foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ220
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ | Ρόστερ | Πρόγραμμα | Ανάλυση | Μακροχρόνια

Oλυμπιακοί Αγώνες | 20 Ιουλ 2021 16:54
olympicbasketball.jpg

Σε αντίθεση με ό,τι ισχύει με το ποδόσφαιρο, το τουρνουά του μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είναι καθόλου υποβαθμισμένο. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι περισσότεροι από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, θέλουν  να πάρουν μέρος και να προσθέσουν ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στη συλλογή τους. Μια απόδειξη για την ποιότητα του των 12 ομάδων που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, είναι το γεγονός ότι θα παίξουν 48 αθλητές που αγωνίστηκαν την χρονιά που μας πέρασε στο ΝΒΑ, το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου! Στο κείμενο που ακολουθεί, θα βρείτε το πρόγραμμα του τουρνουά μπάσκετ, τα φαβορί της διοργάνωσης, τα ρόστερ των 12 ομάδων και την ανάλυση για κάθε μία από αυτές, αλλά και ορισμένες μακροχρόνιες επιλογές!

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ Σύστημα Διεξαγωγής

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες παίρνουν μέρος 12 ομάδες, οι οποίες είναι χωρισμένες σε τρεις ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Την πρόκριση στα προημιτελικά παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, αλλά και οι δύο από τις τρεις καλύτερες τρίτες. Στη συνέχεια, οι αγώνες είναι νοκ άουτ, μέχρι να καθοριστεί η τελική κατάταξη. Η φάση των ομίλων αρχίζει στις 25 Ιουλίου και οι αγώνες των μεταλλίων είναι προγραμματισμένοι για τις 7 Αυγούστου. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Φάση Ημερομηνία
Όμιλοι - 1η αγωνιστική 25-26/7
Όμιλοι - 2η αγωνιστική 28-29/7
Όμιλοι - 3η αγωνιστική 31/7-1/8
Προημιτελικοί  3/8
Ημιτελικοί & Θέσεις 5-8 5/8
Τελικοί & Θέσεις κατάταξης 7/8

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ Φαβορί

 Από την στιγμή που οι ΗΠΑ κατεβαίνουν στο Τόκιο με ένα ρόστερ γεμάτο NBAers, έχοντας μάλιστα και αρκετούς All Stars, είναι λογικό να είναι το πρώτο φαβορί για το 16ο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας τους, παρά το γεγονός ότι στην προηγούμενη μεγάλη διοργάνωση απέτυχε παταγωδώς (7η θέση στο παγκόσμιο του 2019). Από εκεί και πέρα, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία και οι Αυστραλία και Γαλλία συμπληρώνουν την τετράδα των φαβορί. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις για κάθε μία από τις 12 ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά, όσον αφορά την κατάκτηση του χρυσού, αλλά και γενικά την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Ομάδα Να πάρει χρυσό Να πάρει μετάλλιο
ΗΠΑ 1.30
(Bwin)
1.001
(Novibet)
Ισπανία 13.00
(Novibet)
2.00
(Bet365)
Αυστραλία 15.00 
(Stoiximan)
2.10
(Novibet)
Γαλλία 20.00
(Stoiximan)
2.70
(Bet365)
Σλοβενία 22.00
(Stoiximan)
3,00
(Novibet)
Ιταλία 41.00 
(Bet365)
6.50
(Bet365)
Νιγηρία 40.00
(Stoiximan)
6.00
(Stoiximan)
Αργεντινή 43.00
(Stoiximan)
6.50 
(Bet365)
Γερμανία 67.00
(Bet365)
15.00
(Novibet)
Τσεχία 151.00
(Bet365)
24.00
(Novibet)
Ιαπωνία 1001.00
(Stoiximan)
501.00
(Novibet)
Ιράν 1501.00
(Stoiximan)
501.00
(Novibet)

1ος όμιλος (ΗΠΑ, Γαλλία, Τσεχία, Ιράν)

Στον πρώτο όμιλο δεσπόζει φυσικά η παρουσία των ΗΠΑ. Η Team USA  έχει 15 χρυσά μετάλλια στις 18 παρουσίες της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και φέτος θέλει να πάρει εκδίκηση για την αποτυχημένη παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, όταν και πήρε την 7η θέση. Από εκεί και πέρα, η Γαλλία συνδυάζει την αθλητικότητα με την εμπειρία και την ποιότητα και μπορεί να φτάσει ψηλά, η Τσεχία που πέταξε εκτός την Εθνική μας στον τελικό του Προολυμπιακού, θέλει να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή παρουσία της στο Παγκόσμιο του 2019 και το Ιράν αναμένεται να έχει ρόλο κομπάρσου.

Το πρόγραμμα του 1ου ομίλου

Αγωνιστική Αγώνας (Ημερομηνία) Αγώνας (Ημερομηνία)
Ιράν-Τσεχία (25/7, 04:00) Γαλλία - ΗΠΑ (25/7, 15:00)
ΗΠΑ - Ιράν (28/7, 07:40) Τσεχία - Γαλλία (28/7, 15:00)
Ιράν - Γαλλία (31/7, 04:00) ΗΠΑ - Τσεχία (31/7, 15:00)

 

ΗΠΑ

Όνομα  Θέση Ομάδα
Κέλντον Τζόνσον PG Σαν Αντόνιο Σπερς
Ζακ ΛαΒίν SG/SF Σικάγο Μπουλς
Ντάμιαν Λίλαρντ PG Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Κέβιν Ντουράντ F Μπρούκλιν Νετς
Κρις Μίντλεντον SG/SF Μιλγουόκι Μπακς
Τζεράμι Γκραντ PF/C Ντιτρόιτ Πίστονς
Τζέισον Τέιτουμ SF Μπόστον Σέλτικς
Τζαβέιλ ΜακΓκι C Ντένβερ Νάγκετς
Τζρου Χόλιντεϊ PG Μιλγουόκι Μπακς
Μπαμ Αντεπάγιο PF/C Μαϊάμι Χιτ
Ντρέιμοντ Γκριν PF Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Ντέβιν Μπούκερ G Φοίνιξ Σανς
Προπονητής: Γκρεγκ Πόποβιτς

Πώς πέρασε: Απέτυχε στο Παγκόσμιο του 2019, αλλά με την 7η θέση που κατέλαβε προκρίθηκε ως η δεύτερη καλύτερη ομάδα από την Αμερική (πίσω από την Αργεντινή).

To παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: H Team USA είναι η απόλυτη κυρίαρχος του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετράει 15 συμμετοχές, με 15 χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια. Η τελευταία φορά που δεν πήρε χρυσό ήταν το 2004 στην Αθήνα.

Προπονητής: Ο σπουδαίος Γκρεγκ Πόποβιτς των πέντε πρωταθλημάτων με τους San Antonio Spurs, ανέλαβε τις ΗΠΑ μετά τους Ολυμπιακούς του 2016 στο Ρίο. Απέτυχε το 2019 στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού η 7η θέση ήταν η χειρότερη όλων των εποχών για την Team USA σε μεγάλη διοργάνωση.

Αστέρι: Πολλά τα αστέρια όπως βλέπετε στον παραπάνω πίνακα, αλλά σαφώς και ξεχωρίζει ο Κέβιν Ντουράντ, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που έχουν παίξει στο ΝΒΑ. Έχει ήδη δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (2012, 2016) και όποτε παίζει με την Team USA, παίρνει πάντα τον ρόλο του ηγέτη. Δεν έχει γνωρίσει ακόμα ήττα με την εθνική ομάδα σε επίσημο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Δύσκολα να την ξαναπατήσουν όπως το 2019, είναι και θέμα εγωϊσμού για τον Πόποβιτς. Το ρόστερ είναι καλό, αν και υπήρχαν προβλήματα με κορονοϊό (ο Μπράντλεϊ Μπιλ κόπηκε την τελευταία στιγμή, o Ζακ Λαβίν δεν ταξίδεψε με την αποστολή λόγω των πρωτοκόλλων ασφαλείας) και τους τελικούς του ΝΒΑ (Ντέβιν Μπούκερ, Τζρου Χόλιντεϊ και Κρις Μίντλετον θα είναι στο Τόκιο χωρίς ξεκούραση). Οι ήττες από Νιγηρία και Αυστραλία στα φιλικά ίσως της κάνουν καλό. Δεν υπάρχει, βέβαια, λόγος να ασχοληθεί κάποιος με το 1.30 (Bwin) στο ενδεχόμενο να πάρουν το χρυσό.

Γαλλία

Όνομα Θέση Ομάδα
Άντριου Αλμπισί PG Γκραν Κανάρια
Νικολάς Μπατούμ SG/SF Λος Άντζελες Κλίπερς
Νάντο Ντε Κολό G Φενέρμπαχτσε
Μουσταφά Φαλ C Ολυμπιακός
Εβάν Φουρνιέ G/F Μπόστον Σέλτικς
Ρούντι Γκομπέρ C Γιούτα Τζαζ
Τομάς Ερτέλ PG Ρεάλ Μαδρίτης
Τίμοθι Καμπαρό SG/SF Μπρούκλιν Νετς
Αμάθ Εμπαγιέ F Καρσίγιακα
Φραν Ντιλικινά  PG Νιου Γιορκ Νικς
Βισέντ Πουαριέ PF/C Ρεάλ Μαδρίτης
Γκερσόν Γιαμπουσέλε PF Ρεάλ Μαδρίτης
Προπονητής: Βεσάντ Κολέ

Πώς πέρασε: Πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 και έτσι πήρε την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παίρνοντας το ένα από τα δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ετοιμάζεται για τη δέκατη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τρίτη συνεχόμενη. Έχει δύο ασημένια μετάλλια, ένα το μακρινό 1948 και ένα στο Σίδνεϋ το 2000. Σε Λονδίνο και Ρίο τερμάτισε στην 6η θέση, χάνοντας και στις δύο περιπτώσεις από την Ισπανία στα προημιτελικά.

Προπονητής:  Ο Βενσάν Κολέ είναι στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας από το 2009 και η αλήθεια είναι ότι  έχει καταγράψει αρκετές επιτυχίες, όπως το χρυσό στο EuroBasket του 2013 και τα χάλκινα στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2014 και του 2019.

Αστέρι: Το ρόστερ ξεχειλίζει από ταλέντο, με πέντε ΝΒΑers και παίκτες που πρωταγωνιστούν στην EuroLeague. Ξεχωρίζει πάντως, ο Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στο ΝΒΑ (για 3η φορά στα τελευταία 4 χρόνια).

Πρόβλεψη:  Δεν της λείπει τίποτα. Έχει αθλητικότητα, ταλέντο, παραστάσεις και πάθος για να φτάσει επιτέλους στην τετράδα, αρκεί να μην βρει μπροστά της στα προημιτελικά τον κακό της δαίμονα, Ισπανία.

Τσεχία

Όνομα Θέση Ομάδα
Πάτρικ Άουντα PF/C Γιοκοχάμα
Τόμας Βριοάλ PG Παρντούμπιτσε
Πατρίκ Σαμούρα G Κοκχάιζ (NCAA)
Τόμας Σατοράνσκι PG Σικάγο Μπουλς
Μπλέικ Σιλμπ G/F Σαλόν
Οντρέι Μπάλβιν C Μπιλμπάο
Γιακούμπ Σιρίνα PG Οπάβα
Μάρτιν Πετέρκα C Μπράουνσβαϊγκ
Γιάρομιρ Μπόχατσικ SG Στρασμπούργκ
Οντρέι Σέχναλ G Πράγα
Λούκας Παλίζα F Νίμπουρκ
Γιαν Βέσελι  PF/C Φενέρμπαχτσε
Προπονητής: Ρόνεν Γκίνζμπουργκ

Πώς πέρασε: Δυστυχώς το θυμόμαστε πολύ καλά στην Ελλάδα, καθώς νίκησε τη «γαλανόλευκη» στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά, δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες μετά την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Το παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Tο 2019 συμμετείχε για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο και πήρε την 6η θέση, όντας η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά και τώρα ετοιμάζεται για την παρθενική συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Προπονητής: Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Ισραηλινός Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, ο οποίος νιώθει σαν το δεύτερο σπίτι του στην Τσεχία, αφού ήταν στο προπονητικό επιτελείο της μόνιμης πρωταθλήτριας, Νίμπουρκ, από το 2006 και είναι στην Εθνική ομάδα από το 2013.

Αστέρι: Είναι δεδομένο ότι υπάρχει ταλέντο στη συγκεκριμένη φουρνιά Τσέχων παικτών. Αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Τόμας Σατοράνσκι, ο οποίος ήταν και ο ήρωας της ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Πρόβλεψη: Στον όμιλο που βρίσκεται, θα παλέψει για να είναι μία από τις δύο καλύτερες τρίτες που θα συμπληρώσουν την 8άδα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατήσει χαμηλά τη διαφορά σε πιθανή ήττα κόντρα στις ΗΠΑ και να πατήσει γκάζι στο ματς με το αδύναμο Ιράν. Έχει λογική το 2.20 (Stoiximan) στο ενδεχόμενο αποκλεισμού της στα προημιτελικά.

Ιράν

Όνομα Θέση  Ομάδα
Μοχάμαντ Βαχέντι G Σαρντάρι 
Φίλιπ Γιαλαποόρ PG Μπαϊρόιτ
Μοχάμαντ Χασαντέχ PF Αμπάνταν
Σαίντ Νταβαρπάναχ SF Αμπάνταν
Μοχάμαντ Γιαμσίντι G Σαρντάρι
Σαμάντ Μπαχράμι SF Μαχράμ Τεχράν
Χαμέντ Χαντάντι C Σιτσουάν
Ναβίντ Ραζαέιφαρ SG Σαντράρι
Μάικ Ροσταμπούρ PF Σαρντάρι
Ααρούν Γκεραμλπούρ C Μάντσεστερ Τζάιντας
Αρσλάν Καζέμι PF Χέμιντορ
Μπεχνάμ Γιακχάλι SG Ροστόκ Σίγουλβς
Προπονητής: Μεχράν Σαχιντάμπ 

Πώς πέρασε: Μπορεί να τερμάτισε στην 23η θέση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2019, ωστόσο ήταν αρκετή για να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς, καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα από τη ζώνη της Ασίας.

Το παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Έχει δύο συμμετοχές, με τελευταία αυτή του 2008 στο Πεκίνο, χωρίς να πετύχει κάτι σπουδαίο.

Προπονητής: Ο 55χρονος Μεχράν Σαχιντάμπ είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους προπονητές στην πατρίδα του, ωστόσο δεν έχει δοκιμάσει την τύχη του μακριά από το Ιράν. Είναι στην ομάδα από  το 2018.

Αστέρι:  Ο Χαμέν Χαντάνι είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το Ιράν στον τομέα του μπάσκετ. Έγινε ο πρώτος Ιρανός που έπαιξε στο ΝΒΑ το 2013, έχει αγωνιστεί στην Κίνα με καλό συμβόλαιο και γενικά είναι ένας πολύ μπασκετικός, αλλά αργοκίνητος, πλέον στα 36 του, ψηλός.

Πρόβλεψη: Αν κάνει νίκη θα είναι… θαύμα! Βάσει των αποδόσεων βέβαια, δεν μπορούμε να επιλέξουμε κάτι, αφού το ενδεχόμενο να είναι ουραγός του ομίλου δίνεται σε απόδοση 1.005 (Stoiximan).

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

2ος όμιλος (Αυστραλία, Ιταλία, Νιγηρία, Γερμανία)

Είναι σίγουρα ο πιο ισορροπημένος όμιλος, καθώς καμία ομάδα δεν μπορεί να νιώθει σίγουρη για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, ενώ δεν υπάρχει ο… σάκος του μποξ που υπάρχει σε άλλους ομίλους. Η Αυστραλία κατεβαίνει με πολλές φιλοδοξίες και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι έφτασε η ώρα για το πρώτο της Ολυμπιακό μετάλλιο. Η Ιταλία επιστρέφει σε Ολυμπιάδα μετά από 17 χρόνια και κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει, ενώ πολλά υποσχόμενη ήταν η παρουσία της Νιγηρίας στα φιλικά προετοιμασίας, όπου μεταξύ άλλων νίκησε και τις ΗΠΑ! Τέλος, η Γερμανία δείχνει να είναι πιο αδύναμη από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, ωστόσο ποιος μπορεί να την υποτιμήσει;

Το Πρόγραμμα του 2ου ομίλου

Αγωνιστική Αγώνας (Ημερομηνία) Αγώνας (Ημερομηνία)
Γερμανία - Ιταλία (25/7, 7:40) Αυστραλία - Νιγηρία (25/7, 11:20)
Νιγηρία - Γερμανία (28/7, 04:00) Ιταλία - Αυστρία (28/7, 11:20)
Ιταλία - Νιγηρία (31/7, 07:40) Αυστραλία - Γερμανία (31/7, 11:20)

 

Αυστραλία

Όνομα Θέση Ομάδα
Τζος Γκριν G Ντάλας Μάβερικς
Ντούπ Ριθ PF/C Ερυθρός Αστέρας
Νέιθαν Σόμπι G Μπρίσμπεϊν Μπούλετς
Κρις Γκούλντινγκ G Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ
Πάτι Μιλς G Σαν Αντόνιο Σπερς
Τζο Ίνγκλις F Γιούτα Τζαζ
Μάτιου Ντελαβεντόβα G Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ
Ντάντε Έξουμ G Χιούστον Ρόκετς
Άρον Μπέινς PF/C Τορόντο Ράπτορς
Νικ Κέι PF Μπέτις
Ματίς Τάιμπουλ PF/C Φιλαδέλφια Σίξερς
Τζοκ Λαντέιλ  PF/C Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ
Προπονητής: Μπράιαν Γκούριτζαν

Πώς πέρασε: Τερμάτισε στην 4η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 και πήρε απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς ήταν η κορυφαία ομάδα της Ωκεανίας.

Το παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Συμμετέχει ανελλιπώς από το 1972 και έπειτα, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιο μετάλλιο. Η καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ είναι η 4η (σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις).

Προπονητής: Είναι η δεύτερη θητεία του Αμερικανού Μπράιαν Γκούριτζαν στον πάγκο των «καγκουρό». Είχε προπονήσει την ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και του 2008.

Αστέρι: Σε ένα ρόστερ με έξι NBAers, ξεχωρίζει ο Πάτι Μιλς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ο βασικός πόιντ γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2014.

Πρόβλεψη: Δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για να κατακτήσει ένα μετάλλιο. Είναι το φαβορί στον όμιλο, ωστόσο το 1.55 δεν μας… συγκινεί. Έχει λογική το 2.10 (Novibet) για το ενδεχόμενο να ανέβει στο βάθρο.

Ιταλία

Όνομα  Θέση Ομάδα
Μάρκο Σπίσου PG Σάσαρι
Νικόλο Μανιόν G Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Στέφανο Τόνουτ G Βενέτσια
Ντανίλο Γκαλινάρι PF Ατλάντα Χοκς
Νικόλο Μέλι PF Μιλάνο
Σιμόνε Φοντέκιο SF Μπασκόνια
Αμεντέο Τεσιτόρι C Μπολόνια
Τζιανπάολο Ρίτσι PF Μιλάνο
Ρικάρντο Μορασκίνι G Μιλάνο
Μικέλε Βιτάλι SF Βενέτσια
Αχίλε Πολονάρα PF Φενέρμπαχτσε
Αλεσάντρο Παγιόλα PG Μπολόνια
Προπονητής: Μέο Σακέτι

Πώς πέρασε: Κόντρα στα προγνωστικά, η Ιταλία πήρε την πρόκριση για το Τόκιο μέσα από τη διαδικασία του Προολυμπιακού τουρνουά, επικρατώντας στον τελικό της Σερβίας μέσα στο Βελιγράδι.

Το παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Από το 1936 μέχρι το 1984 ήταν σχεδόν μόνιμη θαμώνας (μία απουσία), αλλά από τότε μετράει μόνο δύο συμμετοχές (2000 και 2004). Έχει στη συλλογή της δύο ασημένια μετάλλια, με τελευταίο αυτό του 2004 στην Αθήνα.

Προπονητής: Ο Μέο Σακέτι είναι στον πάγκο της ομάδας από το 2017.  Ήταν παίκτης της ομάδας το 1980, όταν η Ιταλία κέρδισε το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο.

Aστέρι: Το ρόστερ είναι πολύ γεμάτο, με παίκτες που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία και πολλές παραστάσεις κυρίως σε επίπεδο συλλόγων. Σαφώς και ξεχωρίζει ο Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος μπορεί να μην έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με τους Ατλάντα Χοκς, ωστόσο είχε για 12η διαδοχική χρονιά διψήφιο αριθμό πόντων.

Πρόβλεψη: Και μόνο η επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 17 χρόνια συνιστά επιτυχία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει για κάτι καλό, αν και θεωρώ πολύ δύσκολο να προχωρήσει περισσότερο από τα προημιτελικά. Παίζεται το 2.15 (Stoiximan) για να αποκλειστεί στους 8.

Νιγηρία

Όνομα Θέση Ομάδα
Πρέσιους Ατσιούα F Μαϊάμι Χιτ
KZ Oπάλα G Μαϊάμι Χιτ
Γκέιμπ Βισέντ G Μαϊάμι Χιτ
Τσιμέζιε Μέτου F Σακραμέντο Κινγκς
Εκπέ Ούντο PF/C Βίρτους Μπολόνια
Τζόρνταν Νουόρα F Μιλγουόκι Μπακς
Τζαλίλ Όκαφορ C Ντιτρόιτ Πίστονς
Τζος Οκόγιε G Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Μίγιε Όνι G/F Γιούτα Τζαζ 
Κέιλεμπ Αγκάντα G Χαποέλ Μπερ Σεβά
Όμπι Εμεγκάνο SG Φουενλαμπράδα
Ίκε Νουάμου PG Σαμάρα
Προπονητής: Μάικ Μπράουν

Πώς πέρασε: Δεν εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, αλλά η 17η θέση που πήρε ήταν αρκετή για της δώσει την απευθείας πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ως η καλύτερη ομάδα της Αφρικής.

Το παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Είναι η τρίτη διαδοχική συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στους δύο προηγούμενες δεν κατάφερε να διακριθεί, καθώς σημείωσε απλά από μία νίκη.

Προπονητής: Ο σπουδαίος Μάικ Μπράουν, στα 51 του χρόνια, θέλει να… διδάξει μπάσκετ στη Νιγηρία. Έχει πάρει τρία πρωταθλήματα στο ΝΒΑ (όχι ως πρώτος προπονητής), ενώ το 2009 είχε αναδειχθεί προπονητής της χρονιάς.

Aστέρι: Υπάρχουν αρκετοί NBAers, κυρίως νεαροί και χωρίς μεγάλο ρόλο στις ομάδες τους. Ξεχωρίζει ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Γκέιμπ Βίσεντ, ο οποίος δείχνει έτοιμος για το ξεπέταγμα στο Τόκιο.

Πρόβλεψη: Παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το πρότζεκτ της Νιγηρίας. Δεν ξέρω όμως, κατά πόσο είναι έτοιμη για το… μπαμ που περιμένουν κάποιοι μετά τη φιλική νίκη επί των ΗΠΑ στην προετοιμασία.  Από την στιγμή που είναι και σε δύσκολο όμιλο, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο αποκλεισμού και από τη φάση των ομίλων (2.25 Stoiximan), αν και η καλύτερη επιλογή είναι να απέχουμε.

Γερμανία

Όνομα Θέση  Ομάδα
Ισαάκ Μπόγγκα G Ουάσιγκτον Γουίζαρντς
Τζόσικο Σαϊμπού SG Ρεμς
Μάοντο Λο PG Άλμπα Βερολίνου
Νιλς Γκιφάι SF Ζαλγκίρις
Νίκλας Βίμπεργκ PF Κέμιντζ
Γιόχαν Βόιγκτμαν C ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ρόμπιν Μπένζινγκ PF Σαραγόσα
Μόρτιζ Βάγκνερ PF Ορλάντο Μάτζικ
Λουκας Βάνκ SF Φράπορτ Σκάιλαϊνερς
Ντανίλο Μπαρτέλ PF Φενερμπαχτσέ
Γιόχαν Τίμαν PF Άλμπα Βερολίνου
Αντρέας Ομπστ SG Μπάγερν Μονάχου
Τζούστους Χόλατζ PG Αμβούργο
Λέον Κράτζερ C Βόννη
Προπονητής: Χένρικ Ροντλ

Πώς πέρασε: Οι περισσότεροι δεν την… περίμεναν στο Τόκιο, αλλά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο από το Προολυμπιακό του Σπλιτ, νικώντας στον τελικό τη Βραζιλία.

Το παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Επιστρέφει μετά από το 2008 για να γράψει την 6η συμμετοχή της.  Η καλύτερη θέση που έχει πάρει, είναι η 7η στη Βαρκελώνη το 1992.

Προπονητής: Ο Χένρικ Ροντλ έχει εκπροσωπήσει τη Γερμανία με την ιδιότητα του αθλητή στους Ολυμπιακούς του 1992, αλλά και στο χρυσό που κατέκτησε στο EuroBasket του 1993. Είναι στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας ως πρώτος προπονητής από το 2017.

Αστέρι: Ο Ντένις Σρέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς δεν θα δώσει το παρών, οπότε το πρώτο… βιολί θα είναι ο φόργουορντ, Μόριτζ Βάγκνερ, ο οποίος ήταν άλλωστε και ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά κόντρα στη Βραζιλία.

Πρόβλεψη: Βάσει ρόστερ είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Προφανώς, όμως, δεν θα είναι το εύκολο θύμα, όπως για παράδειγμα το Ιράν στον πρώτο όμιλο. Δεν προκύπτει επιλογή, αλλά καλό θα είναι να μην υποτιμηθεί.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

3ος όμιλος (Ισπανία, Αργεντινή, Σλοβενία, Ιαπωνία)

Όμιλος με καλές ομάδες και σίγουρα δύσκολος στην πρόβλεψη. Η Ισπανία προφανώς και είναι το φαβορί, καθώς πηγαίνει στο Τόκιο ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και με παραστάσεις που… τρομάζουν, αλλά συνηθίζει να αρχίζει μουδιασμένα αυτά τα τουρνουά. Η Αργεντινή έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να καλύψει το έλλειμμα σε λύσεις και αθλητικά προσόντα με το πάθος, ενώ η Σλοβενία έχει τον Λούκα Ντόντσιτς που τρομοκρατεί τις άμυνες του ΝΒΑ! Η Ιαπωνία, τέλος, δείχνει σχετικά αδύναμη, αλλά είναι η διοργανώτρια και σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμηθεί από τους υπόλοιπους, αφού ενδεχόμενη ήττα μπορεί να κοστίσει την πρόκριση.

Το πρόγραμμα του 3ου ομίλου

Αγωνιστική Αγώνας (Ημερομηνία) Αγώνας (Ημερομηνία)
Αργεντινή - Σλοβενία (26/7, 07:40) Ιαπωνία - Ισπανία (26/7, 15:00)
Σλοβενία - Ιαπωνία (29/7, 07:40) Ισπανία - Αργεντινή (29/7, 15:00)
Αργεντινή - Ιαπωνία (1/8, 07:40) Ισπανία - Σλοβενία (1/8, 11:20)

Ισπανία

Παίκτης Θέση Ομάδα
Πάου Γκασόλ C Μπαρτσελόνα
Ρούντι Φερνάντεθ SF Ρεάλ Μαδρίτης
Σέρχιο Ροντρίγκεθ PG Μιλάνο
Ρίκι Ρούμπιο PG Φοίνιξ Σανς
Βίκτορ Κλαβέρ PF Βαλένθια
Μαρκ Γκασόλ C Τορόντο Ράπτορς
Γουίλι Ερνανγκόμεθ C Σαρλότ Χόρνετς
Ουσμάν Γκαρούμπα C Ρεάλ Μαδρίτης
Αλμπέρτο Αμπάλδε SF Ρεάλ Μαδρίτης
Άλεξ Αμπρίνες SF Μπαρτσελόνα
Σέρχιο Γουλ PG Ρεάλ Μαδρίτης
Χουάν Ερνανγκόμεθ F Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Προπονητής: Σέρχιο Σκαριόλο

Πώς πέρασε: Είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και όπως είναι φυσικό πήρε απευθείας εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ετοιμάζεται για την 13η παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στις τρεις τελευταίες Ολυμπιάδες πήρε μετάλλιο (συνολικά έχει τέσσερα), αλλά δεν έχει καταφέρει να βάλει στη συλλογή της το Χρυσό.

Προπονητής: Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έχει κερδίσει τα πάντα με την Εθνική Ισπανίας. Τρία χρυσά σε EuroBasket, μετάλλια σε Ολυμπιάδες, χρυσό στο Παγκόσμιο του 2019. Ο 60χρονος Ιταλός επιστρέφει φέτος στην πατρίδα του για να προπονήσει τη Βίρτους Μπολόνια.

Aστέρι: Το ρόστερ είναι γεμάτο αστέρες, οπότε επιλογή ενός μόνο παίκτη είναι δύσκολη. Θα πάμε με τον θρύλο Πάου Γκασόλ, ο οποίος πιθανότατα θα κλείσει την τεράστια καριέρα του με το φινάλε των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, καθώς ακόμα και στα 41 του, η ποιότητά του ξεχειλίζει!

Πρόβλεψη: Η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη. Ο χρόνος, όμως, είναι ανίκητος και η αλήθεια είναι ότι η Ισπανία είναι πολύ… γερασμένη για να την εμπιστευτούμε. Δεν αποκλείουμε ακόμα και το να κοντράρει τις ΗΠΑ αν βρει ρυθμό, αλλά δεν θα πληρώσουμε για να το μάθουμε.

Αργεντινή

Όνομα  Θέση Ομάδα
Λεάντρο Μπολμάρο PG Μπαρτσελόνα
Φακούντο Καμπάτσο PG Ντένβερ Νάγκετς
Λούκα Βιλντόζα PG Νιου Γιορκ Νικς
Νικόλα Λαπροβίτολα PG -
Γκάμπριελ Ντεκ F Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Νικόλα Μπρουσίνο F Γκραν Κανάρια
Μάρκος Ντέλια PF/C Τριέστε
Λουίς Σκόλα PF/C Βαρέζε
Φραντσίσκο Καφάρο C Σαν Λορέντζο
Ταγιαβέκ Γκαλίτσι C Ρεγκάτας
Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ F ΑΕΚ
Πατρίσιο Γκαρίνο SG/SF Ζαλγκίρις
Προπονητής: Σέρχιο Ερνάντες

Πώς πέρασε: Έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 και δικαιωματικά πήρε απευθείας πρόκριση για την Ολυμπιάδα.

Το παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ετοιμάζεται για την 8η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.. Μεγαλύτερη στιγμή της ήταν το Χρυσό στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, πήρε το χάλκινο στο Πεκίνο.

Προπονητής: Ο Σέρχιο Ερνάντες ήταν στον πάγκο της Εθνικής ομάδας από το 2005 ως το 2010, όταν και πήρε το χάλκινο στο Πεκίνο, ενώ επέστρεψε το 2015 και οδήγησε την Αργεντινή στον τελικό του Παγκοσμίου. Φέτος δοκίμασε για πρώτη φορά την τύχη του στην Ευρώπη, στον πάγκο της Σαραγόσα.

Αστέρι: Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί NBAers, έστω και φρέσκοι (Καμπάτσο, Βιλντόζα, Ντεκ), ωστόσο όσο είναι στην ομάδα ο Λουίς Σκόλα, τότε η ομάδα του θα είναι… δική του. Εδώ και δύο χρόνια έχει «κυκλώσει» τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, οι οποίοι θα είναι και οι πέμπτοι στην καριέρα του.

Πρόβλεψη: Το ρόστερ είναι πολύ γεμάτο. Στα γκαρντ υπάρχει ποιότητα, υπάρχουν κορμιά και φυσικά -όπως πάντα- θα υπάρχει πάθος. Στα μάτια μου είναι πολύ υψηλό το 6.50 (bet365) για το ενδεχόμενο κατάκτησης ενός μεταλλίου. Αν την βολέψει η διασταύρωση στα προημιτελικά (εφόσον προκριθεί), τότε το σενάριο του βάθρου δεν είναι τόσο μακρινό όσο δείχνει το 6.50.

Σλοβενία

Όνομα Θέση Ομάδα
Λούκα Ρούπνικ PG Τσεντεβίτα
Αλεξέι Νίκολιτς PG Γκραβελίν
Κλέμεν Πρέπελιτς SG Βαλένθια
Έντο Μούριτς SF Τσεντεβίτα
Μάικ Τόμπεϊ C Βαλένθια
Γιάκα Μπλάζιτς  SG Τσεντεβίτα
Γκρέγκορ Χόρβατ SF Ορτέζ
Ζίγκα Ντίμετς C Τσεντεβίτα
Ζόραν Ντράγκιτς SG/SF Μπασκόνια
Βλάτκο Τσάντσαρ SF Ντένβερ Νάγκετς
Γιάκομπ Σέμπασζεκ SF Λέουβεν
Λούκα Ντόντσιτς G Ντάλας Μάβερικς
Προπονητής: Αλεξάντερ Σέκουλιτς

Πώς πέρασε: Μέσα από τη διαδικασία του Προολυμπιακού τουρνουά του Κάουνας, όπου… έκλεισε το σπίτι των Λιθουανών και πήρε την πρόκριση για το Τόκιο.

Το παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ετοιμάζεται να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Προπονητής: O Αλεξάντερ Σέκουλιτς είναι στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Σλοβενίας από το 2016 και ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή το 2020. Παράλληλα είναι και πρώτος προπονητής στη Νίμπουρκ.

Αστέρι: Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ο λόγος που οι Σλοβένοι είναι στην Ιαπωνία!  Είναι φυσικά ο απόλυτος σταρ της Εθνικής Σλοβενίας και ένας από τους παίκτες που περιμένουμε να θαυμάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πρόβλεψη: Μπορεί να είναι πρωτάρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά είναι από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν… ντόρο, κυρίως λόγω της παρουσίας του Λούκα Ντόντσιτς. Έχει τύχη το 2.75 (Stoiximan) για το ενδεχόμενο να αποκλειστούν στα ημιτελικά, με τη λογική ότι μπορούν να περάσει ένα νοκ άουτ παιχνίδι χάρη στον Λούκα.

Ιαπωνία

Όνομα Θέση Ομάδα
Γιουντάι Μπάμπα SG Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ
Γκάβιν Έντουαρντς C Τσίμπα Τζετς
Ρούι Χατσιμούρα  F Ουάσιγκτον Γουίζαρντς
Τενκέτσου Χαριμότο SF Ναγκόγια
Μακότο Χιεγίμα PG Ουτσουνομίγια
Κοσούκε Καναμάρου SG Μικάβα
Αβί Σάφερ C Μικάβα
Νταϊκι Τανάκα SG Αλβάρκ Τόκιο
Γιούγκι Τογκάσι G Τσίμπα Τζετς
Λέο Βεντράμε G Σιμπούγια
Xίου Γουατανάμπε PF Ντέιβις (NCAA)
Γιούτα Γουατανάμε F Μέμφις Γκρίζλις
Προπονητής: Χούλιο Λάμας

Πώς πέρασε: Ήταν απογοητευτική στο Παγκόσμιο Κυπέλλου του 2019, αφού τερμάτισε 31η σε σύνολο 32 ομάδων, αλλά είχε εξασφαλισμένη θέση στους Ολυμπιακούς ως διοργανώτρια.

Το παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Έχει πάρει μέρος σε έξι Ολυμπιάδες, με τελευταία αυτή του 1976 στον Καναδά. Δεν έχει διακριθεί σε κάποια διοργάνωση.

Προπονητής: Ο Αργεντινός Χούλιο Λάμας έχει πάρει… μυρωδιά από Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς ήταν στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας του στους Ολυμπιακούς του 2012. Από το 2017 είναι στην Εθνική Ιαπωνίας.

Αστέρι: Ο Ρούι Χατσιμούρα ξεχωρίζει σαν την… μύγα μες το γάλα! Ο φόργουορντ των Γουίζαρντς έχει αρχίσει να καθιερώνεται στο ΝΒΑ και σίγουρα θα είναι ο αστέρας των διοργανωτών στους Ολυμπιακούς.

Πρόβλεψη: Παρά το γεγονός ότι θα παίξει σπίτι της, η Ιαπωνία δεν νομίζω ότι έχει τύχη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Είναι σε δύσκολο όμιλο και δύσκολα θα είναι ανταγωνιστική.

Επιμέλεια: Στέφανος Μαρολαχάκης

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
ΠΑΡΑ1
Πριμ 200
Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Mobile Streaming
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ