foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Φινλανδίας: Αφιέρωμα Veikkausliiga 2024

Previews Πρωταθλημάτων | 02 Απρ 2024 14:00
A-FINLAND_AFIERWMA_foxbet.jpg

Η Veikkausliiga που αρχίζει το Σάββατο 6/4 βρίσκει την περσινή πρωταθλήτρια Ελσίνκι να καλείται να διατηρήσει τα σκήπτρα της, με την περσινή δευτεραθλήτρια Κουόπιο να είναι αυτή που θεωρητικά θα προσπαθήσει να την κοντράρει και φέτος για τον τίτλο. Η μεγάλη αλλαγή σε σχέση με πέρυσι είναι η απουσία της Χόνκα, που δήλωσε πτώχευση και τη θέση της πήρε η EIF. Η τελευταία είχε ηττηθεί στα play offs ανόδου από τη Μάριεχαμν στο τέλος της σεζόν, αλλά θα αγωνίζεται φέτος στα μεγάλα σαλόνια από το «παράθυρο».

Μαζί με τις Ελσίνκι και Κουόπιο, η Κυπελλούχος Ιλβες και η Βάασα συμπληρώνουν το καρέ των συλλόγων που θα αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα το καλοκαίρι.

Η ανανεωμένη Ίντερ Τούρκου και η Σεϊναγιόεν, που απογοήτευσε και κατετάγη 6η, είναι οι ομάδες που αναμένεται να πιέσουν το «κλασικό» δίδυμο της κορυφής. Στον αντίποδα η Κότκα υποβιβάστηκε απευθείας ενώ η προτελευταία Μάριεχαμν τα κατάφερε στα μπαράζ κόντρα στην Γκνίσταν (0-0, 3-0) και παρέμεινε στη Veikkausliiga. Η νεοφώτιστη στα μεγάλα σαλόνια είναι η περσινή πρωταθλήτρια της Ykkonen, EIF (Ekenas IF), ενώ η δεύτερη νεοφώτιστη είναι η Γκνίσταν, στη θέση της Χόνκα, όπως αναφέρθηκε.

Ο περσινός μέσος όρος γκολ ανά αγώνα ήταν 2.95, αρκετά παραπάνω από τον μέσο όρο του 2022 (2.64). Συνολικά τη σεζόν 2023 σημειώθηκαν 492 γκολ! Από καταβολής Veikkausliiga (1990) έχουν διεξαχθεί 5.872 παιχνίδια και έχουν σημειωθεί 15.570 γκολ. Έτσι, φέτος σίγουρα θα ξεπεραστεί το όριο των 6.000 αγώνων, ενώ κοντεύει και το ορόσημο των 16.000 γκολ.

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις) ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα διεξαγωγής

Η κανονική σεζόν τελειώνει την 1/9. Μετά οι ομάδες χωρίζονται σε δυο γκρουπ των 6. Οι μεν 6 πρώτες θα δώσουν τη μάχη για τον τίτλο και οι 6 τελευταίες θα εμπλακούν στη μάχη της παραμονής. Οι ομάδες θα συνεχίσουν σε αυτή τη διαδικασία κουβαλώντας τους βαθμούς που συνέλεξαν στην κανονική σεζόν. Στη φάση των γκρουπ, οι ομάδες αντιμετωπίζουν η μία την άλλη μόνο μια φορά. Το ποια θα είναι γηπεδούχος αποφασίζεται από τη βαθμολογική κατάταξη. Η καλύτερη κατάταξη «κερδίζει» ένα περισσότερο εντός έδρας παιχνίδι. Αυτή που θα τερματίσει πρώτη στο γκρουπ των ομάδων 1-6 στέφεται πρωταθλήτρια και εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η 2η παίρνει το εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ. Εν συνεχεία θα ακολουθήσει ένα τελικό τουρνουά 5 αγώνων που θα διαρκέσει ως τις αρχές Νοεμβρίου. Σε αυτό θα λάβουν μέρος σε αγώνες πλέι οφς οι ομάδες που κατετάγησαν στις θέσεις 4, 5, 6 και η 1η από το γκρουπ υποβιβασμού (γκρουπ 7-12). Η νικήτρια αυτού του τουρνουά θα αναμετρηθεί σε διπλούς αγώνες με την αρχική 3η της βαθμολογίας με έπαθλο το 3ο εισιτήριο που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ.

Στο γκρουπ υποβιβασμού (6-12), όποια ομάδα τερματίσει τελευταία υποβιβάζεται στην Ykkonen (Β' Κατηγορία), ενώ η προτελευταία θα αναμετρηθεί σε διπλούς αγώνες κόντρα στη 2η της Ykkonen με φόντο τη συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια. Μεγάλο ρόλο στην τελική κατάταξη θα παίξει και ο θεσμός του Κυπέλλου, καθώς ο νικητής του τελικού παίρνει ένα εισιτήριο για το Κόνφερενς και δε θα συμμετάσχει στο τελικό τουρνουά 5 αγώνων. Αν η Κυπελλούχος κάνει το νταμπλ κερδίζοντας και το πρωτάθλημα, τότε η 2η και η 3η θέση δίνουν αυτομάτως ευρωπαϊκά εισιτήρια (Κόνφερενς Λιγκ) και στο τουρνουά των 5 ομάδων πηγαίνουν απευθείας στον τελικό η 4η ομάδα και οι υπόλοιπες είναι η 5η, 6η, 7η και 8η ομάδα. Αν η Κυπελλούχος καταταγεί 2η, τότε η 3η ευρωπαϊκή θέση θα πάει στην 3η της βαθμολογίας και η 4η θέση θα είναι απευθείας στον τελικό των διπλών αγώνων του τουρνουά των 5 αγώνων. Τη θέση της 7ης σε αυτό το τουρνουά θα πάρει η 8η ομάδα.

Στην τελική κατάταξη η πρωταθλήτρια παίρνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2025-26, η Κυπελλούχος παίρνει την 1η θέση στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ της σεζόν 2025-26. Η κάτοχος της 2ης θέσης παίρνει την 2η θέση στα προκριματικά του Κόνφερενς της σεζόν 2025-2026. Η κάτοχος της 3ης θέσης (νικήτρια του τουρνουά των 5 ομάδων) παίρνει την 3η θέση στα προκριματικά του Κόνφερενς της σεζόν 2025-2026.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια:

1) διαφορά τερμάτων
2) καλύτερη επίθεση
3) βαθμοί σε μεταξύ τους ματς
4) διαφορά τερμάτων σε μεταξύ τους ματς
5) καλύτερη επίθεση σε μεταξύ τους ματς
6) αγώνας πλέι οφ
7) περισσότερα εκτός έδρας γκολ

cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Ελσίνκι 2. Ίντερ Τούρκου 3. Κουόπιο
4. Ίλβες 5. Σεϊναγιόεν 6. Βάασα
7. Χάκα 8. Ούλου 9. Λάχτι
10. Μάριεχαμν 11. Γκνίσταν 12. EIF

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Από Σε
Λουκ Πλαντζ (Ε) Κρίσταλ Πάλας Ελσίνκι
Ντιόγκο Τόμας (Α) Οντ Ελσίνκι
Άντον Πόποβιτς (Μ) Κουόπιο Ίλβες
Ζαν Μποτουέ (ΜΕ) Αζαξιό Ίντερ Τούρκου
Τζάστον Ρένικς (Ε) Νιου Ίνγκλαντ Ούλου

Τι παίζουμε

Κάθε χρόνο η Ελσίνκι φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Ωστόσο, φέτος βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η ανανεωμένη Ίντερ Τούρκου, που δε θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Πέρυσι, η Ελσίνκι έφτασε μακριά στην Ευρώπη, οπότε μια ανάλογη πορεία φέτος πιθανότατα θα επιφέρει φθορές. Η Κουόπιο για τρίτη σερί χρονιά «αυτοκτόνησε» ποδοσφαιρικά στο τέλος, «χαρίζοντας» την κορυφή στην ομάδα της πρωτεύουσας, αλλά δε δείχνει ικανή να το επαναλάβει και φέτος, οπότε αναμένεται να παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο με την ανεβασμένη Κυπελλούχο Ίλβες.

Αγορά Απόδοση

Κατάκτηση: Ίντερ Τούρκου

8.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

cta_box_bg
SUGAR προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγώνες A Φινλανδίας Σήμερα (Αναλύσεις)

Αποδόσεις
1
X
2
U
O
ΟΠΑΠ
ΑΠΟΤ.
1
2.49
X
3.48
2
2.64
U
1.97
O
1.80
127
-
1
2.71
X
3.45
2
2.45
U
2.01
O
1.76
126
-

Οι ομάδες της Veikkausliiga

Ελσίνκι

Τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα της πρωτεύουσας, καθώς διατήρησε τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας παρά την ταραχώδη σεζόν που πέρασε. Μετά το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με τη Λαρν (νίκη με 1-0) απολύθηκε ο Τόνι Κόσκελα. Εκείνη τη στιγμή ήταν 3η στο πρωτάθλημα με 28 βαθμούς σε 16 ματς, 3 λιγότερους από τη Σεϊναγιόεν που είχε και δύο ματς λιγότερα. Ταυτόχρονα, είχε αποκλειστεί και από το Κύπελλο από τη Χόνκα. Στη θέση του ήρθε ο Τόνι Κορκεάκουνας, μέλος του προπονητικού τιμ της εθνικής ομάδας της Φινλανδίας. Ο 55χρονος τεχνικός την οδήγησε στην κατάκτηση του 33ου πρωταθλήματος, αλλά η διοίκηση ήθελε νέο πρόσωπο και αμέσως μετά τη βαριά ήττα στην έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (26/10) η διοίκηση έκανε γνωστό ότι ο Τόνι Κόρκεακουνας δεν θα συνεχίσει στον πάγκο το 2024.

Διάδοχος του ορίστηκε αρχικά ο Φεράν Σίμπιλα (βοηθός στη Μάλμε) με παρελθόν σε Σούντσβαλ, Γκέτεμποργκ και Μπάρνσλεϊ. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Ισπανός δεν έχει δίπλωμα Uefa Pro, ως πρώτος προπονητής θα φαίνεται ο Όσι Βίρτα, που ήταν στο τιμ και πέρυσι. Στην Ευρώπη ξεκίνησε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έφτασε μέχρι τη φάση των Ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Φέτος, στο Λιγκ Καπ τερμάτισε 3η στον Όμιλο της και αποκλείστηκε.

Πλήγμα με τη φυγή του περσινού τοπ σκόρερ της Κατηγορίας Μπόγιαν Ραντούλοβιτς, που συνεχίζει στη Χάντερσφιλντ, με την Ελσίνκι να αποζημιώνεται αδρά. Επέκτειναν ο γκολκίπερ Εστ και ο φουλ μπακ Κουασίβι-Μπενίσαν. Παρελθόν ο γκολκίπερ Ίλιεφ, οι αμυντικοί Τένχο, Σοίρι, Ράιταλα, Χαμαλάινεν και Ντα Γκράτσα και οι μέσοι Χετεμάι και Ρόγκιτς. Νέα αποκτήματα οι Λίονς-Φόστερ (Τότεναμ), Λουκ Πλαντζ (Κρίσταλ Πάλας, δανεικός) και Χανς Σάρπεϊ (Ίνγκολσταντ). Είναι αναγκασμένη να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αλλά θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό φέτος. (1η-2η)

Κουόπιο

Το 2022 κατετάγη 2η, μόλις έναν βαθμό πίσω από τη μεγάλη αντίπαλο της Ελσίνκι. Πέρυσι, έφτασε ακόμη πιο κοντά, καθώς τερμάτισε ισόβαθμη με την Ελσίνκι, αλλά έχασε τον τίτλο λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων (+21 έναντι +24). Η χρονιά είχε ξεκινήσει άκρως αρνητικά, μια και η εντός έδρας ήττα από τη Χόνκα με 0-1 στην 4η αγωνιστική (20/4) ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Πάσι Τουούτι στον πάγκο της ομάδας. Ο 44χρονος τεχνικός είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία, μετά την ξαφνική φυγή του Σίμο Βαλάκαρι, και παρά το ότι είναι γέννημα θρέμμα του Κουόπιο, η διοίκηση δεν μπορούσε να του δώσει κι άλλη πίστωση χρόνου, μια και η διαφορά από την Ελσίνκι ήταν ήδη στους 8 βαθμούς. Στη θέση του ανακοινώθηκε την ίδια μέρα ο έμπειρος Γιάνι Χονκαβάαρα, που είχε μέχρι τότε 193 ματς στην Κατηγορία και έχει συνδέσει το όνομα του με εξαιρετικές χρονιές της Κουόπιο (2017-19), με κυριότερη την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2019. Επίσης έχει περάσει από τους πάγκους των Χέλσινγκφορς και Σεϊναγιόεν. Το ντεμπούτο του Γιάνι Χονκαβάαρα ήταν άκρως θετικό, καθώς με ένα σερί 4 νικών κάλυψε το χαμένο έδαφος από την κορυφή.

Στην Ευρώπη αποκλείστηκε από τον πρώτο κιόλας γύρο από την Ντέρι Σίτι (2-1, 3-3) στο Κόνφερενς Λιγκ. Ζημιωμένη βγαίνει μεσοεπιθετικά με τους Γιένγκι, Τζέρβις, Μπίσπο και Πόποβιτς να αποτελούν παρελθόν. Νέα αποκτήματα οι Χάκαλα (Χάκα), Βουτιλάινεν (Χόνκα) και ο φορ Ογκουνκόγια που βρισκόταν υπό δοκιμή. Στο Λιγκ Καπ έφτασε στον τελικό κόντρα στην Ίντερ Τούρκου, και μετά το 2-2 στο ενενηντάλεπτο γνώρισε την ήττα στα πέναλτι με 6-4. Η τοπική εταιρεία τη δίνει 2ο φαβορί για τον τίτλο, αν και φέτος θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό από Ίντερ Τούρκου και Ίλβες. (2η-3η)

Βάασα (VPS)

Ως άλλη Χάκα του 2022, η αρμάδα του Γιούσι Νουόρελα αναστήθηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν και όχι μόνο κατάφερε να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και να μπει στην εξάδα, αλλά έβαλε τα... γυαλιά σε όλα τα μεγάλα ονόματα της Κατηγορίας κατακτώντας την 3η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το τρομερό σερί της ξεκίνησε την 1η Ιουλίου με την εντός έδρας νίκη επί της Ίντερ Τουρκου με 3-0 και συνεχίστηκε με συνολικό απολογισμό 14 νίκες και 1 ισοπαλία. Με αυτήν την τρελή πορεία κατέλαβε την 3η θέση και περίμενε υπομονετικά την αντίπαλο της από το μίνι πρωτάθλημα για το εισιτήριο του Κόνφερενς Λιγκ. Αυτή ήταν η Χόνκα, η οποία όμως δεν μπόρεσε να τη σταματήσει. Έτσι, η ομάδα του Γιούσι Νουόρελα ξεπέρασε και το τελευταίο αυτό εμπόδιο με δύο νίκες, αμφότερες με 1-0.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την πορεία έπαιξε ο φορ Πίτερ Μάικλ (παίκτης της χρονιάς), που σκόραρε 17 τέρματα. Δυστυχώς, για αυτή ο Μάικλ συνεχίζει στην Κλουζ (Ρουμανία). Προσεκτικές οι κινήσεις της μεταγραφικά, καθώς αποκτήθηκαν λίγοι αλλά χρήσιμοι παίκτες. Ήρθαν οι Χιβόρινεν (Ίντερ), Χαούκιογια (Σεϊναγιόεν) και Λεϊσλάχτι (Κότκα). Στο Λιγκ Καπ τερμάτισε τελευταία στον Όμιλο της με απολογισμό 1-1-3  και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η τοπική εταιρεία στοιχηματισμού την προσφέρει ως 3ο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου (7.71) αν και αναμένεται να αρκεστεί σε ένα πλασάρισμα στην εξάδα. Σίγουρα θα της λείψουν τα γκολ του Πίτερ Μάικλ. (4η-6η)

Σεϊναγιόεν

Βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας για αρκετές αγωνιστικές, βασιζόμενη στην εξαιρετική της άμυνα, όμως στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν έριξε «λευκή πετσέτα» με 5 ήττες σε 6 ματς. Αυτή η κάκιστη πορεία έριξε την ομάδα του Χόακιν Γκόμεζ στην 3η θέση, 6 βαθμούς από την κορυφή και την ανάγκασε να ξεχάσει το όνειρο του τίτλου και να συμβιβαστεί με τη μάχη για την 3η θέση. Ο κατήφορος συνεχίστηκε και στα play offs, και με απολογισμό 1-1-3 τερμάτισε 4η. Ακολούθως, υποδέχτηκε την Ούλου, στη μάχη για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, και μετά το 2-2 στην κανονική διάρκεια, αλλά και στην παράταση, αποκλείστηκε στα πέναλτι με 4-5.

Λίγες μέρες αργότερα (29/10) η διοίκηση της ομάδας και ο Χόακιν Γκόμεζ αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Ισπανός τεχνικός βρέθηκε στον πάγκο τις σεζόν 2022-2023 και όλο το 2023. Αρχικά, η διοίκηση αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Στίβι Γκριβ (προπονητής της Β’ ομάδας) για την τεχνική ηγεσία (4/12/23), αλλά από τη στιγμή που δεν διαθέτει το κατάλληλο δίπλωμα της UEFA και πρέπει να περάσει το ανάλογο σχολείο, προστέθηκε στο τεχνικό τιμ ο Τόνι Λέχτινεν (μέχρι πρότινος κόουτς της Γιβάσκιλα), που θα είναι ο πρώτος προπονητής μέχρι να αποκτήσει το δίπλωμα του ο Γκριβ. Ο Λέχτινεν είναι γνώριμος στην ομάδα, μια και θήτευσε στις μικρές ομάδες του συλλόγου.

Παρελθόν αποτελούν ο Μουρίλο, οι μέσοι Χράντετσκι, Ντιέγκο Ρόχας και Ντάνγουντι και οι φορ Στενγκ (Άσκολι) και Τέρι Γιέγκμπε (Έλφσμποργκ). Αντιθέτως, αποκτήθηκαν οι γκολκίπερς Ριιχιμάκι (Κουόπιο) και Παούνιο (Χόνκα), οι νεαροί Νάαμο (αμυντικός) και Λάινε (εξτρέμ) και ο έμπειρος τεχνίτης Ράζμους Καργιαλάινεν (Ούλου). Στο Λιγκ Καπ κατετάγη 4η στον Όμιλο της με απολογισμό 2-0-3 κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η τοπική εταιρεία τη δίνει 4ο φαβορί για τον τίτλο (9.53) αν και ρεαλιστικός στόχος είναι η είσοδος στην εξάδα και η μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (3η-6η).

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Ιντερ Τούρκου

Μετά το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, ακολούθησε μια αγωνιστική κοιλιά, αλλά στο κρίσιμο σημείο «ξύπνησε» και με 5 νίκες στα 7 τελευταία, κάλυψε το χαμένο έδαφος και μπήκε στην προνομιούχο εξάδα. Ωστόσο, τα play offs ήταν ένας εφιάλτης για την ομάδα του Γιάρκο Βις, αφού είχε απολογισμό 0-1-4. Έτσι, παρέμεινε στην 6η θέση και στη συνέχεια αντιμετώπισε εκτός την 5η Χόνκα με φόντο το τρίτο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το 0-0 οδήγησε τις δύο ομάδες στα πέναλτι, εκεί όπου η Ίντερ Τούρκου αποκλείστηκε με 4-2.

Δύο εβδομάδες αργότερα (6/11) η διοίκηση ανακοίνωσε την απόλυση του Γιάρκο Βις. Στη θέση του ο Βέσα Βάασαρα που βρισκόταν στο τιμόνι της Χόνκα τα 7 τελευταία χρόνια. Τη Β’ ομάδα ανέλαβε ο Γιούσι-Πέκα Σαβολάινεν. Μεταγραφικά, ενισχύθηκε σημαντικά με την έλευση των Ζαν Μπότουε (Αζαξιό), Άλμπιν Γκράνλουντ (διεθνής αμυντικός), Κέβιν Γιάνσεν και Φλόριαν Κρεμπς (βασικότατοι μέσοι στη Χόνκα), ενώ λίγο πριν την έναρξη του Λιγκ Καπ είχε ήδη 26 συμβόλαια. Στο Λιγκ Καπ κατετάγη 2η στον Όμιλο της και στον ημιτελικό πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ίλβες με 1-0. Στον τελικό φιλοξένησε την Κουόπιο και μετά το 2-2 στο 90λεπτο, ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησε με 6-4 και κατέκτησε το τρόπαιο του Λιγκ Καπ. Η τοπική εταιρεία τη δίνει 6ο φαβορί (11.28), αλλά η δυναμική της είναι για πολύ ψηλότερα. Θετικό το ότι δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. (1η-3η)

Ούλου

Μια πολλά υποσχόμενη χρονιά κατέληξε σε όλεθρο. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής σεζόν βρισκόταν στην 4η θέση, 7 βαθμούς από την κορυφή. Τελικά, έχυσε την καρδάρα με το γάλα και με 3 σερί ήττες βρέθηκε εκτός εξάδας, τερματίζοντας στην 7η θέση. Λίγες μέρες αργότερα αποκλείστηκε και από το Κύπελλο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στον ημιτελικό από την Ίλβες. Ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι ο Ρικάρντο Ντουάρτε δε θα βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας το 2024, αφού μετά από συζήτηση με τη διοίκηση πάρθηκε η απόφαση, να μη γίνει χρήση της οψιόν ανανέωσης (είχε αναλάβει το φθινόπωρο του 2021).

Στη μάχη για τις θέσεις 7-12 παρέμεινε 7η, με απολογισμό 2-1-2. Έτσι, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη εντός έδρας Σεϊναγιόεν την οποία απέκλεισε στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια). Ακολούθως, αντιμετώπισε τη Χόνκα εκτός έδρας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια με βαριά ήττα με 5-0, έχοντας στον πάγκο τον Ράουνο Όγιανεν. Ο 58χρονος τεχνικός συνεχίζει και φέτος πλαισιωμένος από τους Τουόμας Σίλβενοϊνεν και Μίκο Βιίτσαλο, με τη διοίκηση να θεωρεί ότι θα δουλέψουν σαν τιμ και όχι ως ένας προπονητής με δύο βοηθούς.

Αρκετές οι ανακατατάξεις στο ρόστερ με τον αμυντικό Βαλέντσια και τους μέσους Καργιαλάινεν και Μπρέιτενμοζερ να ξεχωρίζουν από τους αποχωρήσαντες. Νέα αποκτήματα ο αμυντικός Πάανανεν (Ελσίνκι), ο μέσος Πέλτολα (Χόνκα) και ο Αμερικάνος φορ Ρένικς (Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον). Υπάρχει και ελληνική παρουσία με τον Δημήτρη Μεταξά (Βόλος). Στο Λιγκ Καπ απογοήτευσε με την 5η θέση στον Β’ Όμιλο με απολογισμό 1-2-2. Η τοπική εταιρεία τη δίνει 7ο φαβορί για τον τίτλο (27.65) και αναμένεται να δώσει μάχη για την είσοδο στην εξάδα. (6η-9η).

Ιλβες

Αρκετά σκαμπανεβάσματα είχε η περσινή χρονιά, αλλά έκλεισε με χαμόγελα με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η διοίκηση απέλυσε τον Τόνι Κάλιο μετά την ήττα από τη Χάκα στη 18η αγωνιστική, όταν συμπλήρωσε 10 ματς δίχως νίκη. Στη θέση του ο μέχρι τότε βοηθός, Γιόνι Λέχτονεν που την οδήγησε στη σπουδαία εντός έδρας νίκη στον ημιτελικό Κυπέλλου επί της Ούλου και της εξασφάλισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Χόνκα στις 30/9. Στον τελικό μπορεί να δέχτηκε γκολ μόλις στο 7’, αλλά δεν πτοήθηκε και στο 14’ ισοφάρισε με κεφαλιά του αρχηγού Τάτου Μιέτουνεν μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το γκολ αυτό της έδωσε φτερά και στο  27’ έκανε την ανατροπή με τον Τζαίρ Παρφίτ-Γουίλιαμς. Αυτή ήταν η 4η κατάκτηση Κυπέλλου στην ιστορία της που σήμανε και τη συμμετοχή στο επόμενο Κόνφερενς Λιγκ. Στο γκρουπ υποβιβασμού έκανε πορεία πρωταθλητισμού και με απολογισμό 4-1-0 κατετάγη στην 8η θέση.

Αρκετό καιρό πριν το τέλος της σεζόν η διοίκηση είχε ανακοινώσει συμφωνία με τον 36χρονο κόουτς της Γκνίσταν (Β’ Κατηγορία), Γιόνας Ράντανεν, ενώ ο Γιόνι Λέχτονεν παραμένει στο προπονητικό τιμ. Στο μεταγραφικό παζάρι κινήθηκε αρκετά έξυπνα αποδεσμεύοντας αρκετές θέσεις παικτών που προσέφεραν ελάχιστα. Νέα αποκτήματα ο αμυντικός Πικαράινεν (Βάασα), οι μέσοι Πόποβιτς (Κουόπιο) και Βέτελι (Κουόπιο) και οι φορ Ρούπε Ρίσκι (Ελσίνκι) και Στιόπιν (Νόρντζελαντ). Στο Λιγκ Καπ πρώτευσε στον Όμιλο της με 10 βαθμούς (3-1-1), αλλά στον ημιτελικό ηττήθηκε εντός έδρας από την Ίντερ Τούρκου με 0-1. Η τοπική εταιρεία στοιχηματισμού την προσφέρει ως 5ο φαβορί με απόδοση 10.87. Νέο αίμα στον πάγκο, σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση και ψυχολογία από την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι τα στοιχεία που δείχνουν ότι είναι έτοιμη για μια πετυχημένη σεζόν. (3η-6η)

Χάκα

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε έγινε δημοσίως γνωστή η απόφαση του Τεέμου Ταΐνιο να μη συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας το 2024. Ο 43χρονος κόουτς ανέλαβε τις τύχες της ομάδας το 2019 (το 2018 ήταν βοηθός του Κιθ Άρμστρονγκ) και αφού την ανέβασε από την Ykkonen, τη σταθεροποίησε στα μεγάλα σαλόνια και στο τέλος του 2022 την οδήγησε στην 4η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. «Το φετινό ρεκόρ προσέλευσης δείχνει ότι έχουν γίνει σωστά βήματα στην ομάδα συνολικά. Οποιοσδήποτε κι αν αναλάβει θα έχει την πρόκληση να διατηρήσει το τρομερό εντός έδρας αήττητο ρεκόρ» σημείωσε ο Ταΐνιο. Υπενθυμίζεται ότι η Χάκα παρέμεινε αήττητη εντός έδρας μέσα στο 2023 και με εξαίρεση μια ήττα, έχει να ηττηθεί από όταν ανανεώθηκε ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου της (μέσα του 2022). Τελικά, τερμάτισε στην 8η θέση της κανονικής διάρκειας και στο μίνι πρωτάθλημα για τις θέσεις 7-12, είχε απολογισμό 2-2-1 και κατετάγη .

Το μεγάλο κενό που άφησε ο Ταίνιο στον πάγκο, καλείται να αναπληρώσει ο Άντριου Σμιθ. Ο 43χρονος Άγγλος έχει κοουτσάρει ομάδες σε Σλοβακία, Αγγλία, Βουλγαρία και Πορτογαλία. Βοηθός του θα είναι ο 35χρονος Σάντερ Γκερέιρο. Οι δυο τους συνυπήρξαν πέρυσι στον πάγκο της Ντούμπνιτσα (Σλοβακία). Ανάμεσα στα νέα αποκτήματα είναι και ο Ευάγγελος Πατουλίδης. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν πέρυσι στην Οστάνδη (Α’ Κατηγορία Βελγίου) και την προηγούμενη σεζόν από αυτήν στη Β’ Κατηγορία της Ολλανδίας. Επίσης ήρθαν οι Πορτογάλοι αμυντικοί Γκιγέρμε Μοράις και Ροντρίγκο Μασέδο. Παρελθόν ο γκολκίπερ Άατου Χάκαλα (Κουόπιο) και ο αμυντικός Μαλουντάμα μετά από 8 σεζόν. Στο Λιγκ Καπ τερμάτισε στην 3η θέση στον Όμιλο της και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Στόχος η είσοδος στην εξάδα, αλλά πιο πιθανή είναι μια απροβλημάτιστη χρονιά. (7η-9η)

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λάχτι

Η εντός έδρας ήττα από την Ίντερ με 1-2, λίγες μέρες πριν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τη διοίκηση να απολύει τον Μίκο Μάνιλα, έχοντας κατά νου τη σκληρή μάχη για την παραμονή που θα ακολουθούσε. Έτσι, στο τελευταίο ματς της σεζόν ο 37χρονος Τόνι Λίντμπεργκ (στη θέση του βοηθού από το 2019) οδήγησε την ομάδα στην εντός νίκη με 3-2 επί της Ίλβες, που της έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα και την έφερε στην 9η θέση, 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στο μίνι πρωτάθλημα που ακολούθησε για τις θέσεις 7-12 μπήκε δυνατά και με δύο μαζεμένες εντός έδρας νίκες κόντρα σε Κότκα και Ούλου άνοιξε την ψαλίδα από τη ζώνη των μπαράζ στους 10 βαθμούς και «κλείδωσε» την παραμονή της.

Όπως ήταν φυσικό η διοίκηση έδωσε τα κλειδιά στον Λίντμπεργκ και φρόντισε να φέρει ως βοηθό του από τη Χάμαρμπι, τον Ιβάν Πινιόλ. Ο Ισπανός έχει παρελθόν στη Φινλανδία και πιο συγκεκριμένα στο προπονητικό τιμ της Κουόπιο. Μεταγραφικά, δεν κινήθηκε ιδιαίτερα ζωηρά, αφού έκανε μετρημένες κινήσεις με τον φορ Κόσκινεν (Χόνκα), τον γκολκίπερ Ολουβαγιέμι (Πόρτσμουθ) και τον Σελάντερ (Ούλου). Μοιραία, θα στηριχτεί στο περσινό ρόστερ και σε ορισμένους παίκτες από χαμηλότερες Κατηγορίες. Στο Λιγκ Καπ τερμάτισε 1η στον Όμιλο της με απολογισμό 3-1-1, αλλά στον ημιτελικό ηττήθηκε εντός έδρας από την Κουόπιο με 0-2. Η τοπική εταιρεία στοιχηματισμού την προσφέρει ως 4ο φαβορί για υποβιβασμό και η αλήθεια είναι ότι δεν απέχει από την πραγματικότητα. Μάχη για την παραμονή. (9η-11η)

Μάριεχαμν

Το όνειρο του Κυπέλλου έσβησε μετά την ήττα στον ημιτελικό στην έδρα της Χόνκα με 1-0. Μια μέρα αργότερα η διοίκηση απέλυσε τον Ντάνιελ Νορμέν τόσο λόγω της κακής βαθμολογικής συγκομιδής, όσο και για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Όλα αυτά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν του πρωταθλήματος (24/8). Στη θέση του ο μέχρι τότε βοηθός Τζίμι Βαργκ. Έκλεισε με νίκη την κανονική διάρκεια της σεζόν, στην τελευταία θέση, 5 λιγότερους από την 11η (ζώνη play out). Στο μίνι πρωτάθλημα που ακολούθησε είχε απολογισμό 2-1-2 και γλίτωσε τον απευθείας υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική. Στα μπαράζ που ακολούθησαν κέρδισε την παραμονή της κόντρα στην Γκνίσταν (0-0, 3-0).

Πάντως, ο Βαργκ προοριζόταν από καιρό για CEO της ομάδας τον Δεκέμβριο στη θέση του Πέτερ Μάτσον, οπότε το σίγουρο ήταν ότι θα υπήρχε νέος προπονητής για το 2024. Αυτός είναι ο 40χρ0νος Πορτογάλος Μπρούνο Ρομάο με παρελθόν σε Φάρκο (Αίγυπτο), Κάζα Πια, Ολανιένσε, Αλ-Χιλάλ (Κ-23) και εθνική των Νήσων Κάπε Βέρντε. Οικονομικά η ομάδα έβγαλε εκ νέου χρήματα από την πώληση του Όσκαρ Βίκλεφ στη Φράιμπουργκ (2022), καθώς τα Χριστούγεννα ο 21χρονος προήχθη στην Α’ Ομάδα. Επίσης, ανανέωσε ο κύριος χορηγός της φανέλας για 17η χρονιά.

Σημαντικές οι προσθήκες του Σουηδού φορ Άνταμ Λάρσον, των έμπειρων μέσων Σεμπάστιαν Ντάλστρεμ (Κουόπιο) και Ματίας Όγιαλα (Ίντερ Τούρκου) και του έμπειρου αμυντικού Όβινεν (Χάκα). Αποκτήθηκαν ο Νιγηριανός αμυντικός Οκερέκε, ο Πορτογάλος αμυντικός Πέδρο Μασάδο και ο Άγγλος εξτρέμ Ριντ, που βρισκόταν υπό δοκιμή. Παρελθόν ο φορ Ντε και ο μέσος Χόπκατ. Στο Λιγκ Καπ τερμάτισε 5η στον Όμιλο της με απολογισμό 1-2-2  και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η τοπική εταιρεία στοιχηματισμού την προσφέρει ως 1ο φαβορί για υποβιβασμό. Μάχη για την παραμονή. (10η-12η)

EIF (Εκένας)

Έδωσε μεγάλη μάχη για την άνοδο, καθώς το πέρας της κανονικής διάρκειας της σεζόν στην Ykkonen τη βρήκε στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμη με την Γκνίσταν, ενώ αμφότερες είχαν την ίδια διαφορά τερμάτων (+20). Στο μίνι πρωτάθλημα που ακολούθησε στο γκρουπ ανόδου, πάτησε «γκάζι» και με 4 σερί νίκες «καθάρισε» την υπόθεση τίτλος. Το 3-3 στο τελευταίο παιχνίδι με την Γκνίσταν, ουδόλως στενοχώρησε παίκτες και διοίκηση, καθώς η διαφορά των 4 βαθμών από τη μεγάλη της αντίπαλο, της έδωσαν το απευθείας εισιτήριο για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, μετά από 90 χρόνια.

Από το περσινό ρόστερ διατήρησε τον κορμό, καθώς ανανέωσαν 17 παίκτες, ενώ ήρθαν και αρκετοί με εμπειρία στην Κατηγορία. Στον πάγκο παρέμεινε ο αρχιτέκτονας του περσινού άθλου, ο Καταλανός Γκάμπρι Σατάρτ, ο οποίος θα βασιστεί στο περσινό ρόστερ, από το οποίο αποχώρησαν μόλις 3 παίκτες. «Αυτή η ομοιογένεια μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίζουμε ματς» τόνισε ο νεαρός Ισπανός κόουτς. Εμπειρία θα προσδώσουν οι Αριάν Καμπάσι (Λάχτι), Κάλε Κατζ (Ίλβες) και Χένρι Μαλουντάμα (Χάκα). Στο Λιγκ Καπ τερμάτισε τελευταία στον Όμιλο της με απολογισμό 1-0-4  και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η τοπική εταιρεία στοιχηματισμού την προσφέρει μαζί με την Γκνίσταν ως 1ο φαβορί για υποβιβασμό. (10η-12η)

Γκνίσταν

Ισοβάθμησε με την EIF στην κορυφή της Ykkonen, στην κανονική διάρκεια. Στα play offs τερμάτισε 2η και στο δραματικό ματς με την Ακαδημία της Σεϊναγιόεν στα μπαράζ, επικράτησε με 4-2 στην παράταση (2-2 στο 90λεπτο). Στις διπλές αναμετρήσεις με τη Μάριεχαμν με φόντο τη συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια δεν τα κατάφερε (0-0, 3-0), αλλά η τύχη της χαμογέλασε, αφού η Χόνκα χρεωκόπησε και πήρε τη θέση της. Στις 19/12/2023 πήρε και επισήμως την άδεια από τη Λίγκα να συμμετάσχει στη φετινή Veikkausliiga και αυτό αποτέλεσε το καλύτερο δώρο για διοίκηση και οπαδούς, καθώς φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.

Ο αρχιτέκτονας της περσινής πορείας, Γιόνας Ράντανεν, συνεχίζει στον πάγκο της ΄Ιλβες για τις σεζόν 2024-25, κάτι που είχε γίνει γνωστό πολύ καιρό πριν την έναρξη των play offs για την άνοδο. Στο τιμόνι της ομάδας για φέτος ο Γιούσι Λέπολαχτι (Κότκα). Μεταγραφικά πήρε αρκετούς παίκτες από τη Χόνκα (Αϊγιάλα, Πιισκόνεν, Καταγιαμάκι, Γιουχάνι Όγιαλα), ενώ από το εξωτερικό αποκτήθηκαν ο φορ Γιόνας Ένκερουντ (ΧαμΚαμ) και ο μέσος Τόμας Κάστρο (Μπελενένσες). Στο Λιγκ Καπ στάθηκε επάξια, καθώς σε Όμιλο με Ελσίνκι και Ίντερ κατέλαβε την 4η από τις 6 θέσεις συνολικά, με απολογισμό 2-1-2 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η τοπική εταιρεία στοιχηματισμού την προσφέρει μαζί με την EIF ως 1ο φαβορί για υποβιβασμό. (10η-12η)

 

Επιμέλεια: Loki

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση