foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Λιγκ 2 Σκωτίας 2023-24: Preview

Previews Πρωταθλημάτων | 01 Αυγ 2023 17:39
SCOTTISH-LEAGUE-2_AFIERWMA_foxbet.jpg

Η Σπάρτανς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στις επαγγελματικές κατηγορίες της Σκωτίας, γεγονός που δίνει από μόνο του άλλο χρώμα στη Λιγκ 2. Οι «Σπαρτιάτες» έγιναν η πέμπτη ομάδα που επικράτησε στα πλέι-οφ και βρέθηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες, ακολουθώντας το παράδειγμα του -γειτονικού- Εδιμβούργου και των Κοβ Ρέιντζερς, Κέλτι Χαρτς και Μπόνιριγκ Ρόουζ, όλες συνεχίζουν στην SPFL (σκωτσέζικη λίγκα, περιλαμβάνει τις 4 επαγγελματικές κατηγορίες). Ενδιαφέρον έχει και ο ερχομός της Κλάιντ που θα ζήσει ξανά τον… καιρό των Τσιγγάνων, χρησιμοποιώντας για δεύτερη σερί σεζόν ως έδρα το γήπεδο της Χάμιλτον.

Η Κλάιντ έπαιζε από το 1994 στο «Μπρόαντγουντ» το Συμβούλιο του Βόρειου Λάναρκσιρ (στο οποίο ανήκει το γήπεδο) δεν ανανέωσε όμως την άδεια που θα έληγε το καλοκαίρι του 2023, αντιδρώντας στην επιστροφή του -καταδικασμένου ως βιαστή το 2017- 32χρονου επιθετικού Ντέιβιντ Γκουνγουίλι. Mαταίωσε την επιστροφή του παλιού διεθνή φορ, έμεινε όμως ουσιαστικά χωρίς έδρα. O «στρατός των Τσιγγάνων» ήταν ένα παρατσούκλι που είχαν στο παρελθόν οι οπαδοί της, που την ακολουθούσαν σε εποχές που άλλαζε έδρες κι έμενε άστεγη κατά καιρούς, τώρα το παρατσούκλι αυτό δείχνει ξανά επίκαιρο. Η Έλγκιν θα παίξει φέτος για 24η σερί σεζόν στη Λιγκ 2 κι είναι η αναμφισβήτητη… παλιοσειρά της κατηγορίας, πολλοί πιστεύουν ότι δεν θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό αυτή τη φορά.

Σύστημα διεξαγωγής

Πρωτάθλημα των 4 γύρων και 36 αγωνιστικών. Η πρωταθλήτρια ανεβαίνει απευθείας στη Λιγκ 1, οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 2-4 δίνουν πλέι-οφ με την ομάδα που τερμάτισε στην 9η θέση της Λιγκ 1. Η 4η της Λιγκ 2 παίζει με την 9η της Λιγκ 1, ενώ η 2η και η 3η της Λιγκ 2 είναι αντιμέτωπες στον άλλο ημιτελικό. Αν στον τελικό επικρατήσει η ομάδα της Λιγκ 1 παραμένει στην κατηγορία, σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει άνοδος για την ομάδα της Λιγκ 2 που θα κερδίζει τον τελικό. Η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα επικρατήσει στην αναμέτρηση της πρωταθλήτριας της Χάιλαντ Λιγκ με την πρωταθλήτρια της Λόουλαντ Λιγκ. Η νικήτρια του τελικού θα παίξει στη Λιγκ 2.
Κριτήρια ισοβαθμίας: α) διαφορά τερμάτων, β) καλύτερη επίθεση, γ) μεταξύ τους ματς.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι:

  1. Διαφορά τερμάτων
  2. Καλύτερη επίθεση
  3. Μεταξύ τους ματς

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Ιστ Φάιφ

2. Νταμπάρτον

3. Κλάιντ

4. Φόρφαρ

5. Στενχάουσμιουρ

6. Πίτερχεντ

7. Σπάρτανς

8. Μπόνιριγκ Ρόουζ

9. Στρανράερ

10. Έλγκιν

 

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Μ. Ίστον (Α) Χάμιλτον

Ιστ Φάιφ

Ν. Όστιν (Ε) Κέλτι Χαρτς Ιστ Φάιφ
Μ. Άλαν (Α) Μόντροουζ Φόρφαρ
Σ. Κάρσγουελ (Ε) Νταμπάρτον Κλάιντ
Κ. Πινιατέλο (Τ)

Μόρτον

Νταμπάρτον

Τι παίζουμε

Κατάκτηση Πρωταθλήματος: Ιστ Φάιφ 5.00

 

Οι ομάδες της Λιγκ 2 Σκωτίας

Κλάιντ

Υποβιβάστηκε μετά από τρεις σερί σεζόν στη Λιγκ 1. Τερμάτισε στην 9η θέση κι έχασε και τα δυο ματς στον διπλό τελικό με την Άνναν Αθλέτικ (3-1 και 2-1). Παρελθόν ο έμπειρος τεχνικός Τζιμ Ντάφι που δεν κατάφερε να τη σώσει, ανέλαβε ο 38χρονος Μπράιαν ΜακΛίν, είχε τον ρόλο του παίκτη-γυμναστή την περασμένη σεζόν, κρέμασε τα παπούτσια του και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα είναι προπονητής. Δέκα μέχρι τώρα οι προσθήκες με τον ΜακΛίν που έκανε καριέρα ως αμυντικός να ρίχνει το βάρος στην άμυνα και στα χαφ. Άλλες τόσες οι αποχωρήσεις, αποκαρδιωτική εμφάνιση στους ομίλους του Λιγκ Καπ, έκανε 4 ήττες σε ισάριθμα ματς και τερμάτισε τελευταία στον 3ο όμιλο. Είναι από τα φαβορί για την άνοδο, αλλά αναγκάζεται να «μεταναστεύει», καθώς θα χρησιμοποιεί και φέτος ως έδρα το γήπεδο της Χάμιλτον. Θα το παλέψει, δεν πείθει πάντως για την ώρα ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος.

Πίτερχεντ

Αυτή τη φορά δεν την… σκαπούλαρε και υποβιβάστηκε από τη Λιγκ 1, είχε αντέξει τρεις σερί σεζόν και αυτή, όπως η Κλάιντ. Το… αναπόφευκτο φάνηκε στα μέσα του περασμένου Νοέμβρη όταν αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία ο Άλαν ΜακΙνάλι. Μετά από 11 σερί χρόνια στον πάγκο της «Μπλου Τουν» ο τεχνικός-σημαία της ομάδας αποχώρησε μη μπορώντας να την ξεκολλήσει από τον βυθό της βαθμολογίας, ήταν ο μακροβιότερος προπονητής στις 4 επαγγελματικές κατηγορίες της Σκωτίας.

Οι Τζόρντον Μπράουν και Ράιαν Στράχαν είχαν τον ρόλο των υπηρεσιακών τεχνικών, από υπηρεσιακοί έγιναν μόνιμοι αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τον υποβιβασμό της Πίτερχεντ, θα προσπαθήσουν φέτος να την επαναφέρουν στη Λιγκ 1. Προέβη σε 8 προσθήκες (μαζί με τους δανεικούς), 15 οι αποχωρήσεις, η χημεία είναι το ζητούμενο.

Έδωσε τέσσερα φιλικά γνωρίζοντας μια ήττα, έφερε 1-1 με την Πάρτικ Θιστλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Λιγκ Καπ χάνοντας στα πέναλτι τον έξτρα βαθμό… στη συνέχεια ηττήθηκε 3-0 στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ, έμεινε τελικά μόνο με τον βαθμό της πρεμιέρας, τερματίζοντας στην τελευταία θέση, χωρίς νίκη στον όμιλο της.

cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νταμπάρτον

Για καιρό οδηγούσε πέρυσι την κούρσα στη Λιγκ 2, στο τέλος έμεινε στη 2η θέση, θα είναι για δεύτερη σερί σεζόν στη Λιγκ 2. Υπάρχει στήριξη στον ο Στιβ Φάρελ, έμεινε πέρυσι παρότι η ομάδα υποβιβάστηκε. Και συνέχιζει παρότι δεν κατάφερε να την ανεβάσει με την πρώτη.

Εννιά προσθήκες και δέκα αποχωρήσεις. Mια νίκη και δυο ήττες σε 3 φιλικά, στο Λιγκ Καπ βρέθηκε σε αρκετά δύσκολο όμιλο, έχασε στην πρεμιέρα από την Ερντριόνιανς, έκανε την έκπληξη κερδίζοντας με 2-1 την Ινβερνές και στη συνέχεια έφερε 0-0 με την Μπόνιριγκ Ρόουζ για να πάρει στα πέναλτι τον έξτρα βαθμό. Της κόστισαν οι ήττες στις έδρες των Νταντί και Ερντριόνιανς, η παρουσία της όμως στον 5ο όμιλο ήταν παραπάνω από αξιοπρεπής. Εχει τα φόντα να παλέψει για την άνοδο.

Ιστ Φάιφ

Δεν κατάφερε να επιστρέψει άμεσα στη Λιγκ 1, υποβιβάστηκε μετά από 7 σερί σεζόν στην τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της Σκωτίας το 2022 και δεν προσαρμόστηκε εύκολα. Κακό το ξεκίνημα με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο Στιβ Κρόφορντ τον Σεπτέμβριο, τη θέση του στον πάγκο πήρε τον Οκτώβριο ο Γκρέιγκ ΜακΝτόναλντ. Είχε παίξει για μια εξαετία στην ομάδα της καρδιάς του όταν ήταν ποδοσφαιριστής, ως προπονητής κατάφερε να φέρει τους Φάιφερς στα πλέι-οφ, τερματίζοντας στην 4η θέση, δεν κατάφεραν όμως να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κλάιντ στα ημιτελικά, θα τη βρουν μπροστά τους στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν.

Αξιόλογη η παρουσία της στους ομίλους του Λιγκ Καπ, έφερε ισοπαλίες με Κουίνς Παρκ και Κουίν οφ Σάουθ παίρνοντας στα πέναλτι τον έξτρα βαθμό, νίκησε την Έλγκιν, κυνηγούσε μέχρι την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση, έχασε με 3-0 στην έδρα της Μάδεργουελ της Πρέμιερσιπ. Δείχνει ότι μπορεί να πάρει την άνοδο.


Φόρφαρ

Στόχος πέρυσι ήταν η άνοδος η σεζόν όμως έδειχνε καταστροφική, ήταν στον πάτο της βαθμολογίας όταν αποφάσισε να αλλάξει σελίδα, έφυγε ο Γκάρι Ίρβιν και ανέλαβε ο Ρέι ΜακΚίνον. Ο 52χρονος τεχνικός έγινε ο αναμορφωτής των «Λουνς», από τον βυθό της βαθμολογίας παραλίγο να τους βγάλει στα πλέι-οφ, τερμάτισαν τελικά στην 5η θέση.

Η άνοδος είναι ο φετινός στόχος, ο ΜακΚίνον αυτή τη φορά είναι από την αρχή, 13 οι αποχωρήσεις (μαζί με τους δανεισμούς που έληξαν), προσεκτικές προσθήκες, 8 μαζί με αυτή του μέσου Ρόμπσον που έπαιζε ως δανεικός από την Νταντί Γιουνάιτεντ και αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή. Αυτή θα είναι η 10η σερί σεζόν της Φόρφαρ στη Λιγκ 2. Στο Λιγκ Καπ ξεκίνησε με δυο νίκες (1-0 την Κάουντενμπιθ και 2-1 τη Μοντρόουζ) έκανε το 3 στα 3 κερδίζοντας με 3-1 την Αρμπρόουθ της Τσάμπιονσιπ, για να χάσει μόνο στο φινάλε (με το βαρύ 4-0) στην έδρα της Σεντ Μίρεν της Πρέμιερσιπ, έχασε στο τέλος την πρόκριση, έδειξε όμως ότι μπορεί να τα βάλει με ομάδες μεγαλύτερες από τα… κυβικά της και σίγουρα θα παλέψει για την άνοδο.

Στενχάουσμιουρ

Ούτε πέρυσι κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να πάρει την άνοδο, ετοιμάζεται για την 5η σερί σεζόν της στη Λιγκ 2. Η κακή πορεία της είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Στίβεν Σουίφτ, μετά από 20 μήνες στον πάγκο, στη θέση του ήρθε ο Γκάρι Νέισμιθ αρχές του Γενάρη. Κατάφερε να συνεφέρει τους «Πολεμιστές» που άρχισαν να δικαιώνουν το παρατσούκλι τους, για 3 βαθμούς έμειναν εκτός πλέι-οφ.

Απέκτησε 8 ποδοσφαιριστές, πολύ περισσότερες οι αποχωρήσεις, 14 μαζί με τους παίκτες που έληξε ο δανεισμός τους. Στο Λιγκ Καπ ξεκίνησε κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με 1-0 της Σεντ Τζόνστον της Πρέμιερσιπ, έκανε όμως στη συνέχεια τρεις απανωτές ήττες και τερμάτισε στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου. Έδειξε πάντως καλά στοιχεία, μπορεί να βρεθεί στην τετράδα κι ότι προκύψει.

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στάνραερ

Για τρίτη σερί σεζόν βρίσκεται στη Λιγκ 2, στόχος πέρυσι ήταν η άνοδος, η σεζόν όμως δεν πήγαινε καλά, και μετά την εξευτελιστική ήττα με 8-0 από την Ιστ Φάιφ στα μέσα Απριλίου αποχώρησε ο Τζέιμι Χάμιλ και τη θέση του στον πάγκο ανέλαβε ο Σκοτ Άγκνιου. Οι «μπλε» ήταν μόλις στο +5 από τον βυθό της βαθμολογίας, ο παλιός αρχηγός της την κράτησε τελικά στην κατηγορία, ήταν 7η όταν την ανέλαβε στην 7η θέση τερμάτισε.

Προσεκτικές οι καλοκαιρινές προσθαφαιρέσεις, έφυγαν 9 παίκτες και ήρθαν 7, στο Λιγκ Καπ ήταν σε ζόρικο όμιλο, κέρδισε μόνο το Εδιμβούργο της Λιγκ 1 με 2-1, έκανε τρεις ήττες και αποκλείστηκε. Την περιμένει πολύ δύσκολη σεζόν, «κατόρθωμα» αν αποφύγει την τελευταία θέση.

Μπόνιριγκ Ρόουζ

Κατάφερε να μείνει στην κατηγορία στην πρώτη της σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες της Σκωτίας. Εξασφάλισε την τελευταία αγωνιστική την παραμονή, κατέλαβε την 8η θέση. Συνεχίζει με τον Ρόμπι Χορν στον πάγκο, βρίσκεται από το 2018 στην τεχνική ηγεσία της Ρόουζ. Ο 45χρονος τεχνικός έχει κάνει μόλις 5 προσθήκες μέχρι τώρα, 14 οι αποχωρήσεις μαζί με τους παίκτες που έληξε ο δανεισμός τους.

Στο Λιγκ Καπ έπεσε σε πολύ δύσκολο όμιλο, τερμάτισε στην τελευταία θέση με ένα μόλις βαθμό, έχασε όμως τα ματς στο γκολ (2-1 από την Ινβερνές, 1-0 από Νταντί και Ερντριόνιανς), έδειξε ότι είναι πολύ σκληρή και μπορεί να εξασφαλίσει σχετικά άνετα την παραμονή της. Υπέρβαση αν πετύχει κάτι παραπάνω.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Έλγκιν

Αυτή θα είναι η 24η σερί σεζόν της στη Λιγκ 2, με εξαίρεση την Πρέμιερσιπ είναι η ομάδα με τις περισσότερες σερί σεζόν σε επαγγελματική κατηγορία. Πρόπερσι είχε εξασφαλίσει την παραμονή της δυο αγωνιστικές πριν το τέλος, πέρυσι το έκανε ακόμα πιο δύσκολα, μια αγωνιστική πριν το τέλος χάρη σε ένα γκολ στο 94’ πήρε την 9η θέση. Το γκολ πέτυχε αυτός που έμελλε να είναι ο… προπονητής της, ο αμυντικός Ρος Ντρέιπερ. Μαζί με τον Στιβ Νταν τον γυμναστή τερματοφυλάκων και τον Τσάρλι Τσάρλσγουορθ, αποτέλεσαν την τριπλέτα των υπηρεσιακών τεχνικών, μετά την απόλυση του Γκάβιν Πράις τον Απρίλιο, το ρίσκο πέτυχε, κράτησαν τη Σίτι στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Νταν παρότρυνε τη διοίκηση της Έλγκιν να δώσει τη δουλειά του προπονητή στον Ντρέιπερ κι έτσι έγινε. Ο Ντρέιπερ από υπηρεσιακός έγινε μόνιμος υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο κι έχει κάνει μόλις τρεις προσθήκες, όλοι νεαροί και… δανεικοί, δύο από την Αμπερντίν κι ένας από τη Ρος Κάουντι. Δέκα συνολικά οι αποχωρήσεις, σημαντικότερα αυτή του σκόρερ Χέστερ που πήγε στη Μοντρόουζ. Στο Λιγκ Καπ έχασε και τα 4 ματς που έδωσε, παρότι δεν ήταν και ο ευκολότερος όμιλος. Αναμένεται να παλέψει ξανά για την παραμονή της, θα χρειαστεί μπόλικο «ιδρώτα» για να τα καταφέρει.

Σπάρτανς

Οι «Σπαρτιάτες» έκαναν τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας στον διπλό τελικό ανόδου-παραμονής της Άλμπιον Ρόβερς και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι πρωταθλητές της Λόουλαντ Λιγκ έκαναν μόλις 3 προσθήκες καμία αποχώρηση, ο προπονητής Ντάγκλας Σάμουελ στηρίζεται αποκλειστικά στο υλικό που γνωρίζει καλά και η παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Λιγκ Καπ δείχνει να τον δικαιώνει.

Η Σπάρτανς ξεκίνησε με μια μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Νταντί Γιουνάιτεντ (που υποβιβάστηκε πέρυσι από την Πρέμιερσιπ), ενώ κέρδισε και την Πίτερχεντ εκτός έδρας, έχασε μόνο από τις Φόλκερκ και Πάρτικ Θιστλ (στο γκολ οι ήττες της). Δείχνει ότι ήρθε για να μείνει στην κατηγορία.

Επιμέλεια: Μάνος Κασσωτάκης

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση