foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ113
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Δανίας 2023-24: Preview SuperLiga

Previews Πρωταθλημάτων | 19 Ιουλ 2023 12:15
ΔΑΝΙΑ.jpg

Αν και ξεκίνησε άσχημα, η Κοπεγχάγη διατήρησε το σκήπτρο του πρωταθλητή Δανίας, ανατρέποντας το χάντικαπ των 8 πόντων στη χειμερινή διακοπή με ένα απίστευτο ντεμαράζ και μάχη σώμα με σώμα ως το τέλος με τη Νόρντζελαντ, που τελικά περιορίστηκε στη 2η θέση, 4 βαθμούς πιο κάτω. Στην 3η θέση κατετάγη η Άαρχους, υπερτερώντας κατά 2 γκολ της διαφορά τερμάτων της ισόβαθμης Βίμποργκ, η οποία ως 4η έδωσε αγώνα μπαράζ για την Ευρώπη με την 7η Μίντιλαντ, η οποία κέρδισε και έτσι έσωσε μια κακή χρονιά, εξασφαλίζοντας θέση στο Κόνφερενς Λιγκ. Η μεγάλη -αρνητική- έκπληξη ήρθε από την Άαλμποργκ, 4 φορές πρωταθλήτρια, η οποία υποβιβάστηκε για πρώτη φορά από καταβολής Superliga, τερματίζοντας στην τελευταία θέση. Μαζί της, έπεσε και η Χόρσενς, που ακολούθησε τραγική πορεία μετά τη χειμερινή διακοπή. Κυπελλούχος, αναδείχθηκε η Κοπεγχάγη, κάνοντας το πέμπτο νταμπλ της ιστορίας της.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα διεξαγωγής

Οι 12 ομάδες θα αναμετρηθούν σε δύο γύρους, παίζοντας εντός και εκτός έδρας μεταξύ τους, συμπληρώνοντας 22 αγωνιστικές. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες έξι θέσεις (1η έως και 6η) θα διεκδικήσουν τον τίτλο και τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ εκείνες που θα καταταγούν από την 7η θέση και κάτω, θα παλέψουν για την παραμονή, με τη νικήτρια του γκρουπ αυτού, να διεκδικεί σε νοκ άουτ μπαράζ ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα δύο αυτά γκρουπ, κουβαλώντας τους βαθμούς από την κανονική περίοδο θα παίξουν άλλα 10 ματς, 5 εντός και 5 εκτός έδρας. Έτσι, η ομάδα που θα τερματίσει 1η μετά και τη φάση των play off ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η 2η και η 3η θα παίξουν στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει 4η θα παίξει μονό αγώνα μπαράζ στην έδρα της με τη νικήτρια (την 7η) του Γκρουπ των Αδυνάτων για ένα ακόμη εισιτήριο στο Κόνφερενς. Η Κυπελλούχος θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις (11η και 12η) υποβιβάζονται απευθείας.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα βάση τα εξής κριτήρια:

  1. Διαφορά τερμάτων
  2. Καλύτερη επίθεση
  3. Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση
  4. Αγώνας μπαράζ

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Κοπεγχάγη 2. Μίντιλαντ 3. Μπρόντμπι
4. Άαρχους 5. Νόρντζελαντ 6. Οντένσε
7. Βίμποργκ 8. Ράντερς 9. Σίλκεμποργκ
10. Λίνγκμπι 11. Βέιλε 12. Χβίντοβρε

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Γ. Ράσμουσεν (Α) Φιορεντίνα Μπρόντμπι
Τζ. Λάρσον (Ε) Σάλκε Κοπεγχάγη
Κρ. Όλσον (Μ) Άντερλεχτ Μίντιλαντ
Σβ. Ίνγκασον (ΜΕ) ΠΑΟΚ Μίντιλαντ
Μ. Ίνγκβαρντσεν (Ε) Μάιντς Νόρντζελαντ

Τι παίζουμε

Κατάκτηση: Κοπεγχάγη 1.70

Να τερματίσει στην 3άδα: Μπρόντμπι 2.50

Να τερματίσει στην 6άδα: Οντένσε 2.10

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ομάδες της SuperLiga

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Απόλυτα πετυχημένη τελικά η χρονιά, αφού παρότι ξεκίνησε πολύ άσχημα και βρέθηκε 8 πόντους πίσω από τη Νόρντζελαντ στο κλείσιμο του α’ μέρους (17 αγωνιστικές), επέστρεψε αναγεννημένη μετά τη χειμερινή διακοπή, κάλυψε το χάντικαπ και κατέκτησε και το Κύπελλο, κάνοντας το πέμπτο νταμπλ της ιστορίας της. Στόχος της φέτος είναι η υπεράσπιση του τίτλου, που θα φέρει και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος για το οικονομικό άνοιγμα που έχει, αλλά και η διάκριση στην Ευρώπη. Θα συμμετάσχει στα προκριματικά των «αστεριών», διεκδικώντας την πρόκριση στους ομίλους.

Μεταγραφικά, κινήθηκε απόλυτα στοχευμένα, αποκτώντας τον επιθετικό Τζόρνταν Λάρσον από τη Σάλκε, ενώ είχε και κάποιους δανεικούς που επέστρεψαν. Έγινε επίσης ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, παραχωρώντας 4 ποδοσφαιριστές, χωρίς σημαντική συμμετοχή όμως (Ζέκα στον Παναθηναϊκό, Στάμενιτς στον Ερυθρό Αστέρα, Κάουφμαν στην Ουνιόν Βερολίνου, Χάραλντσον στη Λιλ). Προφανώς και είναι ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, το πρώτο φαβορί, με την απόδοση στη δανική εταιρεία στο 1.85.

ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Εκπληκτική χρονιά, λίγο έλειψε να κάνει την απόλυτη υπέρβαση και να κατακτήσει τον τίτλο. Οδήγησε στο μεγαλύτερο μέρος την κούρσα του πρωταθλήματος, δεν άντεξε όμως στην πίεση της Κοπεγχάγης και στο τέλος κατέθεσε τα όπλα, τερματίζοντας 2η, 4 πόντους πιο πίσω. Ομάδα που παίζει με πολλούς νεαρούς παίκτες, τους οποίους ανεβάζει από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και όταν αυτοί κάνουν μια καλή χρονιά τους πουλάει σε ομάδες -κατά βάση- του εξωτερικού. Γεμίζουν έτσι τα ταμεία της ομάδας, ωστόσο αυτή η τακτική την κρατά καθηλωμένη σε χαμηλή στοχοθεσία.

Το πλάνο δεν αλλάζει και φέτος, προπονητής παρέμεινε ο Γιοχάνες Τόρουπ, που ανέλαβε πέρσι μεσούσης της χρονιάς και οι μεταγραφικές κινήσεις ήταν και πάλι λίγες. Αποκτήθηκαν ο αμυντικός Γιέπε Τσβέρτσκοφ (Οντένσε), ο γκολκίπερ Καρλγιόχαν Έρικσον (Νταντί Γ.) και ο επιθετικός Μάγκνους Ίνγκβαρντσεν (Μάιντς), ενώ επέστρεψαν και κάποιοι δανεικοί. Παραχωρήθηκε ο βασικότατος μέσος Γιάκομπ Στιν Κρίστενσεν (Κολωνία), ενώ επέστρεψαν στις ομάδες τους από τους δανεισμούς τους οι Φαγκίρ (συνήθως βασικός επιθετικός), Μπίντστρουπ (βασικός μέσος) και Μαρκόντες (βασικός μέσος). Στόχος είναι η εξασφάλισης της συμμετοχής στην 6άδα, πιθανότερη κατάταξη μεταξύ 3ης και 6ης θέσης.

ΑΑΡΧΟΥΣ

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής χρονιάς. Ξεκίνησε με στόχο την 6άδα, μπήκε με σχετική άνεση και κατάφερε με μια εκπληκτική πορεία στην τελική φάση να τερματίσει στην 3η θέση και να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Προπονητής παρέμεινε ο Γερμανός Ούβε Ρέσλερ, ο οποίος κατάφερε να συγκεράσει τις διαφορετικές προσωπικότητες των παικτών και να δημιουργήσει μια καλοδουλεμένη ομάδα που κοιτούσε στα μάτια όλους τους αντιπάλους.

Μεταγραφικά, κινήθηκε προσεκτικά και στοχευμένα, αποκτώντας τους αμυντικούς Μίκαελ Ακότο (Ντιναμό Δρέσδης) και Φέλιξ Μπέιμο (Μάλμε) και τους επιθετικούς Τομπίας Μπεχ (Ίνγκολσταντ) και Γιάνι Σέρα (Αρμίνια Μπ.), ενώ επέστρεψαν και κάποιοι δανεικοί, γεμίζοντας το ρόστερ. Σημαντικότερη απώλεια, ο βασικότατος αμυντικός Γιαν Μπίσεκ, ο οποίος συνεχίζει στην Ίντερ, ενώ επέστρεψε στην Άλκμααρ από τον δανεισμό του ο επιθετικός Γιέλε Ντούιν. Ομάδα δομημένη για 6άδα, δίνεται τρίτο φαβορί για τον τίτλο, αρκετά μακριά από την Κοπεγχάγη, με απόδοση 10.00 στη δανική εταιρεία. Στο 2.40 να είναι στην πρώτη 3άδα. Πιθανότερη κατάταξη μεταξύ 3ης και 5ης θέσης.

ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Απογοήτευση! Αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει γάντι στην ομάδα της Βόρειο-Δυτικής Γιουτλάνδης, καθώς αν και ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος στην πρώτη 3άδα και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος διεκδικούσε τον τίτλο, τερμάτισε στην 4η θέση, υστερώντας στην ισοβαθμία (2 γκολ) της 3ης Άαρχους και αναγκάστηκε να παίξει μπαράζ στην έδρα της με τη Μίντιλαντ για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκεί, ηττήθηκε 1-0 και έμεινε εκτός Ευρώπης, μένοντας με τις θετικές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Τεχνικός της παρέμεινε ο Γιάκομπ Φρίις, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης και των οπαδών, καθώς δεν είναι μικρό επίτευγμα για μια μικρομεσαία ομάδα να τερματίζει 4η. Μεταγραφικά, δεν κινήθηκε ιδιαίτερα, αποκτώντας με ελεύθερη μεταγραφή τον επιθετικό Ανοσίκε Εμέντα από την Άαλμποργκ, ενώ είχε και δύο επιστροφές δανεικών της. Διατήρησε πάντως σε γενικές γραμμές τον βασικό της κορμό, αποδεσμεύοντας τον βασικό μέσο Κλιντ Λέμανς. Στόχος είναι η είσοδος στην 6άδα με την απόδοση στη δανική εταιρεία στο 1.85. Πιθανότερη κατάταξη μεταξύ 5ης και 8ης θέσης.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Πέρασε από διάφορα στάδια πέρσι, για να τερματίσει τελικά στην 5η θέση, αρκετά πίσω (7 πόντους) από την 4η θέση. Μπήκε στην εξάδα από σπόντα, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και η πορεία της στη φάση των play off ήταν κακή, συγκεντρώνοντας 14 βαθμούς σε 10 αναμετρήσεις, μένοντας εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Τεχνικός παρέμεινε ο Γιέσπερ Σόρενσεν, ο οποίος ανέλαβε μεσούσης της περιόδου και η διοίκηση του εμπιστεύθηκε την ομάδα από την αρχή φέτος.

Μεταγραφικά, δεν κινήθηκε ιδιαίτερα δραστήρια, καθώς απέκτησε τους αμυντικούς Γιάκομπ Ράσμουσεν (Φιορεντίνα) και Τζάστιν Τσε (Ντάλας), ενώ επέστρεψαν και κάποιοι δανεικοί. Στον αντίποδα, έχασε δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, τον βασικό γκολκίπερ Μαντς Χερμάνσεν, που πήγε στη Λέστερ και τον ενίοτε βασικό μέσο Άνις Σλιμέιν, που συνεχίζει στη Σέφιλντ Γιουν. Στόχος είναι το πλασάρισμα στην 3άδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο και η κατάκτηση του Κυπέλλου, ωστόσο θα χρειαστεί πιθανότατα μεταγραφική ενίσχυση. Τρίτο φαβορί για τον τίτλο, πολύ μακριά από Κοπεγχάγη, στο 10.00 η απόδοση στη δανική εταιρεία, στο 2.40 το πλασάρισμα στην 3άδα.

ΡΑΝΤΕΡΣ

Κατώτερη των προσδοκιών των οπαδών της, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πολύ καλό ξεκίνημα των 10 πρώτων αγωνιστικών, οπότε και ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας, και τερμάτισε στην 6η θέση, χάνοντας κάθε ελπίδα για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στον πάγκο της παρέμεινε ο Ράσμους Μπέρτελσεν, ο οποίος αντικατέστησε στη φάση των play off τον Τόμας Τόμασμπεργκ, ο οποίος πήγε στη Μίντιλαντ.

Μεταγραφικά, κινήθηκε ελάχιστα αποκτώντας δύο παίκτες, τον γκολκίπερ Όσκαρ Σνόρε από την ΗΒ Κόγκε και τον αμυντικό Βέσελ Ντάμερς από τη Βίλεμ. Ταυτόχρονα, προωθήθηκαν κάποιοι παίκτες από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Σημαντική είναι πάντως η απώλεια των βασικών μέσων Λασε Μπεργκ Γιόνσεν (Μάλμε, Τοσίν Κεχίντε (Φερεντσβάρος) και Γιάκομπ Άνκερσεν (Χόρσενς). Αποδυναμωμένη προς το παρόν, θα παλέψει για την είσοδο στην 6άδα, με την απόδοση στο 2.40 στη δανική εταιρεία. Πιθανότερη κατάταξη μεταξύ 6ης και 9ης θέσης.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Η χειρότερη χρονιά της από τη στιγμή της ίδρυσής της, αφού έμεινε για πρώτη φορά εκτός 6άδας, τελείωσε ωστόσο με επιτυχία, αφού τερματίζοντας 1η στο γκρουπ των play out (7η στη γενική κατάταξη), έπαιξε εκτός έδρας νοκ άουτ μπαράζ με την 4η Βίμποργκ, επικράτησε 1-0 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Κόνφερενς Λιγκ. Στον πάγκο της παρέμεινε ο Τόμας Τόμασμπεργκ, ο οποίος ανέλαβε στην αρχή της φάσης των play out και κατάφερε να σώσει τη χρονιά.

Μεταγραφικά, ήταν πολύ δραστήρια, αποκτώντας τον αμυντικό Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον (ΠΑΟΚ), τον γκολκίπερ Όσκαρ Χέντβαλ (Σίλκεμποργκ), τους μέσους Ίβερ Φόσουμ (Άαλμποργκ), Αντρέ Ρομέρ (Έλφσμποργκ) και Κρίστοφερ Όλσον (Άντερλεχτ) και τους επιθετικούς Φρανκουλίνο (Μπενφίκα) και Τσο Γκουέ-Σουνγκ (Γεονμπούκ Χιουντάι). Ταυτόχρονα, επέστρεψαν και κάποιοι δανεικοί. Αντιθέτως, παραχώρησε τον βασικό μέσο Μαντς Ντορ Τιχόσεν (ΑΪΚ), ενώ έληξε ο δανεισμός του βασικού μέσου Εμιλιάνο Μαρτίνεζ και επέστρεψε στην Μπραγκαντίνο. Είναι το δεύτερο φαβορί για τον τίτλο, με την απόδοση στη δανική εταιρεία στο 4.75.

ΟΝΤΕΝΣΕ

Για μία ακόμη χρονιά απογοήτευσε τους οπαδούς της. Παρά τη σταθερότητα στον πάγκο και τις καλές προοπτικές που είχε στην αρχή της σεζόν λόγω των μεταγραφικών κινήσεων, το μόνο που κατάφερε ήταν να τερματίσει στην 8η θέση, μένοντας εκτός από κάθε ελπίδα ευρωπαϊκής συμμετοχής που ήταν και ο αρχικός της στόχος. Στον πάγκο παρέμεινε ο Αντρέας Αλμ, παρά την κριτική που δέχθηκε.

Μεταγραφικά, κινήθηκε πολύ δραστήρια, αποκτώντας τον αμυντικό Σάουλι Βαϊσάνεν (Κοζέντσα) και Λιρόι Οβούσου (Βίλεμ), τους μέσους Γιοχάνες Σέλβεν (Γκέτεμποργκ) Ράμι Αλ Χατζί (Χίρενφεϊν) και Σβεν Κέλερ (Όσναμπρικ) και τους επιθετικούς Μποχάμεντ Μπουγιά Τουράι (Μάλμε) και Ντον Λουίσιους (Χόμπρο). Από την άλλη, παραχώρησε τον βασικό αμυντικό Γιούργκεν Σκιέλβικ (Απόλλων Λεμεσού) τον βασικό επιθετικό Γιακούμπα Μιντέχ (Νιούκαστλ) και τους βασικούς μέσους Μαντς Φρόκιερ Γιένσεν (Πρέστον), Γιέπε Τσβέρτσκοφ (Νόρντζελαντ) και Γιακούμπ Μπρέουμ (Γκόου Αχέντ), ενώ έληξε και δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του βασικού μέσου Άρον Έλις Τράνταρσον. Στόχος, όπως κάθε χρόνο, η είσοδος στην 6άδα, με την απόδοση στη δανική εταιρεία στο 2.00. Πιθανότερη κατάταξη μεταξύ της 5ης και 8ης θέσης.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Αποτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η περσινή χρονιά για την ομάδα της Κεντρικής Γιουτλάνδης, αφού μετά την 3η θέση της σεζόν 2021-2022 και την ευρωπαϊκή έξοδο, η 9η θέση δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που θα περίμεναν οι οπαδοί της. Στον πάγκο παρέμεινε ο Κεντ Νίλσεν, ο οποίος συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης, αφού ήταν εκείνος την οδήγησε μετά από πολλά χρόνια στην έξοδο από την ποδοσφαιρική αφάνεια. Λίγα πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι, απέκτησε μεν 4 παίκτες, οι οποίοι όμως δεν είχαν ρόλο στις προηγούμενες ομάδες τους.

Συγκεκριμένα, ήρθαν ο γκολκίπερ Γιάκομπ Πριτς (Φρέμαντ Άμαγκερ) και οι μέσοι Φρέντερικ Κάρλσεν (Χβίντοβρε), Αντρέας Πιντ (Μπρόντμπι) και Κάλουμ ΜακΚόβατ (Χέλσινγκορ), ενώ επέστρεψαν και δύο δανεικοί. Σημαντικό πλήγμα η απώλεια του βασικού μέσου Σεμπάστιαν Γιόργκενσεν (Μάλμε), ενώ δόθηκε και ο γκολκίπερ Όσκαρ Χέντβαλ (Μίντιλαντ). Δύσκολα θα καταφέρει να ξεφύγει πάλι από τη μετριότητα, πιθανότερη κατάταξη μεταξύ της 7ης και 10ης θέσης.

ΛΙΝΓΚΜΠΙ

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, η ομάδα των προαστίων της Κοπεγχάγης κατάφερε να ανανεώσει τη συμμετοχή της στη μεγάλη Κατηγορία, παρότι ήταν στην τελευταία θέση σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τελικά, κατάφερε να τερματίσει στη 10η θέση, ισόβαθμη στους 28 βαθμούς με την 11η Χόρσενς, υπερτερώντας κατά 6 γκολ στη διαφορά τερμάτων. Ασανσέρ έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια, αφού από τη σεζόν 2015/16 και μετά, δύο χρονιές παίζει στη μεγάλη Κατηγορία και μία στη Β’. Ομάδα με μεγάλη ιστορία στη Δανία, 2 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 3 φορές 2η θέση και 4 φορές 3η, με πιο πρόσφατη το 2016/17.

Τεχνικός της παρέμεινε ο Φρέιρ Αλεξάντερσον, ο οποίος ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2021 και έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του με την άνοδο και την παραμονή. Μεταγραφικά, κινήθηκε ελάχιστα, αποκτώντας τον 26χρονο αμυντικό Μάγκνους Γιένσεν (Χόρσενς), ενώ επέστρεψαν κάποιοι δανεικοί και προωθήθηκαν δύο νεαροί από τα τμήματα υποδομής. Διατήρησε τις δυνάμεις της, με μοναδική ουσιαστική απώλεια τον γκολκίπερ Φρέντερικ Ίμπσεν (Χέλσινγκορ). Προφανής στόχος η παραμονή, ωστόσο με την παρούσα σύνθεση οι προοπτικές δεν είναι και πολύ καλές. Θεωρείται μία από τις 3 επικρατέστερες ομάδες για υποβιβασμό με την απόδοση να είναι στο 2.30.

ΒΕΪΛΕ

Άμεση επιστροφή στη μεγάλη Κατηγορία για την ομάδα της κεντρικής Γιουτλάνδης, μετά τον περσινό υποβιβασμό της, κατάφερε να επανέλθει τερματίζοντας 1η στο πρωτάθλημα της NordicBet Liga (B’ Κατηγορία) και μάλιστα με σχετική άνεση, αφού συγκέντρωσε 67 βαθμούς σε 32 αγώνες, 11 περισσότερους από την 3η Σοντερίσκε. Στον πάγκο της παρέμεινε ο Κροάτης Ιβάν Πρέλετς, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από τις 15 Μαρτίου 2022 και κατάφερε να την οδηγήσει στην άμεση επαναφορά στα «σαλόνια» του δανικού ποδοσφαίρου.

Μεταγραφικά, κινήθηκε πολύ προσεκτικά, διατηρώντας τον βασικό της κορμό και κάνοντας τρεις στοχευμένες προσθήκες. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον Σλοβένο γκολκίπερ Ιγκόρ Βέκιτς από τη ΝΚ Μπράβο, τον Ισλανδό αμυντικό Γκίλι Ρόλαντσον από τη Τβορόιρι και τον μέσο της Γκάμπια, Μούσα Τζουβάρα, από την Μπολόνια. Προφανής στόχος η παραμονή και τίποτε περισσότερο. Οι Δανοί αναλυτές τη δίνουν δεύτερο φαβορί για τον υποβιβασμό, θεωρώντας πως θα κοντραριστεί με τη Λίνγκμπι για την αποφυγή της 11ης θέσης. Στο 1.95 η απόδοση στη δανική εταιρεία να πέσει.

ΧΒΙΝΤΟΒΡΕ

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή στην ελληνική ποδοσφαιρική πιάτσα, αφού λείπει τα τελευταία πολλά χρόνια από τη μεγάλη Κατηγορία, ωστόσο έχει στην κατοχή της 3 πρωταθλήματα (1966, 1973 και 1981) και ένα Κύπελλο Δανίας (1980). Στις 28 Δεκεμβρίου του 1999, ο Πέτερ Σμάιχελ αγόρασε την πλειοψηφία των μετοχών με στόχο να την επαναφέρει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, ωστόσο δεν κατάφερε και πολλά και το 2002 παραχώρησε το μετοχικό πακέτο. Πέρσι, μετά από προσπάθειες πολλών ετών, κατάφερε να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο, τερματίζοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας της NordicBet Liga (B’ Κατηγορία), συγκεντρώνοντας 58 βαθμούς σε 32 αγώνες, 2 πάνω από την 3η Σοντερίσκε και 9 λιγότερους από την πρωταθλήτρια Βέιλε.

Τεχνικός της είναι ο 53χρονος Περ Φράντσεν, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της από το 2017 και έχει μεγάλη ιστορία ως παίκτης των Μπόλτον, Μπλάκμπερν και Γουίγκαν, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο Δανίας με τα χρώματα της Κοπεγχάγης (1994/95). Αρκετά δραστήρια μεταγραφικά, απέκτησε 7 παίκτες, με σημαντικότερους τον επιθετικό Μάρκο Ράμκιλντε (δανεικός από Άαλμποργκ) και τον μέσο Ματς Κάλουντ (Σίλκεμποργκ). Χωρίς σημαντικές απώλειες, διατήρησε τον βασικό της κορμό. Στόχος, τι άλλο, η παραμονή. Δίνεται πάντως το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό με την απόδοση στη δανική εταιρεία μόλις στο 1,22.

Επιμέλεια: Loki

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση