foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Μεξικού, Apertura 2021: Preview

Previews Πρωταθλημάτων | 20 Ιουλ 2021 18:59
ΜΕΞΙΚΟ.jpg

Στην προηγούμενη Clausura της Liga MX του Μεξικού μπήκε τέλος στα 23 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα για την Κρους Ασούλ. Ο ειδικός στο να σπάει τέτοιου είδους… κατάρες, Χουάν Ρεϊνόσο τα κατάφερε και πάλι. Ο έμπειρος Περιουβιανός τεχνικός οδήγησε τη «La Machina» στην κατάκτηση του τίτλου. Απονομή δικαιοσύνης, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του τουρνουά ήταν η καλύτερη ομάδα. Έκπληξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πορεία της Σάντος Λαγκούνα που έφτασε στον τελικό, ενώ αντίθετα απογοήτευσε η προηγούμενη κάτοχος του τίτλου, Λεόν, που με το ζόρι πέρασε στα πλέι οφ και αποκλείστηκε στους «16». Η Ατλέτικο Σαν Λουίς, η Άτλας και η Χουαρές πλήρωσαν πρόστιμο (120, 70 και 50 εκατομμύρια πέσος, αντίστοιχα), καθώς τερμάτισαν στις τρεις τελευταίες θέσεις, βάσει του ειδικού συντελεστή βαθμολογίας. Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει με προσδοκίες. Η Κρους Ασούλ θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα κεκτημένα, η Κλαμπ Αμέρικα την απειλεί, ενώ φαβορί για τη τετράδα είναι οι Μοντερέι και Λεόν. Οι παραδοσιακές δυνάμεις Τσίβας Γουδαλαχάρα και Πούμας θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση μετά την άσχημη παρουσία τους. Σημαντικά ενισχύθηκε η Τίγκρες, που έκανε το «μπαμ» με την απόκτηση του διεθνή Γάλλου μεσοεπιθετικού, Τοβέν, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η μεταγραφή του τερματοφύλακα της Μπόκα Τζούνιορς, Ανδράδα στη Μοντερέι, έναντι  5 εκατ. δολαρίων.

Σύστημα διεξαγωγής

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 22/7, με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κερέταρο και την Κλάμπ Αμέρικα. Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για την 8η αγωνιστική, ανάμεσα στην Πούμας και την Τσίβας Γουαδαλαχάρα. Ακόμα, θα υπάρξουν τρεις εμβόλιμες αγωνιστικές, συγκεκριμένα η 5η (17-18/8), η 11η (28-29/9) και η 14η (19-20 Οκτωβρίου). Η κανονική διάρκεια του  τουρνουά θα ολοκληρωθεί  σε 17 αγωνιστικές, στις 7 Νοεμβρίου. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες 12 θέσεις, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση.  Οι πρώτες τέσσερις κατευθείαν στα προημιτελικά, ενώ οι υπόλοιπες οκτώ θα χωριστούν σε τέσσερα ζευγάρια και θα δώσουν μονούς αγώνες. Από την προημιτελική φάση οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα της μεξικάνικης ομοσπονδίας οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στην 1η και στις 5 Δεκεμβρίου και ο τελικός στις 9 και στις 12 του ίδιου μήνα.

Σε περίπτωση  ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια, 3) Καλύτερη επίθεση, 4) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Κλαμπ Αμέρικα 10. Τολούκα
2. Κρους Ασούλ 11. Πατσούκα
3. Μοντερέι 12. Πούμας
4. Λεόν 13. Μασατλάν
5. Τίγκρες 14. Τιχουάνα
6. Σάντος Λαγκούνα 15. Χουάρες
7. Άτλας 16. Ατλέτικο Σαν Λουίς
8. Τσίβας Γουαδαλαχάρα 17. Κερέταρο
9. Πουέμπλα 18. Νεκάξα

 

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Τοβέν (Ε) Μαρσέιγ Τίγκρες
Ανδράδα (Τ) Μπόκα Τζούνιορς Μοντερέι
Ριβέρο (Μ) Τιχουάνα Κρους Ασούλ
Ορμένιο (Ε) Πουέμπλα Λεόν
Ιμπάνιες (Ε) Ατλ. Σαν Λουίς Πατσούκα

Τι παίζουμε

Η Κρους Ασούλ (5.00) και η Κλάμπ Αμέρικα (6.00) είναι δικαιολογημένα τα δυο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Μεξικό. Αξίζει το ρίσκο, επίσης, στις Μοντερέι (7.00) και Λεόν (10.00), που έχουν ενισχυθεί σημαντικά στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.

Κλαμπ Αμέρικα Κατάκτηση (6.00 ➥ Stoiximan)

 

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ομάδες της Liga MX Μεξικού

Κλαμπ Αμέρικα

Οι ποδοσφαιριστές και η διοίκησή της δέχτηκαν έντονη κριτική για την αποτυχημένη πορεία στο προηγούμενο τουρνουά, καθώς αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από την Πατσούκα. Λιγότερα απ’ όλους… άκουσε ο Σαντιάγκο Σολάρι που παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της. Στόχος της στο νέο πρωτάθλημα είναι η κατάκτηση του τίτλου, καθώς διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του μπακ Λαγιούν από τη Μοντερέι, ενώ αγόρασε τα δικαιώματα του μέσου Φιντάλγο από την Καστεγιόν έναντι 1 εκατ. δολαρίων. Ο Σολάρι δεν τα πήγαινε καλά με τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος (ΜΕ), που έλυσε το συμβόλαιο του.

Άτλας

Τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στη συνέχεια απέκλεισε την Τίγκρες, δεν τα κατάφερε, όμως το ίδιο καλά και κόντρα στην Πουέμπλα στην προημιτελική φάση. Εκμεταλλεύτηκε την αργοπορία της Σάντος Λαγκούνα και προσέθεσε στο ρόστερ της ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ του πρωταθλήματος, τον Αγκούλο. Ακόμα ενισχύθηκε στην επίθεση με την απόκτηση του Κινόνες, με τη μορφή δανεισμού, από την Τίγκρες. Κινήσεις με τις οποίες θέλει να διεκδικήσει την είσοδο στη πρώτη τετράδα, έστω και αν ο ίδιος ο προπονητής της, ο Ντιέγκο Κόκα, γνωρίζει καλά ότι μόνο εύκολο δεν θα είναι κάτι τέτοιο.

Τσίβας Γουαδαλαχάρα

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση, καθώς αποκλείστηκε από την Πατσούκα. Αποδυναμώθηκε αισθητά με την αποχώρηση του πιο ταλαντούχου επιθετικού της, Χοσέ Μασίας (33/12), που παραχωρήθηκε δανεικός στη Χετάφε, ενώ δεν τα πήγαινε καλά και με τον προπονητή, Βίκτορ Βούσετιτς. Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει ότι το μεταγραφικό μπάτζετ είναι περιορισμένο, ενώ αποκτήθηκε μόνο ο νεαρός μέσος Ερνάντες από τη Τεπατιτλάν. Με τα δεδομένα αυτά και παρά τις απαιτήσεις του κόσμου δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια αξιοπρεπή πορεία και την είσοδο στα πλέι οφ.

Κρους Ασούλ

Ο Χουάν Ρεϊνόσο θεωρείται, πλέον, ήρωας, στις τάξεις των οπαδών της Κρους Ασούλ, καθώς οδήγησε την ομάδα τους στην κατάκτηση του τίτλου μετά από 23 ολόκληρα χρόνια. Ο Περουβιανός τεχνικός παρέμεινε, φυσικά, στην τεχνική ηγεσία της «La Machina». Οι πρωταθλητές δαπάνησαν 3,5 εκατ. ευρώ για να ενισχύσουν το ρόστερ τους με έναν από τους καλύτερους χαφ του πρωταθλήματος, τον Ριβέρο από την Τιχουάνα. Αντίθετα, ο βασικός μεσοεπιθετικός Ερνάντες δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και συνεχίζει στη Λεόν. Για την Κρους Ασούλ δεν υπάρχει, φυσικά, άλλος στόχος πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεόν

Απογοητευτική η παρουσία της πρωταθλήτριας της τελευταίας Απερτούρα, Λεόν στο πιο πρόσφατο πρωτάθλημα. Τερμάτισε στην έκτη θέση και προκρίθηκε στην τελική φάση, όμως, αποκλείστηκε αμέσως από την Πατσούκα. Ο Ιγνάσιο Αμπρίς πλήρωσε το… μάρμαρο της πολύ άσχημης πορείας  και ο Αργεντινός Αριέλ Όλαν είναι αυτός που τον διαδέχτηκε στην τεχνική ηγεσία. Προχώρησε σε σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης, με στόχο την είσοδο της στην πρώτη τετράδα. Απέκτησε τον «μπόμπερ» της Πουέμπλα, Ορμένιο (Ε, 36/17), τον Ερνάντες (ΜΕ), από την πρωταθλήτρια Κρους Ασούλ και τον Κολομπάτο (Μ) από τη Σεντ Τρούιντεν. Παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον Κάμπελ (Ε) στη Μοντερέι.

Μοντερέι

Η αποτυχία της ομάδας τους στο προηγούμενο τουρνουά, στο οποίο αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη Σάντος Λαγκούνα, πείσμωσε τους διοικούντες της Μοντερέι. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δαπανήσουν περισσότερα από 10 εκατ. δολάρια για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Απέκτησε τον τερματοφύλακα της Μπόκα Τζούνιορ, Ανδράδα, ενώ «θωράκισε» την αμυντική της γραμμή με τους Αγκίρε (ΑΑ) από την Πατσούκα και Μπέγας (ΚΑ) από τη Μασατλάν. Αντίθετα, ο Λόμπα (Ε) θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νάσβιλ. Με τις κινήσεις που έγιναν στόχος της Μοντερέι είναι να φτάσει το λιγότερο μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Μασατλάν

Τερμάτισε 13η και… άτυχη στο προηγούμενο πρωτάθλημα η Μασατλάν, που έμεινε εκτός της τελικής φάσης. Ο προπονητής Τόμας Μπόι συνεχίζει στον πάγκο της και οι διοικούντες ζήτησαν τη συμμετοχή στα πλέι οφ του νέου τουρνουά. Δεν έκαναν, όμως, και τις ανάλογες κινήσεις. Αντίθετα, πούλησαν τον πιο ποιοτικό κεντρικό αμυντικό, τον Μπέγας στη Μοντερέι, έναντι 3,4 εκατ. δολαρίων και προσπάθησαν να τον αντικαταστήσουν με την απόκτηση του Μπάργας (ΚΑ) που έμεινε ελεύθερος από την Κλαμπ Αμέρικα και του Νογιέρα (ΚΑ), του οποίου το συμβόλαιο με τη Ζιλ Βιθέντε ολοκληρώθηκε. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μπει στην πρώτη δωδεκάδα.

Πατσούκα

Έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε στην προημιτελική φάση το «μεγαθήριο» Κλάμπ Αμέρικα, δεν τα κατάφερε, όμως, στη συνέχεια και απέναντι στη μετέπειτα πρωταθλήτρια, Κρους Ασούλ. Στόχος είναι και πάλι η συμμετοχή στα πλέι οφ και γι’ αυτό κράτησε τον προπονητή, Πάουλο Πεσολάνο και ενισχύθηκε σημαντικά επιθετικά με την απόκτηση ενός εκ των καλύτερων φορ της Λίγκας, του  Ιμπάνιες (Ε, 17/10) από την Ατλέτικο Σαν Λιουίς, έναντι τριών εκατ. δολαρίων. Πλήγμα η αποχώρηση του Αγκίρε (Α), ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μοντερέι, με την Πατσούκα να βάζει στα ταμεία της 4.6 εκατ. δολάρια. Δύσκολα θα πάει ψηλότερα από το προηγούμενο τουρνουά, θα τερματίσει, όμως, σε θέση πλέι οφ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πουέμπλα

Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Πουέμπλα δεν θα περίμενε ότι η ομάδα του θα τερμάτιζε στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Έφτασε και μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη Σάντος Λαγκούνα. Ο Νικολά Λαρκαμόν παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία, όμως, μόνο με θαύμα η ομάδα του θα επαναλάβει την ίδια πορεία, καθώς αποδυναμώθηκε σημαντικά. Συγκεκριμένα, αποχώρησαν τρεις πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές, οι Ορμένιο (Ε), Φερνάντες (ΜΕ) και Ρέγες (ΑΑ), ενώ  απέκτησε τον Αριστεγκιέτα (Ε) από τη Μασατλάν.

Πούμας

Τραγική η παρουσία της Πούμας στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Παρά την έντονη κριτική από τους οπαδούς της ομάδας, η διοίκηση  αποφάσισε να διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία τον Αντρές Λιγίνι. Όχι, όμως και να ενισχύσει το ρόστερ, καθώς καλά τα λόγια περί υψηλών στόχων, όμως, μόνο η φανέλα δεν φτάνει. Αποδυναμώθηκε από την πώληση του Μπιγόν (Μ) στην Τίγρες, ενώ από τις προσθήκες που έκανε μοναδική που ξεχωρίζει είναι αυτή του Κορόσο (ΜΕ), με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Κριστάλ. Οριακά θα εξασφαλίσει, πιθανότατα, τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Κερέταρο

Κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος, όμως, αποκλείστηκε εύκολα στη συνέχεια, γνωρίζοντας τη συντριβή (5-0) από τη Σάντος Λαγκούνα. Ο προπονητής, Έκτορ Αλταμίρανο, παρέμεινε στη τεχνική ηγεσία. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να συμμετέχει στα πλέι οφ του νέου τουρνουά, καθώς δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα, συγκεντρώνοντας αρκετούς ελεύθερους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους οι μέσοι Καμπρέρα και Μπαλάντα, από τη Νεκάξα και την Τιχουάνα, αντίστοιχα. Αντίθετα, σημαντική απώλεια είναι αυτή του βασικού Μαδριγάλ (Μ), που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και υπέγραψε στην Κλαμπ Αμέρικα. Πιθανότατα θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις.

Σάντος Λαγκούνα

Ήταν η ομάδα που έκλεψε σε μεγάλο βαθμό τις εντυπώσεις στην πιο πρόσφατη Liga MX, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος και κοντράροντας στα ίσια την Κρους Ασούλ. Ο Γκιγιέρμο Αλμάδα κέρδισε τα εύσημα για τη σπουδαία παρουσία της ομάδας του και φυσικά συνεχίζει στο «τιμόνι» της. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, βέβαια, γνωρίζει καλά ότι πολύ δύσκολα η Σάντος Λαγκούνα θα κάνει τόσο καλή πορεία και στο νέο τουρνουά. Έφυγαν άλλωστε βασικοί παίκτες, όπως ο Ανγκούλο (Α), ενώ και ο Κορέα (Ε), μετακόμισε ως δανεικός στην Αργεντινή και στη Ρασίνγκ Κλούμπ. Μοναδική προσθήκη αυτή του νεαρού Γκαρσία (Τ) από την Ταμπίκο Μαδέρο.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τίγκρες

Τo προηγούμενο τουρνουά είναι από αυτά που θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα στην Τίγκρες. Τερμάτισε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, όμως στη συνέχεια γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από την Άτλας στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ. Οι οπαδοί τα είχαν με τη διοίκηση, όμως, αυτός που αποτέλεσε παρελθόν μετά από παρουσία 11 χρόνων στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Ρικάρντο Φερέτι. Αντικαταστάτης του είναι ο Μιγκέλ Φερέιρα. Ο πήχης των στόχων έχει ανέβει και θα διεκδικήσει την είσοδο στην τετράδα,  καθώς η Τίγκρες προχώρησε στην καλύτερη, βάσει βιογραφικού, μεταγραφή της λίγκας, με την απόκτηση του διεθνή Γάλλου Τοβέν (ΜΕ), που έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ, ενώ δαπάνησε 2,1 εκατ. δολάρια για την απόκτηση του ποιοτικού μέσου Μπιγόν από την Πούμας. Παραχώρησε δανεικό τον Χουλιάν Κινόνες (Ε) στην Άτλας. 

Τολούκα

Κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στα πλέι όφ, παρά την αγωνιστική της «καθίζηση» στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (4/5 ήττες), καθώς ευνοήθηκε από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. Έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τη Λεόν, όμως, δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά  απέναντι στην Κρούς Ασούλ. Ενισχύθηκε μεταγραφικά και ο Ερνάν Κριστάντε παρέμεινε στον πάγκο, ενώ στόχος είναι η πιο άνετη εξασφάλιση της συμμετοχής στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Σημαντική προσθήκη αυτή του Σαμούδιο (ΜΕ), που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρίζεσπορ.

Τιχουάνα

Η αδιάφορη βαθμολογικά Κρους Ασούλ δεν της χαρίστηκε την τελευταία αγωνιστική, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της τελικής φάσης του πρωταθλήματος. Ο Ρόμπερτ Σιμπόλδι είχε αντικαταστήσει (16/4/21) τον Πάμπλο Γκέδε στην τεχνική ηγεσία και συνεχίζει. Ξεκινάει το νέο τουρνουά και όπου… βγει, καθώς αποδυναμώθηκε σημαντικά  με την παραχώρηση του βασικού μέσου Ριμπέρο στην πρωταθλήτρια Κρους Ασούλ, έναντι 3,5 εκατ. δολαρίων. Αντίθετα, οι προσθήκες που έκανε δεν φαίνεται ότι θα τις προσφέρουν κάτι σημαντικό, καθώς ποντάρει σε παίκτες που δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις προηγούμενες ομάδες τους, όπως για παράδειγμα ο Ροντρίγκες (ΜΕ) της Εστουδιάντες.

Χουαρές

Αποτυχημένη η συμμετοχή της στο προηγούμενο πρωτάθλημα, καθώς τερμάτισε στη 16η θέση, βάσει και του ειδικού συντελεστή βαθμολογίας και αναγκάστηκε να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο 50 εκατ. πέσος για να μην υποβιβαστεί. Κάτι που θέλουν να αποφύγουν στο νέο τουρνουά οι διοικούντες της, ενώ η μεγαλύτερη επένδυση που έκαναν, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ομάδα τους, ήταν στο πόστο του προπονητή. Συγκεκριμένα, ο Αλφόνσο Σόσα απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία και τη θέση του πήρε ο Ρικάρντο Φερέτι, που μετά από  έντεκα χρόνια αποχώρησε από την Τίγκρες, την οποία οδήγησε σε σημαντικές επιτυχίες. Ενισχύθηκε κάτω από την εστία με την απόκτηση του Γκονσάλες, με τη μορφή δανεισμού από τη Μοντερέι. Σημαντική η αποχώρηση του βασικού Λόπες (ΔΑ).

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νεκάξα

Τραγική ήταν η πορεία της στην τελευταία Κλαουσούρα, καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση, με απολογισμό μόλις 11 βαθμών σε 17 αγώνες. Ο έμπειρος Γκιγιέρμο Βάσκες παραμένει στον πάγκο, η ομάδα, όμως, μοιάζει… καταδικασμένη να τερματίσει στις τελευταίες θέσεις και πάλι, με βάση τις κινήσεις που έκανε. Συγκεκριμένα, δεν ανανέωσε ο βασικός μέσος Καμπρέρα, που συνεχίζει την καριέρα του στην Κερέταρο. Στην προσπάθεια της να ενισχυθεί… γέμισε δανεικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Κιρόγα (Ε) από την Πατσούκα, χωρίς, όμως να φαίνεται ότι κάποιος εξ αυτών μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ατλέτικο Σαν Λουίς

Τερμάτισε στην τελευταία θέση, βάσει του ειδικού συντελεστή βαθμολογίας και κατέβαλε το μεγαλύτερο πρόστιμο που προβλέπεται (120 εκατ. πέσος), προκειμένου να μην υποβιβαστεί. Παρόλα αυτά, η διοίκηση προσπάθησε να ενισχύσει την ομάδα, με μοναδικό στόχο να αποφύγει την τελευταία θέση και στο νέο τουρνουά. Στο μέτρο του δυνατού τα κατάφερε, καταβάλλοντας, μεταξύ άλλων, 2 εκατ. δολάρια για την απόκτηση του ποιοτικού Βάλερ (Μ) από την Πλάσα Κολόνια της Ουρουγουάης και 850 χιλ. ευρώ στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας για τον επιθετικό Βόμπεργκαρ. Ο Ουρουγουανός Μαρσέλο Μέντες είναι ο αντικαταστάτης του Λεονέλ Ρόκο στην τεχνική ηγεσία.

Επιμέλεια: Γιάννης Σελαλμαζίδης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ