Η έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού αργεί αλλά οι άνθρωποι της ομάδας εργάζονται πάνω στο να κλείσουν τα φιλικά που θα δώσει κατά τη διάρκειά της!
Η πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων» θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στις 14 Ιουλίου και το πρώτο φιλικό, όπως ανακοινώθηκε προγραμματίστηκε για τις 19 του ίδιου μήνα, όχι όμως σε ελληνικό έδαφος, αλλά σε ολλανδικό, καθώς τρεις ημέρες νωρίτερα (16/7) η αποστολή θα αναχωρήσει για τη χώρα της «τουλίπας», όπου θα «χτιστεί» ο Ολυμπιακός της σεζόν 2025/26.
Το πρώτο «τεστ» προόδου θα τον βάλει απέναντι στην Μπρέντα. Φυσικά, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κλείσει κι άλλους αγώνες φιλικού χαρακτήρα στην Ολλανδία. Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματίσει 7, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος.
Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Αλέξη Βιρβίλη στην εκπομπή «Grande 4»
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί στην Ολλανδία (Σιντάμ) από τις 19 έως τις 26 Ιουλίου, όπου θα λάβει χώρα ο πρώτος κύκλος.
Σημειώνεται, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στη βάση του έπειτα για μερικά 24ωρα και θα ταξιδέψει εκ νέου στη χώρα της «τουλίπας» για τον δεύτερο κύκλο προετοιμασίας και φιλικών.
Μετά την Μπρέντα (19/7) θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς στις 25 Ιουλίου και την Άλκμααρ μία ημέρα αργότερα. Σε μεταγενέστερο χρόνο θα κοντραριστεί με τις Χέρενφεν, Ντεν Χααχ, Αλ Ταούν και Ουνιόν Βερολίνου.
Πέρα από τα προγραμματισμένα, δημοσιεύματα θέλουν την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αντιμετωπίζει τη Λάτσιο στις 16 Αυγούστου, ενώ ραδιοφωνικός σταθμός στη Νάπολη έκανε λόγο πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας ενδέχεται να αντιμετωπίσει τους νταμπλούχους Ελλάδας, στα μισά του Αυγούστου.
Το πρόγραμμα των φιλικών είναι σε πρώιμο στάδιο αυτή την περίοδο και αναμένεται να ξεκαθαρίσει περισσότερο τις επόμενες ημέρες.
Αναλυτικά τα «σίγουρα» φιλικά του Ολυμπιακού:
Αγώνες | Ημερομηνία, Ώρα |
Μπρέντα - Ολυμπιακός (19/7, 15:00) |
6.10 - 5.05 - 1.41 |
Ολυμπιακός - Νόριτς (25/7, 13:00) |
1.91 - 3.75 - 3.55 |
Άλκμααρ - Ολυμπιακός (26/7, 16:00) |
2.65 - 3.70 - 2.35 |
Χέρενφεν - Ολυμπιακός (2/8, 17:00) |
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ |
Ντεν Χάαχ - Ολυμπιακός (3/8, 19:00) |
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ |
Αλ Ταούν - Ολυμπιακός (8/8, 17:00) |
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ |
Ουνιόν Βερολίνου - Ολυμπιακός (9/8, 19:00) |
2.80 - 3.50 - 2.35 |
*Οι αποδόσεις ίσχυαν έως 3/7, ώρα: 13:45.
Στις αποδόσεις, οι οποίες αφορούν τους στόχους του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2025/26 βρίσκεται η κατάκτηση της Stoiximan Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αλλά και η απόλυτη υπέρβαση της κατάκτησης του Champions League.
Ο φάκελος «μεταγραφές» είναι πάντοτε ανοικτός στον Ολυμπιακό! Και οι δύο εγχώριοι στόχοι των «ερυθρόλευκων», στην πρώτη πλήρη σεζόν του Χοσέ Λουίς Με... Διαβάστε περισσότερα
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη League Phase του Champions League μετά από πέντε χρόνια, αποφεύγοντας για 2ο διαδοχικό καλοκαίρι τα προκριμ... Διαβάστε περισσότερα