Δεύτερη αγωνιστική στα πρωταθλήματα Βελγίου, Ρωσίας, Β' Γερμανίας και Β' Γαλλίας μεταξύ άλλων. Σούπερ Καπ Πορτογαλίας (Σπόρτινγκ - Μπράγκα), Λιγκ Καπ Αγγλίας (Μπόρνμουθ - ΜΚ Ντονς) και γενικά έντονη δράση στο πρόγραμμα του Σαββάτου.
215. Ούφα - Ντινάμο Μόσχας (17:30)
Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα Ρωσίας. Η Ούφα δυσκόλεψε την ΤΣΣΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως υστέρησε στην τελική προσπάθεια και ηττήθηκε με 1-0. Εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι, αλλά δείχνει να χρειάζεται χρόνο ακόμη. Η Ντινάμο Μόσχας ξεκίνησε ιδανικά επικρατώντας 2-0 της Ροστόφ. Ο πήχης είναι ψηλά φέτος, έχουν γίνει καλές μεταγραφές και στόχος είναι να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο.
Προγνωστικό: Η Ούφα έχει ακόμα χτυπητές αδυναμίες να διορθώσει, η Ντινάμο ήταν πιο έτοιμη στην πρεμιέρα, ενώ παραμένει και αήττητη στα 12 προηγούμενα μεταξύ τους. Στο 2.05 το διπλό. (Interwetten)
232. Σερένγκ - Μαλίν (19:30)
Απότομη... προσγείωση για τη Σερένγκ, που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία Βελγίου έπειτα από το 1996, αλλά υπέστη ήττα στην πρεμιέρα με 2-0 από την Κορτράικ. Χτύπησε σε αυτή και δεν είναι διαθέσιμος ο μέσος Λαχσαϊνί. Με ψυχολογία η Μαλίν, καθώς επικράτησε 3-2 της Αντβέρπ στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. Τρομερή ανατροπή, θα ήταν άδικο να χάσει, καθώς έπαιξε αρκετά καλά ανά διαστήματα.
Προγνωστικό: Δύσκολη η επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» για τη Σερένγκ, θα ποντάρουμε στη Μαλίν, που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχει υψηλότερους στόχους και μπήκε με φόρα στη νέα σεζόν. Στο 1.93 το διπλό. (Stoiximan)
238. Νανσί - Τουλούζ (20:00)
Περνάμε στη Β' Γαλλίας. Αρνητική εκκίνηση για τη Νανσί, που έχασε με 2-1 στην έδρα της Πο, παρουσιάζοντας μέτρια εικόνα. Θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες (διαβάστε αναλυτικά εδώ). Η Τουλούζ υποτίμησε την Αζαξιό και παραχώρησε 2-2. Έξαλλος ο προπονητής Μοντανιέ, που έκανε ντεμπούτο, τα... έψαλλε για τα καλά στους παίκτες, οι οποίοι δήλωσαν πως θα ανατρέψουν την κατάσταση.
Προγνωστικό: Καμία τους δεν έπεισε στην πρεμιέρα, όμως αφενός η Νανσί θα παραταχθεί με σημαντικότερες απουσίες κι αφετέρου στην Τουλούζ «διψούν» για επιστροφή στις νίκες. Στο 1.78 το συνδυαστικό Χ2 & Over 1,5. (Stoiximan)
235. Αζαξιό - Αμιάν (20:00)
Παλικαρίσια εμφάνιση από την Αζαξιό, που απέσπασε 2-2 από την Τουλούζ, ομάδα που διεκδικεί την άνοδο, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 38'. Χαμηλούς τόνους προσπάθησε να κρατήσει ο προπονητής Πανταλονί, που έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Βιντάλ (στόπερ), Κουταντέρ (μέσος - αρχηγός) και Γκονζάλες (αμυντικός). Η Αμιάν έχασε με 2-1 από την Οσέρ, παρουσιάζοντας αρκετές αδυναμίες στο ανασταλτικό σκέλος. Έτσι., αν υπολογίσουμε και τα περσινά ματς, έμεινε για 6ο σερί πρωταθλήματος χωρίς νίκη.
Προγνωστικό: Τα παιχνίδια τους στην πρεμιέρα είχαν ρυθμό και αρκετά γκολ, με τις δύο να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην άμυνα. Για το λόγο αυτό θα επιλέξουμε το Over 2, σε απόδοση 1.70. (Stoiximan)
251. Φορτούνα Ντίσελντορφ - Βέρντερ Βρέμης (21:30)
Ιδανικά μπήκε στη νέα σεζόν η Φορτούνα, επικρατώντας 2-0 της Σαντχάουζεν. Ψάχνει το καλό ξεκίνημα για να μπει από νωρίς σε τροχιά ανόδου, σε μία κατηγορία που υπάρχει πολύ έντονος ανταγωνισμός. Χτύπησε και θα λείψει ο επιθετικός Κλάους. Η Βέρντερ προβλημάτισε κόντρα στο Αννόβερο, αφού απέσπασε 1-1, με τους αντιπάλους να έχουν και δύο δοκάρια. Χάνουν και 2ο ματς οι Παβλένκα (Τ.), Αουγκούστινσον (Α.), Μπίτενκουρτ (Μ.) και Βελίκοβιτς (Α.).
Προγνωστικό: Με στόχο το 2/2 η Φορτούνα, πίεση με το καλημέρα για τη Βέρντερ, που ίσως ρισκάρει περισσότερο στη 2η αγωνιστική. Διπλασιάζει το ενδεχόμενο επιβεβαίωσης τόσο του Over 2,5 όσο και του G/G. (Stoiximan)
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα