foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ116
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Αργεντινής 2021: Preview

Previews Πρωταθλημάτων | 15 Ιουλ 2021 14:25
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.jpg

Η Κολόν Σάντα Φε έκανε την τεράστια έκπληξη στην προηγούμενη Liga Profesional και κατέκτησε τον τίτλο. Γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση 116 χρόνων από την ίδρυση της και στέφθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια, επικρατώντας στον τελικό με 3-0 επί της Ρασίνγκ Κλούμπ. Αντίθετα, τα «μεγαθήρια», Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ απογοήτευσαν, με τους «εκατομμυριούχους», πάντως, να έχουν ως ελαφρυντικό τα κρούσματα κορονοϊού που τους αποδεκάτισαν, πριν τον προημιτελικό στο «La Bombonera». Στα αξιοσημείωτα του τουρνουά και η άσχημη πορεία της κατόχου του Recopa Sudamericana, Ντεφένσα Χουστίτσια, που τερμάτισε στην 11η θέση του δευτέρου ομίλου. Καμία ομάδα δεν υποβιβάστηκε, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και στο νέο πρωτάθλημα. Οι Μπόκα Τζούνιορς και  Ρίβερ Πλέιτ είναι και πάλι τα δυο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Οι ομάδες δεν έκαναν, γενικά, μεγάλα ανοίγματα στις μεταγραφικές κινήσεις, καθώς υπήρχε μεγάλη απώλεια εσόδων, εξαιτίας του κορονοϊού. Τέλος, για πρώτη φορά θα γίνεται χρήση VAR στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Σύστημα διεξαγωγής

Η πιο μεγάλη αλλαγή στο νέο τουρνουά είναι ότι καταργούνται οι δυο όμιλοι. Θα θυμίζει, πλέον, περισσότερο, πρωτάθλημα, με τις 26 ομάδες να παίζουν όλες μεταξύ τους, σε έναν γύρο 25 αγωνιστικών. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, στις 12 Δεκεμβρίου. Δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα ούτε στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Πρωταθλητής θα είναι αυτός που θα τερματίσει στη πρώτη θέση και παράλληλα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Copa Libertadores 2022. Eξασφαλισμένη συμμετοχή στο συγκεκριμένο τουρνουά έχει και η προηγούμενη πρωταθλήτρια Κολόν Σάντα Φε, καθώς και η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο Αργεντινής. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η, την 3η και την 4η θέση θα εξασφαλίσουν, επίσης, εισιτήριο στο Copa Libertadores. Σε ότι αφορά το Copa Sudamericana 2022, η Μπάντφιλντ έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της, καθώς είχε κερδίσει το Copa Diego Maradona, ενώ στη διοργάνωση θα συμμετέχουν και οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 5η, 6η, 7η, 8η και 9η θέση.

Σε περίπτωση  ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια, 3) Καλύτερη επίθεση, 4) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Μπόκα Τζούνιορς 14. Ατλ. Τουκουμάν
2. Ρίβερ Πλέιτ 15. Ροσάριο Σεντράλ
3. Εστουδιάντες 16. Χιμνάσια Λα Πλάτα
4. Ρασίνγκ Κλουμπ 17. Σεντράλ Κόρδοβα
5. Βελές 18. Γοδόι Κρους
6. Κολόν Σάντα Φε 19. Ουρακάν
7. Ιντεπεντιέντε 20. Πατρονάτο
8. Σαν Λορένσο 21. Ντεφένσα Χουστ.
9. Ταγέρες 22. Πλατένσε
10. Μπάνφιλντ 23. Άρσεναλ Σαραντί
11. Λανούς 24. Νιούελς Ολντ Μπόις
12. Αρχεντίνος Τζ. 25. Αλντοσίβι
13. Ουνιόν Σάντα Φε 26. Σαρμιέντο

 

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Ορσίνι (Ε) Λανούς Μπόκα Τζ.
Ρομέρο (Ε) Ντεφένσα Ρίβερ Πλέιτ
Ρολόν (Μ) Ουρακάν Μπόκα Τζ.
Ορτιγόσα (Μ) Εστουδιάντες Σαν Λορένσο
Λάσο (Α) Ροσάριο Ιντεπεντιέντε

Τι παίζουμε

Οι εταιρείες δεν έχουν βγάλει ακόμα μακροχρόνια στοιχήματα για το νέο πρωτάθλημα Αργεντινής. Έφτασε η ώρα, πάντως, μετά από ένα μικρό διάλλειμα, η Μπόκα Τζούνιορς να επιστρέψει και πάλι στον θρόνο της. Καλή επιλογή φαντάζει και το να τερματίσουν στη πρώτη τετράδα οι Ρασίνγκ Κλούμπ και Εστουδιάντες.

Οι ομάδες της Liga Profesional Αργεντινής

 

Μπόκα Τζούνιορς

Δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της, καθώς μπορεί να τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της και να ξεπέρασε το εμπόδιο της αποδεκατισμένης από τον κορωνοϊό, Ρίβερ Πλέιτ, όμως αποκλείστηκε στα πέναλτι στον ημιτελικό από τη Ρασίνγκ Κλούμπ. Ο προπονητής Μιγκέλ Ρούσο δέχτηκε κριτική για την αποτυχία, παρέμεινε, όμως, στον πάγκο. Θα πρέπει να μάθει να… ζει χωρίς τον εμβληματικό αρχηγό Τέβες, που αποσύρθηκε, ενώ σημαντική απώλεια και του τερματοφύλακα Ανδράδα, που πήρε μεταγραφή στη Μοντερέι. Προχώρησε σε κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, με την απόκτηση του Ορσίνι (Ε) από τη Λανούς και των Μπριάσκο (Ε), Ρολόν (Μ) από την Ουρακάν. Μοναδικός αποδεκτός στόχος, βέβαια, η κατάκτηση του τίτλου.

Ρίβερ Πλέιτ

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο συνεχίζει φυσικά στον πάγκο της αγαπημένης του, Ρίβερ Πλέιτ. Ο «Muneco», όπως είναι το παρατσούκλι του, θέλει να την οδηγήσει στην επιστροφή στις επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα. Στην κατάκτηση, δηλαδή, του τίτλου. Στην προηγούμενη διοργάνωση αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση, καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι στο εκτός έδρας Superclasico με την Μπόκα Τζούνιορς. Σε μια αναμέτρηση, βέβαια, που περισσότεροι από 20 παίκτες της τέθηκαν νοκ άουτ, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Σημαντική απώλεια αυτή του Μπορέ (Ε, 17/8) που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και συνεχίζει τη καριέρα του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ενισχύθηκε στην επίθεση με την απόκτηση του Μπράιαν Ρομέρο, που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντεφένσα Χουστίσια.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Κολόν Σαντα Φε

Έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο προηγούμενο Copa de la liga Profesional, καθώς, όχι μόνο τερμάτισε αρχικά πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου της και πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά κατέκτησε και τον τίτλο. Επικράτησε με 3-0 στον τελικό της Ρασίνγκ Κλουμπ και στέφθηκε πρωταθλήτρια, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο προπονητής, Εντουάρντο Ντομίνγκες δέχτηκε την αποθέωση και φυσικά συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία. Γνωρίζει, βέβαια και αυτός ότι πολύ δύσκολα θα επαναλάβει κάτι ανάλογο και στόχος της Κολόν Σάντα Φε είναι μια καλή πορεία. Συνεχίζει, σχεδόν, με το ίδιο ρόστερ και θα έχει όπλο την ομοιογένεια. Μοναδική προσθήκη αυτή του Φορμίκα (ΜΕ) από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Ροντρίγκες (Ε), που συνεχίζει την καριέρα του στη Χιμνάσια Λα Πλάτα.

 Ιντεπεντιέντε

Πραγματοποίησε καλή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τερμάτισε στην τρίτη θέση του δεύτερου ομίλου μόλις 2 βαθμούς πίσω από τη 2η Μπόκα Τζούνιορς. Έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, εκεί, όμως ηττήθηκε με 2-0 από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Κολόν Σάντα Φε. Ξεκινάει με φιλοδοξίες και το νέο πρωτάθλημα και θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο έμπειρος Χούλιο Φαλκιόνι κάθεται στον πάγκο της από τις 21 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ενώ το συμβόλαιο του λήγει στις 21/12. Ενίσχυσε την άμυνα της με την απόκτηση του Λάσο (ΚΑ) από τη Ροσάριο Σεντράλ, ενώ πούλησε τον Μενέντες (ΜΕ) στη Σολτ Λέικ.

Ρασίνγκ Κλουμπ

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό η ομάδα του Χουάν Αντόνιο Πίτσι. Έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος, στέλνοντας, μάλιστα, στο… σπίτι της στην ημιτελική φάση την Μπόκα Τζούνιορς. Δεν στάθηκε, όμως, αντάξια των προσδοκιών και ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από την Κολόν Σάντα Φε στον τελικό. Οι διοικούντες, πάντως, εκτίμησαν την καλή δουλειά του 53χρονου τεχνικού και τον διατήρησαν στον πάγκο της ομάδας. Προσέθεσε εμπειρία στη γραμμή κρούσης της με την απόκτηση του Λισάντρο Λόπες. Αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ της, με αυτή του Γκουριέρες (Μ) να ξεχωρίζει.

 Σαν Λορένσο

Αποτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμμετοχή στην προηγούμενη διοργάνωση για τη Σαν Λορένσο. Ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας με 2-0 από τη Ρασίνγκ Κλούμπ, τερμάτισε πέμπτη στον όμιλο της και αποκλείστηκε από την τελική φάση του τουρνουά. Ο Ντιέγκο Νταμπόβε ήταν αυτός που πλήρωσε το… μάρμαρο της κακής πορείας και απομακρύνθηκε, ενώ τον αντικατέστησε ο Ουρουγουανός Πάολο Μοντέρο, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Στόχος, φυσικά, είναι να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Απέκτησε τον έμπειρο μέσο Ορτιχόσα, ενώ ελεύθερος έμεινε ο Κολοτσίνι (ΚΑ).

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχεντίνος Τζούνιορς

Πλήρωσε το άσχημο ξεκίνημα που έκανε στο προηγούμενο τουρνουά, καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχε ισάριθμες ήττες. Στη συνέχεια βελτιώθηκε και διεκδίκησε μέχρι και τη τελευταία αγωνιστική τη συμμετοχή της στη τελική φάση της διοργάνωσης, τερμάτισε, όμως, τελικά στην έβδομη θέση του πρώτου ομίλου. Ο Γκάμπριελ Μιλίτο συνεχίζει στη τεχνική ηγεσία της. Ο Αργεντινός  τεχνικός θέλει να οδηγήσει την ομάδα του σε καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα, ενώ ζήτησε  την απόκτηση  του Ρενιέρο (Ε) από την Ρασίνγκ Κλουμπ. Ο Καρούσο (ΚΑ) αποχώρησε από την ενεργό δράση.

 Ουρακάν

Μέτρια η πορεία της στο Copa de la Liga Profesional, καθώς τερμάτισε στην ένατη θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου, μόλις έναν πόντο πάνω από τις Πατρονάτο, Ντεφένσα Χουστίτσια και Σαρμιέντο. Ο Φρανκ Κουντέλκα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της στα μέσα της διοργάνωσης (26/3) και συνεχίζει στον πάγκο, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Προσωπική επιλογή του έμπειρου τεχνικού ήταν η απόκτηση του Βέρα (Μ) με τη μορφή δανεισμού από τν Λανούς. Αποδυναμώθηκε ιδιαίτερα με την παραχώρηση δυο εκ των πιο ποιοτικών παικτών της, των Ρολόν (Μ) και Μπριάσκο (Ε), αμφότεροι μετακόμισαν στην Μπόκα Τζούνιορς.

Βελές

Ήταν εντυπωσιακή στην κανονική διάρκεια του τουρνουά και τερμάτισε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου και σε απόσταση εννιά βαθμών από τη δεύτερη Μπόκα Τζούνιορς. Δεν τα κατάφερε, όμως, το ίδιο καλά και στη συνέχεια, καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι (κανονική διάρκεια αγώνα 0-0) από τη Ρασίνγκ Κλούμπ. Ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο κάθεται στον πάγκο της από τον Απρίλιο του 2020 και θα την οδηγήσει και στο νέο τουρνουά. Δεν κινήθηκε, ιδιαίτερα στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς μοναδική προσθήκη της ήταν αυτή του Λάμπε (Τ), ενώ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του ο Ντε Λα Φουέντε (Α).

Ροσάριο Σεντράλ

Δεν εντυπωσίασε με την πορεία της στην προηγούμενη διοργάνωση η ομάδα του Κίλι Γκονσάλες. Τερμάτισε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου, με συγκομιδή 18 βαθμών σε 13 αναμετρήσεις. Στόχος της και για το νέο πρωτάθλημα είναι να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία, με τον 47χρονο τεχνικό, πάντως, να παραμένει στο τιμόνι της.  Ενίσχυσε την επιθετική της γραμμή με την απόκτηση του έμπειρου Μίλτον Καράλιο, που έμεινε ελεύθερος από την Άτλας. Απώλεια για την άμυνα αυτή του βασικού Λάσο (ΚΑ), που συνεχίζει τη καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νιούελς Ολντ Μπόις

Τραγική η πορεία της Νιούελς Ολντ Μπόις στο τελευταίο τουρνουά, όπου και τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου. Οι οπαδοί της ομάδας τα… έχωσαν στη διοίκηση, ζητώντας, μεταγραφές. Οι διοικούντες, όμως, προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, με τον Φερνάντο Γκαμπόα να αντικαθιστά τον Χερμάν Μπούργος. Απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Γκάρο (ΜΕ) από την Ουρακάν, ενώ αρκετοί παίκτες αποχώρησαν, μεταξύ των οποίων και ο βασικός Γιένο (Α). Με τέτοιες κινήσεις δύσκολα θα αποφύγει τις τελευταίες θέσεις και στο νέο πρωτάθλημα.

Λανούς

Μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, που δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του Copa de la liga Profesional, καθώς πλήρωσε την έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση της. Τερμάτισε τελικά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου, έναν βαθμό πίσω από την πρώτη προνομιούχο τετράδα. Ο Λουίς Σουμπελδία κάθεται για τρίτο χρόνο στον πάγκο της και φιλοδοξεί να την οδηγήσει στις πρώτες θέσεις. Ενίσχυσε σημαντικά την άμυνα της με την απόκτηση του Μπρατσιέρι που έμεινε ελεύθερος από τη Σαν Λορένσο. Μεγάλη απώλεια αυτή του Ορσίνι (Ε), που πήρε μεταγραφή στην Μπόκα Τζούνιορς.

Μπάνφιλντ

Άργησε να… ξυπνήσει και οι δυο νίκες στις δυο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ (1-0) και τη Γοδόι Κρους (0-1) δεν στάθηκαν αρκετές για να της εξασφαλίσουν τη συμμετοχή της στην τελική φάση. Τερμάτισε στην έκτη θέση του πρώτου ομίλου και φιλοδοξεί να τα πάει καλύτερα στο νέο τουρνουά. Με τον Χαβιέ Σανγκινέτι να παραμένει για δεύτερο χρόνο στην τεχνική ηγεσία. Λίγα πράγματα στις μεταγραφές, με την απόκτηση του Σονιόρα (ΜΕ) από την Ταγέρες να ξεχωρίζει, ενώ δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Γκουτιέρες (Μ).

 Εστουδιάντες

Οι «φοιτητές» πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου και μάλιστα σε απόσταση βολής (-3) από την πρωταθλήτρια Κολόν Σάντα Φε. Στην προημιτελική φάση, όμως, αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ιντεπεντιέντε. Παρά την γκρίνια που υπήρχε για τον Ρικάρντο Ζιελίνσκι από μερίδα οπαδών, η διοίκηση αποφάσισε την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία. Ο Ζούκι (Μ) επέστρεψε από τον δανεισμό του μετά από μια καλή χρονιά στη Μαλάτιασπορ. Σημαντική απώλεια αυτή του Σαρμιέντο (ΜΕ), τον οποίο παραχώρησε έναντι 5.000.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χιμνάσια Λα Πλάτα

Δεν έχουν να θυμούνται κάτι αξιοσημείωτο από την παρουσία της ομάδας στο πρόσφατο Copa de la liga Profesional οι οπαδοί της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Πραγματοποίησε μέτρια πορεία και τερμάτισε στην όγδοη θέση του δεύτερου ομίλου. Το τεχνικό δίδυμο των Μαριάνο Μεσέρα και Λεάνδρο Μαρτίνι, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Ξεχωρίζει η απόκτηση του ελεύθερου Κολάσο (Μ) και του Ινσαουράρδε (Μ) από τη Σαν Λορένσο, ενώ ο Γουέιγκαντ επέστρεψε στην Μπόκα Τζούνιορς, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

Ταγέρες

Έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στην τελική φάση του προηγούμενου πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση του ομίλου της και αφήνοντας εκτός παραδοσιακές δυνάμεις, όπως η Λανούς. Στον προημιτελικό πάλεψε απέναντι στη μετέπειτα πρωταθλήτρια Κολόν Σάντα Φε, τελικά, όμως, αποκλείστηκε στα πέναλτι (σκορ κανονικής διάρκειας αγώνα 1-1). Παρά τις προτάσεις που δέχτηκε, ο Αλεχάντερ Μεδίνα παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της. Δύσκολα, πάντως, θα επαναλάβει μια τόσο καλή παρουσία και στο νέο τουρνουά. Μοναδική προσθήκη αυτή του νεαρού Τόρες (ΚΑ) από τη δεύτερη ομάδα της Μπάνφιλντ. Αντίθετα, αποδυναμώθηκε με την πώληση του Φραγκαπάνε στη Μινεσότα Γιουνάιντεντ.

Ουνιόν Σάντα Φε

Η απρόσμενη κατάκτηση του τίτλου από τη μισητή Κολόν, ήταν το μεγαλύτερο χτύπημα που δέχτηκαν οι οπαδοί της Ουνιόν Σάντα Φε. Τους ενόχλησε, φυσικά, πολύ περισσότερο από το ότι η ομάδα τους δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του τουρνουά. Με το συγκεκριμένο υλικό, άλλωστε, δεν θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και το ίδιο ισχύει και για το νέο τουρνουά. Απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Μπρίτες (ΔΑ) από την Ντεφένσα Χουστίτσια, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Ασεβέδο. Ο Χουάν Μανουέλ Ασκονσάμπαλ παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της.

Ντεφένσα Χουστίτσια

Η κατάκτηση του Recopa Sudamericana, μετά τον διπλό τελικό με την Παλμέιρας, έδωσε «συγχωροχάρτι» στον προπονητή Σεμπαστιάν Μπεκασέτσε και τους παίκτες του, για την πολύ άσχημη πορεία στο εγχώριο τουρνουά. Συγκεκριμένα, τερμάτισε στην 11η θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου, με συγκομιδή μόλις 12 βαθμούς σε 13 αναμετρήσεις. Προσέθεσε εμπειρία στην επιθετική της γραμμή με την απόκτηση του Μπάριος (Ε) από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, ενώ απέκτησε και τον Σότο (Α) με τη μορφή δανεισμού από τη Ρασίνγκ Κλουμπ. Αντίθετα, ο Φερνάντες ολοκλήρωσε τον δανεισμό του και επέστρεψε στη Ρίβερ Πλέιτ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Γοδόι Κρους

Σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ ενόψει του νέου πρωταθλήματος προχώρησε η Γοδόι Κρους, μετά τη σχετική συμφωνία ανάμεσα στους διοικούντες και τον προπονητή, Σεμπαστιάν Μέντες. Στόχος, η ομάδα να κάνει μια καλύτερη πορεία σε σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημα, όταν και τερμάτισε στη δέκατη θέση του πρώτου ομίλου. Προσέθεσε εμπειρία στο ρόστερ της με την απόκτηση παικτών όπως ο Γιένο (Α) από τη Νιούελς Ολντ Μπόις και ο Ασεβέδο (Μ) από την Ουνιόν Σάντα Φε. Απώλεια η αποχώρηση του Τεσούρι (ΜΕ), που συνεχίζει την καριέρα του στην Ατλέτικο Τουκουμάν.

Ατλέτικο Τουκουμάν

Διεκδίκησε μέχρι την τελευταία στιγμή την είσοδο της στην τελική φάση του πρωταθλήματος, χωρίς, όμως, να τα καταφέρει. Τερμάτισε στην έβδομη θέση του δεύτερου ομίλου, με τον προπονητή, Ομάρ Ντε Φελίπε να δηλώσει ότι στο νέο τουρνουά η ομάδα του θα τα πάει ακόμα καλύτερα. Ενίσχυσε τη μεσαία της γραμμή με την απόκτηση του Τεσούρι (ΜΕ) από τη Γοδόι Κρους. Το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησε ο έμπειρος αμυντικός, Ορτίς, έναντι 419.000 ευρώ.

Πατρονάτο

Αυτό που θα έχουν να θυμούνται οι οπαδοί της Πατρονάτο από το τελευταίο Copa de la liga Profesional, θα είναι σίγουρα η ιστορική νίκη επί της Μπόκα Τζούνιορς με 1-0. Τερμάτισε στη δέκατη θέση του δεύτερου ομίλου, ισοβαθμώντας με την Ντεφένσα Χουστίτσια και τη Σαρμιέντο. Ο Ιβάν Ντελφίνο θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να την οδηγήσει σε καλύτερη πορεία στο νέο τουρνουά. Ενίσχυσε το αριστερό άκρο της άμυνας με την απόκτηση του Κόμπος, που έμεινε ελεύθερος από τη Σολ Ντε Αμέρικα. Αντίθετα, ο Κάντο (Α) δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του. 

Αλντοσίβι

Σε σημαντικές προσθήκες προχώρησε στην τελευταία μεταγραφική περίοδο η Αλντοσίβι, ενισχύοντας το ρόστερ της ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Ο προπονητής Φερνάντο Γκάγκο, άλλωστε και οι διοικούντες, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί πορεία ανάλογη της τελευταίας διοργάνωσης, όταν και η ομάδα τους ήταν ουραγός στο πρώτο γκρουπ. Από τις κινήσεις ενίσχυσης ξεχωρίζει αυτή της απόκτηση του Ντεβέτσι (Τ) αλλά και του έμπειρου Κολοτσίνι (ΚΑ), αμφότεροι ήρθαν από τη Σαν Λορένσο. Το συμβόλαιο του Κοντρέρας (Ε) έληξε και δεν ανανεώθηκε.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άρσεναλ Σαραντί

Δεν κατάφερε να κρατήσει δυο «καρπούζια στην ίδια μασχάλη». Τα πήγε εξαιρετικά στο Copa Sudamericana, όπου και τερμάτισε στην κορυφή του τρίτου ομίλου. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και με το εγχώριο τουρνουά. Το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τη βρήκε στη 12η θέση, μόλις έναν βαθμό πάνω από την ουραγό Άρσεναλ Σαραντί. Απέκτησε τον γνωστό μας από τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναιτωλρικού, Ματζόλα (Ε). Σημαντική απώλεια αυτή του Καντία (Ε), που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και υπέγραψε στην Ουρακάν. Συνεχίζει στη τεχνική ηγεσία ο Σέρχιο Ροντίνα.

Σεντράλ Κόρδοβα

Ξεκίνησε καλά το προηγούμενο τουρνουά με τρεις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Δεν κατάφερε, όμως, να διατηρήσει την απόδοση της στα ίδια υψηλά επίπεδα και στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην ένατη θέση του πρώτου ομίλου, χωρίς, φυσικά, να πάρει μέρος στην τελική φάση. Τα σενάρια αναφορικά με την απομάκρυνση του Γκουστάβο Κολεόνι από την τεχνική ηγεσία δεν επιβεβαιώθηκαν. Ενισχύθηκε κάτω από την εστία με την απόκτηση του Ριγαμόντι που έμεινε ελεύθερος από την Μπελγράνο. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Σέρο (Μ) , που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλντοσίβι.

Σαρμιέντο

Η ομάδα του Χουνίν πανηγύρισε την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, αντιλήφθηκε, όμως, γρήγορα πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα εκεί. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ομάδα των ισοπαλιών, καθώς είχε έξι στις 13 αναμετρήσεις της. Το συμβόλαιο του Μάριο Σκιάκουα ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2021 και η διοίκηση δεν είχε κανέναν λόγο να αποφασίσει την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία. Αντίθετα, ο Ρινκόν (ΜΕ) έλυσε το συμβόλαιο του και υπέγραψε στην Ουρακάν. Ενισχύθηκε στην επίθεση με τον δανεισμό του Κούτσι (Ε) από τη Ροσάριο Σεντράλ.

Πλατένσε

Καλή σχετικά παρουσία της Πλατένσε, στην επιστροφή της στα μεγάλα… σαλόνια. Ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με εμφατική νίκη (4-1) επί της Ροσάριο Σεντράλ. Η απόφαση της διοίκησης, μάλιστα, να αντικαταστήσει τον προπονητή Μανουέλ Γιοπ με τον Λεονάρδο Μαντελόν προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών. Απέκτησε τον Μαρκιόνι (ΜΕ) με τη μορφή δανεισμού από την Νιούελς. Δεν ανανέωσε το συμβόλαιο αρκετών παικτών, ανάμεσα στους οποίους και τον Σινιστέρα (ΜΕ). Δύσκολα θα τα πάει καλύτερα στο νέο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Γιάννης Σελαλμαζίδης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ