν να παλέψουν για την παραμονή, εν τέλει να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού και να τερματίζουν εντός εξάδας.

Η Λούτον αποτέλεσε μια τέτοια ομάδα πέρυσι και πήρε την άνοδο μέσω των πλέι οφ. Αντιθέτως, παρά το ποιοτικό τους ρόστερ, «κόλλησαν» στην κατηγορία οι Νόριτς, Γουότφορντ και Γουέστ Μπρομ και φέτος θα επιχειρήσουν να ρεφάρουν, διεκδικώντας την απευθείας άνοδο. Πολύ δύσκολο το έργο τους πάντως, αφού οι αξιόλογες Λέστερ, Λιντς και Σαουθάμπτον υποβιβάστηκαν από την Πρέμιερ με σκοπό να επανέλθουν άμεσα στα σαλόνια του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Τεράστια μάχη θα γίνει και στα χαμηλά στρώματα, αφού οι τρεις νεοφώτιστες Ίπσουιτς, Πλίμουθ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ, μαζί με τις Ρόδεραμ, Χάντερσφιλντ και Κάρντιφ αναμένεται να παλέψουν για την παραμονή.

Σύστημα διεξαγωγής

Από το 1991 και μετά, το σύστημα διεξαγωγής της Τσάμπιονσιπ, στην οποία συμμετέχουν 24 σύλλογοι, δεν έχει αλλάξει. Έπειτα από τις 46 αγωνιστικές, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις προβιβάζονται απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκείνες που θα καταταχθούν από την 3η έως την 6η θέση θα μετάσχουν στα πλέι-οφ για να προκύψει η τρίτη ομάδα που θα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Οι τρεις τελευταίες της βαθμολογίας υποβιβάζονται στη Λιγκ 1.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, ισχύουν τα εξής κριτήρια:

1) Διαφορά τερμάτων
2) Καλύτερη επίθεση
3) Μεταξύ τους ματς
4) Περισσότερες νίκες
5) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση 
6) Λιγότεροι βαθμοί ποινής ως την 42η αγωνιστική

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Λέστερ

2. Λιντς

3. Νόριτς

4. Στόουκ

5. Σαουθάμπτον

6. Μίντλεσμπρο

7. Γουέστ Μπρομ

8. Γουότφορντ

9. Κόβεντρι

10. Σάντερλαντ

11. Μίλγουολ

12. Χαλ

13. Σουόνσι

14. Μπέρμιγχαμ

15. Μπρίστολ Σίτι

16. Πρέστον

17. Ίπσουιτς

18. Κάρντιφ

19. ΚΠΡ

20. Μπλάκμπερν

21. Σέφιλντ Γουέν.

22. Χάντερσφιλντ

23. Ρόδεραμ

24. Πλίμουθ

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 10 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Χ. Γουίνκς (Μ) Τότεναμ

Λέστερ

Γουέσλεϊ (Ε) Άστον Βίλα Στόουκ
Ρ. Μάε (Ε) Φερεντσβάρος Στόουκ
Έ. Σιμς (Ε) Έβερτον Κόβεντρι
Βινάγκρε (Α)

Σπόρτινγκ Λισ.

Χαλ
Κ. Κόουντι (Α) Γουλβς Λέστερ
Αμπάντου (Α) Τσέλσι Λιντς
Ούγκμπο (Ε) Τρουά Κάρντιφ
Ά. Ράμσεϊ (Μ) Νις Κάρντιφ
Ρ. Μάνινγκ (A) Σουόνσι Σαουθάμπτον

Τι παίζουμε

Νικητής Διοργάνωσης: Λέστερ 5.00

Να προβιβαστεί: Στόουκ ➥ 7.00

Να τερματίσει στις τρεις τελευταίες θέσεις: Πλίμουθ ➥ 3.00

 

Οι ομάδες της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας 

ΛΕΣΤΕΡ

Μόλις οκτώ χρόνια έχουν περάσει από το «θαύμα» της Λέστερ που κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ το 2016. Ωστόσο από αυτό το σημείο και έπειτα, η διοίκηση έδειξε να μην αποδίδει τον απαραίτητο ζήλο στην ομάδα και μοιραία ήρθε η κατάρρευση. Παρ’ ότι το πάλεψε τις τελευταίες αγωνιστικές πέρυσι, δεν κατάφερε να σωθεί, τερματίζοντας στην 18η θέση της Πρέμιερ κι επιστρέφει στα γήπεδα της Τσάμπιονσιπ μετά από μόλις εννέα έτη. Παρά την πετυχημένη παρουσία του Ρότζερς για πέντε σεζόν στον πάγκο της, η διοίκηση επέλεξε να αποδεσμεύσει τον Βορειοιρλανδό στα μέσα της σεζόν. Ο Σμιθ είχε πολύ δύσκολο έργο και παρά την καλή του προσπάθεια, δεν μπόρεσε να βοηθήσει τις «αλεπούδες» να αποφύγουν το μοιραίο. Μια ρισκαδόρικη επιλογή φέτος στον πάγκο της, αφού συμφώνησε με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Μαρέσκα. Ο Ιταλός πέρυσι ήταν ένας από τους βοηθούς του Γουαρδιόλα στη Σίτι, ενώ έχει καθίσει μόλις μια φορά σε πάγκο πρώτης ομάδας, στην Πάρμα, το 2021 για λίγους μόλις μήνες.

Ο υποβιβασμός στην Τσάμπιονσιπ αναμενόμενα έφερε και τις αποχωρήσεις αρκετών πρωτοκλασάτων παικτών της. Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν ο μεσοεπιθετικός Μάντισον, ο μέσος Τίλεμανς, ο στόπερ Σογιουντσού και ο εξτρέμ Πέρεθ. Σοβαρές προσθήκες εκείνες του μέσου Γουίνκς (Τότεναμ) και του στόπερ Κόαντι. Για την ώρα έχει διατηρήσει σημαντικούς παίκτες των περασμένων ετών, όπως ο αρχισκόρερ Βάρντι, ο εξτρέμ Μπαρνς και οι μέσοι Πράετ, Εντιντί. Αναμφίβολα ρόστερ που μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να κερδίσει την επάνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, σωστά προσφέρεται ως το πρώτο φαβορί.

ΛΙΝΤΣ

Η πώληση του Ραφίνια στην Μπαρτσελόνα στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, έφερε μεγάλα χρηματικά αποθέματα στο ταμείο της. Τα οποία δαπάνησε και αποτέλεσε μια από τις ομάδες παγκοσμίως που ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα. Βέβαια, οι επιλογές τόσο σε παίκτες αλλά και σε τεχνικό τιμ δεν ήταν οι ανάλογες και έτσι υποβιβάστηκε εύκολα από την Πρέμιερ. Η νοοτροπία του Αμερικανού Μαρς, δεν μπόρεσε να ταιριάξει με τη Λιντς. Ακολούθησαν οι Χάβι Γκράθια και Σαμ Άλαρνταις, κανένας τους δεν μπόρεσε να βγάλει την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη. Νέα εποχή με τον Γερμανό Φάρκε στον πάγκο της, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από ανόδους, έχοντας προβιβάσει τη Νόριτς δύο φορές στην Πρέμιερ Λιγκ.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές το ρόστερ μέχρι στιγμής. Αποχωρίστηκε τον εμβληματικό φορ Ροντρίγκο που θα συνεχίσει στο Κατάρ, ενώ δανεικοί δόθηκαν οι καλοί αμυντικοί Ρόκα και Γιορέντε. Απουσιάζει η εμπειρία από το δυναμικό, ωστόσο η παρουσία του Φάρκε στον πάγκο, την κάνει υπολογίσιμη για τη διεκδίκηση της επιστροφής στην Πρέμιερ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Αποτέλεσε τη χειρότερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, τερματίζοντας εν τέλει εκεί και μάλιστα στο -11 από τη σωτηρία. Το γεγονός ότι άλλαξε τρεις προπονητές κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν μπόρεσε να της επιφέρει σταθερότητα και μοιραία το πλήρωσε. Ούτε ο τελευταίος Σέγιες θα συνεχίσει και έτσι φέτος θα πορευτεί με τον ανερχόμενο Ράσελ Μάρτιν. Μόλις 37 ετών, ο πρώην προπονητής της Σουόνσι που έδειξε συμπαθητικό έργο στους Ουαλούς για δύο σεζόν.

Για την ώρα έχει καταφέρει να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού. Αποχώρησαν ως ελεύθεροι οι εξτρέμ Γουόλκοτ και Ελιονούσι, ενώ ο μεσοεπιθετιός Όρσιτς που δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα, δόθηκε στην Τράμπζονσπορ. Πολύ πιθανό ωστόσο να απωλέσει και άλλα βασικά γρανάζια, με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό Λάβια και τον αμυντικό Λιβραμέντο να βρίσκονται στο στόχαστρο μεγαλύτερων ομάδων. Μοναδική προσθήκη μέχρι στιγμής ο αξιόλογος αμυντικός Μάνινγκ που αποτελεί εισήγηση του Μάρτιν αφού συνεργάστηκε μαζί του στη Σουόνσι. Τρίτο φαβορί για την άνοδο, θα χρειαστεί να παλέψει αρκετά πάντως για να την πετύχει.

ΝΟΡΙΤΣ

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί ομάδα «ασανσέρ» και θεωρούταν σίγουρο πως θα επέστρεφε άμεσα στην Πρέμιερ. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε παρ’ ότι διέθετε ένα από τα κορυφαία ρόστερ της κατηγορίας. Μάλιστα πραγματοποίησε κάκιστη σεζόν, μένοντας εκτός πλέι οφ, για να τερματίσει εν τέλει στην 13η θέση. Ο Γερμανός κόουτς Βάγκνερ, που ήρθε πέρυσι στα μισά της σεζόν, θα βρίσκεται και φέτος στον πάγκο της. Προπονητής που είχε ανεβάσει τη Χάντερσφιλντ πριν λίγα χρόνια στην Πρέμιερ, η διοίκηση του δείχνει εμπιστοσύνη και θεωρεί πως μπορεί να κάνει το ίδιο και με τη Νόριτς.

Ο εμβληματικός φορ Πούκι (Μινεσότα) και ο καλός μεσοεπιθετικός Ντόουελ (Ρέιντζερς) είναι οι δύο πιο ηχηρές αποχωρήσεις από το ρόστερ της. Ήρεμη μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, προσθέτοντας μονάχα τον Ισπανό εξτρέμ Σάινθ από την Γκιρέσουνσπορ. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται αρκετές προσθήκες αφού διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο που αν το διατηρήσει αναλλοίωτο, σίγουρα μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν και χωρίς να διαθέτει και το πιο φανταχτερό ρόστερ της κατηγορίας μπόρεσε να τερματίσει εντός ζώνης πλέι οφ. Εκεί έκανε ακόμα μια έκπληξη αποκλείοντας το φαβορί Μίντλεσμπρο στα ημιτελικά. Στον τελικό έφτασε μια ανάσα από την άνοδο, ωστόσο την έχασε από τη Λούτον στα πέναλτι. Από το 2017 στον πάγκο της, ο Ρόμπινς, της έχει χαρίσει δύο ανόδους από τη Λιγκ 2 στη Λιγκ 1 και από εκεί στην Τσάμπιονσιπ, ενώ οριακά δεν την πήρε για την Πρέμιερ.

Έχασε τον κορυφαίο παίκτη της, τα δύο τελευταία χρόνια, τον Σουηδό φορ Γιόκερες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας). Ο νεαρός Σιμς από την Έβερτον είναι ο αντικαταστάτης του, ενώ μπορεί να παρατηρηθεί μια ποιοτική άνοδος του ρόστερ της, αφού αποκτήθηκαν οι ικανοί μπακ Ντασίλβα (Μπρίστολ Σίτι), Φαν Έουικ (Χερενφέεν) και ο μέσος Σακαμότο (Οστάνδη), επιπλέον διατηρήθηκε αναλλοίωτος ο περσινός κορμός. Παρά τις δύο καλές σεζόν που έκανε πρόσφατα, οι μπουκ την βλέπουν και πάλι με δυσπιστία, βρίσκεται χαμηλά στις εκτιμήσεις τους.

ΚΠΡ

 Άκρως προβληματική η περσινή σεζόν, χρειάστηκε να φτάσει στις τελευταίες αγωνιστικές για να εξασφαλίσει την παραμονή. Μέχρι τον Νοέμβριο, έδειχνε καλό πρόσωπο και πρωταγωνιστούσε, ωστόσο μετά τη φυγή του κόουτς Μπιλ για τη Ρέιντζερς, κατέρρευσε. Ο Κρίτσλι δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει να διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο. Τότε πλησίασε απειλητικά στην επικίνδυνη ζώνη, ούτε ο Έινσγουορθ που ήρθε μετά και συνεχίζει φέτος, τη βοήθησε ιδιαίτερα. Ωστόσο, πήρε τα ματς που έπρεπε στις τελευταίες αγωνιστικές και έτσι έστω και ζόρικα κέρδισε τη σωτηρία, τερματίζοντας στην 20η θέση.

Ο γκολκίπερ Μπέγκοβιτς από την Έβερτον και ο μπακ Φοξ της Στόουκ, αποτελούν οι δύο σημαντικότερες προσθήκες. Στην αντίπερα όχθη, έχασε σημαντικά γρανάζια όπως ο γκολκίπερ Ντιενγκ, οι στόπερ Ντίκι, Μπαλογκάν και ο μέσος Γιόχανσεν. Αποτελεί ένα από τα φαβορί για να τερματίσει στις τελευταίες θέσεις, ενώ ο κόουτς Έινσγουορθ δεν πείθει ιδιαίτερα. Ίσως και να μην καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Μετά την έλευση του Κάρικ στον πάγκο της στα τέλη του Οκτώβρη άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο και αποτέλεσε μια από τις πιο θεαματικές και επιθετικές ομάδες της κατηγορίας. Σε συνδυασμό με την τρομερή σεζόν του πρώην φορ του ΠΑΟΚ Άκπομ, που μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, έδωσε μάχη μέχρι τέλους για την απευθείας άνοδο. Ωστόσο δεν τα κατάφερε κι αρκέστηκε να τη διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ. Εκεί μπήκε ως το απόλυτο φαβορί, ωστόσο γνώρισε πικρό αποκλεισμό από την Κόβεντρι στα ημιτελικά. Άπαντες ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Κάρικ, ευνόητα συνεχίζει και φέτος στην άκρη του πάγκου.

Το μεγάλο αστέρι Άκπομ ξεκίνησε κανονικά την προετοιμασία με την ομάδα, η «Μπόρο» θα κάνει προσπάθειες να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, παρά την πίεση που υπάρχει από ομάδες της Πρέμιερ. Ο νεαρός στόπερ Φαν Ντεν Μπεργκ (Τσβόλε) και ο Αφρικανός γκολκίπερ Ντιενγκ (ΚΠΡ) αποτελούν τις δύο καλύτερες μεταγραφές της. Παρελθόν ο βασικός γκολκίπερ Λάμλεϊ (ελεύθερος) και ο αξιόλογος αριστερός μπακ Μαρκ Μπόλα (Σάμσουνσπορ). Στην τέταρτη θέση των φαβορί για να πάρει την απευθείας άνοδο, μεγάλοι στοίχημα για τον Κάρικ να παρουσιάσει και για δεύτερη διαδοχική σεζόν, ένα ανταγωνιστικό ρόστερ.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Κλασική αυτοκαταστροφική Μίλγουολ για ακόμα μια χρονιά. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν εντός ζώνης πλέι οφ, τα έκανε μαντάρα πάντως τις τελευταίες αγωνιστικές. Εν τέλει έμεινε εκτός για έναν βαθμό, τερματίζοντας στην 8η θέση. Με τον αξιόλογο κόουτς Ρόουετ θα πορευτεί για πέμπτη διαδοχική σεζόν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δείχνει να διατηρεί όλους τους βασικούς παίκτες της περσινής σεζόν. Καλές προσθήκες, ο Βέλγος μέσος Νόρε (Λέουβεν), ο στόπερ Χάρντινγκ (Ρόδεραμ) και ο αριστερός μπακ Μπράιαν (Φούλαμ). Πολύ απρόβλεπτη ομάδα και παρ’ ότι δεν διαθέτει το πιο φανταχτερό ρόστερ, μπορεί από να κινδυνέψει για την παραμονή, μέχρι και να κυνηγήσει την απευθείας άνοδο, δεν «τραβάει» κάποια πρόβλεψη.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Ως νεοφώτιστη στην Τσάμπιονσιπ είχε ως μεγάλο στόχο την παραμονή. Ωστόσο αυτή ήρθε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν και έτσι μπόρεσε να κοιτάξει λίγο παραπάνω, κατακτώντας ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ. Στα ημιτελικά μπορεί να κέρδισε το πρώτο ματς επί της Λούτον, ωστόσο στη ρεβάνς ηττήθηκε κι έμεινε εκτός, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στο φινάλε της σεζόν. Πρωτεργάτης αυτής της πορείας, ο πολύπειρος κόουτς Μόουμπρι και με εκείνον συνεχίζει τη φετινή της περιπέτεια.

Πέρυσι τη βοήθησε αρκετά ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός Ντιαλό (37/13), που είχε έρθει ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν κατάφερε να τον έχει και φέτος στο ρόστερ της. Σημαντικό ότι για την ώρα έχει διατηρήσει όλα τα βασικά γρανάζια της περσινής σεζόν. Ενισχύθηκε με τους φορ Σεμέδο και Μαγιέντα, από τις δεύτερες ομάδες των Μπενφίκα και Σοσό αντίστοιχα. Επιπλέον, καλές προσθήκες οι μεσοεπιθετικοί Μπέλινγχαμ (Μπέρμιγχαμ, αδερφός του παίκτη της Ρεάλ) και Ντακ (Μπλάκμπερν). Αναμένεται να σώσει εύκολα την κατηγορία, δύσκολα ωστόσο θα κάνει πορεία σαν της περασμένης σεζόν.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Ρίσκαρε με τον άπειρο κόουτς Γιουστάς στον πάγκο, ο οποίος για πρώτη φορά προπόνησε ομάδα ανδρών. Είχε πάντως ένα συμπαθητικό ρόστερ και κατάφερε έστω και στις τελευταίες αγωνιστικές να φτάσει στην παραμονή, τερματίζοντας στην 17η θέση. Δεν έχει λόγο να μην συνεχίσει με τον 42χρονο τεχνικό αν και οι απαιτήσεις φέτος θα είναι μεγαλύτερες.

Έχασε τον μεσοεπιθετικό Μπέλινγχαμ (αδερφός του παίκτης της Ρεάλ), ο οποίος ωστόσο δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν αποτελεί σπουδαία απώλεια. Από την άλλη ο εξτρέμ Τσονγκ που υπέγραψε στη Λούτον, ήταν ένα παίκτης που βασίστηκε πάνω του αρκετά η Μπέρμιγχαμ. Ζωηρή πάντως μέχρι τώρα στις προσθήκες, αφού μεγάλη μεταγραφή είναι αυτή του μεσοεπιθετικού Μιγιόσι από την Άντβερπ, ενώ επίσης ξεχωρίζουν ο εξτρέμ Ντεμπελέ (Μπόρνμουθ), ο μεσοαμυντικός Μπιέλικ (Ντέρμπι) και ο στόπερ Σάντερσον (Γουλβς). Με αυτές τις κινήσεις, σίγουρα δείχνει ικανή να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή, ενώ δεν αποκλείεται να παλέψει και για την είσοδο στα πλέι οφ.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί για άνοδο πέρυσι, ωστόσο έμεινε αρκετά πίσω. Αναγκάστηκε να απολύσει τον κόουτς Μπρους, ο πρώην του Ολυμπιακού Κορμπεράν πήρε τα ηνία. Με το μαγικό του ραβδάκι έφερε ένα τρομερό αγωνιστικό ντεμαράζ στην ομάδα αλλά αυτό δεν είχε διάρκεια. Πίστεψε μέχρι την τελευταία στιγμή την είσοδο στα πλέι οφ, ωστόσο δεν τα κατάφερε και το φινάλε την βρήκε στην 9η θέση, στο -3 από την εξάδα. Ο Ισπανός τεχνικός θα βρίσκεται και φέτος στο τιμόνι της, δείχνοντας πολύ ενθαρρυντικά πράγματα πέρυσι, ενώ με προ διετίας είχε φτάσει με την αδύναμη Χάντερσφιλντ, ως τον τελικό των πλέι οφ, τον οποίο έχασε από τη Νότιγχαμ.

Καθόλου ζωηρή έως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι. Μοναδική προσθήκη -ως δανεικός- από την Μπράιτον, ο Εκουατοριανός μεσοεπιθετικός Σαρμιέντο. Αντιθέτως αποχώρησαν καλές περιπτώσεις, όπως οι μέσοι Λίβερμορ, Ρόγκιτς και οι αμυντικοί Ο’ Σι, Μπράιαν. Πάντως όχι κακό το υπάρχον ρόστερ, δεν μπορεί πάντως να ελπίζει σε απευθείας άνοδο με αυτόν τον ανταγωνισμό, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να τερματίσει σε μια θέση, εντός της ζώνης των πλέι οφ.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Μπήκε με τρομερές βλέψεις την περσινή σεζόν, οδηγούσε την κούρσα για αρκετό καιρό, ενώ επίσης για πολλές αγωνιστικές βρισκόταν εντός θέσεων πλέι οφ. Παρ’ όλα αυτά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα δεν της επέτρεψε να τερματίσει εντός εξάδας. Έχασε την είσοδο της στα πλέι οφ, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων, μένοντας στην έβδομη θέση. Τα πήγε καλά ο Δανός Τόμασον στην πρώτη του χρονιά, παρ’ όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει λίγες μέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος αποτελεί η αλλαγή πολιτικής της ομάδας. Συγκεκριμένα η Ινδία έχει ζητήσει από τους επιχειρηματίες να περιορίσουν τις επενδύσεις τους, μακριά από τη χώρα.

Έτσι οι ιδιοκτήτες της Μπλάκμπερν ανακοίνωσαν περικοπή της τάξεως του 20% στο μεταγραφικό μπάτζετ. Με ελεύθερους και δανεικούς παίκτες μέχρι στιγμής η ενίσχυση της, ξεχωρίζει ο μεσοεπιθετικός της ΤΣΣΚΑ, Σιγκούρουσον (δανεικός) και ο μέσος Τρόνσαντ που ήρθε ως ελεύθερος από τη Φίτεσε. Ο Τόμασον πάντως έχει ζητήσει τουλάχιστον τρεις προσθήκες ακόμα, ενώ έχουν αποχωρήσει βασικά γρανάζια της περσινής σεζόν, όπως ο σπουδαίος μεσοεπιθετικός Μπρέρετον (Βιγιαρεάλ) και ο μεσοεπιθετικός Ντακ (Σάντερλαντ). Με το μεταγραφικό εμπάργκο που έχει υποστεί, δεν αναμένεται να πρωταγωνιστήσει φέτος. Έχει όμως το ρόστερ να σταθεί αξιοπρεπώς στην κατηγορία.

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΟΥΟΝΣΙ

Δεν μπόρεσε να συνδυάσει το καλό ποδόσφαιρο με τα επιθυμητά αποτελέσματα στο πρώτο μισό. Έτσι είδε τον στόχο των πλέι οφ να μην πιάνεται. Παρ’ όλα αυτά τη βοήθησε ότι έπαιξε χωρίς άγχος τις τελευταίες αγωνιστικές και λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, τερματίζοντας μόλις στο -3 από την εξάδα. Ο μόλις 37χρονος κόουτς Μάρτιν, τράβηξε τα βλέμματα μεγαλύτερων ομάδων και συμφώνησε με τη Σαουθάμπτον. Ο Βορειοιρλανδός Νταφ που οδήγησε πέρυσι την Μπάρνσλεϊ στα πλέι οφ της Λιγκ 1, είναι ο αντικαταστάτης του.

Λίγα πράγματα έως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι, σημαντικό το ότι διατηρεί για την ώρα, τον πρώτο σκόρερ/φορ Πιρόε. Θα τον πλαισιώνει ο επίσης επιθετικός Γέιτς από την Μπλάκπουλ, έφυγαν ο καλός στόπερ Λατιμποντιέρ και ο πολυθεσίτης αμυντικός Μάνινγκ που ακολούθησε τον Μάρτιν στη Σαουθάμπτον. Δεν αποτελεί ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό, λογικά θα περιοριστεί στην άνετη παραμονή και φέτος.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Με τον κόουτς Πίρσον πραγματοποίησε κάτι πολύ ρισκαδόρικο σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Τσάμπιονσιπ. Παρουσίασε ένα σύνολο με αρκετούς παίκτες από την ακαδημία, της βγήκε σε καλό αφού κατάφερε να δείξει ανταγωνιστική. Έφτασε πολύ εύκολα στον στόχο της παραμονής, τερματίζοντας 14η. Ο κόουτς Πίρσον έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση να πορευτεί με αυτό το πρότζεκτ, για τρίτη χρονιά συνεπώς θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της.

Αν και υπάρχουν αρκετές σειρήνες για τους νεαρούς που ξεχώρισαν πέρυσι με τις εμφανίσεις τους, ακόμα δεν έχει πουλήσει κάποιον. Σημαντικό ότι διατηρεί αναλλοίωτο τον βασικό κορμό του ρόστερ της, δίνοντας παραπάνω αξία και εμπειρία σε αυτούς τους παίκτες. Επιπλέον, προσέθεσε τον αξιόλογο στόπερ Ντίκι από την ΚΠΡ. Στην ίδια λογική θα πάει και φέτος, δεν μπορεί με ένα τόσο νεαρό και άπειρο ρόστερ να πρωταγωνιστήσει σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο Πίρσον έχει την απαιτούμενη ικανότητα να τη βοηθήσει να φτάσει και πάλι στην παραμονή.

ΓΟΥΤΦΟΡΝΤ

Αποτέλεσε και εκείνη ένα από τα φαβορί για την άνοδο, έχοντας υποβιβαστεί από την Πρέμιερ Λιγκ. Παρά το γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ δεν κατάφερε ούτε καν να μπει στα πλέι οφ. Ξεκίνησε με τον Μπίλιτς, ο Κροάτης πλήρωσε τα άσχημα αποτελέσματα που ωστόσο αυτά προήλθαν διότι η ομάδα θύμιζε για αρκετό καιρό νοσοκομείο λόγω των πολλών τραυματισμών. Έκλεισε τη σεζόν με τον Γουάιλντερ, τερματίζοντας εν τέλει 11η. Με τον Γάλλο Ισμαέλ πλέον στην άκρη του πάγκου. Πριν λίγα χρόνια (2021) είχε κάνει την έκπληξη με την Μπάρνσλεϊ οδηγώντας την, στα πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ. Ακολούθησαν αποτυχημένα περάσματα σε Γουέστ Μπρομ και Μπεσίκτας, ενώ στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας, είχε περάσει και από τα μέρη μας και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Έχασε δύο κομβικά στελέχη από την επίθεση, τον Βραζιλιάνο Ζοάο Πέδρο (Μπράιτον) και τον Αφρικανό Σαρ (Μαρσέιγ), ενώ σημαντικές αποχωρήσεις είναι και των στόπερ Καμπασέλε (Ουντινέζε), Εκόνγκ (ΠΑΟΚ). Χαλαρή στις προσθήκες, αφού ήδη διαθέτει αρκετούς παίκτες, ξεχωρίζουν ο μεσοεπιθετικός Ινς (Ρέντινγκ), ο μέσος Λίβερμορ (Γουέστ Μπρομ) και ο φορ Χέιλι (Τουλούζ). Ακόμα μια χρονιά με ποιότητα στο ρόστερ της, μπορεί να μπει στην εξάδα των πλέι οφ.

ΠΡΕΣΤΟΝ

Πραγματοποίησε ακόμα μια αδιάφορη σεζόν. Δεν είχε εξάλλου το ρόστερ για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, αλλά ούτε έδειξε και την απαραίτητη σταθερότητα που απαιτείται για κάτι τέτοιο. Έσωσε εύκολα την κατηγορία, τερμάτισε στην 12η θέση και στο -6 από την εξάδα. Στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της, ο κόουτς Λόου έχει αφήσει θετικά δείγματα, συνεχίζει και φέτος.

Ο μεσοεπιθετικός Γιένσεν από την Οντένσε αποτελεί τη δυνατότερη της προσθήκη. Στην αντίστοιχη θέση, βέβαια έχασε τον πολύτιμο Τζόνσον ο οποίος δεν συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Από εκεί και πέρα, προστέθηκε ο νεαρός φορ Στίουαρτ ως δανεικός από τη Λίβερπουλ, με σκοπό να βοηθήσει στο σκοράρισμα που αποτελεί «αγκάθι» για την Πρέστον. Καλή μεταγραφή αποτελεί και ο κινητικός εξτρέμ Χολμς από τη Χάντερσφιλντ. Δεν διαθέτει το σύνολο για να πρωταγωνιστήσει, σίγουρα όμως δεν αποτελεί ομάδα που θα κινδυνεύσει.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΟΥΚ

Παρ’ ότι για ακόμα μια χρονιά η διοίκηση έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου. Ούτε καν να μπει στα πλέι οφ, τερματίζοντας στην 16η θέση. Ο κόουτς Νιλ αποτελεί σοβαρός προπονητής, ωστόσο δεν μπόρεσε ν' αποδώσει τα αναμενόμενα πέρυσι. Η διοίκηση τον στηρίζει και συνεχίζει μαζί του και φέτος, ευελπιστώντας στην είσοδο στα πλέι οφ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν διακαώς την άνοδο στην Πρέμιερ και το δείχνουν και φέτος αφού για την ώρα αποτελεί η πρωταθλήτρια των μεταγραφών. Προχώρησε σε εξαιρετικές προσθήκες, έχοντας κάνει δικούς της, τους φορ Γουέσλεϊ (Άστον Βίλα), Μάε (Φερεντσβάρος), τον εξτρέμ Βιντιγκάλ (Μαριτίμο), τον μέσο Πίρσον (Μπόρνμουθ) και τους αμυντικούς Ρόουζ (Κόβεντρι), Στίβενς (Σέφιλντ). Δανεικοί ήρθαν ο γκολκίπερ Τράβερς (Μπόρνμουθ) και ο μεσοεπιθετικός Σικίνιο (Γουλβς). Παράλληλα, από το ρόστερ έδιωξε μονάχα παίκτες που δεν μπόρεσαν να της δώσουν το κάτι παραπάνω τα προηγούμενα χρόνια, όπως οι μεσοεπιθετικοί Κλούκας και Πάουελ. Οι μπουκ την τοποθετούν στην 10αδα των φαβορί. Αξίζει το 7,00 του να πανηγυρίσει την άνοδο.

ΡΟΔΕΡΑΜ

Στάθηκε καλά σαν νεοφώτιστη και παρ’ ότι αποτελούσε ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό. Πήρε αρκετά κομβικά ματς στο φινάλε της σεζόν και δικαιωματικά κέρδισε το εισιτήριο και για τη φετινή Τσάμπιονσιπ, τερματίζοντας στην 19η θέση. Άκρως πετυχημένη η επιλογή του νεαρού κόουτς Τέιλορ. Αναμενόμενα συνεχίζεται και φέτος η συνεργασία του με τη Ρόδεραμ, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Δεν έχει το ατελείωτο μπάτζετ, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει κάνει προσεκτικές κινήσεις, με σκοπό να ανεβάσει επίπεδο το υπάρχον ρόστερ. Συγκεκριμένα απέκτησε τον μέσο Καφού (πρώην Ολυμπιακού), τον στόπερ Χολ (Μίντλεσμπρο) και τον γκολκίπερ Φίλιπς (Κάρντιφ). Σημαντικές λύσεις στην επίθεση μπορεί να προσφέρει ο εξτρέμ Ονιεντίμα που ήρθε ως δανεικός από τη Λούτον.

ΧΑΛ

Μπήκε με στόχο να κλειδώσει πρόωρα τον στόχο της παραμονής. Έδειξε αυτοκαταστροφική πολλές φορές και έτσι «φλέρταρε» αρκετές φορές τόσο με την εξάδα αλλά και με την επικίνδυνη ζώνη. Εν τέλει το φινάλε, τη βρήκε στην 15η θέση. Ο Ροσενιόρ που ανέλαβε τον Νοέμβριο, αντικαθιστώντας τον Γεωργιανό Αρβελάτζε, έφερε ηρεμία και σταθερότητα στην ομάδα. Ωστόσο, το αγωνιστικό ντεμαράζ δεν ήταν αρκετό για να τη βοηθήσει να τερματίσει πιο ψηλά. Ο ίδιος τεχνικός θα βρεθεί και φέτος στον πάγκο της, έχοντας την στήριξη και την εμπιστοσύνη από τη διοίκηση.

Δυνατές προσθήκες οι δανεισμοί του αριστερού μπακ Βινιάγκρε (πρώην Ολυμπιακού) από την Σπόρτινγκ, αλλά και ο μεσοεπιθετικός Ντελάπ από τη Μάντσεστερ Σίτι, που γνωρίζει καλά την κατηγορία έχοντας αγωνιστεί σε Στόουκ και Πρέστον τα προηγούμενα χρόνια, με καλή παρουσία. Για την ώρα έχει αποχαιρετήσει μονάχα παίκτες που δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο την προηγούμενη σεζόν. Μπορεί ο Ροσενιόρ να φέρνει ηρεμία και αισιοδοξία στην ομάδα, ωστόσο η Χαλ δεν αποτελεί ομάδα που μπορεί να μπει σφήνα στα πλέι οφ, παρά μόνο να αρκεστεί σε μια ήρεμη παραμονή.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Αν δεν αναλάμβανε τις τύχες της, ο πολύπειρος κόουτς Γούορνοκ, δεν θα είχε φτάσει στον στόχο της παραμονής. Ο 74χρονος έδωσε ψυχολογία και αγωνιστικό πλάνο στην ομάδα, αυτή τα εφάρμοσε με το καλημέρα και τα θετικά αποτελέσματα άρχισαν να διαδέχονται το ένα τ’ άλλο. Σώνοντας την κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και τερματίζοντας στην 18η θέση. Ο Γουόρνοκ συμφώνησε να συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο στον πάγκο της.

Όπως και πέρυσι, υπάρχει οικονομική στενότητα, συνεπώς δεν έχει καταφέρει να ενισχυθεί έτσι όπως θα ‘θελε. Μέχρι στιγμής έχει προσθέσει μονάχα τον γκολκίπερ Μάξγουελ, αντικαθιστώντας έτσι του Βάτσλικ (πρώην Ολυμπιακού) και Σκόφιλντ που αποχώρησαν. Μαζί με αυτούς έφυγαν και άλλοι παίκτες, με σημαντικότερους τον μπακ Ράφελς και τον εξτρέμ Χολμς. Πολύ δύσκολη η υπόθεση παραμονή φέτος, αποτελώντας δικαιολογημένα το τρίτο φαβορί για υποβιβασμό. Παρ’ όλα αυτά με τον Γουόρνοκ στον πάγκο, δεν μπορεί να υποτιμηθεί. 

cta_box_bg
Δώρο* που τα σπάει! Σε υποδεχόμαστε με promo code LEG250 και free δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΡΝΤΙΦ

Για ακόμα μια χρονιά, έστω και στο όριο κατάφερε να φτάσει στη σωτηρία. Είχε ζόρια στον πάγκο της, με τον Μόρισον αρχικά και τον Χάντσον έπειτα. Αναγκάστηκε να προβεί και σε τρίτη αλλαγή προπονητή. Ο Γάλλος Λαμουσί άργησε να πάρει μπρος, ωστόσο όταν το έκανε, η ομάδα πήρε τους απαιτούμενους βαθμούς και σώθηκε, τερματίζοντας στην 21η θέση. Αν και ο Λαμουσί εκπλήρωσε τον στόχο που του τέθηκε, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για να συνεχίσουν και φέτος. Συνεπώς ένας ακόμα παλιός μας γνώριμος, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, Μπουλούτ, θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου. Ο 48χρονος έχει επιδείξει έργο στη γειτονική χώρα, όπου τα έχει πάει περίφημα σε μικρομεσσαίες ομάδες. Πρώτη φορά βγαίνει εκτός συνόρων και σίγουρα αποτελεί ένα ρίσκο για την Κάρντιφ.

Ο Μπουλούτ έφερε μαζί του, τον Έλληνα στόπερ Γούτα, τον οποίο γνωρίζει καθώς και εκείνος αγωνιζόταν στο Τούρκικο πρωτάθλημα. Δύο πολύ δυνατές μεταγραφές από εκεί και πέρα, αποκτώντας τον εξτρέμ Μεϊτέ από τη Ρέντινγκ αλλά και τον γνωστό μέσο Ράμσεϊ που έμεινε ελεύθερος από τη Νις. Καλές προσθήκες επίσης, οι φορ Ούγκμπο και Γκραντ που ήρθαν δανεικοί από Τρουά και Γουέστ Μπρομ αντίστοιχα. Δύσκολο το εγχείρημα με τον Μπουλούτ που δεν έχει εμπειρίες εκτός Τουρκίας, ενώ και το ρόστερ της… δεν γεμίζει το μάτι. Θα κινδυνεύσει, μπορεί ωστόσο να σωθεί στο τέλος.

ΠΛΙΜΟΥΘ

Έκανε τη μεγάλη έκπληξη πέρυσι στη Λιγκ 1 και όχι απλά πήρε την άνοδο, αλλά τερμάτισε και πρώτη στη βαθμολογία. Αφήνοντας πίσω της, ομάδες όπως η Σέφιλντ Γουέν., η Πιτέρμπορο και η Ίπσουιτς. Ο 39χρονος Σουμάχερ από το 2019 αποτελεί στρατιώτης της ομάδας. Ήταν βοηθός προπονητή για δύο χρόνια, ανέλαβε το 2021 ως πρώτος και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα. Ευνόητα συνεχίζει και φέτος στην άκρη του πάγκου, πρόκληση για εκείνον αλλά και για την ομάδα, το δύσκολο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.

Ως νεοφώτιστη δεν  μπορεί να ενισχύσει το ρόστερ έτσι όπως θα ήθελε και θα στηριχτεί κατά κύριο λόγο στον περσινό κορμό. Καλές προσθήκες, οι στόπερ Πλεγουεθέλο, Γκίμπσον και ο μεσοαμυντικός Μούμπα. Ο βασικός επιθετικός Ένις αποτελεί παρελθόν, επιλέγοντας να αγωνιστεί στην Μπλάκμπερν. Αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιους ακόμα δανεισμούς από μεγαλύτερες ομάδες. Δεν εντυπωσιάζει το ρόστερ της, ενώ σε συνδυασμό με την απειρία του κόουτς Σουμάχερ, δύσκολα θα καταφέρει να διατηρηθεί στην Τσάμπιονσιπ.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ

Μόλις δύο χρόνια έμεινε στη Λιγκ 1 κι επέστρεψε στην Τσάμπιονσιπ με μαγικό τρόπο. Παρ’ ότι οδηγούσε την κούρσα του πρωταθλήματος για καιρό, δεν κατάφερε να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις και έτσι οδηγήθηκε στα πλέι οφ. Στα ημιτελικά έδειξε να μένει για ακόμα μια σεζόν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, αφού ηττήθηκε στο πρώτο ματς από την Πιτέρμπορο με το βαρύ 4-0. Παρά τις λίγες πιθανότητες πρόκρισης, επικράτησε με 5-1 στη ρεβάνς και στα πέναλτι πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί περίμενε η Μπάρνσλεϊ και παρ’ ότι το ματς έδειχνε να πηγαίνει στη διαδικασία των πέναλτι, σκόραρε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης και έτσι πανηγύρισε μια τρελή άνοδο. Ο κόουτς Μουρ, ζήτησε μεγαλύτερο συμβόλαιο, η διοίκηση δεν το δέχτηκε και έτσι συμφώνησε με τον Ισπανό Σίσκο. Μέτρια περάσματα από Γουότφορντ, Ουέσκα και Ανόρθωση εσχάτως.

Λίγα πράγματα έως τώρα στις προσθαφαιρέσεις του ρόστερ. Οι μπακ Βαλεντίν (Χιχόν) και Ντελγάδο (Πάκος Φερέιρα) είναι οι δύο πιο αξιόλογες κινήσεις, ενώ ο μέσος Ντελέ Μπασίρου δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του και αποχώρησε. Αν και η Σέφιλντ αποτελεί ομάδα επιπέδου Τσάμπιονσιπ, τα δύο χρόνια απουσίας θα παίξουν τον ρόλο τους. Θα παλέψει σκληρά για να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ και ο Σίσκο δεν εμπνέει σιγουριά σαν προπονητής.

ΙΠΣΟΥΪΤΣ

Τα τελευταία χρόνια έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα για να επανέλθει στην Τσάμπιονσιπ. Δεν θα μπορούσε να μείνει στην ίδια κατηγορία για πέμπτη διαδοχική σεζόν. Πέρασε από αρκετά σκαμπανεβάσματα πέρυσι, εν τέλει σοβαρεύτηκε στο φινάλε και μπόρεσε να τερματίσει στη δεύτερη θέση, παίρνοντας την απευθείας άνοδο για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Μόλις 37 χρονών ο ΜακΚένα που βρίσκεται στον πάγκο της, συνεχίζει για τρίτη σεζόν στην Ίπσουιτς.

Ήρεμη μέχρι τώρα στο μεταγραφικό παζάρι, σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει και το ότι έχει διατηρήσει αναλλοίωτο τον βασικό της κορμό. Περίεργο μείγμα πάντως, αφού και ο ΜακΚένα είναι άγνωστο το εάν θα μπορέσει να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο. Οι μπουκ πάντως εκτιμούν τις δυνατότητες της και την έχουν μέσα στην πρώτη εξάδα των φαβορί, ενώ μόλις στο 2,60 προσφέρεται η προοπτική του να τερματίσει εντός εξάδας. Αναμένουμε να τη δούμε πάντως, για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Επιμέλεια: Γιώργος Τατάκης

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση